PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Asp.net + Db

Larissa
23-03-2008, 00:39
سلام
من یه وب با .NET2 و بانک اطلاعاتی SQLServer2000 ساختم و Up Load کردم ولی حالا این خطا رو می گره :

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Login failed for user 'WINDOWS-R6CJ2CC\IWPD_926(...)'.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user 'WINDOWS-R6CJ2CC\IWPD_926(....i)'.

حالا باید چه کار کنم ، اگه ممکنه راهنمایی کنید ، مرسی

Ultimator
23-03-2008, 11:46
سلام
شما تو connection String خودتون يوزر نيم یا pass رو اشتباه وارد کردين وقتی ميخاين تو سايت آپلود کنيد بايد connection string رو بسته به هاستتون تغيير بدين
ممکنه يوزر نيم کنترل پنل همون يوزرنيم و پسورد ديتا بيس نباشه
معمولا وقتی ميخاين ديتا بيس بسازيد ازتون يه نام کاربری و کلمه عبور ميخاد يا خود نرم افزاره کنترل پنلتون Connection string مناسب رو تحويلتون ميده

در هر صورت اگه مشکلتون حل نشد بگيد

Larissa
24-03-2008, 01:49
سلام
بازم این خطا رو می گیره
Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
راجع به user ولی من برای بانکم user تعریف نکردم
connection string هم :
Data Source=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Catalog=ِdb_name;Integrated Security=true;
مرسی

Ultimator
24-03-2008, 13:35
سلام
بازم این خطا رو می گیره
Login failed for user '(null)'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection.
راجع به user ولی من برای بانکم user تعریف نکردم
connection string هم :
Data Source=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Catalog=ِdb_name;Integrated Security=true;
مرسی

سلام
معمولا به دلايل امنيتی با Integrated Security نميشه به يه ديتابيس تو وب کانکت شد يعنی شما به جایwindows authentication بايد از sqlserver authentication استفاده کنيد
به اين صورت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

احتمالا ميتونيد نام کاربری و رمز عبور حساب خودتون رو توش وارد کنيد