ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد کامپیوترم که یه دفعه از کار افتاده

mohammad2006
22-03-2008, 14:39
سلام به همه
بعد از چند باری که رم و و کارت گرافیک و سی پی یو رو باز کردم الان وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم فقط فن های اون کار می کنه و هیچ چیز دیگه اون کار نمی کنه حتی سی دی رام هم بیرون نمیاد .کسی می دونه چش شده قطعه ای از کامپیوترم خراب شده یا سیمی قطع شده یا مشکل چیز دیگه ای؟

Greight
24-03-2008, 06:17
سلام به همه
بعد از چند باری که رم و و کارت گرافیک و سی پی یو رو باز کردم الان وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم فقط فن های اون کار می کنه و هیچ چیز دیگه اون کار نمی کنه حتی سی دی رام هم بیرون نمیاد .کسی می دونه چش شده قطعه ای از کامپیوترم خراب شده یا سیمی قطع شده یا مشکل چیز دیگه ای؟
اتصالات رو چك كن
دوباره همه رو دربيار جا بزن ببين چي ميشه خبرشو بده

mohammad2006
25-03-2008, 15:50
دوباره در آوردم و جا زدم درست نشد.اون بوقي رو كه اگه مشكلي باشه بعد از روشن كردن كامپيوتر مي زنه رو هم نداره حتي اگه رم نذارم بوق نمي زنه..فقط فن ها كار مي كنند حتي سي دي رام هم بيرون نمياد

mehrdad0711
26-03-2008, 11:25
احتمال زیاد دوست عزیز مشکل از cpu شماست cpu رو چک کن حتما درست میشه!!

hadi665
26-03-2008, 11:41
احتمال زیاد دوست عزیز مشکل از cpu شماست cpu رو چک کن حتما درست میشه!!

در سی دی رام باز نشه چه ربطی به cpu داره
میگم ببین چراغ سی دی رام روشن میشه همون اول که ریست میکنی؟
اگه نشه یعنی برق بهش نمیرسه
واهگه برق نرسه یعنی پاوور مشکل داره و یا شاید برق به تمامه قطعات نمیرسه

Greight
26-03-2008, 12:10
من احتمال ميدم كه تو همين باز و بسته كردنا يكي از سيمهاي فيشهاي پاور كنده شده. همه سيمها رو چك كن. ببين اتصالشون برقراره.

komail2008
03-04-2008, 16:43
سلام به همه

سلام دوست عزيز اول نگاه كن كه ببين كه cpu خوب سر جاست ببين پايه هاي cpu مشكل نداره

chaos theory
03-04-2008, 16:51
خودت میگی وقتی یه بار باز و بست کردی اینطور شده پس معلومه که در بستن مجدد دچار اشتباه شدی و فقط خودت میدونی کجای کار اشتباه کردی یه بار از اول همه رو چک کن.
اون کابل اصلی که از پاور به مادربرد میاد ( 20 پین یا 24 پین ) اونو چک کن . راستی فن cpu کار میکنه؟

mohammad2006
04-04-2008, 22:24
سلام
پاور رو چك كردم
فن cpu كار مي كنه.فكر كنم مشكل از مادر بورد باشه

toraj
04-04-2008, 22:38
سلام
پاور رو چك كردم
فن cpu كار مي كنه.فكر كنم مشكل از مادر بورد باشه

احتمال داره براي مادربردت مشكل پيش اومده باشه با يه مين ديگه تست كن گه ميتوني.