مشاهده نسخه کامل
: چرا وقتی میخوام با فولدر ابشن فایلامو از هایدن خارج کنم نمیشه؟
سلام
کامپیوتر من ویروس داره و من وقتی میخوام فایل ها رو از هایدن خارج کنم نمیشه.باید چیکار کنم؟
mahdi7610
25-03-2008, 16:41
سلام
کامپیوتر من ویروس داره و من وقتی میخوام فایل ها رو از هایدن خارج کنم نمیشه.باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز
درست حدس زدید سیستم شما ویروس داره .
ابتدا سیستم خودتون را با انتی ویروس بیدیفندر که اپدیت شده هم شده باشه اسکن کنید . اگه مشکل حل نشده به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید .
یه فایل batch توی اموزش گذاشتم که بگیرید و اجرا کنید .
موفق باشید .
به سایتی که تو امضاتون هست رفتم ولی هیچکدومش موثر نبود
mahdi7610
26-03-2008, 11:24
به سایتی که تو امضاتون هست رفتم ولی هیچکدومش موثر نبود
سلام دوست عزیز
ابتدا باید حتما با انتی ویروس بیدیفندر که حتما هم باید اپدیت شده باشه سیستم را به فول اسکن کنید اگه مشکل حل نشد از روش های زیر استفاده کنید .
قبل از انجام این روشها حتما باید سیستم ویروس یابی شده باشد . اگه ویروسیابی با انتی ویروسی که گفتم انجام ندید ممکنه روشهای زیر هم کارساز نباشه .
ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و ان ار توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا شود . بعد از اجرا شدن هر جا از شما سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .
در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم شوید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل حل نشد روشهای زیر را هم انجام بدید .
1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit
وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .
2- مسير زير رو دنبال کنيد :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]
4-اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).
با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .
3-مسير زير رو دنبال کنيد :
HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.
موفق باشی .
اينو دانلود كن
پيغامي هم كه اول ميده بيخيال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.