مشاهده نسخه کامل
: حذف تعدادی پیکسل از تمام فریم های یک فیلم
میخواستم بدونم چطور میتونم تعداد مشخصی پیکسل رو از تمام فریم های یک فیلم حذف کنم یا مثلا وقتی از تلویزیون فیلمی رو کپچر می کنم دو قسمت بالا و پایین فیلم رو که معمولا سیاه هستن به طور کلی از فیلم حذف کنم و یا آرم شبکه رو از همه ی فریم ها حذف کنم و همینطور تبلیغات یا هر چیز دیگه ای رو... ؟!
سلام
برای این کار چند تا روش هست که متداول ترینشون همونی هست که صدا وسیما برای حذف آرم برنامه های ورزشی شبکه های عربی اروپایی میکنه
برای این کار بهتر بود میگفتید با چه بر نامه ای مونتاژ میکنید تا جزئیات بیشتری میگرفتید . میتونید یه قسمت از هموه تصویر رو با کمک ابزار برش کرپ یا بعضی از برنامه مونتاژ هایی که ندارند مت برداشت کنی و به کمک picture in picture روی آرم قرار بدید
موفق باشی
Javad_Ed
28-03-2008, 14:43
سلام
برای این کار چند تا روش هست که متداول ترینشون همونی هست که صدا وسیما برای حذف آرم برنامه های ورزشی شبکه های عربی اروپایی میکنه
برای این کار بهتر بود میگفتید با چه بر نامه ای مونتاژ میکنید تا جزئیات بیشتری میگرفتید . میتونید یه قسمت از هموه تصویر رو با کمک ابزار برش کرپ یا بعضی از برنامه مونتاژ هایی که ندارند مت برداشت کنی و به کمک picture in picture روی آرم قرار بدید
موفق باشی
سلام ممنون
حالا یه سوال؟
تیتراژ 90 رو دیدید ؟؟
چطور بازیکن رو از زمین حذف میکنند که جاش طبیعی میمونه؟؟
Mr Andersson
28-03-2008, 17:37
با درود،
به نظر من اگه با نرم افزار خاصی نباشه باید فریم به فریم کار کرده باشند و بعد دورشو با نور دادن و محو کردن طبیعی جلوه بدند،...
Javad_Ed
28-03-2008, 21:03
با درود،
به نظر من اگه با نرم افزار خاصی نباشه باید فریم به فریم کار کرده باشند و بعد دورشو با نور دادن و محو کردن طبیعی جلوه بدند،...
خب خودم یجا خوندم در اون لحضه یه عکس هیت که با فوتوشاپ آدم رو ورداشتن و بعد با موشن آدم رو گذاشتن سره جاش و ادامه فیلم تا نفر بعدی
اینطوری فکر کنم میشه
arash_irani
01-04-2008, 01:44
سلام
موشن ترکینگ و ماسک در نرم افزارهای خلق جلوه های ویژه ( افتر افکت و کامبوسشن و فوژن و ......) میشه این کارو کرد من هم در یک کارم همین کارو کردم (البته خب میشه در بعضی قسمتاش از افکت های Keying هم استفاده کرد )
ممنون و موفق باشید
یا حق
hadirazavi
13-09-2008, 14:44
میتونی یک کپی از تصویر بگیری و تصویر دوم همون کپی رو جای آرم قرار بدی با crop و تا نداره ای که آرم پبدا نباشد فیلم رو حالت blure کنی البته تا یه حدی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.