مشاهده نسخه کامل
: Race Driver: Grid
realmadrid-alireza
02-08-2008, 20:08
اقا تو چه زمینی رفتی با چه ماشینی تو چند دور:18:
تو زمین yokohama-d توی 10 دقیقه -ماشینم نیسان :8::8:
اینم برا اینکه نگید ساختگیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
realmadrid-alireza
03-08-2008, 18:46
اینم یه رکورد جدید باهمون شرایط فقط با ماشین pontiac - اگه کسی فکر میکنه زدن همچین رکوردی تو این زمین راحته بسمه الله
حیف که خدایی حسش نیست و گه نه کلتو می خابوندم !!!
یه رکورد دارم چند صفحه پیش هست !!!
120 میلیون 5 دقیقه بود فکر کنم ضربش هم 54 شده بود !!! خواستی پستهای قبلی رو چک کن پیدا می کنی !!!
اگه تمرین کنم با اون زمان و اون پیست قطعا رکوردت رو خواهم گرفت !!!
برو بشین آنلاین بزن پسر حالشو ببر !!! از این بازیهای خوب آنلاین مجانی کم گیر میاد ها از ما گفتن بود !
realmadrid-alireza
04-08-2008, 00:29
با اینترنت ذغالی که نمیشه انلان زد در ضمن حیف نهایت ضربش در 99 هست وگرنه بیشتر میشد حالا شما با چه ماشینی رفتی
البته منم نهایت تکرارم تو این پیست 15 بار بوده خیلی جا داره هنوز ولی دیگه حوصلشو ندارم
اینم آخرین رکورد من خدایی خودمم نمیتونم بشکونمش
playstation 3
04-08-2008, 19:44
سلام دوستان آیا این بازی در گرافیک sparkle geforce 9600gt روون اجرا میشه؟
*Batman*
04-08-2008, 21:26
حیف که خدایی حسش نیست و گه نه کلتو می خابوندم !!!
یه رکورد دارم چند صفحه پیش هست !!!
120 میلیون 5 دقیقه بود فکر کنم ضربش هم 54 شده بود !!! خواستی پستهای قبلی رو چک کن پیدا می کنی !!!
اگه تمرین کنم با اون زمان و اون پیست قطعا رکوردت رو خواهم گرفت !!!
برو بشین آنلاین بزن پسر حالشو ببر !!! از این بازیهای خوب آنلاین مجانی کم گیر میاد ها از ما گفتن بود !
dj جان لطفا بگو چطور میشه آنلاین بازی کرد؟
سلام دوستان آیا این بازی در گرافیک sparkle geforce 9600gt روون اجرا میشه؟
بله صد در صد.
dj جان لطفا بگو چطور میشه آنلاین بازی کرد؟
بله صد در صد.
هیچی شما خیلی طبیعی مثل اینهایی که نسخه orig بازی ها رو دارن !!! خیلی راحت از قسمت multiplayer بازی برو و فقط یه user اونم چه قدر راحت !! بساز بعدش هم تموم میری تو lobby !!!
*Batman*
05-08-2008, 18:35
هیچی شما خیلی طبیعی مثل اینهایی که نسخه orig بازی ها رو دارن !!! خیلی راحت از قسمت multiplayer بازی برو و فقط یه user اونم چه قدر راحت !! بساز بعدش هم تموم میری تو lobby !!!
سلام.
ممنون dj جان. اما چند تا سوال دیگه باقی میمونه.
باید وارد بخش Ranked بشم یا Un Ranked ؟
بعدشم اینکه آیا مشخص میشه که چقدر باید تو lobby بمونیم تا بریم تو بازی؟
من یه بار رفتم تو بازی (بعد از lobby) ولی نمیدونم چی شد که پیغام داد شما از بازی Remove شدید.بعد اومدم بیرون.بعد از اون تو هیچکدوم از Map ها کانکت نشد.
ببینم Patch اینا که نمیخواد نصب کنیم؟
Masoud King
05-08-2008, 20:21
5 ScreenShot از نسخه DS:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Batman*
05-08-2008, 21:54
dj جان ممنون. مشکلم حل شد. یوزرمو عوض کردم درست شد.
*Batman*
08-08-2008, 01:28
یکی سریع بگه دکمه Chat تو MultiPlayer چیه؟
a.salireza
08-08-2008, 14:40
من بازی رو نصب کردم. کرک رو هم کپی کردم. ولی ارور میده باید سی دی اصلی بذاری ! لطفآ بگید باید چی کار کنم؟:27:
havas_1980
08-08-2008, 16:41
دریافت پچ ورژن 1.2 بازی GRID و کرک از این آدرس ها:
GRID v1.2 Patch | Size: 193MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGRID v1.2 Patch Crack | Size: 8.15MB
havas_1980
08-08-2008, 16:47
یکی سریع بگه دکمه Chat تو MultiPlayer چیه؟
همون طور که واژه Chat در دنیای اینترنت به معنی گفتگوی آنلاین هست پس شما در بخش جند نفره با زدن این کلید میتونید با گیمر های دیگه گفتگو داشته باشید.
من بازی رو نصب کردم. کرک رو هم کپی کردم. ولی ارور میده باید سی دی اصلی بذاری ! لطفآ بگید باید چی کار کنم؟به نظر میاد که کرک سر جاش بدرستی کپی نشده ...
ولی توصیه میشه که از پچ رسمی پست قبلی و کرکش, برای اجرای بازی استفاده کنید.
*Batman*
09-08-2008, 19:36
همون طور که واژه Chat در دنیای اینترنت به معنی گفتگوی آنلاین هست پس شما در بخش جند نفره با زدن این کلید میتونید با گیمر های دیگه گفتگو داشته باشید.
حواس جان میدونم Chat چیه:31:. دنبال دکمه Chat بودم.از آخر فهمیدم دکمه اش Home هستش.
بازم ممنونم.
pedram_sad
12-08-2008, 11:56
سلام دوستان
اقا يكي هست اينجا اساس drift زدن رو بگه به من ؟:31:
من تمام Race ها و event ها رو اول ميشم
5 روزي هست شروع كرد بازي رو روي XBOX 360
به وسط هاي نيمه دوم جدول مسابقات توي گاراژ رسيدم
يك 14 تايي ماشين دارم با 7 و خردي ميليون پول
مشكل من تو EVENT هاي مربوط به drift battle
خود drit رو راحت و با اختلاف بالا pass ميكنم اما تو Drift battle كه بايد با چند تا ماشين ديگه همزمان مسابقه بدم سر پيچ ها مثلا يك combo خفن زدم اخرين لحظه ميكوبه به يكي ديگه از ماشين ها
و 2 دور دوره خودش ميچرخه:13:
حتي شده اين team mate من هم كارم رو خراب كرده:18:
طوري كه اخر 4 دور فقط 100 تا امتياز گرفتم:31:
يك اساس drift زدن رو اموزش ميده؟
چون از دير باز حتي سري هاي NFS مثل UG و UG 2 و .... مشكل ساز بوده :13:
چه جوري ميشه از چرخيدن ماشين دور خودش جلوگيري كرد ؟:46:
realmadrid-alireza
12-08-2008, 21:36
چه جوري ميشه از چرخيدن ماشين دور خودش جلوگيري كرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
سلام -همینطور که میبینی من تو این زمینه رکورد دارم یکی از دلایل موفقیت این بوده که وقتی سر پیچ دریفت میکشم دیگه ماشینو زیاد فرمونشو نمیپیچونم چون ماشینای دریفت چرخاش یجوری هست که خودش وقتی دریفت بکشی تو همون حالت میمونه فقط باید یه نموره سره پیچ ( مثلا دسته شوکو یه لحظه بدی سمت چپ) البته من پی سی بازم دریفتم فقط با کیبرد- اگه متوجه نشدی شرمنده ( بگو تا بیشتر توضیح بدم )در ضمن اگه ماشینت خورد به جایی میتونی از فلش بک استفاده کنی
pedram_sad
12-08-2008, 21:58
سلام -همینطور که میبینی من تو این زمینه رکورد دارم یکی از دلایل موفقیت این بوده که وقتی سر پیچ دریفت میکشم دیگه ماشینو زیاد فرمونشو نمیپیچونم چون ماشینای دریفت چرخاش یجوری هست که خودش وقتی دریفت بکشی تو همون حالت میمونه فقط باید یه نموره سره پیچ ( مثلا دسته شوکو یه لحظه بدی سمت چپ) البته من پی سی بازم دریفتم فقط با کیبرد- اگه متوجه نشدی شرمنده ( بگو تا بیشتر توضیح بدم )در ضمن اگه ماشینت خورد به جایی میتونی از فلش بک استفاده کنی
مرسي
يعني قتي ماشين تو حالت drift قرار گرفت و امتياز داره ميندازه
ديگه از دكمه گاز استفاده نكنم ؟
از گاز چه جوري بايد استفاده كنم ؟
golmohammadi
12-08-2008, 22:30
سلام دوستان
من چند وقت پيش يه پست زدم بعد خيلي وقته اينجا سر نزدم و پستمو هم نتونستم پيدا كنم
حالا چرا كنترل بازي انقدر سخته ؟
علاوه بر اين خيلي واقعي طراحي شده با يه تصادف ماشين اوت ميشه
بزور ميشه يه مراحل را رد كرد فعلا گذاشتمش كنار
كسان كه Nfs بازي كرده اند فكر كنم اجراي اين بازي براشون كمي سخت باشه
گرافيك بازي هم خوبه و موتورش هم ظاهرا خوبه من در ويستا بدون مشكل اجراش ميكنم
pedram_sad
12-08-2008, 23:21
سلام دوستان
من چند وقت پيش يه پست زدم بعد خيلي وقته اينجا سر نزدم و پستمو هم نتونستم پيدا كنم
حالا چرا كنترل بازي انقدر سخته ؟
علاوه بر اين خيلي واقعي طراحي شده با يه تصادف ماشين اوت ميشه
بزور ميشه يه مراحل را رد كرد فعلا گذاشتمش كنار
كسان كه Nfs بازي كرده اند فكر كنم اجراي اين بازي براشون كمي سخت باشه
گرافيك بازي هم خوبه و موتورش هم ظاهرا خوبه من در ويستا بدون مشكل اجراش ميكنم
كنترل بازي كه اره سخته
به نظر ميرسه در راستاي همون reality كردن بازي اين كار رو كردن
حتي رو درجه سختي basic و همه چي on هم همين جوريه كه شما ميگين
با يك بر خورد كوچيك اوت ميشه ماشين
ولي از نطر گرافيك و فيزيك واقعا يك ابر اثر هست
به خصوص در زمينه lighting و smoke
Retired User
15-08-2008, 18:30
game play در حد افتضاح:2:
بعد دو ساعت پاكش كردم :weird: همش ماشينم دور خودش ميچرخه:24: صد رحمت بهprostreet :19:
game play در حد افتضاح:2:
بعد دو ساعت پاكش كردم :weird: همش ماشينم دور خودش ميچرخه:24: صد رحمت بهprostreet :19:
عجب !!!!
عزیزم ناراحت نشی ها گیمر نیستی !!! خوب آقاجون وقتی یه ماشین قدرتش رو چرخهای عقب باشه قائدتا بیشتر اون حالت پیش میاد !!! خیلی هم فرمونش عالیه !!! چی می گید شما ؟؟؟؟
خیلی ها از این بازی انتقاد کردن بخاطر اینکه عادت کرده بودن به سبک nfs !!! همیشه همه نباید یه جور باشن !!!
در ضمن من اینو به پرواستریت ترجیح می دم !
pedram_sad
15-08-2008, 19:27
عجب !!!!
عزیزم ناراحت نشی ها گیمر نیستی !!! خوب آقاجون وقتی یه ماشین قدرتش رو چرخهای عقب باشه قائدتا بیشتر اون حالت پیش میاد !!! خیلی هم فرمونش عالیه !!! چی می گید شما ؟؟؟؟
خیلی ها از این بازی انتقاد کردن بخاطر اینکه عادت کرده بودن به سبک nfs !!! همیشه همه نباید یه جور باشن !!!
در ضمن من اینو به پرواستریت ترجیح می دم !
تاييد ميشه
من در عرض يك هفته با روزي حدود 3 ساعت تونستم روي XBOX 360 به مرحله GLOBAL برسم
و الان حدودا 19 تا ماشين هم دارم و تماما اول شدم RACE ها رو:31:
در حال حاضر بهترين بازي سبك DRIVING موجود همينه
از همه نظر و تمام فاكتور ها :10:
*Batman*
16-08-2008, 10:46
تاييد ميشه
من در عرض يك هفته با روزي حدود 3 ساعت تونستم روي XBOX 360 به مرحله GLOBAL برسم
و الان حدودا 19 تا ماشين هم دارم و تماما اول شدم RACE ها رو:31:
در حال حاضر بهترين بازي سبك DRIVING موجود همينه
از همه نظر و تمام فاكتور ها :10:
تایید میشه.
منم دوسه روز اول همش دور خودم میچرخیدم.
اصلا مسابقه اول بازی یه کم سخت گیرانه ست.بعد از اون کم کم راه افتادم.
الان فقط تو Drift سوتی زیاد میدم.بقیه اش حله.:31:
ARIAK جان شما تحمل کن تا بری تو مسابقات فرمول.اونجا نظرت عوض میشه.احساس میکنی خودت میشائل (یا همون مایکل) شوماخر هستی.اعتماد کن.:10:
Pro Street کجا:2: این کجا.
===========================================
بچه ها Code Masters یه سری مسابقات رالی هم ساخته .برای PC هم هستش.
تبلیغاتشو دیدم ولی اسمشو یادم رفت.:9:
اطلاعاتی در موردش دارید؟
Retired User
16-08-2008, 15:46
حداقل يه راهي بگين كه فرمونش از اين تيزي در بياد تا بشه رفت:20: هر چي توي driving option هم edit ميكنم بازم نميتونم برم خيلي سخته مخصوصا پيست هايي كه اطرافش شن هست
راستي اين جريان تيمي كه مي تونيم بسازيم درسته يا شايعه است؟:46:
sajjadgameactor
17-08-2008, 17:50
حداقل يه راهي بگين كه فرمونش از اين تيزي در بياد تا بشه رفت:20: هر چي توي driving option هم edit ميكنم بازم نميتونم برم خيلي سخته مخصوصا پيست هايي كه اطرافش شن هست
راستي اين جريان تيمي كه مي تونيم بسازيم درسته يا شايعه است؟:46:
ترمز کن انقدر سخت نگیر درسته
حداقل يه راهي بگين كه فرمونش از اين تيزي در بياد تا بشه رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif هر چي توي driving option هم edit ميكنم بازم نميتونم برم خيلي سخته مخصوصا پيست هايي كه اطرافش شن هست
راستي اين جريان تيمي كه مي تونيم بسازيم درسته يا شايعه است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
دوست من فکر کنم شما سر پیچ وقتی میخوای بپیچی از ترمز دستی کمک میگیری !
این بازی با سری های NFS فرق داره .
توی این بازی وقتی میرسی سر پیچ و میخوای دور بزنی باید یه ذره سرعت کم کنی ، یه نیش ترمز بگیری ( نه ترمز دستی ) و فرمون رو بچرخونی و گاز بدی .
یه ذره تمرین کنی و جوگیر نشی ! راحت ردش میکنی .
Retired User
17-08-2008, 20:59
دوست من فکر کنم شما سر پیچ وقتی میخوای بپیچی از ترمز دستی کمک میگیری !
این بازی با سری های NFS فرق داره .
.
:27:من هيچ وقت توي بازيهاي racing از ترمز دستی استفاده نمي كنم حتي توي pro street هم با ترمز دستی به جايي نمي رسي:13:
realmadrid-alireza
19-08-2008, 16:06
بچه ها Code Masters یه سری مسابقات رالی هم ساخته .برای PC هم هستش.
تبلیغاتشو دیدم ولی اسمشو یادم رفت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif
اطلاعاتی در موردش دارید؟
dirt رو میگی یا بازم جدید ساخته فکر نکنم به غیر این دو تا بازی داشته باشه code master - اگه dirt رو میگی که برو حتما بخر اونم فرمونش مثل همینه و تمرین میخواد اگه نخری نصف عمرت بر فناس برا pc هم هست- اینم تایپیکش البته قدیمیه
pedram_sad
19-08-2008, 21:11
به لطف راهنمايي هاي realmadrid-alireza :31::10:
تونستم در Drift بازي Grid به ركورد 1.417.523 برسم :11:
و بازي هم تموم شد
واقعا بهترين racing حال حاضر بازار همينه
Retired User
20-08-2008, 01:25
آها مشكلمو فهميدم:31: فك كنم نسخه ي من خرابه چون توي Multi Player فرمونم درسته:19:
realmadrid-alireza
20-08-2008, 15:30
به لطف راهنمايي هاي realmadrid-alireza :31::10:
تونستم در Drift بازي Grid به ركورد 1.417.523 برسم :11:
و بازي هم تموم شد
واقعا بهترين racing حال حاضر بازار همينه
خواهش میکنم البته باید رکوردتو بیشتر کنی مهم کمبو هست که چند تا شه
pedram_sad
20-08-2008, 19:25
خواهش میکنم البته باید رکوردتو بیشتر کنی مهم کمبو هست که چند تا شه
نه بابا ما تو كار ركرود مكورد نيسيتم
اونم با توجه به ركورد خفن شما :31:
من فقط ميخواستم اون مراحل رو رد كنم
كه 400 هزار تا يا ختي 200 هزار تا هم كافي بود
در هر صورت ممنون :11:
realmadrid-alireza
20-08-2008, 23:03
نه بابا ما تو كار ركرود مكورد نيسيتم
اونم با توجه به ركورد خفن شما :31:
من فقط ميخواستم اون مراحل رو رد كنم
كه 400 هزار تا يا ختي 200 هزار تا هم كافي بود
در هر صورت ممنون :11:
البته اون رکورد من تو جاده نیست تو جاده رکوردم 37 میلیونه تو 4 دور
Mr_Hamed_Shams
23-08-2008, 01:20
چطوری تو بازی گرید میتونم تیزی فرمان ماشین و کم کنم؟ - خیلی فرمونش تیزه اصلا نمیشه کنترلش کرد! :11:
با سلام به همگی
اقا من گرید رو نصب کردم ولی تو بازی که می رم اصلا صدا نداره یعنی توی sound setting اصلا
harware accelaration خاموشه ونمیشه روشنش کرد البته یک نکته هم هست اونم اینکه وقتی بازی رو نصب کردم فایل openAl32.dll رو می خواست که من از یه بازی دیگه اونو توی folder بازی کپی کردم حالا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟
با سلام به همگی
اقا من گرید رو نصب کردم ولی تو بازی که می رم اصلا صدا نداره یعنی توی sound setting اصلا
harware accelaration خاموشه ونمیشه روشنش کرد البته یک نکته هم هست اونم اینکه وقتی بازی رو نصب کردم فایل openAl32.dll رو می خواست که من از یه بازی دیگه اونو توی folder بازی کپی کردم حالا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟
اينجا سوالتون رو مطرح كنيد :
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Retired User
23-08-2008, 12:35
چطوری تو بازی گرید میتونم تیزی فرمان ماشین و کم کنم؟ - خیلی فرمونش تیزه اصلا نمیشه کنترلش کرد! :11:
دوست عزيز من هم مشكل شما رو داشتم كه هيچ كس كمكم نكرد و مجددا پاكش كردم فكر ميكنم نسخه ي ما خرابه:41: چون توي multi player فرمونم درست بود:13:
با سلام دوباره
من فهمیدم مشکل از همون فایل openAl32.dll هستش لطفا اگه کسی می تونه این فایل رو
برای دانلود اینجا بذاره.
با تشکر قبلی...
havas_1980
23-08-2008, 14:20
با سلام دوباره
من فهمیدم مشکل از همون فایل openAl32.dll هستش لطفا اگه کسی می تونه این فایل رو
برای دانلود اینجا بذاره.
با تشکر قبلی...فایل مورد نظر رو از این آدرس دریافت کنید:
سپس از حالت فشرده خارج کرده و اجراش کنید... امیدوارم مشکلتون حل بشه.
یکی جواب بده:19:
فرمون تو بازی خیلی تیزه نمیشه تنظیم کرد؟
دوست عزیز شما که اولای بازی هستید میگید فرمونش تیزه .
یکمی باهاش ور بری یاد میگیری . منم اولا این مشکل رو داشتم .
این بازیو نمیشه با گیم پد بازی کرد؟
pedram_sad
24-08-2008, 16:07
این بازیو نمیشه با گیم پد بازی کرد؟
ميشه دوست عزيز
ميشه دوست عزيز
میشه یه توضیح بدید
دسترو نمیشناسه
چرا میشناسه دوست من اول دسته رو به سیستم وصل کنین و بعد برین توی بازی و توی قسمت اپشن دکمه های دسته رو برای ایتم های مورد نظر مشخص کنین.من خودم به همین شکل با دسته بازی می کنم.
Retired User
25-08-2008, 00:52
فایل مورد نظر رو از این آدرس دریافت کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس از حالت فشرده خارج کرده و اجراش کنید... امیدوارم مشکلتون حل بشه.
هو.س جان يعني با دانلود اين مشكل حل مي شه :20:من كه ديگه دارم ديونه ميشم:4::34:
Retired User
26-08-2008, 03:05
تيتر های قرمز آموزش فاکتورهای اصلی بازی هست .
تيتر های آبی منوهای اصلی بازی هست .
تيتر های بنفش زیر مجموعه ی تیترهای بالای خود هستند .
شروع بازی : بعد از دیدن دمو به صفحه ی ساخت پروفایل میرسیم ٬ در گزینه ی اول اسم ٬ در گزینه ی دوم فامیل و در گزینه ی آخر کشور دلخواهتون رو انتخاب کنید البته زیاد دنبال ایران نگردید چون نداره . میتونید هر کشوری که دوستش دارید رو انتخاب کنید یا Rest of World رو . در صفحه ی بعدی اسمی رو انتخاب میکنید که در طول بازی شمارو باهاش صدا میزنن بهتره در قسمت Nicknames یه لقب برای خودتون انتخاب کنید . بعد میرسیم به منوی اصلی که تک تک همشو کالبد شکافی میکنم !
چگونگی فلش بک انجام دادن : وقتی تصادف کردید منتظر باشید تا حالت رپلی بیاد بعد با زدن کلید F2 برگردید عقبتر حالا با زدن کلید F12 فلش بک انجام میشه و برمیگردید کمی عقب تر . بقیه ی قابلیت ها مثل استخدام کردن و ... جلوتر گفته خواهد شد .
GRID WORLD : همون Career خودمون هست که حالت داستانی و اصلی بازی همین جاست . وقتی اومدید به این قسمت مستقیما میرید به مسابقه تا با حال و هوای بازی آشنا بشید . بعد از اولین مسابقه باید در قسمت Driver Offers برای تیم های دیگر مسابقه بدید تا شهرت ٬ مهارت و پول دربیارید . چند مسابقه ای انجام بدید تا ۶۰٫۰۰۰ € به دست بیارید . مقدار پولتون در گوشه ی سمت چپ و بالا مشخص هست . وقتی این مقدار پول رو به دست آوردید میتونید تیم تشکیل بدید ٬ بعد از آخرین مسابقه که پولتون جور شد یک صفحه ای میاد که شما باید توش یک اسم دلخواه برای تیم خود بذارید . در صفحه ی بعد رنگ و شماره ی ماشینتون رو مشخص کنید ٬ به این هم توجه کنید که هر ماشینی بخرید به این شکل درخواهد آمد . برای مشاده ی ماشینتون به صورت آزادانه کلید F1 رو زده و با کلید های جهت نما این ور اونور ببرید . از این به بعد هر وقت به GRID WORLD بیاید چهار گزینه خواهید داشت که در زیر همشو شفاف سازی میکنم .
Race Events : بیشتر وقت شما اینجا صرف خواهد شد ٬ این قسمت شامل سه ستون خواهد بود که ستون اول آمریکا ٬ ستون دوم اروپا و ستون سوم ژاپن میباشد . این سه ستون خود سه ردیف خواهد داشت که هر ردیف به منزله ی لیسانس میباشد . در هر ستون برای رفتن به لیسانس بعدی باید امتیازتون از حد معین بگذره ٬ برای رفتن به ستون دوم باید امتیازتون از ۸۰٫۰۰۰ و برای رفتن به ستون سوم باید امتیازتون از ۲۵۰٫۰۰۰ بگذره . منطقه ی آمریکا شامل لیسانس های Rookie Badge ٬ Pro Badge و National Badge میباشد همچنین منطقه ی اروپا شامل لیسانس های R ٬ B و A و منطقه ی ژاپن هم دارای لیسانس های Rookie ٬ Super Two و Super One میباشند . بعد از انجام مسابقات زیاد و باز کردن ردیف های سوم ٬ یک ردیف دیگری به نام Global اضافه میشود .
مسابقات ۲۴ ساعتی ( بخوانید ۲۴ دقیقه ای ) : این مسابقات بعد از چند بار برنده شددن در اونت ها برگزار میشوند به این ترتیب که در عرض ۲۴ دقیقه ( دربازی ۲۴ ساعت حساب میشود و تغییرات روز و شب نیز اعمال میشود ) و تا پایان آن هر کس در مکان اول باشد برنده میشود . وقتی به شما پیشنهاد انجام این مسابقات داده شود سه گزینه خواهید داشت ٬ برای تیم های دیگر مسابقه بدهید ٬ تیم خود را وارد کنید یا اصلا وارد نشوید . در پایان این مسابقات فصل هم تمام میشود و فصل جدیدی شروع میشود .
Driver Offers : آسانترین راه برای پول در آوردن مسابقه دادن برای تیم های دیگر است . در قسمت قبلی یعنی ریس اونتس برای انجام برخی مسابقه ها نیاز به خرید ماشین دارید و برای خرید آن باید پول داشته باشید میتوانید پول مورد نیاز خود را از اینجا تعیین کنید .
My Team : در این قسمت تیمتون رو کنترل خواهید کرد . گزینه ی اول برای تغییر نام تیمتون ٬ گزینه ی دوم برای رنگ آمیزی و شماره گذاری ماشینتون ٬ گزینه ی سوم برای دیدن رتبه ی تیم خودتون و تیم های دیگر و گزینه ی چهارم هم برای دیدنم امتیاز و رتبه ی خودتون و دیگر راننده ها به کار میره . با گذشت زمان و پیشرفت در بازی دو گزینه ی زیر نیز به این جمع اضافه خواهد شد .
Team Mate : در این بخش میتونید برای خود هم تیمی و کمک استخدام کنید برای اینکار دو راه دارید :
راهنمای تشکیل تیم : ۱) در همان قسمت بالا Ctrl رو بزنید ٬ در گزینه ی اول میزان پول اولیه ٬ در دومی محل و تخصص راننده و در سومی درصد پیروزیهای فرد رو انتخاب و با زدن کلید اینتر اونو جستجو کنید . اگر فردی وجود داشت که شرایط شما رو بپذیره با زدن اینتر در روش اونو استخدام کنید . ۲) در منوی مای تیم و در قسمت رنکینگ راننده ها روی راننده ی مورد نظر سیفت رو بزنید ٬ البته بعضی از اونها رو میتونید استخدام کنید .
Sponsors : با برنده شدن در مسابقات مختلف اسپانسرهای جدیدی آزاد میشوند که میتونید اینجا اونارو کنترل و عوض کنید و یا حذفشون کنید دقت کنید که هر اسپانسری به ازای انجام کاری که به شما میده پول خواهد داد ٬ این کار جلو Objective هر اسپانسر نشان داده میشود .
View Cars : در این قسمت میتونید ماشینهای خودتون رو ببینید ٬ بفروشید یا اونارو شستشو بدید .
RACE DAY : حالت عادی ماشین سواری که هیچ ربطی به قسمت دنیای گرید نداره . در خط اول کلاس مورد نظر ٬ در خط دوم ماشین مورد نظر ٬ در خط سوم محل مسابقه ٬ درخط چهارم راه ٬ در خط پنجم تعداد دور و در خط آخر هم تیمی که میخواید براش برونید رو انتخاب کنید . در صفحه ی بعدی درجه ی سختی و اول صف بودن یا آخرش رو انتخاب کرده و مسابقه بدید .
MULTIPLAYER : حالت چند نفره که به صورت آنلاین انجام میشه ٬ ما با این قسمت کاری نداریم .
OPTIONS : تنظیمات بازی هست که تک تک توضیح میدم .
My Profile : اینجا میتونید پروفایل خودتون رو ویرایش کنید ٬ عوض کنید یا یکی دیگه بسازید .
Driving Options : این قسمت خودش به چند بخش تقسیم میشه . گزینه ی اول برای عوض کردن حالت دنده ( اتوماتیک یا توسط شما ) و چند چیز دیگه که بهتره تغییرشون ندید . گزینه ی دوم دکمه های مورد استفاده در بازی رو نشون میده ٬ میتونید تغییرشون هم بدید :
تغییر دکمه ها به خصوص برای Game Pad یا دسته : به قسمت Controls برید بعد با زدن کلید جهت نمای راست بیاید روی حالت Custom ( یک بار اینتر بزنید تا تیک کنار Custom زده بشه ) ٬ حالا کلید Ctrl روی کیبرد رو بزنید تا ادیتیبل بشه بعد روی هر کلیدی که میخواهید عوضش کنید یک بار اینتر رو بزنید ٬ میبینید که روش علامت سوال آمد حالا هر کلیدی که دوست دارید جایگزین بشه بزنید ٬ اگر میخواهید از دسته یا گیم پد استفاده کنید دکمه های روی اونو بزنید .
گزینه ی سوم در بخش درایوینگ آپشنس برای تغییر تیزی یا کندی فرمون هست . گزینه ی آخری هم برای تغییر سرعت گاز و یا ترمز و چیزهای دیگه که توصیه ی میکنم اصلا تغییرشون ندید .
Screen Setup : در این قسمت میتونید تعیین کنید که تعداد دور و زمان نشون داده بشه یا نه همچنین نقشه ی گوچیک ٬ رتبه و ... .
Grafic Settings : همون طور که از اسمش پیداست برای تغییر ویژگی های گرافیکی بازی به کار میره . همچنین میتونید رزولیشن رو بیارید پایین ٬ جزئیات رو بالا پایین کنید و ...
Sound Setup : برای کم کردن یا زیاد کردن صدای افکت ها ٬ دیالوگ ها و موزیک مورد استفاده قرار میگیره .
Bonus Codes : برخی کدها رو میتونید اینجا وارد کنید که قبلا هم گذاشتیم ٬ اگر میخواهید همینجا کلیک کنید .
EXTRAS : اینجا میتونید کپی رایت بازی و اسامی سازندگان رو ببینید .
EXIT : اینم فکر نکنم کسی بدونه !
منبع:سيمز 47
parsaria
26-08-2008, 15:42
با سلام ایا کارت گرافیک من با مشخصات زیر این بازی را جواب می دهد؟
club hd 2600pro -512mb
Retired User
26-08-2008, 19:41
با سلام ایا کارت گرافیک من با مشخصات زیر این بازی را جواب می دهد؟
club hd 2600pro -512mb
سیستم مورد نیاز:
System Requirements
Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
* 1GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
* DirectX Compatible Sound Card
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
* Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
* DirectX 9.0c
* Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
* 2GB RAM.
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
* Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
* 12.5 GB Hard Drive Space
Supported Graphics Cards
ATI Radeon X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9800
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops)
TCP/IP mode (2-12 players) Requirements:
* Broadband internet connection required - 512kbps + Recommended
بله فكر كنم بتونيد بازي كنيد هر چند من خيلي از كارت گرافيك سر در نميارم:46:
siamak_mu
24-11-2008, 19:55
يعني چرت و پرت ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. :41: غير طبيعي ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. (آخه كدوم ماشين با سرعت 60 تا يا كمتر در حين گاز دادن بپيچي اينطوري محرف ميشه و به در و ديوار ميخوره؟؟؟!!! قابل توجه كساني كه ميگن طبيعي هست!) :41: نور پردازي ضعيف و... من ديگه جلو تر نرفتم :2: تنها نقطه قوتش انگار همين تشكيل و تيم و اينجور چيزا بود... اصلاً نميشد رانندگي كرد بابا! :41: نگين گيمر نيستي كه بهم بر ميخوره! بازي از پايه مشكل داشت... اگه كسي پچ 1.1 يا 1.2 رو ريخته و مشكل فرمونش حل شده بگه حداقل ما هم بريزيم شايد نظرمون يه كم عوض شد. :2: فكر كنم خودشون افتضاحشون رو درست كرده باشن... چي بگم والا.
اگه يكي قضيه ي پچ رو بگه ممنون ميشم. :11:
Oracle_Eldorado
24-11-2008, 21:22
يعني چرت و پرت ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. :41: غير طبيعي ترين بازي اي كه تو عمرم كردم همين بود. (آخه كدوم ماشين با سرعت 60 تا يا كمتر در حين گاز دادن بپيچي اينطوري محرف ميشه و به در و ديوار ميخوره؟؟؟!!! قابل توجه كساني كه ميگن طبيعي هست!) :41: نور پردازي ضعيف و... من ديگه جلو تر نرفتم :2: تنها نقطه قوتش انگار همين تشكيل و تيم و اينجور چيزا بود... اصلاً نميشد رانندگي كرد بابا! :41: نگين گيمر نيستي كه بهم بر ميخوره! بازي از پايه مشكل داشت... اگه كسي پچ 1.1 يا 1.2 رو ريخته و مشكل فرمونش حل شده بگه حداقل ما هم بريزيم شايد نظرمون يه كم عوض شد. :2: فكر كنم خودشون افتضاحشون رو درست كرده باشن... چي بگم والا.
دوست عزیز من خودم هنوزم میگم طبیعی ترین بازی ماشین هست !
این ماشینی که شما باهاش مسابقه میدی که ماشینی نیست تازه از کارخونه اومده باشه !
ناسلامتی اینا ماشین های Tuning شده هست !!! خوب معلومه با ماشین معمولی کلی فرق داره !
شما میخوای دست فرمونش مثل پراید یا 405 باشه ؟!!!
نورپردازیش رو دیگه نمیدونم چرا میگی ضعیفه !
نمیدونم اصلا رو چه حسابی این حرف رو زدی .
این عکس رو ببین »
دیگه نمیدونم شما چی میخوای !
از این طبیعی تر اگه شما بازی دیدی به ما هم نشون بده .
حتی NFS Undercover هم اینطور گرافیکی نداره .
siamak_mu
24-11-2008, 23:11
نور پردازيش شايد من مجبور شدم گرافيك رو medium كنم يه كم بد شده...
من مشكل اصليم همين فرمونش هست. شما ميگي tuning شده هست خوب درسته مي دونم tuning شده هست آخه tuning ميكنن ماشين از لحاظ سرعت، قدرت، نرمي حركت و... تقويت بشه ولي ديگه نه اينكه اينطوري باشه كه يه كوچولو بدي چپ 10 دور، دور خودش بچرخه... مسابقه رو دوازدهم (آخر) هم ميشم بهم كلي پول ميده!!! چي بگم والا من كه حال نكردم. undercover رو گذاشتم گرافيك بگيرم بعد لذتش رو ببرم ولي مطمئن هستم حداقل گيم پليش 100 برابر بهتر از اين هست. حالا من پست ندادم كه دربارش بحث كنيم چون به اندازه ي كافي قديمي شده دربارش ديگه بحث نشه. بدجوري هوس ماشين كرده بودم ديدم undercover با اين VGA حيفه بازيش كنم اينو دانلود كردم ديدم اينجوريه. Oracle_Eldorado جون حداقل قبول كن فرمونش به هيچ وجه طبيعي نيست. فرمونش فقط وقتي گاز ميدي و چپ يا راست ميزني اذيت ميكنه. ولي اگه موقعي كه مي خواي بپيچي دستت رو از رو گاز برداري اينطوري نميشه و اين اصلاً طبيعي نيست. حالا بي خيال undercover رو بچسب شما حالش رو ببرين الآن من يه ماه ديگه بياتش رو بازي مي كنم!
فقط سؤالي كه از دوستان دارم اينكه با پچ مشكل فرمونش (واقعاً مشكل بازي هست) حل ميشه يا نه؟
Oracle_Eldorado
25-11-2008, 13:36
نور پردازيش شايد من مجبور شدم گرافيك رو medium كنم يه كم بد شده...
من مشكل اصليم همين فرمونش هست. شما ميگي tuning شده هست خوب درسته مي دونم tuning شده هست آخه tuning ميكنن ماشين از لحاظ سرعت، قدرت، نرمي حركت و... تقويت بشه ولي ديگه نه اينكه اينطوري باشه كه يه كوچولو بدي چپ 10 دور، دور خودش بچرخه... مسابقه رو دوازدهم (آخر) هم ميشم بهم كلي پول ميده!!! چي بگم والا من كه حال نكردم. undercover رو گذاشتم گرافيك بگيرم بعد لذتش رو ببرم ولي مطمئن هستم حداقل گيم پليش 100 برابر بهتر از اين هست. حالا من پست ندادم كه دربارش بحث كنيم چون به اندازه ي كافي قديمي شده دربارش ديگه بحث نشه. بدجوري هوس ماشين كرده بودم ديدم undercover با اين VGA حيفه بازيش كنم اينو دانلود كردم ديدم اينجوريه. Oracle_Eldorado جون حداقل قبول كن فرمونش به هيچ وجه طبيعي نيست. فرمونش فقط وقتي گاز ميدي و چپ يا راست ميزني اذيت ميكنه. ولي اگه موقعي كه مي خواي بپيچي دستت رو از رو گاز برداري اينطوري نميشه و اين اصلاً طبيعي نيست. حالا بي خيال undercover رو بچسب شما حالش رو ببرين الآن من يه ماه ديگه بياتش رو بازي مي كنم!
فقط سؤالي كه از دوستان دارم اينكه با پچ مشكل فرمونش (واقعاً مشكل بازي هست) حل ميشه يا نه؟
خوب شما گرافیکو کم کردی داری ایراد میگیری !!!!
در مورد فرمون ماشین بله شما درست میگی .
من تا 1 هفته کلی باهاش ور رفتم تا قلقش اومد دستم .
اگه میخوای به فرمونش عادت کنی یکمی مسابقات تمرینی Drift بری خوب میشه .
مطمئن باش Undercover رو بگیری عمرا لذت ببری !
ما که گرفتیم هیچ لذتی نبردیم !
موفق باشید . :گل
siamak_mu
25-11-2008, 23:19
يه هفته بازي كنم تازه قلقش بياد دستم؟!!! اوه پس كلاً بي خيالش شدم! تا همين پارسال هفته اي 2تا بازي تموم مي كردم... فكر كنم فقط gta بيشتر از يك هفته طول كشيد! از وقتي گرافيكم قديمي شد ديگه كمتر رفتم دنبال بازي.
دوست عزیز به نظر من طبیعی ترین بازی ماشینی که فرمونش به واقعیت نزدیکه و خوب کار شده همین بازی هست!
ببینم شما با حالت طبیعی میتونین سر پیچ با سرعت 120 یا 60 بپیچین؟!توی واقعیت میگم!خوب این بازی هم بر اون اساس کار شده!
البته تقصیر شما نیست چون که شما عادت کردین توی nfs با 120 سر پیچ ها بپیچین و اصلا به در و دیوار نخورین مطمعننا این بازی برای شما لذت بخش نخواهد بود! اونی هم که دور خودش میچرخه یه چیزی طبیعی هست وقتی شما خوب فرمون رو کنترل نکنین و بخواین سر هر پیچ با 60 تا به راحتی بپیچین این طوری میشه و به نظر من خیلی خوب کار شده.گیم پلی بازی حرف نداره ولی اگر open world بود به نظر من دیگه خدای رانندگی میشد!
گرافیک این بازی گرافیک nfs رو قورت میده!باور نمی کنین برین مقایسه کنین.در ضمن این بازی خیییلی رونتر از nfs اجرا میشه با این گرافیک خفنش!من nfs رو می تونم تا اخرین تنظیمات بالا ببرم ولی گاهی اوقات(خیلی کم)دچار افت فریم میشم در حالی که توی این بازی با اخرین تنظیمات بالای 60 فریم میگیرم!
SADEGH 7
26-11-2008, 08:48
يه هفته بازي كنم تازه قلقش بياد دستم؟!!! اوه پس كلاً بي خيالش شدم! تا همين پارسال هفته اي 2تا بازي تموم مي كردم... فكر كنم فقط gta بيشتر از يك هفته طول كشيد! از وقتي گرافيكم قديمي شد ديگه كمتر رفتم دنبال بازي.گرید بازی کردن که کار هر کسی نیست.شما اگه بازی بچه گونه دوست داری می تونی nfsuc بازی کنی.با سرعت 120 تا بدون ترمز می تونی سر پیچ ها بپیچی.در ضمن این بازی یه بازیه طولانیه.چون من خودم الآن بیشتر از 1 ماهه دارم بازی می کنم.خیلی هم با بازی حال می کنم.چون هر ماشینی فرمون خاص خودش رو داره. در کل اگه از همین اول از بازی خوشت نیومده من پیشنهاد نمی کنم که ادامه بدی.
موفق باشی:10:
siamak_mu
26-11-2008, 12:53
دوست عزیز به نظر من طبیعی ترین بازی ماشینی که فرمونش به واقعیت نزدیکه و خوب کار شده همین بازی هست!
ببینم شما با حالت طبیعی میتونین سر پیچ با سرعت 120 یا 60 بپیچین؟!توی واقعیت میگم!خوب این بازی هم بر اون اساس کار شده!
البته تقصیر شما نیست چون که شما عادت کردین توی nfs با 120 سر پیچ ها بپیچین و اصلا به در و دیوار نخورین مطمعننا این بازی برای شما لذت بخش نخواهد بود! اونی هم که دور خودش میچرخه یه چیزی طبیعی هست وقتی شما خوب فرمون رو کنترل نکنین و بخواین سر هر پیچ با 60 تا به راحتی بپیچین این طوری میشه و به نظر من خیلی خوب کار شده.گیم پلی بازی حرف نداره ولی اگر open world بود به نظر من دیگه خدای رانندگی میشد!
گرافیک این بازی گرافیک nfs رو قورت میده!باور نمی کنین برین مقایسه کنین.در ضمن این بازی خیییلی رونتر از nfs اجرا میشه با این گرافیک خفنش!من nfs رو می تونم تا اخرین تنظیمات بالا ببرم ولی گاهی اوقات(خیلی کم)دچار افت فریم میشم در حالی که توی این بازی با اخرین تنظیمات بالای 60 فریم میگیرم!
آخه تو حالت عادي هم (غير از سر پيچ) هم نميشه يه ذره چپ و راست كرد! در حالي كه در واقعيت همچين كاري ميشه. سرعت هم كم كنيم سر پيچ جلو ميزنن... اول شدن توي اين بازي چقد اهميت داره؟ آخه آخر هم ميشم پول ميده! به جز پاداشي كه براي مثلاً اول تا سوم شدن ميده ديگه چه مزيتي داره اول شدن؟
حالا من يه چنر تا مسابقه ميدم ببينم عادت ميكنم يا نه...
مرسي از لطفتون كه راهنمايي كردين. :11:
گرید بازی کردن که کار هر کسی نیست.شما اگه بازی بچه گونه دوست داری می تونی nfsuc بازی کنی.با سرعت 120 تا بدون ترمز می تونی سر پیچ ها بپیچی.در ضمن این بازی یه بازیه طولانیه.چون من خودم الآن بیشتر از 1 ماهه دارم بازی می کنم.خیلی هم با بازی حال می کنم.چون هر ماشینی فرمون خاص خودش رو داره. در کل اگه از همین اول از بازی خوشت نیومده من پیشنهاد نمی کنم که ادامه بدی.
موفق باشی:10:
اگر كار هر كسي نيست خوش به حالت كه كار شما هست!
براي يه گيمر اين پست شما از 100 تا فحش بدتر بود... :41:
Masoud King
26-11-2008, 13:07
آخه تو حالت عادي هم (غير از سر پيچ) هم نميشه يه ذره چپ و راست كرد! در حالي كه در واقعيت همچين كاري ميشه. سرعت هم كم كنيم سر پيچ جلو ميزنن... اول شدن توي اين بازي چقد اهميت داره؟ آخه آخر هم ميشم پول ميده! به جز پاداشي كه براي مثلاً اول تا سوم شدن ميده ديگه چه مزيتي داره اول شدن؟
حالا من يه چنر تا مسابقه ميدم ببينم عادت ميكنم يا نه...
مرسي از لطفتون كه راهنمايي كردين
شما احتمالا اول بازی هستید!
چون با جلو رفتن بازی و انتخاب اسپانسر ها بعدی شما باید حداقل اول تا سوم بشی تا پول بگیری!
اسپانسر های اول بازی بعضی هاشون فقط ملاک این هستش که شما مسابقه رو تموم کنی تا بهت پول بدن ولی جلو که بری دیگه از این خبرا نیستش!
siamak_mu
26-11-2008, 13:37
الآن 3 تا مسابقه درفيت دادم خيلي دريفت هاش آسون بود. با اختلاف خيلي خيلي زياد اول ميشدم.
حالا بريم جلو ببينيم به كجا ميرسيم!
فهميدم مشكلم چي بود. هميشه سر همون پيچ اول برا اينكه جلو بزنم انتهاري ميرفتم فرمونم داغون ميشد اون بغل قرمز ميشد! :31::31::31:
king-hitler2
26-11-2008, 18:05
من که نتوستم بیشتر از پیچ اول برم
چیکار کنم
siamak_mu
26-11-2008, 18:26
من گرافيكشو گذاشته بودم medium حالا كردم low تازه ميبينم خيلي از اين دردسر ها زير سر گرافيك بود!!!! به خيال خودم بازي تيك نداشت ولي حالا كه كمتر كردم ديدم بهتر شد چون وقتي بازي تيك داره دكمه ها يه كم دير عمل ميكنن و وقتي دستم رو مثلاً رو چپ نگه ميداشتم در واقع بيش از حد نگه ميدشم! (چي گفتم اصلاً!!!). خلاصه بازي برام جذاب تر شد...
خيلي ذوق دارم!!! بالاخره يه مسابقه به جز دريفت اول شدم!!! همه ي مشكلاتم سر همين گرافيك و تصادف اول بازي بود!
D r i v e r
27-11-2008, 01:49
واقعا طبیعی ترین بازی ماشینی هست که اومده
کافیه سپر جلوت گیر کنه به یه ماشین دیگه
بیا وجمعش کن
خیلی بازیه لذت بخشیه
من حدود 2 ماه پیش بازی میکردم
که دیگه خسته شدم
مخصوصا سری مسبقات لمان که آخرشه!!!
این undercower هم که فقط تکرار توشه
ولی grid واقعا تنوع داره و تا یه مدت آدمو سرگرم میکنه
king-hitler2
27-11-2008, 08:54
چی چی خوبه
نمیشه یه ذره گاز داد فرت میکوبه به دیوار
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 10:05
چی چی خوبه
نمیشه یه ذره گاز داد فرت میکوبه به دیوار
اگه حرفه ای باشی فرت نمیکوبی تو دیوار .
اولش یکمی تمرین میخواد که قلق ماشین دستت بیاد .
king-hitler2
27-11-2008, 10:42
همین اولش پدرمو دراورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 روز نشستم پاش پیچ اولم نرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دسته هم امتخان کردم ولی باز بی فایده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D r i v e r
27-11-2008, 11:19
فقط اون مسابقه اول سخته
بعدیشام سخته ولی دستت حسابی روون میشه! و راحت میشه
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 13:22
همین اولش پدرمو دراورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 روز نشستم پاش پیچ اولم نرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دسته هم امتخان کردم ولی باز بی فایده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا همین اولش سخته .
شما فقط سعی کن زیاد تند نری .
چون تو سرعت بالا کنترل ماشین خیلی سخت میشه .
اگه میخوای دستت عادت کنه برو یکمی دریفت تمرین کن .
فقط اون مسابقه اول سخته
بعدیشام سخته ولی دستت حسابی روون میشه! و راحت میشه
دقیقا .
king-hitler2
27-11-2008, 17:38
اتفاقا همین اولش سخته .
شما فقط سعی کن زیاد تند نری .
چون تو سرعت بالا کنترل ماشین خیلی سخت میشه .
اگه میخوای دستت عادت کنه برو یکمی دریفت تمرین کن .
دقیقا .
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کجا تمرین کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازی کربن و اندر کاور خوب دریف میزنم
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 19:51
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کجا تمرین کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازی کربن و اندر کاور خوب دریف میزنم
دریفت این خیلی فرق داره .
دقیق یادم نیست کجا بود ولی فکر کنم همون منوی اول بازی که میاد گزینه دوم .
بعد یه صفحه دیگه میاد که انواع مسابقه رو داره .
شما همون گزینه اول رو یکمی عقب جلو کنی ، FreeStyle Drift رو پیدا میکنی .
موفق باشید .
siamak_mu
28-11-2008, 14:38
من نسبتاً رون شده دستم. همش هم اول ميشم!
مسابقه ي اول رو كه اصلاً به جز آخر شدن به چيزي فكر نكن. توي اون محاله اول بشي. بقيش ديگه تناسب داره. سر پيچ ها يه نيش ترمز كني بعد *** بدون گاز دادن *** فقط با چپ يا راست بپيچي راحت ميشه. سر پيچ اصلاً گاز نده. جلوتر خيلي راحت تر ميشه. مسابقه هاي اولش خيلي سخته. من الآن رفتم ژاپن دارم مسابقه ميدم.
Oracle_Eldorado
28-11-2008, 22:55
من نسبتاً رون شده دستم. همش هم اول ميشم!
مسابقه ي اول رو كه اصلاً به جز آخر شدن به چيزي فكر نكن. توي اون محاله اول بشي. بقيش ديگه تناسب داره. سر پيچ ها يه نيش ترمز كني بعد *** بدون گاز دادن *** فقط با چپ يا راست بپيچي راحت ميشه. سر پيچ اصلاً گاز نده. جلوتر خيلي راحت تر ميشه. مسابقه هاي اولش خيلي سخته. من الآن رفتم ژاپن دارم مسابقه ميدم.
رفیق من خودم مسابقه اول رو اول شدم !
فقط کافیه دستت روون شده باشه .
میبینم که شما هم عاشق این بازی شدی !!!!!:31:
پست اولت رو یادته ؟!!
موفق باشید :11:
siamak_mu
01-12-2008, 00:26
رفیق من خودم مسابقه اول رو اول شدم !
فقط کافیه دستت روون شده باشه .
میبینم که شما هم عاشق این بازی شدی !!!!!:31:
پست اولت رو یادته ؟!!
آره :31:
ژاپن و اروپا رو رفتم مرحله ي دوم! يارم انقدر چلفتيه كه...!!! بايد پول جم كنم يهو يه تيم خوب دستو پا كنم :31:
king-hitler2
01-12-2008, 08:57
یکی سیو گیمشو نمیزاره ما هم دوباره بریم نصب کنیم
siamak_mu
01-12-2008, 14:01
یکی سیو گیمشو نمیزاره ما هم دوباره بریم نصب کنیم
بيا اين مال من تا يه جاهايي رفتم...
ahmad gh
03-12-2008, 23:33
اونهایی که دست فرمون مشت میخوان و میخوان یه بازی ماشین کنن که حالشو ببرن فقط سگا رالی هم سرعت بالا هم دست فرمون مشتی و هم گرافیک بالا من هر چی بازی ماشینه معروف هست رو تا اخر رفتم به غیر از گرید و اخرین نسخه nfs هیچ کدوم به پای سگا رالی نمیرسه تنها عیبش اینه که پیستها تکراری هستش
luciferwings
30-12-2008, 15:15
سلام دوستان.
من به تازگی این تاپینگ رو پیدا کردم.
خیلی دوست داشتم زود تر از اینها با شما ها آشنا میشدم.
یه موضوع هست که باید بگم.
همه پست های شما رو خوندم.
مشکلی که تو این بازی ( البته به قول کسانی که این حسن رو مشکل میدونن ) این هست که لازمه اجرای بدون عیب و روان این بازی سخت افزارهای مرغوب و سنگینه که خیلی از دوستان به دلیل نداشتن این هارد ور ها توقع دارن که این بازی رو به راحتی بتونن پلای کنن و .......
اما اشتباه اینه که فکر میکنیم این بازی نید فور اسپید یا ........ هست.
گرید از نظر من یکی از مخوف ترین بازی هایی هست که گیمر رو در فضایی کاملآ واقعی در بهترین پیست های ریس دنیا قرار میده.
وقتی شما در لمان با سرعت 420 کیلومتر با آ یو دی آر 10 مسابقه میدی و تام کریستینسی بزرگترین راننده شرکت آ یو دی پشت سر شما در حال سبقت از شما قرار میگیره میتونی احساس کنی که واقعآ داری تو اون پیست مسابقه 24 ساعته رو طی میکنی....
همه چیز در درجه اول همه معیارها یک بازی خوفناک قرار داره اگر..........
اگر شما بتونی سخت افزارهای مناسب و معقول این بازی رو تامین کنی.. ( برای پی سی )
من که هیچ ایرادی در هیچ کجای این بازی نمیبینم.....
موفق باشین
HoJJaT_007
30-12-2008, 15:45
گرید به فرمون بازی میخوره ؟
میخوام انشالله یه فرمون پک کامل بخرم (دنده و پدال و ..:d) اون موقع بازی کنم . حالش بیشتره .
Oracle_Eldorado
30-12-2008, 18:45
گرید به فرمون بازی میخوره ؟
میخوام انشالله یه فرمون پک کامل بخرم (دنده و پدال و ..:d) اون موقع بازی کنم . حالش بیشتره .
به نظرم نخری بهتره .
من یکی از دوستام خیلی شوق و ذوق داشت .
رفت 30 تومن داد یه سری کامل .
سر 1 ماه نشده رفت فروختش .
به نظرم نخری بهتره . :46:
luciferwings
30-12-2008, 19:36
نه .. اصلآ .. به نظر من گرید رو فقط باید با کیبرد بازی کرد.... حالش به همونه.....
بچه ها سیستماتون رو به هم معرفی کنید بببینیم کی با چه سیستم و سخت افزاری داره گرید بازی میکنه و نصبت به اون رضایتش از بازی در چه حدی هست ؟؟؟
این سیستم من :
CPU - QX9770
Main - GA-X48-dq6
HDD - 2 * 1 terabyte
RAM - OCZ platinum 2 * 2 GB DDR3 PC3-12800
VGA - Inno3d 9800 GX2
power & case Green 730 w in silent strome
monitor - sony sdm-hs75p
گرید رو روی موقعیت گرافیکی :
overall detail : costome
resolution : 1280 *1024
refresh rate : 60
multisampling : 16xqcsaa
vsync : on
aspect ratio : 4:3
gamma : 1.3
اینم اندکس اسکور سیستم من.. اگه دوستان از ویستا استفاده میکنن میتونن امتیاز دهی ویستا به سخت افزارشون رو کنار مشخصات سیستم بگذارن.
[
HoJJaT_007
31-12-2008, 13:55
به نظرم نخری بهتره .
من یکی از دوستام خیلی شوق و ذوق داشت .
رفت 30 تومن داد یه سری کامل .
سر 1 ماه نشده رفت فروختش .
به نظرم نخری بهتره . :46:
چرا؟؟؟؟؟؟
مگه چی هستن اینا ؟ خراب میشن یا ..؟
luciferwings
02-01-2009, 23:18
واقعآ چقدر سیستم باز و گیمر خفن تو این سایت هست....... !!!!! WOW !!!!!
راستی راستی .. شما با چه سیستمهائی دارین GRID بازی میکنین...!!!!!
نگید همتون Xbox و ps3 دارین که میشاخم....
SIMON137
08-01-2009, 13:24
من راننده ندارم ، فرمونم هم تکون نمی خوره ، چه کنم ؟
Oracle_Eldorado
08-01-2009, 19:13
یه کرک دیگه امتحان کن .
soltanarash
08-01-2009, 21:11
اگر بعد از مدتی هم بازی don't send میده باید ویندوز رو عوض کنی یا رجیسترو با یک برنامه ترو تمیز کنی.
daniyal62
06-02-2009, 16:36
SIMON137
06-02-2009, 18:52
میگم یکی بیاد با من گرید بازی کنیم...
luciferwings
07-02-2009, 11:46
میگم یکی بیاد با من گرید بازی کنیم...
باشه.............
black-devil
12-02-2009, 17:34
بازی باحالیه، ولی مجبور شدم گرافیکو رو نورمال بزارم
ماله من رو سیو کردنم، مشکل داره
سلام
آيا ميشه تو grid ماشين ها رو تيونينگ (آبگريد) كرد مثل nfs ؟
masoud93
08-03-2009, 13:55
سلام
آيا ميشه تو grid ماشين ها رو تيونينگ (آبگريد) كرد مثل nfs ؟
نه نمیشه ماشینو میخری و میری تو مسابقه.:8:
siavashjal
13-03-2009, 21:58
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.
من امروز بازی رو نصب کردم و وارد بازی شدم وقتی وارد race شدم چند باری quiet کردم و دوباره وارد بازی شدم. حالا وقتی می خوام race رو شروع کنم دیگه هیچ کدوم از دکمه های حرکت دهنده ماشین کار نمی کنه. حتی کلا از محیط بازی هم اومدم بیرون و دوباره رفتم تو و دوباره موقع شروع race همین مشکل پیش میاد . کسی میدونه مشکل از چیه؟
sargeras
16-03-2009, 15:56
من بازی رو نصب کردم و وارد بازی هم شدم اما خیلی سخته تا میام یه پیچ رو رد کنم تاب می خورم دور خودم و وای از اون موقعی که بری تو ماسه ها !!!
شماها چطوری بازی می کنید؟
تازه مثل nfs هم نیست که وقتی منحرف شدی R بزنی که اینم باعث میشه از بقیه اساسا عقب بیوفتی!
یه چیز دیگه من هر کاری کردم نشد بادسته بازی کنم !!! کسی راهی بلده؟
پس شد سه تا سوال:
1 - چه جوری با دسته بازی کنم؟
2 - چیزی مثل دکمه R در nfs تو این بازی وجود داره یا نه ؟
3 - کنترل بازی خیلی سخته تو پیچها ماشین می پیچه دور خودش شماها چطوری بازی می کنید(اول میشید)؟
EASPORTS-FIFA
16-03-2009, 22:43
بابا بازی خیلی سخته تا سر یه پیچ سخت میوفتی میخوری به در و دیوار و میپوکی و آتیش میگیری و تموم.از اول.بازی چیزی نداره درجه ی سختیشو کم کنی؟آخه همون مسابقه اول من یه دقیقه هم نمیتونم بازی کنم.2 ثانیه ای ماشینم خلاص میشه
resident_evil
16-03-2009, 22:46
بابا بازی خیلی سخته تا سر یه پیچ سخت میوفتی میخوری به در و دیوار و میپوکی و آتیش میگیری و تموم.از اول.بازی چیزی نداره درجه ی سختیشو کم کنی؟آخه همون مسابقه اول من یه دقیقه هم نمیتونم بازی کنم.2 ثانیه ای ماشینم خلاص میشه
منم كلي تو اون مسابقه ي اول موندم !!!
بايد اينقدر بازي كني تا دستت روون شه !!!
Oracle_Eldorado
16-03-2009, 23:12
در تکمیل پست بالا بگم ،
سعی کن سر پیچ با سرعت زیاد نری .
چون وقتی با سرعت میری کنترل ماشین رو از دست میدی .
آروم هم بری مطمئن باش عقب نمیوفتی !
فقط همون اول بازی بیوفتی جلوی همه و به بقیه راه ندی کافیه .
بعد که کنترل ماشین دستت بیاد خیلی بازی لذت بخش میشه واست .:27:
:46:
sargeras
22-03-2009, 14:14
خیلی سخته منم ولش کردم
الانم دارم باparadise حال میکنم!!
masoud93
22-03-2009, 15:04
منم دفه اول که نصبش کردم خیلی سخت بود و پاکش کردم دو ماه بعدش بی بازی موندم دوباره نصبش کردم نمیدونم چی شد که برام عین اب خوردن راحت شد و تا اخرش رفتم.
حالا سخته ... یا آسونه ...
خوبیش اینه که سعی شده تا حدودی طبیعی ساخته بشه ...
سلام
من یک مشکل دارم و اون اینه که بازی کاملا نصب میشه حتی بدون مشکل اجرا میشه ولی بعد از این که دمو رو نشون میده یک صفحه ی خط خطی و نیزی میاد نمیدونم چرا فکنم مشکل گرافیکی باشه ولی گرافیکم رو امسال آپگرید کردم و کلان سیستممو از همه لحاظ آپگرید کردم
شما میتونید کمکم کنید هر چه سریع تر؟
با تشکر
سلام
کسی همچین مشکلی نداره؟
چرا کسی کمک نمی کنه؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممک
سلام
خوش بختانه مشکل حل شد
حالا می خواستم بپرسم آیا کسی اینجا رفته : (option >>> driving option >>> advanced ) اگر رفته این تنظیمات اینجا چه کار می کنن؟ آیا بدرد می خورن؟
ممنون
djmoslemok
21-06-2009, 16:17
سلام
آقا کسی از ایرانیها گرید آنلاین نمیزنه !
من همیشه آنلاین میزنم و یه جورایی پیره گریدم خیلی PRO هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنکینگمم Legend هست آخرین رنکینگ موجود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی آنلاین میزنه بگه با هم مسابقه بدیم و بازی کنیم !
اسمم تو گرید DjMoslemOk هست
mehdi_360
21-06-2009, 17:55
داداش میتونی رمز موفقیتت رو بگی:31:
من که 15 دقیقه بیشتر نتونستم تحمل کنم بعد از 10 بار گیم اور شدن پیچ اول رو رد کردم تو پیچ دوم ناک اوت شدم
چه سریع هم ماشین از بین میره تا میخوره به دیوار لوله میشه
آره راست میگه به ما رمز موفقیتتو بگو تا ما هم حرفه ای بشیم ( البته با تمرین):31::46:
djmoslemok
21-06-2009, 18:28
من بیشتر BMC1000 میزنم و کاملا حرفه ای هستم توش
اونای که ناشین اکثرا همون اول wrecked میشن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ما legendha میجنگیم برای اول شدن !
3600 به بالا امتیاز دارم !
باید زیاد بازی کنید تا حرفه ای بشید !
اکثر رفیقای ترکیه ای من با فرمون پلی میکنن و خیلی سخت میشه بردشون !
اینم دخیله ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فرمون :18:
منظورت racing wheel برای کامپیوتر هست؟
djmoslemok
21-06-2009, 21:01
با فرمون :18:
منظورت racing wheel برای کامپیوتر هست؟
بله مگه چیه ؟:10:
با فرمون بهتر میشه بازی کرد :27:
سلام.من امروز بازی رو تموم کردم . خواستم کمی توضیح بدم.البته قسمت اول رو.ببینید شما باید خیلی به اون چراغ هشدار توجه کنید.وقتی چراغ زرد شد نیش ترمر کنید.تا اون زرد نشده با سرعت تمام برید.سرپیچ ها اگه چراغ قرمز نشه با کمی نیش ترمز برید اگه قرمز شد ترمز رو بیشتر نگه دارید بازی که دستتون اومد با سرعت برید.ترمز رو اگه رو اسپیس بذارید خیلی بهتره.
سلام
دستت درد نکنه عزیز عالی بود
soltanarash
27-06-2009, 12:14
اقا من هم از جمله کسانی ام که خوراکم بازی های need for speed بود.و وقتی خواستم این بازی رو شروع کنم مثل شما بودم ولی بعد از یک هفته تمرین انقدر وارد شدم که تقریبا تمام race ها رو بدون برخورد می رفتم.این مشکل بخاطر عادت نداشتن به فرمون این بازیست.
اقا من هم از جمله کسانی ام که خوراکم بازی های need for speed بود.و وقتی خواستم این بازی رو شروع کنم مثل شما بودم ولی بعد از یک هفته تمرین انقدر وارد شدم که تقریبا تمام race ها رو بدون برخورد می رفتم.این مشکل بخاطر عادت نداشتن به فرمون این بازیست.
آره . راست میگی.این بازی مشکلی نداره.توش یه ریسینگ واقعی رو می بینی.مخصوصا slow motion وقتی میاد خیلی فاز میده:31: دریفت های بین چندماشبن منظورم باهم خیلی حال میده
soltanarash
27-06-2009, 16:56
به نظر من این بازی از تمام need for speed بهتره بطوریکه تا حالا من سه دفعه این بازی رو تا آخر رفتم.نمی گم سخت نیست ولی غیر ممکن هم نیست.البته need for speed بجز pro street خیابانی و قابل مقایسه با هم نیستند ولی کلا greed از need for speedبیشتر حال می ده.
به نظر من این بازی از تمام need for speed بهتره بطوریکه تا حالا من سه دفعه این بازی رو تا آخر رفتم.نمی گم سخت نیست ولی غیر ممکن هم نیست.البته need for speed بجز pro street خیابانی و قابل مقایسه با هم نیستند ولی کلا greed از need for speedبیشتر حال می ده.
آره . آخه سبک ها با هم متفاوته اما grid رو اگه گرافیکش رو ultra بذاری یه چیز دیگست.این از nfs ها خیلی بهتره من بعد از mw دیگه هیچ nfs بازی نکردم.:31:
سلام دوستان
من این بازی رو تازه گرفتم.
موقع اجرا این ارور رو میده:
در ضمن مشخصات سیستم من اینه:
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256
cpu: 1.5 دو هسته ای
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست من اگه توی تاپیک حل مشکلات مطرح میکردی خیلی بهتر بود به جوابت هم راحت تر میرسیدی....
ولی به احتمال 90% گرافیکت ضعیفه...ولی حالا مشخصات کاملش رو بده تا بهتر بشه راهنماییت کرد(البته اگه توی تاپیک حل مشکلات بحث رو ادامه بدی قوانین رو هم رعایت کردی:46:)
Elendil1
28-06-2009, 11:19
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.
عزیز شما گرافیکتون Shader 3 رو ساپورت نمیکنه و در نتیجه باید گرافیکتون رو عوش کنید!
سلام.خسته نباشید.دوستان من تو این فرمول ها خفن مشکل دارم:31:یکم کمکم کنید.راستی میخواستم عکس ماشین مورد علاقه ام رو بذارم تو paint سیاه شد راه دیگه ای نیست.مرسی:40:
soltanarash
29-06-2009, 15:51
سلام.خسته نباشید.دوستان من تو این فرمول ها خفن مشکل دارم:31:یکم کمکم کنید.راستی میخواستم عکس ماشین مورد علاقه ام رو بذارم تو paint سیاه شد راه دیگه ای نیست.مرسی:40:
ماشین های فرمول یک چون شتاب زیادی دارند سر پیچ تا ته ترمز بگیر و تا می تونی پیچ را ببر.من که از این روش استفاده می کردم آسانترین race ها برام فرمول یک بود.
دوستان اگه میخواید تو مسابقات امتیاز بالاتری بگیرید تو شهر های ژاپن یار ژاپنی استخدام کنید و تو آمریکا یار آمریکایی.باور کنید واسه من خیلی جواب داد.راستی بالاترین اسپانسری که پول بیشتری میده کدومه؟
night lord
29-07-2009, 16:11
:31:آقا من این بازیو تازه تونستم نصب کنم هنوز هیچی نشده موتادش شدم. عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!
با اینکه nfs رو خیلی قبول دارم . ولی خداییش nfs رو کرده تو داشبورد و درم بسته
night lord
03-08-2009, 01:16
بچه ها یه سوال حیاتی چهجوری میشه این مسابقات 24 hours رو تموم کرد من رو basic میرم اما نتونستم تا حالا ببرم . دهنم آسفالت شد الان 3 فصل و تموم کردم ولی هنوز نتونستم این مسابقرو تموم کنم.یه ماشین پورشه بهم میده که در حالت عادی به هیچ کدوم از ماشینای دیگه نمیرسم. حتی به کلاس خودم.اگه ازم جلو بیفتن دیگه رفتن.
در حالی که تمم مسابقه ها رو اول میشم . چی کار کنم؟
بچه ها یه سوال حیاتی چهجوری میشه این مسابقات 24 hours رو تموم کرد من رو basic میرم اما نتونستم تا حالا ببرم . دهنم آسفالت شد الان 3 فصل و تموم کردم ولی هنوز نتونستم این مسابقرو تموم کنم.یه ماشین پورشه بهم میده که در حالت عادی به هیچ کدوم از ماشینای دیگه نمیرسم. حتی به کلاس خودم.اگه ازم جلو بیفتن دیگه رفتن.
میتونی اون مسابقات رو skip کنی.من هیچوقت اونارو نمی رم
night lord
03-08-2009, 15:21
آخه اگه نری که فایده ای نداره . حتما باید یه لمی داشته باشه دیگه . ولی خیلی سخته .
p3yman_xl
03-08-2009, 16:15
این مسابقات سخت هستن .. اما اینطور نیست که شما میگی نمیشه رفت. خوب تا اون موقعی که مسابقه داره تو روز انجام میشه مسکلی نیست و مثل بقیه ماسبقاته ... تقریبا از اواسط ریس هوا تاریک میشه و از اینجا کمی سخت میشه که باز هم با دقت میشه اینجا رو رد کرد. شما فقط سعی کن تو کلاس خودت باشی، حتما لازم نیست اول بشی...
soltanarash
03-08-2009, 17:58
آخه اگه نری که فایده ای نداره . حتما باید یه لمی داشته باشه دیگه . ولی خیلی سخته .
خوب تو بهترین ماشین رو بگیر تو بهترین کلاس. اسمشو یادم نیست.اون کارتو راه میندازه. به نظر من مسابقاتش از حالت عادی راحت تره. فقط چون 24 دقیقه طول می کشه خیلی خستت می کنه. ولی این مسابقات رو از دست نده. من همه ی این مسابقات رو می رفتم. خیلی به رتبت تو لیست کمک می کنه.
pezhmantoop
04-08-2009, 02:04
با سلام به همه
من یک دفعه در ویندوز قبلی grid را نصب کردم
بعدش ویندوز را عوض کردم
ولی حالا که می خواهم بازی کنم ، اجرا میشه ولی بازیش صدا نداره
میرم توی setting نوشته که hardware acceleration = off
هرکاری می کنم نمیشه on کرد
مثله سایه هست ، نمیشه تغییر داد
آیا راهی هست که صدا دوباره بیاید ؟
با سلام به همه
من یک دفعه در ویندوز قبلی grid را نصب کردم
بعدش ویندوز را عوض کردم
ولی حالا که می خواهم بازی کنم ، اجرا میشه ولی بازیش صدا نداره
میرم توی setting نوشته که hardware acceleration = off
هرکاری می کنم نمیشه on کرد
مثله سایه هست ، نمیشه تغییر داد
آیا راهی هست که صدا دوباره بیاید ؟
فکر کنم directx رو از dvd نصب کنی درست شه.
pezhmantoop
07-08-2009, 01:06
فکر کنم directx رو از dvd نصب کنی درست شه.
عزیزم ، من اگه dvd اش را داشتم دوباره نصب می کردم تا صداش بیاد:31::27:
میشه Directx دیگه ای معرفی کنی ؟
عزیزم ، من اگه dvd اش را داشتم دوباره نصب می کردم تا صداش بیاد:31::27:
میشه Directx دیگه ای معرفی کنی ؟
پس تو اینترنت سرچ کن.یا dvd رو از یکی قرض بگیر
آقا من تا اینترنشتال رفتم ولی خسته شدم پاکش کردم.خیلی یکنواخته.
farhang_760
30-08-2009, 11:03
با سلام
بنده مدتی است که این بازی را از اینترنت دانلود نموده ام. نسخه گیگابایتی 6 آنرا دانلود کردم!!
پس از نصب این بازی و نصب pach آن که آنرا تبدیل به نسخه 1.2 میکند و همچنین کپی کردن کرک
بازی را که اجرا میکنم مشکلی پیش نمی آید و وارد بازی میشود.
پس از ساختن اکانت و ذخیره کردن وارد Grid World که میشوم و مسابقه اول که توسط ماشین دژ هست رو شرکت میکنم. در این مسابقه پس از اتمام بر روی دکمه Continue که میزنم صفحه سیاه میشود و به جای آوردن صفحه loading خطای Close میدهد و از بازی خارج میشود.
ولی یک نکته جالب اینجاست که در صفحه اول بازی میتوانم مسابقات آزاد رو شرکت کنم ولی باز هم در اونجا در بعضی اوقات بعد از خروج از مسابقه به هنگام loading خطای close میدهد
من هر کاری تونستم کردم
patch 1.2 رو از جای دیگه دانلود کردم گفتم شاید مشکل داره
کرکم رو 100 بار عوض کردم گفتم شاید مشکل از کرک باشه
بازم درست نشد
مشخصات سیستم بنده
intel e8400
p5q asus
nvidia 8600gt
2gb 1066 ocz
سیستم عامل بنده هم قبلا ویستا بود الان هم ویندوز 7 هست ولی روی دوتاش مشکل داره
خواهشمندم کمک کنید
یک راه جلوی پیش پای بنده بذارید
آخه یکم بازی میکنی بعد میخوای ادامه بدی میاد بیرون اعصاب برات نمیذاره
اگه اجرا نمیشد خوب یک حرفی بود!!!!
موفق باشید
با سلام
بنده مدتی است که این بازی را از اینترنت دانلود نموده ام. نسخه گیگابایتی 6 آنرا دانلود کردم!!
پس از نصب این بازی و نصب pach آن که آنرا تبدیل به نسخه 1.2 میکند و همچنین کپی کردن کرک
پس از ساختن اکانت و ذخیره کردن وارد Grid World که میشوم و مسابقه اول که توسط ماشین دژ هست رو شرکت میکنم. در این مسابقه پس از اتمام بر روی دکمه Continue که میزنم صفحه سیاه میشود و به جای آوردن صفحه loading خطای Close میدهد و از بازی خارج میشود.
ولی یک نکته جالب اینجاست که در صفحه اول بازی میتوانم مسابقات آزاد رو شرکت کنم ولی باز هم در اونجا در بعضی اوقات بعد از خروج از مسابقه به هنگام loading خطای close میدهد
من هر کاری تونستم کردم
راستی چقدر طول کشید.
بازم درست نشد
مشخصات سیستم بنده
intel e8400
p5q asus
nvidia 8600gt
2gb 1066 ocz
خواهشمندم کمک کنید
موفق باشید
معمولا این بازیا رو فشرده میکنن برای دانلود.ممکنه از این باشه.
تا اونجایی که من یادمه بازی بعد از نصب 11 گیگ میشد.
farhang_760
13-09-2009, 13:13
معمولا این بازیا رو فشرده میکنن برای دانلود.ممکنه از این باشه.
تا اونجایی که من یادمه بازی بعد از نصب 11 گیگ میشد.
آره درسته باسه منم بعد نصب 11 گیگ میشه
ولی فشرده شدش 6 گیگ بود
که متاسفانه بعد نصب با مشکلی که خدمتون عرض کردم مواجه میشم
Persian_Gun's
13-09-2009, 23:32
بچه ها چطوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد؟!
Masoud King
14-09-2009, 00:43
بچه ها چطوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد؟!
تاا اونجایی که من یادمه این بازی گیم پد رو ساپورت نمی کنه!
Keyboard, Xbox 360 Controller, DualShock 3
با سلام
من هر کاری تونستم کردم
بازم درست نشد
مشخصات سیستم بنده
intel e8400
p5q asus
nvidia 8600gt
2gb 1066 ocz
خواهشمندم کمک کنید
موفق باشید
کرکی که من دانلود کردم از سایت gamecopyworld.com برای من کار میکنه و اون مشکلو حل کرد
دقیقا من بعد از نصب بازی _ ورژن 1.2 رو نصب کردم و کرک 1.2 رو نصب کردم که این مشکلی که گفتی برام ایجاد شد
بلافاصله کرک ورژن 1 رو دانلود و بعد نصب کردم که مشکلمو حل کرد
با سلام
تو بازي چطور ميشه از فرمان بازي اسفاده كرد تو بازي dirt1 هم كار نميكنه چهكار بكنم؟؟
این بازی اتفاقا جا برای معرفی دسته ها داره و حتی wheel هم می شه بهش معرفی کرد و wheel های لاجیک رو هم پیش فرض می شناسه و فقط لازه بری تو تنظیمات کنترل و نوع کنترل رو عوض کنی..همچنین wheel های عادی رو هم راحت میشه بهش معرفی کرد.
من wheel فراسو رو راحت بهش معرفی کردم و بخش تنظیمات کنترل رو اصلاح کردم و قشنگ کار کرد.(انقدر خوب کار می کنه که استرس رانندگی رو نشون میده ...من هیچ وقت تو nfs ها تحت استرس برای کنترل ماشین ها نبودم ولی تو این بازی اگر درست فرمون رو نپیچونی یا گاز رو با دقت فشار ندی راحت کنترل ماشین رو از دست میدی .... بعضی واقع از بس سخته که دستام عرق می کنه )
راستی این پچ 1.1 و 1.2 چیه که تو صحبتهاتون هست؟؟؟
M A X I M U M
06-10-2009, 20:46
چرا مسعود جان
ساپورت مي كنه
من با گيم پد جنرال بازي كردم
ساپورت می کنه. من با گیم پد Xbox 360 بازی می کنم و از تمام امکانات این گیم پد استفاده می کنه. شاید منظورتون جواستیک باشه.
من دو تا سوال دارم.
1. چجوری میشه در این بازی هم تیمی انتخاب کرد؟
2. در قسمت race events چه جوری میشه به مراحل بالاتر رفت؟ مثلا در قسمت Japan چه جوری مسابقات طبقات بالاتر رو انجام بدم؟
Masoud King
11-10-2009, 11:44
e e پس ساپورت میکنه مثه اینکه!
آخه چون تو سایته نوشته بود من دیگه امتحان نکردم : دی
2. در قسمت race events چه جوری میشه به مراحل بالاتر رفت؟ مثلا در قسمت Japan چه جوری مسابقات طبقات بالاتر رو انجام بدم؟
باید مسابقات طبقه پائین رو تمومش کنی تا طبقه ی بالایی باز بشه!
e e پس ساپورت میکنه مثه اینکه!
آخه چون تو سایته نوشته بود من دیگه امتحان نکردم : دی
ساپورت می کنه بخصوص از دسته ی XBOX 360. به طوری که حتی ارتعاش حاصل ناهمواری های جاده ی آسفالت هم به شوک دسته منتقل میشه.
باید مسابقات طبقه پائین رو تمومش کنی تا طبقه ی بالایی باز بشه!
منظورتون از تموم کردن چیه؟ یعنی باید تمام مسابقات رو اول بشم؟
ساپورت می کنه. من با گیم پد Xbox 360 بازی می کنم و از تمام امکانات این گیم پد استفاده می کنه. شاید منظورتون جواستیک باشه.
من دو تا سوال دارم.
1. چجوری میشه در این بازی هم تیمی انتخاب کرد؟
اون گیم پد نیست xbox 360 controller هست !
منظور وب سایت سازنده گیم پد های ارزون چینی هست که در این بازی به صورت پیش فرض ساپورت نمیشه ...
Masoud King
11-10-2009, 16:02
منظورتون از تموم کردن چیه؟ یعنی باید تمام مسابقات رو اول بشم؟
اول مسابقه میگه که باید جز چند نفر اول باشی ولی اول بشی که خیلی بهتره دیگه!
پچ 1.3 منتشر شد.
GRID Patch 1.3
- Added support for additional content packs.
- Added support for Motion Platform D-Box.
- Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
- Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
- Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
- Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
- Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
- Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
- Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
- Prevented the editing ebay.xml cheat
دانلد با حجم 196 مگابایت :
پچ 1.3 منتشر شد.
دانلد با حجم 196 مگابایت :
این پچ ها فقط باسه حل مشکلات بازیه؟
Masoud King
14-10-2009, 16:12
این پچ ها فقط باسه حل مشکلات بازیه؟
آره برحی از مشکلات بازی رو بر طرف میکنه!
البته این پچ رو تا اینکه کرکش نیومده نصب نکنید!
چون ممکنه که بازی تون اجرا نشه!
havas_1980
14-10-2009, 21:51
آره برحی از مشکلات بازی رو بر طرف میکنه!
البته این پچ رو تا اینکه کرکش نیومده نصب نکنید!
چون ممکنه که بازی تون اجرا نشه!
دریافت کرک پچ ورژن 1.3 بازی از آدرس زیر:
کرک پچ ورژن 1.3 :11:
لینکهای کمکی
سلام دوستان
چون بازی GRID تکنولوژیCpu Multi Thearting رو نمیشناسه بخاطر همین بعد از نصب بازی و اجرای بازی در صفحه Loading گیر میکنه
راه حل:
راه حل ساده اینکه از داخل Bios گزینه Cpu Multi Thearting غیر فعال کنید
راه حل دوم:
hardware_settings_config.xml
این فایل پیدا کنید و با Note pad بازش کنید
و workerMap8Core.xml را به workerMap4Core.xml تغییر دهید
popowoody
17-08-2010, 17:53
این بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
1 DVD هستش.. دوستان نسخه دوم بازی هنوز خبری نیست ازش؟
این بازی چند DVD یا CD هست ؟؟؟
اینی که من دارم 2 تا DVD داره
mehdy206
17-08-2011, 23:56
سلام
دوستان گرید باز لطفا راهنمایی کنید .
ماشین Ferrari F430 GT داخل بازی من نیست ؟؟ از اونجایی شک کردم که تازه این تاپیک رو دیدم و مصاحبه ای که با سازنده این بازی شده بود گفت که این ماشینها داخلش هستند و...؟؟؟؟
و دوستان نسخته دوم هنوز نیومده ؟؟
سلام
دوستان گرید باز لطفا راهنمایی کنید .
ماشین Ferrari F430 GT داخل بازی من نیست ؟؟ از اونجایی شک کردم که تازه این تاپیک رو دیدم و مصاحبه ای که با سازنده این بازی شده بود گفت که این ماشینها داخلش هستند و...؟؟؟؟
و دوستان نسخته دوم هنوز نیومده ؟؟
فکر نمیکنم فراری داشته باشه ولی دو مدل zonda آخرای بازی میده.... نسخه دومشم جایی گفته شده سال 2012 منتشر میشه
mehdy206
29-10-2011, 19:19
سلام
یک add on برای این بازی ارائه شده ، که تعدادی ماشین بهش اضافه شده . ولی نمی دونم باید خریداری بشه یا دانلود میشه کرد .
دوستان لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.