مشاهده نسخه کامل
: کمک ، می خوام لینک باکس خودم رو به Js تبدیل کنم !!!!!
با سلام من یه لینک باکس دارم می خوام با Java scrip بنویسم ولی نمی دونم خیلی وقت هم دنبالشم
اگه کسی می دونه برام تبدیل می کنه ممنون می شم . من می خوام این کارو بکنم چون بلاگفا قبول نمی کنه
این هم کدش
<!-- LinkBox Code :: [ Just Persian Services ] -->
<div align="center">
<iframe name="LB_-----------" id="LB_-----------" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" frameborder="0" style="border:1px solid #000" width="400" height="150"></iframe>
</div>
<!-- LinkBox Code :: [ Just Persian Services ] -->
حتما کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لااقل یکی جوابه منو بده ممنون میشم
لااقل یکی جوابه منو بده ممنون میشم
این دیگه چی فرومی هست که کسی جوابه ادم رو نمی ده
متاسفم
یه سواله کردما یه نفر هم جوابه ادم رو نمیده
hamidras
18-03-2008, 22:47
اولا عزيز من جاست پرشين سيستم اتوماتيكش اگه جاوا بذاري از كار مبفته يعني لينك ها رو قبول نميكنه!
يعني جاوا كني به درد نميخوره!
حالا اگه ميخواي جاوا كني بگو تا بهت بگم!
سلام من پارس تولز هم دارم قبلا یکی برام این کارو با پارس تولز کرد یهنی به جاوا تبدیل کرد عالی کار کرد حالا اگه شما می تونید برام درست می کنید
این هم کد لینک باکسم تو پارس تولز
<!-- Begin PArsToolS.com Linkbox Code --><script language="javascript" src="<A href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script">[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"></script><!-- End Linkbox -->
hamidras
19-03-2008, 12:36
اول بايد اينو بريزي تو notepad بعد با پسوند js. سيو كني:
<!--
document.write('<head><meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"></head><center><iframe src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] link boxe shoma" width="468" height="300" frameborder="0" style="border:1px solid #cccccc"></iframe></center>')
//-->
بهد فايلو آپلو كن آدرس فايل اپلود شده رو بزار اينجا:
<script language="javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file "></script>
اين بالاييه ميشه كد لينك باكست!!
حله؟
الان همهی کارایی که گفنه بودی کردم ولی می زارم تو وب
The page cannot be displayed می ده چی کار کنم
hamidras
19-03-2008, 16:54
امكان نداره!
می خوای خودت برو ببین این هم ادرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط سریع جواب رو بدین مرسی
hamidras
19-03-2008, 21:28
بگير اينو دانلو كن فايل داخلشو تو هاستت آپلو كن آدرسشو بذار اينجا اين كدو بذار تو وبلاگت!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
<script language="javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file "></script>
مرسی درست شد فقط یه سوال دارم سایت های دیگه ی هستن که لینک باکس بدن ؟؟
hamidras
20-03-2008, 15:53
من فقط جاست پرشين ، ايرانبلاگ يا ماي فا بلاگ و پارس تولز و فكر كنم يه سايت دامين رايگان (فكر كنم ------- بود) رو ميشناسم! بهتره خودت تو هاستت درست كني اسكريپتش ريخته!
در ضمن ميهنم كه هست!
نه منظورم این بود که چه سایتایی هستن که بزار وبلاگ می دن مثله لینک باکس ، ساعت ، وضعیت یاهو و....
سایتهایی مثله همین جاست پرشن و پارس تولز سایت های دیگه هم هست؟؟؟؟
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
سلام خوبی الان من یه لینک باکس گرفتم حالا می خوام کد اون لینک باکسو به js تبدیل کنم اگه هستی یا اگه کسی دیگه ی هست جوابه منو بده خیلی ممنون میشم
hamidras
25-04-2008, 18:58
از كجاگرفتي؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.