مشاهده نسخه کامل
: من مشکلی با نرم افزار قفل گذار شتاب دارم
من تمام مراحل قفل گذاری فایل اتورانو طبق مراحل راهنمایی انجام دادم وحالا نمیدونم کدوم یکی از ستاپها رو ا فایلی رایت کنم تا قفلم درست کار کنه وبه همراه سی دی بالا یاید.منتظرم کمکم کنید
Reza goli
26-03-2008, 15:58
بسم رب الشهدا!
خوب باید گفت که کمتر کسی است که اینجا با قفل گذار شتاب کار کرده است پس بهتر است ویژگی های برنامه و راهنمایش را بگذاری.
بسم رب الشهدا!
خوب باید گفت که کمتر کسی است که اینجا با قفل گذار شتاب کار کرده است پس بهتر است ویژگی های برنامه و راهنمایش را بگذاری.
اولن این یه رنامه فارسی هست عدشم قفلش بصورت تلفنی واینترنتی یا دریافت کدفعالسازی بوسیله ایمیل میباشد بدین صورت که شما سی دی قفل شده شده را از من میخرید داخل سی دی رام میگذارید بعد از اینکار برنامه ی بصورت خودکار کد شناسایی یکی از سخت افزارهای شما را میگیرد ودر کادر ثبت نشان میدهد بعد شما با زنگ زدن یا اینترنت وخواندن کد واسم ایمیل خودتان ودادن کد فعالسازی بوسیله ی من شما صاحب نرم افزار میشویدوحالا من نمیدونم که کدوم فایلها رو توی سی دی بریزم تا اون اجرا بشه وقفل کار کنه
hakhamanesh
26-03-2008, 17:24
راهنماي استفاده از قفل شتاب
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنماي استفاده از قفل شتاب
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من بنده از شما معذرت میخوام شما اصلا درخواست منو دیدین این راهنمایی که شما گذاشتین ودستتون درد نکنه این فایل توی خود برنامه هم هست اگه شما بلد هستین به من بگبن چه فایلهایی رو باید توی سی دی بذارم
hakhamanesh
26-03-2008, 23:10
من اصلا منظور شما رو از "چه فایلهایی رو باید توی سی دی بذارم" نميفهمم
فايل راهنما همه چيز رو كامل توضيح داده ديگه...
شما با استفاده از برنامه روي فايل exe خودتون يا فايلهاي جانبي ديگر به روشي كه گفته شده قفل رو اعمال ميكنيد و در نهايت برنامه قفلگذاري شده رو روي سي دي رايت ميكنيد.
ميبخشيد اين رو ميگم ولي من احساس ميكنم شما فايل help رو دقيق نخونديد پيشنهاد ميكنم يكبار ديگه كامل بخونيد
lvl@ster
26-03-2008, 23:53
اولن این یه رنامه فارسی هست عدشم قفلش بصورت تلفنی واینترنتی یا دریافت کدفعالسازی بوسیله ایمیل میباشد بدین صورت که شما سی دی قفل شده شده را از من میخرید داخل سی دی رام میگذارید بعد از اینکار برنامه ی بصورت خودکار کد شناسایی یکی از سخت افزارهای شما را میگیرد ودر کادر ثبت نشان میدهد بعد شما با زنگ زدن یا اینترنت وخواندن کد واسم ایمیل خودتان ودادن کد فعالسازی بوسیله ی من شما صاحب نرم افزار میشویدوحالا من نمیدونم که کدوم فایلها رو توی سی دی بریزم تا اون اجرا بشه وقفل کار کنه
از این حرف های شما معلومه که ناشی هستی؟ (چرا نداره دیگه)
شما اومدی با نسخه دمو قفل میزاری بعدشم بلد نیستی کدوم فایل ها باید روی سی دی بره
چون ساختار قفل را درک نکردید.
پیشنهاد میکنم بیشتر تلاش کنید و به قول هخامنش بزرگ بیشتر راهنما را مطالعه نمایید
stardust
27-03-2008, 02:25
سلام
هخامنش عزیز درست میگه تو همون فایل کاملا توضیح داده
کاملا مشخص هست شما دقیقا منظورتون چیه؟
منم میدونم شما چی میگین منم طبق همون مراحل رفتم واون چیزهایی رو که میخواستم قفل گذاری کردم ونمی دونم که کدوما رو باید توی سی دی بذارم چونکه این دیگه توی راهنماش نیست دویت عزیزواگرنه مزاحم شما نمیشدم
stardust
27-03-2008, 16:13
1 سوال ؟ برنامه قفل گذاری شما چند مگ هست ؟ ( واسه اینکه بدونم با ماله من یکی هست )
2 معمولا هر لوح که شما بخواهید آن را محافظت کنید یک سری مشخصات دارد مثلا
دیتا_ دیتا + اتوران _ Pdf _ و .... مال شما کدومه ؟
+++
یه کمک ؟
اول گزینه new رو میزنی
بعد next
بعد فایل اجرایی رو از شما میخاد مثلا اتوران لوح یا فایل اصلی برنامتون
بعد next
نوع فایلاتونو میپرسه ازتون
بعد next
میکه فایلهای جانبی شما رو به صورته چند تا dll دربیاره
بعد next
بعد میخاد فایلهاتونو پک کنه
بعد next
نام و آدرس خروجی رو میخاد
بعد next
نوع امنیت رو مپرسه
بعد next
آدرس اینترنتی و شماره تلفن
بعد next
بعد آدرس اینترنتی پایگاه داده شما رو میخاد
بعد هم قسمت شماره سریال و تمام
بعد هم به قسمت آدرس خروجی که دادی میری و اطلاعات فشرده شده و پک شده حالشو ببر
حالا اگه کامل نتونستو توضیح بدم ببخش چون خیلی وقت پیش با این برنامه کار کردم
ادغام شد (هخامنش)
1 سوال ؟ برنامه قفل گذاری شما چند مگ هست ؟ ( واسه اینکه بدونم با ماله من یکی هست )
2 معمولا هر لوح که شما بخواهید آن را محافظت کنید یک سری مشخصات دارد مثلا
دیتا_ دیتا + اتوران _ Pdf _ و .... مال شما کدومه ؟
+++
یه کمک ؟
اول گزینه new رو میزنی
بعد next
بعد فایل اجرایی رو از شما میخاد مثلا اتوران لوح یا فایل اصلی برنامتون
بعد next
نوع فایلاتونو میپرسه ازتون
بعد next
میکه فایلهای جانبی شما رو به صورته چند تا dll دربیاره
بعد next
بعد میخاد فایلهاتونو پک کنه
بعد next
نام و آدرس خروجی رو میخاد
بعد next
نوع امنیت رو مپرسه
بعد next
آدرس اینترنتی و شماره تلفن
بعد next
بعد آدرس اینترنتی پایگاه داده شما رو میخاد
بعد هم قسمت شماره سریال و تمام
بعد هم به قسمت آدرس خروجی که دادی میری و اطلاعات فشرده شده و پک شده حالشو ببر
حالا اگه کامل نتونستو توضیح بدم ببخش چون خیلی وقت پیش با این برنامه کار کردم
ادغام شد (هخامنش)
برنامه ی من 4.38 مگابایته
بعد اتوران داره واینایی که شما گفتینو انجام داده بودم وقفل درسته فقط نمیدونم کدوماشو اید توی سی دی بریزم
lvl@ster
28-03-2008, 12:58
agar hal nashod ye aks bezar begam kodoma ro bayad write koni
bebakhshid vista aye man farsi nadasht !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.