PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Linq

MohammadJavad.T
22-03-2008, 03:15
سلام
دوستان کسی مقاله ای از Linq داره
اینجا بزاره
اگه از دوستان یه توضیح مختصر از Linq بدن ممنون میشم

Ultimator
23-03-2008, 11:57
What Is LINQ?
At the Microsoft Professional Developers Conference (PDC) 2005, Anders Hejlsberg and his team presented
a new approach, Language-Integrated Query (LINQ), that unifies the way data can be retrieved
in .NET. LINQ provides a uniform way to retrieve data from any object that implements the IEnumerable(
Of T) interface. With LINQ, arrays, collections, relational data, and XML are all potential data
sources.

With LINQ, you can use the same syntax to retrieve data from any data source:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

This is not pseudocode; this is LINQ syntax, and it's very similar to SQL. The LINQ team's goal was
not to add yet another way to access data, but to provide a native, integrated set of instructions to
query any kind of data source. Using VB keywords, we can write data access code as part of VB, and the
VB compiler will be able to enforce type safety and even logical consistency. LINQ provides a rich set of
instructions to implement complex queries that support data aggregation, joins, sorting, and much
more.
Apress LINQ for vb2005 by Fabio Claudio Ferracchiati

در کل linq روشيه برای نوشتن query به زبان مثلا وی بی که بشه ديباگش کرد زبان جديدی نيست فقط جايگزينيه برای پراسيجر های sql
شرمنده فرصت برای توضيح فارسی بیشتر نبود و در ضمن خودم مدت خيلی زيادی نيست شروع کردم یاد بگیرم تازه 6-7 ساله !!!!!!!!!!!iii!!!!!!iiii!!!!!!!!
البته هنوز زوده بخايم مقاله فارسی پيدا کنيم بايد خودمون دست به کار شيم
اگه بازم منابع انسيگيلی خاستيد بگين سرازير کنيم !

فعلا بهترين مرجع MSDN ه !
اگه MSDN همراه Visual studio رو هم نصب کرده باشين که عاليه

Ultimator
23-03-2008, 12:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MohammadJavad.T
23-03-2008, 16:38
سلام دوست عزیز
سال نو شما مبارک
ممنون از این که جواب دادین فقط یه سوال این چند وقت که دنبال Linq رفتم برام پیش امده این که برتریش نسبت
به دستورات Sql چیه ؟
تو Msdn هم سرچ کردم .
اگه مقاله انگلیسی دارین بزارین اینجا ممنون میشم
بازم ممنون بابت وقت که گذاشتین

Ultimator
23-03-2008, 21:57
سلام و عيد شما هم مبارک
فعلا اين کتابی که آپلود کردم رو بخون چيز خوبيه تا بعد
Size : 3.29mb
type : pdf
Name : Apress.LINQ.for.VB.2005.Feb.2007

Link :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرمنده 99% بيشتر آپلود نشد که ديسکانکت شدم! نميدونم شايد باز بشه شايد نشه !
فعلا نميتونم دوباره آپلود کنم اگه عجله نداری صبر کن دوباره کامل آپلود ميکنم

MohammadJavad.T
30-03-2008, 19:04
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت
چند وقت نبودم امشب دانلود میکنم

bad_boy_2007
04-04-2008, 10:54
سلام دوست عزیز
سال نو شما مبارک
ممنون از این که جواب دادین فقط یه سوال این چند وقت که دنبال Linq رفتم برام پیش امده این که برتریش نسبت
به دستورات Sql چیه ؟
تو Msdn هم سرچ کردم .
اگه مقاله انگلیسی دارین بزارین اینجا ممنون میشم
بازم ممنون بابت وقت که گذاشتین

برتری LINQ نسبت به دستورات SQL !!!
نه دوست من اشتباه میکنی ، نه LINQ نسبت به دستورات SQL برتری داره و نه دستورات SQL نسبت به LINQ ، بلکه هر کدام در جایگاه خودشون کاربرد دارن (البته گاهی هم کاری رو میتونی با هر دو دستور انجام بدی) یک نمونه کوچیک زمانی که اطلاعات یک آرایه از استراکچرها رو داری و این آرایه در دیتابیس ذخیره شده نیست فکر میکنی دستورا SQL میتونه کمکت کنه که این آرایه رو ----- کنی یا اینکه با یک آرایه دیگه Join کنی ؟؟؟ خیر ، در این مورد LINQ کار شما رو انجام میده ولی موقع بازیابی اطلاعات میتونی اطلاعاتت رو هم با LINQ و هم با SQL استخراج کنی ولی بهتره از همون دستورات SQL در این مورد استفاده کنی

MohammadJavad.T
06-04-2008, 11:48
سلام bad_boy
ممنون بابت توضیحات.