مشاهده نسخه کامل
: Ninja Gaiden II
*PiNk PaNTHeR*
24-03-2008, 14:30
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ninja Gaiden، در اصل یک سگانه ی موفق روی NES هست که بعلت داستان خوب(یک نینجای سامورایی در ایالات متحده) و گیم پلی منحصر بفرد عنوان تجاری معروفی رو برای دولوپرهای آینده به ارمغان آوردف و دولوپری که پیش دستی کرد Team Ninja با نیابت Tecmo به عنوان ناشر و Xbox بعنوان پلتفورم خودش بود. در سال 2004 بازی Ninja Gaiden با همین عنوان از نسل سه به نسل شش جهش زد و بروی Xbox عرضه گردید.
اما هم اکنون، Team Ninja و Tecmo در حال ساخت Ninja Gaiden 2 برای Xbox 360° هستند و این عنوان قراره سوم ژوئن امسال عرضه شود.
داستان بازی مثل بازیهای اولیه ی NES، روایتگر یکی دیگر از داستانهای نینجای جوان Ryu Hayabusa هست و گیم پلی بازی بهینه تر از نسخه ی نسل ششم آن، دارای Co Op، استیلهای مخصوص و گیم پلی ای در کل سریعتر میباشد. و همچنین Downloadable Packageـهایی نیز بروی XBL خواهد داشت.
تصاویری از بازی:
ادامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلرهای بازی:
نام: Ninja Gaiden 2
تاریخ عرضه: Jun3, 2008
دولوپر: Team Ninja
ناشر: Tecmo
پلتفورم: اختصاصی X360
Sam Fisher 11
24-03-2008, 16:40
از اونجایی که تا عرضه رسمی بازی 2-3 ماهی مونده تاپیک به این قسمت منتقل کردم.
PiNk PaNTHeR جان مطمئنی پنجم می ؟ ولی تاریخ gamespot و 1up میگه Jun 3, 2008 ریلیز میشه !
*PiNk PaNTHeR*
24-03-2008, 17:32
از اونجایی که تا عرضه رسمی بازی 2-3 ماهی مونده تاپیک به این قسمت منتقل کردم.
PiNk PaNTHeR جان مطمئنی پنجم می ؟ ولی تاریخ gamespot و 1up میگه Jun 3, 2008 ریلیز میشه !
من تاریخ سایت GT رو گفتم که مثل اینکه از زمان دیلی جلو نبرده... شرمنده تصحیح شد.
*PiNk PaNTHeR*
06-04-2008, 18:47
Playable Demoـی بازی در ماه می بروی XBL قرار خواهد گرفت. البته بازی تغییرات زیادی از نسخه ی قبل داره و طرفداران باید در جریانش قرار بگیرن.
Masoud King
08-04-2008, 18:17
Screenshot هاي نسه Xbox اين بازي:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
*PiNk PaNTHeR*
27-05-2008, 09:42
این بازی گند زده تا حدودی و امتیازات کاملا متوسطی گرفته.
2 تا 7 از ایرو گیمر و گیمز رادار، 8.7 از آی جی ان و دوتا 9 از سایتها که کاملا معلومه اونهایی که 9 دادن اجحاف کردن و اونهایی که 7 دادن کم لطفی و Ign هم بره بوق خودشو بزنه.:31:
یکی دوتا نمره هم بین 7.5 تا 8 هست که خوبه از نظرم.
Sam Fisher 11
28-05-2008, 04:16
من بیشتر با gameinformer حال میکنم و قبولش دارم... gf 8.75 به بازی داده !
البته باید بازی کنیم ببینیم چجوریاست ولی کاش یکم بیشتر روی گرافیکش کار میکردن چون به نظرم از نظر کیفیت بافت ها تفاوت خاصی با نینجا گایدن سیگما نداره و تنها جلوه خون خفنشه که اونو از لحاظ بصری متفاوت کرده ...
من از سبکش خوشم اومد ایول:
راستی دوستان این بازی هنوز منتشر نشده ؟
اگه نشده اون امتیاز چیه که واسش دادند؟
*PiNk PaNTHeR*
28-05-2008, 18:18
من از سبکش خوشم اومد ایول:
راستی دوستان این بازی هنوز منتشر نشده ؟
اگه نشده اون امتیاز چیه که واسش دادند؟
سلام.
بازی تا هفته ی دیگه عرضه میشه و اینها یک پروموشنال دارند.
از قرار معلوم برای بعضی از سایتها این نسخه از بازی مشکل داره که بهش نمره ی کمی دادند. نمیدونم بلاخره باید صبر کرد و همچنین Ninja Gaiden روی Xbox و پورتش روی PS3 رو نباید فراموش کرد. هرچند حام از ژاپن به هم میخوره.
در ضمن سایت 1UP هم به بازی B- داده و کل اوریج در حال حاظر 83% هست.
ممنون دوستان که جواب دادین ...
بازی قشنگی هست ولی میگفتن این بازی انحصار مال 360 هستش چطور الان به پی اس 3 هم میاد؟
سلام.
بازی تا هفته ی دیگه عرضه میشه و اینها یک پروموشنال دارند.
از قرار معلوم برای بعضی از سایتها این نسخه از بازی مشکل داره که بهش نمره ی کمی دادند. نمیدونم بلاخره باید صبر کرد و همچنین Ninja Gaiden روی Xbox و پورتش روی PS3 رو نباید فراموش کرد. هرچند حام از ژاپن به هم میخوره.
در ضمن سایت 1UP هم به بازی B- داده و کل اوریج در حال حاظر 83% هست.
این بازی اصلا قرار نیست برای ps3 پورت بشه.
*PiNk PaNTHeR*
28-05-2008, 23:38
این بازی اصلا قرار نیست برای ps3 پورت بشه.
سلام
متوجه منظور من نشدید. منظور من Ninja Gaiden Sigma بود که در اصل Ninja Gaiden اصلی پورت شده برای PS3 هست.
و من گفتم با توجه به تجربه ی NG Sigma، که یک نینجا گایدن برای کنسول نسل جدیده، نباید با بازی ای به اون صورت بد طرف باشیم.
البته تقصیر خودم بود باید بازتر بیان میکردم.
دقیقا sigma این بازی رو تو پی اس 3 هست و فک کنم که این یکیش هم بیاد........
ولی خوش بحال ایکس باکس دارها که خیلی ارزانتر میخرنش
*PiNk PaNTHeR*
29-05-2008, 20:49
دقیقا sigma این بازی رو تو پی اس 3 هست و فک کنم که این یکیش هم بیاد........
ولی خوش بحال ایکس باکس دارها که خیلی ارزانتر میخرنش
خیر ناشر مایکروسافته و هیچ امکانی برای پورت بازی برای پلتفورمهای دیگه نیست مگه اینکه Team Ninja یک قراردادی ببنده.
راستی نمیدونم من اصلا خوشم نمیاد مجبورم بازیهای کپی رو بگیرم نمیدونم چرا شما ناراحتید ازینکه بازیهای اریجینال رو میخرید. درسته توی ایران خیلی میکشن روی قیمتش.
دوست عزیز ببین اگه من هم ماهیانه هزاراها دلار در امد دشاتم انوقت منم حاضر نبودم که بازیهای کپی بخرم و دستگاهم رو به نابودی بکشم ولی وقتی در امدم ماهیانه به 100 تومن هم نمیرسه انتظار داری که نصفش رو بدم و بازی اصل بخرم داداش که جنس اصل رو نمیخواد که من دومش باشم.........
*PiNk PaNTHeR*
30-05-2008, 22:08
بازی لینکهای لیکدش منتشر شده... فکر کنم تا فردا توی ایران باشه با این وضعیت.
یعنی بازی رو تا اواخر هفته میتونیم بازی کنیم ؟
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه......
امروز به احتمال يقين بازي منتشر ميشه در ضمن بازي رجيون free هست و همه ميتونن با هم بازي كنن.
تورج جان مرسسسسسسسسسسسسسسسسی یعنی خوشحالم کردی به تمام معنی چون من عاشق بازیهای نینجای و بازیهای خونریز مثل مورتال و اینا هستم گرچه سبکش فرق میکنه ولی خوب اینم عشقه ممنون عزیز بابت خبرت
aminakbari93
31-05-2008, 10:39
کسی می دونه که آیا بازی برای Nintendo DS میاد یا نه ؟
Sam Fisher 11
31-05-2008, 11:46
کسی می دونه که آیا بازی برای Nintendo DS میاد یا نه ؟
نه تیم نینجا فعلا چنین قصدی نداره ولی شما DS بازا که یه عنوان انحصاری از سری نینجا گایدن دارید ;)
دو ماه پیش Ninja Gaiden Dragon Sword برای DS منتشر شد که همونطور که از اسمش پیداست سلاح اصلی نینجا در این بازی Dragon Sword است. خود Itagaki هم روی ساخت بازی نظارت داشته و امتیازات خوبی هم از منتقدان گرفته. gamespot امتیاز 8.5 و IGN هم 8.6 به بازی دادن.
اینم بوکس شات بازی:
اگر تا حالا بازی نکردی پیشنهاد میکنم حتما بخریش!
aminakbari93
31-05-2008, 13:23
نه تیم نینجا فعلا چنین قصدی نداره ولی شما DS بازا که یه عنوان انحصاری از سری نینجا گایدن دارید ;)
دو ماه پیش Ninja Gaiden Dragon Sword برای DS منتشر شد که همونطور که از اسمش پیداست سلاح اصلی نینجا در این بازی Dragon Sword است. خود Itagaki هم روی ساخت بازی نظارت داشته و امتیازات خوبی هم از منتقدان گرفته. gamespot امتیاز 8.5 و IGN هم 8.6 به بازی دادن.
اینم بوکس شات بازی:
اگر تا حالا بازی نکردی پیشنهاد میکنم حتما بخریش!
چرا دارمش و بازی می کنم چون بازی قشنگی هست می خواستم بدونم که برای دی اس میاد یا نه
در حر حال ممنون
دوستان احتمالا بر فرض محال حتی شایعه اومدن این بازی واس کامپیوتر هم نیست؟
دوستان احتمالا بر فرض محال حتی شایعه اومدن این بازی واس کامپیوتر هم نیست؟
نسخه های قبلی چندین ساله عرضه شدن و هیچ خبری ازشون برا پی سی نیست، حالا حساب کنید احتمال عرضه ی نسخه ی دوم رو برای پی سی؟!!! امکانش در حد 7 % هست!!! :31:
amirtaker
16-08-2009, 16:27
آقا یه سوال این رمزی چیزی نداره؟(البته میدونم جاش اینجا نیست)
------------------------------
این skull ها به چه درد میخوره؟
من تو مرحله 10 قسمت 2 این بازی گیر کردم چیکار کنم.
همرو کشتم جلوم یه دره بازم نمیشه :19:
p30 vahid
24-08-2009, 15:29
دقیقا بگو کدوم در یه نشانه ای یه عکسی اخه تو این مرحله هزارتا در هست:18::31:
سلام. یه قسمت دایره شکل هست که باید با شمشیر بپری روش و محکم بزنیش که بعدش یه هیولا از قفس آزاد میشه که باید بکشیش و بعد از کشتنش در باز میشه. موفق باشی. یاعلی
Immortal power
24-08-2009, 17:29
ُلام به همگي!
اين بازي براي PC نيست؟ اگر هست ميشه يه لينك خريد مطمئن بهم بديد؟
چون من كلا از نينجا ها خوشم مياد و اين بازي عكس هاشم كه ديدم خيلي خوشم اومد و خيلي دوست دارم بازي كنم.
آقا ما با کمک دوستان مرحله 10 رد کردیم حال تومآخرای مرحله 11 گیر کردم جونم کمه و هیچ آیتمی برای تجدید خون ندارم میخواستم ببینم رمزی نیست که بشه نینجا رو نسوز کرد :5:
تو مرحله 13 اون غول بزرگرو چطوری باید بکشم:19:
pedram_sad
03-09-2009, 23:40
حالا که تاپیکش بالا اورده شد باید بگم
یکی از قوی ترین , با گرافیک ترین , با کیفیت ترین و پر فروشترین بازی های بود که روی 360 اومده
و یک جورایی یکی از عناوین مخوف برای این platform هست
resident_evil
03-09-2009, 23:53
تو مرحله 13 اون غول بزرگرو چطوری باید بکشم:19:
غولش چه شکلیه ؟!
حالا که تاپیکش بالا اورده شد باید بگم
یکی از قوی ترین , با گرافیک ترین , با کیفیت ترین و پر فروشترین بازی های بود که روی 360 اومده
و یک جورایی یکی از عناوین مخوف برای این platform هست
100 % همین طوره ! بازی کاملا حرفه ای و بسی سخت : دی ! اما بسیار زیبا و جذاب .
بعد از اینکه اون مرده که 2 تا شمشیر داره رو می کشی یه غول بزرگ که وسط بدنش یه گوی ولی هرکاری میکنی نمیمیره
p30 vahid
05-09-2009, 13:13
بعد از اینکه اون مرده که 2 تا شمشیر داره رو می کشی یه غول بزرگ که وسط بدنش یه گوی ولی هرکاری میکنی نمیمیره
شما باید تیرکمانتونو شارج کنید یا بهتر بگم بذارید قدرتش کامل شه بعد بزنید تو چشمش وقتی حباب داخل شکمش ابی شد باز هم با تیرکمان بزنید داخل شکمش
راستی اینو بگم این غول یکی به اخر هست غول بعدی درست بعدش میاد که کشتنش از این راحت تره
شما باید تا می تونی خون بخری که خونت واسه اون یکی هم بمونه
رمزی واسه ثابت کردن خون نیست
sargeras
15-10-2009, 22:38
سلام
من تو مرحله 3 بازی گیر کردم (عجب بازی سختیه!!!)
یه غوله که مثل مار میمونه. خیلی بزرگه و سفید رنگ
توی یه محوطه بیزی شکل باهاش در گیر شدم که هی دور زمین میچرخه و اگه نزدیکش برم هم برق بهم میزنه
چه جوری باید کشتش؟؟؟
malkemid
28-10-2009, 22:26
واسه pc نیست؟
resident_evil
28-10-2009, 22:37
سلام
من تو مرحله 3 بازی گیر کردم (عجب بازی سختیه!!!)
یه غوله که مثل مار میمونه. خیلی بزرگه و سفید رنگ
توی یه محوطه بیزی شکل باهاش در گیر شدم که هی دور زمین میچرخه و اگه نزدیکش برم هم برق بهم میزنه
چه جوری باید کشتش؟؟؟
با تير كمون بايد بزنيش !
واسه pc نیست؟
Only On ConSoleS
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.