solosara
14-03-2008, 21:31
سلام
چند وقتی هست که دنبال یک سیستم مدیریت محتوا با ماژول مناسب با شرایط زیر میگردم
یک سایت در زمینه ذخیره و نمایش اطلاعات مورد نظر میباشد که قابلیت های زیر را داشته باشد:
1-چند کاربر توسط user name & password های تعریف شده به سایت وارد شوند
2-یک سری فرم را پر کنند
3-این فرم ها ذخیره شوند
4-چند کاربر دیگه با usrname & password دیگه به سایت وارد شوند و این فرمهای پر شده را ببینند
5-روزی یک بار این فرمها پر شوند
6-فرمهای پر شده روزهای قبل قابل دسترسیباشند
7-admin سایت بتواند فرم ها را ایجاد و ویرایش کند
8-اطلاعات وارد شده را هنگام مشاهده بتوان بر حسب موضوعات مختلف sort کرد
طبق راهنمائی یکی از دوستان در همین فروم سیستم دروپال به همراه ماژول فرم ساز را نصب کردم اما هنوز تمام نیاز هایم را برطرف نکرده و از طرفی فرصت کافی برای پیدا کردن سیستم، ماژول و طراحی را ندارم
اگر کسی از دوستان میتواند این کار را برایم انجام دهد قیمت و مشخصات کار را در پیغام خصوصی به من بدهد
اهم کار نصب سیستم مدیریت محتوای مناسب به همراه ماژول آن میباشد.بقیه کار (ایجاد فرم و کارهای جانبی) را خودم انجام خواهم داد.
چند وقتی هست که دنبال یک سیستم مدیریت محتوا با ماژول مناسب با شرایط زیر میگردم
یک سایت در زمینه ذخیره و نمایش اطلاعات مورد نظر میباشد که قابلیت های زیر را داشته باشد:
1-چند کاربر توسط user name & password های تعریف شده به سایت وارد شوند
2-یک سری فرم را پر کنند
3-این فرم ها ذخیره شوند
4-چند کاربر دیگه با usrname & password دیگه به سایت وارد شوند و این فرمهای پر شده را ببینند
5-روزی یک بار این فرمها پر شوند
6-فرمهای پر شده روزهای قبل قابل دسترسیباشند
7-admin سایت بتواند فرم ها را ایجاد و ویرایش کند
8-اطلاعات وارد شده را هنگام مشاهده بتوان بر حسب موضوعات مختلف sort کرد
طبق راهنمائی یکی از دوستان در همین فروم سیستم دروپال به همراه ماژول فرم ساز را نصب کردم اما هنوز تمام نیاز هایم را برطرف نکرده و از طرفی فرصت کافی برای پیدا کردن سیستم، ماژول و طراحی را ندارم
اگر کسی از دوستان میتواند این کار را برایم انجام دهد قیمت و مشخصات کار را در پیغام خصوصی به من بدهد
اهم کار نصب سیستم مدیریت محتوای مناسب به همراه ماژول آن میباشد.بقیه کار (ایجاد فرم و کارهای جانبی) را خودم انجام خواهم داد.