مشاهده نسخه کامل
: Dark Sector
fبچه ها من اینجا گیر کردم. از کجا آتیش گیر بیارم؟
پشت سرم 1 مشعل هست ولی تا بخوام برسم به اینجا آتیش اون چیزی که دستمه خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتستی من 1 مشکل دیگه هم دارم. نمیتونم رزولوشن بازی رو زیاد کنم فقط روی 600*800 میتونم بازی کنم.
تا زیاد میکنم و ok میکنم از بازی میاد بیرون و دوباره میره داخل بازی بعد دوباره کلا از بازی میاد بیرون.
کسی با ویستا 64 بازی کرده؟؟؟؟؟
مجید جون چرا vista 64 نصب کردی!!فکر کنم آشغالترین ویندوز حال حاضر جهان این باشه:13:دوتا برنامه توش درست کار نمیکنه و همش میگه که این برنامه برای ویندوز 64 بیتی طراحی نشده!!!به هر حال...
مشکل اولت رو که turok- 71 گفت اما درمورد دومیش تنها راهی که می تونم بهت پیشنهاد کنم اینه که برو به این قسمت:
dark sector\Configs\editor
وتوی قسمت MainGameFullScreen رزولوشن دلخواهت رو بذار امیدوارم جواب بده...
aghamajid1369
10-06-2009, 02:03
مجید جون چرا vista 64 نصب کردی!!فکر کنم آشغالترین ویندوز حال حاضر جهان این باشه:13:دوتا برنامه توش درست کار نمیکنه و همش میگه که این برنامه برای ویندوز 64 بیتی طراحی نشده!!!به هر حال...
مشکل اولت رو که turok- 71 گفت اما درمورد دومیش تنها راهی که می تونم بهت پیشنهاد کنم اینه که برو به این قسمت:
آخه مهدی برای رم 4 گیگ که دیگه 32 بیت نمیکشه
در ضمن من cpu م هم 64 بیتی هست
در مورد Compatibility هم تا حالا زیاد مشکل نداشتم. تک و توک. برای برنامه ها و بازی های خیلی قدیمی.
در کل به نظر من توی 64 بیتی ها ویستا بهتر از XP باشه
ممنون مهدی.
البرز تو هم دستت درد نکنه.
سلام دوستان این بازی رو شما چه جوری نصبیدین من از takin خریدم مراحل نصب رو همون طوری که توی این تایپیک زده بودین
رفتم ام اجرا نشد شما کدوم فایل رو توی deamon tools لود کردین من همچین فایلی ندارم لطف میکنید برام آپلود کنید
Turok-71
11-06-2009, 11:00
دروود.
بالاخره این بازی هم تموم شد.:دی.
به همه ی گیمرهای عزیز هم پیشنهاد میکنم اگه این بازی رو تموم نگرفتن سریع برن سراغش.
اما چنتا سوال بعد از تموم کردن بازی برام پیش اومد میخوام مطرح کنم:
1.اون مرد کچل ریشو که غولاخر بازی هم بود کی بود؟
2.اون دختره که کشتیمش کی بود؟
3.اون مرد سیبیلو که همراهمون بود کی بود؟
4.چرا با اون که با بالگرد اومد سراغش در گیر شد مگه خودی نبود؟
5.بعد از تموم کردن بازی یه گزینه بنام Brutal فعال میشه مال چیه؟
ببخشید طولانی شد.
دوستان من امروز بازی رو گرفتم - 2 دی وی دی - وقتی اجراش میکنم واسه نصب اول یه عالمه فایل استخراج میکنه تو هارد - بعد میخوام فایل نصب رو اجرا کنم ارور میده - چه کنم ؟ شما چند گیگ بازیتون جا گرفته ؟ مال من 5.6 گیگ هست . چه کنم کمک ک ک ک ک .!!!!
aghamajid1369
12-06-2009, 13:49
دوستان من امروز بازی رو گرفتم - 2 دی وی دی - وقتی اجراش میکنم واسه نصب اول یه عالمه فایل استخراج میکنه تو هارد - بعد میخوام فایل نصب رو اجرا کنم ارور میده - چه کنم ؟ شما چند گیگ بازیتون جا گرفته ؟ مال من 5.6 گیگ هست . چه کنم کمک ک ک ک ک .!!!!
چه اروری میده ؟؟؟؟؟
متن ارور رو بنویس
سلام دوستان این بازی رو شما چه جوری نصبیدین من از takin خریدم مراحل نصب رو همون طوری که توی این تایپیک زده بودین
رفتم ام اجرا نشد شما کدوم فایل رو توی deamon tools لود کردین من همچین فایلی ندارم لطف میکنید برام آپلود کنید
یک نفر جواب ما رو بده تو رو به خدا:42:
چه اروری میده ؟؟؟؟؟
متن ارور رو بنویس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکسش !!!
این بازی تو ویندوز سون اجرا نمیشه؟
دموی اول رو نشون میده بعد میاد بیرون
چیکار کنم؟
این بازی تو ویندوز سون اجرا نمیشه؟
دموی اول رو نشون میده بعد میاد بیرون
چیکار کنم؟
برای انگلیسی کردن بازی که فایلهای بازی رو ناشیانه دستکاری نکردی چون اگه اینکار رو کرده باشی درست همین مشکل در هنگام اجرای بازی پیش میاد...
دوستان من رفتم انگلیسی رو پس دادم روسی رو گرفتم !!! این نسخه روسی خیلی خوب نصب شد و الانم چند مرحله ایشو رفتم . ولی انصافا روسی خیلی سخته ! ممنون .
دوستان من رفتم انگلیسی رو پس دادم روسی رو گرفتم !!! این نسخه روسی خیلی خوب نصب شد و الانم چند مرحله ایشو رفتم . ولی انصافا روسی خیلی سخته ! ممنون .
کاری نداره طبق این پست انگلسیش کن حله دیگه:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بازیم انگلیسیه
مشکلم حل شد اشکال از ویندوز بود
Hamed 360
17-06-2009, 20:20
تو چپتر 4 اونجا تو کلیسا میریسم به یه غول باید چیکار کنیم !؟
total_overdose
17-06-2009, 20:50
1 عکس بذار تا بتونیم راهنماییت کنم
Xx Hossein xX
17-06-2009, 21:01
تو چپتر 4 اونجا تو کلیسا میریسم به یه غول باید چیکار کنیم !؟
اون گوشه آتیش روشنه بوم رنگ رو پرت کن توش و بعد بزن به غوله بعد میافته پایین و برو جلو و روش فینیشر بزن انقر
اینو تکرار کن تا بمیره !
Angel Of Darkness
19-06-2009, 11:28
کاری نداره طبق این پست انگلسیش کن حله دیگه:46::
دیالوگا انگلیسی میشن
اما منو رو وقتی میخوای انگلیسی کنی بازی ارور میده و بالا نمیاد !!!!!!!!!!
mohammadaliarmin
19-06-2009, 13:53
آقا تورو خدا کمک کنید من بازی رو با deamon tools نصب کردم ولی error چک کردن بازی میده وقتی هم تو control panel میرم فایلی به اسم add new hardware وجود نداره و فقط add hardware وجود داره که رو اونم کلیک میکنیم اول next می زنیم بعد شکل یک کامپیوتر با ذره بین میاد که بعدشم یه yes یا no میاد چیکار کنم تورو خدا کمک کنید
mohammadaliarmin
19-06-2009, 14:10
آقا تورو خدا کمک کنید من بازی رو با deamon tools نصب کردم ولی error چک کردن بازی میده وقتی هم تو control panel میرم فایلی به اسم add new hardware وجود نداره و فقط add hardware وجود داره که رو اونم کلیک میکنیم اول next می زنیم بعد شکل یک کامپیوتر با ذره بین میاد که بعدشم یه yes یا no میاد چیکار کنم تورو خدا کمک کنید
آقا اون مشکلم رفع شد حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که همه کارها رو می کنم ولی بازم error می ده:13:
mohammadaliarmin
19-06-2009, 15:53
آقا اون مشکلم رفع شد حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که همه کارها رو می کنم ولی بازم error می ده:13:
بی معرفتا الان 80 کاربر انلاین تو سایته ولی یکی جواب ما رو نمی ده :41::41::41::41::41::41:
aghamajid1369
19-06-2009, 16:21
خوب چه اروری میده؟؟؟؟؟
حالا این وسط تو با add new hard ware چیکار داری که تو پست قبلیت گفته بودی!!!؟؟؟
اصلا تو درباره طریقه نصبت 1 توضیح بده ببینیم کجا مشکل داری؟؟؟
Hamed 360
19-06-2009, 20:04
این بازی چند تا چپتر هست !؟
aghamajid1369
19-06-2009, 20:27
این بازی چند تا چپتر هست !؟
فکر کنم 10 تا چپتر بود.
اسم چپتر آخر dark sector هست.
mohammadaliarmin
19-06-2009, 21:11
یعنی همون صفحه ی چک دیسک میاد ولی مثل قبل دوباره می نویسه
Insert the Dark Sector disc into the disc drive and press "Retry". If the disc is in the drive, make sure its contents can be viewed in the Windows Explorer. If it is a multidisc product, try the main disc or others. If nothing helps, press "Error report" and send the report to product technical support.
کمک
سلام
من توی مرحله 4 دراک سکتور گیر کردم وقتی آتش رو روشن می کنم تا می خواهم برسم به در بعدی خاموش میشه توی قبرستان لطفاٌ راهنمایی کنید
MR30
Khashayar King
20-06-2009, 10:55
سلام
من توی مرحله 4 دراک سکتور گیر کردم وقتی آتش رو روشن می کنم تا می خواهم برسم به در بعدی خاموش میشه توی قبرستان لطفاٌ راهنمایی کنید
MR30
توی اون باریکه ای که خاموش میشه ! بالای دیوار سمت راستت یک مشعل هست دنبالش بگرد بعد بهش اتیش بزن تا روشن شه
حالا میتونی اتیش از مشعل دیگه بگیری تا به در بعدی برسی
با تشکر , خشایار
aghamajid1369
20-06-2009, 10:58
سلام
MR30
توی اون راهرو که داری میری بالای دیوار سمت چپت 1 مشعل هست اون رو روشن و کن وبرو جلو.
ببخشید با پست خشایار جان همزمان شد.
لطفا حذف شود . . .
hosseincode2008
20-06-2009, 11:03
ولي خودمونيم ها اين غول آخر Nemesis رو خيلي سخت دادن ! من كم مونده بود بكشمش خودمو كشت الان يه ماهي ميشه مونده اونجا و از بس بازي ريخته نميتونم به خودم فشار بيارم و دوباره برم . يه استراتژي يكي بده ببينم چطوري كشتينش آخه ؟ ( البته ميدونم بايد اول بزنيش تا تيغش برقي بشه و ... ولي من اينكارو كردم و پريد بالاي يه جا و دوباره سر و مور و گنده اومد جلوم ! )
aghamajid1369
20-06-2009, 11:19
ولي خودمونيم ها اين غول آخر Nemesis رو خيلي سخت دادن ! من كم مونده بود بكشمش خودمو كشت الان يه ماهي ميشه مونده اونجا و از بس بازي ريخته نميتونم به خودم فشار بيارم و دوباره برم . يه استراتژي يكي بده ببينم چطوري كشتينش آخه ؟ ( البته ميدونم بايد اول بزنيش تا تيغش برقي بشه و ... ولي من اينكارو كردم و پريد بالاي يه جا و دوباره سر و مور و گنده اومد جلوم ! )
1نقطه ی آبی تقریبا زیر سرش هست. تیغت رو برقی کن و به طرف اون نقطه پرت کن.
بعد که دهنش رو باز کرد دو باره با تیغ برقی بزن وسط دهنش تا از بین بره.
همینجوری کار رو تکرار کن تا همشون از بین برن. بعد اون یارو که اون وسط نشسته رو بزن.
چند بار این کار رو تکرار کنی تمومه
فکر کنم 3 بار بود
hosseincode2008
20-06-2009, 12:01
1نقطه ی آبی تقریبا زیر سرش هست. تیغت رو برقی کن و به طرف اون نقطه پرت کن.
بعد که دهنش رو باز کرد دو باره با تیغ برقی بزن وسط دهنش تا از بین بره.
همینجوری کار رو تکرار کن تا همشون از بین برن. بعد اون یارو که اون وسط نشسته رو بزن.
چند بار این کار رو تکرار کنی تمومه
فکر کنم 3 بار بود
ممنون مجيد جان ولي ايني كه تو ميگي Mezner هست ولي من نميتونم Nemesis رو بكشم ! همين الان نيم ساعته داشتم ميزدمش ولي مردم ! نمسيس همون غول آخر مرحله ي نه هست كه سپر هم داره ...
aghamajid1369
20-06-2009, 12:17
ممنون مجيد جان ولي ايني كه تو ميگي Mezner هست ولي من نميتونم Nemesis رو بكشم ! همين الان نيم ساعته داشتم ميزدمش ولي مردم ! نمسيس همون غول آخر مرحله ي نه هست كه سپر هم داره ...
ببخشید. گفتی غول آخر من هم قاط زدم :دي
خوب وقتی که تیغش رو برقی میکنه بعدش پرتش میکنه
تیغت رو بزن بهش تا برقی بشه و به طرفش پرت کن . بعد برو نزدیکش space رو بزن
چند بار این کار رو بکنی تمومه
mohammadaliarmin
20-06-2009, 14:14
یعنی همون صفحه ی چک دیسک میاد ولی مثل قبل دوباره می نویسه
Insert the Dark Sector disc into the disc drive and press "Retry". If the disc is in the drive, make sure its contents can be viewed in the Windows Explorer. If it is a multidisc product, try the main disc or others. If nothing helps, press "Error report" and send the report to product technical support.
کمک
بابا نامردا چرا جواب نمی دید
aghamajid1369
20-06-2009, 14:26
بابا نامردا چرا جواب نمی دید
چرا فحش میدی؟؟؟
مگه از عمد جواب نمیدیم؟؟؟
خوب اگه بلد باشیم جواب میدیم
اینجا مطرح کن ببین جوابی میگیری؟؟؟؟
Leon-117
21-06-2009, 09:15
اون بي چاره كه فحش نداد!خوب با بازي مشكل داره ديگه!
aghamajid1369
21-06-2009, 13:06
اون بي چاره كه فحش نداد!خوب با بازي مشكل داره ديگه!
البته نامرد فحش نیست و من هم 1 لحظه قاطی کردم
ولی خوب اگه بلد بودیم که مرض نداریم که جواب این دوستمون رو ندیم
saeedA144
22-06-2009, 18:59
با DAEMON Tools ايميج رو اجرا كن بعد رو بازي رو انجام بده
saeedA144
22-06-2009, 19:01
بايد اول ايميج رو با DAEMON Tools اجرا كن بعد برو سراغ بازي:46:
saeedA144
22-06-2009, 19:06
سلام وقتي وارد بازي مي شم به جاي حروف همش ستاره است چگونه مي توانم اين مشكل را حل كنم:41:
Hamed 360
23-06-2009, 20:06
چپتر 7 اونجا که دمو میشه بعد میوفتیم تو اب یه حیون میاد که غیب میشه رو باید چجوری بکشیم !؟
Khashayar King
23-06-2009, 20:10
با DAEMON Tools ايميج رو اجرا كن بعد رو بازي رو انجام بده
بايد اول ايميج رو با DAEMON Tools اجرا كن بعد برو سراغ بازي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقتي وارد بازي مي شم به جاي حروف همش ستاره است چگونه مي توانم اين مشكل را حل كنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست جدید دادن پست پشت سر هم به مدت فاصله زمانی کوتاه خلاف قوانین هست شما چون جدیدی گفتم یادت باشه عزیز!
با تشکر ، خشایار
aghamajid1369
23-06-2009, 20:34
چپتر 7 اونجا که دمو میشه بعد میوفتیم تو اب یه حیون میاد که غیب میشه رو باید چجوری بکشیم !؟
اون رو باید چند بار بزنی. با روش قدرتی تیغ پرت کردن. بعدش از یکی از ستون ها میره بالا و بعد میاد پایین. دوباره همونجوری بزنش ات قرمز بشه و رو به موت بشه :دي
بعدش برو جلوش و space بزن.
mohammadaliarmin
25-06-2009, 22:02
چرا فحش میدی؟؟؟
مگه از عمد جواب نمیدیم؟؟؟
خوب اگه بلد باشیم جواب میدیم
اینجا مطرح کن ببین جوابی میگیری؟؟؟؟
:10:دوستان مشکلم رفع شد از دوستهای دیگه هم ممنونم (ali 5260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وsaeed A144) :40::11::40:می خواستم بگم من قصدم فحش نبود چون من تا حالا دو بار این بازی رو خریدم هر بار هم مشکل داشته اگر با حرفم شما رو ناراحت کردم معذرت می خوام:41::41: فقط یک مشکل کوچولو دارم اونم اینه که به جای نوشته ها نقطه میاد
با تشکر
سلام دوستان
من تو يه مرحله كه اوايل هست گير كردم اگه امكان داره كمك كنيد از محيط اين مرحله هم عكس گرفتم
Turok-71
02-07-2009, 01:38
دروود.
شما باید برید جلو داخل محوطه گوشه سمت راست یه در که جلوش فنس کشیدن و دکمه قرمز پیششه اونجا باید بری.
جناب Turok-71 :
من اون جا رفتم ولي جلوي اون يه دره حسار هست كه نميزاره برم داخل و حتي هيچ قفلي نداره كه بشكنم اينم عكسش :
اگه سري جواب بدي خيلي ممنون ميشم:11:
aghamajid1369
02-07-2009, 13:36
جناب Turok-71 :
من اون جا رفتم ولي جلوي اون يه دره حسار هست كه نميزاره برم داخل و حتي هيچ قفلي نداره كه بشكنم اينم عكسش :
اگه سري جواب بدي خيلي ممنون ميشم:11:
دوست من شما تیغت رو از بالای حصار پرت کن بعدش کنترلش کن(هدایتش کن) و بزنش به اون نور قرمزی که میبینی تا در برات باز بشه.
سلام دوستان
ببخشید دوستان من تقریبان فکر کنم اواسط بازی و شاید بیشتر رفته بودم که هارد خراب شود ( دیگه کار نمی ده)
خواستم بدونم کسی سیو از بازی تقریبان از اوسط بازی یا اویل بازی نداره بده ؟
با تشکر
aghamajid1369
03-07-2009, 12:36
این همه سیو های من. تا آخر بازی رفتم.
Rooh1368
05-07-2009, 15:06
سلام دوستان من در بازی dark sector در همون اوایل بازی بعد از سه بار سیو شدن بازی بازی یکدفعه بیرون مییاد نمی دونم چه کار کنم خواهش می کنم کمک کنید سیستم بالا ست 2 گیگ رم کارت گرافیک 512
Rooh1368
06-07-2009, 11:46
اقا کسی دیگه تو این تاپیک جواب نمیده اگر کسی جواب نمیده بریم مشکلمون یه جا دیگه مطرح کنیم
Xx Hossein xX
06-07-2009, 19:06
سلام دوستان من در بازی dark sector در همون اوایل بازی بعد از سه بار سیو شدن بازی بازی یکدفعه بیرون مییاد نمی دونم چه کار کنم خواهش می کنم کمک کنید سیستم بالا ست 2 گیگ رم کارت گرافیک 512
میاد بیرون ارور هم میده ؟!
ممکنه اشکال از کرکت باشه .
mahyarSAMSUNG
06-07-2009, 20:30
این بازی برای من نصب شد ولی زبونش روسیه !!!! :41:
Xx Hossein xX
06-07-2009, 21:33
این بازی برای من نصب شد ولی زبونش روسیه !!!! :41:
شما برو پست 117 صفحه ی 12 ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من وقتی روی Setup.exe کلیک میکنم با این پیغام مواجعه میشم!!!
لطفا راهنمایی کنیید !!!؟؟؟
Rooh1368
07-07-2009, 10:41
نه دوستان هیچ اروری نمیده فقط بازی قطع میشه ومی یاد بیرون ر استی محل سیو این بازی در ویندوز xp کجاست من هر چی تو my document گشتم نبود
mahyarSAMSUNG
09-07-2009, 01:45
شما برو پست 117 صفحه ی 12 ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من روسی بدونشو درست کردم الان اینجا گیر کردم همه آدمها رو کشتم ولی دیگه راهی نیست که برم
اینجا تقریبا اول بازی که برای اولین بار یه یارو میاد که سپر جلوش گرفته و حمله میکنه ! قبلش هم از یه آسانسور اومده بودن بیرون که زیر زمین چندین زامبی هم کشته بودم ! اینم عکسش !
یه در هست که مشکوکه ولی باز نمیشه
aghamajid1369
09-07-2009, 01:48
آقا من روسی بدونشو درست کردم الان اینجا گیر کردم همه آدمها رو کشتم ولی دیگه راهی نیست که برم
اینجا تقریبا اول بازی که برای اولین بار یه یارو میاد که سپر جلوش گرفته و حمله میکنه ! قبلش هم از یه آسانسور اومده بودن بیرون که زیر زمین چندین زامبی هم کشته بودم ! اینم عکسش !
یه در هست که مشکوکه ولی باز نمیشه
باید تیغت رو از بالای حصار ها بندازی. بعد هدایتش کنی تا برسه به اون چراغ قرمزه و در باز بشه
Turok-71
09-07-2009, 01:55
خوب درست مشکوک شدی.:دی.
شما باید اول C رو بزنید تا بومرنگ پرتاب بشه وقتی پرتاب شد دوباره C رو بزنید تا
دوربین بازی پشت سر بومرنگ بره بعد بومرنگ رو طوری هدایت کنید تا به اون دکمه ی قرمز
بخوره و در باز بشه.
:5:
Leon-117
09-07-2009, 07:01
نه دوستان هیچ اروری نمیده فقط بازی قطع میشه ومی یاد بیرون ر استی محل سیو این بازی در ویندوز xp کجاست من هر چی تو my document گشتم نبود
C:\Documents and setting\(user name)\Local setting\Application Date\
ممكنه اينا هايدن باشن.
mahyarSAMSUNG
12-07-2009, 00:32
با این آموزش تبدیل زبان از روسی به انگلیسی هرچی سیو داشتم پرید . من وقتی گفتم درست شد هنوز تست نکرده بودم بعد از یک روز وارد که شدم دیدم توی بازی هیچ منویی نیست فقط خطوطی که روی منو حرکت میکرد وجود داشت که توی عکس زیر معلومه
من وقتی با زبون روسی وارد بازی می شدم گزینه اول رو انتخاب میکردم بعد وارد یه قسمت دیگه میشد که 3 تا بخش داشت که من اولی رو میزدم و وارد بازی میشدم از اونجایی که سیو کرده بود ! ولی از وقتی که انگلیسی کردم اون 3 قسمت که گفتم تبدیل شده به 2 قسمت هرچند که معلوم نیست چی نوشته ولی به دکمه های کیبورد و اون خطی که روی منو ها حرکت میکنه معلومه !
الان توی این صفحه یه گزینه هست که حدس میکنم select level باشه و یه قسمت هم حدس میزنم که new game باشه ولی قست سومی که باید به و حدس میزنم resume game هستش حذف شد وقتی که انگلیسیش کردم !
aghamajid1369
12-07-2009, 01:12
با این آموزش تبدیل زبان از روسی به انگلیسی هرچی سیو داشتم پرید . من وقتی گفتم درست شد هنوز تست نکرده بودم بعد از یک روز وارد که شدم دیدم توی بازی هیچ منویی نیست فقط خطوطی که روی منو حرکت میکرد وجود داشت که توی عکس زیر معلومه
من وقتی با زبون روسی وارد بازی می شدم گزینه اول رو انتخاب میکردم بعد وارد یه قسمت دیگه میشد که 3 تا بخش داشت که من اولی رو میزدم و وارد بازی میشدم از اونجایی که سیو کرده بود ! ولی از وقتی که انگلیسی کردم اون 3 قسمت که گفتم تبدیل شده به 2 قسمت هرچند که معلوم نیست چی نوشته ولی به دکمه های کیبورد و اون خطی که روی منو ها حرکت میکنه معلومه !
الان توی این صفحه یه گزینه هست که حدس میکنم select level باشه و یه قسمت هم حدس میزنم که new game باشه ولی قست سومی که باید به و حدس میزنم resume game هستش حذف شد وقتی که انگلیسیش کردم !
من هم 1 نسخه از این بازی رو گرفتم همون اولا دقیقا همین مشکل رو داشتم
بدون این که بخوام انگلیسیش کنم یا چیز دیگه.
ولی بعدا رفتم 1 نسخه از این بازی رو از شرکت سرزمین خریدم که خودش راحت انگلیسی بود و هیچ مشکلی نداره.
من هر وقت میبینم 1 بازی مشکل دار هست میرم نسخه سرزمینش رو میخرم چون تا حالا بازی ازشون نگرفتم که مشکل دار باشه.
mahyarSAMSUNG
15-07-2009, 16:33
چه بد . چون دیگه دی وی دیش رو ندارم . بازی قشنگی بود . گرافیکش هم خیلی خوب بود .
mahdi hojjati
30-07-2009, 19:33
سلام
من تو اون قسمتی که وارد قسمتی میشه که چند تا زامبی رو می کشه و تو یه جایی شبیه حیاطه و وسطش یه مجسمست که سرشو کنده گرفته دستش و یه اهرمی هست که می چرخونی و هیچی نمیشه!! گیر کردم لطفا کمک کنید!!!!!
aghamajid1369
30-07-2009, 19:37
سلام
من تو اون قسمتی که وارد قسمتی میشه که چند تا زامبی رو می کشه و تو یه جایی شبیه حیاطه و وسطش یه مجسمست که سرشو کنده گرفته دستش و یه اهرمی هست که می چرخونی و هیچی نمیشه!! گیر کردم لطفا کمک کنید!!!!!
اون اهرم رو که باز میکنی شیر گازه.
از بالای مجسمه گاز میزنه بالا.
برو تیغت رو آتیشی کن و پرت کن به طرف بالای مجسمه.
اگه درست فهمیده باشم کجایی.
mahdi hojjati
31-07-2009, 18:14
آقا دستت درد نکنه.
حالا تو اون غوله گیر کردم که شبیه گوریله و تو کلیساست . من غوله رو با آتیش قرمز می کنم و میارمش پائین ولی بعدش نمیدونم چیکار کنمً لطفا کمک کنید.
aghamajid1369
31-07-2009, 18:36
آقا دستت درد نکنه.
حالا تو اون غوله گیر کردم که شبیه گوریله و تو کلیساست . من غوله رو با آتیش قرمز می کنم و میارمش پائین ولی بعدش نمیدونم چیکار کنمً لطفا کمک کنید.
وقتی که میپره روی ستون ها. با تیغ آتیشی بزنش تا بیفته پایین.
بعد برو جلوش دکمه E رو بزن.
3 بار این کار رو بکنی تمومه.
mahdi hojjati
01-08-2009, 09:14
من همینکارو کردم ولی میاد زمین و دیگه راهی نداره تا بزنیش.بعد از اینکه میاد پائین چکار کنم؟؟؟؟؟؟
aghamajid1369
01-08-2009, 11:56
من همینکارو کردم ولی میاد زمین و دیگه راهی نداره تا بزنیش.بعد از اینکه میاد پائین چکار کنم؟؟؟؟؟؟
اینجا رو دقیق یادم نیست.
اینکار رو بکن ببین میشه؟؟
وقتی افتاد پایین.
تیغت رو برقی کن. پشت سر بالای سرت 1 جا هست که تیغت رو بزنی یهش برقی بشه.
بعد بزن بهش تا غوله رو برق بگیره. باید با آخرین قدرت پرتاب کنی تیغت رئ.
بعد برو جلوش E رو بزن.
فکر کنم اینجوری بود.
وقتی که اون غول رو از روی ستون ها انداختی پایین باید تیغه رو با استفاده از برق پشت رت که از سقف آویزونه برقی کنی و بهش ضزبه بزنی تا بهش شوک وارد بشه بعد یه چند ثانیه ای مکس می کنه که میتونی بری جلوش و گلوش رو پاره کنی .کلا تو این بازی نمیشه غول ها رو مستقیم کشت بلکه باید از کار بندازیشون .....نزدیکشون بری و ضربات نهایی رو بزنی .........یکی از ایراداتی که به بازی می گرفتند هم ، همین بود که توضیحی در رابطه با رد کردن اینجور مراحل نداشت و بازی کن مدت زیادی سر در گم بود که چه کار کنه .......... من خودم سر قدرتی گرفته تیغش که در های ثقفل شده رو باز می کرد یه دو روزی علاف بودم .بعدشم تاغلغش اومد دستم یه 1 روزی طول کشید..دیگه خود تون حساب کنید چند روز بازی طول کشید ...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
farhad357
04-08-2009, 09:31
سلام دوستان
در منو بازي بعضي كلمات بصورت xxxxx هست
چه بايد كرد؟؟؟
سلام دوستان
در منو بازي بعضي كلمات بصورت xxxxx هست
چه بايد كرد؟؟؟
زیاد اهمیت نده چون اون گزینه ها دیگه تقریبا به کار نمیاد...
farhad357
05-08-2009, 12:14
ok
راستي اين بازي تنظيمات گرافيكي غير از رزولوشن نداره؟
titanium_zarin
17-08-2009, 16:02
سلام...
من به اولین غول که شبیه گوریله رسیدم...نمیدونم باید چه کارش کنم...چه کار باید کنم؟؟؟
Turok-71
17-08-2009, 17:44
عکس بزار!!
The Joker
17-08-2009, 18:16
فرار باید بکنی دوست عزیز ! تیر بزنی وقتت رو هدر دادی ...
باید جیم کنی !
Xx Hossein xX
17-08-2009, 18:31
سلام...
من به اولین غول که شبیه گوریله رسیدم...نمیدونم باید چه کارش کنم...چه کار باید کنم؟؟؟
اوون گوشه اتیشه ..........
بوم رنگ رو پرت کن توش و بعد بزن به غوله تا بیفته پایین !
بعد برو جلو و روش فینیشر ( space ) بزن ..............
mahyarSAMSUNG
27-08-2009, 04:39
این بازی ببینید مارو چه الاف خودش کرده . بعد اون نسخه روسی بازی که خراب شد و فونتها رو دیگه نشون نداد و سیوهام همه رفت . رفتم یه نسخه انگلیسیشو خریدم . اولا اصلا تابلو به زور انگلیسیش کردن چون قسمت های که quit و یا exit نام دارد این شکلی ترجمه شدند xxxxxxx . یعنی بجای نوشتن quit نوشته xxxxxx . حالا این هیچی . وقتی میخوام رزولیشن بازی رو از 800 در 600 به بالاترین یا هرچی تغییر بدم تا میخواد تغییر کنه از بازی خارج میشه . آیا کسی میتونه کمک کنه که این بازی رو چطور رزولیشنش رو تغییر بدم . آخه 800 در 600 واقعا پایینه . چون این بازی گرافیکش بالا بود من دوباره خریدمش .
این بازی ببینید مارو چه الاف خودش کرده . بعد اون نسخه روسی بازی که خراب شد و فونتها رو دیگه نشون نداد و سیوهام همه رفت . رفتم یه نسخه انگلیسیشو خریدم . اولا اصلا تابلو به زور انگلیسیش کردن چون قسمت های که quit و یا exit نام دارد این شکلی ترجمه شدند xxxxxxx . یعنی بجای نوشتن quit نوشته xxxxxx . حالا این هیچی . وقتی میخوام رزولیشن بازی رو از 800 در 600 به بالاترین یا هرچی تغییر بدم تا میخواد تغییر کنه از بازی خارج میشه . آیا کسی میتونه کمک کنه که این بازی رو چطور رزولیشنش رو تغییر بدم . آخه 800 در 600 واقعا پایینه . چون این بازی گرافیکش بالا بود من دوباره خریدمش .
ببین این کارت رو راه میندازه:
برو به این قسمت:
mahyarSAMSUNG
28-08-2009, 04:28
آقا مهدی یه همچین آدرسی هست ولی اون ادیتور پسوندش cfg هستش . با چیزی باز نمیشه . من خودم قابلا توی پوشهاش رفته بودم چیزی پیدا نکردم .
آقا مهدی یه همچین آدرسی هست ولی اون ادیتور پسوندش cfg هستش . با چیزی باز نمیشه . من خودم قابلا توی پوشهاش رفته بودم چیزی پیدا نکردم .
چرا با wordpad راحت بازی میشه...
silent-assassin
30-08-2009, 14:54
سلام
دوستان من آخرای Chapter 3 گیر افتادم
یه محوطه بزرگه که وقتی دشمنا را میکشم ( فکر کنم سپر دارها اولین بار اونجا حمله میکنند) راهی برای خروج ندارم
البته یه در هست که جلوش نرده داره
نمیدونم چیکار کنم
aghamajid1369
30-08-2009, 21:53
سلام
دوستان من آخرای Chapter 3 گیر افتادم
یه محوطه بزرگه که وقتی دشمنا را میکشم ( فکر کنم سپر دارها اولین بار اونجا حمله میکنند) راهی برای خروج ندارم
البته یه در هست که جلوش نرده داره
نمیدونم چیکار کنم
اگه درست بدونم کجا رو میگین:
اون دری که پشت نرده ها هست کنارش 1 لامپ قرمزه.
تیغ رو گرت کنین و کنترلش کنین و بزنین به لامپه تا در باز بشه.
mahyarSAMSUNG
31-08-2009, 00:13
چرا با wordpad راحت بازی میشه...
بازش کردم یه جا نوشته بود 800 در 600 کردمش 1280 در 1024 همون سایز ال سی دی خودم ولی بازی دیگه باز نشد یعنی وارد بازی میشه ولی کامپیوتر هنگ میکنه از بازی خارج میشه !. :41:
بازش کردم یه جا نوشته بود 800 در 600 کردمش 1280 در 1024 همون سایز ال سی دی خودم ولی بازی دیگه باز نشد یعنی وارد بازی میشه ولی کامپیوتر هنگ میکنه از بازی خارج میشه !. :41:
اولا حواست باشه جای رزولوشنها رو درست بزنی!!
دوما شما یکی پایینتر یعنی 768*1024 بگذار ببین بهتر میشه چون ممکنه به خاطر محدودیت refresh rate یه کم بازی در بیاره...
mahyarSAMSUNG
31-08-2009, 01:10
نه نشد که نشد . البته روی زرولیشن پایینتر که گذاشتم وارد بازی شد ولی توی تنظیمات بازی که میری میبینی همون 800 در 600 ! من که اصلا با این رزولیشن بازی نمیکنم ! حال نمیده !
silent-assassin
31-08-2009, 07:04
اگه درست بدونم کجا رو میگین:
اون دری که پشت نرده ها هست کنارش 1 لامپ قرمزه.
تیغ رو گرت کنین و کنترلش کنین و بزنین به لامپه تا در باز بشه.
سلام
دقیقا همونجا هستم
مشکل اینه که من خط سوم را بلد نیستم انجام بدم! تا جایی که یادمه خود بازی هم تا حالا آموزش اینکار را نداده!
ممنون میشم بگید چه شکلی اینکارو بکنم
hosseincode2008
31-08-2009, 09:07
سلام
دقیقا همونجا هستم
مشکل اینه که من خط سوم را بلد نیستم انجام بدم! تا جایی که یادمه خود بازی هم تا حالا آموزش اینکار را نداده!
ممنون میشم بگید چه شکلی اینکارو بکنم
بله اولين جايي هست كه از اين قدرت استفاده ميكنيد .
اول كليد C رو بزن بعد سريع دوباره C رو بزن و نگه دار و تيغ پرتاب شده رو با موس هدايت كن و بزن به لامپ قرمز .
شـیـفــو
31-08-2009, 09:17
این بازی تقلیدی مزخرف از بازی مزخرفتر وانتد بود و خیلی هم گرافیک و فیزیکش ناقص بود .
هیچ جذابیتی نداشت فقط عکس رو جلدش ( کاورش ) جالب بود .
حیف هزار تومن که دادم اینو از تکین خریدم .
hosseincode2008
31-08-2009, 09:39
این بازی تقلیدی مزخرف از بازی مزخرفتر وانتد بود و خیلی هم گرافیک و فیزیکش ناقص بود .
هیچ جذابیتی نداشت فقط عکس رو جلدش ( کاورش ) جالب بود .
حیف هزار تومن که دادم اینو از تکین خریدم .
دوست عزيز نظر شما هرچي هست محترم ولي وقتي اطلاعات كافي نداريد لطفا بحث الكي شروع نكنيد . اين بازي هم نسخه ي PC و Xbox 360 زود تر از Wanted عرضه شده بودن . به نظر من و خيلي هاي ديگه هم گرافيك بازي بسيار خوب بود .
در كل يكي از بازيهاي خوب و سخت عمرم Dark Sector بود و يك دليل ديگه بر موفقيت اين بازي و شركت سازندش اين كه بخش چند نفره ي Bioshock 2 رو دادن به digital extremes .
موفق باشي ...
شـیـفــو
31-08-2009, 10:39
پس ببخشید
اما مثل همون چیزیه که گفتم ، اصلا جذابیتی نداره .
من داشتمش تا اونجا که با دستش میتونه هفتیر بلند کنه نه سه مرحله بعد رفتم ، همونجا که شبیه باغه و توش پره آدمه .
وانتد و دارک سکتوری از نطر گرافیک فرقی باهم نداشتند ولی وانتد خیلی خیلی قشنگتر بود .
به هرحال بازی سلیقه ای :)
اما من قصد خورد کردنشو نداشتم .
دوستان من بعد از اینکه بازی رو نصب کردم بعد از اجرا یه صفحه سیاه میاد بعدش از بازی میپره بیرون!!!!!
StonyBoy
10-09-2009, 22:38
این به خاطره اینه که Aegia Physix (یا یه همچین چیزایی!)نصب نیست.می تونی از اینترنت بگیری.
من رفتم خریدم ، بعد چون اجرا نشد رفتم پسش دادم.ولی از رو کامپیوتر پاکش نکردم!
بعدش Splinter cell : Double A رو نصب کردم،اونم اینو نصب کرد.بعد الان دارم بازیش می کنم!!
پ ن:به فروشنده نگین ها!!!
mahyarSAMSUNG
11-09-2009, 01:27
اگه این برنامه رو نصب نکردی 100 در 100 توی سی دیش هست . برای من هم همین ارور Physix رو داد ولی با گشتن توی سی دی یه چیزی به همین اسم بود نصب کردم بازی اومد . ولی متاسفانه رزولیشن بازی رو که تغییر میدادم از بازی میپرید بیرون . منم چون با رزولیشن 800 در 600 حس بازی نداشتم پاکش کردم .
بچه ها یه جا گیر کردم اونجا که هست می ره تو کلیسا اون قوله می اد میره از ستون ها بالا به سمتت سنگ پرت می کنه بعد اونجا رو زمین هم آتیش روشنه من تیغ و میندازم واسه آتیش تا تیغ هم آتیش بگیره بعد میندازم واسه اون قوله آتیش می گیره می افته زمین بعد تیر میزنم بش (چند با امتحان کردم ولی اثلا فکر کنم روش تاضیر نداره ) راستی اونجا رو سقف به میره به مست پایین هم هست که جریان برق داره تیغ رو برقی هم کردم طرف قول پرتاب کردم تاثر نداشت چی کار باید بکنم؟
-----------
بعد از ویرایش:
این تیکه ای که بالا گفتم رو رد کردم الان اینجا گیر کردم
هر چی تیر رو خالی می کنم نمی میره برق هم که بش میزنم قسمت پشتش قرمز شده ولی دیگه هرچی بهش برق زدم وضیتش تغییر نکرد چی کار باید بکنم؟؟
============
ویرایش دوم
خودم رد کردن اینجای که گیر کردم
با تشکر
Turok-71
09-11-2009, 20:57
فک کنم وقتی برق می گیرتش و قرمز میشه باید بهش نزدیک بشی و دکمه ای رو که ازت می خواد بزنی!
mamali1365
11-12-2009, 11:51
دوستان سلام
من نسخه اسپانيش اين بازي رو دانلود كردم والان هم هيچ مشكلي ندارم فقط هرچي تريتر ميگيرم روش كار نمي كنه يعني در حالي كه ترينر بازه بعد از 30 ثانيه از بازي مياد بيرون ولي وقتي ترينر نيست قشنگ كار مي كنه لطفا يه تريتر بهم معرفي كنيد
ممنون
بچه ها یه جا گیر کردم اونجا که هست می ره تو کلیسا اون قوله می اد میره از ستون ها بالا به سمتت سنگ پرت می کنه بعد اونجا رو زمین هم آتیش روشنه من تیغ و میندازم واسه آتیش تا تیغ هم آتیش بگیره بعد میندازم واسه اون قوله آتیش می گیره می افته زمین بعد تیر میزنم بش (چند با امتحان کردم ولی اثلا فکر کنم روش تاضیر نداره ) راستی اونجا رو سقف به میره به مست پایین هم هست که جریان برق داره تیغ رو برقی هم کردم طرف قول پرتاب کردم تاثر نداشت چی کار باید بکنم؟
-----------
بعد از ویرایش:
این تیکه ای که بالا گفتم رو رد کردم الان اینجا گیر کردم
هر چی تیر رو خالی می کنم نمی میره برق هم که بش میزنم قسمت پشتش قرمز شده ولی دیگه هرچی بهش برق زدم وضیتش تغییر نکرد چی کار باید بکنم؟؟
============
ویرایش دوم
خودم رد کردن اینجای که گیر کردم
با تشکر
............................................
داخل این وسیله یه نفر نشسته ..با برق که زدیش برو سریع پشتش و فکر کنم که درکمه E رو باید بزنی تا طرف رو از اون تو بکشه بیرونو بعدش خودتم می تونی سوارش بشیو بزنی باش درو دیوار رو داغون کنی
Martanima 21
11-12-2009, 18:21
این یک از قشنگترین بازی هایی که کردم.بخرید لطفا
Amir_Ariamehr2003
22-12-2009, 17:57
من این بازی رو روسی رو داشتم و گذاشتم بعد شونصد سال بازی انگلیسی رو امروز گرفتم
ولی همون مشکل رزولوشن دارم و ادیتور هم که با نوتپد باز میکنیم و تقییر میدیم 800 در 600 رو بازم وقتی تو بازی میخوام تغییر بدم میپره بیرون
چیکار کنم؟؟؟
من این بازی رو روسی رو داشتم و گذاشتم بعد شونصد سال بازی انگلیسی رو امروز گرفتم
ولی همون مشکل رزولوشن دارم و ادیتور هم که با نوتپد باز میکنیم و تقییر میدیم 800 در 600 رو بازم وقتی تو بازی میخوام تغییر بدم میپره بیرون
چیکار کنم؟؟؟
برای منم همینطور بود ولی چون بازیش قشنگ بود تا ته رفتم با همین 600*800
راستی نسخه ی یازی تو از این وزارت ارشادیاست؟؟؟اگه از اینا باشه مشکلت درست نمیشه چون برای منم وزارت ارشادی بود
Amir_Ariamehr2003
22-12-2009, 18:27
aha2012 جان نه از همین زیرزمینی نمیدونم یا رو هوایی هاست:8:
راستش نمیدونم برو به اون فروشنده هه بگو یکی دیگه بهت بده شاید درست شه
Amir_Ariamehr2003
23-12-2009, 12:20
من مشکلم رو حل کردم باید هر دو فایل DS و Editor رو با Wordpad باز کنی و توی هر دو رزولوشن رو تغییر بدی
که من گذاشتم روی 1024*1280 و براحتی اجرا شد
سلام اقا من ترینر از گیم کپی دانلود کردم اگه ترینری هست که کار کنه لطفا بدین
peyman-yasi
27-12-2009, 04:51
سلام دوستان . من خیلی تو گیم ها مثل شما آپدیت نیستم و تازه دارک سکتور رو گرفتم نصب کردم.
خیلی بازی یه جالب و خوبیه و گرافیکشم خوبه .
فقط تو یه جاش موندم . هر کاری کردم نتونستم راهی پیدا بکنم . یه دره که اصلا باز نمیشه !! دقیقا هم نمیدونم راه از اونجا باشه یه نه . میشه کمکم بکنید بگید کجا باید برم. فکر کنم مرحله سوم باشه.
اینم عکسی از اونجایی که من موندم. تورو خدا به دادم برسید.
aghamajid1369
27-12-2009, 13:15
سلام دوستان . من خیلی تو گیم ها مثل شما آپدیت نیستم و تازه دارک سکتور رو گرفتم نصب کردم.
خیلی بازی یه جالب و خوبیه و گرافیکشم خوبه .
فقط تو یه جاش موندم . هر کاری کردم نتونستم راهی پیدا بکنم . یه دره که اصلا باز نمیشه !! دقیقا هم نمیدونم راه از اونجا باشه یه نه . میشه کمکم بکنید بگید کجا باید برم. فکر کنم مرحله سوم باشه.
اینم عکسی از اونجایی که من موندم. تورو خدا به دادم برسید.
توی عکسی که گذاشتین اون چراغ قرمز پشت حصار ها رو میبینین؟
باید تیغتون رو پرت کنید بعد هم هدایتش کنین تا بره بوخوره به اون چراغ قرمز و در باز بشه.
peyman-yasi
27-12-2009, 13:31
توی عکسی که گذاشتین اون چراغ قرمز پشت حصار ها رو میبینین؟
باید تیغتون رو پرت کنید بعد هم هدایتش کنین تا بره بوخوره به اون چراغ قرمز و در باز بشه.
میشه بگید چطوری میشه تیغه رو هدایت کرد ؟ بلد نیستم :31:
aghamajid1369
27-12-2009, 14:00
میشه بگید چطوری میشه تیغه رو هدایت کرد ؟ بلد نیستم :31:
اول كليد C رو بزن تا تیغه رو پرتاب کنه بعدش سريع دوباره C رو بزن و نگه دار بعد دوربین میری روی تیغ و بعدش با تکون دادن موس میتونی تیغه رو هدایت کنی.
Amir_Ariamehr2003
28-12-2009, 18:33
راستش اصلا تلاش نکردم و میخوام مفت خوری کنم
همون غول گنده اول رو چه جوری باید کشت؟؟؟
Rooh1368
29-12-2009, 20:44
اقا من این بازی گزفتم ولی بعد از نصب در مرحله اول جایی که صدای هلیکوپتر میاد ازبازی میاد بیرون وهیچ اروری هم نمیده چه کار کنم کمک کنید چند تا از دوستان این مشکل داشتند
سلام دوستان یک سوال داشتم تا اونجایی که یادمه در پایان بازی یک new game جدید باز
میشد اون برای چی بود به اسم brutal اگه اشتباه نکنم.
یه جورایی بازی سختت میشه مد سختشه. ارزش رفتنو داره.
Turok-71
31-12-2009, 19:45
اون قسمت درجه سختی بالاتر بازیه که روی این درجه اعصاب پولادین می خواد باز کردن!
نه رفیق اونقدا هم رو اعصاب کار نمی کنه ها!:31:
وای که من حال میکردم با اون قسمتش که دو تا ادم اهنی هم زمان سرت میریختن خیلی با حال بود.:27:
حالا کدوم عزیز درست میگه ما رو که گیج نمودید دوستان :31:
عزیزم بستگی به خودت داره که چقدر مهارت پیدا کردی و اینکه چقدر از بازی لذت بردی به نظر من که سختیش معقولانه بود.من که همون اول رفتم فکر کردم توش یه چیز دیگه عوض شده تا سختیش به نظرم بازهم جا واسه سخت کردنش بود. مگه تا الان امتحانش نکردی؟
از من میشنوی امتحان کن حال میده.:21:
Amir_Ariamehr2003
06-01-2010, 12:00
همونجایی که قدرت تیغه مون زیاد میشه و باید روی دری که قل و زنجیر داره قفل کنیم تا سبز بشه و تیغه رو پرت کنیم
واسه من در حد نیم ثانیه سبز میشه و بعدش که تیغه رو رها میکنم در رو باز نمیکنه بنظرتون قلق خاصی داره؟؟؟
همونجایی که قدرت تیغه مون زیاد میشه و باید روی دری که قل و زنجیر داره قفل کنیم تا سبز بشه و تیغه رو پرت کنیم
واسه من در حد نیم ثانیه سبز میشه و بعدش که تیغه رو رها میکنم در رو باز نمیکنه بنظرتون قلق خاصی داره؟؟؟
دوست عزیز سبز نمیشه زرد میشه چرا شما همچی رو سبز میبینی
شوخی کردم جدی نگیر :31: در همون حین که دکمه c رو نگه داشتی که زرد شد
سریع پرتابش کن چند بار امتحان کن قلقش میاد دستت متاسفانه این قسمت خیلی
روی اعصاب میره یک راه دیگم داره بعد از تغییر رنگ دکمه c رو دو بار سر یع فشار بده
تا پرتاب بشه
Amir_Ariamehr2003
06-01-2010, 20:58
جدی قلقش اومد دستم همه جا استفاده میکنم بیچاره جک و جونورها چه بلایی سرشون میاد
حالا یه تراینر خوب معرفی کن واسه این بازی که من قلبم با باطری کار میکنه با این هیجان به دیار باقی میشتابم و این بازی رو تموم نکرده میزارم میرما
حالا کدوم عزیز درست میگه ما رو که گیج نمودید دوستان :31:
هر دوشون درست ميگن هم سخته هم اعصاب ميخواد تازه منم ميگم خيلي حال ميده.:8:
Amir_Ariamehr2003
09-01-2010, 23:22
میگم یکی تراینر ورژن انگلیسی رو نداره رسیدم مرحله ای که تیغه رو میشه آتیشی کنی لامصبا میترکونن
میگم یکی تراینر ورژن انگلیسی رو نداره رسیدم مرحله ای که تیغه رو میشه آتیشی کنی لامصبا میترکونن
ببین این به دردت میخوره :10:
Amir_Ariamehr2003
10-01-2010, 12:04
pcali جان اتفاقا دیشب این رو دان کردم ولی تا میرم توی بازی و یه تیر یا تیغ میندازم از بازی میپره بیرون
یه چند تا دیگش رو واسم جور کن
و یا فقط جونش بینهایت بشه واسم کفایت میکنه
بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟
بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟
اگه منظورت همون آدم آهنی های 4پا هستش باید به اونجایی که ازش شلیک می کنه بزنی یه با دو بارم کافیش نیس باس زیاد بزنیش. :8::46:
Amir_Ariamehr2003
11-01-2010, 13:12
اون رو با 6-7 تا RPG لهش کردم رفت حالا گیر کردم تو این غولی که توی کلیسا هست
که شنیدم باید آتیشش بزنیم با تیغه آتشین ولی هر چی آتیشش میزنم عین گاو دوباره میره بالا واسم سنگ پرت میکنه
باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟
شما اواه اول که میزنیدش و از بالای ستونا میفته باس بدویی بری نزدیکش یه سری دکمه میگه بزنی
بعد اون دیگه دنبالت می کنه و با سنگ میزندت. تو این حین تیغه آتیشی یا الکتریکی تو شارژ کن و یه میلیون بار بهش بزن می میره.
Amir_Ariamehr2003
11-01-2010, 16:48
اتفاقا موقعی که میزنمش و میاد پایین میرم طرفش ولی بهم نمیگه باید چه دکمه ای رو بزنم
باید برم روبروش یا پشتش یا کنارش کجاش باید برم؟؟؟
اتفاقا موقعی که میزنمش و میاد پایین میرم طرفش ولی بهم نمیگه باید چه دکمه ای رو بزنم
باید برم روبروش یا پشتش یا کنارش کجاش باید برم؟؟؟
روبروش...............
Amir_Ariamehr2003
11-01-2010, 22:27
آره ممنون ردش کردم نکبت رو ولی موقعی که میاد پایین با همون تیغه آتشین به صورت قدرتی 7-8 تا بهش بزنی وجدانش اسیر میشه و از بین میره
الان اون مرحله ای که 10 دقیقه وقت داریم تا فرار کنیم میشه بگید بعد از اینکه با تیغه الکتریکی در اونور رو باز کردیم چه جوری خودمون باید بریم اونور؟؟؟
میشه دقیقا بگی کجا؟
آشنا نمی زنه!
والا دره که باز میشه مستقیم میری دمو اجرا میشه بهت تایم میده در ری بعد از اتاقی که توش بودی و زامبیا سرت میرزن فرار میکنی وارد راهرو اصلی میشی یه سکو در انتها سمت راسته که ازش بالا میری وقتی تا تهش برسی دوباره تو دمو میره و تموم.
البته اگه درست گفته باشم.:10:
Amir_Ariamehr2003
15-01-2010, 14:27
راهش رو پیدا کردم ولی فعلا اعصاب بازی رو ندارم شبا کابوس میبینم
یه بشکه هست باید بهش تبر بزنی تا منفجر بشه و با جعبه های چوبی یه راه واست درست میکنه که بری اونور
mamali1365
15-01-2010, 23:03
اقا من اونجايي كه اون غوله تو آبه گير كردم وقتي تير پرتاب مي كنه هر جا باشم كشته مي شم
اقا من اونجايي كه اون غوله تو آبه گير كردم وقتي تير پرتاب مي كنه هر جا باشم كشته مي شم
بهتره موقعی که تیر میزنه فقط در حال دویدن تغییر مسیر بدی یا اینکه از سپر دفاعی استفاده کنی...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم راه حلش همین بود و قلق خیلی خاصی نداشت:46:
Amir_Ariamehr2003
16-01-2010, 16:16
من تو همون مرحله که گفتم گیر کردم و گیرم اونجا هست که به وسیله جعبه ها که میرم اونور دوباره یه در دیگه هست که باید با تیغه الکتریکی باز بشه ولی نمیدونم جای این منبع الکتریک کجا هست یه دونه هست که از هر طرفی که میرم جلوش رو فنس گرفته و نمیشه با تیغه بزنیش
این نکبت زامبولی ها هم با قلم و چکش میریزن سرم نمیزان تفکر کنیم
آخ که چه خوب میشد یه تراینر ورژن انگلیسی و اون 9 کاره نباشه واسم پیدا میکردید
ببین رفیق یا عکس بذار یا بگو چبتر چنده؟؟؟؟
Amir_Ariamehr2003
22-01-2010, 21:10
راستش فهمیدم باید چی کار کنم
باید از وسط فنس ها تیغه رو هدایت کنیم که به کنتور برق بخوره
ولی حالا یه سوال و یه درخواست
سوال اینه که بازی سیوهای خودش رو کجا میریزه
و درخواست اینکه اعصاب این مرحله رو ندارم
اگه بدونم سیو کجا هست اون رو واسه شما دوستان بزارم و شما زحمت همین یه مرحله رو بکشید و رد کنید واسم
در هر صورت هم میخوام بدونم سیوهای این بازی کجاست چون میخوام ویندوز عوض کنم و میترسم سیوهام به ملکوت بپیوندن
Amir_Ariamehr2003
26-01-2010, 21:14
تو رو به هر کی میپرستید بگید کجا سیو میشه بازی که ویندوزم بدجور قاطی داره ممکنه یهو بالا نیاد و من بترکم از ناراحتی
تو رو به هر کی میپرستید بگید کجا سیو میشه بازی که ویندوزم بدجور قاطی داره ممکنه یهو بالا نیاد و من بترکم از ناراحتی
vista:
xp:
dops dops
14-02-2010, 02:48
سلام
قسمت سوم بعد از اینکه اجنبیها رو میکشم پشت دره که با زنجیر بسته شده گیر میکنم باید چجوری ردش کرد؟
سلام
قسمت سوم بعد از اینکه اجنبیها رو میکشم پشت دره که با زنجیر بسته شده گیر میکنم باید چجوری ردش کرد؟
باس تیغتو همون طور که گفته بزاری شارژ شه و زرد شه بعد پرتش کن بخوره به زنجیر بترکه. کاری نداره فقط باید سریع عمل کنی.:31:
The Joker
14-02-2010, 15:29
شدیدا بازیه مزخرفیه !
شخصیت اصلی بشدت تکراری ، حتی نمی تونه بپره یا درست بچرخه ! واقعا بازیه چرتی بود !
شدیدا بازیه مزخرفیه !
شخصیت اصلی بشدت تکراری ، حتی نمی تونه بپره یا درست بچرخه ! واقعا بازیه چرتی بود !
خوب هر کس نظری داره...ولی دیگه به اون غلیظی که شما گفتی بد نیست:31:
ولی اگه اولای بازی هستی یه کم برو جلو شاید نظرت عوض شد:46:
silent-assassin
14-02-2010, 18:46
این بازی را هرچی بیشتر بری جلو بهتر میشه
شدیدا بازیه مزخرفیه !
واقعا دلت میاد؟:41:
بازی به این با حالی به این روونی
تازه خیلی از شخصیتهای دیگه هم مثل کریس نمی پرن.
ولی خوب به هر حال نظر هر کی محترمه.:10:
dops dops
14-02-2010, 23:35
بعد از اینکه از آسانسور پیاده میشم و اون اجنبیهارو میکشم به یه در توری آهنی میرسم که رو ساختمونش آسانسوره اینجا رو چه جور باس رد کرد؟
ممنون
Amin.P30
15-02-2010, 09:10
بعد از اینکه از آسانسور پیاده میشم و اون اجنبیهارو میکشم به یه در توری آهنی میرسم که رو ساختمونش آسانسوره اینجا رو چه جور باس رد کرد؟
ممنون
من قبلا بازی کردم این بازی را...
فکر کنم پشت در یه دگمه ای هست.....تو همون دگمه ای که بومرنگ را پرتاب میکنه را وقتی زدی نگه دار و از بالای در به سمت دگمه با موس هدایتش کن...
dops dops
15-02-2010, 19:17
من قبلا بازی کردم این بازی را...
فکر کنم پشت در یه دگمه ای هست.....تو همون دگمه ای که بومرنگ را پرتاب میکنه را وقتی زدی نگه دار و از بالای در به سمت دگمه با موس هدایتش کن...
نه اصلا دگمه ای وجود نداره یه چراغ قرمز فقط پشت توری هست سمت چپ در ...تیغه هم از توری رد نمیشه.
بالای ساختمن دکل هست اشتباها نوشتم آسانسور..:20:
نه اصلا دگمه ای وجود نداره یه چراغ قرمز فقط پشت توری هست سمت چپ در ...تیغه هم از توری رد نمیشه.
بالای ساختمن دکل هست اشتباها نوشتم آسانسور..:20:
عزیز یه سرچ میکردی لااقل تا حالا ده نفر به مشکل تو برخوردند!!
شما کلید C رو بزن تا تیغه رو پرتاب کنه با بلافاصله نگه داشتن دوباره همون کلید می تونی تیغه رو به سمت همون چراغ قرمز هدایت کنی و بزنی بهش تا سبز شه...
dops dops
18-02-2010, 00:57
این همه سیو های من. تا آخر بازی رفتم.
آقا این سیوا رو دوباره میزاری من ویندوز عوض کردم پریدن تا چپتر 4 .
ممنون
aghamajid1369
18-02-2010, 01:45
آقا این سیوا رو دوباره میزاری من ویندوز عوض کردم پریدن تا چپتر 4 .
ممنون
بفرمایید :
dops dops
15-03-2010, 16:28
آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
dops dops
15-03-2010, 23:59
آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
کشتمش مرسی از جوابتون:31:
Torch Bearer
20-03-2010, 23:22
دوستان بازی کلا چند چپتر داره؟
بعد نسخه من یک مشکلی داره که برای بعضی دکمه ها xxxxx می نویسه.
الان یک جا گفت بعد از این که یک المنت گرفتی(برق یا اتیش) حمله رو شارژ کن و بعد xxxx رو بزن تا اسیب محیطی وارد بشه.
دوستان میتونن گن چه دکمه ای باید بزنم؟
در ضمن در بلک مارکت چه طور میتونم یک اپگرید تفنگ رو از مربع های زیرش دربیارم؟میخوام یکی دیگه جاش بذارم.
M A S T 3 R
27-07-2010, 15:03
من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
دوستان بازی کلا چند چپتر داره؟
بعد نسخه من یک مشکلی داره که برای بعضی دکمه ها xxxxx می نویسه.
الان یک جا گفت بعد از این که یک المنت گرفتی(برق یا اتیش) حمله رو شارژ کن و بعد xxxx رو بزن تا اسیب محیطی وارد بشه.
دوستان میتونن گن چه دکمه ای باید بزنم؟
در ضمن در بلک مارکت چه طور میتونم یک اپگرید تفنگ رو از مربع های زیرش دربیارم؟میخوام یکی دیگه جاش بذارم.
برای منم همینجوری بود. ولی اینجایی که شما میگی منظورش چپ کلیکه:10:
9 تا هم چپتر داره.
شما تفنگی رو که آپ کردی دیگه نمی تونی تغییر بدی.:13:
من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
میگم داریور هایی که داشتیو نصب کردی؟ شاید مشکل از اون باشه.
ali_disslove
01-08-2010, 17:04
من الان این بازیو نصب کردم چرا این قدر بد راه میره و میدوه؟یکم نمیشد رو راه رفتن و حرکاتش کار کنند ؟بازیش قشنگه ؟ادامه بدم یا ولش کنم ؟
من الان این بازیو نصب کردم چرا این قدر بد راه میره و میدوه؟یکم نمیشد رو راه رفتن و حرکاتش کار کنند ؟بازیش قشنگه ؟ادامه بدم یا ولش کنم ؟
والا کمتر کسی این بازی رو انجام داده و خوشش نیومده...من بهت پیشنهاد میکنم یه کم برو جلو نظرت عوض میشه مخصوصا وقتی یه خورده از قدرتهای تیغه دستت رو بدست بیاری:46:
در ضمن خیلی از بچه ها تازه از نحوه راه رفتن این بازی خوششون اومده بود چون میگفتند تقلیدی از gear of war هست...
ali_disslove
01-08-2010, 20:26
والا کمتر کسی این بازی رو انجام داده و خوشش نیومده...من بهت پیشنهاد میکنم یه کم برو جلو نظرت عوض میشه مخصوصا وقتی یه خورده از قدرتهای تیغه دستت رو بدست بیاری:46:
در ضمن خیلی از بچه ها تازه از نحوه راه رفتن این بازی خوششون اومده بود چون میگفتند تقلیدی از gear of war هست...
من فعلا یه 15 دقیقه بازی کردم یکی راه رفتنش یکی انگار سیاه سفیده بازیش چرا ؟
این بازی ماله چند وقت پیشه ؟
من فعلا یه 15 دقیقه بازی کردم یکی راه رفتنش یکی انگار سیاه سفیده بازیش چرا ؟
این بازی ماله چند وقت پیشه ؟
15 دقیقه؟
پس فعلا به جاهای لذت بخشش نرسیدی
مرحله ی اولش سیاه سفیده بعد رنگی میشه
من که از بازیش خیلی خیلی خوشم اومد
رضا صادقی
23-01-2011, 16:02
:31: من تازه نصب كردم رسيدم به اون غوله كه بالاي ديوارها هست بعد 3 بار كه آتيشش ميزني و 3 با فينيشر ميكني ميمونه پايين چطور بايد اونو كشت؟؟؟؟ با برق هم نميميره!!!!
برو نزدیکش بهش ضربه بزن بعد کمبو میشه.اگه اشتباه نکرده باشم
رضا صادقی
26-01-2011, 09:16
سلام
بچه ها الان رسيدم فك كنم به مرحله آخرش همون كه هم شكل خودمه شمشير بزرگ آهني داره تا بازي شروع ميشه سريع مياد طرف و با يه ضربه ميكشم چيكار كنم م م م م م:19::19::19::19::19:
متاسفانه یا خوشبختانه اونجا مرحله آخرش نیست.
شما استراتژی فرار رو در پیش بگیر وقتی به اندازه کافی ازش دور شدی با تیغه شارژ شده اونقد بزنش تا بره بالا سکو واسته بعد آماده وایستا که بحت حمله میکنه با اون تیغه اش بعد اگه جا خالی بدی تیغه اش به زمین می خوره و سریع و ترجیحا با تیغه شارژ شدت بزنش چون فقط اون موقع بی دفاعه!
مهندس الهه
23-04-2011, 23:53
من این بازی رو نصب کرده ام
رو آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم
میره تو بازی
ولی فقط یه صفحه سیاه میاد که با زدن هر دکمه ای مثل اینتر و اسپیس و . . . میاد بیرون
محمد حسن بیگی
11-06-2011, 19:48
توبازی و توی مراحل اولیه وقتی اون یارو رو میکشم که رو صندلی نشسته و از در بیرون میام و اون مامورا رو هم میکشم وقتی از پله ها بالا میرم و میرسم به یه سه راهی رو پله ها یهو از بازی بیرون میاد
چیکار کنم
ایا کرکی ، پچی چیزی هست که بشه ادامشو بازی کرد
محمد حسن بیگی
12-06-2011, 07:59
اقا سوال ما جواب نداره
یه دفعه و بدون مقدمه و بدون حتی کوچکترین صدایی از بازی میاد بیرون
کرکی چیزی نیست که بشه بازی رو درست کرد
اقا سوال ما جواب نداره
یه دفعه و بدون مقدمه و بدون حتی کوچکترین صدایی از بازی میاد بیرون
کرکی چیزی نیست که بشه بازی رو درست کرد
سلام
دوست عزیز مطمئنا کاربران پست شما رو دیدن حتی در قسمت مشکلات
بازیش کمی قدیمی هستش برا همین زیاد تو ذهنها نمونده تا رسیدگی بشه مطمئنا اگر راه حلی پیدا بشه د راولین فرصت راهنمایی میشه...باز فرصت بدین تا کاربران بیان و ببینن احتمالا راه حلی پیدا بشه:46:
محمد حسن بیگی
12-06-2011, 12:14
سلام
دوست عزیز مطمئنا کاربران پست شما رو دیدن حتی در قسمت مشکلات
بازیش کمی قدیمی هستش برا همین زیاد تو ذهنها نمونده تا رسیدگی بشه مطمئنا اگر راه حلی پیدا بشه د راولین فرصت راهنمایی میشه...باز فرصت بدین تا کاربران بیان و ببینن احتمالا راه حلی پیدا بشه:46:
توبازی کردن که مشکلی ندارم . مشکلم اینه که بی مقدمه از بازی میاد بیرون
میدونم و خودم هم خیلی تو اینترنت واسه یه کرک یا هرچیزی که بشه درستش کرد گشتم اما چیزی پیدا نکردم
به هر حال ممنونم
mohsenmobile1
28-09-2011, 23:27
من اون قول نامرئی شو کشتم حالا باید مخفی بشم میگه دکمه e رونگه دار اما هر کاری میکنم مخفی نمیشه جاش گارد می گیره ؟!
mohsenmobile1
29-09-2011, 14:04
کماکان منتظر ..
goldenmember
29-09-2011, 20:26
منو باش انتظار یه بازی رو داشتم که به واقعیت خیلی نزدیک باشه.یکی از آشغال ترین بازیهاییه که تا حالا بازی کردم.:2:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
توبازی کردن که مشکلی ندارم . مشکلم اینه که بی مقدمه از بازی میاد بیرون
میدونم و خودم هم خیلی تو اینترنت واسه یه کرک یا هرچیزی که بشه درستش کرد گشتم اما چیزی پیدا نکردم
به هر حال ممنونم
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیس ولی
چطوری آواتارتو انقد گنده کردی.یعنی بزرگتر از 150*150
mohsenmobile1
29-09-2011, 22:59
من اون قول نامرئی شو کشتم حالا باید مخفی بشم میگه دکمه e رونگه دار اما هر کاری میکنم مخفی نمیشه جاش گارد می گیره ؟!
هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم ...
amin200200
26-12-2011, 01:55
با سلام
دوستان بنده یه سوال در مورد کنترلر بازی Dark Sector نسخه pc دارم و این که من یه gamepad شک دار دارم که می خوام این بازی رو با دسته باری کنم اما نمی دونم چه جوری باید تنظیم بشه آخه این بازی اونقدر قدیمی قدیمی نشده که ساپورت دسته های شوکدار رو نداشته باشه چون همونطور که میدونید نسخه xbox و ps3 رو داره . ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید .
با سلام
دوستان بنده یه سوال در مورد کنترلر بازی Dark Sector نسخه pc دارم و این که من یه gamepad شک دار دارم که می خوام این بازی رو با دسته باری کنم اما نمی دونم چه جوری باید تنظیم بشه آخه این بازی اونقدر قدیمی قدیمی نشده که ساپورت دسته های شوکدار رو نداشته باشه چون همونطور که میدونید نسخه xbox و ps3 رو داره . ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید .
شما با این نرم افزاری که توی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم این بازی که هیچی حتی crysis2 رو هم راحت میتونی با گیم پد بازی کنی:46:
amin200200
26-12-2011, 05:48
با سلام
مرسی دوست عزیز خیلی دنیال این برنامه بودم فقط این فایلی رو که دانلود کردم کپی کنم جایی که فایل اصلی بازی هست و اجراش کنم همین . اگه جواب بده پس به احتمال زیاد واسه بازی prototyp هم به کار میاد . میرم که امتحان کنم . خیلی خیلی ممنون .
amin200200
26-12-2011, 15:00
سلام
مهدی جان من تست کردم عالی بود فکر نکم با نسخه xbox فرقی کرده باشه البته از نظر کنترلرش میگم . فقط کافی تنظیمات به درستی انجام بشه . باز هم ازتون ممنونم .
سلام به همه دوستان. لطفا کمکم کنید. من تو مرحله 4 بازی dark sector گیر کردم. دقیقا بعد از کشتن غولی که از ستونها بالا میره یه جایی میرسم که یه تامیر میزاره به میز بعد nadia میاد و 1 دقیقه وقت دارم و زامبی ها میریزن سرم نمیدونم تو اون 1 دقیقه چیکار کنم وقتش تمام میشه میمیره:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.