ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل آزار دهنده با ATI HD 3870 x2 . واقعاً به کمکتون نیاز دارم .

علیرضا
17-03-2008, 21:52
سلام بچه ها .
این مشکل رو تو تاپیک مخصوص Crysis هم مطرح کردم دوستان گفتن اینجا هم یه سر بزنم .

مشکل اینجاس که تو این بازی ، فقط تو این بازی ، جزئیاتی که در فاصله ی دور از من قرار دارن همش لرزش دارن و انگار چشمک می زنن .
وقتی بهشون نزدیک میشم درست میشن ولی دوباره اشیائی که دور قرار دارن ( مثل ابر ها ) چشمک می زنن .
نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم . کلی پول این کارت رو دادم که این بازی رو بازی کنم ولی الان اینجوری شده اعصابم به کلی به هم ریخته .
یه مشکل دیگه هم دارم که تو این بازی یه جاهایی که شلوغه و جزئیات زیادی توش وجود داره بازی با Error Reporting خارج میشه .
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین .

====

یه چیز دیگه می خواستم بگم تا مطمئن شم .
همون طور که این عکس نشون میده ، درایو کارت گرافیک من درست نصب نشده دیگه ؟ درست میگم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درست میگم بگید درست میگی .
الان دوتا مانیتور تو این صفحه است . اگه یکی باشه یعنی درایور کارتم درست نصب شده دیگه درست میگم ؟
الان که دوتاست یعنی سالم نصب نشده یا مشکل داره .

sima_6600
17-03-2008, 22:09
ممكنه كه مشكل از DVD بازي باشه.چون من هم با همچين مشكلي برخورد كردم مثلا در بازي HITMAN 4 به طور نا گهاني از بازي خارج ميشه.اين مشكل در بازي مثل ASSISSTAN هم به وجود مياد.اين به خاطر Copy بودن DVD هاي ما است.

Mahdi_Moosavi
17-03-2008, 22:22
با سلام .

دوست عزیز طبق عکسی که گذاشتی ، مانیتور نصب شده !! حتمآ نصب کن .

چک کنید :

1 - آخرن درایور کارت گرافیک رو نصب کردید ؟ باید catalyst 8.3 رو حتمآ نصب کنید .

2 - پاورت چیه ؟ 2 تا کانکتور pci-e رو وصل کردی ؟ یکی باید 6pin و دیگری 8pin باشه !! تو این تصویر نگاه کن :

حداقل یه پاور 600w واقعی واسه این کارت میخوای ها !!

3- حداکثر دما رو با توجه به آموزش این تاپیک ، بگو چنده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Actros
18-03-2008, 00:55
driver مانیتور رو نصب کن علیرضا خان
و حتما باقی کارهایی که مهدی گفت انجام بده
درایور روحتما دانلود کن

علیرضا
18-03-2008, 13:11
ممكنه كه مشكل از DVD بازي باشه.چون من هم با همچين مشكلي برخورد كردم مثلا در بازي HITMAN 4 به طور نا گهاني از بازي خارج ميشه.اين مشكل در بازي مثل ASSISSTAN هم به وجود مياد.اين به خاطر Copy بودن DVD هاي ما است.

با سلام .

دوست عزیز طبق عکسی که گذاشتی ، مانیتور نصب شده !! حتمآ نصب کن .

چک کنید :

1 - آخرن درایور کارت گرافیک رو نصب کردید ؟ باید catalyst 8.3 رو حتمآ نصب کنید .

2 - پاورت چیه ؟ 2 تا کانکتور pci-e رو وصل کردی ؟ یکی باید 6pin و دیگری 8pin باشه !! تو این تصویر نگاه کن :

حداقل یه پاور 600w واقعی واسه این کارت میخوای ها !!

3- حداکثر دما رو با توجه به آموزش این تاپیک ، بگو چنده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

driver مانیتور رو نصب کن علیرضا خان
و حتما باقی کارهایی که مهدی گفت انجام بده
درایور روحتما دانلود کن

قربون دست هر سه تون !
1- به احتمال زیاد از همون dvd بازی باشه . الان دارم بازی رو با یه DVD دیگه نصب می کنم. چک می کنم.

2- بله آقا مهدی عزیز ، آخرین Catalyst هم که حجمش 39 مگ بود رو دانلود و نصب کردم چند شب پیش .

3- پاورم هم iCute 100 هست . دقیقاً یه 8 تایی و یه 6 تایی وصل کردم به گرافیک خیالت از این بابت راحت .

4-حد اکثر دمام هم از 82 بالاتر نرفته تا الان ولی بعضی وقت ها مثلاً دو بار تو همین Crysis تصویر مانیتور به هم ریخته و باید سیستم رو ریست می کردم .
دو سه بار هم تو Auto Tune خود Catalyst این اتفاق افتاد

5- امیر جان منظورت درایو مانیتورمه دیگه ؟
الان میرم واسه دانلود دستت درد نکنه.
از همه تون ممنونم بچه ها .

برمیگردم ...