ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تغییر منو و اسکین k750

Mohammad_666
16-03-2008, 20:32
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید !
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad_666
16-03-2008, 22:42
راستي تو چند تا سايت گشتم چند نفر ديگه هم اين مشكل داشتن معلوم شد مال تغيير اسكين مديا پلير وقتي اين جوري ميشه عكس كه ميگيري ذخيره نميشه 100 درصد مال مديا پليره ولي راه درست كردنو پيدا نكردم !
خواهش ميكنم كمك كنيد !

iman_s
17-03-2008, 02:56
دوست عزیز شما واسه این مشکلت چند جا پست دادی و یک تاپیک هم زدی.با یک پست هم مشکلت حل میشد.
جوابتو تو تاپیک زیر دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید