PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمپلیت چطوری طراحی می شه؟

dj_baba
28-03-2008, 23:08
سلام یه سوال داشتم می خواستم بدونم برای طراحی قالب گرافیکی دوره خاصی وجود داره؟
یا اگه کتابی هستش
منظورم این طور طرح ها هستش
البته این نوع طرح همش که با فتوشاپ نیست این طرح فکر کنم button فقط فتوشاپ هستش
این طرح چطوری درست می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح ها که همش فتوشاپ هستش چطوری درست میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
29-03-2008, 11:27
دوست عزیز شما مشکلتون طراحی با فتوشاپه یا برنامه ای که بشه باهاش تمپلیت ساخت ؟

dj_baba
29-03-2008, 15:51
دوست عزیز شما مشکلتون طراحی با فتوشاپه یا برنامه ای که بشه باهاش تمپلیت ساخت ؟
راستشو بخوای من خودم نمی دونم فتوشاپ بهتره یا برنامه دیگه
بعضی ها می گن این طور سایت ها که با فتوشاپ ساخته می شه به خاطر اینکه همش عکس هستش دیر لود میشه
ولی اگه شما می شه 2تا روش یه توضیح بدین هم فتوشاپ هم برنامه دیگه
مرسی:11:

hadi665
29-03-2008, 16:11
آها یعنی شما میخواید سایت بسازید ؟
خوب اگه اینطوره نباید همه جاشو عکس بزارید
بهتره که شما یه بنر برای بالاش با فتوشاپ بزنید بعد برید تو یه برنامه مثل frontpage و بعقیه ی سایتتونو اونجا ( یعنی کل قالب سایتو ) بسازی
فتوشاپ برای ساخت سایت معمولا یا شاید اصلا بکار نمیره

amrdesign
30-03-2008, 14:11
دوست عزيز براي طراحي يك سايت و صفحات اون ابتدا قالب كلي سايت رو روي كاغذ پياده مي كنن و توسط نرم افزار هاي گرافيكي مثل فتوشاپ صفحه رو طراحي مي كنن و بعد هم ميان و طرحشون رو به Html تبديل مي كنن تا آماده قرار گرفتن روي سايت باشه...

dj_baba
31-03-2008, 00:28
دوست عزيز براي طراحي يك سايت و صفحات اون ابتدا قالب كلي سايت رو روي كاغذ پياده مي كنن و توسط نرم افزار هاي گرافيكي مثل فتوشاپ صفحه رو طراحي مي كنن و بعد هم ميان و طرحشون رو به Html تبديل مي كنن تا آماده قرار گرفتن روي سايت باشه...

من می خوام همین اصول رو یاد بگیرم
میشه بگین چطوری میشه؟؟

amrdesign
31-03-2008, 10:17
طراحي وب سايت بحث گسترده اي داره... مخصوصا اينكه هر روز تكنولوژي هاي جديدي هم به اون اضافه ميشه...

سايت ها كلن قالب هاي خاصي دارند كه نميشه پا رو از اون فراتر گذاشت... انواع زبان هاي برنامه نويسي هم توي كار به مديران و كاربران كمك مي كنند ...

به نظر من شما مي تونيد اول از همه اصول كلي طراحي يك وب سايت معمولي رو از روي كتاب يا Help هاي مختلف ياد بگيريد و بعد از اون هم با ديدن طرح هاي گوناگون وب سايت ها طراحي قالب رو كار كنيد تا كم كم به نتيجه دلخواهتون برسيد...

اين رو هم اضافه كنم كه طراحي وب سايت هم از نظر طراحي گرافيكي صفحه خيلي با ارزش هست و هم از نظر برنامه نويسي... اينكه شما به كدوم جننه كار بيشتر اهميت بديد و علاقه بيشتري نشون بديد به خود شما بستگي داره... معمولا در كارهاي حرفه اي طراحي وب سايت توسط 2 تا گروه مجزا اجرا ميشن .. 1-گروه گرافيك 2-گروه برنامه نويسي...

اميدوارم خيلي سربسته نگفته باشم... اگر سوالي داشتيد در خدمتم...

dj_baba
01-04-2008, 03:30
شما دوره ای می شناسید که طراحی گرافیکی آموزش بدن گرافیکی طراحی وب؟؟

amrdesign
01-04-2008, 10:34
شما دوره ای می شناسید که طراحی گرافیکی آموزش بدن گرافیکی طراحی وب؟؟

واسه بخش هاي برنامه نويسي كلاس هاي زيادي وجود داره و همچنين مرجع هاي بسياري هم هست كه بتونيد كار كنيد... ولي چون بخش گرافيك يه جورايي سليقه اي محسوب ميشه دست شما خيلي باز تره و خوب ميشه گفت مرجع خاصي هم نداره ... اگر خواستيد در خدمتتون هستم...

MAXXX
01-04-2008, 13:16
برایه طراحیه گرافیک وبسایت فکر نمیکنم دوره یا کلاسی باشه
خود من با استفاده از سی دی هایه آموزشی به صورت نیمه حرفه ای انقدر که کارمو راه بندازه یاد گرفتم
اگه زبانت خوبه به راحتی میتونی از این سی دی ها استفاده کنی
اگر هم زبانت چندان خوب نیست بازم همون سی دی ها کمک میکنن ولی یکم ممکنه برات گنگ باشن
پیشنهاد میکنم از این شروع کنی:
lynda.com photoshop for designers