ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : clix iriver کی داره؟

carnation
16-03-2008, 17:39
سلام

من یه clix iriver دارم . فقط اهنگ ایی رو میتونم گوش بدم که با نرم افزار خودش ریخته باشم . کسی داره؟ مال

شما هم اینجوریه؟ یه چیز دیگم این که rate اهنگ ها رو جدا جدا نمیکنه!؟

seymour
17-03-2008, 12:52
مدل clix هم قابلیت ums داره و هم قابلیت Mtp ... به این معنا که شما باید بتونی با/بدون نرم افزار مخصوص توش آهنگ بریزی ... آیا شما وقتی که آهنگها رو خیلی ساده توی فولدر مربوطه کپی می کنی به مشکل می خوری ؟ ... firmware دستگاهت رو تا حالا عوض کردی ؟ ... در نظر بگیر که اکثر دستگاه هایی که توی این کلاس هستن ، نیاز به نرم افزار مخصوص دارن و این یه مشکل یا ضعف محسوب نمیهش ...

در مورد سوال دوم : متوجه منظورم درباره rate آهنگها نشدم .. بیشتر توضیح بده ...

carnation
05-04-2008, 18:12
مدل clix هم قابلیت ums داره و هم قابلیت Mtp ... به این معنا که شما باید بتونی با/بدون نرم افزار مخصوص توش آهنگ بریزی ... آیا شما وقتی که آهنگها رو خیلی ساده توی فولدر مربوطه کپی می کنی به مشکل می خوری ؟ ... firmware دستگاهت رو تا حالا عوض کردی ؟ ... در نظر بگیر که اکثر دستگاه هایی که توی این کلاس هستن ، نیاز به نرم افزار مخصوص دارن و این یه مشکل یا ضعف محسوب نمیهش ...

در مورد سوال دوم : متوجه منظورم درباره rate آهنگها نشدم .. بیشتر توضیح بده ...

بله وقتی از کپی و پیست استفاده می کنم اهنگ رو اجرا نمیکنه!! یک بار وقتی وصلش کردم اپدیت کرد . چند ماه

پیش.. منظورم از rate همون قابلیت طبقه بندی اهنگ هاست (ستاره)

seymour
07-04-2008, 19:33
در مورد ums حق با شماست .. توی یکی از ریویوها هم نوشته بود که وقتی سعی کرده آهنگ ها رو به شکل مرسوم توش drag/drop کنه ، اصلا قاطی زده دستگاه ... اگه بتونی ببینی اون آپدیتی که کردی کدوم version بوده ، میشه چک کرد که آیا نسخه ای بوده که مشکل Ums رو حل کرده یا نه ...

در مورد اون rate ها : منظورت اینه که براساس اونها طبقه بندی انجام بشه ؟ ... باید بری توی یه بخشی که sort ها انجام بشه ... مثلا sort by rate یا highest rating ... بعضی دستگاه ها هم اصلا چنین چیزی نداره ...

carnation
08-04-2008, 13:43
ورزن fireware 1.7 هستش . راسنی یه قسمت داره music borows type که 2 تا گزینه داره data base & file tree

روی کدوم باید بزارم؟

seymour
10-04-2008, 15:31
نسخه جدید firmware رو نصب کن ببین مشکل حل میشه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در همین راستا ، مدیا پلیر چه نسخه ای روی دستگاهت نصبه ؟ ... clix با نسخه 10 و 11 سازگاری داره ها ... یعنی اگه نصب باشن ، میشه با اکسپلورر ویندوز توش اهنگ ریخت ... اینو چک کردی ؟

//
گزینه file tree می بردت روی حالتی که همون folder های معمولی رو ببینی و از توشون فایل انتخاب کنی ... data base هم که یعنی از بین همه (براساس تگ) ... در حقیقت اینطوری داری بین حالت mtp (حالتی که فولدرها رو نمی شناسه و نرم افزار می خواد) و حالت ums جابجا میشی ...

carnation
13-04-2008, 11:41
ممنون دوست عزیز