مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره درست کردن شورت کات در وین رار
K A R I M I
16-03-2008, 22:45
سلام
من چند تا فایل دارم و می خوام اونا رو به صورت sfx دربیارم که بعد از اجرا تو پروگرم فایل نصب بشن ولی می خوام که یکی از اون فایل هام که تو sfx هست یه شورت کاتش روی دسکتاپ بیافته و در ضمن در منوی استارت هم پوشه برنامم درست بشه و توش همون فایلی که شورت کات درست کردیم باشه ...
کجای وین رار رو باید دستکاری کنم ؟
mahdi7610
17-03-2008, 10:04
سلام
من چند تا فایل دارم و می خوام اونا رو به صورت sfx دربیارم که بعد از اجرا تو پروگرم فایل نصب بشن ولی می خوام که یکی از اون فایل هام که تو sfx هست یه شورت کاتش روی دسکتاپ بیافته و در ضمن در منوی استارت هم پوشه برنامم درست بشه و توش همون فایلی که شورت کات درست کردیم باشه ...
کجای وین رار رو باید دستکاری کنم ؟
سلام کريمي جان
خوبي دوست گلم
براي اينکار ابتدا تمام فايل هاي دلخواه خودت را با نام دلخواه توي يه پوشه جمع کن و بعد روي فولدر راست کليک کن و گزينه add to archive را بزن تا پنجره اون باز بشه و از تب General تيک گزينه Create sfx archive را بزن .
توي قسمت archive name مي توني يه نام براي setup خودت انتخاب کني . در قسمت Compression method ميزان فشردگي را روي best تنظيم کن .
حالا به تب Advanced برو و روي sfx options کليک کن تا پنجره اون باز بشه و توي قسمت path to extract مي توي مسير پيش فرض براي نصب را قرار بدي مثلا C:\Program Files
حالا به تب Advanced برو و توي قسمت Add shortcut مي توني انتخاب کني که برنامه بعد از نصب کجاها قرار بگيره که مي توني desktop و start menu را انتخاب کني .
موفق باشي .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.