ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مواجه شدن با صفحه ی آبی رنگ (صفحه مرگ) در وسط Game

Mahdi.M
22-03-2008, 21:21
با سلام
یه مشکل تو بازی های splintercell DA و rianbowsix LV دارم. همین که بازی شروع میشه بعد از پنج یا شش ثانیه سیستم از بازی خارج میشه و اون صفحه ی آبی معروف (صفحه مرگ) رو میاره و Restart می شه :41:!!!
اصلا نمی دونم مشکل از کجاست ... ممنون می شم اگه راهنمایی کنین . این هم مشخصات سیستم من:

Vga : 8600 gt-256 mb DDR 3
Ram : 2gig DDR 2 bus 800
cpu : Amd athlon 64 x2 4800
windows : xp sp2 32bit version

البته مشکلم رو در قسمت بازی های رایانه ای مطرح کردم ولی مثل اینکه مشکل سخت افزاری هست. خودم احساس می کنم که مشکل از cpu هستش.

Gabana
22-03-2008, 22:00
فقط همون بازی های خاص یا تمام بازی ها این مشکل پیش میاد ؟
از اون صفحه آبی می تونی عکس بگیری ؟ یا اون کد هگز 10 رقمی که وسط صفحه بهت میده رو می تونی یادداشت کنی ؟

Benygh
22-03-2008, 22:11
با سلام
یه مشکل تو بازی های splintercell DA و rianbowsix LV دارم. همین که بازی شروع میشه بعد از پنج یا شش ثانیه سیستم از بازی خارج میشه و اون صفحه ی آبی معروف (صفحه مرگ) رو میاره و Restart می شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
اصلا نمی دونم مشکل از کجاست ... ممنون می شم اگه راهنمایی کنین . این هم مشخصات سیستم من:

Vga : 8600 gt-256 mb DDR 3
Ram : 2gig DDR 2 bus 800
cpu : Amd athlon 64 x2 4800
windows : xp sp2 32bit version

البته مشکلم رو در قسمت بازی های رایانه ای مطرح کردم ولی مثل اینکه مشکل سخت افزاری هست. خودم احساس می کنم که مشکل از cpu هستش.
سلام
متاسفانه این دو گیم باگ های زیادی دارند مخصوصا Splinter Cell : Double Agent که با سری 8 ناسازگاری داره و پچ کارسازی هم موجود نیست براش ... البته منظورم پچ های گیم اسپات هستند ...
در کل میشه گفت برای این گیم عادیه ... چون من هم این مشکل رو داشتم ... برای دیگری هم این مشکل رو داشتم ولی حل شد ...

Mahdi.M
23-03-2008, 16:28
فقط همون بازی های خاص یا تمام بازی ها این مشکل پیش میاد ؟
از اون صفحه آبی می تونی عکس بگیری ؟ یا اون کد هگز 10 رقمی که وسط صفحه بهت میده رو می تونی یادداشت کنی ؟

آره فقط تو همون دو تا .
اگه تونستم حتما عکسشو می ذارم. ممنون