ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرح کارتونی

soudeh662
26-03-2008, 15:41
با سلام
دوستان من می خوام چندتا(10تا) طرح کارتونی که دستای عجیبی دارن،طراحی کنم .البته خودم دونمونه درست کردم که یکی دستاش مثل درخت در هم پیچیده شده واون یکی هم دستش از مچ افتاده و یه پنکه از دستش اومده بیرون (مثل کارگاه گجت)اما استادمون گفت که هر دو طرح تکراریه.
اگه از دوستان کسی که دست توانایی تو طراحی داره کمکم کنه ،ممنون می شم .:11:

hadi665
26-03-2008, 15:55
ببخشید این طرحی که شما میگید دوبعدیه یا سه بعدی؟
یعنی الآن شما طرح دوبعدی از دوستان میخواهید یا سه بعدی؟

titane.boy.max
26-03-2008, 18:45
ببین میتو نی از تو دستش پا در بیاری

soudeh662
27-03-2008, 12:56
سلام مرسی از توجهتون
مهم نیست که چند بعدی باشه،فقط می خوام طرحشو بهم بدین.
بازم مرسی.

hadi665
27-03-2008, 13:12
سلام مرسی از توجهتون
اگه لطف کنید سه بعدی می خوام
بازم مرسی

خوب این چیزی که شما میخوایید خیلی کار میبره فکر نکنم بشه به راحتی درستش کرد اما من دوتا زرح آماده دارم که با فرمت 3ds هست
اینو دانلود کنید شاید بشه با یکمی تغییرات روی این مدل ها به یجایی رسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soudeh662
28-03-2008, 00:17
مرسی از لطفتون ولی این فرمت مال چه برنامه ایه ؟من نمیتونم این فایل رو باز کنم

hadi665
28-03-2008, 09:47
مرسی از لطفتون ولی این فرمت مال چه برنامه ایه ؟من نمیتونم این فایل رو باز کنم

خواهش میکنم
این فرمت رو میتونید با برنامه ی مکس import کنید
اول مکسو باز کنید و بعد از منوی file برید توی گزینه ی import و این فایلو انتخاب کنید
بعدم باید به کاراکتر که دوتا هستند متریال بدید

soudeh662
02-04-2008, 14:40
ممنون از راهنماییتون ولی متاسفانه من الان برنامه ی مکس رو،رو کامپیوترم ندارم.اگه لطف کنین توضیح بدین که تو این فایلی که گذاشتین از چه طرحی استفاده شده ممنون میشم.یعنی بگین که دستای عجیبش چه حالتی داره یا اگه بشه شکل دو بعدی شو به صورت jpgبذارین ممنون میشم.ببخشید دیر اومدم کیبوردم خراب بود.

hadi665
02-04-2008, 15:17
خوب اینم یک عکس از دو طرح کارتونی که یادم نیست از کجا دانلودش کرده بودم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب راجع به دستاشم فکر میکنم خودتون باید یه جوری با ابزار editalbe poly اونجور که میخوایین ویرایشش کنید

soudeh662
03-04-2008, 16:09
سلام بازم ممنونم از لطفتون آقا هادی
اما این عکسی که شما گذاشتین نمیتونه مشکل من رو حل کنه
من اصلا هیچ عکس یا طرحی از شما نمی خوام فقط یه فرضیه ی ذهنی میخوام طرحشو خودم میکشم.مثلا همین که بگین از دستش پا در بیاد کافیه
البته گفتم خودم چندتا طرح کشیده بودم ولی استاد به خاطر اینکه تکراری بود قبول نکرد
فقط می خوام کمک فکری بهم بکنید
یه دنیا ممنون

hadi665
03-04-2008, 17:36
خوب شما اون طرحی که برای استاد کشیدید اما قبول نشد رو بزارید اینجا تا ما بتونیم بفهمیم منظور شما چی هست
آخه ما اینجا معمولا کمک سه بعدی میکنیم :دی

sarina_sh
04-04-2008, 16:01
می تونه چند تا دست داشته باشه ... یا دستاش قاشق باشه ... یا اصلا ادوارد دست قیچی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif.... طرحتون را بزارید بهتر می تونیم ایده بدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soudeh662
05-04-2008, 20:40
سلام آقا هادی
مرسی از توجه و کمکاتون .آقا شما خیلی کار درستید.شرمنده من درواقع رشتم کامپیوتره.این سئوالم از طرف دختر داییم پرسیدم تا خیلی پیچیده نشه:31:حق باشماست شاید اگه تو فتوشاپ می پرسیدم بهتر بود دیگه ببخشید.یواش یواش یاد میگیرم:31:
سارینا جان از شمام ممنون که کمک کردین. طرحایی ام که می خوام حتما نمی خوام آدم باشن هر شخصیتی می تونه باشه مثل میکی موس که نه موشه نه آدم.دیگه ببخشید طرحارو رو کامپیوترم ندارم.ازایده هاتم ممنون.
:11::11: