ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia: Warrior Within

صفحه ها : 1 [2] 3

شهرام 1
24-06-2006, 18:47
اع[/COLOR]اگه اشتباه نكنم منظورتون مبارزه دوم با شادي( دختري كه لباس سياه پوشيده) هست. اينجا يه خورده سخته ولي چند تا راه رو من پيشنهاد مي كنم:
1) از اين حركتها استفاده كنين:

Space+Left click
Left Click+ E + Left Click+ Left Click
Space+Space
walk to her+ Space

اولي براي اين كه بتونين بپرين به پشتش و فقط اينطوري مي تونين بهش ضربه هاي پشت سر هم وارد كنين.
دومي حركت چرخش بر رو زمين هست كه هم با پاهاش و هم با شمشير بهش ضربه مي زنه.
سومي براي دور كردن دشمن هست.
آخري براي اين هست كه وقتي اون لگد مي خواد بزنه به شما نخوره( به سمتش حركت كنين و پرش رو بزنين تا بپره به طرفش) بر عكس اين عمل رو هم مي تونين براي فرار كردن از دست اون به كار ببرين.

2) حتما دفاع كنين. وقتي اون دفاع كرد، همون لحظه شما هم دفاع بگيرين(راست كليك). وقتي ديدين داره ضربات شمشيرش تموم ميشه سريع از جلوش فرار كنين تا به شما لگد نزنه.

3) سعي كنين اون رو از كايلينا دور كنين. يعني بكشونينش به سمت مخالف طرفي كه كايلينا هست.

با رعايت اينها مي تونين بعد از 10 بار امتحان اون رو شكست بدين البته اگه زودتر شد كه چه بهتر.باتشکراز توضیحات جامع شما من بازی را روی ps2 انجام میدم.

korosh bozorg
24-06-2006, 21:02
مراحل به این ترتیب هست
پس از گذروندن این مرحله به گفته ی شما از در بالا سمت راست برمیگردیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا به این اینجا رسیده و از کالینا! شمشیری رو دریافت میکنیم:
این هم نام فایل سیو شده پس از گرفتن شمشیر از کالینا :

M E H D I
24-06-2006, 23:30
باتشکراز توضیحات جامع شما من بازی را روی ps2 انجام میدم.

شما بايد از اول مي گفتين كه من توي پلي استيشن بازي مي كنم. به هر حال دكمه هايي كه من گفتم اينها هستن. من چون دقيق معادلشون رو توي پلي استيشن نمي دونم فقط مينويسم كه هر كدوم توي بازي چيكار مي كنن شما از روي اون مي تونين اون ضربات رو بزنين.

پرشSpace:
ضربه زدن با شمشيري كه توي دست راستش هست و شمشير اصلي حاساب ميشهLeft Click:
ضربه زدن با شمشري كه بعدا از روي زمين برداشتين و توي دست چپ شما هست. اگره دو تا شمشير ندارين نمي تونين از اين حركت اسفاده كنينE:
دفاع كردن Right click:
راه رفتنwalk:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

مراحل به این ترتیب هست
پس از گذروندن این مرحله به گفته ی شما از در بالا سمت راست برمیگردیم:
تا به این اینجا رسیده و از کالینا! شمشیری رو دریافت میکنیم:
این هم نام فایل سیو شده پس از گرفتن شمشیر از کالینا :

دو حالت داره ادامه بازي:
1) شما قسمت Clocks and Gears رو تموم كرده باشين قبلا، كه اين مخالف جريان اصلي بازي هست.(مرحله اي هست كه فقط توي چرخ دنده هاي غول پيكر بازي مي كنين.)
2) اين مرحله رو هنوز رد نكرده باشين يعني مطابق جريان اصلي بازي هست.

در هر دو صورت مشكلي براي ادامه بازي وجود نداره. خوب براي حالت اول:
از روي اون پرتگاه مي پرين و به همون اتاقي ميرين كه اولين بار كايلينا رو اونجا ديدين. بازي خودش شما رو راهنمايي خواهد كرد.

حالت دوم:
اهرم وسط سالن رو يك بار به صورت پادساعتگرد مي چرخونين. وقتي اين كار رو انجام بدين، جايي كه قرار هست برين رو بازي به شما نشون خواهد داد. اون مرحله رو بايد تموم كنين و بعد از اون درست مثل حالت قبل به اون اتاق ساعتهاي شني ميرين.

korosh bozorg
25-06-2006, 02:13
با درود
من درست متجوجه نشدم اما:
دوست گرامی این رو مرحله ی جاری بشمار میاریم که اشراه کردید پس از پایان کارها باید از درب سمت راست بالا برگردیم:
خب اینجا رو هم داریم که با در بسته ای روبرو هستم و دکمه ای سرخ رنگ پشت اون و راه رخنه ای وجود ندارد.(این همان مرحله هست و در همان منطقه ی بالا:
این هم درب سمت راست بالا که باید از اینجا بازگشت:
در دنباله ی کار و اگر از همان درب بالایی برگردیم به اینجا میرسیم که این هم بخشی از راه بازگشت هست:
و در پایان به اینجا میرسیم:
پس از نمایش یک فیلم کوتاه و نشان داده راه به پایین رفتن. نشان میدهد که باید به این در برویم:
به این در میرسیم که پس از درون شدن به این در یک فیلم کوتاه نمایش داده میشه و کالینا شمشیری میده به شاهزاده:
شمشیری که کالینا میدهد:
دریافت شمشیر و جایی که هستیم:
اینجا هم نشان داده شده که از جایی که هم اکنون هستیم به کجا باید برویم:

شهرام 1
25-06-2006, 14:00
[QUOTE=M E H D I]شما بايد از اول مي گفتين كه من توي پلي استيشن بازي مي كنم. به هر حال دكمه هايي كه من گفتم اينها هستن. من چون دقيق معادلشون رو توي پلي استيشن نمي دونم فقط مينويسم كه هر كدوم توي بازي چيكار مي كنن شما از روي اون مي تونين اون ضربات رو بزنين.

پرشSpace:
ضربه زدن با شمشيري كه توي دست راستش هست و شمشير اصلي حاساب ميشهLeft Click:
ضربه زدن با شمشري كه بعدا از روي زمين برداشتين و توي دست چپ شما هست. اگره دو تا شمشير ندارين نمي تونين از اين حركت اسفاده كنينE:
دفاع كردن Right click:
راه رفتنwalk:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
مرسی مهدی جان ازتوضیحت مشکل اصلی اینه که خط عمر شادی تموم نمیشه وگرنه درزدنش مشکلی ندارم لطفا توضیح دهید اگربایدمثلا ازعقب حمله کردچندباربایداین کار راانجام داد آیا توضیحاتی که درپاسخ اول اعلام نموده ه اید برای پیروزی کافی است

piishii
25-06-2006, 14:45
سلام.
شهرام جان منظورت از اینکه خط عمرش تموم نمیشه چیه عزیز ؟
شما این راهی هم که من میگم امتحان کن بزن و فرار کن.
وقتی رفت به سمت کالینا تا بندازش توی دره از پشت برو بازم بزن و فرار کن .
یکم طول میکشه اما با اون شمشیری که شما اونجا داری و قدرتی که شادی داره بهترین راه شاید همین باشه.

M E H D I
25-06-2006, 16:18
با درود
من درست متجوجه نشدم اما:
دوست گرامی این رو مرحله ی جاری بشمار میاریم که اشراه کردید پس از پایان کارها باید از درب سمت راست بالا برگردیم:
خب اینجا رو هم داریم که با در بسته ای روبرو هستم و دکمه ای سرخ رنگ پشت اون و راه رخنه ای وجود ندارد.(این همان مرحله هست و در همان منطقه ی بالا:
این هم درب سمت راست بالا که باید از اینجا بازگشت:
در دنباله ی کار و اگر از همان درب بالایی برگردیم به اینجا میرسیم که این هم بخشی از راه بازگشت هست:
و در پایان به اینجا میرسیم:
پس از نمایش یک فیلم کوتاه و نشان داده راه به پایین رفتن. نشان میدهد که باید به این در برویم:
به این در میرسیم که پس از درون شدن به این در یک فیلم کوتاه نمایش داده میشه و کالینا شمشیری میده به شاهزاده:
شمشیری که کالینا میدهد:
دریافت شمشیر و جایی که هستیم:
اینجا هم نشان داده شده که از جایی که هم اکنون هستیم به کجا باید برویم:

ما توي بازي بايد دو تا محل رو فعال كنيم. يكي اينجايي هست كه شما فعالش كردين و آب رو جاري كردين. دوميش اينجا هست. ببينين اينجا رو قبلا ديدين يا نه؟

اگه اينجا رو رد كردين بايد برين به اون اتاقي كه توش ساعت شني بود و كايلينا رو انجا ديدين قبلا. اگه رد نكردين بايد اهرم وسط سالن رو يك بار در جهت خلاف ساعتگرد(سينوسي) بچرخونين تا اون مرحله شروع بشه. بعد از تموم كردن مرحله بايد برين به اتاق ساعت شني. من الان بازي رو ندارم تا با عكس توضيح بدم. اميدوارم اين بار ديگه خوب توضيح داده باشم.

شهرام 1
26-06-2006, 14:16
سلام.
شهرام جان منظورت از اینکه خط عمرش تموم نمیشه چیه عزیز ؟
شما این راهی هم که من میگم امتحان کن بزن و فرار کن.
.
منظور نوارقرمزي است كه درپايين صفحه است كه باضربه زدن به شادي كم ميشه.راهپيشنهادي شماراهم امشب امتحان ميكنم,خيلي ممنون

شهرام 1
28-06-2006, 10:22
باتشكر از آقامهدي و پيشي عزيز تونستم مرحله رو رد كنم (شكست شادي ونجات كايلينا)

شهرام 1
02-07-2006, 09:59
آقا مهدي سلام باتشكراززحمت فبلي لطفاكمك كنيد
من آپگريدهاي 1و2و3و5راگرفته ام اما در آپگريد 5 (جاري كردن آبها) يك درآهني هست كه كليدپشت آن است ودسترسي ندارم
راهنمايي فرماييد

M E H D I
02-07-2006, 13:47
آقا مهدي سلام باتشكراززحمت فبلي لطفاكمك كنيد
من آپگريدهاي 1و2و3و5راگرفته ام اما در آپگريد 5 (جاري كردن آبها) يك درآهني هست كه كليدپشت آن است ودسترسي ندارم
راهنمايي فرماييد

منظورتون اين آپگريد هست؟ :blink:

شما لازم نيست فعلا از اون در رد بشين. برگردين عقب از همون راهي كه اومدين. بعدا از سمت مخالف مياين و اون در باز ميشه واستون.

شهرام 1
04-07-2006, 10:55
[QUOTE=M E H D I]منظورتون اين آپگريد هست؟ :blink:

بله ممنونم مراحل راباگرفتن 6آپگريد و5سندتانك دنبال ميكنم درحال مبارزه باكايلينا هستم .
گويافقط كم كردن سرعت چاره كاراست.
مرسي.

شهرام 1
05-07-2006, 16:32
آقامهدي پس ازشكست دادن كايلينا به خارج پرتاپ شدم وقتي دوباره به سالن مبارزه برميگردم راهي پيدا نميكنم راه بغل اتاق ساعت شني هم به همون سالن برميگرده چكاربايدكنم

شهرام 1
05-07-2006, 17:43
آقامهدي سلام

مشكل من راahmamantenدرپست 189بيان كرده
(بعدازمبارزه باكايلينا به كنارآب بيرون قصر پرتاب ميشوم leave in iceland) يعني شروع بازي
.دوباره داخل شده به همان اتاق برگشتم .
توضيحات كامل شما رادرپست 191خواندم ولي لازم به توضيح است كه مبارزه باكايلينا را پس از گرفتن 6آپگريدطبق ترتيب خودتان انجام دادم و9 آپگريد نداشتم آياصحيح است ؟
براي دريافت 3آپگريدباقي مانده از كدام مسيربروم دراتاق ساعت شني هستم
اگه راهي داره بفرمايين .ممنون اززحمات شما

M E H D I
05-07-2006, 19:21
آقامهدي سلام

مشكل من راahmamantenدرپست 189بيان كرده
(بعدازمبارزه باكايلينا به كنارآب بيرون قصر پرتاب ميشوم leave in iceland) يعني شروع بازي
.دوباره داخل شده به همان اتاق برگشتم .
توضيحات كامل شما رادرپست 191خواندم ولي لازم به توضيح است كه مبارزه باكايلينا را پس از گرفتن 6آپگريدطبق ترتيب خودتان انجام دادم و9 آپگريد نداشتم آياصحيح است ؟
براي دريافت 3آپگريدباقي مانده از كدام مسيربروم دراتاق ساعت شني هستم
اگه راهي داره بفرمايين .ممنون اززحمات شما

سلام

شما بار دوم هست كه كايلينا رو مي كشين يا بار اوله؟ اگه بار اوله :blink: كه فكر نكنم باشه مشكل از بازي هست اما اگه بار دومي هست كه دارين باهاش مبارزه مي كنين و روي صخره سنگي هستين، يعني بازي شما تموم شده و شما نتونستين 9 تا آپگريد رو بگيرين. بايد از اول شروع كنين يا از اون سيوي كه كامل گرفتين تا اونجا آپگريدها رو. اگه تمام 9 تا آپگريد رو بگيرين به جاي اينكه بار دوم با كايلينا بجنگين با داهاكا مي جنگين.

payam2200#
06-07-2006, 10:42
من بازی را تمام کردم بعد از دومین بار جنگ با کالینا با داهاکا جنگ نکرد یه فیلمی نشان داد داهاکا می خواست پرنس بکشه به مهره ی وسط لباس پرنس زد و نابود شد جنگی در کار نبود!!

M E H D I
06-07-2006, 10:46
من بازی را تمام کردم بعد از دومین بار جنگ با کالینا با داهاکا جنگ نکرد یه فیلمی نشان داد داهاکا می خواست پرنس بکشه به مهره ی وسط لباس پرنس زد و نابود شد جنگی در کار نبود!!

اگه آپگربدها رو نگرفته باشين، با داهاكا مبارزه نمي كنين.

شهرام 1
06-07-2006, 12:24
سلام

شما بار دوم هست كه كايلينا رو مي كشين يا بار اوله؟ اگه بار اوله :blink: كه فكر نكنم باشه مشكل از بازي هست اما اگه بار دومي هست كه دارين باهاش مبارزه مي كنين و روي صخره سنگي هستين، يعني بازي شما تموم شده و شما نتونستين 9 تا آپگريد رو بگيرين. بايد از اول شروع كنين يا از اون سيوي كه كامل گرفتين تا اونجا آپگريدها رو. اگه تمام 9 تا آپگريد رو بگيرين به جاي اينكه بار دوم با كايلينا بجنگين با داهاكا مي جنگين.
سلام

باراول مبارزه باكايلينا است
اگربراي گرفتن 3 آپگريد باقيمانده راهي هست لطفا اعلام فرماييد :wac:

dinamit
06-07-2006, 17:02
من در مرحله ي دو اونجا كه ميخواد از ديوار راه بره گير كردم لطفا سيو مرحله بعدش رو برام بذارين

M E H D I
06-07-2006, 20:40
سلام

باراول مبارزه باكايلينا است
اگربراي گرفتن 3 آپگريد باقيمانده راهي هست لطفا اعلام فرماييد :wac:

آپگريدهاي كامل بازي:

من در مرحله ي دو اونجا كه ميخواد از ديوار راه بره گير كردم لطفا سيو مرحله بعدش رو برام بذارين

سلام دوست عزيز!

من متوجه نشدم ششما كجا رو ميگي :blink: توي اين بازي كلا پرنس از رو ديوارها راه ميره ديگه :blink: :blink:

korosh bozorg
07-07-2006, 00:06
راه گذر از مرحله ی دیو بالدار با تنه ی شیر چیست؟
چگونه باید این غول رو زد.

piishii
07-07-2006, 09:24
اگه شمشیر آب رو گرفتید که آسونه زدنش .
شما تا میتونید باید بزنید و وقتی رفت هوا فرار کنید تا توی حمله ای که میکنه به شما نخوره بعد که اومد پایین از پشت سر برید تا میتونید بزنید اما حواستونم به حرکت دمش باشه.
لازم به ذکر که از کند کردن زمان به خوبی باید استفاده کنید .

payam2200#
07-07-2006, 10:19
ببخشید من بازی رو تمام کردم اما تو یجا موندم حالا بعد از کشتن داهاکا سناریوی بازی چطور تغییر میکنه!!!؟

M E H D I
07-07-2006, 12:20
راه گذر از مرحله ی دیو بالدار با تنه ی شیر چیست؟
چگونه باید این غول رو زد.

علاوه بر توضيحات امين جان اين رو هم بگم كه فقط بايد به پشت پاهاش ضربه بزنين. اول زمان رو كند كنين بعد بهش نزديك بشين و به پشت پاهاش ضربه بزنين.

ببخشید من بازی رو تمام کردم اما تو یجا موندم حالا بعد از کشتن داهاکا سناریوی بازی چطور تغییر میکنه!!!؟

من متوجه نشدم :blink: ميشه بيشتر توضيح بدين؟ بعد از كشتن داهاكا ديگه بازي تموم ميشه ديگه :blink:

piishii
07-07-2006, 12:26

سلام.
شايد منظورتون ادامه داستان كه بايد گفت كه اينكار در شماره 3 اين بازي ادامه پيدا ميكنه كه كالينا دستگير ميشه .
آره منظورتون همين بود ؟

payam2200#
08-07-2006, 10:13
نه شما می گین که آپگرید ها را بگیرید تا با داهاکا مبارزه کنید من با داهاکا مبارزه نکردم اما باز داهاکا به وسیله ی مهره ای که پرنس در سینه دارد کشته میشه من میخواستم بدانم کع بعد از کشدن داهاکا بازی چطور ادامه می یابد(با آپگرید)

M E H D I
08-07-2006, 11:38
نه شما می گین که آپگرید ها را بگیرید تا با داهاکا مبارزه کنید من با داهاکا مبارزه نکردم اما باز داهاکا به وسیله ی مهره ای که پرنس در سینه دارد کشته میشه من میخواستم بدانم کع بعد از کشدن داهاکا بازی چطور ادامه می یابد(با آپگرید)

سلام

نه اينجوري داهاكا نمي ميره. شاهزاده سرنوشت خودش رو عوض مي كنه اما كايلينا نمي تونه سرنوشتش رو عوض كنه و توسط داهاكا نابود ميشه چون متعلق به اين زمان نيست اما چون الان شاهزاده تو زمان خودش هست داهاكا نمي تونه باهاش كاري انجام بده و بعد از انجام دادن ماموريتش يعني نابود كردن كايلينا برميگرده.

اما اگه آپگريدها رو بگيرين،‌آخرش جون كايلينا رو نجات ميدين و با داهاكا مي جنگين. وقتي داهاكا رو شكست دادين، هم شاهزاده و هم كايلينا سرنوشتشون رو عوض كردن و باهم به بابل ميرن. ادامه اين سري يعني POP3 از همينجا شروع ميشه.

korosh bozorg
08-07-2006, 21:31
با درود
این عکسی هست از سیو: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از این داهاکا! شاهزاده را به یک چاه پرتاب میکند که از آن چاه به اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرسیم. در اینجا دقیقا باید چه چیز روی بدهد.
کمی هم درباره ی این زمان عوض کردنها و دلیل اون روشنگری کنید سپاسگزار میشم.(آیا در جایی اشاره شده که برای نمونه از دوره ی هخامنشیان به زمان ساسانیان دگرگون میشود؟ چرا که من در بازی همخط پهلوی و هم خط پارسی باستان رو میبینم!

M E H D I
08-07-2006, 21:47
با درود
این عکسی هست از سیو: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از این داهاکا! شاهزاده را به یک چاه پرتاب میکند که از آن چاه به اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرسیم. در اینجا دقیقا باید چه چیز روی بدهد.
کمی هم درباره ی این زمان عوض کردنها و دلیل اون روشنگری کنید سپاسگزار میشم.(آیا در جایی اشاره شده که برای نمونه از دوره ی هخامنشیان به زمان ساسانیان دگرگون میشود؟ چرا که من در بازی همخط پهلوی و هم خط پارسی باستان رو میبینم!

سلام

اينجاي بازي يه خورده زيادي پيچيده هست و خيلي راه بايد برين تا برسين به مقصد. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي دارين من براي اون قسمت لينك فيلم بازي رو بذارم براتون.

در مورد اين زمان عوض كردن ها :blink: من زياد دقت نكردم به اين چيزاش. چيزي كه من ميدونم اينه كه شاهزاده براي عوض كردن سرنوشت خودش بر ميگرده به گذشته. قسمت اول بازي بيشتر به موضوع شاه ها بستگي داشت كه من پيشنهاد مي كنم اون رو هم امتحان كنين. اون شروع مي كنه داستان جنگ پدر شاهزاده رو از اول تعريف مي كنه و ...

payam2200#
10-07-2006, 09:50
ببخشید اگه ممکنه آخرین آبدیت و بیشتر توضیح بدین با توضیح های قبلی نتونستم پیدا کنم.همچنین از آقای مهدی تشکر می کنم به دلیل توضیح کامل

korosh bozorg
11-07-2006, 16:04
سلام

اينجاي بازي يه خورده زيادي پيچيده هست و خيلي راه بايد برين تا برسين به مقصد. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي دارين من براي اون قسمت لينك فيلم بازي رو بذارم براتون.

در مورد اين زمان عوض كردن ها :blink: من زياد دقت نكردم به اين چيزاش. چيزي كه من ميدونم اينه كه شاهزاده براي عوض كردن سرنوشت خودش بر ميگرده به گذشته. قسمت اول بازي بيشتر به موضوع شاه ها بستگي داشت كه من پيشنهاد مي كنم اون رو هم امتحان كنين. اون شروع مي كنه داستان جنگ پدر شاهزاده رو از اول تعريف مي كنه و ...
با سپاس
به این مرحله که درون میشویم, تنها اگر بگویید باید به کجا باید برسیم! سپاسگزار میشوم. یعنی پس از بالا رفتن از دیوار و گذراندن چند پرش و گرفتن طناب و ... باز هم به همان جای آغازین باز میگردیم!
اگر همان فیلم را بگذارید بگمانم بهتر باشد.
در این بازی هم به زبان پهلوی برمیخوریم ویژه ی دوره ی ساسانی و اشکانیست و هم به زبان پارسی باستان که به دوره ی هخامنشیان برمیگردد. زمانی برآن شدم که اینها را اگر بتوانم ترجمه کنم! اما حدس و گمانم این هست که متن درستی نیست و تنها نمادی از این زبان ها هست.
حال اینکه چرا شاهزاده در درازای بازی زمان را عوض میکند را نمیدانم, گفتم شاید توضیحی داده شده باشد!

M E H D I
11-07-2006, 21:06
با سپاس
به این مرحله که درون میشویم, تنها اگر بگویید باید به کجا باید برسیم! سپاسگزار میشوم. یعنی پس از بالا رفتن از دیوار و گذراندن چند پرش و گرفتن طناب و ... باز هم به همان جای آغازین باز میگردیم!
اگر همان فیلم را بگذارید بگمانم بهتر باشد.
در این بازی هم به زبان پهلوی برمیخوریم ویژه ی دوره ی ساسانی و اشکانیست و هم به زبان پارسی باستان که به دوره ی هخامنشیان برمیگردد. زمانی برآن شدم که اینها را اگر بتوانم ترجمه کنم! اما حدس و گمانم این هست که متن درستی نیست و تنها نمادی از این زبان ها هست.
حال اینکه چرا شاهزاده در درازای بازی زمان را عوض میکند را نمیدانم, گفتم شاید توضیحی داده شده باشد!

سلام

اين براي شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش 16 مگابايت هست و ريزيوم هم داره كه مي تونين با داونلود منيجر بگيرين فايل رو.

ببخشید اگه ممکنه آخرین آبدیت و بیشتر توضیح بدین با توضیح های قبلی نتونستم پیدا کنم.همچنین از آقای مهدی تشکر می کنم به دلیل توضیح کامل

ببينين زياد سخت نيست آپديت آخر. توي سالن اصلي كه اهرم توش هست، بايد اهرم رو به وضعيت اصلي ببرين. يعني در جهت عكس طرفي كه اتاق ساعتهاي شني هست كه ميشه موقعيت ساعت 9. بعد دقيقا مثل اول بازي،‌زماني كه هنوز اهرم رو خارج نكرده بودين، به بازي كردن ادامه بدين. يعني همون راههاي اول بازي رو بايد برين. وقتي به اون قسمت كه تو عكس هم ديده ميشه رسيدين بايد با شمشيرتون اون در آهني رو بشكنين و اون جعبه رو بيارين بيرون و با حركت پرش تركيبي به جايي كه فلش هست برين.

payam2200#
12-07-2006, 10:15
ممنون گرفتم

nima_unicorn
15-07-2006, 13:04
سلام
یه سوال داشتم بعد از این که پرنس کایلینا رو میکشه با دهاکا روبه رو میشه که دهاکا اون رو تعقیب می کنه به یک زیر زمین میرسه دوباره دهاکا با شکستن نرده پرنس رو تعقیب می کنه تا به جای اول برگرده ولی در ارتفاع روی یه سکو مانند چه جوری باید پایین بیام

M E H D I
15-07-2006, 13:05
سلام
یه سوال داشتم بعد از این که پرنس کایلینا رو میکشه با دهاکا روبه رو میشه که دهاکا اون رو تعقیب می کنه به یک زیر زمین میرسه دوباره دهاکا با شکستن نرده پرنس رو تعقیب می کنه تا به جای اول برگرده ولی در ارتفاع روی یه سکو مانند چه جوری باید پایین بیام

ميشه بيشتر توضيح بدين؟ :blink: اگه ميشه يه عكس بذارين خيلي خوب ميشه

nima_unicorn
15-07-2006, 13:12
میشه محل up greadها رو بگید

piishii
15-07-2006, 13:14
سلام.
نيما جان صفحات قبلي مهدي جان با عكس گذاشته ميتوني از اونجا پيدا كني.

jak_1300
15-07-2006, 15:17
:sad: سلام من ميخواستم در بازي شاهزاده 3 از بازي عكسي بگيرم براي اينكار در بازي دكمه print screenرا كه روي كيبورد واقع شده را ميزنم و بعد از بازي خارج ميشم و بعد برنامه paint را باز كرده و paste رو ميزنم اما گزينه paste غيرفعال ميشود و باز هم با اين حال ctrl+v را ميزنم و بازهم هيچ اتفاقي نمي افتد .
حدس من اين است كه چون وقتي كه print screen را در بازي ميزنم مستقيما نميشه از بازي خارج شد و بايد چند مرحله exit كنم تا از بازي شوم وبه همين دليل paste آن ميپره
آيا حدس من درست يا اينكه من اشتباه ميكنم؟
اگر شما ميدانيد كه چكار بايد كرد لطفا من را راهنمايي كنيد24/04/85 ساعت 2:15

Amin
15-07-2006, 15:37
:sad: سلام من ميخواستم در بازي شاهزاده 3 از بازي عكسي بگيرم براي اينكار در بازي دكمه print screenرا كه روي كيبورد واقع شده را ميزنم و بعد از بازي خارج ميشم و بعد برنامه paint را باز كرده و paste رو ميزنم اما گزينه paste غيرفعال ميشود و باز هم با اين حال ctrl+v را ميزنم و بازهم هيچ اتفاقي نمي افتد .
حدس من اين است كه چون وقتي كه print screen را در بازي ميزنم مستقيما نميشه از بازي خارج شد و بايد چند مرحله exit كنم تا از بازي شوم وبه همين دليل paste آن ميپره
آيا حدس من درست يا اينكه من اشتباه ميكنم؟
اگر شما ميدانيد كه چكار بايد كرد لطفا من را راهنمايي كنيد24/04/85 ساعت 2:15
سلام
وقتي در بازي كليد print screen را فشار ميدهيد به طور خودكار عكس در محل نصب بازي ذخيره ميشود و نيازي به پيست كردن در محيط Paint ندارد

موفق باشيد

piishii
15-07-2006, 15:55
سلام

سلام.
من فهمیدم شما کجایی عزیز .
ببین عزیز شما اونجا باید از دست داکاها فرار کنید و هر دفعه برید یک اهرم رو پایین بیارید تا یکی دیگه از سکوها بیاد پایین ( یا بالا ؟ یادم نیست )
اگه بازم درست بگم 4 بار باید از دستش فرار کنید هر دفعه هم آخرش پشت آب میمونه نمیتونه بگیرتون تا گریز و فرار بعدی ! ;)

korosh bozorg
15-07-2006, 20:01
سلام

اين براي شما:

با درودی دیگر
در این مرحله که کایلنا باز قصد جنگیدن با شاهزاده را دارد و شاهزاده با یک نیرنگ کایلنا رو به ساعت زمان! پرتاب میکنه. باید چگونه کار کرد؟
خود شاهزاده نمیتواند دیگر به آن ساعت زمان وارد شود. یا از آن دری که شکست و فرار کرده بود چون بسته شده(با سنگ) نمیتواند بازگردد.
همچنین اگر دشنی هست درباره ی این بخش داستان بازی هم روشنگری کنید.
چرا شاهزاده جای خود را با(مومیایی!) عوض میکند یا بسخن دیگر ماسک او را بر چهره میزند.
در این مدت شاهزاده کجا بود که بیکباره پیدا میشه و داهاکا شاهزاده را میکشد اما انگار کسی را که میکشد شاهزاده نیست و ...
کایلنا چرا باز قصد کشتن شاهزاده را دارد و شاهزاده چرا کایلنا را به زمان دیگر میفرستد.
سپاس از شما.

mahsoft
15-07-2006, 20:07
ایا کد تغلبی ترینری وجود داره من این همه خرج کردم

اصالا بدرد نمی خوره بیش از اونکه مبارزه کنی باید از سوراخ سوبه ها بپری

M E H D I
15-07-2006, 20:58
با درودی دیگر
در این مرحله که کایلنا باز قصد جنگیدن با شاهزاده را دارد و شاهزاده با یک نیرنگ کایلنا رو به ساعت زمان! پرتاب میکنه. باید چگونه کار کرد؟
خود شاهزاده نمیتواند دیگر به آن ساعت زمان وارد شود. یا از آن دری که شکست و فرار کرده بود چون بسته شده(با سنگ) نمیتواند بازگردد.
همچنین اگر دشنی هست درباره ی این بخش داستان بازی هم روشنگری کنید.
چرا شاهزاده جای خود را با(مومیایی!) عوض میکند یا بسخن دیگر ماسک او را بر چهره میزند.
در این مدت شاهزاده کجا بود که بیکباره پیدا میشه و داهاکا شاهزاده را میکشد اما انگار کسی را که میکشد شاهزاده نیست و ...
کایلنا چرا باز قصد کشتن شاهزاده را دارد و شاهزاده چرا کایلنا را به زمان دیگر میفرستد.
سپاس از شما.

سلام

شما بايد همون جا كه شاهزاده كايلينا رو ميندازه توي ماشين زمان، خودتون هم دنبالش برين توي ماشين زمان. بعد هم يه مبارزه دارين با كايلينا (يا داهاكا) و بازي تموم ميشه.

در مورد سوالاتتون:

توي شماره اول بازي، شاهزاده خنجر جادويي خودش رو توي يك ساعت شني بزرگ كه توي جنگ اون رو بدست آورده بودن كرد. با اين كار شاهزاده شنهاي زمان آزاد شدن و همه غير از شاهزاده كه خنجر توي دستش بود و همچنين وزير پدرش (كه اسمش Vizier و توي شماره سوم هم برميگرده) تبديل به هيولا ميشن و اين وسط پدر شاهزاده تبديل به شن ميشه. حالا فعلا اين داستان رو اينجا نگه داريم.

يه پيشگو اول شماره دوم با شاهزاده حرف ميزنه و ميگه كه سرنوشت تو اين هست كه بايد كشته بشي. شاهزاده هم به دنبال راه فرار مي گرده اما پيشگو ميگه كه در هر صورت داهاكا تو رو مي كشه چون تو تعادل زمان رو به هم زدي. به هر حال شاهزاده براي عوض كردن سرنوشتش به راه ميوفته.

بعد از كشتن كايلينا شاهزاده فكر مي كنه كه سرنوشتش عوض شده و ديگه مي تونه برگرده به بابل. در حالي كه برخلاف فكر شاهزاده، با كشته شدن كايلينا، شنهاي زمان باز هم آزاد شده بودن و داهاكا( داهاكا محافظ زمان هست) اومد كه شاهزاده رو به خاطر اين كار بكشه. شاهزاده كه كاملا نا اميد شده بود، با خوندن خطوط روي ديوار، فهميد كه بايد اين ماسك رو بزنه تا بتونه برگرده و كارهايي رو كه اشتباه انجام داده رو جبران كنه( اگه دقت كنين اسم اين مراحل هم همين بود: A Second Chance) بعد از پيدا كردن ماسك شاهزاده بر ميگرده و كارهاي اشتباهش رو جبران مي كنه. جالب اينجاست كه توي راه برگشت هم شاهزاده رو مي بينه كه البته زمان اينها باهم فرق مي كنه. شما توي بازي چند بار اين شاهزاده تاريكي رو ديده بودين و اين بار از ديد شاهزاده تاريكي،‌شاهزاده اصلي رو مي بينين.

شما توي يه قسمت از بازي يه فيلمي ديدين كه داهاكا هر دوي شما( هم شاهزاده اصلي و هم شاهزاده تاريكي) رو مي بينه و توي اون فيلم شاهزاده تاريكي مي ميره و اين همون مشكلي بود كه بايد جبران ميشد. واقعيت اينه كه اينجا بايد شاهزاده اصلي بميره تا داهاكا دست از سرش برداره. شما بعد از تبديل شدن به شاهزاده تاريكي، توي اين قسمت شاهزاده اصلي رو به كشتن ميدين. داهاكا شاهزاده اصلي رو نابود مي كنه و ميره. حالا ديگه مشكل شاهزاده حل شده و مي تونه ماسك رو از صورتش برداره. بعد از اين شاهزاده ميره و اين بار ديگه با كايلينا جنگ نمي كنه بلكه چون اون رو دوست داره، اون رو مي بره به زمان خودشون تا سرنوشت اون هم عوض بشه( سرنوشت كايلينا اين بوده كه توسط شاهزاده كشته بشه و براي همين كايلينا به شادي دستور ميده تا نذاره شاهزاده به اونجا برسه. يه فيلم مخفي هم بازي داره كه فكر نمي كنم 1% افراد هم اون رو ديده باشن كه توي اون فيلم جر و بحث كايلينا و شادي ديده ميشه و بعد شادي كايلينا رو مي خواد از دره پرت كنه پايين كه شاهزاده نميذاره. در واقع همه اين فيلم رو به صورت ناقص توي اول بازي ديدن اما كاملش رو فكر نكنم كسي ديده باشه :biggrin: )

اينجاي بازي بستگي داره به اين كه لايف آپگريدها رو گرفته باشين يا نه. اما من حالتي رو كه لايف آپگريدها رو گرفته باشين رو ميگم. بعد از منتقل كردن كايلينا به زماني كه متعلق بهش نيست، داهاكا براي برگردوندن كايلينا مياد. اينجا شاهزاده جون كايلينا رو نجات ميده و داهاكا رو مي كشه و با كايلينا به بابل برمي گرده و بقيه داستان هم كه توي شماره سوم هست.

فكر كنم همه سوالهاي شما هم جواب داده شد. اگه باز هم مشكلي هست بگين تا بيشتر توضيح بدم :happy:

korosh bozorg
15-07-2006, 22:01
عالی بود و کامل و فراگیر
سپاس از شما
بازی بدون داستان و ندانستن داستانش هیچ سودی نداره!

Amin
15-07-2006, 22:10
سلام مهدي جان
دستت درد نكنه
خيلي تايپ كرديا !!
حالا قضيه اووون فيلمي كه هيچكس نديده چيه ؟؟؟

korosh bozorg
16-07-2006, 00:16
MEHDI گرامی
اما یک مشکل
شاهزاده بعد از اینکه کایلنا رو میفرسته به اون زمان دیگه خودش نمیتونه به اون زمان بره!
همون طور که در این عکس مشخصه شاهزاده زمانی که به میان این ساعت زمان میره هیچ اتفاقی نمی افته!

Ali_p30
16-07-2006, 00:33
احتمالا بازیت مشکل داره

Ali_p30
16-07-2006, 00:46
اگه میخواین خودتون تمام life Upgrade ها رو بگيرين وبا داهاكا مبارزه كنيين تو بازي اينجاها يه سر بزنين
خودتون زحمت ترجمه بكشيد(شرمنده الاق ورزشيتون)
Life upgrade locations
1. The past version of the area where you first fight the Crow King. There's a switch on the side at the bottom of the stairs. Normally you'd need to slow down time to be able to get through the timed grate. But so early into the game I don't have that ability yet. So you quickly jump on the side of the stairs and pull yourself up. And roll like crazy up the stairs and through the grate.

2. (Sacrificial Altar - Past) After you defeat Shadee or whatever her name is, you go into the shrine and pull open the stone door.

3. After you receive the key/sword for the main hallway from Kaihleena, you have to move the lever to the third option (that doesn't allow you to the towers). Go to the gap and jump down to the platform 2 feet below. Now Push off and press jump on the walls to slow your descend to the bottom. Now wall run to the right and at the last moment wall jump up. From there wall run to the right again and wall jump down the two walls and slowly make your down to the door.

Now you can either go to the clock tower or the water tower. I chose Water Tower

4. Now when you get to the area where you fight in a mini forest like area where 4 demons and 3 shadows lurk. Run to the left side of the area and there's 2 ledges and a wall run to the right. after that it's only a series of ledges away.

5. This is in the area where there are 4 tall water spouts and 2 mini water spouts. After making your way to the lever that will turn on the spouts. Look up and there should be a doorway.

Now unto the Clock tower.

6. Now when you encounter the bomb throwing Giant. There are two breakable walls in that area. One for a fountain and switch. And the opposite breakable wall is the life upgrade. Use the bomb throwing giant.

7. Two parts to this. Above the area where you fought the Giant or received the Lion Sword. After dispatching the 3 demons there's two walls to break. break then first and then run up the wall to press a switch and immediately slow time and run to the other broken doorway.

8. In the Library. On the second circular balance beam. Jump off unto a ledge and shimmy across the bottom ledge and up to the door.

9. You have to go back in a place near the beggining.

Remember the Place near the beggining where you chase Shadee and a door shuts behind her? And then you have to go up a set of platforms to finally reach the switch atop the room?. Right before sacrificial pit.

-You must go back there when you get a sword that can break walls.

-Make your way back up this room. Look carefully when on the top platforms.

-There should be A set of metal bars in one of the wall that seem damaged. There's a crate behind those bars.

-Break the metal bars with your sword. Bring the crate onto the platform and look up. You can use the crate to acess a passage in the roof.

M E H D I
16-07-2006, 10:57
MEHDI گرامی
اما یک مشکل
شاهزاده بعد از اینکه کایلنا رو میفرسته به اون زمان دیگه خودش نمیتونه به اون زمان بره!
همون طور که در این عکس مشخصه شاهزاده زمانی که به میان این ساعت زمان میره هیچ اتفاقی نمی افته!

سلام

شما يه بار از سيو قبلي بازي شروع كنين به بازي كردن احتمالا مشكل حل ميشه.اگه نشد سيو رو ميذارم كه با داهاكا مبارزه كنين.

حالا قضيه اووون فيلمي كه هيچكس نديده چيه ؟؟؟

حالا زياد نرين تو بحرش. من اين رو توي هيچ سايت خارجي هم نديدم كسي بره. يه جاي بازي بايد عمدا راه رو اشتباه بري تا اين فيلم رو ببيني. اتفاقا اگه اين راه رو رفتي ديگه راه برگشت هم نيست و بايد خودتو از بالا پرت كني پايين و از سيو قبلي يه بار ديگه بازي رو با راه درست ادامه بدي.

korosh bozorg
17-07-2006, 13:49
سلام

شما يه بار از سيو قبلي بازي شروع كنين به بازي كردن احتمالا مشكل حل ميشه.اگه نشد سيو رو ميذارم كه با داهاكا مبارزه كنين.

حالا زياد نرين تو بحرش. من اين رو توي هيچ سايت خارجي هم نديدم كسي بره. يه جاي بازي بايد عمدا راه رو اشتباه بري تا اين فيلم رو ببيني. اتفاقا اگه اين راه رو رفتي ديگه راه برگشت هم نيست و بايد خودتو از بالا پرت كني پايين و از سيو قبلي يه بار ديگه بازي رو با راه درست ادامه بدي.
اگر شدنی هست سیو رو برای من بگذارید
سپاسگزار

EhsanHF
18-07-2006, 11:56
یک سوال در مورد سری Sands Of Time ( میدونم که جاش اینجا نیست :blush: )
توی یکی از مراحل ( حدودا 85% بازی ) ، پرنس با فرح توی یک چاله می پرن ، بعد پرنس از توی یک دالان دراز میره دنبالش و میرسه به یک تالار که وسطش یک مجسمه هست و هفت تا در . صدای فرح هم از توی اونها میاد . ولی هیچ کدومشون در اصلی نیست .
منم همش میرم ، اما دوباره سر از جای اولش ( در ورودی ) در میاره . چیکار کنم ؟ ( البته یک ساعت گریه کردم ، اما اتفاقی نیفتاد !!! )
چون شماها POP بازید این سوال رو اینجا پرسیدم . مرسی :)

M E H D I
18-07-2006, 12:12
اگر شدنی هست سیو رو برای من بگذارید
سپاسگزار

اين سيو بازي:

یک سوال در مورد سری Sands Of Time ( میدونم که جاش اینجا نیست )
توی یکی از مراحل ( حدودا 85% بازی ) ، پرنس با فرح توی یک چاله می پرن ، بعد پرنس از توی یک دالان دراز میره دنبالش و میرسه به یک تالار که وسطش یک مجسمه هست و هفت تا در . صدای فرح هم از توی اونها میاد . ولی هیچ کدومشون در اصلی نیست .
منم همش میرم ، اما دوباره سر از جای اولش ( در ورودی ) در میاره . چیکار کنم ؟ ( البته یک ساعت گریه کردم ، اما اتفاقی نیفتاد !!! )
چون شماها POP بازید این سوال رو اینجا پرسیدم . مرسی

از جلوي همه درها رد بشيد. وقتي از جلوي يكي از درها رد ميشين صداي آب مياد. برين توي اون در و همين طور ادامه بدين تا يه فيلم ببينين و بازي ادامه پيدا كنه. وقتي قيلم تموم شد نترسين :laughing: شمشير شما رو فرح برداشته و شما ديگه شمشير ندارين :happy:

EhsanHF
18-07-2006, 12:25
مرسی مهدی جان . مثل همیشه کارت درسته .

mrhamed
29-07-2006, 00:58
دوستان بعد از گذشت از 31 صفحه در تاپیک چرا هیچکس به سوالی که بار ها و بارها پرسیده شده جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ویندوز عوض بشه دیگه بازی اجرا نمیشه؟ آیا راه حلی هست؟ حتما دیگه جواب بدید نا سلامتی اینجا قرار ه تبادل اطلاعات صورت بگیره

یا مثلا و قتی نسب بازی تموم شده سه تا سوال میاد که میگه میخوای الان رجیستر کنی -- چند روز بعد --- اصلا رجیستر نکنی-- که اگه بگذاریم رو آخری بازی اصلا از همون اول اجرا نمیشه آیا را ه حلی وجود داره

حتما توضیح بدبد و بدونید ندونستن عیب نیست جواب ندادن عیبه

ممنون

piishii
29-07-2006, 10:01
دوستان بعد از گذشت از 31 صفحه در تاپیک چرا هیچکس به سوالی که بار ها و بارها پرسیده شده جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ویندوز عوض بشه دیگه بازی اجرا نمیشه؟ آیا راه حلی هست؟ حتما دیگه جواب بدید نا سلامتی اینجا قرار ه تبادل اطلاعات صورت بگیره

یا مثلا و قتی نسب بازی تموم شده سه تا سوال میاد که میگه میخوای الان رجیستر کنی -- چند روز بعد --- اصلا رجیستر نکنی-- که اگه بگذاریم رو آخری بازی اصلا از همون اول اجرا نمیشه آیا را ه حلی وجود داره

حتما توضیح بدبد و بدونید ندونستن عیب نیست جواب ندادن عیبه

ممنون

سلام.
شما تا بازي كه داري اصل نيست چجوري ميخواي رجيستر كني ؟ شما نه تنها در مورد اين بازي در مورد بازي هاي ديگه هم بايد گزينه هرگز رجيستر رو انتخاب كنيد .
در مورد نصب ويندوز هم همه نگرانيشون در مورد سيو هاي بازي كه شما ميتوني از اينجا يك نسخه پشتيبان داشته باشي :
Documents And Setting \Your User \ Application data\ Pop2 Profile
لازم به ذكر كه پوشه Application data مخفي .

M E H D I
29-07-2006, 10:21
سلام.
شما تا بازي كه داري اصل نيست چجوري ميخواي رجيستر كني ؟ شما نه تنها در مورد اين بازي در مورد بازي هاي ديگه هم بايد گزينه هرگز رجيستر رو انتخاب كنيد .
در مورد نصب ويندوز هم همه نگرانيشون در مورد سيو هاي بازي كه شما ميتوني از اينجا يك نسخه پشتيبان داشته باشي :
Documents And Setting \Your User \ Application data\ Pop2 Profile
لازم به ذكر كه پوشه Application data مخفي .

++++
اين مشكل اصلا ربطي به رجيستر كردن يا نكردن نداره. من خودم چون تو يوبي سافت عضوم هميشه بازيهاي يوبي سافت رو از سايتش رجيستر مي كنم اما باز هم بعد از نصب دوباره ويندوز نمي تونم توي بازي برم و بازي رو بايد از اول نصب كنم. مشكل اينه كه بازي چند تا فايل ضروري خودش رو توي پوشه ويندوز كپي مي كنه و به همين دليل هست كه موقع نصب ويندوز اون فايلها پاك ميشن و لازم ميشه دوباره بازي نصب بشه. شما مي تونين از روشي كه امين جان گفتن استفاده كنين.

mohammad 64
20-08-2006, 02:46
سلام
لطفا راه حل کشتن قول آخر که قول سیاه است را بگویید
با تشکر

M E H D I
20-08-2006, 10:53
سلام
لطفا راه حل کشتن قول آخر که قول سیاه است را بگویید
با تشکر

Nvidia
22-08-2006, 20:57
سلام.
دوستان من در ون قسمتي از بازي مشكل دارم كه يك قول هست و از اون جانورا پرت ميكنه. هومنجايي كه لايف آپگريد 4 هست. من بعد از كشتن قوله اصلا نميدونم بايد چيكار كنم !!! جالبه پارسال كه اين بزايو تموم كردم اصلا اينجا گير نكردم فكر كنم كم كم دارم خرفت ميشم :( دوستان كمك كنيد. اسم سيو هم اينه Clockworks and Gears تو همون Activation Room

M E H D I
22-08-2006, 21:08
سلام.
دوستان من در ون قسمتي از بازي مشكل دارم كه يك قول هست و از اون جانورا پرت ميكنه. هومنجايي كه لايف آپگريد 4 هست. من بعد از كشتن قوله اصلا نميدونم بايد چيكار كنم !!! جالبه پارسال كه اين بزايو تموم كردم اصلا اينجا گير نكردم فكر كنم كم كم دارم خرفت ميشم :( دوستان كمك كنيد. اسم سيو هم اينه Clockworks and Gears تو همون Activation Room

پشت اون غوله چرخ دنده و ميله هست. از روي اونها بايد بري ;)

Nvidia
22-08-2006, 21:48
چطوري ؟ من هركاري ميكنم نميشه

Nvidia
23-08-2006, 00:11
Gعجيب ها ! مهدي جان من ميله به اون بزرگي رو تو اون Gear نميديدم حقم دارم يه كمي استتار شده بود . مشکلم حل شد. مرسی

mickel
26-08-2006, 02:49
من تو اين بازي يك مشكل دارم واون اينه كا وقتي ماسك رو مي گيرم و از دروازه ميام بيرون همون جايي كه يك صخره بزرگ جلوش هست و من وقتي روي اون صخره مي پرم خود به خود كامپيوتر ري استارت مي شه

M E H D I
26-08-2006, 10:22
من تو اين بازي يك مشكل دارم واون اينه كا وقتي ماسك رو مي گيرم و از دروازه ميام بيرون همون جايي كه يك صخره بزرگ جلوش هست و من وقتي روي اون صخره مي پرم خود به خود كامپيوتر ري استارت مي شه

دو چيز ممكنه باشه:

1. بازي شما خراب باشه
2. گرافيك شما مشكل داشته باشه.

در هر دو صورت من به شما پيشنهاد مي كنم بعد از اين كه سيوهاتون رو يه جاي ديگه ذخيره كردين، يه بار ديگه بازي رو نصب كنين اگه همون مشكل رو داشت بايد به فكر عوض كردن سي دي باشين. ضمنا مشخصات گرافيك خودتون رو هم بگين.

Nvidia
26-08-2006, 10:29
دوست عزيز منم همين مشكل رو داشتم وفتي بازي شركت دي سي رو نصب مي كردم بازي تو يك مرحله بيرون ميومد اما سي دي رو كه عوض كردم درست شد. سي دي رو عوض كن 99 درصد درست ميشه

Nvidia
26-08-2006, 11:11
يه چيز جالب! ميدونين صداي كالينا صداي Monica Belluci اه ??

اينهم لينك دانلود فيلم مصاحبه با مونيكا
ا ftp://ftp.ubi.com/emea/pop2/videos/POPWW_Monica_Belluci.zip

esi257
07-09-2006, 17:37
من در جايي كه 4 تا زامبيويك در بسته چكار كنم در باز بشه

M E H D I
07-09-2006, 17:47
من در جايي كه 4 تا زامبيويك در بسته چكار كنم در باز بشه

زامبيويك چيه؟ :blink:

sherlock_Holmes
17-11-2006, 03:33
سلام
بچه ها من كارت گرافيكم رو كه خريدم پرنس بصورت dvd روش بود نصب كردم و بازي كردمو ويندوزم خراب شد و فرمت كردمو save ها از بين رفت!!
از اينترنت save گرفتم و همونجا كه گفته بودن ريختمو كار نكرد!!
من بايد چيكار كنم و save اصلي از كجا بيارم و كجا بريزم؟
ضمنا همين نسخه Warrior Whitin بود! چند جا تو همين فروم هم پرسيدم. يكي از بچه ها گفت درايو رو NTFS كنم گفتم اول تو اين كلوپ تخصصيش هم يه آمار بگيرم....
اگه كمك كنيد خيلي خيلي خوشحالم كرديد.
ممنونم

M E H D I
17-11-2006, 10:47
سلام
بچه ها من كارت گرافيكم رو كه خريدم پرنس بصورت dvd روش بود نصب كردم و بازي كردمو ويندوزم خراب شد و فرمت كردمو save ها از بين رفت!!
از اينترنت save گرفتم و همونجا كه گفته بودن ريختمو كار نكرد!!
من بايد چيكار كنم و save اصلي از كجا بيارم و كجا بريزم؟
ضمنا همين نسخه Warrior Whitin بود! چند جا تو همين فروم هم پرسيدم. يكي از بچه ها گفت درايو رو NTFS كنم گفتم اول تو اين كلوپ تخصصيش هم يه آمار بگيرم....
اگه كمك كنيد خيلي خيلي خوشحالم كرديد.
ممنونم

سلام

اين سيو كامل بازي+ Unlocker:

sherlock_Holmes
18-11-2006, 01:44
سلام

اين سيو كامل بازي+ Unlocker:

سلام
ممنون كه جواب دادين
اما من اين فايلها رو دارم ولي كار نكردن! حالا اينها رو هم دانلود ميكنم و همونجاميريزم ولي يادمه كار نكرد! مال اين نيست كه سي دي ش اورجيناله؟ رو كارت گرافيكم بود. يكي ميگفت درايوم رو NTFS كنم اون چي كار ميده؟
اگه ميشه زود جواب بدين ديگه صبر ندارم!
ممنونم

Oracle_Eldorado
19-11-2006, 13:19
از دوستان بازي خور اونم شاهزاده
در شاهزاده 2 در آخر با كايلينا ميجنگيد .
ولي كسي ميدونه كه در آخر با Dahaka بجنگه ؟
اين ممكنه . من اين كارو كردم . اگه كسي ميدونه بگه ببينم چقدر شاهزاده بازي كرده !

Oracle_Eldorado
19-11-2006, 13:27
آقا مهدي اجرت با امام حسين

EhsanHF
19-11-2006, 13:50
بله عزیز .
بوسیله شمشیر آب . شما اگه تمام راه های مخفی رو پیدا کنید میتونید شمشیر آب رو برداشته و با داهاکا بجنگید .
در ضمن . یک سری به صفحات اول بزن . این بازی رو پارسال تموم کردم !!!

نوستر آداموس
01-12-2006, 05:42
من دوباره دارم بازي مي كنم و چند تا شا تا حالا پيدا كردم

Maximillion
01-12-2006, 17:34
سلام رفقا
شايد به نظر شما خنده دار باشه ولي به دليل رم پايين من هيچكدوم از فيلم ها و ويدئو هاي بازي رو نديدم بنابراين از داستان
بازي چيز زيادي دستگيرم نشد تا اينكه داستان سه شماره رو مهدي جان توي تاپيك گذاشتند .
ببينيدمن تونستم تا اونجايي كه شاهزاده با كايلينا ميجنگه رو انجام بدم و بعد از اون ميخواست يه فيلم نشون بده كه
نداد و بعد بازي به صفحه ي اصلي ميره . پس ما نه داهاكايي ديديم و نه مبارزاي با داهاكا .البته
اون موقع يه خورده شك كردم اخه ما تازه يه سيستم قسطي گرفته بودبم و شاهزاده 2 هم اولين بازي كامپوتري ما بود
حالا ما يه سوال داريم اين شمشير آبي كه شما دربارش صحبت ميكنيد كجاست و تويكدوم مرحله قرارداره و چه شكليه ميخوام مطمئن بشم كه پيداش كردم يا نه؟ من اين بازي رو يك سال پيش تموم كردم.
ممنون

Nvidia
01-12-2006, 18:42
سلام رفقا
شايد به نظر شما خنده دار باشه ولي به دليل رم پايين من هيچكدوم از فيلم ها و ويدئو هاي بازي رو نديدم بنابراين از داستان
بازي چيز زيادي دستگيرم نشد تا اينكه داستان سه شماره رو مهدي جان توي تاپيك گذاشتند .
ببينيدمن تونستم تا اونجايي كه شاهزاده با كايلينا ميجنگه رو انجام بدم و بعد از اون ميخواست يه فيلم نشون بده كه
نداد و بعد بازي به صفحه ي اصلي ميره . پس ما نه داهاكايي ديديم و نه مبارزاي با داهاكا .البته
اون موقع يه خورده شك كردم اخه ما تازه يه سيستم قسطي گرفته بودبم و شاهزاده 2 هم اولين بازي كامپوتري ما بود
حالا ما يه سوال داريم اين شمشير آبي كه شما دربارش صحبت ميكنيد كجاست و تويكدوم مرحله قرارداره و چه شكليه ميخوام مطمئن بشم كه پيداش كردم يا نه؟ من اين بازي رو يك سال پيش تموم كردم.
ممنون

اگه صفخات قبلی رو تگاه کنی مهدی جان دربازه این شمشیر و طریقه بدست آوردن توضیحات مفصلی داده :)

mahyarSAMSUNG
02-12-2006, 02:55
آقا من شماره 1و 2 و 3 رو تا آخر رفتم لي منظوزتون رو از داهاكا نفهميدم اين كي هستش من وقتي كايلينا رو كشتم بازي تموم شد حالا نميدونم چرا كايلينا توي شماره 3 دوباره پيداش ميشه و عجيب تر از اين رفيق پرنس هم هست :blink: :blink: :blink: :blink:

M E H D I
04-12-2006, 14:11
آقا من شماره 1و 2 و 3 رو تا آخر رفتم لي منظوزتون رو از داهاكا نفهميدم اين كي هستش من وقتي كايلينا رو كشتم بازي تموم شد حالا نميدونم چرا كايلينا توي شماره 3 دوباره پيداش ميشه و عجيب تر از اين رفيق پرنس هم هست :blink: :blink: :blink: :blink:

سلام رفقا
ممنون

Maximillion
04-12-2006, 17:49
سلام
ممنون MEHDI جان معلوم شد ما از مرحله خیلی پرت بودیم ولی من دوقسمتش
رو تونسته بودم پیدا کنم Garden و Activation Room
برای پیدا کردن شمشیر آب هم که شده این بازی رو از اول نصب و اجرا میکنم
بازم ممنون

Maximillion
12-12-2006, 17:46
سلام
دیشب رسیدم به آخر بازی .ولی هنوز بازی تموم نکردم
مگه کشتن داهاکا به این آسونی هاست امشب دوباره میرم سراغش ببینم چیکارش میشه کرد
یا علی

piishii
12-12-2006, 22:50
سلام
دیشب رسیدم به آخر بازی .ولی هنوز بازی تموم نکردم
مگه کشتن داهاکا به این آسونی هاست امشب دوباره میرم سراغش ببینم چیکارش میشه کرد
یا علی

سلام.
كشتنش كه خيلي آسونه با اون روشي كه مهدي جان شونصد صفحه قبل گفته بود .
وقتي ميافته اون لبه ي پرتگاه بريد با اين كمبو left click + left click + left click + left clicl بزنيد تا بميره .
به قول مهدي جان هر چي كمبو هاي خوشگل ديگه اجرا كنيد فايده نداره چون شمشير آب فقط ميتونه بكشش با همين كمبو كه من از مهدي نقل قول كردم .
يك نكته كه من بدون اين روش كشتمش ;) اما پدرم در اومد .

Maximillion
13-12-2006, 12:26
سلام.
كشتنش كه خيلي آسونه با اون روشي كه مهدي جان شونصد صفحه قبل گفته بود .
وقتي ميافته اون لبه ي پرتگاه بريد با اين كمبو left click + left click + left click + left clicl بزنيد تا بميره .
به قول مهدي جان هر چي كمبو هاي خوشگل ديگه اجرا كنيد فايده نداره چون شمشير آب فقط ميتونه بكشش با همين كمبو كه من از مهدي نقل قول كردم .
يك نكته كه من بدون اين روش كشتمش ;) اما پدرم در اومد .

دستت درد نکنه عزیز
امتحان میکنم ببینم چی میشه .

saeed jun
13-12-2006, 14:27
[SIZE="5"]سلام به همه بروبچ شاهزاده خور عزیز[/:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: SIZE]

یه ترینر با حال دارم هر کی می خواد بگه جیک ثانیه براش آپلود کنم:cool:
من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم داهاکا رو هم نابود کردم
اون حرکت آخر پرنس که داهاکا رو به درک واصل می کنه خیلی لذت بخشه

یه سوال کسی هست آخرین ورژن شاهزاده رو بازی کرده باشه؟

من هنوز اونو بازی نکردم چطوریه می ارزه آدم بگیره ؟

منظورم در مقایسه با ورژن قبلیه!!!!!!

dark_prince783
25-12-2006, 12:12
سلام
هیچ رمزی واسه رد کردن مراحل بازی وجود نداره . مگه اینکه سیوهای بازی رو از قبل گیر بیاری که بتونی بری جای دیگه ای در بازی .
موفق باشی
یاعلی

mehrdad2006
26-12-2006, 20:40
داداش من اين بازي روسه بار نصب كردم وهر دفعه يه جا گير مي كردم ولي لطف خدا ديشب تمومش كردم تازه كي مي گه اين بازي رمز نداره خوبشم داره هر كي مي خواد بگه تا بزارم

ghara
17-01-2007, 16:27
من هم رمزش رو می خوام هم تریترشو اگه دارید لطف کنید.
خیلی باحالید.
من تو مرحلهای که باید اون زنه که پیراهن قرمز داره رو بکشی گیر کردم.

Ali-Bahal
17-01-2007, 19:57
اين بازي که حالش بدون ترينر هست من تنها بازي که با کد تمام کردم GTA Series بوده

Sina121
10-03-2007, 23:39
سلام
وقتي به مرحله باغ مي رسيم بهد از اينكه لايف اپگريد كرديم و رييس كلاغها رو كشتم چيكار بايد بكنم

Sina121
10-03-2007, 23:50

M E H D I
10-03-2007, 23:50
سلام
وقتي به مرحله باغ مي رسيم بهد از اينكه لايف اپگريد كرديم و رييس كلاغها رو كشتم چيكار بايد بكنم

توضيح بيشتر Plz !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكس بدي بهتر هست.

Sina121
10-03-2007, 23:52

Sina121
11-03-2007, 00:00
من نمي دونم چيكار بايد بكنم كه اهرم ها ظاهر بشن

M E H D I
11-03-2007, 00:15
متاسفانه عكستون اصلا واضح نيست. توي محيط Q رو بزنين بعد عكس بگيرين. من خيلي وقته بازي نكردم ياد رفته!

شرمنده

mahyarSAMSUNG
11-03-2007, 03:52
میگم شما هنوز درگیر این بازی هستید ؟؟؟ این بازی فکر نکنم جایش سخت باشه بابا یذره فکر کنید . من که 1 2 3 این بازی رو نمیشه گفت آسون ولی با هوش خودم رفتم . از هیچکس هم کمک نگرفتم

آقا سینا من اونجا رو یادم نمیاد ولی فکر کنم باید روی این دیوار و اون دیوار بپری تا بری بالا

Oracle_Eldorado
11-03-2007, 08:24
با اين كه عكس واضح نيست ولي اين راهي كه ميگم يه بار امتحان كن ببين نتيجه ميده . اگه نداد يه عكس بهتر بزار .
اگه از همينجايي كه عكس گرفتي هستي برو سمت چپ بين 2 تا ديوار نزديك به هم . بعد از روي يكي از ديوار ها بدو رو به بالا . بعد بپر اينطرف بعد اونطرف همينكار رو ادامه بده تا برسي به بالا .
راستي اگه خواستي عكس بزاري لينك رو بزار ممنون

mahyarSAMSUNG
12-03-2007, 03:28
ایول راست میگه همونی که گفتی باید بر دست چپ اونجا دیئاراش بهم نزدیکه بپر روی این دیوار و اون دیوار تا اون لبه رو بگیری بعدش رو دیگه خودت پیدا میکنی

Viren
12-03-2007, 03:33
با اين كه عكس واضح نيست ولي اين راهي كه ميگم يه بار امتحان كن ببين نتيجه ميده . اگه نداد يه عكس بهتر بزار .
اگه از همينجايي كه عكس گرفتي هستي برو سمت چپ بين 2 تا ديوار نزديك به هم . بعد از روي يكي از ديوار ها بدو رو به بالا . بعد بپر اينطرف بعد اونطرف همينكار رو ادامه بده تا برسي به بالا .
راستي اگه خواستي عكس بزاري لينك رو بزار ممنون

دقیقا همین کار رو کنید.;)

peyman++
12-03-2007, 09:03
سلام من با شاهزاده ایرانی مشکل دارم

کمکم کنید

please

Oracle_Eldorado
12-03-2007, 09:45
از اين به بعد به من ميگيد Oracle Of Persia !!!!!!!!!!!!! ( محض مزاح )

سلام من با شاهزاده ایرانی مشکل دارم
چه مشكلي عزيز ؟

mahyarSAMSUNG
13-03-2007, 03:32
شماره جدیدی از این بازی در کار نیست ؟؟؟؟؟؟

Oracle_Eldorado
13-03-2007, 09:26
شماره جدیدی از این بازی در کار نیست ؟؟؟؟؟؟
معلوم نيست . بعضي ها ميگن اومده ولي معلوم نيست
گفت که Game One هم تبلیقش کرده ! ولی من که چیزی ندیدم

علي يار فيض
16-03-2007, 20:30
سلام
بعد از كشته شدن كايلينا كه شاهزاده اونو ميكشه شاهزاده به اول بازي بر مي گرده (ساحل)بعد اون نميدونم چي كار بكنم لطفا منو راهنمايي بكنيد
با تشكر.:40:

toraj
21-04-2007, 23:43
آقا من بعد از تمام كردن شاهزاده فارس 2 با وجود اينكه داهاكا را كشتم ولي هيچ فيلمي بعد از كشتن داهاكا نشان نداد
ومستقيم به منوي اصلي بازي برگشت يك بار هم upgrad ها را نگرفتم وكالينا را كشتم ولي باز هم هيچ صحنه اي بعد
از كشته شدن كالينا نشان داده نشد.

Roham
22-04-2007, 00:23
من فقط شماره 1 و 3 این بازی و دیدم. اونطوری که از فیلم اول بازی سوم فهمیدم شاهزاده کایلینا رو توی بازی دوم نمی کشه بلکه نجات میده (حالا چه جوریش رو والا نمیدونم) چون این کایلینا در واقع منشع همه اتفاقات قسمت سوم هست.

mahi58
22-04-2007, 01:33
بچه ها یه سوال سیوهای این بازی POP 2: Warrior Within کجای کامپیوتره؟
من 3-2 بار تا وسطاش رفتمو ویندوز عوض کردم و سیوهاش پرید!!

kambiz.elf
22-04-2007, 05:27
سلام

اين مسير سيو هاي بازي

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES

بايد فايل هاي هيدن رو باز كني

دوستان كسي help بازي رو نداره چون با سيو حال نميده بدبختي IQ ما هم پايينه يك جاهاي گير مي كنيم . من يك بار اين بازي رو نصب كردم حال نكردم . الان دوباره نصب كردم بازي كنم (سر كل كل ) ولي نميشه همش از اينو اون پرسيد ! هر جا هم بود پولي بود . اگه دوستان كسي داره بذاره يك دنيا ازش ممنون ميشم .

ej 88 11
22-04-2007, 08:22
kambiz.elf جان چرا با ترینر نمیری اینطوری که بهتره . هم از IQ خودت استفاده میکنی هم بازیرو بدون save رفتی

ej 88 11
22-04-2007, 08:28
آقا من بعد از تمام كردن شاهزاده فارس 2 با وجود اينكه داهاكا را كشتم ولي هيچ فيلمي بعد از كشتن داهاكا نشان نداد
ومستقيم به منوي اصلي بازي برگشت يك بار هم upgrad ها را نگرفتم وكالينا را كشتم ولي باز هم هيچ صحنه اي بعد
از كشته شدن كالينا نشان داده نشد.
حتما شما بازیرو کامل (full) نریختید که فیلم هارو نشون نمیده

mahi58
22-04-2007, 11:35
سلام بچه ها.
یه زحمتی می کشید؟
من همونطور که بالا هم نوشته ام تا به حال چند بار گیم رو تا وسط هاش رفته ام، ولی به خاطر پریدن Save هام، دیگه نتونستم ادامه بدم و واقعا هم حال ندارم به دلیل طولانی بودنش دوباره از اول برمشون. سیوهایی که یکی از مدیران محترم هم گذاشته است در صفحه 2 پاک شده است.
میشه لطفا سیو های فقط یک مرحله را، اون هم اونجایی که چند تا دستگاه چرخ دنده دار بزرگ دارند کار می کنند و پرنس باید از روی هر دستگاه به روی اون یکی بپرد و بالا برود رو برام بذارید؟
سیوهای ابتدای اون مرحله رو می خوام. Cheat و این جور چیزهام نمی خوام.
در ضمن امیدوارم مسیری که آقا کامبیز گفت درست باشه.
مرسی.

M E H D I
25-04-2007, 17:37
سلام بچه ها.
یه زحمتی می کشید؟
من همونطور که بالا هم نوشته ام تا به حال چند بار گیم رو تا وسط هاش رفته ام، ولی به خاطر پریدن Save هام، دیگه نتونستم ادامه بدم و واقعا هم حال ندارم به دلیل طولانی بودنش دوباره از اول برمشون. سیوهایی که یکی از مدیران محترم هم گذاشته است در صفحه 2 پاک شده است.
میشه لطفا سیو های فقط یک مرحله را، اون هم اونجایی که چند تا دستگاه چرخ دنده دار بزرگ دارند کار می کنند و پرنس باید از روی هر دستگاه به روی اون یکی بپرد و بالا برود رو برام بذارید؟
سیوهای ابتدای اون مرحله رو می خوام. Cheat و این جور چیزهام نمی خوام.
در ضمن امیدوارم مسیری که آقا کامبیز گفت درست باشه.
مرسی.
از اينجا بگيرين:

turk_programmer
29-05-2007, 09:12
سلام
من تو اين بازي كايلينا رو شكست ميدم - نشون ميده كه مجسمه شكسته ميشه و پرنس ميگه كه ميخواد از جزيره بره - ولي بعدش يكدفعه Loading رو مياره و بعد من خودمو تو مرحله اول بازي كنار ساحل روي يكي از صخره ها ميبينم.
نميدونم بازي من ايراد داره يا اينكه بايد كاري انجام بدم ؟

mehrdad_11
19-06-2007, 08:49
کمک کنید من بعد از جنگیدن با زنه که لباس قرمز پوشیده وکشتن آن نمیدونم باید چی کار کنم...

mehrdad_11
19-06-2007, 09:01
و من هم بدون شمشیر آبی این زنه که لباس قرمز داشت را کشتم ومن نمیدونم چه جوری می شود این قفسه آهنی را شکاند و دستم را هم روی دکمه ی ضربه زدن نگه داشتم ولی فایده ای نداره طبق عکس و با تشکر از کمک شما.....

mehrdad_11
19-06-2007, 09:04
خواهش می کنم جوابه دو سوالهای بالایی من را بدین.....

Optimus Prime
19-06-2007, 09:35
خواهش می کنم جوابه دو سوالهای بالایی من را بدین.....
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن.

mehrdad_11
19-06-2007, 13:46
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن.

mehrdad_11
19-06-2007, 13:48
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن

Optimus Prime
19-06-2007, 14:12
پس حالا حالاها باید بری Scorpion شمشیر پنجمیه که می گیری.

mehrdad_11
19-06-2007, 14:30
پس بگین من بعد از جنگیدن با زنه که لباس قرمز پوشیده وکشتن آن باید چی کار کنم...

Optimus Prime
19-06-2007, 16:25
پس بگین من بعد از جنگیدن با زنه که لباس قرمز پوشیده وکشتن آن باید چی کار کنم...
بعد از اینکه با کالینا جنگیدی داهاکا دنبالت می کنه که باید فرار کنی از دستش...شمیرت شکست دیگه؟یه بار با کایلینا جنگیدی دیگه؟

mehrdad_11
19-06-2007, 17:05
کجا باید برم که اون دنبالم کنه.....

Optimus Prime
20-06-2007, 23:06
کجا باید برم که اون دنبالم کنه.....
مگه دنبالت نمی کنه؟وقتی می کشیش یه Cutscene نشون می ده که به دم ساحل بر می گردی و یه هو داهاکا پیداش می شه.اگه نشد یه عکس از اونجایی که هستی بفرست.

Oracle_Eldorado
21-06-2007, 00:17
مگه دنبالت نمی کنه؟وقتی می کشیش یه Cutscene نشون می ده که به دم ساحل بر می گردی و یه هو داهاکا پیداش می شه.اگه نشد یه عکس از اونجایی که هستی بفرست.

دوست عزيز اين قسمت در نسخه ي PS2 مشكل داره .
منم يكي از دوستام اونجا گير كرده بود و نميتونست از اونجا جلوتر بره .

Carl
21-06-2007, 11:51
با سلام
کسی میداند چطور میشود پایان اصلی بازی را دید ( همان پایانی که پرنس با کایلینا زنده میمانند و با هم به بابل میروند ). من فیلمش را با جابجا کردن فیلم های بازی دیدم.

Optimus Prime
21-06-2007, 12:20
با سلام
کسی میداند چطور میشود پایان اصلی بازی را دید ( همان پایانی که پرنس با کایلینا زنده میمانند و با هم به بابل میروند ). من فیلمش را با جابجا کردن فیلم های بازی دیدم.
باید تمامی 9 Life Upgrade را در طول بازی بدست آوری.مراجعه کن به این تاپیک:

S a f a 6 4
21-06-2007, 12:31
با سلام

از یه savegame استفاده کن

mehrdad_11
21-06-2007, 13:05
آیا در کامپیوتر بازی درسته؟؟؟؟؟

S a f a 6 4
21-06-2007, 13:19
من این بازی رو تو pc تا آخرش رفتم

هیچ مشکلی نداشت

Optimus Prime
21-06-2007, 13:27
آیا در کامپیوتر بازی درسته؟؟؟؟؟
آره اما سعی کن 3 CD شو بگیری وگرنه فیلماشو تو 1 CD نخواهی داشت دوست عزیز.

Nazanin_rose
24-06-2007, 01:39
بچه ها من حتما می خوام ویدئو های این بازیو ببینم
بازی 3 سیدی اش گیر نمی یاد
همه کلک می زنن ، کپی رو به جای اصل به آدم می اندازند
واقعا راه دیگه ای نداره :41: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S a f a 6 4
24-06-2007, 18:24

بچه کجایی ؟

Nazanin_rose
24-06-2007, 23:13
بچه کجایی ؟

چه فرقی می کنه :18:

DaRiOuShJh
25-06-2007, 00:39

بچه کجایی ؟

چه فرقی می کنه :18:

:27: هه هه هه

منظوره آقا اینه که بدونه از کجایید تا یه جایی رو بهتون معرفی کنه نه...:21: !

شما اگه دی وی دیش رو بگیرید کامله البته بستگی به این داره که ماله کدوم کمپانی هم باشه!:20:

موفق باشیید:10:

S a f a 6 4
25-06-2007, 02:00

شما اگه دی وی دیش رو بگیرید کامله البته بستگی به این داره که ماله کدوم کمپانی هم باشه!:20:

مرسی ,دقیقا منظورم همین بود که DaRiOuShJh جان گفتن:10:

Nazanin_rose
25-06-2007, 23:24

حالا مال کدوم کمپانی باید باشه ؟

keratus
12-09-2007, 20:19
در یک قسمت Pop2 گیر کردم
بعداز کشتن کالینای قرمز پوش در کنار تاج وتختش چه کار کنم؟وقتی میکشمش بدون هیچگونخ دمویی منو میبره اول بازی تو جزیره؟!!!!!!!

Maximillion
13-09-2007, 04:20
بعد از اينكه كايلينا رو كشتيد بازي شما را به اول ماجرا كنار ساحل ميبره و اونجا داهاكا شما رو ميگيره و پرت ميكنه شما هم بايد از دستش فرار كنيد (همه ي اينها رو خود بازي نشون ميده البته با همون گرافيك داخل بازي)

FcuK
23-09-2007, 17:27
ببخشید من اول بازی گیر کردم همون جایی که وقتی یه چوب دستته بعدش میری زنه رو با هاش میزنی
بعدش اون غول کلاغه
وقتی می کشمش نمی دونم باید چی کار کنم

am2
23-09-2007, 23:08
ببخشید من اول بازی گیر کردم همون جایی که وقتی یه چوب دستته بعدش میری زنه رو با هاش میزنی
بعدش اون غول کلاغه
:idea: :solution:
بايد بري سمت چپ اون دري كه وقتي ازش وارد ميشي كلاغه رو ميبيني از اون ديوار بروبالا يه لبه هستش اونرو ميگيره برو بالا و دوباه از اون ديوار برو بالا و بپر پشت سرت طاق در ورودي رو ميگيره بعدش دوباره روي ديوار راه برو و بپر تا يكي از اون ستونها رو بگيره و...

am2
23-09-2007, 23:15
بعدش اون غول کلاغه

بايد بري سمت چپ اون دري كه وقتي ازش وارد ميشي كلاغه رو ميبيني از اون ديوار بروبالا يه لبه هستش اونرو ميگيره برو بالا و دوباه از اون ديوار برو بالا و بپر پشت سرت طاق در ورودي رو ميگيره بعدش دوباره روي ديوار راه برو و بپر تا يكي از اون ستونها رو بگيره و...

اما اگه كلاغه رو كشتي و اون به شن تبديل شد يه كليد همونجا هست روي ديوار راه برو تا بري روي اون كليد و بعدش يه در همونجا باز ميشه و...

amirpersia68
24-09-2007, 19:36
در یک قسمت Pop2 گیر کردم
بعداز کشتن کالینای قرمز پوش در کنار تاج وتختش چه کار کنم؟وقتی میکشمش بدون هیچگونخ دمویی منو میبره اول بازی تو جزیره؟!!!!!!!

پس شما اصلشو نخریدین (چون دمو داره )

بله باید از دست دهاکا فرار کنی .فقط فرار

MR.GAMER
25-09-2007, 12:56
سلام.من تازه عضو شدم.
وفعلا دارم روي شاهزاده ايراني كار مي كنم.يكي به من بگه چه جوري مي تونم بازي رو سيو كنم؟
وقتي از بازي ميام بيرون و لود سيو گيمش غير فعال هست.
در ضمن بگيد موقعي كه تبديل به شاهزاده تاريكي شدم براي اينكه زنده بمونم چي كار بايد بكنم؟
فقط بايد كوزه ها و چيز هايي كه در اطرافم هستن بشكونم؟:41:

Amin Asterix
25-09-2007, 14:10
اینایی که میگی واسه پرینس 3 نبودن؟
سیوشم تو اونجاهاییه که مثل آب خوریه.اونجا برو یکم آب بخور بعد سیو میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FcuK
25-09-2007, 17:02
اونجارو رفتم رسیدم به جایی که با اون زن سیاهه یه زن قرمزه هست بعد زنه رو می کشیم ...
بعد قیافه ی ما عوض می شه ..
رفتم رسیدم توی یه تالار بعد باید 4 تا از اون گرز دار ها رو بزنی بعد وقتی می رسی وسطش 2 تا از اون زن ها هم میان که وقتی می کشیشون 2 تا دیگه می ایند
میشه بگید وقتی اون ها رو کشتم باید چی کار کنم

am2
25-09-2007, 18:43
اونجارو رفتم رسیدم به جایی که با اون زن سیاهه یه زن قرمزه هست بعد زنه رو می کشیم ...
بعد قیافه ی ما عوض می شه ..
رفتم رسیدم توی یه تالار بعد باید 4 تا از اون گرز دار ها رو بزنی بعد وقتی می رسی وسطش 2 تا از اون زن ها هم میان که وقتی می کشیشون 2 تا دیگه می ایند
میشه بگید وقتی اون ها رو کشتم باید چی کار کنم

يه عسكي چيزي بذار؟؟؟

FcuK
25-09-2007, 19:10

am2
25-09-2007, 20:23
تا جايي كه يادمه اونجا بايد يه در باشه كه بتوني از اونجا بري و زمان رو دوباره عوض كني(دري كه وقتي پرنس براي اولين بار داهاكا رو ميبينه از اون وارد ميشه)

Maximillion
25-09-2007, 23:38
نه بابا مگه اول بازيه كه بايد از دست داهاكا فرار كنه؟!؟:13:
من عكس سومت رو اينجا ميزارم و يكم درباره اش توضيح ميدم اميدوارم متوجه منظورم بشيد (تجربه نشون داده من توي توضيح دادن افتضاحم!!!):41:

اين عكس سوم خودت هست كه گذاشتي:

اگه يادتون باشه اول بازي شما قبلا هم اينجا اومديد (وقتي كه داهاكا همين در توي عكس رو خراب كرد و شما هم خودتون رو به اين در رسونديد
و بعدش يه دموي كوچولو نشون ميده و داهاكا شما رو دنبال ميكنه.درسته؟)

براي رسيدن به اون در توي اول بازي شما از يه ستون آويزون بوديد و بعد هم روي يه چوب بزرگ كه توي عكس هست پريديد و بعد هم به طرف در پريديد.

حالا شما جايي از بازي گير افتاديد كه شاهزاده توي زمان گذشته هست.الان شما وقتي از اون ستون اويزون هستيد نبايد ديگه روي اون چوب بپريد.
همونجا كه اويزونيد ستون رو دور بزنيد يه تخته نازك هست كه شما ميتونيد روش راه بريد.
شما بايد خودتون رو به دري كه وقتي پرنس براي اولين بار داهاكا رو ميبينه از اون وارد ميشه.بعد هم سعي كنيد با زدن SPACE بالا بريد.

اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.ناسلامتي ما هفت بار اين بازي رو تموم كرديم :18: :5:

MR.GAMER
29-09-2007, 14:25
اینایی که میگی واسه پرینس 3 نبودن؟
سیوشم تو اونجاهاییه که مثل آب خوریه.اونجا برو یکم آب بخور بعد سیو میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اين كارو كردم ولي بازم سيو نشد.
يكي كمكم كنه:41::2:

MR.GAMER
29-09-2007, 14:36
اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟

B O L O T
29-09-2007, 14:37

اول روی دیوار راه برو بعدش که به انتها رسیدی بپر و فکر کنم راست کلیک رو بزن همونی که زنجیر میزنه بعدش زنجیر رو پر تاب میکنه روی میلیه و تو میتونی بپری اون ور

amirpersia68
29-09-2007, 21:01
اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟

هر وقت یک قسمتی رو تمام کنی بعد کنار دیوار اکه یک سکوه پر آب دیدی برو رو به روی سکو و با راست کلیک آب بخور این جوری هم خونت کامل میشه هم سیو میکنی .

alirezatz
30-09-2007, 18:38
سلام
سیو کامل بازی که اقای مهدی گزاشتن خرابه میتونید سوی کامل رو دوباره بزارید

Maximillion
01-10-2007, 07:06
سلام
سیو کامل بازی که اقای مهدی گزاشتن خرابه میتونید سوی کامل رو دوباره بزارید

اينم سيو هاي پرنس 2:

MR.GAMER
04-10-2007, 22:56
هر وقت یک قسمتی رو تمام کنی بعد کنار دیوار اکه یک سکوه پر آب دیدی برو رو به روی سکو و با راست کلیک آب بخور این جوری هم خونت کامل میشه هم سیو میکنی .

مرسي بابت كمكتون:11::40:واقعا ممنون.
حالا يه كمك ديگه : تو جايي كه تبديل به شاهزاده تاريكي شدم مي تونم خودم رو دوباره به
شاهزاده ي معمولي تبديل كنم؟
كمك 2 : من به اون قسمت از بازي كه شاهزاده شدم
به يه جايي مي رسم كه جونم در حال تموم شدن هست و با شكستن كوزه ها زنده مي مونم.
بايد همش كوزه هارو بشكونم؟:41:

mahyarSAMSUNG
05-10-2007, 02:44
شما باید کوزه ه ها رو بشکونید که که خونتون پر بمونه ولی خوب مجبور نیستید همرو بشکونید . بازی رو سریع انجام بدی دیگه احتیاج نیست . اگه دشمن ها رو هم بکشی از نوری که از اونها بجا میمونه خونت پر میشه

Ali Pacino
05-10-2007, 03:46
بچه ها من پرنس 1 و 3 رو تموم کردم ولی متاسفانه 2 رو چون باگ داشت نتونستم تموم کنم من با Ps 2 بازیش می کردم مشکلاتم اینا بود غول سنگی ها ناپدید می شدن و بعد مبارزه با زن قرمزه فکر کنم کایلینا که می کشمشدمش بازی می رفت عقب کسی آمارش رو داره مشکل از کجا بوده؟
کسی به این مشکلا برخورد کرده؟
اگه مشکل از Cd بوده برم عوضش کنم؟

sina64
23-10-2007, 16:20
من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم

SAJAD DP
27-12-2007, 10:01
سلام
بعد از ويرايش...
داداشم داخل نسخه دوم اين بازي رسيده به اون مرحله اي كه چندتا كلاغ با هم يك نفر ميشن بعد كه اونو مي زنه ميره بالاي ديوار مي ايسته
اما نمي دونه بايد چه كار كنه
لطفاكمك كنيد

arnold_ab
27-12-2007, 10:31
من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم
فکرکنم اینی که میگی شاهزاده ایرانی3باشه.

Oracle_Eldorado
27-12-2007, 13:02
دوست عزیز شما اول باید با شمشیر به پشت زانوهاش بزنی ، بعد که خم شد افتاد روی زمین باید بری روی پشتش و با شمشیر بزنی بهش .

mahmoudezoj
02-01-2008, 14:13
:31:
ممنون

Amin_mustang
02-01-2008, 22:39
آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟

Oracle_Eldorado
02-01-2008, 22:51
آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟
بله هست .
اگه شما همه ی ارتقای خون ها( Life Upgrade ) رو بگیری ( فکر کنم 9 تا باشه ) به طوری که خونت 2 دور کامل بشه آخرش کایلینا یه شمشیر آب بهت میده که داهاکا به آب حساس هست و میتونی با اون شمشیر نابودش کنی .
اگه یه Faq ( راهنمای بازی ) کامل گیر بیاری نوشته همه ی Life Upgarde ها کجا هستند .

peymanmar
31-01-2008, 18:11
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید

peymanmar
31-01-2008, 18:22
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید

am2
31-01-2008, 19:43
راهنمایی کنید
با هر بار چرخوندن سنگهاي اطراف مياد بالا كه بايد يا از سمت چپ يا راست بري (هر بار كه بچرخوني يه بار سنگهاي سمت راست مياد بالا و يه در رو نشون ميده كه بايد از اين سنگها بري بالا و از اون در بري و...يه بار هم سنگهاي سمت راست كه اونهم همينطور...يه بار ديگه بچرخوني سنگهايي پايين سمت چپ در ورودي مياد بالا كه اون مسير رفتن به يكي از اونlifeupgradeهاست...)

master11
11-02-2008, 15:25
سلام
من همون اوایل بلزی گیر کردم ، اونجایی که 5 تا کلاغ میان و ی جونوری رو درست می کنن ، هر بار که می خوام بکشمش میره بالای ی سنگی وای میسته که نمی تونم من برم اون بالا .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

soliman
11-02-2008, 15:33
اونجا چند تا ستون هست که باید از طریق اونها بری بالا . در ضمن برای کشتن راحتر اون موجود بهت پیشنهاد میکنم که با پرش بری بالای سرش و با شمشیر روی سرش فرود بیای

master11
11-02-2008, 15:40
از اون دو تا ستون هم هر کاری کردم نرفت بالا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین

havas_1980
12-02-2008, 00:29
سلام
من همون اوایل بلزی گیر کردم ، اونجایی که 5 تا کلاغ میان و ی جونوری رو درست می کنن ، هر بار که می خوام بکشمش میره بالای ی سنگی وای میسته که نمی تونم من برم اون بالا .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

از اون دو تا ستون هم هر کاری کردم نرفت بالا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین
از همون جایی که وارد محوطه میشی, از دیوار سمت راستت برو بالا تا به بالای ورودی برسی. از رو دیوار راه برو و ستون رو بگیر...

M E H D I
12-02-2008, 09:54
اين عكسها رو ببينين شايد كمك كردن:

ZAHRA213
15-02-2008, 23:42
saveهای بازی درویندوز در کجا هست

soliman
15-02-2008, 23:48
فکر کنم تو همون مسیری باشه که بازی رو نصب کردی

havas_1980
16-02-2008, 00:40
saveهای بازی درویندوز در کجا هست
سیو های بازی در Vista

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیو های بازی در XP

212
23-02-2008, 11:12
اقايون سلام
دوستان من يه جايي در شاهزاده فارس 2 گير كردم لطف كنيد كمكم كنيد
من بعد از اين كه در نقش شاهزاده ي تاريكي (اگه اسمشو درست گفته باشم ) بازي ميكم و تمام مراحل رو رد ميكنم و برميگردم جاي اول و او ن موجود ي كه سرش مثل گاوه پرنسس رو ميكشه و من ماسك رو بيرون ميارم و ميشم شاهزاده فارس و ميرم پيش اون خانوم لباس قرمزه و از اون جايي كه اين صحنه رو از قبل ميدونستم شمشيرهاشو برميدارم و پرت ميكنم اون طرف و اون شمشيرهاشو برميداره و دنبالم ميكنه منم يه ديوار رو خراب ميكنم و ميرم تو اونم دنبالم ميياد بعد از اينكه اون ميفته تو اون باد (كه همراه با شن از زمين بيرون مياد ) و نابود ميشه من حالا اينجا گير كردم در كه جلوشو سنگ گرفته و ديگه راهي نيست هر چي هم با شمشير به سنگهاي دم در ضربه ميزنم سنگها مثل درهاي ديگه كه ميشكستند هيچيش نميشن ... من اينجا بايد چكار كنم 0 ( ببخشد كه طولاني شد فقط خاستم توضيح رو دقيق بدم كه كمكم كنيد)

212
23-02-2008, 11:15
اقايو سيو بازي هم تو همون مسير نصب بازي در پوشه

Popwwprofiles

a.salireza
23-02-2008, 19:03
من وقتی بازی رو شروع میکنم داخل یه کشتی هستش ولی همه جا تاریکه و هیچی هم معلوم نیست. :2:میخواستم بدونم مشکل از سیدی هست یا....:19:

soliman
23-02-2008, 23:42
من وقتی بازی رو شروع میکنم داخل یه کشتی هستش ولی همه جا تاریکه و هیچی هم معلوم نیست. :2:میخواستم بدونم مشکل از سیدی هست یا....:19:

به نظرم باید اشکال از گرافیکت باشه چون مطمئنا pixel shader رو ساپورت نمیکنه و این تاریکی از نبود همین ویژگیه.

phenom200
10-03-2008, 13:38
سلام.
منم یه جایی گیر کردم همو نجا که با کارلینا مبارزه می کنه بعد دمو نشون میده و بعد دمو داهاکا دنبالم میکنه.الان داهاکا رو رد کردم ولی اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم.ممنون میشم راهنمایی کنید

pentoriko
10-03-2008, 15:00
من يه شمشير از اين دختره گرفتم ولي يه جا بايد ديوار خراب كني نميشه :41::41::41:يكي كمك كنه

havas_1980
10-03-2008, 16:09
سلام.
منم یه جایی گیر کردم همو نجا که با کارلینا مبارزه می کنه بعد دمو نشون میده و بعد دمو داهاکا دنبالم میکنه.الان داهاکا رو رد کردم ولی اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم.ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه منظورتون اینه که تو آرامگاه زیر زمینی گیر کردین ... باید باید 3 مسیر رو طی کنید تا به ترتیب به 3 قبر عمودی برسید و اونا رو به رو به سمت خاصی(ستون سنگی مانند) بکشید
تا مقبره وسط آرامگاه آروم آروم بالا بیاد... حین پیدا کردن مقبره ها داهاکا شما رو دنبال میکنه که باید از دستش فرار کنید... و آخر از مقبره وسط آرامگاه بالا برید.

من يه شمشير از اين دختره گرفتم ولي يه جا بايد ديوار خراب كني نميشه يكي كمك كنه
باید بری روی تخت پادشاهی و دیوار رو خراب کنی.

phenom200
10-03-2008, 17:40
ممنوم هوس جان اونجا رو رد کردم.حالا scorpion sword رو گرفتم اونجام نمی دونم راه کجاست

phenom200
10-03-2008, 19:37
هیچ کدوم از درها باز نیستو باز نمیشه.من چیکار کنم؟

heyhoo
11-03-2008, 03:29
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

Oracle_Eldorado
11-03-2008, 11:14
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
دوست من شما یه عکس از اون مرحله بزار .
اینطوری اصلا نمیشه راهنمایی کرد .
کلی از این مراحل داره !

havas_1980
11-03-2008, 11:18
ممنوم هوس جان اونجا رو رد کردم.حالا scorpion sword رو گرفتم اونجام نمی دونم راه کجاست

هیچ کدوم از درها باز نیستو باز نمیشه.من چیکار کنم؟
اتفاقا اونجا یکی از درها باز میشه بعد از اینکه دشمنها حمله میکنند...
وقتی اون راه ادامه میدید به یک راه بسته میخورید که باید با شمشیر بازش کنید.

سلام بر همه
دوست عزیز! شما کجای بازی رو میگید؟ ... عکس از جایی که گیر کردین (و قبل از اون) بزارید.

phenom200
12-03-2008, 09:40
سلام
در باز نمی شد بازی رو از اول نصب کردم درست شد

amin2000
12-03-2008, 10:03
من با ps2 بازی میکنم به جایی رسیدم که باید زنه لباس قرمزه رو بکشم میکشمش بعد کاخ فرو میریزه و بعدش هم بر میگرده به ایسلند همون جایی که اول بازی میره چیکار باید بکنم؟

heyhoo
12-03-2008, 10:07
سلام بر همه
عزیزان چطور میشه عکس گذاشت؟

end_of_world
12-03-2008, 10:21
سلام بر همه
عزیزان چطور میشه عکس گذاشت؟

سوالاتتون رو اينجا بپرسيد بهتره

havas_1980
12-03-2008, 12:04
من با ps2 بازی میکنم به جایی رسیدم که باید زنه لباس قرمزه رو بکشم میکشمش بعد کاخ فرو میریزه و بعدش هم بر میگرده به ایسلند همون جایی که اول بازی میره چیکار باید بکنم؟
سلام دوست عزیز! اگه منظورتون اینه که در آرامگاه زیر زمینی گیر کردین لطفا پست 433 به این آدرس رو نگاه کنید:

heyhoo
12-03-2008, 12:42
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
12-03-2008, 12:51
سلام بر همه
دوست عزیز! در این قسمت اصلا نمیشه گیر کرد. با یک پرش بلند از رو گودال تیغ رد بشید.
(احتیاجی به اون عکس تالار ستونها نیست. اون عکس رو بوسیله ویرایش حذف کنید.)

amin2000
12-03-2008, 19:21
سلام دوست عزیز! اگه منظورتون اینه که در آرامگاه زیر زمینی گیر کردین لطفا پست 433 به این آدرس رو نگاه کنید:

اشتباه فکر کردید من فقص یه دمو یبینم خراب شدن کاخ و بعد میبینم که توی جایی هستم که اول بازی بودم

havas_1980
12-03-2008, 21:53
اشتباه فکر کردید من فقص یه دمو یبینم خراب شدن کاخ و بعد میبینم که توی جایی هستم که اول بازی بودم
پس عکس از جایی که گیر کردین بزارید تا شما رو دقیقتر راهنمایی کنیم.

heyhoo
13-03-2008, 00:17
دوست عزیز! در این قسمت اصلا نمیشه گیر کرد. با یک پرش بلند از رو گودال تیغ رد بشید.
(احتیاجی به اون عکس تالار ستونها نیست. اون عکس رو بوسیله ویرایش حذف کنید.)

منظور از پرش بلند؟ "space"??

havas_1980
13-03-2008, 00:33
منظور از پرش بلند؟ "space"??
منظور از پرش بلند یعنی اینکه با دورخیز بپرید. (این قسمت خیلی ساده هست)

Oracle_Eldorado
13-03-2008, 08:44
منظور از پرش بلند یعنی اینکه با دورخیز بپرید. (این قسمت خیلی ساده هست)

منم یکمی کامل ترش کنم :

ببین وقتی میرسی به جایی که میخوای بپری ، اول تا لبه ی لبه برو و بعد Space رو بگیر .
خودش لبه رو میگیره و میکشه بالا .

ali poldokhtar
28-03-2008, 19:28
سلام من علي هستم از مدير سايت ممنون ميشم كه سيو تمام مراحل يا چند مرحله بازي شاهزاده ايراني 2 را براي من بگذاري عضو جديد علي باحال نوكر شما !

havas_1980
28-03-2008, 19:32
سلام من علي هستم از مدير سايت ممنون ميشم كه سيو تمام مراحل يا چند مرحله بازي شاهزاده ايراني 2 را براي من بگذاري عضو جديد علي باحال نوكر شما !
سلام کاربر گرامی!

تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط در این آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید...

ali poldokhtar
29-03-2008, 11:17
سلام من دوباره از شما درخواست مي كنم كه سيو بازي شاهزاده ايراني 2 را برايم بگذاريد من فرصت كمي دارم لطفا هرچه سريع تر :10:

ali poldokhtar
29-03-2008, 11:18
:19:سلام من سيو بازي نداي وظيفه 2 را مي خواهم هر چه سريعتر جواب داده شود

havas_1980
29-03-2008, 11:35
سلام من دوباره از شما درخواست مي كنم كه سيو بازي شاهزاده ايراني 2 را برايم بگذاريد من فرصت كمي دارم لطفا هرچه سريع تر

سلام من سيو بازي نداي وظيفه 2 را مي خواهم هر چه سريعتر جواب داده شودکاربر عزیز! این برای بار دوم هست که این درخواست رو مطرح میکنید. خواهش میکنم دقت کنید.

تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط در این آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا قوانین انجمن بازی رو مطالعه و رعایت کنید!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید...

*Ali*
29-03-2008, 19:22
سلام
من بازی شاهزاده ایرانی 2 را نصب کردم
ولی و قتی اون رو اجرا میکنم این پیغام میاد جلوی چشام
the game ended unexpectedly see readme for tecnical support
تو رو خدا کمکم کنین:19:

ali poldokhtar
29-03-2008, 19:27
ممنون میشم اگر کد های تقلب بازی پسران بد را بگذاری.

Oracle_Eldorado
29-03-2008, 20:40
ممنون میشم اگر کد های تقلب بازی پسران بد را بگذاری.
باید اینجا درخواست بدی :

سلام
من بازی شاهزاده ایرانی 2 را نصب کردم
ولی و قتی اون رو اجرا میکنم این پیغام میاد جلوی چشام
the game ended unexpectedly see readme for tecnical support
تو رو خدا کمکم کنین

شما میشه مشخصات سیستمتونو دقیق بزارید ؟

*Ali*
30-03-2008, 11:19
سلام دوستان
من بازی شاهزاده ایرانی 2 را نصب کردم ولی وقتی اون رو اجرا می کنم با پیفامی مواجه میشم
the game ended unexpectedly see the readme for tecnical support
لطفا من رو راهنمایی کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
video card=256 RAM=256

*Ali*
30-03-2008, 11:20
مشخصات سیستم من
RAM=256 video card=256 cpu=2.5

S A A M
30-03-2008, 11:22
مشخصات سیستم من
RAM=256 video card=256 cpu=2.5
حل مشكلات در اجرا ونصب بازي ها:

*Ali*
30-03-2008, 11:27
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

*Ali*
30-03-2008, 11:28
ولی نکنه سیستم من به این بازی نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S A A M
30-03-2008, 11:30
علي جان شما اينجا مشكلت را بگو تا دوستان جوابت را بدهند:

*Ali*
30-03-2008, 11:31
چاکرتیم بامرامممممممممممممممممممم مممممممممممممممم

ali poldokhtar
03-04-2008, 17:52
سلام من سيو بازي شاهزاده ايراني 2 را گرفتم حالا كجا ذخيرش كنم منظورم اينكه در كجا قرارش بدم تا با آن كار كنم لطفا سريع :11::19::41:

ali poldokhtar
03-04-2008, 18:02
لطفا سيو كامل بازي gta 5 را بگذاريد طوري باشد كه در داخل بازي تمام پاركينگ خانه ها در ان ها اتومبيل باشد

havas_1980
03-04-2008, 18:03
سلام من سيو بازي شاهزاده ايراني 2 را گرفتم حالا كجا ذخيرش كنم منظورم اينكه در كجا قرارش بدم تا با آن كار كنم لطفا سريع
سیو های بازی در ویندوز XP به این آدرس:

سیو های بازی در ویندوز VISTA به این آدرس:

لطفا سيو كامل بازي gta 5 را بگذاريد طوري باشد كه در داخل بازي تمام پاركينگ خانه ها در ان ها اتومبيل باشد
کاربر گرامی! لطفا قوانین انجمن بازی رو رعایت کنید!

درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط در این آدرس:

موفق باشید...

mohsentanha
03-04-2008, 19:59
سلام من سيو بازي شاهزاده ايراني 2 را گرفتم حالا كجا ذخيرش كنم منظورم اينكه در كجا قرارش بدم تا با آن كار كنم لطفا سريع :11::19::41:
قدیما که بازی میکردم تو همون جایی که نصب میکردم سیو میشد حالا نمیدونم چرا هوس گفت توی دایکیومنت

Amin Asterix
03-04-2008, 20:06
قدیما که بازی میکردم تو همون جایی که نصب میکردم سیو میشد حالا نمیدونم چرا هوس گفت توی دایکیومنت
اتفاقا دقیقا درست گفت.احتمالا شما پرینس 1 یا 3 رو میگی.البته اونا رو هم مطمئن نیستم اما 2 رو یادمه تو جاهای عجیب قریب بود!

kral_pontiac
03-04-2008, 22:29
آقا من تو کتابخونه آپگرید هشتم رو گرفتم و به راهم ادامه دادم تا به اونجایی که تعدادی چرخ دنده می چرخند رسیدم حالا نمی دونم از اونجا به کجا برم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

havas_1980
04-04-2008, 02:37
آقا من تو کتابخونه آپگرید هشتم رو گرفتم و به راهم ادامه دادم تا به اونجایی که تعدادی چرخ دنده می چرخند رسیدم حالا نمی دونم از اونجا به کجا برم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیز! وقتی وارد برج ساعت میشید باید از وسط چرخ دنده ها رد شده و خودتون رو به اتاق سلطنت برسونید.
البته آپگرید نهم قبل از رسیدن به اتاق سلطنت هست و اگه اون رو هم پیدا کنید پایان اصلی بازی رو میبینید.

ata_vi
12-04-2008, 00:33
بهترین بازی :8:

kral_pontiac
17-04-2008, 11:50
من هر 9 تا آپگریدها رو گرفتم و الان تو جایی هستم که برای اولین بار شاهزاده داهاکا رو میبینه ولی از اینجا به بعدش رو نمیدونم کجا برم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

lord5
20-04-2008, 13:00
لطف كنيد و بفرماييد محل دقيق لايف آپگريد نهم كجاست؟

lord5
20-04-2008, 13:03
آيا لايف آپگريد نهم را بايد پس از زدن ماسك گرفت؟ يا هر وقت كه اراده نماييم!!!

lord5
20-04-2008, 13:09
من هر 9 تا آپگریدها رو گرفتم و الان تو جایی هستم که برای اولین بار شاهزاده داهاکا رو میبینه ولی از اینجا به بعدش رو نمیدونم کجا برم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

منظور شما اينكه در كتابخانه داهاكا رو مي بينه؟
اگر در كتابخانه است بايد از سكو ها كمك بگيري و از بالاي سر ش رد بشي و با استفاده از الوارها بروي به سمت پايين كه موقع پايين آمدن داهاكا شما را مي بيند كه بايد از دستش فرار كني همين!

havas_1980
20-04-2008, 13:44
دوست عزیز! الان باید خودتون رو به اتاق سلصنت پیش ملکه زمان برسونید.

لطف كنيد و بفرماييد محل دقيق لايف آپگريد نهم كجاست؟

آيا لايف آپگريد نهم را بايد پس از زدن ماسك گرفت؟ يا هر وقت كه اراده نماييم!!!
دوست عزیز! با فرض اینکه تمامی آپگریدها رو به ترتیب پیدا کردین و در پیدا کردن نهمین مورد مشکل دارید, مورد نهم دقیقا در تالاری بود که اولین بار با داهاکا روبه رو میشید. (در زمان حال پشت یک سنگ قایم بودید و داهاکا اقدام به شکستن در میله ایی میکنه وکسی رو پیدا نمیکنه و رد میشه) شما باید در زمان گذشته وارد تالار بشید. (راه از همون جایی هست که اولین بار وارد شدید)

lord5
21-04-2008, 07:37
دوست عزیز! با فرض اینکه تمامی آپگریدها رو به ترتیب پیدا کردین و در پیدا کردن نهمین مورد مشکل دارید, مورد نهم دقیقا در تالاری بود که اولین بار با داهاکا روبه رو میشید. (در زمان حال پشت یک سنگ قایم بودید و داهاکا اقدام به شکستن در میله ایی میکنه وکسی رو پیدا نمیکنه و رد میشه) شما باید در زمان گذشته وارد تالار بشید. (راه از همون جایی هست که اولین بار وارد شدید)

دوست عزيز!من هم ميدانم كه محل نهمين لايف ْپگريد در اين مكان است ولي محل دقيق آنرا نميدانم كجاست :27:
و اگر ميشود محل دقيق آنرا لطف كنيد:27:
با تشكر

MRHArtsClube
21-04-2008, 13:03
سلام من یه مشکل دارم تو مشکلات بازی هم گفتم رفع نشد مال این بازی بود اینجا میگم اونم ریست کردن سیستممه اونجا که میخواد با اون غوله که شیر و عقاب قاطیه بجنگه!:2:

lord5
22-04-2008, 14:08
كسي نيست جواب بده؟

havas_1980
22-04-2008, 16:36
دوست عزيز!من هم ميدانم كه محل نهمين لايف ْپگريد در اين مكان است ولي محل دقيق آنرا نميدانم كجاست
و اگر ميشود محل دقيق آنرا لطف كنيد
با تشكر
در میله ایی رو با شمشیر بشکنید و جعبه رو از اتاق بیرون بکشید.
جعبه رو به طرف دیوار ببرید و به سمت بالا برید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)

lord5
23-04-2008, 08:10
خيـــــــــــــــلي ممنون آقا!!
با تشكر

lord5
23-04-2008, 13:21
شرمنده آقا يه سوال ديگه داشتم اونم اينكه:وقتي كه به زمان گذشته ميروم و وقتي كه مي خواهم بروم و اپگريد نهم را بگيرم به جايي ميرسم كه كالينا و شادي با هم درگير ميشوند واگر راه ديگري برا ي گرفتن اين لايف آپگريد است لطف بفرماييد وآن را بگو ييد،و اگر نيست بفرماييد كه چگونه در زمان گذشته به اين مكان بايد برسم؟
ممنون.

karkan
23-04-2008, 14:07
سلام...ميشه ترتيب بازيهاي prince of persia رو بگيد...(sands of time......)
thanks

havas_1980
23-04-2008, 14:31
شرمنده آقا يه سوال ديگه داشتم اونم اينكه:وقتي كه به زمان گذشته ميروم و وقتي كه مي خواهم بروم و اپگريد نهم را بگيرم به جايي ميرسم كه كالينا و شادي با هم درگير ميشوند واگر راه ديگري برا ي گرفتن اين لايف آپگريد است لطف بفرماييد وآن را بگو ييد،و اگر نيست بفرماييد كه چگونه در زمان گذشته به اين مكان بايد برسم؟
ممنون.
دوست عزیز! فقط وقتی میتونید به آپگرید نهم برسید که شمشیر عقرب رو در دست داشته باشید.
مسیر آپگرید نهم در تصویر (زمان گذشته) با فلش مشخص شده.

مشاهده سایز کامل >>

سلام...ميشه ترتيب بازيهاي prince of persia رو بگيد...(sands of time......)
thanks
سری سه گانه Prince of Persia به این ترتیب:

Prince of Persia: The Sands of Time منتشره در 2003
Prince of Persia: Warrior Within منتشره در 2004
Prince of Persia: The Two Thrones منتشره در 2005

karkan
24-04-2008, 14:19
بچه ها سلام...من تاحالا prince of persia بازي نكردم...به نظر شما از اول بازي كنم؟
شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
من كدوم رو بازي كنم؟
ممنون

در ضمن... بازيا بيشترش شبه؟
يعني تاريكه؟
از بازيهاي تاريك خوشم نمياد؟ مثل اساسين تو روزه؟

Amin
24-04-2008, 14:30
شماره 2 و 3 اش رو من بازی کردم
فوق العاده بود
خیلی خوشم اووومد

havas_1980
24-04-2008, 15:13
بچه ها سلام...من تاحالا prince of persia بازي نكردم...به نظر شما از اول بازي كنم؟
شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
من كدوم رو بازي كنم؟
ممنون

در ضمن... بازيا بيشترش شبه؟
يعني تاريكه؟
از بازيهاي تاريك خوشم نمياد؟ مثل اساسين تو روزه؟دوست عزیز! توصیه میکنم به همون ترتیب که عنوان کرده بودم بازی کنید.
همه ماموریتها تو روزه بعضی هاش هم زیر زمینه... (عجب سوالهایی میکنید!)

Amin Asterix
24-04-2008, 15:38
فوق العاده بود
خیلی خوشم اووومد
به به امین آقا.راه گم کردی.
منم موافقم.2 و 3اش قشنگتره ولی همونطور که هوس گفت ترتیبی بره آدم یچیزی ازش میفهمه و بیشتر لذت میبره

Oracle_Eldorado
24-04-2008, 16:17
فوق العاده بود
خیلی خوشم اووومد

به به آقا امین گل .
خیلی خوشحالم که به اینجا سر زدی .
ولی من کلا از هر 3 تاش خوشم اومد .

karkan
24-04-2008, 17:10
از همه دوستان ممنون كه راهنماييم كردن...
هوس جان ببخشيد سوالم غير عادي بود....
همين بازي Bioshock (نميدونم درست نوشتم يا نه) خواستم بازيش كنم ولي اون اولش توي زير زمين بود كجا بود اون موجوده هي اينور اونور ميپريد خيلي بدم اومد...ولي همه ميگن بازي باحاليه....
سليقه هاست ديگه//////
ممنون

baleshtak
24-04-2008, 19:07
سلام من قسمت سوم بازی رو تموم کردم و حالا دارم قسمت دوم رو بازی میکنم

الان اولای بازی ام و اونجایی ام که میره توی یه سالن که دو طرفش سنگه از یکی از سخره ها میرم بالا

و چهار تا ستون هستش که میپره و بهدش وارد یه سالن جدید میشه که دوبار باید مراحل رو برم تا اخرش یه صندوق میده که وقتی میزنیش یه نور سبز ازش بیرون میاد

بعدش دیگه هیچ اطفاقی نمییفته چه کار کنم

havas_1980
24-04-2008, 23:38
سلام من قسمت سوم بازی رو تموم کردم و حالا دارم قسمت دوم رو بازی میکنم
الان اولای بازی ام و اونجایی ام که میره توی یه سالن که دو طرفش سنگه از یکی از سخره ها میرم بالا
و چهار تا ستون هستش که میپره و بهدش وارد یه سالن جدید میشه که دوبار باید مراحل رو برم تا اخرش یه صندوق میده که وقتی میزنیش یه نور سبز ازش بیرون میاد
بعدش دیگه هیچ اطفاقی نمییفته چه کار کنم
دوست عزیز! لطفا از جایی که گیر کردید عکس بزارید.

Antonio Andolini
25-04-2008, 22:07
سلام دوستان
من این بازی رو تموم کردم خیلی هم حال داد ولی خیلی وقت پیش یه بازی داشتم با همین اسم Prince Of Persia ولی پسوند نداشت یا اگه داشت یادم نیست.تقریبا مال 6-7سال پیش بود.تا وسطاش رفتم ولی بعدش به علت یک ویروس مجبور به تعویض ویندوز و پاک کردن بازی شدم. الان هرجا رفتم میگم بازی پرنس آف پرشیا1 بهم بده بازی PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME رو بهم میده .... کسی اون بازی رو بازی کرده؟پسوند داره؟اگه آره میشه بهم بگید؟ممنون میشم اول بازی هم داخل یک زندان هست که باید یک گوشه زندان که سنگش لق هست رو هل بده تا بیرون بیاد .... اگه نظرمنو بخواید قشنگ ترین(نه از لحاظ گرافیکی) و فکری ترین نسخه پرنس همین نسخه ای بود که گفتم.

havas_1980
25-04-2008, 23:18
سلام دوستان
من این بازی رو تموم کردم خیلی هم حال داد ولی خیلی وقت پیش یه بازی داشتم با همین اسم Prince Of Persia ولی پسوند نداشت یا اگه داشت یادم نیست.تقریبا مال 6-7سال پیش بود.تا وسطاش رفتم ولی بعدش به علت یک ویروس مجبور به تعویض ویندوز و پاک کردن بازی شدم. الان هرجا رفتم میگم بازی پرنس آف پرشیا1 بهم بده بازی PRINCE OF PERSIA THE SANDS OF TIME رو بهم میده .... کسی اون بازی رو بازی کرده؟پسوند داره؟اگه آره میشه بهم بگید؟ممنون میشم اول بازی هم داخل یک زندان هست که باید یک گوشه زندان که سنگش لق هست رو هل بده تا بیرون بیاد .... اگه نظرمنو بخواید قشنگ ترین(نه از لحاظ گرافیکی) و فکری ترین نسخه پرنس همین نسخه ای بود که گفتم.
دوست عزیز! این بازی که شما قسمتی از مرحله بازی اون رو تعریف کردین بازی Prince of Persia 3D هست.
من هم معتقدم که این بازی معما های فکری زیبایی داشت و طراحی مراحل بسیار بالا بود.
ولی از بابت گرافیک و موسیقی ضعیف بود و همچنین وضعیت دوربین, کاراکترها و مبارزات بسیار بد طراحی شده بود.
تمامی این عوامل باعث شد که این بازی با شکست تجاری سنگینی رو به رو بشه.

Prince of Persia 3D

مشاهده سایز کامل >>

لطفا این گونه سوالات رو در تاپیک درخواست معرفي بازيها مطرح کنید.

sheeablo
26-04-2008, 07:54
10 دفعه تا آخرش رفتم حفظ حفظ شدم...

uzumaki_naruto
23-05-2008, 01:27
كسي ميتونه عكس محل دقيق هشتمين افزايش جون رو برام بزاره

يه لينك با عكس پيدا كردم اگه به درد دوستان بخوره

از مهدي جان هم متشكرم كه save ها رو بهم داد

havas_1980
23-05-2008, 12:52
كسي ميتونه عكس محل دقيق هشتمين افزايش جون رو برام بزاره

يه لينك با عكس پيدا كردم اگه به درد دوستان بخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز مهدي جان هم متشكرم كه save ها رو بهم دادخوب دوست عزیز تو عکس هشتم اون آدرس, گوشه سمت راست بالا, یه ورودی مشخصه.

S A M
11-06-2008, 15:07
سلام
1 _ اقا وقتی من خبر ساخت پرنس رو شنیدم خیلی دلم خواست که دوباره پرنس رو بازی کنم کسی سیوی که خودش تا اخر رفته باشه رو داره؟
2 _ کسی میدونه توی این بازی برگشت به زمان عقب همون برگشت به عقب کودوم دکمه هست؟ همه رو تست کردم جواب نمیده