مشاهده نسخه کامل
: بستن دو هارد کنار هم
سلام ، سال نو مبارک و یک سوال ساده:
امروز می خواستم یک هارد SATA دیگه به سیستم اضافه کنم بخاطر طول کارت گرافیک و محدودیت فضای داخل کیس مجبور شدم دو هارد رو نزدیک به هم ببندم ، یعنی تقریبا همون 0.5 تا 1cm فضای طبیعی بین دو هارد باقیمانده ، آیا این قضیه می تونه مشکل ساز بشه ، منظورم از لحاظ خنک شدنه. جایی خونده بودم نصب با فاصله قطعات از نظر خنک شوندگی مهمه ولی به هر حال هارد بالایی از قسمت زیرین به هارد دیگر خیلی نزدیکه.
مرسی
nobody2000
26-03-2008, 16:48
سلام ، سال نو مبارک و یک سوال ساده:
امروز می خواستم یک هارد SATA دیگه به سیستم اضافه کنم بخاطر طول کارت گرافیک و محدودیت فضای داخل کیس مجبور شدم دو هارد رو نزدیک به هم ببندم ، یعنی تقریبا همون 0.5 تا 1cm فضای طبیعی بین دو هارد باقیمانده ، آیا این قضیه می تونه مشکل ساز بشه ، منظورم از لحاظ خنک شدنه. جایی خونده بودم نصب با فاصله قطعات از نظر خنک شوندگی مهمه ولی به هر حال هارد بالایی از قسمت زیرین به هارد دیگر خیلی نزدیکه.
مرسی
اگه بتونی یه فن جوری بزاری داخل کیس که هوا رو بین دو هارد جریان بده عالی میشه . :46:
ممنونم ، فقط با توجه به محل قرار گرفتن آن در جلوی کیس این فن بهتره جریان را به داخل بدمه یا از داخل به خارج بکشه؟
glc_engineer
27-03-2008, 10:12
ممنونم ، فقط با توجه به محل قرار گرفتن آن در جلوی کیس این فن بهتره جریان را به داخل بدمه یا از داخل به خارج بکشه؟
بهتره هواي داغ رو به بيرون از كيس منتقل كرد
خوب معلومه نباید بزاری هارد ها بیش از حد داغ بشن
پس یه جوری به خنک شدنشون کمک کن
nobody2000
27-03-2008, 19:48
من کیس Thermaltake Armor دارم که 2 تا جای 3 تایی برای هارد داره .یکیشون فن جلو داره که هوا رو داخل کیس میکنه و یکی هم فن پشت داره که هوا رو از بین هارد ها میمکه و خارج میکنه .در هر دو مکان هارد ها کاملا خنک هستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.