مشاهده نسخه کامل
: تنظيم اپرا ميني
mojtaba_18843
24-03-2008, 21:50
سلام خدمت دوستان
من ورژن 4 اين برنامه رو رو دي 900 سامسونگ و كا 750 اريكسون نصب كردم حالا بايد چي رو تنظيم كنم؟
تنظیم خاصی نداره
وصل میشه به اینترنت؟ صفحه ها رو میاره؟
mojtaba_18843
25-03-2008, 10:38
نه وصل نميشه.
اجرا كه مي كني مي نويسه اينستال و بعد يه چي پر ميشه و در نهايت ارور ميده شما خودت باهاش وصل شدي؟
بله من خودم وصل شدم باهاش
یعنی موقع نصب ارور میده؟
چی میگه؟
روی سونی اریکسون اگه تنظیمات مربوط به کانکشن ایرانسل رو درست وارد کرده باشی باید بدونه دردسر نصب شه !!!!
B L A S T E R
25-03-2008, 12:32
واسه منم مشکل داره.k800 دارم
mojtaba_18843
25-03-2008, 12:46
بله من خودم وصل شدم باهاش
یعنی موقع نصب ارور میده؟
چی میگه؟
نصب كردم.(ورژن 4)
وقتي اجرا مي كنم يه صفحه مياد كه نوشته اينستالينگ و تا نصف پر ميشه بعد پيغام ميده want to send socket information?
yes ميزنم و چند لحظه بعد پيغام ميده want to send http information? دوباره yes ميزنم ولي در نهايت ارور ميده!!!
با مرورگر خود گوشي (دي 900 و كا 750) صفحه باز مي شه.
میگم نکنه لازم باشه براش data access point باید تعریف کنی
من خودم که نوکیا دارم اول یاهو مسنجرش یه همچین چیزایی میگفت اما رفتم تو تنظیماتش و یه data access point با نام mtnirancell براش تعریف کردم درست شد
روی سونی اریکسون اگه تنظیمات مربوط به کانکشن ایرانسل رو درست وارد کرده باشی باید بدونه دردسر نصب شه !!!!
نصب شدن اپرامینی کاملا جدا از تنظیمات کانکشن هستش
ربطی به هم ندارن!
روی گوشی که اینترنت نداره هم میشه نصبش کرد
نصب كردم.(ورژن 4)
وقتي اجرا مي كنم يه صفحه مياد كه نوشته اينستالينگ و تا نصف پر ميشه بعد پيغام ميده want to send socket information?
yes ميزنم و چند لحظه بعد پيغام ميده want to send http information? دوباره yes ميزنم ولي در نهايت ارور ميده!!!
با مرورگر خود گوشي (دي 900 و كا 750) صفحه باز مي شه.
پس با نصبش مشکلی نداشتی
تا متن ارور رو نگی کاری نمیشه کرد
حتما تو ارورش گفته که دلیلش چیه
مطمئنی آخرین ورژن رو گرفتی و از سایت خودش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
تو یه تاپیک دیگه بحثش شده بود
حذفش کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.