ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Geforce 7600 GS 512 nvidia

ali_r29
15-03-2008, 23:23
بچه من اين کارتو خريدم ،ميخواستم بدونم اين چه جور کارتی هستش،در ضمن من کامپيوتر با کابله
س ويدو وصل کردم به تلوزيون تصوير دارم ولی صدا ندارم ميخواستم بدونم بايد يه سيم جدا واسه صدا
بگيرم يا بايد خوده کامپيوترو تنظيم کنم بد چه پروسسوری الان تو بازار بهترينه که با اين کارت
جور باشه در ضمن رمه من 1.5 گ هستش

yasser1680
15-03-2008, 23:30
بچه من اين کارتو خريدم ،ميخواستم بدونم اين چه جور کارتی هستش،در ضمن من کامپيوتر با کابله
س ويدو وصل کردم به تلوزيون تصوير دارم ولی صدا ندارم ميخواستم بدونم بايد يه سيم جدا واسه صدا
بگيرم يا بايد خوده کامپيوترو تنظيم کنم بد چه پروسسوری الان تو بازار بهترينه که با اين کارت

مبارک باشه!کارت مناسب برای کارهای خانگی هست و با ویستا هم مشکلی ندارد و لی برای بازی اصلا مناسب نیست.

ولی قبلا واسه خرید کارت مشاوره کردی؟

برای داشتن صدا باید درایور کارت صدا رو نصب کنی.

برای پردازه هم روی Amd میتونی حساب کنی.

musa
16-03-2008, 00:18

بايد بيبنيد مادربرد شما چه نوع Cpu رو ساپورت ميكنه براي اطلاع از اين مورد ميتونيد به سايت سازنده يا دفترچه مادربرد مراجعه كنيد .

براي خريد CPU هم مشخصات مادربرد رو در بخش خريد پردازنده ذكر كنيد .

با تشكر

ali_r29
16-03-2008, 00:45
مبارک باشه!کارت مناسب برای کارهای خانگی هست و با ویستا هم مشکلی ندارد و لی برای بازی اصلا مناسب نیست.

ولی قبلا واسه خرید کارت مشاوره کردی؟

برای داشتن صدا باید درایور کارت صدا رو نصب کنی.

برای پردازه هم روی Amd میتونی حساب کنی.

نه مشاوره نکردم،ولی من کارت صدام نسبه،يعنی تو کامپيوتر صدا دارم ولی تو تلوزيون صدا ندارم
،بايد چيکار کنم در ضمن اگه کابل س ويديو بطوره دام به تلوزيون وصل باشی طور ی نميشه يعنی
تو سر عت کامپيوتر تأثيری نميزاره،در ضمن من ميخوام کامل moder board و cpu را عوض کنم

ali_r29
17-03-2008, 03:16
نه مشاوره نکردم،ولی من کارت صدام نسبه،يعنی تو کامپيوتر صدا دارم ولی تو تلوزيون صدا ندارم
،بايد چيکار کنم در ضمن اگه کابل س ويديو بطوره دام به تلوزيون وصل باشی طور ی نميشه يعنی
تو سر عت کامپيوتر تأثيری نميزاره،در ضمن من ميخوام کامل moder board و cpu را عوض کنم

لطفاً کسی نيست سؤال ما رو جواب بده

mammad*2
17-03-2008, 12:19
فکر می کنم مشکل شما این باشه که از کارت گرافیکی که با s_VIDEO به کامپیوتر وصل شده می خواهی صدا بگیری . کابل S_VIDEO فقط تصویر را انتقال می ده برای انتقال صدا به تلویزیون باید یک کابل مبدل استریو به دوتا مونو بگیری و فیش استریو رو به motherboard ودو فیش مونو رو به تلویزیون وصل کنی.
وصل بودن دائم کابل S_VIDEO به تلویزیون هیچ ربطی به سرعت سیستم نداره.

yasser1680
17-03-2008, 21:17
اگه کارتت کابل قرمز-سفید داشته باشه اونارو هم باید وصل کنی تا صدا داشته باشه. اگه کابل زرد رنگ داری فقط میتونی تصویر رو داشته باشی.در این حالت باید از اسپیکر یا هدست استفاده کنی.

ali_r29
19-03-2008, 02:21
اگه کارتت کابل قرمز-سفید داشته باشه اونارو هم باید وصل کنی تا صدا داشته باشه. اگه کابل زرد رنگ داری فقط میتونی تصویر رو داشته باشی.در این حالت باید از اسپیکر یا هدست استفاده کنی.

يعنی بايد case باز کنم چک کنم

ali_r29
19-03-2008, 02:31
تا اونجايی که من يادمه يه سيمه power داشت که 2 تا سر داشت من يکی از اونرو وصل کردم،راستی اون يکی
يکی واسه چيه؟ منظورم اينه که يه سرpower کافی بود چرا دوتا

yasser1680
20-03-2008, 01:03
يعنی بايد case باز کنم چک کنم

نه منظورم همون کابلهای هست که داخل جعبه گرافیک هست.

ehsssssan
03-04-2008, 02:32
[quote=yasser1680;2205426]مبارک باشه!کارت مناسب برای کارهای خانگی هست و لی برای بازی اصلا مناسب نیست.[QUOTE]

اگه خوب نيست واسه بازي
شما تو رنج100 تومان چه كارت گرافيكي رو صلاح ميدوني؟من اينو چند جاي ديگه هم مطرح كردم جواب نگرفتم

yasser1680
04-04-2008, 18:29
برای گرفتن پاسخ بهتر به انجمن اطلاع رسانی قیمت و مشاوره خرید و فروش ------ به تاپیک مشاوره برای خرید کارت گرافیک مراجعه کنید.