ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Kaspersky Anti-Virus & Internet Security || آرشــیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 [4]

shadab65
07-01-2011, 00:08
نمایندگان کسپرسکی پس از مدت ها که زمزمه آن بود و زودتر اینها صحبت بر سر تضعیف فروش کسپرسکی و کاهش مخاطبین این محصول بود، خلاصه با کمی تاخیر این موضوع آشکار شد. این روزها شاهد تغییر عقیده مشترکین و امتنا آنها جهت تمدید محصولاتشان بدلایل مختلف هستیم ، با تعدادی از آنها هم صحبت بودیم صبحت بر رود رو به سقوط محصول بوده که آمار های جهانی هم به وضوح دیده می شود ، نوسانات تعرفه ای و نداشتن سیاست های مشتری مداری و در پایان از شرایط بد پشتیبانی و پاسخ های غیر حرفه ای از جانب نمایندگان این محصول بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به این موارد شرکت های تامین کننده این محصول با حمایت یکی از همکاران که به صورت غیر رسمی محصولات کسپرسکی را عرضه مینماید اقدام به فروش محصول نود۳۲ آن هم در اقدامی عجیب و با قیمت گرانتر از تعرفه آن محصول در ایران نموده است.
بنظر می آید مشکلاتی که چندی پیش در مورد لایسنس های کاسپرسکی و شکست در فروش محصول کسپرسکی ناب PURE و سیاست های غلطی که چند ماه های زیادی بود مسئولان این محصول جهت جذب مشترکین و نمایندگان فروش داشتند و در عین حال کناره گیری شرکت بزرگی که ابتدا همه کسپرسکی با نشان آن شرکت روانه بازار شد (البته کناره گیری از پخش محصولات خانگی) عامل شکست این برند در ایران ( همچون چندین کشور دیگر) شده است.
این برند با وجود سمت ها ، ارتباطات ، رایزنی ها ، تخفیف های مشتری جمع کن ، اسم ها و… نتوانست سقوط خود را از چشم دیگران مخفی نگاه دارد.
باز هم با توجه به این همه مستندات در رابطه با پایان حاکمیت برند کسپرسکی در ایران امیدواریم همکارانمان در مسیر رقابت قرار داشته باشند…

منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sharghi
07-01-2011, 01:57
[QUOTE=Dreamland;5741711]
Kaspersky AntiVirus & Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2 | Size : 217 MB

[

تو سافت گذر حجمش 108 مگ هست رار هم نیست میشه درباره این اختلاف حجم که دو برابرش هست توضیح بدین چون من درک نمیکنم کدوم کاملتره این 217 مگ یا اون 108 مگ یا فرقی ندارن

xeNociDe
07-01-2011, 18:13
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2011

amirpers
09-01-2011, 10:59
دوستان ميشه بگيد تو اينترنت سكيوريتي 2011 چه جوري ميشه تنظيمات رو نعريف كرد كه اتوماتيك ويروسهايي كه تشخيص ميده رو قرنطينه نكنه و سوال بپرسه ؟

Karkas20
09-01-2011, 11:25
دوستان ميشه بگيد تو اينترنت سكيوريتي 2011 چه جوري ميشه تنظيمات رو نعريف كرد كه اتوماتيك ويروسهايي كه تشخيص ميده رو قرنطينه نكنه و سوال بپرسه ؟

درود.

دوست عزیز شما بهتر هست مشکل خود را در این تایپیک مطرح کنید.

موفق باشید.

sepehr_x50
10-01-2011, 00:27
بچه ها آخرین نسخه کدومه؟!

:10:

manan-hanan
11-01-2011, 18:25
ایا این گفته درسته که میگن کاسپرسکی ارجینال سرعت سیستم را نمی گیره و فقط اونهایی که تریال هستند یا اونای که با کرک کار میکنند سرعت سیستم را میگیره با تشکر

Karkas20
11-01-2011, 18:42
ایا این گفته درسته که میگن کاسپرسکی ارجینال سرعت سیستم را نمی گیره و فقط اونهایی که تریال هستند یا اونای که با کرک کار میکنند سرعت سیستم را میگیره با تشکر

درود.

دوست عزیز.

شما یکم فکر کنید ببینید یک کی یا یک تریال ریستر انقدر سنگینه که وقتی با کسپر را فعال کنیم کسپر سنگین میشه.

ولی با سریال اورجینال نه : دی

نه داداش این همش دروغ و کلک هایی هست که بخوان کاربر را منحرف کنند فکرش را و بتونن

سریال های خودشان را بفروشند.

موفق باشید.

alisoofi
13-01-2011, 01:59
چرا تاپیک کاسپر اینقد سوت و کور شده.می خوام از eset خداحافظی کنم ولی بین نسخه های رایگان آویرا و اوست + فایروال کومودو یا اینترنت سکوریتی کسپراسکای گیر کردم.شنیدم که کسپر ضعیف شده و این باعث سردرگمی من شده.لطفا راهنماییم کنید کدوم حالت رو انتخاب کنم.

pasargadd
13-01-2011, 02:13
می خوام از eset خداحافظی کنم
بهترین کارو میکنین.

ولی بین نسخه های رایگان آویرا و اوست + فایروال کومودو یا اینترنت سکوریتی کسپراسکای گیر کردم.شنیدم که کسپر ضعیف شده و این باعث سردرگمی من شده.لطفا راهنماییم کنید کدوم حالت رو انتخاب کنم.
اویرا و کسپرسکی خوبه و کمودو.
کسپرسکی هم اصلا ضعیف نشده و برعکس قوی و امکانات جدیدی جهت بالابردان امنیت بهش اضافه شده.

Karkas20
13-01-2011, 10:04
چرا تاپیک کاسپر اینقد سوت و کور شده.می خوام از eset خداحافظی کنم ولی بین نسخه های رایگان آویرا و اوست + فایروال کومودو یا اینترنت سکوریتی کسپراسکای گیر کردم.شنیدم که کسپر ضعیف شده و این باعث سردرگمی من شده.لطفا راهنماییم کنید کدوم حالت رو انتخاب کنم.

درود.

دوست عزیز.

شما بهتره بیان این تایپیک و ببینید تایپیک کسپر کور و خلوت نیستش.

در ضمن کاربرانی که از محصولات کسپرسکی استفاده میکنند بیشتر انها کاربران حرفه ای هستن که نمی خواهند

امنیت سیستم شان به خطر بیفته.
کسپر دارای رفتار شناسی قوی در مرحله رفتار مشکوک مخرب.

دارای سندباکس قوی.
دارای اپ کنترل و لیست سفید بسیار پیشرفته.

دارای HIPS قدرتمند.
دارای هوش مصنوعی قوی و عالی.

دارای سیستم WATCHER برای اینکه وقتی مخربی ریجستری را تغییر میدهد طبق این اپشن ریجستری را

ROLL BACK
میکند.

قابل نصب بروی سیستم الوده.

دارای فایروال دوطرفه.
و....

گزینه های دیگر.

پس بدون اطلاع و منطق در مورد سوئیت امنیتی صحبت نکنید.

موفق باشید.

Ship Storm
13-01-2011, 22:28
دوستان رعایت کنید
این تاپیک جای پست دادن و پرسیدن سوالات شما در رابطه با این نرم افزار نیست

تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Karkas20
21-01-2011, 19:25
سلام.
بر دوستان.

لطفا مشکلات خود را در تایپیک مخصوص خودش مطرح کنید.

لینک.

چون این تایپیک مخصوص نرم افزار هست و برای منحرف نشدن

بهتر است مشکلات را در تایپیک اصلی مطرح کنید.

موفق باشید.

Ship Storm
23-01-2011, 15:21
دوستان عزیز و کاربران گرامی
رعایت کنید و به تذکرات فعالان انجمن توجه کنید تا شاهد نظم و انضباط خوبی در انجمن باشیم
این تاپیک جای بحث های نرم افزاری در مورد این نرم افزار نیست و برای این موضوع تاپیک جداگانه در انجمن بحث های نرم افزاری ایجاد گردیده
هرگونه پست خارج از حیطه و موضوع این تاپیک پاک میشه
ممنون :11:

barslona2006
28-01-2011, 00:38
سلام دوستان اگر میشه این شمار سریال Internet Security
Kaspersky 2011رو بذارید ممنون میشم

Dr Hannibal
02-02-2011, 21:34
سلام دوستان اگر میشه این شمار سریال Internet Security
Kaspersky 2011رو بذارید ممنون میشم

كرك و سريال محصولات Kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mili_k
03-02-2011, 14:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] arsLicense.jpg

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 + 10 Years License

InfoKaspersky Internet Security 2011 is a comprehensive data protection tool, which provides not only anti-virus protection but also protection against spam and network attacks. The application's components also enable users to protect their computers against currently unknown threats and phishing, and to restrict users' access to the Internet.The multifaceted protection covers all channels for data transfer and exchange. All components can be flexibly configured, allowing users to tailor Kaspersky Internet Security to their specific needs.

New in protection:

* Improved HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) technology assigns a danger rating to unknown programs. The Application Control component uses HIPS to define rules for new and already known applications, which may restrict their access to the file and operating systems.

* Innovative Sandbox technology has been implemented, which uses virtualization to create a secure environment for program execution. New software can be tested in this environment, which isolates the host operating system from all changes. There is no limit to the number of Internet browsers and other applications which can run simultaneously in a sandbox.

* Increased use of Kaspersky Security Network considerably decreases the threat response time, due to information received from other users. The service aims to minimize the time necessary to detect and neutralize new types of threats. When a user starts a program, the service checks it against white lists and Urgent Detection System lists on Kaspersky Lab's servers.

* The protection of personal user data has been extended and enhanced. For instance, Kaspersky Internet Security automatically prevents inadvertent users from accessing known phishing web sites, and blocks keylogger programs, which are designed to steal passwords and access quotes.

* The new Script Emulator analyzes the behavior of scripts, to assess their potential harmfulness. It simulates the operation of the Java Script and Visual Basic Script engines, which are supported by default in Microsoft Internet Explorer and are built in to Microsoft Windows.

* The new IM Anti-Virus component ensures the safe operation of most instant messaging applications. The component scans messages for the presence of malicious objects.

* Improvements to the Virtual keyboard component provide safer entry of personal information, by protecting data from being intercepted by spyware and preventing screenshot capture.

* Significant improvements to the Anti-Spam component now provide two methods for detecting spam: exact and expert. Exact methods apply strict filtering criteria to a message, which determine unambiguously whether or not a message is spam. Expert methods investigate email messages that have passed strict filtering criteria. As such messages cannot be unambiguously considered spam, the component calculates the probability that they are spam.

* Components of Kaspersky Internet Security can be temporarily disabled, to improve computer performance. This can be useful during the use of resource-hungry applications such as network games.

* Monitoring access to phishing websites and protection against phishing attacks are performed by scanning links in messages and on web pages, and also by using the database of phishing addresses when an attempt to access websites is detected. You can check whether a web address is included in the phishing database, using the Web Anti-Virus, IM Anti-Virus or Anti-Spam component.

* Improvements have been e to all the application's existing components, including the Firewall, Parental Control, and Anti-Spam components, and particularly the Heuristic analyzer.

* The anti-virus kernel of Kaspersky Internet Security 2011 has been significantly improved, to provide more efficient malware detection. The application shows higher performance on Windows Vista operating systems, as compared to previous versions of Kaspersky Internet Security.

* Kaspersky Internet Security includes the URL scanning module managed by Web Anti-Virus. This module scans links on the web page, comparing the website addresses against its database of suspicious and phishing websites. This module is provided for Microsoft Internet Explorer and Mozilla Firefox browsers as a plug-in.

* The update procedure has been improved. Kaspersky Internet Security's databases are now updated not only according to their schedule, but also when new security threats appear.

* The creation of Rescue Disks has been improved. The service should be used when the infection reaches a level at which the computer cannot be disinfected using either anti-virus applications, or malware removal utilities such as Kaspersky AVPTool. The improved Rescue Disks provide more efficient disinfection because malware programs do not gain control when the operating system is being loaded.

107 MB

..hamed..
06-02-2011, 11:25
سلام من pure زو دانلود کردم ولی کرک خوبی همراهش نیست یه تریال ریست همراهشه اگه میشه یه کرکی یا سریالی بزارین
ممنون

Bahram324
07-02-2011, 16:38
Already In Use

camry
08-02-2011, 10:58
سلام
میگم kaspersky بهتره یا avira یا avast ؟

MRW.REZAI
21-02-2011, 11:58
سلام من کلیدهای فعال سازی کاسپر Kaspersky Internet Security 2011 را دارم فقط نمی دونم چه جوری فعالش کنم ؟

ArashMiniStar
21-02-2011, 12:22
سلام من کلیدهای فعال سازی کاسپر Kaspersky Internet Security 2011 را دارم فقط نمی دونم چه جوری فعالش کنم ؟

باید این skin را دانلود کنید.به تنظیمات کاسپرسکی بروید و اسکین را به این اسکین تغییر بدهید.سپس به قسمت فعال سازی بروید و key file را وارد کنید.

اگه سوالی هست بفرمایید

MRW.REZAI
21-02-2011, 12:50
باید این skin را دانلود کنید.به تنظیمات کاسپرسکی بروید و اسکین را به این اسکین تغییر بدهید.سپس به قسمت فعال سازی بروید و key file را وارد کنید.

اگه سوالی هست بفرمایید

سلام من این اسکین را دانلود وتوی تنظیمات اعمال کردم شکلش تغییر کرد بعدش چیکار کنم من تمام کلیدها را امتحان کردم ولی فعال نشد میشه لطفا کنی و کامل راهنمایم کنی؟

hofman1970
21-02-2011, 13:17
سلام فقط kaspersky pure . اوج امنیت و راحتی. خیلی قویتر از 566 . در مورد avira internet security اینرا بگم بدجوری به دانلود کردن با download manager گیر میده. و در مورد avast internet security 6 هم ویندوز 7 پیغام عدم شناسائی آنتی ویروس میدهد. ولی ورژن قبلیش یعنی avast internet security 5.1 .889 بهتره.ولی وقتی کرکش می کنی آپدیت کمی ارائه می دهد. نظر خودتونه.فعلا من با pure خیلی حال می کنم و جلوی هکر های موذی را می گیرد.روی ویندوز 64 bit خوب جواب میدهد.

ArashMiniStar
21-02-2011, 13:58
سلام من این اسکین را دانلود وتوی تنظیمات اعمال کردم شکلش تغییر کرد بعدش چیکار کنم من تمام کلیدها را امتحان کردم ولی فعال نشد میشه لطفا کنی و کامل راهنمایم کنی؟

اگه به قسمت فعال سازی رفتید ولی فعال نمیشه علتش اینه که key file ها مشکل دارن.(تاریخ گذشته اند یا بلاک شدند)
پیشنهاد می کنم یک لایسنس ارجینال کاسپر که حدود 10 تومانه بگیرید تا راحت بشید.من خودم لایسنس ارجینال دارم و دیگه از بلاک شدن و دردسر راحت شدم!:31:

امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم.

MRW.REZAI
21-02-2011, 14:38
اگه به قسمت فعال سازی رفتید ولی فعال نمیشه علتش اینه که key file ها مشکل دارن.(تاریخ گذشته اند یا بلاک شدند)
پیشنهاد می کنم یک لایسنس ارجینال کاسپر که حدود 10 تومانه بگیرید تا راحت بشید.من خودم لایسنس ارجینال دارم و دیگه از بلاک شدن و دردسر راحت شدم!:31:

امیدوارم منظورتونو درست فهمیده باشم.

سلام اول اینکه آیا کاسپر بهتر از نود 32 هستش که ارزش خرید این لایسنس را داشته باشه دوم اینکه این لایسنس تا کی فعاله مثلا چند سال آیا با تعویض ویندوز به مشکل بر نمی خوریم ؟

ArashMiniStar
21-02-2011, 15:48
سلام اول اینکه آیا کاسپر بهتر از نود 32 هستش که ارزش خرید این لایسنس را داشته باشه دوم اینکه این لایسنس تا کی فعاله مثلا چند سال آیا با تعویض ویندوز به مشکل بر نمی خوریم ؟
این مبلغی که گفتم برای 1 سال است.با تعویض ویندوز هم به مشکل بر نمیخورید.
راستش من با خیلی از نرم افزار های امنیتی کار کردم ولی مثل کاسپر ندیدم.خیلی قویه!البته تو کارکردن با اون باید صبر داشته باشید :46:

daniii
22-02-2011, 17:16
سلام.من Kaspersky Internet Security 2010 روی سیستم دارم .به نظر شما Kaspersky Internet Security 2011 رو بخرم یا لایسنس 2010 رو بخرم .لطفا در خصوص خرید از سایت معتبر راهنمایی نمایید . با تشکر

zenit52
23-02-2011, 12:02
با سلام

من تازه Kaspersky Internet Security 2011 رو در لپ تاپم نصب کردم و با کلید جدید هم اونو اکتیو کردم اما بعد از نصب دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم حتی خود کاسپر هم نمیتونه آپدیت بشه ؟؟؟!!!
فایروال اون رو هم چک کردم مثلا فایرفاکس در قسمت تراست برنامه هست اما نمیشه باهاش صفحات رو بیارم
چیکار باید بکنم !!!

خیلی در مورد انتخاب یه برنامه سیکوریتی قوی و مناسب تحقیق کردم اما بیشتر سردرگم میشم...
آیا کاسپر انتخاب خوبیه ؟؟؟

منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم...

zenit52
23-02-2011, 19:47
با سلام

من تازه Kaspersky Internet Security 2011 رو در لپ تاپم نصب کردم و با کلید جدید هم اونو اکتیو کردم اما بعد از نصب دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم حتی خود کاسپر هم نمیتونه آپدیت بشه ؟؟؟!!!
فایروال اون رو هم چک کردم مثلا فایرفاکس در قسمت تراست برنامه هست اما نمیشه باهاش صفحات رو بیارم
چیکار باید بکنم !!!

خیلی در مورد انتخاب یه برنامه سیکوریتی قوی و مناسب تحقیق کردم اما بیشتر سردرگم میشم...

کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟

tohidkh
23-02-2011, 20:27
با سلام

چیکار باید بکنم !!!

کسی نیست کمکمون کنه ؟؟؟
سلام

من هم با این مشکل در گیر بودم. یعنی اولش اینطوری نبود. یکی دو روز بعد از نصب Internet Security اینطوری شد (چند روز بدون هیچ مشکلی کار کرد)

خیلی از بچه ها میدونن که عقیده دارم مشکل باید از ریشه حل بشه، ولی هیچ جا جواب مشکل رو پیدا نکردم. ........ مجبورا برنامه رو تبدیل به Antivirus کردم.

آخر سر اومدم به ساپورت کسپر یه نامه ی شکسته بسته نوشتم. و در آخر هم گفتم که حتی خروج کامل از برنامه هم موثر نبود..

فعلا که ایمیل اومده که مشکل شما در حال بررسی هست. ریگاردز :دی

اگر کسی از دوستان هم میتونه کمکی بکنه ممنون میشم :11:

hofman1970
01-03-2011, 16:39
سلام در بعضی pc ها مخصوصا لب تاپ ها اکثرا با کاسپر مشکل دارند. آنتی ویروس مناسب لپ تاپ فقط norton. اگر نخواستی avira internet security را نصب کنید. بین جواب میده. اگر هیچکدام جواب نداد بهتره با شرکت سازندش بخش ضمانت پس از فروش صحبت کنی. کلا شرایط پذیرش software :11: لب تاپ با pc فرق می کنه.

Ship Storm
02-03-2011, 07:38
Kaspersky Internet_Security 2011 11.0.2.556 CF2 Final

منبع: ---------.com

Dreamland
03-03-2011, 13:56
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.191 Dev

asklt
08-03-2011, 21:05
Kaspersky Internet Security 2011 Cracked to 5000 Days License

Kaspersky Internet Security 2011 has everything that you need to stay safe and secure while you're surfing the web. It provides constant protection for you and your family – whether you work, bank, shop or play online. Stay ahead of the threats with Kaspersky Internet Security 2011!

Key Features and Benefits
Kaspersky Internet Security 2011 stops your PC or Netbook being slowed down by cybercriminals and delivers unsurpassed on-line safety whilst protecting your files, music and photos from hackers:

* Real-time proactive protection against all Internet threats Improved!
Prevents all types of known and unknown malware from infecting your computer.
* New Safe Surf feature for unparalleled online security New!
With Safe Surf you’ll never be exposed to harmful or offensive websites. Regular database updates from Kaspersky Lab means that Safe Surf will automatically block undesirable websites as they appear. Just switch it on.
* Protection for your digital identity at all times Improved!
Smart anti-phishing protection and Virtual Keyboard keep your digital identity absolutely secure when you are shopping, banking or social networking online.
* Feature-rich and effective Parental Control Improved!
The product’s advanced Parental Control features can block, limit and log applications and web access, so your children stay safe online.
* Application Control prevents dangerous software from harming your system Improved!
Each program is granted rights and access to system resources based on an automated risk-assessment using Kaspersky Lab’s in-the-cloud security database.
* System Watcher technology New!
Cutting-edge System Watcher technology monitors and analyzes every system event to accurately detect any dangerous behavior. If a threat occurs, the user will be prompted to roll back any malicious program activity.
* Unique Safe Run mode for apps & websites Improved!
Safe Run mode lets you run suspicious applications and websites in a specially isolated environment where they cannot damage your system.
* Special tools to treat even the most complex infections Improved!
The installation CD can also be used as a bootable rescue disk to help you to restore your system should you ever need to. If you’ve downloaded your Kaspersky Lab product you can create your own Rescue CD using the program.
* Easy-Access Desktop gadget New!
Checking your PC’s protection status and quickly accessing your preferred security features and settings has never been easier!

New and Improved Features
Kaspersky Internet Security 2011 offers a number of new and improved features together with unique protection technologies to address the latest online threats, keep your PC or Netbook running smoothly and customize protection according to your activities:

* Improved: Risk-based Application Control restricts programs’ rights to access potentially vulnerable system resources or share sensitive data on the Internet
* New: System Watcher - Heuristics-based analysis monitors, restricts and blocks suspicious program behavior
* Improved: Safe Run mode launches questionable applications and websites without risk
* Improved: Rescue CD disinfects the system after malware attacks
* New: Safe Run for websites mode provides added security for online banking and other similar activities where a high risk of identity theft exists
* Improved: Advanced antimalware technologies even allows installation on infected PCs
* New: New System Watcher technology tracks, records and analyzes suspicious activity and lets you roll back any dangerous actions
* New: Safe Surf technology blocks malware and phishing websites for great online security

Key Protection Technologies
Kaspersky Internet Security 2011 has a range of unique technologies for heightened security and protection for your family. Keeps your PC or Netbook healthy:

* Real-time proactive protection against viruses and other malware Improved!
* Safe Surf and Kaspersky Web Toolbar for online security New!
* Best-in-class personal firewall for keeping hackers at bay
* Identity protection with Virtual Keyboard and anti-phishing Improved!
* Unique Safe Run mode for suspicious app’s & sites Improved!
* Advanced Parental Control with flexible settings Improved!
* Smart anti-spam and anti-banner protection Improved!
* Computer tune-up for better performance and protection
* Rescue CD for system restoration after malware attacks Improved!
* Automatic scheduled scans and updates

Protection from all types of malware
Award-winning technologies in Kaspersky Internet Security 2011 protect you from a wide range of IT threats:

* Viruses, Trojans, worms and other malware, spyware and adware
* Rootkits, bootkits and other complex threats
* Identity theft by key loggers and screen capture malware
* Botnets and various illegal methods of hijacking your PC
* Zero-day attacks and unknown threats
* Drive-by download infections

Lamanta
11-03-2011, 14:10
میشه کرک این بالایی رو جدا گذاشت ؟

excessive
11-03-2011, 20:10
Kaspersky Internet_Security 2011 11.0.2.556 CF2 Final

منبع: ---------.com

دانلودش کردم و به صورت تریال اکتیوش کردم ولی جایی ندیدم واسه اضافه کردن Key.
الانم داره آپدیت میشه.
برای اکتیویت دائمیش چه کنم؟

LordMMD
13-03-2011, 22:42
دوستان فایل آپدیت آفلاین برای این نسخه موجوده ؟
kav9.0.0.736en

اگر آره لطفا بذارید
ممنون

Dr Hannibal
15-03-2011, 19:04
دانلودش کردم و به صورت تریال اکتیوش کردم ولی جایی ندیدم واسه اضافه کردن Key.
الانم داره آپدیت میشه.
برای اکتیویت دائمیش چه کنم؟

دوستان عزیز دقت کنند این انجمن مربوط به معرفی و دانلود هست. توی این انجمن و تاپیک ها باید فقط فقط لینک های دانلود رو قرار بدید.

هرگز در اینجا سوال یا موارد دیگه نباید مطرح بشه.

انجمن آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی جدا از این بخش هست و تمام سوالات و مباحث در انجمن زیر باید مطرح بشه.

آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون

Dreamland
18-03-2011, 01:22
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.242 Dev

Mohammad King
24-03-2011, 09:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kaspersky Anti-Virus 11.0.2.556

Download
Latest Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
110.48MB

sajad_n90
01-04-2011, 23:46
Kaspersky Antivirus/Internet Security 2012 12.0.0.275 Beta

Kaspersky Antivirus/Internet Security 2012 12.0.0.275 Beta | 1.38 GB

Kaspersky Internet Security or KIS is an Internet security suite developed by Kaspersky Lab compatible with Microsoft Windows. KIS supports the detection and remidition of malware, as well as e-mail spam, phishing attempts, and data leaks.

Language : DE-EN-FR-RU-ZH

Mirror (FileServe)

ArashMiniStar
02-04-2011, 00:06
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.275 Beta

142MB

:40:

میـــلاد
08-04-2011, 22:40
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.323 Dev

Dreamland
13-04-2011, 01:05
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.333 Dev

Dreamland
21-04-2011, 22:57
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.356 Dev

Ship Storm
25-04-2011, 16:42
Kaspersky Internet Security 2011
11.0.2.556
Size: 110.5 MB

Ship Storm
25-04-2011, 16:48
Kaspersky Anti-Virus 2011
11.0.2.556
Size: 110.5 MB

Ship Storm
25-04-2011, 16:54
Kaspersky Anti-Virus for Mac
8.0.4.746
Size: 82.7 MB

wordist
10-05-2011, 07:24
Kaspersky Virus Removal Tool 9.0.0.722 [10.05.2011] | 109.36 MB

ŞHÍЯÍŃ
06-06-2011, 19:41
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012 12.0.0.374 Final | 69.9 MB

asklt
07-06-2011, 06:21
Kaspersky Internet Security & Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 | 67 Mb Each

2012 12.0.0.374 Kaspersky Internet Security

satttanism
07-06-2011, 09:20
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final | 66.88 MB

Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 Final | 66.87 MB

reza,n
07-06-2011, 19:26
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final
لینک دانلود از سافت گذر

*hamedkhatar*
21-06-2011, 21:39
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

Information:

Download:

Dreamland
02-07-2011, 00:35
Kaspersky Virus Removal Tool | 2011.07.01 | 96 MB

babelirani
03-07-2011, 18:52
Kaspersky Products 2011 Full Incl. Lifetime License | 574 MB

Dreamland
07-07-2011, 12:13
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final

Dreamland
21-07-2011, 20:01
Kaspersky Anti-Virus / Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final

Dreamland
23-07-2011, 17:57
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition 11.0 - Final | 579 MB | Direct-Link

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
01-08-2011, 03:33
Kaspersky Internet Security 2012 - 12.0.0.374
Size = 68MB

Ship Storm
11-08-2011, 06:49
Kaspersky Anti-Virus 12.0.0.374

babelirani
12-08-2011, 13:39
Kaspersky Anti-Virus for Windows Server Enterprise Edition 8.0.0.559 | 225 MB

Serenity
22-08-2011, 23:56
Kaspersky Internet Security 2012 with free 60 days license

wordship
29-08-2011, 19:23
Version 2012 12.0.0.374a.b.c

babelirani
14-09-2011, 01:31
Kaspersky - Internet Security Kingdom Edition (2012) | 154.55 MB

Masоud
27-10-2011, 18:45
سلام

دوستان گرامی انجمن معرفی و دانلود نرم افزار صرفا" مکانی برای قرار گیری لینک های دانلود میباشد.

لذا از درخواست کرک و سریال و عنوان کردن مشکلات نرم افزاری در این انجمن خودداری فرمایید.

تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين كرك و سريال در پستهای انتهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید :40:

omid-p30
02-11-2011, 09:35
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!!:19:
لطفا کمکم کنید.........:13:

پست بالاییتون رو بخونید.

jafarian
28-12-2011, 16:46
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374.2488 Final 158.4 Mb

R O O T
28-12-2011, 17:41
Mirror # 486

milad_gta
14-01-2012, 16:38
Kaspersky Anti-Virus 12.0.0.374

wordist
31-01-2012, 13:55
انجمن معرفی نرم افزار یا مباحث نرم افزاری؟
تاپیک تا رسیدگی کامل به نقص کنندگان قوانین بسته میشه ;)
همونطورکه بارها گفته شده (از جمله در چندين پست قبل در همين تاپيك) و از نص صريح قوانین و عنوان تالار هم کاملا مشخص هست اینجا فقط و فقط برای معرفی هست و زدن هرگونه پست غیرمعرفی نقض قوانین و مشمول اخطار میشه

اعلان: قوانین اختصاصي انجمن معرفي نرم افزار (قبل از هرگونه فعاليت، حتما مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

10- به هیچ وجه مشکلات ، سوالات و هرگونه نظر خود را در انجمن معرفی نرم افزار مطرح نکنید. برای این منظور انجمن بحث هاي نرم افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در نظر گرفته شده است. (زدن هرگونه پست غيرمعرفي در تاپيكهاي تالار معرفي نرم افزار ؛ علاوه بر برهم زدن نظم و روند معمول تاپيك ؛ نقض قوانين محسوب شده و مستوجب اخطار مي‌باشد)

13- هرگونه اشکال در لینک های دانلود را با ایجاد کننده ی پست در میان بگذارید. (در پيغام خصوصي يا در پروفايل ايشان و نه در تاپيك)

دوستان ناقض قوانين فوق اخطار گرفتند
+
ممنون از حامد عزيز

ALI . R
10-05-2012, 17:37
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.0.3229 Beta

Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3229 Beta

ALI . R
16-05-2012, 17:43
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.0.3256 Beta

Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3256 Beta

ALI . R
23-05-2012, 13:32
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.0.3306 Beta
Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3306 Beta

ALI . R
30-05-2012, 18:39
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.0.3345 Beta

Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3345 Beta

kases
02-06-2012, 01:07
release candidate

KIS2013/13.0.0.3370 RC

KAV2013/13.0.0.3370 RC

ALI . R
23-06-2012, 16:58
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 (23.06.2012) | Size: 131MB

ALI . R
24-06-2012, 21:03
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 (24.06.2012) | Size: 131MB

ALI . R
08-07-2012, 15:09
Kaspersky Virus Removal Tool (AVPTool) 11.0.0.1245 (08.07.2012) | 134 MB

ALI . R
10-07-2012, 21:42
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 (10.07.2012)

kases
12-07-2012, 00:07
KIS 2013/13.0.1.4067 BETA

KAV 2013/13.0.1.4067 BETA

ALI . R
16-07-2012, 20:46
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 | 16.07.2012

ALI . R
20-07-2012, 16:01
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 | 20.07.2012

ALI . R
20-07-2012, 16:03
Kaspersky Internet Security 2013 13.0.1.4088 RC
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.1.4088 RC

ALI . R
26-07-2012, 03:04
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 | 26.07.2012

Captain
26-07-2012, 10:33
Kaspersky PURE 2 Total Security 12.0.1.288.3134

Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374.2912

Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374.2839

:11: تشکر یادتون نره :11:

ALI . R
31-07-2012, 11:53
Kaspersky Internet Security 2013 13.0.1.4107 Beta

Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.1.4107 Beta

kases
31-07-2012, 15:24
KIS2013/13.0.1.4117 BETA

Kav2013/13.0.1.4117 BETA

asklt
04-08-2012, 18:59
Kaspersky Internet Security 2013 v13.0.0.3370 - Final+ key+ sn

ALI . R
06-08-2012, 12:16
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 (6.08.2012)

ALI . R
06-08-2012, 12:18
Kaspersky Internet Security 2013 13.0.1.4141 Beta
Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.1.4141 Beta

jafarian
09-08-2012, 07:02
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2013 13.0.0.3370 Final + Keys 08.08

Kaspersky Anti-Virus 2013 13.0.0.3370

Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3370

kases
09-08-2012, 18:51
KIS2013/13.0.1.4151 BETA

KAV2013/13.0.1.4151 BETA

kases
10-08-2012, 18:34
KIS2013/13.0.1.4159 beta

Kav2013/13.0.1.4159 beta

jafarian
14-08-2012, 23:57
Kaspersky Pure 2.0 2012 v12.0.1.288 Final Incl Keys

kases
15-08-2012, 15:24
KIS2013/13.0.1.4173 BETA

KAV2013/13.0.1.4173 BETA

55021
18-08-2012, 02:12
Kaspersky 2013 13.0.1.4190 RC

kis

[B][SIZE=3]kav

jafarian
24-08-2012, 12:19
Kaspersky Internet Security & Kaspersky Anti-Virus 2013 v13.0.1.4190 Final (Officially) 157/147 MB

Internet Security

Anti-Virus

alireza_50
27-08-2012, 12:15
Kaspersky Internet Security & Kaspersky Anti-Virus 2013 v13.0.1.4190 Final (Officially) 157/147 MB

Internet Security

Anti-Virus

من این ورزن رو دانلود کردم ولی در اخر نصب پیغام ریبوت میده منم ریبوت میکنم ولی بازم که ویندوز میاد بالا صفحه نصب میاد ولی بازم پیغام ریبوت میده و همینطور تکرار میشه
ویندوز 6 64 بیتی هستش

ALI . R
30-08-2012, 14:13
Kaspersky Virus Removal Tool 2012 11.0.0.1245 (30.08.2012)

Captain
06-09-2012, 13:56
دوستان لینک مسقیم هر دو محصول رو میشه بزارید ؟

نمیشه مستقیم از سرور های خود کاسپر گرفت ؟

بفرمایین

Kaspersky Pure 2.0 Total Security

Kaspersky Anti-Virus 2013

Kaspersky Internet Security 2013

jafarian
15-10-2012, 13:44
Kaspersky Internet Security 2013 13.0.1.4190

jafarian
15-10-2012, 13:47
Kaspersky Antivirus 2013 13.0.1.4190

jafarian
31-10-2012, 22:58
Kaspersky PURE 2.0 v12.0.2.733 Final

ALI . R
14-04-2013, 13:52
من یه سوالی دارم شاید زیاد مربوط به این تایپک نباشه ولی شایدم باشه:n13: توی سایت کاسپرسکی یه نرم افزار به اسم kaspersky security scan رایگان هست وقتی میخوای دانلود کنی یه فایل کم حجم دانلود میشه بعد وقتی اجراش میکنی تازه فایل اصلی 49 مگ دانلود میشه سوال من اینه اون فایل اصلی 49 مگ کجای سیستم میره؟ میخوام اونو داشته باشم برای سیستمهای دیگه هم نصب کنم یعنی حی نرم سایتش و دوباره دانلود کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.:n16:
سلام. تمامی سوالات و مشکلات در این تاپیک : :n01:

با سلام .اورجینال نسخه جدید رو من از کجا تهیه کنم ؟
شما از لینک های زیر میتونید نسخه مورد نظرتون رو دریافت کنید : :n01:

Kaspersky Internet Security 2013 13.0.1.4190 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kaspersky Antivirus 2013 13.0.1.4190 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kaspersky PURE 3.0 Total Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI . R
14-04-2013, 13:53
Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.1293 Beta

ALI . R
14-04-2013, 13:54
Kaspersky Anti-Virus 2014 14.0.0.1293 Beta

ALI . R
14-04-2013, 13:57
Kaspersky PURE 3.0 Total Security

ALI . R
01-06-2013, 21:08
Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4515 Beta

ALI . R
01-06-2013, 21:09
Kaspersky Anti-Virus 2014 14.0.0.4515 Beta

ALI . R
09-07-2013, 11:49
Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651 RC

ALI . R
09-07-2013, 11:53
Kaspersky Anti-Virus 2014 14.0.0.4651 RC

ALI . R
10-07-2013, 19:09
آپدیت کاسپرسکی را داونلود کرده ام برای استفاده از آن باید لیسانس جدید را داونلود کنم؟
سوالات در این تاپیک :
تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI . R
06-09-2013, 23:23
سلام.
از این پس معرفی محصولات Kaspersky در تاپیک جدید معرفی میشن :
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security & Pure | معرفی محصولات Kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر