ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جواب برنامه را می خواستم

p.parvin
13-03-2008, 13:32
1)چاپ حلزونی اعداد در یک آرایه n*m
2)برنامه ای بنویسید که متن s را به روش زیر encode کند.
کاراکتر i با کاراکترi+n جابجا شود .
کد کاراکتر i با موقعیت آن جمع شود .

majid_kntu
13-03-2008, 16:04
واقعا كه بايد به پي سي ورلد و مديران انجمن برنامه نويسي تبريك گفت.

انجمن برنامه نويسي تبديل شده به دفتر مشق دانشجوهاي سال اولي.

هندي ها و ژاپني ها به چي فكر مي كنن ما به چي.
واقعا متاسفم واقعا

p.parvin عزيز هدفم تمسخر شما نيست.خواهشا سو تفاهم نشه.
آخه شما باشيد آه از نهادتون در نمياد؟دانشجوهاي كشور هاي مطرح به چه مسائلي فكر مي كنن و ما فقط به فكر پاس كردن درسامون با انواع واقسام ترفند ها هستيم و خيلي هم فعال باشيم به فكر نوشتن برنامه هاي ساده و مضحك هستيم.
مثلا تو همين انجمن بعضيا مي خوان با نوشتن ويروس توجه بقيه رو به خودشون جلب كنن.ويروسايي كه واقعا خنده دار هستن.
بقيه هم كه مشغول دريافت سورس آماده تكاليف و مشق هايي هستن كه استاد يا مربيشون بهشون داده.

البته با مشورت و درخواست راهنمايي مخالف نيستم ولي اينكه دقيقا صورت هر سوال رو تو يه تاپيك قرار داد و فقط و فقط هم كد كامل جواب رو خواست به نظر شما چه معنيي داره؟

البته خوشحالم كه برنامه نويسي ايران با وجود همه مشكلات از قبيل كپي رايت همچنان سرسختانه با برنامه نويساي بزرگ جهان دارن رقابت مي كنن.
ولي ايكاش جو انجمن طوري بود كه يك محيط علمي صادقانه توش بوجود مي اومد كه هيچ كس دنبال سو استفاده از كسي نبود!
از همه دوستان معذرت مي خوام كه رك گفتم!

درپايان در جواب سوالتون بايد بگم ديگه نوشتن چند تا حلقه و مديريت چند تا آرايه كه نيازي به مشورت نداره.اين سوال ،سوال نيست كليشه است.يعني چيزي كه برنامه نويس بايد اونو چشم بسته بنويسه.

p.parvin
15-03-2008, 17:53
من اگر برنامه نویس بودم این سوال کلیشه ای رو حل می کردم .فقط برای خودم متاسفم که این سوال رو نمی تونم چشم بسته بنویسم.