ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : nokia n95 version 21.0.016م‍‍ژده

omid moosavi
26-03-2008, 18:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

This software version includes Flash Lite 3 support (enabling users to watch Flash video web sites such as YouTube) and Widget support. The release also includes standby-time improvements and improvements to Bluetooth headset interoperability.

دوستان سلام بالاخره اين ور‍ژن در سايت نوكيا آمد معرفي شد لطفا دوستان آبديت كنند ونتيجه را بگويند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره امد ورژني كه همه ما منتظرش بوديم لطفا نتيجه را بگوييد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman-tci
26-03-2008, 23:06
آره منم منتظرم ببینم نوکیا این دفعه چه گلی به سر این N95 زده ...

ehsssssan
27-03-2008, 01:13
دوست من تو تاپيك 95 هم مطرح كردي و لي انگار يكي آپ كرده ديده كاراياي زيادي نداره يعني زياد فرق نمي كنه البته از نظر اون دوستمون من كه دايال آپم اصلا فكرشم نمي كنم

MoonAndSky
27-03-2008, 08:33
سلام دوستان
نظر من در مورد این ورژن اینه که:
تغییرات زیادی در ظاهر نکرده پس مطمئن باشید که تغییرات مهمی در اصل نرم افزا داده شده که این خیلی خوبه ودلیل اینکه به این زودی ورژن جدیدی دادن نشان دهنده وجود ضعف در ورژن قبلی بوده به نظر من حتما اپدیت کنین.

H A M E D
28-03-2008, 07:36
البته در توضيحات گفته ه اولا ورژن فلش پلير اين گوشي رو به 3 ارتقاء داده و همچنين مدت زمان آماده به كار افزايش پيدا كرده و ارتباط با هدست بلوتوث هم قوي تر شده!

amin2005
28-03-2008, 23:01
من بيشترين تفاوتي كه تو اين ورژن ديدم نگاه داشتن شارژه.خيلي بهتر شده .ديگه تفاوت چشمگيري حس نكردم.

ehsssssan
29-03-2008, 23:34
تفاوتهاي جديد اين ور‍ن تو تاپيك خود گوشي توضيح داده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید