ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوت زدن کارت گرافیک

ali_gamer
28-03-2008, 16:44
من دیروز یه کارته 9600gt از inoo3d خریدم
مشخصات سیستمم اینه
cpu : celeron d 2/5 intel
ram :3*256
mb: agp+pci-experx ساپورت می کنه ولی pci-e در حالت 16 نیست درحالته 4x فعالیت می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

power:green 330real

قبلا یه 8600gt رو سیستمم بود که عالی بود تقریبا همه ی بازی ها رو در حالت ماکسیمم 60 فریم می داد
خب اومدم 9600 رو بستم تو چند تا بازی رفتم ولی کارت به اندازه ی 8600gt هم فریم نداد:((:confused:
اصلا انتظار انقد ضعیف بودن نداشتم
اما یه نکته عجیب اینکه وقتی سیستمو روشن می کنم کارت تا قبل از اینکه وارد وینوز بشم خوب کار می کنه ولی از همون اول که ویندوز می خواد بوت شه کارت شروع می کنه به سوت زدن البته صداش کمو خفیفه گفتم شاید از فن کارته یا مدلشه یکم دقت کردم دیدم وقتی وارد ویندوز می شم این صدا رو می ده بعدم سیستم ری استارت می شه :-"
ری استارت شدنشم زمان معینی نداره بعضی وقتا همین که وارد ویندوز می شم ریست می شه بعضی وقتا 5 دیقیه بعد ................ ولی ریست می شه
به نظرتون چرا این جوریه کارت خرابه ؟
کاشکی همون 8600 رو نگه می داشتم

KambiaZ
28-03-2008, 16:53
این قدر سوت بزن تا خسته شه ..
کم می اره ...
من امتحان کردم...
ببخشید فن نداره ؟؟؟
اگه داره قعطش کن ببین چی می شه ...

Mahdi_Moosavi
28-03-2008, 17:23
من دیروز یه کارته 9600gt از inoo3d خریدم
مشخصات سیستمم اینه
cpu : celeron d 2/5 intel
ram :3*256
mb: agp+pci-experx ساپورت می کنه ولی pci-e در حالت 16 نیست درحالته 4x فعالیت می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

power:green 330real

قبلا یه 8600gt رو سیستمم بود که عالی بود تقریبا همه ی بازی ها رو در حالت ماکسیمم 60 فریم می داد
خب اومدم 9600 رو بستم تو چند تا بازی رفتم ولی کارت به اندازه ی 8600gt هم فریم نداد:((:confused:
اصلا انتظار انقد ضعیف بودن نداشتم
اما یه نکته عجیب اینکه وقتی سیستمو روشن می کنم کارت تا قبل از اینکه وارد وینوز بشم خوب کار می کنه ولی از همون اول که ویندوز می خواد بوت شه کارت شروع می کنه به سوت زدن البته صداش کمو خفیفه گفتم شاید از فن کارته یا مدلشه یکم دقت کردم دیدم وقتی وارد ویندوز می شم این صدا رو می ده بعدم سیستم ری استارت می شه :-"
ری استارت شدنشم زمان معینی نداره بعضی وقتا همین که وارد ویندوز می شم ریست می شه بعضی وقتا 5 دیقیه بعد ................ ولی ریست می شه
به نظرتون چرا این جوریه کارت خرابه ؟
کاشکی همون 8600 رو نگه می داشتم

:blink::blink: چه کردی شما !!!! :31:

حیفه این vga رو این سیستم بستی !! بدبخت داره جون میده !! :puke:

مشکلات سیستم شما الان اینهاست :

1 - پاور سیستم شما توانایی جوابگویی این کارت رو نداره !! :41: برای این کارت دیگه کم کم یه GREEN GP 480A لازم داری . ( تا این بدبخت ( VGA ) رو به فنا ابدی ندادی تعویضش کن .

2 - پردازنده به صورت فجیهی ضعیفه !! اصلآ نمیتونه حتی 50% توانایی G94 رو آشکار کنه !!

3 - وضع RAM که بدتر !! الان بازی های جدید 2GB RAM هم براشون کمه !! شما الان مشکل اساسی Texture memory داری !! حتی اگه 8800gts 512 رو هم روی این سیستم ببندی همینه !!

4 - در مورد مادربورد که صحبت نکنم بهتره !! :31:

خلاصه از نظر من این کارت رو پس بدی خیلی کار عاقلانه ای کردی !! راستی با چه برندی و چند خریدی ؟

Mahdi_Moosavi
28-03-2008, 17:26
این قدر سوت بزن تا خسته شه ..
کم می اره ...
من امتحان کردم...
ببخشید فن نداره ؟؟؟
اگه داره قعطش کن ببین چی می شه ...

یعنی چی فن و قطع کنه !! :18: میخوای از بوی سوختن سیلیکون لذت ببری !!؟؟ :34:

از این جور راهنمایی ها دیگه نکن !! :28::31: خرج رو دست مردم میزاری ها !! :31:

KambiaZ
28-03-2008, 17:30
یعنی چی فن و قطع کنه !! :18: میخوای از بوی سوختن سیلیکون لذت ببری !!؟؟ :34:

از این جور راهنمایی ها دیگه نکن !! :28::31: خرج رو دست مردم میزاری ها !! :31:

یه شب با بچه ها نشستیم داشتیم سیلیکون می خوردیم که یکی از بچه ها مرد حالا من او مدم انتقام بگیرم ...:27::27:

ali_gamer
28-03-2008, 17:53
خیلی ممنون از راهنمایت
من موقع خرید از این فروشنده هه پرسیدمو بش گفتم پاور کمه سیستمم اینه گفت نه خیالت راحت من رو سیستم با این کارت گرافیک همین پاور های 300 یت جواب می ده من دیشب این کارت حدود نیم ساعت رو سیستمم که فقط چند تا بازی رو روش تست می کردم که دیدم سوت می زنه درش اوردم تو همون نیم ساعت یعنی با همون نیم ساعت کارتم دیگه این اولش کار نمی کنه ؟
خب یه سیستم که به درد این کارت بخوره بهم معرفی می کنید ؟
البته ارزون
مینم می خوام یه x38 یا 790 nforce تابستون بگیرم پس یه مین ارزون به هم معرفی کنید
ممنون

ali_gamer
28-03-2008, 17:54
کارتم برند inno3d قیمت 248 تومن گرفتم خوبه؟

Mahdi_Moosavi
28-03-2008, 18:28
خیلی ممنون از راهنمایت
من موقع خرید از این فروشنده هه پرسیدمو بش گفتم پاور کمه سیستمم اینه گفت نه خیالت راحت من رو سیستم با این کارت گرافیک همین پاور های 300 یت جواب می ده من دیشب این کارت حدود نیم ساعت رو سیستمم که فقط چند تا بازی رو روش تست می کردم که دیدم سوت می زنه درش اوردم تو همون نیم ساعت یعنی با همون نیم ساعت کارتم دیگه این اولش کار نمی کنه ؟
خب یه سیستم که به درد این کارت بخوره بهم معرفی می کنید ؟
البته ارزون
مینم می خوام یه x38 یا 790 nforce تابستون بگیرم پس یه مین ارزون به هم معرفی کنید
ممنون

علی جان ، اینطوری نمیشه ! باید هر 4 قطعه RAM ,CPU , MAIN و پاور تعویض بشن ! منظور شما از ارزون ، برای این 4 قظعه چه قدره .

کارتم برند inno3d قیمت 248 تومن گرفتم خوبه؟

بد نیست ! ولی عجله کردی !! 1 ماه دیگه صبر میکردی می تونستی حول و هوش 200 تومان بخری .

ali_gamer
28-03-2008, 18:31
400
cpu از اینتل پاور یه چیزی که وقتی سیستمو اور کلاک می کنم کم نیاره مادر برد هم یه چیزی که با کارت 9600gt مشکلی نداشته باشه چون شندیم بعضی از مین ها با pci-e2 یا کارت گرافیک های جدید مشکل دارن
ممنون

Mahdi_Moosavi
28-03-2008, 18:57
400
cpu از اینتل پاور یه چیزی که وقتی سیستمو اور کلاک می کنم کم نیاره مادر برد هم یه چیزی که با کارت 9600gt مشکلی نداشته باشه چون شندیم بعضی از مین ها با pci-e2 یا کارت گرافیک های جدید مشکل دارن
ممنون

خب حالا شد .

پیغام خصوصیت رو چک کن ! اینجا پیشنهاد سیستم ممنوعه !

ali_gamer
29-03-2008, 21:16
بازم سلام
سیستمم همونه {تو پست اول} امروز یه پاور 530وات real از گرین گرفتم خب فک کنم واسه این کارت بسه اومدم وصل کردم کل سیستمم هم به زودی به این تبدیل می شه
CPU:Intel Core2 Duo E8200 6MB L2 Cache:
MB:Abit IP35-E OR MSI P35 Neo3:
Ram:2*1 Patriot DDR2 800:
اما حالا یه چیزی این پاور جدیده که 530 وات ریله رو هم زدم ولی کارت بازم سوت می کشه

به زارید بیشتر در مورد سوتش توضیح بدم :
تا قبل از اینکه درایور شو نصب کنم کارت هیچ سوتی نمی زنه وقتی درایور شو نصب می کنم تا وارد ویندوز می شم به تور اتوماتیک فن سرعتش کم می شه بعدم شروع می کنه به یه سوت با صدای خفیف
با پاور 530 تست کردم کارت به اندازه ی 8600 هم فریم نمی ده

Mahdi_Moosavi
30-03-2008, 00:07
بازم سلام
سیستمم همونه {تو پست اول} امروز یه پاور 530وات real از گرین گرفتم خب فک کنم واسه این کارت بسه اومدم وصل کردم کل سیستمم هم به زودی به این تبدیل می شه
CPU:Intel Core2 Duo E8200 6MB L2 Cache:
MB:Abit IP35-E OR MSI P35 Neo3:
Ram:2*1 Patriot DDR2 800:
اما حالا یه چیزی این پاور جدیده که 530 وات ریله رو هم زدم ولی کارت بازم سوت می کشه

به زارید بیشتر در مورد سوتش توضیح بدم :
تا قبل از اینکه درایور شو نصب کنم کارت هیچ سوتی نمی زنه وقتی درایور شو نصب می کنم تا وارد ویندوز می شم به تور اتوماتیک فن سرعتش کم می شه بعدم شروع می کنه به یه سوت با صدای خفیف
با پاور 530 تست کردم کارت به اندازه ی 8600 هم فریم نمی ده

خب ... مشکل restart شدن سیستم که رفع شد !؟؟ ( این مربوط به پاور بود ! )

سوت زدن کارت ، واسه اینه که فن خشکه یا داره به یه جایی گیر میکنه ! میتونی قاب کارتت رو باز کنی و بررسی کنی ! البته میتونی فن رو هم یه کم روغن بزنی .

ببینم کارتت اینه دیگه ؟؟!! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کانکتور 6 پین Pci-e رو وصل کردی ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل افت فریم هم واسه اینکه سری GPU های سری G9X خیلی بیشتر ار سری G8X به توانایی CPU محتاج هستن !

البته ممکنه خود VGA هم مشکل داشته باشه !!

بهتره روی یه سیستم دیگه امتحان کنی که حداقل یه پردازنده دو هسته ای داشته باشه ! تا مطمئن بشی ! البته CPU شما خیلی ضعیفه !