ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Deep Freeze

صفحه ها : 1 [2]

Novan
13-02-2010, 11:24
موقع درست كردن فايل Installation دقت كنيد كه گزينه هاي مربوط به schedule رو فعال نكنيد، اينجوري بدون اطلاع شما سر موعد مقرر سيستم ريستارت ميشه و به حالت Thawned ميره

aslani606
22-04-2010, 16:26
سلام
من چطوری میتونم تو یک شبکه تمام کامپیوترها را همزمان از حالت فریز خارج کنم و مجدد فریز کنم
شبکه ورک گروپ هست و 12 تا سیستم
آخرین نسخه از این برنامه را از کجا میتونم دانلود کنم
آیا قایلیت قفل کردن USB را هم داره

javad0062
10-05-2010, 09:01
اساتید محترم
آیا می شه deep freeze رو تحت domain استفاده کرد برای سازمانی با بیش از 200 کلاینت می خوام

sia0368
16-05-2010, 19:08
راهی هست که به فرض یه جوری تنظیمش کنیم که وقتی رستارت شد همه چیز مثل قبل بشه به غیر از بعضی از فولدرها

Amin.P30
27-05-2010, 08:12
سلام..
یکی ورزن جدید نرم افزار را لطفا بزاره...........

khalerize
30-06-2010, 07:51
تو رو خدا فوری فوری
برای دیپ همین الان پسورد گذاشتم بعد از ری استارت کردن همون پسورد رو که میدم صفحه مدیریتش نمیاد. بدون پس هم باز نمیکنه.چکار کنم؟ویندوز رو هم نمیخوام عوض کنم
ورژنش : 6.62.020.3058

Amin.P30
05-07-2010, 07:22
راهی هست که به فرض یه جوری تنظیمش کنیم که وقتی رستارت شد همه چیز مثل قبل بشه به غیر از بعضی از فولدرها
سوال منم همینه......
میخام MY DOCUMENT را دست نزنه تا سیو بازی بهم نخوره...

Amin.P30
05-07-2010, 19:27
نسخه استاندارد نمیشه...
مگر نسخه های PRO , اون یکی بشه...
یکی این نسخه ها رو بزاره برا دانلود..

Amin.P30
06-07-2010, 15:44
بالاخره تونستم محل ذخیره سیو ها رو عوض کنم..........................:26::26::33::16::l aughing::thumbsup:

mojtaba1371
25-08-2010, 16:54
سلام خدمت اساتید محترم.
من تقریبا از صبح تا حالا تمام گوگل و سایت ها را زیر و رو کردم تا بلکه مشکلم رفع بشه اما نشد.
من به صورت اتفاقی این برنامه را نصب کردم و دیدم تغییری تو کامپیوترم به وجود نیامده فایل اصلیش را پاک کردم کلی آهنگ دانلود کردم ولی فرداش اومدم دیدم نیستن.حالا چه خاکی بر سرم بریزم.
تایم را هم نمیتونم تغییر بدم.اون 4 تا کلید را هم با هم گرفتم هیچی بالا نیومد.نصبش 1 دقیقه هم نشد و پسورد هم نخواست.دارم دیوونه میشم.لطفا کمکم کنید.الان هیچ اثری از آثارش تو کامپیوترم نیست ولی هر کاری میکنم پس از ریستارت به حالت اول بر میگرده.کل انجمن را خوندم هیچی نفهمیدم. حتی اون تایپک 25 صفحه ای را هم خوندم.
آدرس وبلاگم و ایمیلم را میزارم.تو رو خدا یکی بیاد بهم بگه.

mojtabadehghani2008@gmail.com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی خیلی وارده باهام تماس بگیره.

mojtaba1371
26-08-2010, 10:05
پس چی شد. کسی تمایل به این مبحث نداره.
مدیر محترم که این پیام را تایید میکنید.شما که خوندید.لطفا به چند تا اساتیدتون یه پیام بزنید واز اونا بخواهید یه نظری به این مبحث بزنند.ممنون

ebrahimjan
25-09-2010, 22:43
دوستان من این ورژن Deep Freeze Enterprise v7.10.220.3176 رو نصب کردم و مشکلی که دارم اینه که قسمت
Boot Thawed برای من غیر فعاله لطفا بگید مشکل از چیه این هم اسکرین شات مشکل من:

samfire
14-10-2010, 15:42
من دیپ فریز نسخه 7 رو ریختم اما متاسفانه الان میخوام غیر فعالش کنم کلید های Ctrl + Shift + Alt + F6 میزنم یه پنجره برای وارد کردن پسورد میاد اما پسورد رو قبول نمیکنه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ebrahimjan
14-10-2010, 18:57
من دیپ فریز نسخه 7 رو ریختم اما متاسفانه الان میخوام غیر فعالش کنم کلید های Ctrl + Shift + Alt + F6 میزنم یه پنجره برای وارد کردن پسورد میاد اما پسورد رو قبول نمیکنه...

شما زماني كه كليدهاي Ctrl + Shift + Alt + F6 مي زنيد در سمت چپ بالا يه شماره ايي هست منظورم شماره ي زير OTP Token هست اون رو ياداشت كن حالا بايد نرم افزار ديپ فريز رو اجرا كنيد بعد از منوي File گزينه One Time Passwords رو انتخاب كن در پنجره ايجاد شده در قسمت token‌ اون شماره ايي رو كه ياداشت كردي تايپ كن و بعد روي generate كليك كن حالا يه پسورد جديد بهت ميده در قمست One Time Passwords . شما بايد اون پسورد رو در پنجره ايي كه كليدهاي Ctrl + Shift + Alt + F6 مي زني وارد كني . اين شماره ها و پسوردها بعد از هر بار ري استارت يا خاموش شدن سيستم تغيير مي كنه.

*hamedkhatar*
17-10-2010, 18:27
سلام
من ورژن 7 رو با هر بدبختی بود روی سیتمم نصب کردم و حالا که یه فایل exe باهاش میسازم تا اجراش میکنم این ارور رو میده
به نظرتون چرا؟
من ویندوزم 7 هستش آیا ربطی داره؟
هاردم هم 1 ترابایت هست ولی تو پیغام نوشته که برنامه بالای 2 ترا رو ساپورت نمیکنه
بعدشم من تا حالا با این برنامه کار نکردم پس حتما یه جای ساختن exe رو اشتباه انجام دادم جایی آموزشش نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

ebrahimjan
18-10-2010, 07:52
سلام
من ورژن 7 رو با هر بدبختی بود روی سیتمم نصب کردم و حالا که یه فایل exe باهاش میسازم تا اجراش میکنم این ارور رو میده
به نظرتون چرا؟
من ویندوزم 7 هستش آیا ربطی داره؟
هاردم هم 1 ترابایت هست ولی تو پیغام نوشته که برنامه بالای 2 ترا رو ساپورت نمیکنه
بعدشم من تا حالا با این برنامه کار نکردم پس حتما یه جای ساختن exe رو اشتباه انجام دادم جایی آموزشش نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

دوست عزيز از گزينه create شما بايد گزينه اول يعني create workstation install program رو انتخاب كن و بعد مسير پيش فرض رو بهش بده.

ms.negar
19-10-2010, 02:04
من ورژن 7 رو نصب کردم؛
چرا وقتی برنامه نصب شده؛
ویندوز رو sleep نمیره و روشن میمونه ؟

*hamedkhatar*
22-10-2010, 01:38
دوست عزيز از گزينه create شما بايد گزينه اول يعني create workstation install program رو انتخاب كن و بعد مسير پيش فرض رو بهش بده.

ممنون دوست من
من هم همین کار رو میکنم ولی باز این پیغام رو میده
چکار کنم؟ :10:

tumros
08-11-2010, 18:54
راهی برای بازیابی پسورد دیپ فریس است.
من کافی گیم نت دارم و پسورد یکی از سیستمم یادم رفته .
با سی دی بوتیبل xp می تونم وارد سیستم شوم .
ایا راهی هست؟

tumros
09-11-2010, 19:02
راهی برای بازیابی پسورد دیپ فریس است.
من کافی گیم نت دارم و پسورد یکی از سیستمم یادم رفته .
با سی دی بوتیبل xp می تونم وارد سیستم شوم .
ایا راهی هست؟
با تشکر کافی گیم نت اینتل

gilane-ma
10-11-2010, 08:28
رو نصب کردم نسخه کلاینت رو ساختم بعد نصب فقط فریز کرد.!

seid53
17-01-2011, 17:17
سلام دوستان
من نسخه 7/5 را نصب كردم بعد آنرا غير فعال نموده و چند نرم افزار را نصب كردم و ضمن نصب آنتي ويروس آنرا آپديت نمدم سپس كامپيوتر را ريستارت كردم ديگر خبري از ديپ فريز نبود همه گزينه ها در نوار ابزار start وجود داشت اما اصلا نشانگر آن در نوار ابزار پايين دسكتاپ ظاهر نمي شود . حتي گاهي هنگام نصب يك نرم افزار كامپيوتر ريستارت مي شود گاهي هم خود به خود ريستارت مي شود .
ضمنا دو سه روزي است كه وقتي روي گزينه آن در start كليك مي كنبي مراحل نصب آن ظاهر مي شود كه آن هم eror 2000000 مي دهد
لطفا كمكم كنيد

x935
21-01-2011, 14:14
من ميخوام ديپ فريزمو ريست كنم تا يه برنامه نصب كنم اما موقع باز كردن Deep Freeze Administrator با اين پرنجه جديد مواجه ميشم چيكار بايد بكنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

x935
21-01-2011, 20:13
ميتونين راهنمايي كنين شديدا نيازم هست نصب اون برنامه

^^ HAMID ^^
23-01-2011, 10:45
دوستان عزیز ارزش داره این برنامه رو نصب کنم ؟ اذیت که نمیکنه ؟

pny8gb
23-01-2011, 11:21
وقتي مي خوام از حالت RAR خارجش كنم
پسورد مي خواد.

x935
23-01-2011, 11:22

اره خيلي عاليه فسط نسخه كاملشو نصب كن تا هميشه بتوني برنامه هاي جديد رو نصب كني من با اين برنامه 4 ساله ويندوز عوض نكردم

^^ HAMID ^^
23-01-2011, 12:27
بعد این برنامه از تغییرات توی فایل ها هم جلوگیری میکنه ؟ مثلا فایل txt یا مثلا کلید های رجیستری ؟

یا مثلا این برنامه های کرک شده که به نت وصل میشن و یک باگی میندازن تو برنامه هم جلوگیری میکنه ؟ البته فایروال هم دارم ولی برای احتیاط میگم .

x935
30-01-2011, 00:34
كسي اينجا هست بتونه كمك كنه؟

hassan_sia
30-01-2011, 23:39
بعد این برنامه از تغییرات توی فایل ها هم جلوگیری میکنه ؟ مثلا فایل txt یا مثلا کلید های رجیستری ؟

یا مثلا این برنامه های کرک شده که به نت وصل میشن و یک باگی میندازن تو برنامه هم جلوگیری میکنه ؟ البته فایروال هم دارم ولی برای احتیاط میگم .

ببین شما هر درایوی رو فریز کنی هر مرتبه سیستم رو ریستارت کنی دوباره بر میگرده به حالت قبل از فریز بزار اینجوری بهت بگم مثلا فرض کن هارد شما فقط یه درایو داره و تو اونم ویندوز ریختی ! اگه این درایو رو فریز کنی با خیال راحت می تونی سورس ویروس دانلود کنی و رو ویندوزش امتحان کنی ببینی چی میشه بعدشم که کارت تموم شد یه ریستارت می زنی و دوباره ویندوز سالم و بی ویروس در خدمت شماست ! بدون هیچ تغییری ! از این بیشتر می خوای ؟

hassan_sia
30-01-2011, 23:51

ببین حمید جان تا منظورت از اذیت چی باشه ؟ مثلا شما درایو ویدوزت رو که فریز میکنی ( مثلا تو درایو c ویندوز ریختی) بعد از فریز هر تغییری بخوای انجام بدی مثلا ویندوز رو آپدیت کنی یا انتی ویروس رو اپدیت کنی یا نرم افزار جدید نصب کنی باید قبلش ویندوز رو از حالت فریز خارج کنی بعد کارتو انجام بدی و بعد دوباره فریزش کنی یکی از ایراد هایی که وجود داره اینه که نمیشه فایلها رو رو دسکتاپ یا my documents ذخیره کنی چون با یه ریسارت همش می پره یا مثلا در باره دانلود منیجرها فرض کن یه فایلی رو داری دانلود میکنی و تا نصفه میره و به هر دلیلی مجبوری سیستم رو خاموش کنی و بقیشو بعدا دانلود کنی اگه مسیر دانلودش تو درایو ویندوز باشه که همش می پره اگرم تو یه درایو دیگه باشه بستگی داره به امکانات دانلود منیجرت و مثلا بعدا باید دوباره فایل دانلود رو import کنی که دردسرهای خاص خودشو داره --- به هر حال برای همیشه از شر ویروس ها و تروجانها و جاسوس افزار ها راحت میشی

x935
31-01-2011, 01:02
من ميخوام ديپ فريزمو يه ريست كنم تا يه برنامه جديد نصب كنم و بعد از نصب دوباره منجمدش كنم اما جديدا موقع بازكردن Deep Freeze Administrator واسه بدست اورن on time passworld با اين پنجره جديد روبه رو ميشم چيكار بايد بكنم؟

x935
02-02-2011, 14:38
من ميخوام ديپ فريزمو يه ريست كنم تا يه برنامه جديد نصب كنم و بعد از نصب دوباره منجمدش كنم اما جديدا موقع بازكردن Deep Freeze Administrator واسه بدست اورن on time passworld با اين پنجره جديد روبه رو ميشم چيكار بايد بكنم؟

پس اين ديپ فريز بازا كجا هستن كمك كنن

1clik
03-02-2011, 22:07
سلام دوستان چرا این نرم افزار واسه من نصب نمیشه و این ارور رو میده
---------------------------
Deep Freeze
Deep Freeze does not support

hard disks over 2 TBs.
OK
در ضمن هاردم 1 ترابایت wd grean

احتمال داره ورزنای جدیدترش از هارد های ظرفیت بالاتر پشتیبانی کنن؟

x935
04-02-2011, 14:14

كسي اينجا هست كمك كنه من واقعا به ريست كردنش نياز دارم

^^ HAMID ^^
06-02-2011, 09:22
بچه ها من اینو دانلود کردم توش 4 تا exe داره . هر چهار تاش رو باید نصب کنم ؟ ترتیب داره ؟

عکس :

core رو خواستم نصب بکنم که وسطش ارور داد فکر کنم microsoft sql server 2008 باید نصب بشه اول !

x935
06-02-2011, 13:53
چرا اينجا كسي نيست كمك كنه؟

Ali_Reza_Nazari
07-02-2011, 10:16
خوب اون نسخه سرور هستش
شما نسخه معمولي رو نصب كن و رمز بده و بعد هم همه چيز حله

x935
07-02-2011, 11:32
خوب اون نسخه سرور هستش
شما نسخه معمولي رو نصب كن و رمز بده و بعد هم همه چيز حله

دوست عزيز در مورد اون پنجره ميتونين كمك من كنين؟

^^ HAMID ^^
07-02-2011, 13:35
آقا این آیکون خرس معمولیه نصب نشد میگفت کور باید نصب باشه ولی اون خرس که نوشته SE نصب شد یه پسورد گرفت و یه پنجره تنظیمات باز شد سیو کردم دوباره بز کردم دیدم همونه ! هیچی هم فریز نکرد . آیکون خرس هم نیومد بقل ساعت ! من فقط میخوام یه درایو رو فریز کنم ! یک نفر یک توضیح ساده بدهد :دی از سایت ---------- دانلود کردم ورژن هفت و خورده ای !

x935
09-02-2011, 18:40
دوستان ترو خدا كمك كنين بد جوري به ريست كردن اين ديپ فريز نياز دارم

adelkohan
31-03-2011, 09:20
سلام دوستان برنامه Deep Freeze برای ویندوز7 می خواستم

M.Scofield
31-03-2011, 16:55
1Clich عزیز سلام
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم و تا حالا هیچ راه حلی براش پیدا نکردم بجز نصب نرم افزار Time Freeze که خیلی هم جالب نبود و از نظر قدرت هم به پای دیپ فریز نمی‌رسید.
ازت خواهش می‌کنم اگه راه حلی پیدا کردی یا ورژن جدیدی که از هارد 1 ترابایت پشتیبانی کنه، حتماً من رو هم در جریان بذار
اگه بهم ایمیل بزنی که دیگه خیلی عالیه
متشکرم:20::20::20:

vahid-k
21-05-2011, 14:52
سلام به همه من دیپ فریز 7 نسخه استاندارد رو نصب کردم وی ویندوز 7 حالا یه مشکل دارم سیستم رو تنظیم کردم که بعد از 5 دقیقه کار نکردن خودش خاموش بشه ولی نرم افزار دیپ نمیزاره خاموش بشه قبل نصب درست بود ولی الان قاطی کرده اگه میشه کمک کنید ممنون

mansarixp
21-06-2011, 12:12
سلام
کسی نتونست مشکل هارد 1 ترابایتی رو برای Deep Freeze حل کنه ؟
ضمنا درایو ویندوز هم 25 گیگ بیشتر نیست .

persianmahdi
04-07-2011, 22:19
سلام دوستان

من دیپ فریز را غیر فعال کردم

به صورت زیر
کلید shift را پایین نگه داشتم و رمز را بهش دادم و سپس در قسمت Boot Control گزینه Boot Thawed را انتخاب کردم و صفحه را ok کردم و سیستم را ریستارت کردم

با این کار دیپ فریز غیر فعال شد بعدش رفتم و از قسمت Add/Remove Program برنامه را حذف کردم

اما هنوز ایکون اون در قسمت System Try کنار ساعت مونده

چطور می تونم کلا این برنامه را حذف کنم ؟؟

MrGee
09-07-2011, 21:21
از دوستان كسي مي دونه كه اين برنامه دقيقا چه جوري جلوي تغييرات سيستم رو مي گيره؟

چون به غير از يه فايل 15 مگي تو درايو سي فايل ديگه اي نداره و با اين فايل هم نمي شه كاري كرد

vahid1168
03-08-2011, 18:03
سلام دوستان

من دیپ فریز را غیر فعال کردم

به صورت زیر
کلید shift را پایین نگه داشتم و رمز را بهش دادم و سپس در قسمت Boot Control گزینه Boot Thawed را انتخاب کردم و صفحه را ok کردم و سیستم را ریستارت کردم

با این کار دیپ فریز غیر فعال شد بعدش رفتم و از قسمت Add/Remove Program برنامه را حذف کردم

اما هنوز ایکون اون در قسمت System Try کنار ساعت مونده

چطور می تونم کلا این برنامه را حذف کنم ؟؟

پاسخ : وقتی نرم افزار غیر فعاله فایل نصبش رو اجرا کن ببین مشکلت حل میشه چون من همین جوری پاکش کردم.

mg_mahyar
03-09-2011, 12:40
سلام
میشه بگید من چطوری دیپ فریز رو فعال کنم؟ من از روی کینگ جدید نصب کردم ولی هیچ کاری برام نمیکنه این برنامه
ظاهرشم با برنامه شما فرق داره. نسخه 7 و خورده ای هست.
من فقط میخوام درایو C رو باهاش فیریز کنم همین.

f_mirmoini
26-09-2011, 10:54
سلام
چرا هیچ کی جواب این سوال رو نداده؟
چرا دیپ فریز روی هارد یک ترا نصب نمی شه؟
من واقعا نیاز دارم که این نرم افزار رو روی سیستمم نصبش کنم
اما نصب نمی شه
خواهش می کنم یکی جواب بده:19:

f_mirmoini
26-09-2011, 11:36
اگر پیرامون این مسائل سئوال یا مشکلی دارید در ادامه همین تای÷یک مطرح کنید تا جواب بدهم. در ضمن تمامی موارد آموزش داده شده را خودم با ترجمه Help انگلیسی نرم افزار و با کلی امتحان و آزمایش و دردسر خدمت شما ارائه کردم و تمامی موارد را به صورت کامل تجربه کرده و سپس آن را به صورت یک فایل آموزشی در آورده ام تا در اختیار تمام کسانی که از اجرای این نرم افزار بیم دارند و می ترسند اطلاعاتشان از بین برود قرار دهم. و با اطمینان کامل می گویم اگر کسی در این مورد مشکلی پیدا کرد برای من در همین تایپیک بنویسد تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهم.
توجه:
در ضمن از نصب این نرم افزار به هیچ وجه نترسید و سعی کنید مراحل نصب و راه اندازی را به دقت بخوانید و پس از نصب اگر مشکلی پیش آمد به هیچ وجه در صدد حذف نرم افزار به روشهای غیر معقول نباشید، وگرنه ممکن است اطلاعات با ارزش خود را از دست بدهید. فقط سئوال کنید در حد توانم پاسخ خواهم داد.

متشکرم

سلام
من یک هارد یک ترا دارم
میخوام دیپ فریز رو روی آن نصب کنم اما هر کاری میکنم نمیشه
پیغام میده که دیپ فریز هارد بالای 2 ترا را پشتیبانی نمی کند
خواهش می کنم بگو چکار کنم؟

runner
13-10-2011, 11:25
سلام
من رمز Deepfreez V6.20.020.1692 رو می خواستم!!!
OTP:003B9C00
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

hovo
16-11-2011, 04:37
سلام به همه دوستان توی تاپیک فریز
من ورژن جدید D-Freeze.7.22.060.3453 رو با حجم 6 مگ DFStd و 17 مگ Faronics_IGS دانلود کردم
و
ورژن جدید DeepFreeze_Enterprise_v7.10.220.3176 را با حجم 58 مگ DFEnt و 32 مگ Faronics Core و 9 مگ Faronics_IGS دانولد کردم
می خوام برای یه کافی نت نصب کنم البته فقط کلاینتها و روی سیستم سر ور اصلا نصب نمیکنم
خوب کدوم رو باید نصب کنم
و بعدش برای فریز کردن همه سیستم ها چی کار باید بکنم

پیشاپیش از جوابتون ممنون

ahriman323
18-11-2011, 23:11
آموزش نصب و استفاده از نرم افزار Deep Freeze

pass:

hovo
19-11-2011, 01:50

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:

میدونم اسپم کار زشتیه
ولی خدایی بعضی وقتها فقط زدن دکمه تشکر کافی نیست
دستت طلا
ممنون و متشکرم
بازم ممنون
خوش باشی

neda88
17-12-2011, 22:18
این deep freez ویندوز 7 رو هم پشتیبانی می کنه؟

toranj63
24-12-2011, 21:57
سلام دوستان
من مسئول كارگاه مدرسه دانشگاه هستم. روي سيستمام deep freeze نصب كردم ولي دانشجوها با نرم افزار antideepfreeze ازش عبور مي كنن و يا تحت داس كد ميدن و رمزشو پاك مي كنن و اين خيلي بده.كسي ميتونه كمكم كنه تا اين مشكلو حل كنم.آيا نرم افزار ديگه اي هست(غير از wondershare time freeze) ؟
خيلي واسم حياتيه كمكم كنيد.

saeed8990
27-12-2011, 12:31
سلام وقت همگي بخير
يه سوال داشتم خدمت اساتيد
چرا وقتي ديپ فريز نصب ميشه ساعت ويندوز قفل ميشه و چرا نميشه تغييرش داد اگه كسي ميدونه لطف كنه بنده رو راهنمايي كنه با تشكر فراوان

amin69
20-01-2012, 17:23
سلام. بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم سیستم ری استارت شد و بعد از اون دیگه هیچ فایلی روی سیستم نگه داشته نمیشه(یعنی برنامه فعال شده). اما الان که میخوام غیرفعالش کنم نمیشه. آیکون برنامه در system tray نیست و 4 کلید کمکی رو هم میزنم جواب نمیده. فایل نصب برنامه رو هم که باز میکنم میگه باید غیرفعالش کنی! سیستم رو restore هم کردم جواب نداد. خواهش میکنم کمکم کنید.
ویندوز: سون 64 بیتی
نسخه فریز: 7

majid@222
17-04-2012, 18:03
سلام. بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم سیستم ری استارت شد و بعد از اون دیگه هیچ فایلی روی سیستم نگه داشته نمیشه(یعنی برنامه فعال شده). اما الان که میخوام غیرفعالش کنم نمیشه. آیکون برنامه در system tray نیست و 4 کلید کمکی رو هم میزنم جواب نمیده. فایل نصب برنامه رو هم که باز میکنم میگه باید غیرفعالش کنی! سیستم رو restore هم کردم جواب نداد. خواهش میکنم کمکم کنید.
ویندوز: سون 64 بیتی
نسخه فریز: 7
دوست عزيز برو اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mostafait
30-05-2012, 12:27
با سلام.

اگه میشه منو راهنمایی کنید!

چیکار باید کنم تا کامپیوترهای کلاینت به سرور وصل بشن و از کنسول کنترلشون کنم!

تنظیمات داخل admin رو بگید!

آی پی سرور 192.168.0.5

آی پی کلاینت ها هم 192.168.0.1 و 192.168.0.2 هستش!

راهنمایی کنید!

mostafait
30-05-2012, 15:05
دوستان عزیز من برنامه رو نصب کردم! برنامه ی دانلودی من 55 مگابایت هستش!

فایل هارو هم بهوجود اوردم و بر روی کلاینت ها نصب کردم! اما به کامپیوتر سرور وصل نمیشوند!

mkh12
10-06-2012, 23:42
آیا برنامه deep freeze با handy cafe تداخل داره؟

azad1000
25-08-2012, 07:32
یه سوال
اگه بعد از نصب برنامه بخواهیم تغییری توی تنظیمات بدیم چطور باید اینکارو انجام بدیم؟ یعنی یک پارتیشن رو اضافه یا کم کنیم

adel28
24-09-2012, 13:28

pass:

لینک ها چرا اینجوری شده؟
لطفا تصحیح فرمائید.

adel28
24-09-2012, 13:40
آموزش خوب برای نسخه Deep Freeze Enterprise می خوام.
کسی سراغ داره، قرار بده؟

adel28
24-10-2012, 15:10
کسی سریال دیگه ای از دیپ فریز Deep Freeze Standard Edition 7.51.020.4170 نداره؟
پیغام خطای زیر رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سریال استفاده شده:
ACWM8RP8-PZ64X3VK-BF5A4HCA-0PMM82T2-CG9KAHHM

adel28
04-11-2012, 17:05
کسی سریال جدید برای این نسخه نداره ارائه بده؟

babakahrami
23-12-2012, 13:06
درود بر شما

آیا برنامه Deep Freeze میتونه کار آنتی ویروس هم انجام بده

به عبارت دیگر اگر در سیستمی که میخوهیم این نرم افزار را نصب کنیم امکان گرفتن ویروس رو بعد از نصب نرم افزار داره یا خیر ؟

یعنی این برنامه چون بعد از هربار ریست میبره به حالت اولیه در برابر نفوذ ویروس مقاوم میشه ؟

با سپاس

ask_bl
23-12-2012, 14:55
درود بر شما

آیا برنامه Deep Freeze میتونه کار آنتی ویروس هم انجام بده

به عبارت دیگر اگر در سیستمی که میخوهیم این نرم افزار را نصب کنیم امکان گرفتن ویروس رو بعد از نصب نرم افزار داره یا خیر ؟

یعنی این برنامه چون بعد از هربار ریست میبره به حالت اولیه در برابر نفوذ ویروس مقاوم میشه ؟

با سپاس
سلام
بله، در حقیقت امکان تغییرات در فایل های سیستم به وسیله دیپ فریز (بعد از ریستارت کردن) بسته میشه، در نتیجه همون کار آنتی ویروس رو انجام میده، اما روشی متفاوت و محدود

babakahrami
24-12-2012, 11:29
سلام
بله، در حقیقت امکان تغییرات در فایل های سیستم به وسیله دیپ فریز (بعد از ریستارت کردن) بسته میشه، در نتیجه همون کار آنتی ویروس رو انجام میده، اما روشی متفاوت و محدود

درود بر شما و تشکر از پاسخ شما

چون به خاطر پایین بودن کانفیگ سخت افزاری سیستمم و کند کردن سرعت توسط آنتی ویروس و به خاطر اینکه Deep Freeze دارم آنتی ویروس رو حذف میکنم .

با سپاس

roh108
01-01-2013, 22:57
عجب....بیشتر از ده بار سوال شده بود که چطور میشه بدون پسورد این برنامه ی کوفتی رو از سیستم حذف کرد؟؟؟؟؟(من 33 تا صفحه را خوندم...نگید که سرچ کن)
کی ادعا داره و این تاپیک را راه انداخته بیاد مثله مرد جواب بده....
ورژن 7.50.220 رو میخوام بدون پسور پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

roohoravan
19-01-2013, 13:42
سلام.برای من به هیچ طریقی پاک نمیشه.اصلا آیکونش هم در taskbar نیست که با گرفتن شیفت و .... برنامه را اجرا کنم.لطفا کمک کنید.ممنون

kazem3300
14-02-2013, 02:31
با سلام
من هم رو ویندوز xp نصب کردم بعد که ویندوز ریستار شد .دیگه ویندوز بالا نیومد و رو لود گیر می کنه.
از safe مود رو هم استفاده کردم دقیقا بعد از جرای فایل deepfrz.sys گیر می کرد.
راهی هست بشه قبل از ورود به ویندوز غیر فعالش کرد؟

kazem3300
14-02-2013, 02:31
با سلام
من هم رو ویندوز xp نصب کردم بعد که ویندوز ریستار شد .دیگه ویندوز بالا نیومد و رو لود گیر می کنه.

kazem3300
14-02-2013, 12:44
کسی هست راهنمایی کنه؟

nw_nk
19-02-2013, 17:18
سلام

سلام.برای من به هیچ طریقی پاک نمیشه.اصلا آیکونش هم در taskbar نیست که با گرفتن شیفت و .... برنامه را اجرا کنم.لطفا کمک کنید.ممنون

با Ctrl+Alt+Shift+F6 منوی برنامه ظاهر میشه و می تونید غیر فعالش کنید
ولی برای پاک کردنش همون Setup ای رو که باهاش نصب کردید دوباره اجرا کنید

با سلام

سطح Deep Freeze پایین تر از Windows هست و اگه درایو C فریز شده باشه بهتره با یک Disk Boot از فایلهاتون بکاپ بگیرید
برای لود نشدنش باید درایورشو به همین نام پاک کنید و یک سری تغییرات در Registry بدین
می تونید با ویندوزه پارتیشن، دیسک یا سیستم دیگه ای بالا بیاید

E V I L
03-03-2013, 15:00
با سلام بنده دیپ فریز رو نصب کردم ازم پسورد میخواد با انکه پسوردی ندادم براش چگونه پسوردش رو پیدا کنم ؟

v7.60.220.4298

OTP Token : 003D9700

ترو خدا راهنمایی کنید .

ممنون .

rfakh
18-09-2013, 23:15
سلام(((برای حذف دیپ فریز))
همون مراحلی که برای نصب انجام میدادی دقیقا انجام بده انگار میخوای تازه نصبش کنی ولی ایندفعه خودش جای اینستال مینویسه یونستال و دیگه حذف میشه..

rfakh
18-09-2013, 23:38
سلام
ظاهرا پشیمون شدین. لطفا جواب بدین . راستش وقتی من Otp را می بینم تا شما کد را می دین حداقل یک روز می گذره به همین دلیل راه حلی به من نشون بدین که برای من قابل استفاده باشه.ممنون. من منتظر جوابتون هستم.

اینو نگاه کنید فکر کنم مشکلتون حل شه...کلا اونایی که دارن otp میدن بدردشون میخوره

a-sea
01-01-2014, 09:32
با سلام
ببخشید چجوری می تونم این برنامرو کرک ، استفاده یا حذف کنم ؟

Guidance
01-01-2014, 12:43
نصبش که راحته اما فقط یه license key میخواد که توی اینترنت هست. پس از نصب باید یه پسورد تعریف کنید برای حفاظت از فایلهاتون.
برای Unistall نمودن نرم افزار ، با استفاده از کليدهاي ترکيبي CTRL+ALT+SHIFT+F6 وارد برنامه شده واز Option ها Boot Thawed را انتخاب نموده ودکمه Ok را بزنيد . سيستم را Restart نموده و بر روي دکمه نصب کليک نموده و تا بتوانيد نرم افزار را Unistall کنيد.

nj69
01-07-2014, 09:08
سلام و خسته نباشید
ببخشید آیا راهی هست یا برنامه ای وجود داره که بشه باهاش اطلاعات داریو C رو بعد از ریستارت شدن توسط برنامه deep freeze پاک شده رو برگردوند ؟
خیلی حیاتی هست
ممنون

SajjadKAZ2003
28-09-2014, 22:38
من به این برنامه اعتماد داشتم تا اینکه .... !
برنامه دیپ فریز رو تو ویندوز XP نصب کرده بودم، خودم هم خونه نبودم
یکی از دوستان پای کامپیوتر بود و وسط کار سیستم رو ریست میکنه بعد که سیستم میاد بالا موقع ورود به ویندوز متوجه میشه یه سری فایلها تغییر کردن!
بعد که خودم سیستم رو چک کردم دیدم یه سری از اطلاعات درایو C پاک شده، بعضی فایلهام خراب شده ، بعضی قسمتهای ویندوز درست کار نمیکنه ... !!
خلاصه حال گیری شد بد جور

مثلا یکی از پوشه هام که ترکید:

دیگه دیپ فریز بی دیپ فریز

v9d3
07-10-2014, 17:30
دروود
یک سوال داشتم
من نرم افزار deep freez نسخه enterprise 7.72.220را نصب و فایل کلاینت را ساختم و روی سیستم ها نصب کردم
بعد از تقریبا دو روز کلیه سیستم هایی که روی آن ها فریز نصب شده دیگر از DHCP آی پی نمیگیرن. آنتی ویروس نصب شده Kasper نسخه 10 هست که کلاینت هستند . نکته دیگه این که بعد از پاک کردن آنتی ویروس سیستم آی پی میگیرد اما مجدد اگر آنتی ویروس نصب کنم این اتفاق می افتد.
قبلا نسخه استاندارد نصب بود که با آنتی ویروس مشکل داشته و سیستم هنگ میکرد.
میخواستم بدانم آیا تنظیم خاصی باید انجام بدهم برروی فریز یا نه
آخه پشتیبانی کسپراسکای نیز میگه سرور هیچ مشکلی نداره
شبکه ما از چندین ویلن بندی تشکیل شده که فقط قسمتی که مربوط به سایت هست و سیستم ها را فریز میکنیم این اتفاق می افتد.
و این که آیا باید در این قسمت تنظیم خاصی انجام دهم.( چون نمیخام کنسول و سروری برای دیپ فریز باشد )

saeed@95
20-01-2015, 13:50
سلام ، من برنامه دیپ فریز رانصب کردم وبعد از آن از ریجستری و همه جای کامپیوتحذفش کردم ولی هنوز هستش ، و بر روی فایل نصبش زدم ، نوشته باید غیر فعال بشه ، هرچی دکمه ihd کلید های Ctrl + Shift + Alt + f6 fvh برای غیر فعال زدنش زدم ولی اصل جواب نمیده .اصلاٌ آیکونش نیست روی کامپیوتر ولی کل کامپیوتر فریز شده .:n03:

لطفا کمکم کنید .

yoseffaraji
09-04-2015, 10:40
سلام. میخواستم روی سیستم خودم فریز رو هک کنم (یعنی اول رو سیستم خودم تستش کنم)
DeepFreeze 6 standard رو نصب کردم.یکی از سایتها یه فایل 15مگی به اسم Persi0.sysگذاشته بود و میگفت که باید با همون فایل داخل درایو C جایگزین بشه.با ویندوز لایو فایلو جایگزین کردم ولی دیگه برنامه اجرا نشد.Uninstallهم نمیشد.دوباره با ویندوز لایو پوشه نصب برنامه تو Program files و فایل Persi0.sys رو تو درایوC پاک کردم و ریست کردم.الان هیچ اثری از برنامه تو سیستم نیست ولی بازم موقع ریستارت سیستم به حالت قبل برمیگرده.وقتی رو فایل Setup هم کلیک میکنم برای حذف ، میگه باید برنامه رو Disable کنی تو تسک منیجر هیچ اثری از پروسسش نیست.با Your Uninstaller هم نمیشه کاری کرد چون برنامه تو لیستش نیست.با System Restore هم نتونستم کاری کنم
تو رو خدا کمک کنید نمیخوام ویندوز عوض کنم

Daniel4u
11-10-2015, 22:08
سلام
در یه جایی که 5 کامپیوتر به هم شبکه هستن
چه نسخه ای از این برنامه باید نصب شه
اصلا فرق نسخه استاندار و اینترپرایز چیه ؟

aylar6888
20-10-2015, 18:39
درود دوستان :
روی سیستم مغازه دیپ فریز نصب کردم اما الان مدتیه که خودبخود آیکون اون از سیستم تری پاک شده و به هیچ عنوان پنجره نرم افزار بالا نمیاد و آنتی دیپ فریز هم روش اثر نداره و وارد سیف مد هم نمیتونم بشم...ویندوزمم نمیتونم عوض کنم...خلاصه کلافه شدم..توی سایتهای خارجی هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم...اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم کمک کنن چون اطلاعات سیستم حیاتیه...یا راه حلی بدن که بتونم ویندوزمو عوض کنم...ممنون

SajjadKAZ2003
21-10-2015, 23:21
سلام
در یه جایی که 5 کامپیوتر به هم شبکه هستن
چه نسخه ای از این برنامه باید نصب شه
اصلا فرق نسخه استاندار و اینترپرایز چیه ؟

استاندارد نصب کن، سبک تره

SajjadKAZ2003
21-10-2015, 23:23
درود دوستان :
روی سیستم مغازه دیپ فریز نصب کردم اما الان مدتیه که خودبخود آیکون اون از سیستم تری پاک شده و به هیچ عنوان پنجره نرم افزار بالا نمیاد و آنتی دیپ فریز هم روش اثر نداره و وارد سیف مد هم نمیتونم بشم...ویندوزمم نمیتونم عوض کنم...خلاصه کلافه شدم..توی سایتهای خارجی هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم...اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم کمک کنن چون اطلاعات سیستم حیاتیه...یا راه حلی بدن که بتونم ویندوزمو عوض کنم...ممنون

با سی دی لینوکس بیا بالا از اطلاعاتت بک آپ بگیر ، بعد ویندوز عوض کن

aylar6888
22-10-2015, 00:05
با سی دی لینوکس بیا بالا از اطلاعاتت بک آپ بگیر ، بعد ویندوز عوض کن
درود :
ممنون اما این راه حل نیست...آخرین کاریه که میشه کرد...با همین وضع هم میشه بکاپ گرفت نیازی به لینوکس نیست...

hamid.3138
10-04-2018, 10:30
سلام بنده معاون فناوری دبیرستان هستم سوالم اینه که چکارکنم نرم افزارفریز 8 استاندارد دائمی فعال بشه :n12::n12:

hamid.3138
04-05-2018, 16:47
یعتی هیچ کس نیست جواب ما رو بده
باباخیرشو ببینید:n34:

radarz
04-05-2018, 16:55
درود :
ممنون اما این راه حل نیست...آخرین کاریه که میشه کرد...با همین وضع هم میشه بکاپ گرفت نیازی به لینوکس نیست...

با کلید های ترکیبی ctrl+alt+shift+f6 باید پنجره برنامه باز بشه نشد با ی نسخه بالاتر میشه پاکش کرد

radarz
04-05-2018, 17:15
یعتی هیچ کس نیست جواب ما رو بده
باباخیرشو ببینید:n34:

با سلام با برنامه time freez کار کنید خیلی بهتر از دیپ فریز

SajjadKAZ2003
05-05-2018, 03:38
سلام بنده معاون فناوری دبیرستان هستم سوالم اینه که چکارکنم نرم افزارفریز 8 استاندارد دائمی فعال بشه :n12::n12:

نسخه استاندارد رو دانلود کن
پچ هم توشه