PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مخ سخت افزار بیاد تو ..؟؟؟

mehrdad0711
13-03-2008, 16:35
سلام به دوست سخت افزاری ..لطفا اگه میشه یه راهی برای سیستم من پیدا کنید.
سیستم رو که روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه و چشمک میزنه بعضی میگن مشکل از خالی شدن بایوسه به نظر شما مشکل از کجاست ؟ مر30:40::10::31:

amin123
13-03-2008, 18:20
بوق Bios را شما داريد؟بوق ميزنه؟

saya
13-03-2008, 18:33
به احتمال زیاد مادر برد شما دچار مشکل شده

javadshahvand
13-03-2008, 18:36
سیستم رو که روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه و چشمک میزنه بعضی میگن مشکل از خالی شدن بایوسه به نظر شما مشکل از کجاست ؟ مر30:40::10::31:

ببین پردازنده کار میکنه؟

__siavash__
13-03-2008, 18:49
ویندوزت بالا میاد !
از روی صدای استارت آپ میتونی متوجه بشی !

منم همین مشکل رو داشتم یعنی وقتی کامپوتر رو روشن میکردم تصویر نداشتم اما ویندوز میومد بالا بعد که کارت گرفیکو عوض کردم اون مشکل 80 در صد حل شد !

starpars
13-03-2008, 19:37
من يه مدت تو يه شركت كامپيوتري كار ميكردم اين جور مشكل براي كامپيوتر ها زياد اتفاق مي افتاد
علتش هم چيزاي مختلف مي تونست باشه ما از چيزاي ساده شروع ميكرديم مثلا اولين گزينه كه ما به سراغ اون ميرفتيم پاور سيستم بود كه ممكن بود خراب شده باشه (گاهي وقت ها پاور ها وقتي خراب ميشن سيستم روشن مي شه ولي بالا نمياد) يا فيش هايي كه از پاور به مادربرد وصله رو از نظر شل بودن تست مي كرديم گاهي وقتا جواب ميده .
بعد مي اومديم تمام كابل ها رو ازجمله كابل هارد سي دي رام ها و فلاپي رو از مادر بورد جدا ميكرديم
گزينه دوم رم سيسيتو رو بايد تست كني كه يا سوخته و يا شيار رم رو عوض ميكنيم درست ميشه.
گزينه سوم كارت گرافيك سيستمه و قطعات قسمت PCI كامپيوتر كه بايد از نظر تكون خوردگي يا خرابي تست بشه.
گزينه بعدي cpu كامپيوتره كه باز هم ازنظر تكون خوردگي و خرابي بايد تست بشه.
اگه اطمينان حاصل كردي كه تا اينجا همه قطعات سالمه ميريم سروقت مادر برد كه يا خودش كلا دچار مشكل اساسي شده و يا اينكه مشكل ديگه كه گاهي وقتا پيش مي اومد اين بود كه سوزن هاي روي مادر برد (سوزن هاي قسمت POWER LED يا پاور سويچ يا ريست سويچ به همديگه اتصالي داده باشن كه ما با پيچ گوشتي صافشون مي كرديم مشكل حل ميشد.
اگه دو تا كيس داشته باشي كه يكيشون سالم ب
اشه خيلي راحت ميتوني تموم قطعات رو تست كني

komail2008
14-03-2008, 16:53
سلام دوست عزيز ببين اول چراغ مانيتور چه رنگي اگه زرد بود كه يعني مانيتور به سيستم وصل نيست اگه آبي يا سبز بود يعني وصل درهمين موقع كارت گرافيك رو بيرون بيار و داخل اسلت فوت كن و دوباره جا بزن فكر كنم درست شه

mahdi22ir
15-03-2008, 16:15
سلام
منم همین مشکل رو دارم وامروز این مشکل به سخت ترین حالت حل شد
ولی خب مسئله اینه که دفعه ی بعد که کامپیوتر روشن میشه همین آش و کاسه
این حالت چرا پیش میاد؟
یا علی

mehrdad0711
15-03-2008, 20:03
بوق Bios را شما داريد؟بوق ميزنه؟
اره بوق بایوس دارم ولی صدا نمیده

mehrdad0711
15-03-2008, 20:04
سلام دوست عزيز ببين اول چراغ مانيتور چه رنگي اگه زرد بود كه يعني مانيتور به سيستم وصل نيست اگه آبي يا سبز بود يعني وصل درهمين موقع كارت گرافيك رو بيرون بيار و داخل اسلت فوت كن و دوباره جا بزن فكر كنم درست شه
این کار رو هم کردم ولی درست نشد فکر میکنم مشکل از جای دیگست..

Benygh
15-03-2008, 20:19
باطری رو در بیار و ریست کن سیستم رو بالا که اومد خاموش کن بذاری داخل باطریو و بعد هم روشن کن ...

mpeg
15-03-2008, 20:28
دوست عزیز فیش مانیتور رو در بیار ببین نو سیگنال میده که حتما میده این برای تست مانیتور
رم هم که بزار رو 1 کامپیوتر دیگه تست کن و همنطور کارت گرافیک اگه این دوتام سالم بود برو سراغ cpu برای تست این فن رو شو در بیار 5-6 ثانیه رو شن بزار کامپیوتر بعد سریع خاموش کن یعد بلافاصله cpu رو در بیار ببین داغ شده یا نه اگه داغ شده بود که cpu هم سالمه حالا میمونه مادریورد اگه موارد قبلی سالم بود احتمال 99 درصد مادریورده مال من هم مثل حالت شما بود که ایراد از مادر برد بود من هم همین طوری که گفتم ایراد رو پیدا کردم که
راستی 1 نکته رو توجه کن حتما اگه مشکل از مادر بورد بود ببر نما یندگی اصلی تعمیز کنه مال من گیگابایت بود هر جا بردم تو پاساژ رضا ایران و علایدین همه گفتن قابل تعمیر نیست باید بندازی بیرون بعد بردم آواژنگ با اینکه گارانتی هم نداشت 3 سوته درست کردن
راستی پاور هم تست کنی ضزز نداره ولی احتمالا از مادریورد هست

starpars
16-03-2008, 23:02
توضيحاتي كه من توي صفحه قبلي دادم يا دوستمون mpeg داد رو گوش كن غير ممكنه علت رو نفهمي. همين

loveryou_s2006
18-03-2008, 12:38
بترتیب اینهارو چک کن: سعی کن فقط cpu رم گرافیک روی مادربرد باشه و بقیه وسایل اضافه رو از مادربرد جدا کن.
1- پاور
2-رم
3-گرافیک
4-مادربرد
5-cpu که احتمالش خیلی کمه

mehrdad0711
19-03-2008, 14:17
با تشکر از جواب دوستان
فکر می کنم مشکل از مادر بورد باشه ولی میخواستم طریقه تعمیرش رو بدونم اگه کسی بدونه ممنون می شم بزاره

saya
19-03-2008, 16:30
بهترین راه اینه که ببریش شرکتی که اونو گارانتی کرده