مشاهده نسخه کامل
: Gigabyte Nvidia Geforce 8800 GT 512mb 256bit gddr3
سلام دوستان
امیدوارم تاپیک رو جای اشتباه باز نکرده باشم.
راستش من امروز یه کارت گرافیک:
Gigabyte Nvidia Geforce 8800 GT 512mb 256 bit gddr3
خریدم.
حالا می خوام مطمعن بشم که کارت گرافیکم سالمه.
ایا هیچ راهی یا هیچ نرم افزاری هست که بشه فهمید کارت گرافیک سالمه یا نه؟
در ضمن وقتی گرافیک بازی کریسیس رو روی high می زارم و یا روی medium بازم هم یه خورده slow motion هست.
یه جوری که اعصاب ادم رو خورد میکنه.
بقیه ی سیستم هم اینه:
ram:2 gig
cpu:3.00 ghz 2 mb cache
من خودم احتمال میدم که مشکل slow motion بودن بازی کریسیس از سی پی یو باشه.نظر شما چیه؟
ممنون میشم یکی از دوستان یه راهنمایی کوچیک در مورد اینها بکنه.:11:
برای دیدن مشخصات کارتت از GPU-Z استفاده کن.
برای تست هم از ATi Tool استفاده کن.
مشکل slow motion هم بخاطر ضعف CPU هست.
mInI_ClockEr
12-03-2008, 02:16
:11::11::11::11:
حرف حساب که جواب نداره
ولی دوست عزیز چند خریدی؟؟؟؟؟؟؟
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
سلام دوستان
خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی
والا راستش رو بخواین 400 تومن درست برام افتاد.
خیلی ممنونم به خاطر جواب
می تونی لینک دانلود این نرم افزار ها رو برام بزاری؟
من هر چی گشتم پیداشون نکردم.
GPU-Z:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ATITool:
وقتی نرم افزار
ATITool
رو باز کردم از کدام قسمت نرم افزار نتیجه ی تست رو بدست بیارم؟
بدست هم اوردم از کجا بدونم کارتم سالمه؟
evry day
12-03-2008, 11:17
دوست عزیز شما می تو نی به تا یپک مربوط به خودش سر بزنی و کار باهاشو سریع یاد بگیری
به این ادرس مرا جعه کنید
دستیابی به حداکثر دمای Gpu فقط در 15 دقیقه!! (قابل توجه اورکلاکرها !)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمو فق باشید .
arealsin
12-03-2008, 19:52
آقا شما هم مشکلت مثل منه.
کاری به سی پی یوت نداره.
درایوره 169.44 nVidia رو بگیر نصب کن درست میشه.
tekno2006
12-03-2008, 22:23
آقا شما هم مشکلت مثل منه.
کاری به سی پی یوت نداره.
درایوره 169.44 nVidia رو بگیر نصب کن درست میشه.
تاييد ميشه بقيه هم اين مشكلو داشتند
سلام
دوستان باز هم ممنون به خاطر راهنمایی
ولی اخیرن ورژن درایور 169.21 هست.
حتی توی سایت nvidia رو هم نگاه کردم به غیر از این ورژن هیچ ورژن دیگه ای وجود نداشت.
میشه بگین این رو از کجا دانلود کردین؟
سلام
دوستان باز هم ممنون به خاطر راهنمایی
ولی اخیرن ورژن درایور 169.21 هست.
حتی توی سایت nvidia رو هم نگاه کردم به غیر از این ورژن هیچ ورژن دیگه ای وجود نداشت.
میشه بگین این رو از کجا دانلود کردین؟
آخرین نسخه WHQL همون 169.21 است.نسخه 169.44 رو از اینجا دانلود کنید:
VISTA 32-bit
XP 32-bit
سلام
باز هم خیلی ممنونم:40::11:
راستی یه سوال دیگه هم داشتم مممنون میشم به این هم جواب بدین
برنامه ی gpu-z رو باز کردم همه ی مشخصات رو نشون داد ولی جلوی بعضی از اونها نوشته:
Unknown
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چی می تونه باشه که اونها رو نشون نمیده؟در ضمن از ویندوز ویستا استفاده می کنم من.
ممکنه مشکل از ویستا باشه؟
درایور نسخه 169.44 رو نصب کنید مشکل حل میشه.
سلام
باز هم ممنونم به خاطر راهنمایی
من ورژن جدید رو گرفتم و نصب کردم.169.44
ولی بازم هم مشخصات رو نشون نمیده و مثل قبل جلوی بعضی از اونها می نویسه
Unknown
مشکل از چی می تونه باشه؟
ممکنه کارت گرافیک من مشکل داشته باشه؟
yoosef_st
13-03-2008, 21:07
ابته دو چیز ناگفته نماند:
1. این کارت تاپیک داره. فکر نکنم زدن این تاپیک درست باشه. این آدرس تاپیکش:
2. این کارت و کلا کارتهای G92 وابستگی تقریبا زیادی به CPU دارند. میتونه مشکل تا حدودی هم به CPU برگرده.
yasser1680
14-03-2008, 15:44
مشکل از چی می تونه باشه که اونها رو نشون نمیده؟در ضمن از ویندوز ویستا استفاده می کنم من.
ممکنه مشکل از ویستا باشه؟
من احتمال میدم G92 برای این برنامه ناشناخته باشه.
arealsin
15-03-2008, 19:57
بعد از نصب درایوره جدید بازم کرایسیس رو چک کردی؟
بازم مشکل داشت؟
من بعد از نصب این درایور کرایسیسو رو Very High بازی میکنم.قبلا رو low هم بد اجرا میشد!!!
باز هم تست کردم یه خورده بهتر شده بود ولی روی very high روی ویستا بد جوری اعصاب من رو خورد کرد.حتی رو مدیوم هم این جوری بود.البته ناگفته نمونه که سی پی یوی من تک هسته ای (3.00ghz)هست و خیلی ضعیفه.پاور سیستم هم ضعیفه.از نظر رم که هیچ کم و کسری ندارم 2 گیگ.
من الان احتمال میدم اشکال slow motion از سی پی یو باشه باید یه سی پی یوی دو هسته ای و یه پاور قوی بزارم ببینم چی میشه.بعضی وقتها پاور سیستم بد جوری داغ میشه به حدی که بوی پاور از کیس میزنه بیرون!!!!بوی سوختگی!!!!البته فقط وقتی با نرم افزار ati tool و قسمت show 3d wiew کار می کنم پس از چند دیقه پاور بد جوری داغ می کنه و بو میده.
به نظر شما اگر یه سی پی یوی دو هسته ای خوب بزارم روش و یه پاور قوی هم کنارش می تونم کریسیس رو روی very high روی ویستا بازی کنم؟
evry day
15-03-2008, 22:19
باز هم تست کردم یه خورده بهتر شده بود ولی روی very high روی ویستا بد جوری اعصاب من رو خورد کرد.حتی رو مدیوم هم این جوری بود.البته ناگفته نمونه که سی پی یوی من تک هسته ای (3.00ghz)هست و خیلی ضعیفه.پاور سیستم هم ضعیفه.از نظر رم که هیچ کم و کسری ندارم 2 گیگ.
من الان احتمال میدم اشکال slow motion از سی پی یو باشه باید یه سی پی یوی دو هسته ای و یه پاور قوی بزارم ببینم چی میشه.بعضی وقتها پاور سیستم بد جوری داغ میشه به حدی که بوی پاور از کیس میزنه بیرون!!!!بوی سوختگی!!!!البته فقط وقتی با نرم افزار ati tool و قسمت show 3d wiew کار می کنم پس از چند دیقه پاور بد جوری داغ می کنه و بو میده.
به نظر شما اگر یه سی پی یوی دو هسته ای خوب بزارم روش و یه پاور قوی هم کنارش می تونم کریسیس رو روی very high روی ویستا بازی کنم؟
بستگی داره تو چه Resolutionاجراش کنی تا به مشکل بر نخوری هر چی Resolution رو پایینتر انتخاب کنی
راحتر وبدم دردسر می تو نی اجراش
ببینم خجالت نکشیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارتو با این سی پی یو بستی من گفتم
من خسیسم تو رودست من زدی حتما که سی پی یون ضعیفه یه Core 2 Duo مجهز کن بعدش مارو دعا کن
پاورتم انشا ا.. به زودیا خراب شه (با اجازه) تا زودتر کارتتو اون دنیا نفرستاده خودت به فکرش نیستی
این بو هام اخرش کار دستت میده یه بار خرج کردن بهتر از همیشه خرج کردنه تو این جور کارا هی برو دو باره بیا دو
باره بور بیا برو بیا ..................
می تو نی باور کن می تو نی باور کن می تو نی باور کن منم دقیقا مثل تو فکر می کردم
ولی خدا رو شکر به خیر گزشت ....
evry day
15-03-2008, 22:21
بستگی داره تو چه Resolutionاجراش کنی تا به مشکل بر نخوری هر چی Resolution رو پایینتر انتخاب کنی
راحتر وبدم دردسر می تو نی اجراش
ببینم خجالت نکشیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارتو با این سی پی یو بستی من گفتم
من خسیسم تو رودست من زدی حتما که سی پی یون ضعیفه یه Core 2 Duo مجهز کن بعدش مارو دعا کن
پاورتم انشا ا.. به زودیا خراب شه (با اجازه) تا زودتر کارتتو اون دنیا نفرستاده خودت به فکرش نیستی
این بو هام اخرش کار دستت میده یه بار خرج کردن بهتر از همیشه خرج کردنه تو این جور کارا هی برو دو باره بیا دو
باره بور بیا برو بیا ..................
می تو نی باور کن می تو نی باور کن می تو نی باور کن منم دقیقا مثل تو فکر می کردم
ولی خدا رو شکر به خیر گزشت ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.