ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم هربار هارد رو چک میکنه

ZIBAYEKHOFTE
28-03-2008, 18:11
سیستمم هربار که بالا میاد هارد رو چک میکنه:41:
چیکارش کنم؟
مرسی

ZIBAYEKHOFTE
28-03-2008, 18:21
منظورم همون صفحه آبیست ها
بازم ممنونم پیشاپیش

در ضمن من شاید نتونم یه چند وقتی بیام
خلاصه حلال کنید
مخلصیم

mahdi7610
28-03-2008, 18:43
سیستمم هربار که بالا میاد هارد رو چک میکنه:41:
چیکارش کنم؟
مرسی
سلام دوست خوبم

این مشکل به این دلیل هست که شما یکبار سیستم را به طور دستی از روی کیس ریستارت کردید و یا اینکه موقع روشن بودن سیستم برق سیستم قطع شده .
اجازه بدید یکبار سیستم به طور کامل عمل scan disk را انجام بده .
Disk Defragmenter هم فراموش نشه .
روی درایو ها راست کلیک کرده و properties را بزنید و به تب tools رفته و دکمه chek now را زده و از کادر باز شده تیک هر دو گزینه را بزنید و بعد هم دکمه start را بزیند . برای درایو c باید یکبار سیستم ریستارت شود .

موفق باشی

mystery8014
28-03-2008, 21:08
سلام دوست خوبم

این مشکل به این دلیل هست که شما یکبار سیستم را به طور دستی از روی کیس ریستارت کردید و یا اینکه موقع روشن بودن سیستم برق سیستم قطع شده .
روی درایو ها راست کلیک کرده و properties را بزنید و به تب tools رفته و دکمه chek now را زده و از کادر باز شده تیک هر دو گزینه را بزنید و بعد هم دکمه start را بزیند . برای درایو c باید یکبار سیستم ریستارت شود .

موفق باشی

عالیست. زدی داغان پاغان کردی.

ZIBAYEKHOFTE
29-03-2008, 15:09
سلام دوست خوبم

موفق باشی

سلام ممنونم اقا مهدی:40:
ولی من تا حالا چندبار گذاشتم چک کرده
تازه اصلا ریستارت ازروی کیس یا قطع برق هم اتفاق نیافتاده:13:
ولی نمیدونم چرا هر بار چک میکنه
کیبوردم هم چند روزه خراب شده نمیتونم چک کردنش رو کنسل کنم:41: .الانم با کیبورد ویندوز دارم میتایپم و فلاکت میکشم:19:

یعنی میتونه دلیل دیگه ای غیر از اونایی که داداش مهدی گفتن داشته باشه ایا؟
بازم مرسی:11:
یعنی اگر دیفرگ کنم دیگه چک نمیکنه ایا؟

mahdi7610
29-03-2008, 15:18
سلام ممنونم اقا مهدی:40:
ولی من تا حالا چندبار گذاشتم چک کرده
تازه اصلا ریستارت ازروی کیس یا قطع برق هم اتفاق نیافتاده:13:
ولی نمیدونم چرا هر بار چک میکنه
کیبوردم هم چند روزه خراب شده نمیتونم چک کردنش رو کنسل کنم:41: .الانم با کیبورد ویندوز دارم میتایپم و فلاکت میکشم:19:

یعنی میتونه دلیل دیگه ای غیر از اونایی که داداش مهدی گفتن داشته باشه ایا؟
بازم مرسی:11:
یعنی اگر دیفرگ کنم دیگه چک نمیکنه ایا؟
سلام دوست خوبم

این مشکل می تونه به دلیل پراکندگی زیاد اطلاعات به دلیل حذف و کپی کردن اطلاعات هم اتفاق افتاده باشه .
شما حتما یکبار به طور کامل سیستم را دیفرگ کنید انشاءالله که حل می شه .

یکبار هم سی دی ویندوز را توی سی دی رام قرار بدید و دستور sfc /scannow را توی run کپی کنید و اینتر را بزنید و منتظر بمونید تا فایلهای معیوب بازسازی بشه .

البته فراموش نکنید گاهی این اتفاق به دلیل از کار افتادن یا برداشتن یکی از قطعات سخت افزاری نیز اتفاق می افته . اگه از وقتی کیبوردتون خراب شده این اتفاق افتاده می تونه مشکل از اون هم باشه .

موفق و پیروز باشی .