ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهرتین راه از بین بردن اطلاعات

ila
27-03-2008, 14:49
سلام
من یه سوال دارم
من هاردم مسترش خراب شده و باید بدم گارانتی
و یکی نو بگیرم..میخواستم ببینم چه جوری هاردمو فرمت کنم که مطمئن باشم اطلاعاتمو کسی نمیتونه بدست بیاره
بعد اینکه هارد جدید رو که گرفتم میتونم با نصب ویندوز ایکس پی یعنی موقعیئکه دارم نصبش میکنم همونجا فرمت کنم؟
بعد 160رو چه جوری پارتیشن بندی کنم؟

mahdi7610
27-03-2008, 21:51
سلام
من یه سوال دارم
و یکی نو بگیرم..میخواستم ببینم چه جوری هاردمو فرمت کنم که مطمئن باشم اطلاعاتمو کسی نمیتونه بدست بیاره
بعد اینکه هارد جدید رو که گرفتم میتونم با نصب ویندوز ایکس پی یعنی موقعیئکه دارم نصبش میکنم همونجا فرمت کنم؟
سلام
برنامه هایی وجود دارند که باعث می شن اطلاعات غیر قابل بازگشت شوند . که الان دقیق یادم نیست . اسم برنامه چی بود .
باری پارتیشن بندی و نصب ویندوز هم می تونی مقاله زیر را بگیری و مطالعه کنی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی .

AABB
27-03-2008, 21:58
سلام
من یه سوال دارم
یه قسمتی از هار دیسک هست(یه چیپ کوچیک هستش) که هر چی هم فرمتش کنی باز هم لست اون می مونه. بهترین راه اینه درایوهاتو فرمت کنی بعد تا خرخره دیتای بنجل بریزی توش و اگه خواستی فرمت کنی. دیگه اون اطلاعات قبلیه غیر قابل برگشت می شه.

Hektor
27-03-2008, 22:11
سلام
من یه سوال دارم
شايد براي بعضي دوستان كه با مباحث پيشرفتهء بازيابي اطلاعات آشنايي زيادي ندارند گفتن اينكه حتي با چندين بار فرمت هم امكان بازيابي اطلاعات با روشهاي سخت افزاري و حتي نرم افزاري وجود داره چيز عجيبي بنظر بياد. همينقدر براي فهم بيشتر اينرو بگم كه در حال حاضر نرم افزارهاي بازيابي داده اي وجود داره كه تا حدود 50 بار اگر هارد رو فرمت كني مي تونند بازيابي رو انجام بدهند.
فرمت عادي رو پس بايد گذاشت كنار اما راجع فرمت سطح پايين هم چندان دلتون رو خوش نكنيد...
به هر حال...

من برنامه اي امنيتي رو به دوستان معرفي مي كنم كه بترتيب شامل 10 استاندارد پاكسازي از جمله استانداردهاي بي نظير زير براي نابودي اطلاعات هست :
1)
Navso P-5239-26
استاندارد مركز پژوهشهاي ستاد اداري نيروي دريايي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهءغير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري شامل سطوح زير:
RLL
MFM

2)
DOD 5220.22-M
استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با
متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري

3)
B.Schneier's algorithm
استاندارد امنيتي ابداعي از سوي بروس اسكينر براي نابود سازي غير قابل بازيابي اطلاعات اداري و نظامي

4)
3+7+3 Beyond DoD Standards
استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري و نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري يا نرم افزاري

و از همه خفن تر:
5)
استاندارد Gutmann

خلاصه كردم وگرنه هر كدوم از اين موارد كلي بحث و مطلب داره.
فقط نرم افزار رو معرفي مي كنم تا ديگه خاطرتون كاملا جمع بشه براي حذف اطلاعاتتون

EastTec Eraser
نسخه 8.0
2007
5.5 MB
كار شركت رومانيايي East Technology
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسخه ي East-Tec Eraser 2007 v8.0.0.208 به همراه كرك را آپلود كردم و مي توانيد از يكي از لينك هاي زير بگيريد:

فايلهاي داخل پوشه ي كرك رو در داخل پوشه ي نصب برنامه جايگزين(Replace) كنيد.
ضمنا

mystery8014
28-03-2008, 21:26
بهترین راه اینه درایوهاتو فرمت کنی بعد تا خرخره دیتای بنجل بریزی توش و اگه خواستی فرمت کنی. دیگه اون اطلاعات قبلیه غیر قابل برگشت می شه.
بهترین راه همینه . فقط اگر می خوای سر سوزنی از فایلات پیدا نشه اینه که فول هاردت را پرش کنی. پر که شد خودت یک FDISK کن ، اگر خدا بخواد دیگه حله. بده بهشون برن عشق کنن.

AABB
30-03-2008, 10:45
در حال حاضر نرم افزارهاي بازيابي داده اي وجود داره كه تا حدود 50 بار اگر هارد رو فرمت كني مي تونند بازيابي رو انجام بدهند.

میشه لینک یه همچین برنامه هارو اگه فول ورژن هستند واسه ما هم بذارید که استفاده کنیم؟؟؟

ashkanbamaram
31-03-2008, 03:46
سلام
من یه سوال دارم

اون اطلاعاتی رو که میخوای دیگه بازیابی نشه رو فقط باید یه کار کرد. Shift+Delet
بعد از اون میتونی هاردت رو فرمت معمولی کنی.
با هیچ برنامه ای هم نمیتونی ریکاورش کنی :46: من خودم چند بار بهش مبتلا شدم و با هیچ برنامه ای هم نتونستم بازیابی کنم :13: