مشاهده نسخه کامل
: اجرای برنامه در شبکه
sanaz13x
14-03-2008, 11:42
سلام دوستان
من می خوام بدونم چه جوری می تونم یه برنامه رو رویه شبکه اجرا کنم یعنی دیتابیس اصلی من ( SQL یا Access ) هست و من می خوام از کلاینت ها به این سرور که روش دیتابیس هست وصل شم به طور کلی از کلاینت ها به تونم به برنامه لوگین کنم یعنی یوزر و پسورد از دیتابییس که رویه شبکه هست بخونه .
باتشکر
MrJamshidy
14-03-2008, 18:24
اول از همه باید بدونم شما از شبکه چقدر میدونید؟ بعد میتونم کمکتون کنم
سلام
اگر بانکتان با SQL Server باشد، در اغلب مواقع میتوان بدون مشکل و فکر در مورد شبکه و کد نویسی در این مورد، برنامه را شبکه ای کرد!!!!!!!!!
فقط کافیست SQL Server را شبکه کرد بعد بدون تغییر در کدهای شما، اطلاعات از آن سر دنیا هم میتوانند تأمین شوند، از شبکه عادی گرفته تا شبکه جهانی اینترنت، بدون نیاز به تغییر در کد نویسی میتوان با SQL Server اطلاعات را از رایانه در آن سوی کره زمین تأمین کرد.
mostafa_zare
30-03-2008, 00:00
سلام
اقا منم همین مشکلو دارم که داشتم می گشتم این تاپیکو پیدا کردم.
من اطلاعاتم راجع به شبکه خوبه!
من از vb 2003 و sql 2000 استفاده می کنم، شبکه ای که توش برنامه اجرا می شه هم workgroup هستش.
من یه یوزر تو sql ساختم با تمام اختیارات! توی خود vb هم سرور رو به راحتی می بینم و کانکشن رو می سازم، اما موقع اجرا ارور می ده و میگه که با این یوزر نمی تونه login بشه!
حالا باید چه کار کنم!؟
لطفا سریع جواب بدید چون که تا اخر تعطیلات باید پروژه رو تحویل بدم.
ممنون
سلام
کمی دیر شده چون آنلاین نبودم...
در SQLServer2005 سه مبحث کلی امنیتی داریم User و Login و Schema که بقیه تنظیمات مثل Role ها به نوعی با آنها کار میکنند.
User مربوط به Database شما باید به یکی از Login های ورودی SQLServer دسترسی داشته باشد.
در نسخه 2005 میتوانید تنظیمات مربوطه را در SQLServerManagment و در زیر شاخه های Security کل سرور و دیتابیس ست کنید.
چون فکر میکنم دیر شده توضیحات مفصلتر نمیدهم، اگر هنوز دنبال جواب هستید و مشکلتان هم حل نشده، ایرادی ندارد، توضیحاتی در خصوص دستورات SQL مربوطه میدهم که احتمالاً در نسخه 2000 هم جواب خواهند داد.
این بحثی که دارید میکنید، فکر کنم مربوط به .net میشه.
و جاش اینجا نیست.
mostafa_zare
07-04-2008, 10:38
چون فکر میکنم دیر شده توضیحات مفصلتر...
سلام
ممنون از جوابتون.
دیر نشده و من هنوز بش نیاز دارم، ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.