مشاهده نسخه کامل
: آلبوم 5 مگاپیکسلها
Highbury
20-03-2008, 23:20
سلام دوستان
حتما میدونید که این روزا بازار رقابت بین گوشیهای 5 مگاپیکسل بسیار داغ هست هر کسی میاد یه چیزی میگه.قبلا هم تاپیکی با همین عنوان برای مقایسه ان73 و کا800 بود که واقعا خیلی مفید بود
اما الان که دوره ی اونها تموم شده و فرزندانشون برای رقابت وارد میدون شدن:31:
بین 5 مگاپیکسلی ها الان چند گوشی از قبیل ان82/95/95 هشت گیگ
جی800 سامسونگ
کا850 سونی اریکسون در بازار موجوده.
کسانی که عکسی از این گوشیهاشون دارند خواهشا اینجا رو کنند تا کسانی که مثل من و خیلی های دیگه سر درگم هستند بتونند خودشون انتخاب بکنند
فقط خواهشا از کل کردن و جر و بحث کردن خود داری کنید
در ضمن هر کسی هر عکسی گرفت اینجا نذاره بهترین عکسهاشون و از سوژه های خوب بذاره تا لذت ببریم
فقط عکسها رو حتما ریسایز کنید و با سایز بزرگ نذارید 800*600 مناسبترینه
هر کسی هم اگه بخواد سایز بزرگ بذاره فقط لینکش رو ضمیمه پستش کنه تا هر کی خواست ببینه
Sasan Info
21-03-2008, 00:02
کاظم جان من خیلی از اینجور تاپیک ها خوشم میاد و دوست دارم توش فعالیتی داشته باشم
اما اگه اتفاقی بیوفته من مجبورم وظیفمو انجام بدم
شرایط این تاپیک خیلی حساسه
فقط یه اتفاق کوچیک باعث خرابی فروم میشه
پس لطفا رعایت کنید
ممنون
خب دوستان ضمن تبریک سال نو اولین عکس من میذارم
گوشی کا850 ضمنا عکس تو تاریکی مطلق گرفته شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S A M S U N G
21-03-2008, 03:13
سلام به همگی ...
ضمن اینکه باید بگم منم برگشتم ایران ....
عکس زیر با G800 سامسونگ و با زوم اپتیکال هستش ...
D o l f i n
21-03-2008, 11:30
عكس g800 خيلي با كيفيت افتاده بايد بگم عاليه با 850 يه عكس از فضاي باز مثل همين بگيريد تا مقايسه كنيم
S A M S U N G
21-03-2008, 11:56
سلام به همگی ...
عکس زیر با گوشی G600 سامسونگ هستش ...
Highbury
21-03-2008, 11:56
البته دلفین جان عکسی که با کا850 گرفته شده در تاریکی مطلق هست و نویز اون خیلی خیلی کمه.وقتی که یو600 داشتم در مقایسه با کا800 گفتم که گوشی سامسونگ در فضای باز و گرفتن عکس از منظره بسیار خوب عمل میکنه.الان که می بینم مشکل کمرنگ بودن عکسها در جی800 برطرف شده و عکسها کاملا طبیعی هستش این رو میشه از رنگ اسمان میشه پی برد.
البته محیطی که سامسونگ جان انتخاب کرده بسیار خوب بوده و از نظر زمانی هم در ساعتی بوده که عکس خوب میشه گرفت.
عکسی هم که با جی600 گرفته شده از نظر میزان نویز خیلی خوبه و نویزی نمیشه دید.مثل اینکه هوا ابری بوده.سامسونگ جان الان جی600 داری؟توی ایران کار میکنه؟قیمتش توی آلمان چقدر بود؟من شاید به دوستانم بگم که از اون ور اب برام بفرستن
بی صبرانه منتظر عکس ان82 هستم.
خوب اینم یکی دیگه
Nabakhshoode
21-03-2008, 12:16
خب دوستان ضمن تبریک سال نو اولین عکس من میذارم
گوشی کا850 ضمنا عکس تو تاریکی مطلق گرفته شده
عجب عکسی گرفته لامصب اونم تو تاریکی مطلق...
عکس گرفته شده با جی 800 با زوم اپتیکال هم عالی بود ...
ali racer
21-03-2008, 12:22
کاظم وایسا حالی بهت میدم
هر کاری میکنم
فعلا فایل عکس ان 82 اتچ نمیشه !
اینم عکس تو هوای آلوده طهران
S A M S U N G
21-03-2008, 13:11
سلام به همگی .....
کاظم جان من گوشی از آلمان همراه خودم نیاوردم و الان هم D900 دارم ...
عکس زیر با گوشی G800 سامسونگ و در تاریکی مطلق هستش ...
Highbury
21-03-2008, 14:25
علی جون منتظرم.
سامسونگ جان جی800 فلاشش ضعیفتره مثل اینکه.اما هم میتونه عیب باشه و هم میتونه مفید باشه.
مثلا اگه فاصله از 2متر بیشتر باشه خب معلومه که کا850 و ان82 بهتره اما اگه فاصله نزدیکتر باشه حدود یک متر به نظرم جی800 بهتره چون نور زیاد باعث میشه که بعضی جزئیات خوب دیده نشه.ناگفته نماند که توی گوشی مثل کا850 مثلا هر چقدر نزدیکتر بشی یا محیط تاریکتر باشه میزان قدرت فلاش تنظیم میشه.در مورد ان82 متاسفانه اطلاعی ندارم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این بود که به نظر تو جی600 عکسهاش بهتره یا جی800؟این جوابم رو در قالب یک عکس جواب بده تا پست بیهوده نباشه.و اینکه جی600 توی آلمان چه قیمت داره جی800 چه قیمتی داره؟
کری جان عکسی که گرفتی نفهمیدم آیا رنگ واقعی درختها اینجوریه یا گوشی رو خوب تنظیم نکردی چون اگه مثل کا800 باشه باید خوب تنظیم کنی جزئیات کمتری هم نشون داده.
یه نکته بعضی ها شاید فکر کنند که چرا نظر سنجی نذاشتم.من برای این کارم دلیل دارم به خاطر اینکه از این نظرسنجی ها قبلا هم بوده حتی زمانی که کا850 با نسخه بتا بدترین نتیجه را گرفت خیلی ها اومدن به کا850 رای دادن و اول شد.و نتیجه نظرسنجی به نظرم خوب در نمیاد بهتره که هر کسی بیاد ببینه و خودش تصمیم بگیره که کدام بهتره.
کری جان عکسی که گرفتی نفهمیدم آیا رنگ واقعی درختها اینجوریه یا گوشی رو خوب تنظیم نکردی چون اگه مثل کا800 باشه باید خوب تنظیم کنی جزئیات کمتری هم نشون داده.
یه نکته بعضی ها شاید فکر کنند که چرا نظر سنجی نذاشتم.من برای این کارم دلیل دارم به خاطر اینکه از این نظرسنجی ها قبلا هم بوده حتی زمانی که کا850 با نسخه بتا بدترین نتیجه را گرفت خیلی ها اومدن به کا850 رای دادن و اول شد.و نتیجه نظرسنجی به نظرم خوب در نمیاد بهتره که هر کسی بیاد ببینه و خودش تصمیم بگیره که کدام بهتره.
اون عکس چون هوا تقریبا ابری بود من نور به حالت cloudy تنظیم کردم برای همین رنگ ها پر رنگتر نشون داده شدن و برای همین جزئیات خوب معلوم نیست
در رابطه با نظر سنجی هم کار خوبی کردی چون نظر سنجی فقط باعث انحراف بحث و دعوا میشد
S A M S U N G
21-03-2008, 14:58
سلام کاظم جان ...
متاسفانه عکسی که از یک محیط با G800 و G600 گرفته باشم ندارم ....
من همیشه گفتم G600 بهترین دوربینو توی روز بین 5 مگاپیکسلیها داره ... البته به نظر من فریمور G800XEGK4 گوشی G800 دوربینش بهتر شده ...
قیمت G600 در آلمان به پول ایران میشه 320 الی 335 هزار تومان ...
قیمت G800 در آلمان به پول ایران میشه 370 الی 389 هزار تومان ...
این عکس هم با گوشی G800 سامسونگ و در تاریکی مطلق و با فاصله تقریبا 2.5 متر هستش ...
D o l f i n
21-03-2008, 22:02
خداوكيلي اختلاف خيلي كمي با هم دارن همشون غول هستن 850 با اين همه انتقادي كه ازش شد البته اون زمان بتا بود خيلي عالي كار كرده ولي اگه كسي همه اين گوشي ها رو اگه ميتونست با هم گير بياره و از يه جا با همشون عكس بگيره چي ميشد اينجوري بهترين نتيجه رو ميگرفتيم اگه كسي ميتونه حتما اين كار رو بكنه
مثلا اگه فاصله از 2متر بیشتر باشه خب معلومه که کا850 و ان82 بهتره اما اگه فاصله نزدیکتر باشه حدود یک متر به نظرم جی800 بهتره چون نور زیاد باعث میشه که بعضی جزئیات خوب دیده نشه.
کاظم جان میدونم خودت ک800 داشتی. ولی پرقدرت بودن فلاش دلیل بر این نیست که عکس سفید میشه (از نور زیاد)
فاصله کمتر از 10 سانت(البته مال ک800 هست) :
خداوكيلي اختلاف خيلي كمي با هم دارن همشون غول هستن 850 با اين همه انتقادي كه ازش شد البته اون زمان بتا بود خيلي عالي كار كرده ولي اگه كسي همه اين گوشي ها رو اگه ميتونست با هم گير بياره و از يه جا با همشون عكس بگيره چي ميشد اينجوري بهترين نتيجه رو ميگرفتيم اگه كسي ميتونه حتما اين كار رو بكنه
سلام مهدی جان (فک کنم اسمت همین بود)
کلآ گوشیهای سونی اریکسون وقتی خیلی عالی عکس میگیرن که تنظیماتش رو خوب انجام داده باشی
مثلآ من که 7800 تا عکس با ک800 گرفتم و زیر و روی تنظیماتش رو میدونم قطعآ بهتر میتونم از هر کسی عکس بگیرم
در کل خیلی ممنونم از همه بچه ها بخصوص سامسونگ عزیز و کوری جان
بازم عکس بذارید . منتظریم
Highbury
21-03-2008, 22:32
کاظم جان میدونم خودت ک800 داشتی. ولی پرقدرت بودن فلاش دلیل بر این نیست که عکس سفید میشه (از نور زیاد)
فاصله کمتر از 10 سانت(البته مال ک800 هست) :
سلام بهراد خان پست قبلی ام رو بخون::31::
ناگفته نماند که توی گوشی مثل کا850 مثلا هر چقدر نزدیکتر بشی یا محیط تاریکتر باشه میزان قدرت فلاش تنظیم میشه
من گفتم که گوشی های سایبرشات اگه توی محیط تاریکتر بری بیشتر فلاش میزنه.اگه تنظیم شب رو بذاری نورش بازم بیشتر میشه.اگه میخواهی فوکاس کنی نورش کمتر میشه تا جزئیات کم نشن.
و گفتم که نمیدونم آیا جی800 و ان82 اینجوری هست یا نه؟
در ضمن من توی یه ریویوی فارسی خوندم که جی800 فلاشش میتونه مثل چراغ قوه روشن بمونه آیا درسته؟فکر نکنم اینجوری باشه.
بهراد جان خوشم میاد که عکسهات رو نگه داشتی.من یادم میاد که این عکس رو توی آلبوم کا800 و ان73 گذاشتی دقیقا خاطرم نیست که یه عکس هم توی همین مایه ها rjoun یا feryjoon هم گذاشته بود واسه رقابت که کم آوردن:21:
Nabakhshoode
21-03-2008, 23:48
داوكيلي اختلاف خيلي كمي با هم دارن همشون غول هستن 850 با اين همه انتقادي كه ازش شد البته اون زمان بتا بود خيلي عالي كار كرده ولي اگه كسي همه اين گوشي ها رو اگه ميتونست با هم گير بياره و از يه جا با همشون عكس بگيره چي ميشد اينجوري بهترين نتيجه رو ميگرفتيم اگه كسي ميتونه حتما اين كار رو بكنه
خدا وکیلی موافقم K850 با اینکه عکسایی که ازش دیدم قبلا شدیدا ناامید کننده بودن ولی عکسایی که دوستان گذاشتن جدا دیدنی بودن ... هر چند قضاوت درست همونجوریه که شما گفتین وقتیه که تو یه محیط ازشون عکس گرفته شده باشه و مهمتر اینکه عکس ریسایز نشه و تو رزلوشن 5 مگ عکسارو ببینیم ...
سلام کاظم جان ...
متاسفانه عکسی که از یک محیط با G800 و G600 گرفته باشم ندارم ....
من همیشه گفتم G600 بهترین دوربینو توی روز بین 5 مگاپیکسلیها داره ... البته به نظر من فریمور G800xegk4 گوشی G800 دوربینش بهتر شده ...
قیمت G600 در آلمان به پول ایران میشه 320 الی 335 هزار تومان ...
قیمت G800 در آلمان به پول ایران میشه 370 الی 389 هزار تومان ...
این عکس هم با گوشی G800 سامسونگ و در تاریکی مطلق و با فاصله تقریبا 2.5 متر هستش ...
کاملا موافقم در مورد G600 عکساش در مقایسه با N95 و K850 تو رویو ها و با رزلوشن فول بهتر بودن ! ضمن اینکه عکساش خیلی کم حجم بودن ( فک کنم حدود 600-700 کیلو بایت بودن ) که برای یه دوربین 5 مگ فوق العادس ...
با توجه به اینکه خیلی اختلاف قیمتم به نظر میرسه نداشته باشه تو ایران G600 در صورت ورود فروش خیلی خوبی خواهد داشت ( البته اصلا اطلاعی ندارم وارد شده یا نه ... و اگه نشده کی میشه ؟! ) !
saeidsmxo
22-03-2008, 02:37
ناگفته نماند که توی گوشی مثل کا850 مثلا هر چقدر نزدیکتر بشی یا محیط تاریکتر باشه میزان قدرت فلاش تنظیم میشه
:21:
يعني رو گوشيه D900i هم تنظيم ميشه؟؟
عکس در شب
حالت Auto
ISO: Auto
سلام بهراد خان پست قبلی ام رو بخون::
من گفتم که گوشی های سایبرشات اگه توی محیط تاریکتر بری بیشتر فلاش میزنه.اگه تنظیم شب رو بذاری نورش بازم بیشتر میشه.اگه میخواهی فوکاس کنی نورش کمتر میشه تا جزئیات کم نشن.
و گفتم که نمیدونم آیا جی800 و ان82 اینجوری هست یا نه؟
در ضمن من توی یه ریویوی فارسی خوندم که جی800 فلاشش میتونه مثل چراغ قوه روشن بمونه آیا درسته؟فکر نکنم اینجوری باشه.
بهراد جان خوشم میاد که عکسهات رو نگه داشتی.من یادم میاد که این عکس رو توی آلبوم کا800 و ان73 گذاشتی دقیقا خاطرم نیست که یه عکس هم توی همین مایه ها rjoun یا feryjoon هم گذاشته بود واسه رقابت که کم آوردن
سلام داش کاظم
داش من پست قبلیت رو خونده بودم .خیلی هم با دقت خوندم
این جملت رو هم دیدم
ولی خود شما یه پارادوکس نوشتی
مثلا اگه فاصله از 2متر بیشتر باشه خب معلومه که کا850 و ان82 بهتره اما اگه فاصله نزدیکتر باشه حدود یک متر به نظرم جی800 بهتره چون نور زیاد باعث میشه که بعضی جزئیات خوب دیده نشه.
بعد باز پایینش نوشتی :
ناگفته نماند که توی گوشی مثل کا850 مثلا هر چقدر نزدیکتر بشی یا محیط تاریکتر باشه میزان قدرت فلاش تنظیم میشه.در مورد ان82 متاسفانه اطلاعی ندارم.
پس اینکه فلاش جی800 چون ضعیفتر هست از فاصله نزدیک بهتر عمل میکنه نیست
حالت داکیومنت ک800 رو که یادت هست (تازه ک850 ایزو هم داره)
حالا بیخیالش
بچه هایی که 5 مگی دارید عکس بذارید !!!
راستی سامسونگ جان اگه جی800 یا جی600 دم دستت هست از قطره های آب یه چندتا عکس بگیر ببینیم سرعت شاترش چطوره
یه عکس واسه نمونه واست میذارم بعدآ
B L A S T E R
22-03-2008, 12:57
من این عکس رو با کا800 گرقتم ..البته اینجا جاش نیست فقط میخوام تنظیم فلاششو نشون بدم.
فقط گیر ندیداا دیگه نمیزارم.:دی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اینم عکس از فاصله کمتز 10 سانتی متر
این عکس رو حالت auto گرفتم و حتی رنگ محیط هم تنظیم نکردم
Highbury
22-03-2008, 18:01
کری جان عکس دوم خوبه اما عکس اولت
وقتی که دیدم احساس کردم گلهای بزرگی اما تا دیدم نوشتی 10 سانت فهمیدم که از این گلهای ریزه میزه هستش.از نظر رنگ و منگ و نویز خیلی خوبه و تایید میشه اما تو باید روی یکی از اونها فوکاس میکردی
ماشالله فوکاس سایبرشات هم اخرشه.
کری جان عکس دوم خوبه اما عکس اولت
وقتی که دیدم احساس کردم گلهای بزرگی اما تا دیدم نوشتی 10 سانت فهمیدم که از این گلهای ریزه میزه هستش.از نظر رنگ و منگ و نویز خیلی خوبه و تایید میشه اما تو باید روی یکی از اونها فوکاس میکردی
ماشالله فوکاس سایبرشات هم اخرشه.
زیمکا جون باور کن انقدر گله گوچیک بود که اگه می خواستم روی یکیش فوکاس کنم باید گوشی به گل می چسبوندم!!!!!!!!!!!!!
راستی از عکس های ان82 خبری نشد
اینم عکس برای نشون دادن سرعت شاتر کا850
قدرت شاتر خوبه...
ولی عکس ها ی دیگه یکم غیر طبیعی و تاره...
منظورم k850 دار ها بود...
فقط میگم دم ان95 خودمون گرم...
به k850 دار ها بر نخوره ها...
ولی اصلا عکساش خوب نیست...
واقعیتو گفتم...
تار و بی روح........................................
B L A S T E R
23-03-2008, 00:01
سلام
دوست عزیز عکسارو ریسایز کنید ...اینطوری نیم ساعت طول میکشه صفحه بیاد بالا
Highbury
23-03-2008, 00:02
دوست عزیز پی990 من صفحه اول قوانینی رو برای این تاپیک گذاشتم اینکه عکسها باید 800*600 باشه با برنامه ی ACDsee میتوانید ریسایز کنید.
الان فرم تاپیک بسیار بد شده و اینکه خیلی خیلی دیر لود میشه
اونجا هم گفتم اگه میخواهید در سایز بزرگ بذارید فقط لینکش رو بذارید.
اما یه راهنمایی در مورد عکس گرفتن
توی عکس دومی که گذاشتید متوجه شدم همون سوژه اول هستش وقتی میخواهید از منظره عکس بگیرید سعی کنید یه کم فاصله بگیرید توی عکس دوم یه جوری افتاده یعنی برگهای سبز نمایان تر شده تقریبا نیمه فوکاس شده که عکس جالب در نمیاد اما عکس اولی بهتر شده
توی عکس سومی تنظیمات نور را انجام بدید .
من قبلا هم گفتم که کا800 توی نور شدید خوردشید مشکل داره اونم به خاطر نداشتن تنظیم ایزو بودش که توی کا850 باید رفع بشه.
اگه تونستی عکسهات رو ریساز و ویرایش کن اگه نتونستی که بی خیال از این به بعد سعی کن طبق قوانین رفتار کنی
موفق باشی دوست عزیز
ولی خداییش این کا850 با اون کا850 ای که توی ریویوها بود خیلی فرق داره وعکساش بهتره
فکر نمیکردم عکس های k850 اینجوری باشه...
قدرت شاتر خیلی خوبه...در حد ان82 هست...
ولی اصلا طرفداری نمیکنم...
خودتون میبینید دیگه....عکس هارو...
ولی کلیه ی عکس ها در حد 5 مگاپیکسل نیست...
چجوری باید عکس بذارم...
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
H M R 0 0 7
23-03-2008, 00:25
دوستان عزیز اینجای جای گزاشتن عکس نیست.
اگر هم میخواین بزارین لطفا فقط لینک عکس رو بزارین تا تاپیک بهم نریزه.
popo_p990
23-03-2008, 00:29
جناب همکار عزیز
اینجا اگر عکس نزاریم که کسایی که میخوان بیان ببینن و برن پس باید چی کار کنیم ؟ من عکس های قبلی رو بزرگ up کردم ولی از این به بعد به سایز کوچک مثل دو عکس قبل upload میکنم.
از بقیه هم میخوام که عکس هاشون رو 800*600 بزارن
H M R 0 0 7
23-03-2008, 00:43
جناب همکار عزیز
اینجا اگر عکس نزاریم که کسایی که میخوان بیان ببینن و برن پس باید چی کار کنیم ؟ من عکس های قبلی رو بزرگ up کردم ولی از این به بعد به سایز کوچک مثل دو عکس قبل upload میکنم.
از بقیه هم میخوام که عکس هاشون رو 800*600 بزارن
دوست عزیز گفتم که بهتره لینک عکستون رو بزارید.
Highbury
23-03-2008, 01:09
همکار جون قبلا هم از این تاپیکها بوده و هیچ مشکلی هم نیستش
به نظرم هیچ مشکلی نداره خب این عکسها مالی گوشی هستش و فقط برای مقایسه هستش و نه چیزه دیگه.
لینک گذاشتن اصلا حال نمیده گفتم که بهتره 800*600عکس بذاریم و اگه سایز بزرگتر بود لینک گذاشته بشه.
Highbury
23-03-2008, 01:10
چجوری باید عکس بذارم...
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
مثلا به سایت tinypic برو عکست رو آپلود کن و لینک مربوطه اش رو توی پستت بذار همین.
علی جون منتظرم.
سامسونگ جان جی800 فلاشش ضعیفتره مثل اینکه.اما هم میتونه عیب باشه و هم میتونه مفید باشه.
مثلا اگه فاصله از 2متر بیشتر باشه خب معلومه که کا850 و ان82 بهتره اما اگه فاصله نزدیکتر باشه حدود یک متر به نظرم جی800 بهتره چون نور زیاد باعث میشه که بعضی جزئیات خوب دیده نشه.ناگفته نماند که توی گوشی مثل کا850 مثلا هر چقدر نزدیکتر بشی یا محیط تاریکتر باشه میزان قدرت فلاش تنظیم میشه.در مورد ان82 متاسفانه اطلاعی ندارم.
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این بود که به نظر تو جی600 عکسهاش بهتره یا جی800؟این جوابم رو در قالب یک عکس جواب بده تا پست بیهوده نباشه.و اینکه جی600 توی آلمان چه قیمت داره جی800 چه قیمتی داره؟
در مورده ان 82 هم بايد بگم همين خصوصيت رو داره چه بسا قوي تر.
H M R 0 0 7
23-03-2008, 11:05
همکار جون قبلا هم از این تاپیکها بوده و هیچ مشکلی هم نیستش
به نظرم هیچ مشکلی نداره خب این عکسها مالی گوشی هستش و فقط برای مقایسه هستش و نه چیزه دیگه.
لینک گذاشتن اصلا حال نمیده گفتم که بهتره 800*600عکس بذاریم و اگه سایز بزرگتر بود لینک گذاشته بشه.
دوست عزیز قصد من دخالت نیست ولی هدف ایجاد این تاپیک چیه؟جز اینه که میخواین کیفیت عکس هایی که با 5 مگاپیکسلی گرفته شده رو به نمایش بزارین برای مقایسه؟ خوب اگه اینطوره چرا رزولیشن عکسها رو پایین بیارین که چیزی از 5 مگاپیکسلی نمی مونه. و اصلا نمیشه تشخیص داد این عکس از چه گوشی با چه رزولیشنی بیرون اومده. پس بهتر نیست بدون تغییر اندازه تصویر، اونو به همون صورت که از دوربین بیرون میاد بزارین(البته لینکش رو میگم)
شما میتونین علاوه بر لینک عکس، یک پیش نمایش هم از عکس مورد نظر رو با رزولیشن خیلی پایین بزارین(مثلا 320*240)
بازم میل خودتونه
موفق باشین
Highbury
23-03-2008, 12:48
دوست عزیز قصد من دخالت نیست ولی هدف ایجاد این تاپیک چیه؟جز اینه که میخواین کیفیت عکس هایی که با 5 مگاپیکسلی گرفته شده رو به نمایش بزارین برای مقایسه؟ خوب اگه اینطوره چرا رزولیشن عکسها رو پایین بیارین که چیزی از 5 مگاپیکسلی نمی مونه. و اصلا نمیشه تشخیص داد این عکس از چه گوشی با چه رزولیشنی بیرون اومده. پس بهتر نیست بدون تغییر اندازه تصویر، اونو به همون صورت که از دوربین بیرون میاد بزارین(البته لینکش رو میگم)
شما میتونین علاوه بر لینک عکس، یک پیش نمایش هم از عکس مورد نظر رو با رزولیشن خیلی پایین بزارین(مثلا 320*240)
بازم میل خودتونه
موفق باشین
خب منم گفتم که هر کی خواست سایز اصلی رو فقط لینکش رو بذاره و حداکثر با رزولیشن800*600 بذاره که صفحه خراب نشه حالا کوچیکتر کرد اشکالی نداره.
در مورد اینکه شما گفتید معلوم نیست با چه گوشی گرفته میشه .با رفتن به propertise عکس اونجا میتونید ببینید که با چه گوشی گرفته شده.
سلام بچه ها
تاپیک عالی داره پیش میره
فقط همش ک850 هست
ن82 دارها یا ن95 دارها بجنبید دیگه !!!
ممنون کاظم جان بابت تاپیکت
حیف که من ک850 یا ... ندارم
وگرنه عکس میذاشتم هلوووووو!!!
ک800 رو که یادت هست !!!
popo_p990
23-03-2008, 15:39
عکس هایی که گذاشتم پاک کردن و اخطار دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان95 8گیگ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
noisymind
23-03-2008, 18:56
به نظر من دوستان یک عکس ریسایز شده کوچک ( مثل Actoor ) بذارن و لینک با سایز اصلی رو هم بذارن هر کی خواست بره دانلود کنه صفحه رو هم به هم نمیریزه.
قدرت شاتر خوبه...
ولی عکس ها ی دیگه یکم غیر طبیعی و تاره...
البته در رابطه با رنگ ها تا زمانی با یک دوربین دیجیتال از همون محیط عکس انداخت نمیشه در رابطه با طبیعی بودن یا غیر طبیعی بودن عکس ها نظر داد در رابطه با تار بودن هم همین طور
در ضمن بدجوری منتظر عکس های ان95 که به قول شما از کا850 بهتره هستیم همین طور ان82 و ان95 8گیگ
اینم عکس تو روز بارونی
سلام
اينم N82 :
شاد باشيد:40:
اينم تو تاريكي مطلق
شاد باشيد:40:
Highbury
23-03-2008, 23:05
سلام بچه ها
تاپیک عالی داره پیش میره
فقط همش ک850 هست
ن82 دارها یا ن95 دارها بجنبید دیگه !!!
ممنون کاظم جان بابت تاپیکت
حیف که من ک850 یا ... ندارم
وگرنه عکس میذاشتم هلوووووو!!!
ک800 رو که یادت هست !!!
خواهش میکنم بهراد واقعا جای همچین تاپیکی خالی بود مطالب همه پراکنده شده بودند و بهتر بود در یک تاپیک هم عکسها رو بذاریم و هم د ر موردشون صحبت کنیم البته جنجال کردن ممنوع.توهین هرگز.:18:
بهراد جان بهتر نیست که شما یه تاپیک توی کلوپ سونی اریکسون بزنی و آموزش عکس گرفتن با گوشیهای سایبرشات رو بذاری آخه خیلی تنظیمات زیاد داره و باید فهمید که در چه محیطی با چه تنظیماتی عکس بگیریم بهتره.
عکس ان82 خوب بود طبق انتظار مثل ان73 عکس گرفته بود(فوکاس)فوکاسش عجیبه مثل این می مونه که این عکس رو شما از جایی بریده باشید و با فتوشاپ گذاشته باشید.اما توی فوکاسهایی که کا800 میگرفت یه نمه طبیعی تر به نظر میرسید.با این حال عکسش واقعا خوب بود و از نویز مویز هم خبری نبود.
بچه ها اگه تونستید یه لینک از سایز اصلی رو هم بذارید.
ali racer
23-03-2008, 23:18
کاظم اینم به عشق تو :31:n82[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
23-03-2008, 23:58
با توجه به بررسی های انجام شده این تاپیک جزو تاپیک های مهم قرار داده مبشه
اما اینا یادتون نره:
اگه اتفاقی بیوفته من مجبورم وظیفمو انجام بدم
شرایط این تاپیک خیلی حساسه
فقط یه اتفاق کوچیک باعث خرابی فروم میشه
پس لطفا رعایت کنید
استیکی شد
ممنون
Highbury
24-03-2008, 00:23
ساسان جون ای ول میخوام با جی800 خودت اینجا رو بترکونی
علی جون دمت گرم یه کم سمت پایین و چپ میرفتی عکست خیلی توپ میشد
اما خداییش عکسها خیلی شبیه به هم هستن
B L A S T E R
24-03-2008, 10:47
n82 خیلی خوب گرفته .فقط باید یکم عقب تر میرفتی..
منم 5 مگاپیکسلی میخوووووووووووام..اگه داشتم اینجا رو میترکوندم.
خواهش میکنم بهراد واقعا جای همچین تاپیکی خالی بود مطالب همه پراکنده شده بودند و بهتر بود در یک تاپیک هم عکسها رو بذاریم و هم د ر موردشون صحبت کنیم البته جنجال کردن ممنوع.توهین هرگز.
بهراد جان بهتر نیست که شما یه تاپیک توی کلوپ سونی اریکسون بزنی و آموزش عکس گرفتن با گوشیهای سایبرشات رو بذاری آخه خیلی تنظیمات زیاد داره و باید فهمید که در چه محیطی با چه تنظیماتی عکس بگیریم بهتره.
درسته کاظم جان
منم از تو و همچنین ساسان که تاپیک رو استیکی کرد خیلی ممونم
ایشالله منم یه گوشی 5 مگاپیکسل بخرم و بتونم تو این تاپیک پست بدم
در مورد آموزش هم والا چی بگم
شاید همچین کاری کردم
ولی خیلی وقت میخواد همچنین سرعت اینترنت مجال نمیده (اگه بخوام عکس آپ کنم سرویس میشم)
در کل منتظر بقیه عکسها هستیم
داش ساسان ببینم با جی800 چه میکنی
ali racer
24-03-2008, 12:59
من یه سری عکس دارم با ان 82
اگه طالب هستین تا بگذارم براتون
یا در خواست بدین تو چه محیطی بگیرم براتون...
ان95 8گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فوکاس با فاصله کمتر از 10سانت
من یه سری عکس دارم با ان 82
اگه طالب هستین تا بگذارم براتون
یا در خواست بدین تو چه محیطی بگیرم براتون...
اگه لطف کنی که ممنون میشیم
ولی عکس های ان82 اصلا شبیه ان95 و ان73 نیست و رنگاش نسبت به اون 2تا خیلی طبیعی تره
راستی اگه تونستی از قطرات اب عکس بنداز تا ببینیم سرعت شاترش چقدره
ali racer
24-03-2008, 19:08
شرمنده این عکس ماله ان 73 هستش
اشتباهی
آپ شد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer
24-03-2008, 19:13
اینم یه عکس از فوکوس 8 سانتی متری
در
تاریکی مطلق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer
24-03-2008, 19:16
این نکته رو هم اضافه کنم صرفا عکس هایی که آپ میکنم
برای نشون دادن کارایی دوربینه نه مهارت عکاس چون اکثرا کادرشون غلط هستش!
مثل عکس بالایی!!
playstation 3
24-03-2008, 19:49
گوشي گوشي خودم samsung sgh-e250!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
اگه لطف کنی که ممنون میشیم
ولی عکس های ان82 اصلا شبیه ان95 و ان73 نیست و رنگاش نسبت به اون 2تا خیلی طبیعی تره
راستی اگه تونستی از قطرات اب عکس بنداز تا ببینیم سرعت شاترش چقدره
داداش گلم من نمیدونم او 2 عکسی از ان95 8گیگ گذاشتم چه مشکلی داشت...
او 2 تا عکس به نظرم فوقولاده بود...از اون شفاف تر مخواستی؟؟؟
نمیدونم شما چجوری میگی واضح نیست و رنگاش طبیعی نیست...
به هر حال همه باید نظر بدم...
نظر یک نفر شرط نیست...
منتظر عکس های بهتر باشید...
داداش گلم من نمیدونم او 2 عکسی از ان95 8گیگ گذاشتم چه مشکلی داشت...
او 2 تا عکس به نظرم فوقولاده بود...از اون شفاف تر مخواستی؟؟؟
نمیدونم شما چجوری میگی واضح نیست و رنگاش طبیعی نیست...
به هر حال همه باید نظر بدم...
نظر یک نفر شرط نیست...
منتظر عکس های بهتر باشید...
منم هیچ صحبتی از ان95 8گیگ نکردم و در رابطه با عکس های شما نظر ندادم و اگر پستم ببینی گفتم ان95 و ان73
ali racer
24-03-2008, 21:29
اومدم عکسی که برای نشون دادن سرعت شاتر ان 82
خواسته بودین بگذارم
بازم اتچ نمیشه فایلش !!! تو همین پست ادیت میکنم براتون میگذارم
حالت دیگه ای می خوایید ؟
B L A S T E R
24-03-2008, 23:57
اینم یه عکس از فوکوس 8 سانتی متری
در
تاریکی مطلق
اینو خیلی باحال گرفتی.
ali racer
25-03-2008, 00:42
بابا من گفتم تاریکی مطلق
برای گوشی های فلاش زنون دار و تنظیم
میزان
نور فلاش اونها واسه عکسبرداری نزدیک(کلوز آپ) بود
نه گوشی های ال ای دی دار مثل ان 95 8گیگ !
saeidsmxo
25-03-2008, 03:19
عکسهايي که با k850 گرفته شدن حالت زردي دارن
يعني رنگ زرد توشون زياده و عکس رو از حالت طبيعي خارج ميکنه.
اين نظر من بود.
ان 95 دوسته خوبمون actooor خيلي خوب عكس ميگيره شفاف و با كيفيت.
در مورده كا 850 دوسته ديگه مون نمي دونم اين زردي رو نميشه گفت 100% وجود داره اما ميشه گفت عكس ها رنگ بندي سردي دارن كه اين از خصوصيات دوربين هاي سوني اريكسون هستش.
ممنون
علی اقا یعنی گوشی های دیگه حق عکس انداختن تو تاریکی مطلق رو ندارن؟؟؟؟
فعلا این عکس هایی که ان95 8گیگ می اندازه...رقابت رو برای ان82 و کا850 سخت کرده...
عکسهايي که با k850 گرفته شدن حالت زردي دارن
يعني رنگ زرد توشون زياده و عکس رو از حالت طبيعي خارج ميکنه.
اين نظر من بود.
دلیلش وایت بالانس کلودی هست
کلآ سونی اریکسون چون عکسهای کمرنگی میندازه این یه ترفند هست برای se دارها که عکس رو پر رنگ تر نشون بدن
ان 95 دوسته خوبمون actooor خيلي خوب عكس ميگيره شفاف و با كيفيت.
در مورده كا 850 دوسته ديگه مون نمي دونم اين زردي رو نميشه گفت 100% وجود داره اما ميشه گفت عكس ها رنگ بندي سردي دارن كه اين از خصوصيات دوربين هاي سوني اريكسون هستش.
ممنون
همین داش رضای گلمون میدونه (یه تاپیک با هم داشتیم در رابطه با تنظیمات ن73 و ک800 !!!!)
ali racer
25-03-2008, 12:37
علی اقا یعنی گوشی های دیگه حق عکس انداختن تو تاریکی مطلق رو ندارن؟؟؟؟
نه دوست من منظورم این نبود :31:
بحث سر میزان تنظیم قدرت فلاش برای عکس های نزدیک
بود که نور زیاد فلاش عکس رو مات وسفید نکنه
البته تو اون عکس ها که به زردی میزد من تنظیمات رنگ دوربین رو حالت cloudy گذاشته بودم
در ابطه با رنگ بندی هم درسته که رنگ ها زیاد پررنگ نیستند و سرد هستن ولی همین موضوع باعث میشه که در هنگام چاپ کیفیت عکس بهتر باشه
ali racer
25-03-2008, 21:32
اینم یه عکس از طاق بستان کرمانشاه (اثری مربوط به دوره ساسانی )
حالت نایت مد بدون اثر فلاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین داش رضای گلمون میدونه (یه تاپیک با هم داشتیم در رابطه با تنظیمات ن73 و ک800 !!!!)
نوكرتم داش بهراد.:40:
نه دوست من منظورم این نبود :31:
بحث سر میزان تنظیم قدرت فلاش برای عکس های نزدیک
بود که نور زیاد فلاش عکس رو مات وسفید نکنه
علي جان ان 95 رو هم بايد تنظيماتش رو انجام بدي تا از فاصله نزديك فوكوس خوبي داشته باشه و فلاشش عملكرد مناسب داشته باشه يعني عكس رو خراب نكنه.
البته تو اون عکس ها که به زردی میزد من تنظیمات رنگ دوربین رو حالت cloudy گذاشته بودم
در ابطه با رنگ بندی هم درسته که رنگ ها زیاد پررنگ نیستند و سرد هستن ولی همین موضوع باعث میشه که در هنگام چاپ کیفیت عکس بهتر باشه
درسته من براي عكاسي با گوشي هيچوقت وايت بالانس رو تغيير نمي دم و فقط روي حالت Auto قرار ميدم.
عكس طبيعي تر در مياد.
در مورد رنگ بندي ها هم بايد بگم با وجود سرد بودن عكس هاي كا 850 اما بايد گفت بيش از سايرين عكس هاي حقيقي ميگيره.
عكس هاي حقيقي يعني به واقعيت سوژه نزديك تر هستن.
ممنون
ali racer
26-03-2008, 12:12
این طور نمیشه گفت که عکس کدام گوشی به واقعیت نزدیک تره
باید عکس 2 تا گوشی رو با یه دوربین دیجیتال
نیمه حرفه ای مقاسیه کرد
اونوقت نظر ما به واقعیت نزذیک تر میشه
ali racer
26-03-2008, 12:15
علي جان ان 95 رو هم بايد تنظيماتش رو انجام بدي تا از فاصله نزديك فوكوس خوبي داشته باشه و فلاشش عملكرد مناسب داشته باشه يعني عكس رو خراب نكن
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
تو کدام قسمت دقیقا ؟
علی جان نمونه ی عکسی که گذاشتم رو ببین...
جواب سوال رو میگیری...
خیلی ببخشید...
نمیخوام جسارت کنم...
اگه نظر منو بخوای عکس های کا850 خیلی بی روحه...
اصلا رنگ نداره...
تاره...
B L A S T E R
26-03-2008, 19:57
کوری جان خیلی باحال گرفتی.فقط بگو فاصلش چند سانته
ali racer
26-03-2008, 20:37
این همه گل و گیاه رو شما از کجا گیر میارین میرین عکس های خفن میگیرین ؟! لول
راستی سعید
در حالت اتو عکس میگیری یا با تنظیمات ؟
کوری جان خیلی باحال گرفتی.فقط بگو فاصلش چند سانته
ممد خان فاصله کمتر از 10سانت بود
این همه گل و گیاه رو شما از کجا گیر میارین میرین عکس های خفن میگیرین ؟! لول
راستی سعید
در حالت اتو عکس میگیری یا با تنظیمات ؟
نه بابا بدون تنظیماته البته وقتی فاصله کم میشه و می خوای از فاصله نزدیک عکس بندازی حالت ماکرو خود به خود فعال میشه
راستش گل و گیاه از خیابون پیدا می کم امروز داشتن از بوته گل تو کوچه عکس مینداختم بنده خدایی پیدا شد گیر داده بود از من عکس بنداز:31::18:
اینم از آخر عاقبت تاپیک 5مگا پیکسلی ها
سلام به داش سعید عزیز
عکسات عالی بودن
ایول (تنظیمات رو بترکون)
خیلی ببخشید...
نمیخوام جسارت کنم...
اگه نظر منو بخوای عکس های کا850 خیلی بی روحه...
اصلا رنگ نداره...
تاره...
والا منم جسارت نمیخوام بکنم ولی احیانآ شما عینکی هستید ؟؟؟
شاید عینکت رو نزدی . لول (شوخی)
آخه مرد مومن این کجاش تاره ؟؟؟
اونقسمتی که تاره فاصلش از گل زیاده و روش فوکوس نشده !!!
ولی بدون شوخی میگم...
1-ان82
2-ان95 8گیگ
3-کا850
از نظر رتبه گیری تو عکس گفتم...
ehsssssan
27-03-2008, 01:22
شما هم لطف كن راهه خودتو برو:13: اين حرف يعني چي؟
من اين عكس رو با 95 معمولي در تاريكي مطلق فقط با فلش گوشي گرفتم.چه جورياست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:27::27:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
تو کدام قسمت دقیقا ؟
وقتي بخواي از سوژه عكس بگيري اونم از فاصله نزديك اونم با فلاش بايد ISO رو تنظيم كني.
وگرنه عكس خراب ميشه.
ممنون
Sasan Info
27-03-2008, 01:49
اوه اوه مثل این که وضعیت داره خطری میشه
بهتره یه تذکری بدم
کاشکي G800 داشتم اونوقت حاله همه رو ميگرفتم.
(البته غير از N82 )
من دارم و خیلی دوست دارم شرکت کنم
اما نه وقتشو دارم و نه حوصلشو :دی
اصلا شما راست میگی...ایول...افرین...
لال میشویم...
مگه اینجا میدونه جنگ که بیان بریزن سرم؟؟؟
حرف حق زدم...
نظر دادم...
همین...
دوست عزیز فکر نمیکردم ناراحت بشی
ببخشید قصد جسارت نداشتم
پست قبلیم(پست 91) هم شوخی بود (نوشته بودم شوخی)
در کل ببخشید (من طبق قوانین گفتم) هر جور صلاح میدونی و راحت هستی
در کل بازم عذر خواهی میکنم ازت
اوه اوه مثل این که وضعیت داره خطری میشه
بهتره یه تذکری بدم
داش ساسان یه صحبت خیلی منطقی بود
اگه به نظرت داره تاپیک رو خراب میکنه میتونی پاکش کنی
یا حق
ان95 8گیگ...بدونه تنظیم...
ali racer
27-03-2008, 13:48
من دارم و خیلی دوست دارم شرکت کنم
اما نه وقتشو دارم و نه حوصلشو :دی
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ...
||SIAVASH||
27-03-2008, 14:25
:20: ببخشید میدونم باید 5 MP باشه ولی خوب این هم بد نیست :D
2 مگا با w800i
در قسمت بعدی با N95 خودم میگیرم
||SIAVASH||
27-03-2008, 14:27
آقا من هرکاری کردم نتونسم کوچیکش کنم !! Sry
B L A S T E R
27-03-2008, 14:36
با استفاده از برنامه acdsee میتونی کوچیک کنی.
B L A S T E R
27-03-2008, 15:59
خداییش خیلی باحال میگیره.کجاش بی روحه.
اگه white balance رو روی day light میزاشتی توپ میشد
این عکس دیروز هنگام غروب گرفتم و نور اصلا مناسب نبود
alex_pk:فايل پيوست شد
ali racer
27-03-2008, 16:28
سعید جان عکس پست شماره 109 خیلی عالی بود
ماشالا
اگر فردا هوا خوب باشه و عمری باشه میرم کوه یه سری عکس توپ میگیرم
واستون
ان95 8گیگ...فاصله 10 سانتی متری...بدونه تنظیم...
سعید جان عکس پست شماره 109 خیلی عالی بود
ماشالا
اگر فردا هوا خوب باشه و عمری باشه میرم کوه یه سری عکس توپ میگیرم
واستون
خواهش میکنم دیگه خوراکمون شده ماکرو و گل هر جا تو خیابون گل میبینم وایمیستم عکس میندازم:20: شدیم سوژه ملت:31:
راستی علی جون عکس انداختن از قطرات آب یادت نره
سعید جون عکسات عالی بودن
خیلی عالی
حال دادی داداش
بازم بذار باببببببببببا !!!!!1
Highbury
27-03-2008, 23:43
انصافا این کا800 با اونکه توی ریویوها بود خیلی فرق داره.
سیاوش جون تو رو خدا عکسها رو ریساز کن در ضمن اینجا تاپیک 5 مگا ها هستش من با این اینترنت نفتیم باید یک ساعت صبر کنم تا عکس دبلیو800 شما لود بشه.اگه تونستی پستت رو ویرایش کن.
به خد
ان95 8گیگ...تاریکی 100 درصد...فوکوس...فاصله کمتر از 10 سانت...
alex_pk:فايل پيوست شد.
ولی به یه چیزی دقت کردید
توی ک800 یا هر گوشی دوربین داری اگه بخوای همچین عکسی بگیری عکس تاریک میشه
چون نور خورشید از پشت سوژه توی لنز میخوره
ولی ک850 اصلآ اینجوری نیست
خیلی عالیه !!!
این عکس رو ببینید :
B L A S T E R
28-03-2008, 11:11
اقای اکتور این اخرین عکسی که گذاشتی برگ خودش براق هست؟
ان95 8گیگ...تاریکی 100 درصد...فوکوس...فاصله کمتر از 10 سانت...
بلستر جان...
این عکس رو از درخت مو (انگور)گرفتم...والا من همینجوری انداختم...خوب فصل بهاره...برگها تمیزه...
به نظرت مشکل داره؟؟؟
B L A S T E R
28-03-2008, 12:13
نه.فقط میخواستم بدونم فلاشش طبیعی عمل میکنه یانه.
ممنون
ehsssssan
28-03-2008, 12:18
Actor جان واقعا غوغا كردي.
دقت كردين اين عكس تو تاريكيه مطلق توسط NOKIA N95 8 GIG گرفته شده نه توسط تنظيمات K800
ehsssssan
28-03-2008, 12:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين عكسم در تاريكيه مطلق توسط Nokia N95 معمولي گرفته شده
file:///F:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///F:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
حالا اين عكس رو نگاه كنين:27:
B L A S T E R
28-03-2008, 13:05
اينا از فاصله نزديك گرفته شده،از دور بگيريد اونوقت قدرت فلاش معلوم ميشه
ehsssssan
28-03-2008, 13:08
قدرت فلش از نزديك معلوم ميشه كه عكسي كه انداختي رو سفيد كرده يا بهش جون بخشيده مثل همين عكس من
تاپيك پاكسازي شد.
حذف پستهاي منحرف كننده تاپيك
اخطار به كاربران خاطي
خواهشن تكرار نشه ديگه.
دوستان هم لطف كنند حتي المقدور عكس هارو بصورت كد بذارن.
ممنون :)
SAEED_BARCELONA
28-03-2008, 19:38
سلام الکس جان. خوش اومدی
الکس اگه خود عکسو بزارن بهتره ها ولی ریسایز شده. آخه اینطوری یکی ممثل من که اینترنتم نفتیه که همه لینکارو نگاه نمیکنیم!
حالا هر جور صلاح میدونید
ali racer
28-03-2008, 22:50
اینم یه عکس دیگه از ان 82
سلام الکس جان. خوش اومدی
الکس اگه خود عکسو بزارن بهتره ها ولی ریسایز شده. آخه اینطوری یکی ممثل من که اینترنتم نفتیه که همه لینکارو نگاه نمیکنیم!
حالا هر جور صلاح میدونید
سلام سعيد جان..ممنون
بله دوستان ميتونن عكس هارو ريسايز كرده و اينجا قرار بدن و زيرش هم لينك عكس كامل رو قرار بدن
ممنون :)
ali racer
29-03-2008, 11:14
تو صفحه اول قرار شد عکس ها رو با رزولوشن 600 در 800 قرار بدیم
نه لینک اونها رو چون اسم تا پیک آلبوم 5 مگا پیکسلی ها هست
و دوستانی که از اینترنت بی سرعت (مثل خودم) استفاده میکنن مثلما با یه کم صبوری مشکلشون حل میشه
ولی این طوری تا پیک زیباییشو از دست میده...
فكر نميكنم انقدر نياز به بحث در رابطه با نوع گذاشتن عكس در تاپيك باشه
1 مقدار كوچيك كنين كه هم حالت صفحه به هم نخوره هم كاربران dial up دچار مشكل نشن.
زيرش هم ميتونيد لينك عكس اصلي رو بذارين
فقط خواهشا از کل کردن و جر و بحث کردن خود داری کنید
در ضمن هر کسی هر عکسی گرفت اینجا نذاره بهترین عکسهاشون و از سوژه های خوب بذاره تا لذت ببریم
فقط عکسها رو حتما ریسایز کنید و با سایز بزرگ نذارید 800*600 مناسبترینه
هر کسی هم اگه بخواد سایز بزرگ بذاره فقط لینکش رو ضمیمه پستش کنه تا هر کی خواست ببینه
اين هم قانونيه كه خودتون در صفحه اول گذاشتين.
من چيز ديگه اي غير از اين نگفتم.
لطفا در اين رابطه ديگه پست نديد.
ممنون:)
ehsssssan
31-03-2008, 00:21
كيفيت فيلم برداري 82 هم مثل عكس هستش يا بهتره؟
ali racer
31-03-2008, 00:58
چطور کیفیت فیلمبرداری رو با عکس برداری مقایسه میکنین ؟؟؟
فیلمبرداری ان 82 با 30 فریم بر ثانیه یکی از بهترین هاست (البته مقام اول رو نداره )
ali racer
31-03-2008, 01:03
S A M S U N G
31-03-2008, 01:27
سلام به همگی ....
بعد از چند روز ایرانگردی دوباره اومدم ....
عکس زیر با گوشی G800 هستش ...
ali racer
31-03-2008, 10:57
خوش اومدین ...
خوشحالم که تا پیک دوباره جون داره میگیره
فقط امیر جون یه چند تا عکس در حالت (کلوز آپ در نوکیا ....ماکرو در سونی اریکسون)
اصطلاح سامسونگشو بلد نیستم
بگیر
ممنونم
ان95 8گیگ...هوای ابری...کلوز اپ...
Highbury
31-03-2008, 15:13
توی سونی اریکسون چیزی به اسم ماکرو من دیدم اونجا داکیومنت هستش
توی سونی اریکسون چیزی به اسم ماکرو من دیدم اونجا داکیومنت هستش
ماکرو هم داره !!!
داکیومنت هم داره که داکیومنت یه مد توی عکاسیش هست (مثل اسپرت و نایت و پرتریت و ...)
Green_life
01-04-2008, 01:23
سلام
میخواستم ببینم چه تفاوتی بین فیلم برداریه Qvga با 30 فرم در ثانیه و فیلم برداریه Vga با 30 فرم در ثانیه چیه؟؟
آیا فقظ از نظر ابعاد فیلم تفاوت دارند یا از نظر کیفیت و روان بودن فیلم برداری هم با هم متفاوت هستند؟؟؟
Highbury
01-04-2008, 08:59
بهراد جان گوشی من فارسی بود چیزی به اسم ماکرو نبود.
در ضمن گرین لایف اینجا جای پرسش نبود اما اشکالی نداره
vga بهتره.همه جوره .تو برو یه فیلم دی وی دی نگاه بکن و بعدش یه وی سی دی .مسلما کیفیت اون دی وی دی خیلی بیشتره
سلام
میخواستم ببینم چه تفاوتی بین فیلم برداریه Qvga با 30 فرم در ثانیه و فیلم برداریه Vga با 30 فرم در ثانیه چیه؟؟
آیا فقظ از نظر ابعاد فیلم تفاوت دارند یا از نظر کیفیت و روان بودن فیلم برداری هم با هم متفاوت هستند؟؟؟
در روون بودن هیچ فرقی ندارن چون جفتشون 30 FPS هستند
FPS هم مخفف frame per secend هست یعنی فریم در ثانیه که جفت گوشی 30 فریم در ثانیه فیلم میگیرن پس روونیتشون یکیه !!!
میمونه اندازه که مال ک850 QVGA یعنی اندازه 320*240 هست
و ن82 که VGA یعنی 640*480 هست که 2 برابر ک850 یعنی QVGA هست
پس ن82 بهتره !!!
بهراد جان گوشی من فارسی بود چیزی به اسم ماکرو نبود.
در ضمن گرین لایف اینجا جای پرسش نبود اما اشکالی نداره
vga بهتره.همه جوره .تو برو یه فیلم دی وی دی نگاه بکن و بعدش یه وی سی دی .مسلما کیفیت اون دی وی دی خیلی بیشتره
ماکرو همون علامت گل ه هست (که تو قسمت فوکوس 3 نوع داره یکی بی نهایت / یکی معمولی(نرمال) و یکی دیگه ماکرو هست)
Nabakhshoode
01-04-2008, 10:33
و ن82 که Vga یعنی 640*480 هست که 2 برابر ک850 یعنی Qvga هست!!!
البته 4 برابر بهراد جان .
البته 4 برابر بهراد جان .
طول و عرض که 2 برابر میشه بعد ضربدر هم (مساحتش) میشه 4 برابر
ali racer
01-04-2008, 12:21
البته هر چقدر که ابعاد تصویر بزرگتر باشه
مسلما حجم بیشتری رو اشغال میکنه
برای مثال ان 82 برای هر دقیقه فیلمبرداری 20 مگ فضا پر میکنه !!
البته هر چقدر که ابعاد تصویر بزرگتر باشه
مسلما حجم بیشتری رو اشغال میکنه
برای مثال ان 82 برای هر دقیقه فیلمبرداری 20 مگ فضا پر میکنه !!
بازم خیلی عالیه !!!
دیجیتال کمرای دوست من (Canon S3IS) با یه مموری 2 گیگ 15 دقیقه بیشتر فیلم نمیگیره
ولی خداییش تهه کیفیت فیلمه ها
اندازش هم VGA 30 فریم هست
salar_2oo5
01-04-2008, 20:08
عکس با k850 در حالت ماکرو
salar_2oo5
01-04-2008, 20:19
عکس با k850 در حالت ماکرو
Highbury
01-04-2008, 22:22
به به می بینم که کا850 دارها نیروی جدید توی سنگرشون آوردن.
دوست عزیز ورودت رو به این فروم خوش آمد میگم
آقا سالار واقعآ عکسات فوق العاده بودن !!!
من خودم به شخصه کف کردم !!!
این ک850 همون ک850 ی ریویوو ج س م آرناست !؟!؟!
خیلی کیفیتش توپ شده بابا !!!
salar_2oo5
01-04-2008, 23:41
عکس با k850 در حالت ماکرو در تاریکی مطلق
B L A S T E R
02-04-2008, 11:13
اقا ممنون
بالاخره یکی به این تاپیک رسیدگی کرد
ali racer
02-04-2008, 23:11
بابا یه روز نبودیم
این تا پیک چرا خوابید ؟؟؟
ali racer
02-04-2008, 23:14
ان 82
سلام بر همگي من يه عكس آپلود كردم ولي خيلي بزرگه ميخوام بدونم چطوري كوچيكش كنم بعد اين ضميمه رو چطوري بزارم
alex_pk جان نخواستم شلوغ كنم ويرايش كردم
شما عكس رو همونجور بزرگ بذار من ضميمه ميكنم.
alex جان خودت درستش كن خيلي بزرگه
درستش كردم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با چه گوشي گرفتي؟
درستش كردم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با چه گوشي گرفتي؟
دست شما درد نكنه با n82 اين چرا اين طوري شد داخل گوشي خيلي قشنگ بود:41:
Majid393
04-04-2008, 10:42
سلام
اینم یه عکس با گوشیه جدیدم (ان82) + فلاش+ فوکوس+شب هم بود :
اگه خوشتون اومد حتما نظر بدید (ممنون)
بذارین تا عکس کاملا لود بشه (160 کیلوبایت بیشتر حجم نداره )
یه عکس از حرم امام رضا(ع) :فوکوس
alex_pk:فايل ها پيوست شد
B L A S T E R
04-04-2008, 16:35
خیلی قشنگ گرفته شده.
ممنون
ali racer
05-04-2008, 18:30
می بینم که همه زدین گاراژ ...
سلام خدمت همه دوستان گلم آقا عجب تاپیکی شده
اینم دریا با کا850
اقا تورو خدا عکس هارو پیوست ضمیمه کوچک نکنید...
نمیشه بزرگشونو دید...
دربی با کا850
البته این عکس بدون تنظیماته و آفتاب هم مستقیم تو لنز دوربین میزد
ان 82
night mode
ای سعید نامرد
پرسپلیسی هستی !!!
بچه ها یکی راهنمایی کنه
برای گرفتن عکس که قدرت شاتر ان95 8گیگ فهمید باید چجوری تنظیم کنیم؟؟؟
ای سعید نامرد
پرسپلیسی هستی !!!
تازه کجاش دیدی :31:
اینم عکس تو ماشین در حال حرکت
اقا تورو خدا عکس هارو پیوست ضمیمه کوچک نکنید...
نمیشه بزرگشونو دید...
چرا نميشه؟!!
روش كليك كن بزرگ ميشه ديگه!
روش کلیک میکنم blocked میزنه...
روش کلیک میکنم blocked میزنه...
از في*لتر ش*كن استفاده ميكني؟
نه الکس جان...
از ----- شکن استفاده نمیکنم...
از اين به بعد لينك رو هم بصورت كد شده قرار ميدم.
تا شما هم مشكلي نداشته باشي....
==============
قبلي هارو ديگه نميتونم كاري كنم
خیلی مخلصم الکس جان...
یک دنیا ممنون...
انشالاه جبران کنیم...
zhina_gian
07-04-2008, 07:46
دوستانی که گوشی هایی با تنظیمات پیشرفته دارند چند تا عکس با تنظیمات Panorama بگیرید تا ببینیم کدوم گوشی
بهتر عمل میکنه. مثلا عکسی که دوست عزیز corey در پست 160 از زمین فوتبال گرفتند اگر بصورت Panorama بود
خیلی خوب میشد.
منظورم عکس هایی هست که کشیده شده.
سلام
يه چند وقت نبودم n82 دارها كجـــــان؟
تاريكي مطلق
تو هواي ابري
راستي چطور فايلها رو پيوست ميكنيد؟؟
alex_pk:فايل ها پيوست شد.
legend جان عکسات خیلی عالی هست...
ایول...
اقا یکی به ما یاد بده...
دوربین ان95 8گیگ رو چجوری تنظیم کنیم که قدرت شاترش رو بفهمم؟؟؟
یونس جان راستی این عکس هات رو رو چه تنظیمی گرفتی؟؟؟
ali racer
07-04-2008, 12:24
منظورم عکس هایی هست که کشیده شده.
به به دوست خوبمون:46:
بله منظورتون رو فهمیدیم فقط مشکل اینجاست ان 82 وان 95 حالت پانورما ندارن...
ali racer
07-04-2008, 12:27
یونس ما میام عکس میزارم در میریم
الکس میاد پیوست میکنه ...لول
هوای ابری و البته اون موقع چون مموری گوشی پر شده بود عکس 3مگا انداختم
فاصله نزدیک نزدیک و البته تو شب
هوای ابری و البته بدون تنظیمات
alex_pk:فايل ها پيوست شد.
Majid393
07-04-2008, 13:28
شب با ان82 + فلاش :
ان95 8گیگ...هوای ابری...بدونه تنظیم...
Majid393
07-04-2008, 16:15
ان82 : جاده فیروز کوه ... هوای ابری....در حال حرکت تو ماشین....
شرمنده ولی جلو داشبورد ماشین تو عکس منعکس شده....
???????????? چرا ندارن خوبمش دارن حداقل ان 82 خودممم كه داره
برو توي application گوشي اونجا نرم افزارش هست
البته از اول از طريق كارخانه روي رم 2 گيگ نصبه
ali racer
08-04-2008, 10:30
اگه منظورتون اون برنامه هستش
که اونورو ان 91 و ان 73 داشتم
ولی کیفیت نداره عکس هایی که با پن و من میگیری
اصلا تعریفی نیست
منظورم تو گزینه های منو ی دوربین بود....
zhina_gian
08-04-2008, 10:34
سلام. فقط سونی اریکسون :31:
شوخی کردم.
اینو میدونم که کا850 داره اما فعلا کسی همچین عکسی نزاشته . این دوستمون رضا هم که بالای پست من پست
ایشون رو می بینید گفتند که نوکیا هم در بعضی گوشی هاش اینو داره. حالا که پانورما رو این چند تا گوشی دارند
زحمت بکشید و چند عکس قرار بدید تا ببینیم در این حالت در چه اندازه هایی میتونند عکس بگیرند.
چون اندازه پانورما ها در دوربین ها و گوشی های مختلف با همدیگه فرق میکنند.
با تشکر. :11:
ali racer
08-04-2008, 11:07
فقط گوشی خوب....(همون نوکیا لول !!!)
منم خدمت اون دوستمون و شما عرض کردم هیچ گوشی نوکیایی که تولید شده تو منو دوربین حالت پانورما نداره
و 2 تا برنامه ای هم که واسه این کار نوشته شدن
عکس هایی با کیفیت رو ارائه نمیدن
Majid393
08-04-2008, 11:23
ان82.....امروز صبح جلوی در مدرسه...هوای ابری...فوکوس.... :
اگه منظورتون اون برنامه هستش
که اونورو ان 91 و ان 73 داشتم
ولی کیفیت نداره عکس هایی که با پن و من میگیری
اصلا تعریفی نیست
منظورم تو گزینه های منو ی دوربین بود....
بله متاسفانه
همينطوره كه ميگيد
اگه تو منو هاي دوربين داشت خيلي بهتر بود
ehsssssan
09-04-2008, 00:23
ان95 8گیگ...هوای ابری...بدونه تنظیم...
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
عکس های n82 خیلی خداس ، اگه کسی دسترسی هم به k850 و هم به n82 داشت و میتونست چند تا عکس با دو گوشی از سوژه های یکسان بگیره خیلی خوب میشد مقایسه کرد
اقا یکی به ما یاد بده...
دوربین ان95 8گیگ رو چجوری تنظیم کنیم که قدرت شاترش رو بفهمم؟؟؟
یونس جان راستی این عکس هات رو رو چه تنظیمی گرفتی؟؟؟
سرعت شاتر گوشي هاي داراي فلاش LED بسيار ضعيفه.قابليت و تنظيم به خصوصي هم ندارن:20:
اما زنون دارها سرعت شاتر خوبي دارن.
rozy_1500
11-06-2008, 03:08
زنون بخاطر گرفتن عکس لحظه ای سرعت شاتر بالایی دارن
ولی شما یه گوشی مثل w810 یا p990 رو ببین وقتی که عکس میگیری 24 ساعت بعد عکس رو بهت تحویل میده
ممنون دوستان خوبم...
مرسی از راهنمایی...
موفق باشید...
زنون بخاطر گرفتن عکس لحظه ای سرعت شاتر بالایی دارن
ولی شما یه گوشی مثل w810 یا p990 رو ببین وقتی که عکس میگیری 24 ساعت بعد عکس رو بهت تحویل میده
سرعت نمايش عكس بعد از عكاسي به سرعت شاتر بستگي نداره.
اين مساله توي دو گوشي ان 82 و كا 850 به وضوح مشخصه.
ان 82 خيلي ديرتر عكسي رو كه ميگيره نمايش ميده در حالي سرعت شاتر تقريبا برابري دارن.
ممنونم دوست عزيز
توي بعضي از عكس ها كا 850 واقعا مايوس كننده عمل كرده.
انگار نه انگار 5 مگاپيكسليه.
اميدوارم مدل هاي جديد سايبرشات جبران كنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.