ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عیدی به دوستان عزیز -- برنامه فیلم های نوروزی سیما روی موبایل شما! (نرم افزار جاوا)

foad6258
21-03-2008, 00:16
سال نو نيز فرا رسيد ، اميد واريم سال ِجديد سالي پربار و پر خير وبركت بر شما كاربران گرامي سايت باشد .
همان طور كه مي دانيد امسال نيز همچون سالهاي گذشته ، برنامه هاي نوروزي سيماي جمهوري اسلامي ايران ، شامل فيلم هاي سينمايي زيبا و جديدي هستند كه براي اولين بار در ايران پخش مي شوند .
مطمئنا با توجه به تعدد شبكه هاي تلويزيوني و ديد و بازديدهاي نوروز ، نمي توانيد تاريخ و زمان فيلم هاي مورد علاقه خود را به خاطر بسپاريد و چه بسا بسياري از از فيلم ها را از دست بدهيد .لذا بر آن شدم تا با طراحي و ساخت نرم افزاري در اين زمينه براي تلفنهاي همراه و ارائه در سایت خودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و انجمن های موبایل، جدول پخش تمامي فيلم هاي نوروزي ۱۳۸۷ سيما را در قالب يك نرم افزار موبايلي كه قادر به نصب و اجرا در اكثر تلفنهاي همراه باشد ، بگنجانيم و به رايگان در اختيار عموم قرار دهيم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از امكانات اين نرم افزار مي توان به موارد زير اشاره كرد :
- اجرا نرم افزار در اكثر تلفنهاي همراه به دليل استفاده از پلت فرم جاوا
- محيط گرافيكي زيبا و سبك و در عين حال با سرعت اجرا و لود بالا
- امكان ارسال برنامه هاي تلويزيوني روز خاص به دوستانتان از طريق ارسال پيام كوتاه (sms)
- امكان اطلاع از پيام ارسال شده و دريافت آن توسط گيرنده توسط نرم افزار (Delivered Report)
- تاريخ و زمان پخش تمايم فيلمهاي نوروزي ۱۳۸۷ به تفكيك روز و شبكه آن
- امكان استفاده از stylus (استفاده از قلم در گوشيهاي مجهز به اين فن آوري)

دانلود نرم افزار برنامه هاي نوروز ۱۳۸۷ براي گوشيهاي با صفحه نمايش ۲۰۸×۱۷۶ پيكسل (لینک غیر مستقیم - سرور مایکروسافت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : ۲۴۰ كيلوبايت
پا نوشت : از آنجايي كه روند تهيه اين نرم افزار به سرعت و در زمان كمي پياده سازي و انجام شد ، و شايد باورتون نشه تا ساعت ۵ صبح امروز بيدار بوده و سعي كرديم آن را در اولين روز عيد در اختيار شما قرار دهيم ، تقاضا داريم تا اشكالات احتمالي و جزئي نرم افزار را در بخش نظرات همين تاپیک به اطلاع مان برسانيد تا بلافاصله اصلاح گردد . نوروزتان پيروز .

منبع : روزنوشت میلاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شیدا
21-03-2008, 08:24
کار جالبیه ، موفق باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشی من uiq نصب کردم، خیلی کوچیک بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل زیباست.

hidalgo_o_139141
21-03-2008, 14:48
واقعا خسته نباشيد ميگم

EHSANRF
21-03-2008, 16:10
روی چه گوشیهایی جواب میده؟

Hadi King
21-03-2008, 16:48
روی چه گوشیهایی جواب میده؟

رو گوشي هاي كه جاوا رو ساپورت ميكنه جواب ميده...:10:

موفق باشيد!:40: