مشاهده نسخه کامل
: مشکل وتعمیرات سخت افزاری در موتورولا
ghasemfm
13-03-2008, 01:27
با سلام
من یک گوشی موتورولا l7 دارم که بعداز اینکه تو آب حسابی شنا کرد دیگر قابل شارژ نیست و آیسی شارژ خراب شد و پیغام invalid battry میده من حتی باتری اصلی هم گرفتم ولی از باتری نبود :41:. دوستان اگر جایی سراغ دارن که تعمیرات تخصصی موتو را انجام میدهند به من معرفی کنند. آیا نمایندگی قبول میکنه؟
farshidshd
13-03-2008, 17:32
کدوم شهری؟؟
این گوشیها خیلی حساسن
به نظرم باید بردش عوض شه که کلی پول باید بدی
اگه یکی دیگه بگیری بهتره به نظرم
anti_girl
14-03-2008, 12:58
فرشيد جان چرا ميترسونيش ببين دوست عزيز تا وقتي باز نشه نميشه فهميد به طور دقيق از كدوم قطعه هستش اگه خودت ميتوني بازش كني باز كن و با تينر فوري بردش رو شستشو بده امكان داره درست بشه اگه درست نشد طبق حدسه خودت از ic اون هست و بايد دنبال ic اون بگردي
farshidshd
14-03-2008, 15:10
فرشيد جان چرا ميترسونيش ببين دوست عزيز تا وقتي باز نشه نميشه فهميد به طور دقيق از كدوم قطعه هستش اگه خودت ميتوني بازش كني باز كن و با تينر فوري بردش رو شستشو بده امكان داره درست بشه اگه درست نشد طبق حدسه خودت از ic اون هست و بايد دنبال ic اون بگردي
تورج جان نمیترسونمش فقط حدثم رو گفتم
چون منم اینجوری شنیدم
خودمم تا پای تعویض برد پیش رفتم
خدا رحم کرد
ghasemfm
14-03-2008, 15:41
با سلام به دوستان
من در تهران هستم . وتا حالا پیش تعمیر کارهی زیادی هم بردم فکر کنم نمیتونن درست کنند!!!!
Ic شارژ هم اصلا انگار وجود ندار .الآن من با یک دستگاه دیگه باتری را خارج از گوشی شارژ میکنم ومیندازم روی گوشی وهمین طوری حدود 3 ماه دارم استفاده میکنم از گوشی !!
Corvette
14-03-2008, 18:56
با سلام به دوستان
من در تهران هستم . وتا حالا پیش تعمیر کارهی زیادی هم بردم فکر کنم نمیتونن درست کنند!!!!
Ic شارژ هم اصلا انگار وجود ندار .الآن من با یک دستگاه دیگه باتری را خارج از گوشی شارژ میکنم ومیندازم روی گوشی وهمین طوری حدود 3 ماه دارم استفاده میکنم از گوشی !!
کجا ها بردیش...؟؟؟ طبقاته بالایه علاعدین برو دنباله IC ..گیر میاری.. برا تعمیرم ببر پاساژه بزرگمهر طبقه ی زیر زمین
اونجا چند تا تعمیر کار هستن که کارشون موتورولاست:12:
ghasemfm
15-03-2008, 00:55
کجا ها بردیش...؟؟؟ طبقاته بالایه علاعدین برو دنباله IC ..گیر میاری.. برا تعمیرم ببر پاساژه بزرگمهر طبقه ی زیر زمین
ممنون دوستان
من بردم علاعدین ووتعمیر کارهای محلی . خدا کنه یه جایی پیدا بشه درستش کنند
ghasemfm
15-03-2008, 01:01
با سلام به دوستان من برای تعمیر بردم علاعدین بیشتر تعمیر کار ها نشان دادم حتی یک هفته دست یکی هم موند نتونست درست کنه.:41:خدا کنه یکی پیدا بشه درستش کنه:13:
Corvette
15-03-2008, 14:14
گفتم دوسته من برو بزرگمهر ...زیر زمین اونجا امکانش هست درست بشه..
نمایندگی اصلی موتو برای گوشی های قدمی موتو تا K1
تهران
خیابان سلیمان خاطر (امیر اتابک) خیابان وراوینی شماره 39 تعمیرات مبایل نمایندگی رسمی Siemens ,Motorola
اینجا برات درستش میکنن....
اینجا مغازه نیست و کاملآ شرکتی هستش با خیالت راحت میتونی گوشیت رو بدی اونجا
من چند بار دادم قاب گوشیم رو عوض کردن و واقعآ ثابت کردن نمایندگی هستن و کارشون بلندن
ولی برای گوشی های مثل A1200 ,Z6 ,و غیره آموزش ندیدن...
Corvette
16-03-2008, 15:32
نمایندگی اصلی موتو برای گوشی های قدمی موتو تا K1
تهران
خیابان سلیمان خاطر (امیر اتابک) خیابان وراوینی شماره 39 تعمیرات مبایل نمایندگی رسمی Siemens ,Motorola
اینجا برات درستش میکنن....
اینجا مغازه نیست و کاملآ شرکتی هستش با خیالت راحت میتونی گوشیت رو بدی اونجا
من چند بار دادم قاب گوشیم رو عوض کردن و واقعآ ثابت کردن نمایندگی هستن و کارشون بلندن
ولی برای گوشی های مثل A1200 ,Z6 ,و غیره آموزش ندیدن...
خب دیگه اینم نمایندگی! که apachi زحمتش رو کشید دیگه چی میخای؟؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.