ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست نرم افزار برای ذخیره فایل های بلوتوث شده

Ship Storm
20-03-2008, 10:04
سلام دوستان
من برنامه X-Plorer و از این برنامه ها رو رو گوشی زیاد تست کردم ولی هیچکدوم قابلیت کپی و یا ذخیره فایل هایی که از گوشی دیگران به گوشی خودمان بلوتوث شده و در درون Inbox رفته است را ندارد میخواستم ببینم راه حل برای کپی این فایل هایی که در Inbox گوشی هستند چیه؟
ممنون و با تشکر :11:

*عیسی*
20-03-2008, 10:24
چرا عزیز اتفاقا همین Xplore این قابلیت رو داره. اصلا یکی از مهمترین قابلیت هاش همینه . برای این کار تو محیط Xplore گزینه menu رو زده از قسمت Tools گزینه messaging رو انتخاب کنید. می بینید که داخل Inbox هستید و می تونید فایل ها رو کپی یا کات و ... کنید . البته در محیط Xplore با فشردن دکمه 4 مستقیما می تونی برید به اینباکس ون یازی به این کارا هم نبود ولی گفتم که اصولی بگم بهتر از شرت کت باشه.

Ship Storm
20-03-2008, 22:12
چرا عزیز اتفاقا همین Xplore این قابلیت رو داره. اصلا یکی از مهمترین قابلیت هاش همینه . برای این کار تو محیط Xplore گزینه menu رو زده از قسمت Tools گزینه messaging رو انتخاب کنید. می بینید که داخل Inbox هستید و می تونید فایل ها رو کپی یا کات و ... کنید . البته در محیط Xplore با فشردن دکمه 4 مستقیما می تونی برید به اینباکس ون یازی به این کارا هم نبود ولی گفتم که اصولی بگم بهتر از شرت کت باشه.

آقا دمت گرم خیلی باحال بود ممنون :11::40::10::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*عیسی*
20-03-2008, 22:42
چاکرریم. قابل نداشت :10: