مشاهده نسخه کامل
: clix iriver کی داره؟
carnation
16-03-2008, 17:39
سلام
من یه clix iriver دارم . فقط اهنگ ایی رو میتونم گوش بدم که با نرم افزار خودش ریخته باشم . کسی داره؟ مال
شما هم اینجوریه؟ یه چیز دیگم این که rate اهنگ ها رو جدا جدا نمیکنه!؟
مدل clix هم قابلیت ums داره و هم قابلیت Mtp ... به این معنا که شما باید بتونی با/بدون نرم افزار مخصوص توش آهنگ بریزی ... آیا شما وقتی که آهنگها رو خیلی ساده توی فولدر مربوطه کپی می کنی به مشکل می خوری ؟ ... firmware دستگاهت رو تا حالا عوض کردی ؟ ... در نظر بگیر که اکثر دستگاه هایی که توی این کلاس هستن ، نیاز به نرم افزار مخصوص دارن و این یه مشکل یا ضعف محسوب نمیهش ...
در مورد سوال دوم : متوجه منظورم درباره rate آهنگها نشدم .. بیشتر توضیح بده ...
carnation
05-04-2008, 18:12
مدل clix هم قابلیت ums داره و هم قابلیت Mtp ... به این معنا که شما باید بتونی با/بدون نرم افزار مخصوص توش آهنگ بریزی ... آیا شما وقتی که آهنگها رو خیلی ساده توی فولدر مربوطه کپی می کنی به مشکل می خوری ؟ ... firmware دستگاهت رو تا حالا عوض کردی ؟ ... در نظر بگیر که اکثر دستگاه هایی که توی این کلاس هستن ، نیاز به نرم افزار مخصوص دارن و این یه مشکل یا ضعف محسوب نمیهش ...
در مورد سوال دوم : متوجه منظورم درباره rate آهنگها نشدم .. بیشتر توضیح بده ...
بله وقتی از کپی و پیست استفاده می کنم اهنگ رو اجرا نمیکنه!! یک بار وقتی وصلش کردم اپدیت کرد . چند ماه
پیش.. منظورم از rate همون قابلیت طبقه بندی اهنگ هاست (ستاره)
در مورد ums حق با شماست .. توی یکی از ریویوها هم نوشته بود که وقتی سعی کرده آهنگ ها رو به شکل مرسوم توش drag/drop کنه ، اصلا قاطی زده دستگاه ... اگه بتونی ببینی اون آپدیتی که کردی کدوم version بوده ، میشه چک کرد که آیا نسخه ای بوده که مشکل Ums رو حل کرده یا نه ...
در مورد اون rate ها : منظورت اینه که براساس اونها طبقه بندی انجام بشه ؟ ... باید بری توی یه بخشی که sort ها انجام بشه ... مثلا sort by rate یا highest rating ... بعضی دستگاه ها هم اصلا چنین چیزی نداره ...
carnation
08-04-2008, 13:43
ورزن fireware 1.7 هستش . راسنی یه قسمت داره music borows type که 2 تا گزینه داره data base & file tree
روی کدوم باید بزارم؟
نسخه جدید firmware رو نصب کن ببین مشکل حل میشه ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در همین راستا ، مدیا پلیر چه نسخه ای روی دستگاهت نصبه ؟ ... clix با نسخه 10 و 11 سازگاری داره ها ... یعنی اگه نصب باشن ، میشه با اکسپلورر ویندوز توش اهنگ ریخت ... اینو چک کردی ؟
//
گزینه file tree می بردت روی حالتی که همون folder های معمولی رو ببینی و از توشون فایل انتخاب کنی ... data base هم که یعنی از بین همه (براساس تگ) ... در حقیقت اینطوری داری بین حالت mtp (حالتی که فولدرها رو نمی شناسه و نرم افزار می خواد) و حالت ums جابجا میشی ...
carnation
13-04-2008, 11:41
ممنون دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.