ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کار افتادن صدای رایانه .

jtiran2
17-03-2008, 19:08
سلام دوستان
سیستم من یه مشکل عجیب پیدا کرده و اون هم اینه که با هر وسیله ای که سعی می کنم صداش رو فعال کنم نمیشه با همه جور اسپیکر آزمایش کردم ولی موقع پخش آهنگ خطای زیر رو میده . دوستان اگه امکان داره زودتر راهنماییم کنید . ضمنا بعد از اینکه یه کیبورد usb رو بهش وصل کردم اینطوری شد که کیبورد رو هم برداشتم درست نشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

loveryou_s2006
18-03-2008, 12:31
دوباره درایور صدا رو نصب کن.
اگه نشد ویندوزت را دوباره نصب کن حتما مشکل برطرف میشه.

GHASH MASTAN
18-03-2008, 21:31
صدات آنبورده يا كارت صداي جدا نصب كردي گمون كنم مادربوردت گيگابايت ساخت چين باشه چون منم صداي آنبورد مادربوردم كه نو هم بود اشكال داشت كه مجبور شدم يه كارت صدا بخرم اصلا اين چينيها اصلا جنساشون خوب نيست اون از موبايلاي تقلبي چيني اينم از مادربورد اي مزخرفشون من به همه توصيه ميكنم جنس چيني نخريد تا مثل من پشيمون نشيد.

jtiran2
19-03-2008, 10:05
صدات آنبورده يا كارت صداي جدا نصب كردي گمون كنم مادربوردت گيگابايت ساخت چين باشه چون منم صداي آنبورد مادربوردم كه نو هم بود اشكال داشت كه مجبور شدم يه كارت صدا بخرم اصلا اين چينيها اصلا جنساشون خوب نيست اون از موبايلاي تقلبي چيني اينم از مادربورد اي مزخرفشون من به همه توصيه ميكنم جنس چيني نخريد تا مثل من پشيمون نشيد.

دوست عزیز این مشکل تو هر دو ویندوز نصب شده من روی دستگاه وجود داره و مادربرد من قدیمیه و فکر نمی کنم به همین سادگی بشه درایورشو پیداکرد . در مورد جنس چینی کاملا باهات موافقم حتی من یه گوشی ان 70 فنلاند خریدم تمام تجهیزات جانبیش چینی بود فقط خود گوشی مال فنلاند بود . الآنم هدستش بد کار می کنه