مشاهده نسخه کامل
: چگونه قرار دادن فايل فلش در صفحه اول؟
cheetoz_motori
14-03-2008, 10:33
با سلام چطور مي توانم يك فايل swf فلش را در صفحه index سايت قرار دهم تا وقتي آدرس سايت را مي زنند ابتدا فايل فلش load بشود.از اساتيد قبلاً جهت پاسخ دهي به سوالم تشكر مي كنم.
سلام.
با استفاده از تگ embed این کار رو می تونی بکنی.
cheetoz_motori
14-03-2008, 18:53
سلام.
با استفاده از تگ embed این کار رو می تونی بکنی.
شرمنده دوست عزيز من آشنايي با تگها ندارم اگر لطف كنيد مراحل كار را بيشتر توضيح دهيد ممنون مي شوم.
شرمنده دوست عزيز من آشنايي با تگها ندارم اگر لطف كنيد مراحل كار را بيشتر توضيح دهيد ممنون مي شوم.
بفرما...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lord_ashkan_z
14-03-2008, 20:51
از اين كد براي فايل هاي html هم ميشه استفاده كرد؟
از اين كد براي فايل هاي html هم ميشه استفاده كرد؟
سلام.
منظورت اینه که فایلهای html رو قسمت آدرس بدید؟!!!!
اگر اینجوریه که باید بگم خیر:13:
cheetoz_motori
15-03-2008, 08:59
بفرما...
ممنون من اين تگ را در قسمت body بصورتيكه فايل فلش را از روي desktop ام مسير دادم قرار دادم ولي در صفحه يك كادر image خالي بصورت preview به من مي دهد.ميشه توضيح دهيد
lord_ashkan_z
15-03-2008, 16:46
دقيقا براي من هم
در ضمن منظورم اينه كه من يه فايل html را در كامپيوترم با برنامه اي مثل front page بسازم و محصول نهايي را در هاستي مثل persian gig آپلود كنم و بعد براي نمايش از اين كد استفاده كنم
سلام.
من کاملا این کد رو امتحان کردم هیچ مشکلی نداره!
می شه من کدی رو که شما استفاده کردین رو ببینم؟
در ضمن منظورم اينه كه من يه فايل html را در كامپيوترم با برنامه اي مثل front page بسازم و محصول نهايي را در هاستي مثل persian gig آپلود كنم و بعد براي نمايش از اين كد استفاده كنم
برای این کار شما باید از فریم ها استفاده کنید...
lord_ashkan_z
16-03-2008, 22:51
خوب مثلا من الان توي وبلاگم توي يه پست يه بازي فلش رو گداشتم ولي عمل نمي كنه. در واثع يه صفحه سفيد رو نشان ميده كه وقتي روي ش راست كليك مي كني دو گزينه دارد:
(غير فعال)movie is not loaded
about flash ...
براي مشاهده:
سلام.
شما تگ emed رو نبستین به این صورت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی بازم فکر نکنم مشکل از این باشه، آدرس کامل فایل فلش رو بزار تا من در ستش کنم واست....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.