مشاهده نسخه کامل
: Alt + shift زبان نوشتار را تعویض نمیکنه
معمولا برای تعویض زبان نوشتار از کلیدهای آلت و شیفت سمت چپ استفاده میکردم.الان چند روزیه وقتی این کار را می کنم حدودا 5 ثانیه بعد انجام میشه.اگر میدونید بگید مشکل از کجاست.
غیر از زبان فارسی و انگلیسی زبان دیگه ای هم رو سیستم شما هست یا نه؟
asextor1
23-03-2008, 01:51
اصلا آرم زبان رو کنار ساعت میبینی ؟همون که نوشته En .شاید اصلا زبان دیگه رو نصب نکرده باشی
فقط زبان فارسی و انگلیسی نصبه.آیکن اون را هم کنار ساعت میبینم...
asextor1
26-03-2008, 01:46
خوب تو کنترل پنل regional and language رو اجرا کن و بیار سربرگ دوم و details رو بزن و بعد ببین وسط همین پنجره آیا دو تا زبان هستن یا نه . اگه نیستن اضافه کنشون با Add .فقط یادت باشه برای اضافه کردن زبان فارسی باید هم بالایی و هم پایینیش فارسی رو انتخاب کنی . بعد میری سربرگ دوم . تیک دوم رو برمیداری و تیک اول رو میزاری . بعد ok و بعدش هم یه ریستارت بکن انشاالله درست میشه . یا حق
خوب تو کنترل پنل regional and language رو اجرا کن و بیار سربرگ دوم و details رو بزن و بعد ببین وسط همین پنجره آیا دو تا زبان هستن یا نه . اگه نیستن اضافه کنشون با Add .فقط یادت باشه برای اضافه کردن زبان فارسی باید هم بالایی و هم پایینیش فارسی رو انتخاب کنی . بعد میری سربرگ دوم . تیک دوم رو برمیداری و تیک اول رو میزاری . بعد ok و بعدش هم یه ریستارت بکن انشاالله درست میشه . یا حق
همه این کارها را انجام دادم جواب نداده.این دوکلید زبان را تعویض می کنند ولی مشکل اینجاست که حدود 5 تا 10 ثانیه طول میکشه تا این کار انجام بشه .فکر کردم شاید ویروسی چیزی باشه ولی اسکن کردم ویندوز را هم عوض کردم نشد که نشد.....
djsystem
27-03-2008, 00:07
حدود 5 تا 10 ثانیه طول میکشه
منضورت اينه كه ميشه ولي كنده؟
خوب ببينم مشكل نميتونه از سيستم ضعيف باشه؟anti viruse شما چيه؟
با يه سيدي windows ديگه امتحان كن
مشكل همين سه تا ميتونه باشه فكر نكنم تنظيماتي باشه كه مثلا تعيين كنه بعد از چند ثانيه زبان عوض بشه به محض alt +shift بايد زبان عوض بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.