ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن یک تاپیک

سایه007
23-03-2008, 13:46
واقعا از مدیران تشکر می کنم با این کارشون فقط ارزش یک فروم را پایین می برند واقعا خجالت داره که تاپیک یه عضو رو پاک می کنند کار سختی که نیست اعضاشونو فراری میدن سخت که نیست مثل این فروم ها خیلی هست که از اینجا خیلی قوی تر و تخصصی تره اما نمی دونم چرا این قد با ابروی خودشون بازی می کنند یا ارزش سایت و فروم خودشونو پایین می یارن اگه یه کم فکر کنید خجالت هم خوب چیزی هست. :41:

Benygh
23-03-2008, 14:28
به احتمال زیاد تاپیک شما بی مورد بوده یا درونش کارهای خلاف قوانین انجام میشده ...
تاپیک ها معمولا منتقل به ترش میشوند یا بسته میشند .... پاک ندیدم بکنن ...

Sina
23-03-2008, 17:57
سلام
من پست های پاک شده شما رو چک کردم
یه سری پست بیهوده بود که طبق قوانین پاک شده
نمونه اش در زیر آورده شده که جوابی بود به درخواست یه کاربر !
اینگونه برخورد ها و پست هایی که از شما پاک شده بر خلاف قوانین هست
مگه شما قوانین رو قبول نکردین که الان اعتراض دارید ؟

نمونه پست پاک شده :

به چشم من براشون گفتم حتما براتون 4 دستی تقدیم میکنن دیگه اگه سورس گوگل رو خواستین اونم بگید براتون میگم حتما با کل سرور هاش براتون تقدیم میکنند . شرمنده ها یه لحظه اگه دیر شده.......

سایه007
24-03-2008, 13:33
شما درخواست کاربر رو خونده بودید آقای مدیر ....
پس جواب ایشان بی مورد نبود ....
در ضمن این فخر فروشی فکر کنم اونقدر خوب نباشه پاک کردن یک تاپیک یا یه کاربر فکر نکنم کار درستی باشه شما ان وقت یک فروم خوب دارید که کاربر شما زیاد باشه پس باید تلاش کنید که این کاربران زیاد تر بشن وگرنه من نیام اون نیاد شما برا کی میخواهید مدیریت کنید یه فروم زدن و یه هاست کرفت کارسختی نیست درسته پس اون وقت فروم شما ارزشمند میشه که کاربر ها روز بیشتر از دیروز جذب بشه ...
پس یه سیاست خوب برا فروم بردارید که در آینده موفق باشه .....
به امید انروز

Sina
24-03-2008, 13:37
سلام
خیلی ممنون از نظر لطف شما نسبت به سایت
اما یه چیزی به اسم هنجار وجود داره که ما انتظار داریم کاربران اون رو مد نظر داشته باشن
ما در ابتدای عضویت قوانین رو به همین دلیل به کاربران نمایش میدیم که در جریان این موارد باشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قوانین سعی شده به همه موراد اشاره بشه :)

ممنون از شما