مشاهده نسخه کامل
: ال جی و موتورولا توی بارسلون چه کردن؟
Highbury
18-03-2008, 00:37
سلام
خب من مدتی نبودم وزیاد تو باغ نیستم وقتی برگشتم با اومدن گوشیهای جدید مخصوصا سونی اریکسون واقعا شوکه شدم نوکیا که امسال فکر کنم همون راهی رو میخواد بره که سونی اریکسون امسال میرفت0
اما نفهمیدم ال جی و موتورولا برای سال جدید چه گوشیهایی رو وارد کردند و آیا به ایران میاد؟
الان بهترین گوشیهای ال جی و موتو چی هستند آیا توی ایران هستش؟ کی میاد؟
SAEED_BARCELONA
18-03-2008, 00:44
موتورولا که افتضاح بود حضورش توی بارسلونا ولی الجی یه خورده بهتر بود.
تو همین جا یه سرچ بکن تاپیک دارن که چه گوشیایو معرفی کردن
S A M S U N G
18-03-2008, 10:33
سعید جان سلام ...
موتورولا گفت که در MWC قصد معرفی گوشیهای خودش نداشت ....
حدود یکی دو ماه دیگه باید منتظر موتورولا با دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسل ساخت کداک باشیم ... دست همه 5 مگاپیکسلیها از پشت میبنده ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Highbury
18-03-2008, 12:57
تازه موترولا اگه اون گوشیش رو بزنه به زیبایی گوشیهای سونی و سامسنگ نیست (کاملا یه حدس هستش).
سال .... به ایران میادش و با قیمت .............تومان.
S A M S U N G
18-03-2008, 15:02
سلام به همگی ....
کاظم جان , جان من گوشیهای سامسونگو با سونی اریکسون مقایسه نکن ... من نمیگم کدوم بهتره ها فقط میگم مقایسه بین این 2 برند خیلی بی ربط هست ...
در مورد موتورولا , من خودم عاشق طراحی این شرکتم ... خیلی عالیه طراحیش و همچنین امکاناتش , بزارید این 5 مگاپیکسلی و 8 مگاپیکسلی که قراره معرفی کنه بیاد بقیه برندها باید 5 مگاپیسلیهاشونو بندازن دور ... کداک کم چیزی نیست ...
موفق باشی ...
B L A S T E R
18-03-2008, 17:20
استیلش شبیه استیل گوشیهای قبلیشه.
Highbury
19-03-2008, 00:08
سلام به همگی ....
کاظم جان , جان من گوشیهای سامسونگو با سونی اریکسون مقایسه نکن ... من نمیگم کدوم بهتره ها فقط میگم مقایسه بین این 2 برند خیلی بی ربط هست ...
در مورد موتورولا , من خودم عاشق طراحی این شرکتم ... خیلی عالیه طراحیش و همچنین امکاناتش , بزارید این 5 مگاپیکسلی و 8 مگاپیکسلی که قراره معرفی کنه بیاد بقیه برندها باید 5 مگاپیسلیهاشونو بندازن دور ... کداک کم چیزی نیست ...
موفق باشی ...
نفرت در حد برزیل :31::31::31::31:
من مقایسه فنی نکردم که فقط گفتم که من عاشق طراحی این دو برند هستم نوکیا که توی طراحی تعطیله موتورلا هم خوبه ولی نه به خوبی اون دو تایی که گفتم.
سونی اریکسون انصافا امسال فعلا خوب جلو اومده اما این گوشیهاش دیر به بازار میادش.
در ضمن کداک مداک و اینجور چیزا فقط در حد اسمه.الان همین گوشی های نوکیا که لنزشون کارل زایس هستش چرا عکساشون از گوشیهای سامسونک که لنزشون خیلی خیلی کوچیه بهتر نیست؟
منم منتظر 5 مگای موتورولا هستم به شرط اینکه زود به بازار ایران بیاد و سیستم عامل داشته باشه و همجنین زیبا باشه:18:
SAEED_BARCELONA
19-03-2008, 00:14
حق با کاظم جونه.
نباید گول این اسمارو بخوریم
اگه اینطوره دوربین گوشیای نوکیا باید بهتر از همه باشه چون لنزشونو کمارل زایس میزنه
سونی اریکسونم که سایبر شات
ال جی هم اشنایدر
کلا سیستم دوربین گوشی با دوربین دیجیتال فرق میکنه. پس گول اسمو نخورید
B L A S T E R
19-03-2008, 09:32
موقعی که این گوشی بیاد دوربین گوشیای دیگه میشه 7 مگاپیکسل.
S A M S U N G
19-03-2008, 12:48
محمد جان سلام ....
دیروز سامسونگ دوربین یک گوشی خودشو که فقط 8.5 میلیمتر ضخامت داره به نمایش گذاشت تا قدرت خودشو در زمینه Ultra به رقیبانش ثابت کنه ....
...........................
سامسونگ دیروز یک دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی از نوع CMOS معرفی کرد ...
Samsung 8 megapixel
این دوربین در اندازه 8.5×15.3×28 میلیمتر ساخته شده که امکاناتی از قبیل :
1. Face Detection تشخیص چهره
2. Smile Shot تشخیص لبخند
3. Anti Shake لرزگیر دست
4. خنثی کردن low-light
5. ISO 1600
6. حالت ماکرو
و غیره ....
همه این امکانات در دوربینی با ضخامت 8.5 میلیمتر ساخته شده ....
این دوربین در نیمه دوم 2008 موجود هستش ...
Highbury
19-03-2008, 15:56
محمد جان سلام ....
دیروز سامسونگ دوربین یک گوشی خودشو که فقط 8.5 میلیمتر ضخامت داره به نمایش گذاشت تا قدرت خودشو در زمینه Ultra به رقیبانش ثابت کنه ....
...........................
سامسونگ دیروز یک دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی از نوع CMOS معرفی کرد ...
Samsung 8 megapixel
این دوربین در اندازه 8.5×15.3×28 میلیمتر ساخته شده که امکاناتی از قبیل :
1. Face Detection تشخیص چهره
2. Smile Shot تشخیص لبخند
3. Anti Shake لرزگیر دست
4. خنثی کردن low-light
5. ISO 1600
6. حالت ماکرو
و غیره ....
همه این امکانات در دوربینی با ضخامت 8.5 میلیمتر ساخته شده ....
این دوربین در نیمه دوم 2008 موجود هستش ...
این از اون گوشیهایی نیستش که توی کره عرضه میشه یا عرضه جهانی داره؟؟؟؟؟؟؟؟اگه میخواد توی دنیا عرضه بشه که ما منتظرش میمونیم
S A M S U N G
19-03-2008, 16:11
سلام کاظم جان ...
فکر نکنم فقط توی کره عرضه بشه چون سامسونگ الان 2 گوشی با دوربین 7 و 10 مگاپیکسلی توی کره داره و نیازی نداره بیاد یه گوشی دیگه با چنین امکاناتی فقط در کره معرفی کنه ... فکر کنم سامسونگ اعلام کرده که شرکتهای دیگه هم میتونن از این محصول استفاده کنن ...
خیلی تکنولوژی پیشرفت کرده ها !!! موندم چطوری این همه امکاناتو توی این ضخامت قرار دادن !
راستی توی انجمن سامسونگ هم گفتم که سامسونگ اولین کمپانی بود که تشخیص چهره رو توی گوشی قرار داد و اولین کمپانی هست که تشخیص لبختدو توی گوشیش قرار داده ( نه این 8 مگاپیکسلیها , به غیر از این ... ) خوشم میاد همیشه پیش قدم هست این سامسونگ ...
موفق باشی....
تشخیص لبخند با فیس دیتکشن فرق داره ؟؟؟
توی کدوم گوشی سامسونگ موجود هست ؟؟؟
S A M S U N G
20-03-2008, 17:31
سلام بهراد جان ...
Smile Shot قابلیت جدید گوشیهای سامسونگ هست که اگه فعالش کنی در صورتی که دوربینو بگیری روی شخصی که نمیخنده عمرا عکس نمیگیره :دی ولی اگه یه ذره هم خندید سریع شناسایی میکنه و عکس میگیره ...
یه قابلیت دیگه هم این دوربین داره :
Eye Flicker Recognition تشخیص باز یا بسته بودن چشمها ... که در صورت بسته بودن چشم دوربین , عکسبرداری را متوقف میکنه ...
Smile Shot الان روی مدلهای سری MiniSkirt Season 2 سامسونگ مثل SCH-C225/SPH-C2205/SPH-C2255 قرار داده شده ....
موفق باشی ...
amir2011
21-03-2008, 01:53
سلام کاظم جان ...
فکر نکنم فقط توی کره عرضه بشه چون سامسونگ الان 2 گوشی با دوربین 7 و 10 مگاپیکسلی توی کره داره و نیازی نداره بیاد یه گوشی دیگه با چنین امکاناتی فقط در کره معرفی کنه ... فکر کنم سامسونگ اعلام کرده که شرکتهای دیگه هم میتونن از این محصول استفاده کنن ...
خیلی تکنولوژی پیشرفت کرده ها !!! موندم چطوری این همه امکاناتو توی این ضخامت قرار دادن !
راستی توی انجمن سامسونگ هم گفتم که سامسونگ اولین کمپانی بود که تشخیص چهره رو توی گوشی قرار داد و اولین کمپانی هست که تشخیص لبختدو توی گوشیش قرار داده ( نه این 8 مگاپیکسلیها , به غیر از این ... ) خوشم میاد همیشه پیش قدم هست این سامسونگ ...
موفق باشی....
فکر کنم اولین بار قابلیت تشخیص لبخند رو سونی روی دوربین دیجیتالهاش بکار برد...
S A M S U N G
21-03-2008, 03:20
امیر جان سلام ...
اگه به پست من دقت کنی من گفتم در گوشی , دوربین دیجیتال که بحثش جداست عزیز .... من گفتم سامسونگ اولین شرکتی بود که تشخیص چهره و تشخیص لبختد و تشخیص باز یا بسته بودن چشم انسان در گوشی قرار داده ...
موفق باشی ....
amir2011
22-03-2008, 00:11
امیر جان سلام ...
اگه به پست من دقت کنی من گفتم در گوشی , دوربین دیجیتال که بحثش جداست عزیز .... من گفتم سامسونگ اولین شرکتی بود که تشخیص چهره و تشخیص لبختد و تشخیص باز یا بسته بودن چشم انسان در گوشی قرار داده ...
موفق باشی ....
آره میدونم منم منظورم در کل بود که اولین بار این تکنولوژی رو روی دوربینهای دیجیتال سونی دیدم...
ولی تا به حال این تشخیص باز و بسته شدن چشم رو ندیده بودم...!
دوستان سلام
میگم امیر خان شما که توی بیشتر محصولات سامسونگ دستی داری
احیانا شما نمایندگیشو نداری؟
اشتباه نشه منظورم مسشخره و جسارت نبود
واقعا میگم
این چند وقته تاپیک ها بهتر شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.