ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست هوش و معما

صفحه ها : 1 [2]

noble savior
09-08-2010, 18:15
این چی؟!
زن 2 زن 1 میرن اونور زن 1 بر میگرده
زن 1 زن 3 میرن اونور زن 3 بر میگرده
مرد 1 مرد 2 میرن اونور مرد 2 زن 2 بر می گردن
مرد2 مرد3 میرن اونور زن 1 بر میگرده
زن 2 زن 1 میرن اونور زن 2 بر می گرده
زن2 زن 3 میرن اونور

bushido
09-08-2010, 18:30
این چی؟!
زن2 زن 3 میرن اونور

عالی بود من اصلا توی این فکر نبودم
لیلی هیچ عیبی نداره:46:

water_lily_2012
09-08-2010, 19:34
این چی؟!
زن2 زن 3 میرن اونور

بابا تا حالا کجا بودی
اینا از پس به مخشون فشار اوردن دیگه این آخریها داشتند ....

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

حالا معمای بعدی را بخواهید دوباره خودم می نویسم، نمی خواهید شما بگذارید

noble savior
09-08-2010, 19:59
معمای بعدی !

bushido
09-08-2010, 21:24
بابا تا حالا کجا بودی
اینا از پس به مخشون فشار اوردن دیگه این آخریها داشتند ....

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

حالا معمای بعدی را بخواهید دوباره خودم می نویسم، نمی خواهید شما بگذارید

لیلی ؟
بزار می خوایم آیکیو تو بسنجیم خیلی ادعا داری :31:
معما بعدی رو noble savior بنویس ببینیم لیلی چه کاریه:21:

noble savior
09-08-2010, 21:57
من معما زیاد بلد نیستم همونایی هم که بلدم خیلی تکرارین حالا اگه کسی معمایی داره بگه

bushido
09-08-2010, 22:57
من معما زیاد بلد نیستم همونایی هم که بلدم خیلی تکرارین حالا اگه کسی معمایی داره بگه

باشه سه تا کلید داریم توی یک اتاق که برای 3تا لامپ توی اتاق دیگره می خوایم با یک بار اومدن به اتاق بفهمیم هر کلید ماله کدوم لامپه معمای خیلی مشهوریه اکثرا شنیدن :31:

noble savior
09-08-2010, 23:09
باسه من سوالتون واضح نبود :31:
یکم واضحش می کنید؟!فقط یه بار به هر اتاق می تونه بره؟یا به یکیشون فقط یه بار میتونه بره اگه حالت دومه انتخاب اتاق با خود فرده؟

حالا من با این فرض که تو اتاق کلید ها هستیم و یه بار میریم اتاق لامپا جواب میدم
کلید اولو میزنیم بعد یه مدت کلید دومم میزنیم میریم اون اتاق داغ ترین لامپ مال اولین کلیدیه که زدیم سرد ترینم باسه کلیدیه که نزدمیش او یکم گرمه! هم باسه کلید دومه
البته یه شبیه اینو شنیده بودم البته با این فرضی که خودم گذاشتم

bushido
10-08-2010, 08:06
باسه من سوالتون واضح نبود :31:
یکم واضحش می کنید؟!فقط یه بار به هر اتاق می تونه بره؟یا به یکیشون فقط یه بار میتونه بره اگه حالت دومه انتخاب اتاق با خود فرده؟

حالا من با این فرض که تو اتاق کلید ها هستیم و یه بار میریم اتاق لامپا جواب میدم
کلید اولو میزنیم بعد یه مدت کلید دومم میزنیم میریم اون اتاق داغ ترین لامپ مال اولین کلیدیه که زدیم سرد ترینم باسه کلیدیه که نزدمیش او یکم گرمه! هم باسه کلید دومه
البته یه شبیه اینو شنیده بودم البته با این فرضی که خودم گذاشتم
آره این معمایی بود که رییس شرکت ماکروسافت برای استخدام مطرح کرده بود که ازون جمع یک نفر جواب داده بود:31:

water_lily_2012
10-08-2010, 11:02
چه خوب معما طرح مي كنيد
من هنوز معما را نديدم، كه شما خودتون به جواب رسيديد.
يه معما طرح كنيد كه كل تاپيك دو، سه هفته اي بره تو خلسه
فقط سه تا تشكر از اوني كه معماي مرا جواب داد، تازه يكي از تشكر ها هم كه مال خودمه.

در ضمن اسم من هم ليلي نيست.

amirtoty
10-08-2010, 17:10
سلام بروبچ من برگشتم!

در ضمن اسم من هم ليلي نيست.
لی لی بوده منظورش!:27:

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

بچها اینو حل کنید!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به شکل اول نگاه کنید، از چهار قسمت درست شده!
حالا همون چهارتا قسمت جابجا میکنیم (بدون اینکه اندازهاشون تغییر بدیم)
توی شکل دوم میبینیم همون قسمت ها مساحت کمتری گرفتن...!

این چجوری ممکنه؟؟؟ مشکل کار کجاست؟؟؟

noble savior
10-08-2010, 18:33
شکلا اصلا ملث نیستن
دلیلمم اینه که تو شکله اول شیب وترمثلث سبز 2/5 ولی باسه مثلث زرد 3/8 که برابر نیستن یعنی وتر سبزو زرد تو یه راستا نیستن که خط راست بشن و در نتیجه کل شکل مثلث نیست
باسه همین اگه شکلو مثلث فرض کنیم مساحت به دست اومدمون اشتباهه و به نظر میاد شکل 1 و 2 مساحتشون فرق می کنه

amirtoty
10-08-2010, 19:24
لطفا دلیلتم بگو!

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

یکی دیگه هم میزارم پاسخگو بشید!

دونفر روی یک میله نشستند، نام یکی از اونها یک باره بگو و نام فرد دیگری دوباره بگو است، یکدفعه یکباره بگو می افته زمین!
حالا رو میله کی مونده؟

noble savior
10-08-2010, 19:57
دلیلمو گفتم دیگه!
دوباره واضح تر میگم!
وقتی اون شکلا رو مثلث فرض می کنیم به نظرمون مساحت دو شکل فرق می کنه چون ارتفاع در قاعد بخش بر 2 هر دو یکی میشه ولی شکل دوم یه خونه خالی داره باسه همین به نظر مساحتش کم تره
در حالی که اصلا شکلا مثلث نیستن که از راه مساحت مثلث مساحت شکلو حساب کنیم چون به نظرمون مثلثن به نظرمون مساحتشون متفاوتن در حالی که مساحتشون با هم برابره

amirmb1
10-08-2010, 21:09
لطفا دلیلتم بگو!

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

دونفر روی یک میله نشستند، نام یکی از اونها یک باره بگو و نام فرد دیگری دوباره بگو است، یکدفعه یکباره بگو می افته زمین!
حالا رو میله کی مونده؟

الان دوباره بگو رو ميله هست:31:
(به نظر خودم چرت جواب دادم)
------------------------------------------------------
2نفر هستن ديگه يكي (يك باره بگو) و ديگري (دو باره بگو) نفر اول (يك باره بگو) مي افته پس دوباره بگو رو ميله مي مونه  

water_lily_2012
11-08-2010, 09:57
دو در وجود دارد يكي برای بهشت و ديگري برای جهنم .جلوي هر در يه نگهبان هستش. يكي از نگهبانان راستگوست و اون يكي دروغگو . نگهبان دروغگو جلوی در جهنم و نگهبان راستگو جلوی در بهشت است حال با يك سوال در بهشت را پيدا كنيد.فقط يك سوال.در ضمن ما نگهبان راستگو و دروغگو را نمي شناسيم.

در کل با یک سوال درباره بهشت یا جهنم از این دو نگهبان درب بهشت و جهنم را تشخیص دهیم.

البته این هم فکر نکنم سخت باشه.

bushido
11-08-2010, 10:54
دو در وجود دارد يكي برای بهشت و ديگري برای جهنم .جلوي هر در يه نگهبان هستش. يكي از نگهبانان راستگوست و اون يكي دروغگو . نگهبان دروغگو جلوی در جهنم و نگهبان راستگو جلوی در بهشت است حال با يك سوال در بهشت را پيدا كنيد.فقط يك سوال.در ضمن ما نگهبان راستگو و دروغگو را نمي شناسيم.

در کل با یک سوال درباره بهشت یا جهنم از این دو نگهبان درب بهشت و جهنم را تشخیص دهیم.

خوب یک سوال دیگه قبلش میپرسیم

amirtoty
11-08-2010, 10:55
الان دوباره بگو رو ميله هست:31:
(به نظر خودم چرت جواب دادم)
------------------------------------------------------
2نفر هستن ديگه يكي (يك باره بگو) و ديگري (دو باره بگو) نفر اول (يك باره بگو) مي افته پس دوباره بگو رو ميله مي مونه
نه....! :27:

bushido
11-08-2010, 11:07
هیچکس رو میله نیست

یک معمای بسیار هوشمندانه کسی بتونه حلش کنه شکی توی فکر بازو هوش خوبش نیست
الان آخرین پست این تایپک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amirmb1
11-08-2010, 12:25

از يكيشون اين سوال رو مي پرسيم
سوال=اگه از اون يكي بپرسم در بهشت كدومه چي جواب مي ده؟
اگه اين سوال رو از فرده راست گو بپرسيم فرد راستگو به ما در جهنم رو نشون مي ده (فرد راستگو به ما مي گه فرد دروغ گو كدوم درو نشون مي ده( اگه از فرد دروغ بپرسيم در بهشت كدومه؟ در جهنم رو نشون مي ده ))

اگه سوال رو از فرد دروغ گو پرسيده باشيم فرد دروغ گو در جهنم رو نشون مي ده(فرد دروغ گو بر عكس هرچي راست گو گفته رو مي گه و چون اگه از راست گو بپرسيم در بهشت كدومه؟ راستشو مي گه الان دروغ گو در جهنم رو نشون مي ده)
در نتيجه از هر كدوم بپرسيم اگه از اون يكي بپرسم در بهشت كدومه چي جواب مي ده؟
در جهنم رو به ما نشون مي دن پس ما اون يكي در كه دره بهشته رو بر مي گزينيم

من رفتم بهشت دلتون آب:31:

نه....! :27:
سوال عجيبه خب:31:

amirtoty
11-08-2010, 12:37
هیچکس رو میله نیست

یک معمای بسیار هوشمندانه کسی بتونه حلش کنه شکی توی فکر بازو هوش خوبش نیست

سفید در 2 حرکت مات میکنه

حرکت اول اسب سفید به C6
شاه کیش میشه و دو جا فقط میتونه بره D4وD5 که در هر صورت
وزیر سفید به C4
و مات
:20:

amirmb1
11-08-2010, 12:40
حرکت اول اسب سفید به C6
شاه دو جا فقط میتونه بره که در هر صورت
وزیر سفید به C3

دوست عزيز اسب بره c6 وزير سياه با شمشيرش سر اسب رو دو نيم مي كنه:27::21:

بچه ها من همون جا جواب دادم:46:

amirtoty
11-08-2010, 12:50

راست میگی الان خودمم به این نتیجه رسیدم! :31:

amirtoty
11-08-2010, 12:59

اینو پاسخگو باش!:20:
چجوری میشه با یک اسب و یک شاه یک شاهو مات کرد!:27:

amirmb1
11-08-2010, 13:10
اینو پاسخگو باش!:20:
چجوری میشه با یک اسب و یک شاه یک شاهو مات کرد!:27:

دوست عزيز اگه سوالت رو درست متوجه شده باشم
سوال شما اينه چه جوري مي شه با يه اسب سفيد و يه شاه سفيد شاه سياه رو مات كرد
جواب : نمي شه چون حتي اگه هر 3 مهره ها رو هم بدن دستت بگن هر جور مي خواي بچين شما نمي توني اين كارو انجام بدي چون حتي اگه شاه سياه داخل يكي از 4 گوشه باشه به 3 خونه ديگه دست رسي داره كه شما با شاهت فقط مي توني 2 تا خونه رو مانع شي در نتيجه شاه سياه هميشه يه خونه واسه فرار داره(اگه اون يه خونه رو با اسبت مانع شي ديگه شاه سياه كيش نمي شه در نتيجه پات هست)
:10::46:

SADEGH 7
11-08-2010, 13:17

حالا رو میله کی مونده؟

سوال واضح نیست. اول اینکه میله افقیه یا عمودی؟ اگه عمودیه، یه نفر بیشتر نمی تونه روش بشینه.:27:
در غیر این صورت:
دوباره بگو!!!

amirtoty
11-08-2010, 13:36
سوال واضح نیست. اول اینکه میله افقیه یا عمودی؟ اگه عمودیه، یه نفر بیشتر نمی تونه روش بشینه.:27:
در غیر این صورت:
دوباره بگو!!!

:27::27::27:

water_lily_2012
11-08-2010, 18:00
جواب درسته
به یکی از اونها باید گفت برو از اون یکی بپرس در بهشت کدوم هست.
اگه به دروغگو گفته باشیم می ره از راست گو می پرسه هر کدوم را که گفت دروغگو بر عکس اون را به ما می گه.
اگه به راست گو گفته باشیم می ره از دروغ گو می پرسه و دروغگو برعکس می گه ولی راست گو همون حرف درغگو را به ما می گوید.

حالا ما حرف آنها را برعکس کرده در بهشت را می فهمیم کجاست.
حالت منفی در منفی

bahare_
11-08-2010, 21:28
ممنون اما مثل اینکه همه جوابارو دادن:blush:

Strange Only
12-08-2010, 12:18
اگر یه طناب دور کره زمین بپیچیم تا یه سر طناب برسه به اون سر. یعنی یه دور کامل بزنه.
حالا اگه 20 متر به اون طناب اضافه کنیم. در کل زمین طناب چقدر از زمین فاصله می گیره.
1 میلیمتر، دو میلیمتر، 3 میلیمتر یا بیشتر

noble savior
12-08-2010, 21:46
20 تقیسیم بر 2 پی(3.14) متر به شعاع دایره اضافه میشه

amirmb1
12-08-2010, 23:05
ديدم رياضي هم مي شه گفتم يكي بدم خوش باشين باهاش:31: البته آسون هست

30 تا سكه روي هم قرار داده ايم و 2 نفر قرار است با اين سكه ها بازي كنن
كسي برنده هست كه آخرين سكه رو برداره هر نفر هم در نوبت خودش بايد يك تا شش سكه برداره حالا يه راه واسه نفر اول پيشنهاد كنيد كه هميشه برنده باشه:46:

amirmb1
15-08-2010, 14:21
چرا كسي جواب نمي ده ؟

سوال كه آسونه :19::19::19:

يه مسئله آسون تر امي دم شايد حل مسئله دوم كمك به حل مسئله ي اول كرد :31:

دو دسته سنگ داريم در هر دسته 7 سنگ قرار دارد قانون بازي اين است كه هر نفر در نوبت خود اجازه دارد از يكي از دسته ها 1تا 7 سنگ بردارد (اجازه ندارد سنگ بر ندارد ) كسي برنده است كه آخرين سنگ رو برداره
يه راهكار براي نفر دوم بدهيد كه هميشه نفر دوم برنده باشه:46:

noble savior
15-08-2010, 17:56
دیروز نبودم که جواب اولی رو بدم:31:
نفر اول 2 تا سنگ بر میداره تو حرکته اولش نفر دوم هر چقدر که ور میداره نفر اول اونقدری باید ورداره که با تعداد برداشتنای نفر دوم بشه هفتا
دومی رو برم خونه روش فکر کنم

amirmb1
15-08-2010, 20:20
دیروز نبودم که جواب اولی رو بدم:31:
نفر اول 2 تا سنگ بر میداره تو حرکته اولش نفر دوم هر چقدر که ور میداره نفر اول اونقدری باید ورداره که با تعداد برداشتنای نفر دوم بشه هفتا
دومی رو برم خونه روش فکر کنم

فكر كنم اوني كه مي خواستم رو گفتي نفر اول 2 تا بر مي داره بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر بر مي داره كه 21 سكه بمونه بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر برمي داره كه تعداد سكه ها بشه 14 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول نفر اول اونقدر برمي داره كه مه تعداد سكه ها بشه 7 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول سكه هاي باقي مونده رو برمي داره و مي بره:27:

a.g g.a
20-08-2010, 15:35
سه تا مرد و زن قرار است با قایقی که گنجایش دو نفر را دارد از رودخانه ای عبور کنند. چگونه این کار را انجام دهند که نه در قایق و نه در دو طرف رودخانه زنی با مرد نامحرم نباشد.
مثلاً دو زن پیش یک مرد نباشد.
سلام
من نمیدونم هیچ کس جواب این معما رو داد یا نه اگر کسی جواب داده من جوابشو نگاه نکردم.
جواب من اینه:
اول مرد1و زن1باهم میرن اون طرف بعد مرد1بر می گرده بعد زن2وزن3میرن اون طرف بعد زن1بر میگرده مرد2و3میرو اون طرف بعد مرد2با زن2بر می گردن بعد مرد1ومرد3میرن اون طرف بعد زن3بر میگرده زن2رو می بره بعد زن2بر می گردهزن1رو می بره.
درسته؟

a.g g.a
23-08-2010, 11:19
چرا كسي جواب نمي ده ؟

سوال كه آسونه :19::19::19:

يه مسئله آسون تر امي دم شايد حل مسئله دوم كمك به حل مسئله ي اول كرد :31:

دو دسته سنگ داريم در هر دسته 7 سنگ قرار دارد قانون بازي اين است كه هر نفر در نوبت خود اجازه دارد از يكي از دسته ها 1تا 7 سنگ بردارد (اجازه ندارد سنگ بر ندارد ) كسي برنده است كه آخرين سنگ رو برداره
يه راهكار براي نفر دوم بدهيد كه هميشه نفر دوم برنده باشه:46:
من درست متوجه سوالتون نشدم
این طوری درسته؟
اگه نفر اول7تا برداشت نفر دوم7تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول6تا برداشت نفر دوم6تای اون دسته رو بر می داره بعد نفر اول از هر دسته یکی برداشت نفر دوم یکی اون دسته رو بر می داره
اگه نفر اول5تا برداره نفر دوم5تا از دسته دوم بر میداره بعد اگر نفر اول2تا از دسته(اول یا دوم)برداره نفر دوم2تا ی دسته دیگه رو بر می داره و اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو بر داره نفر دوم یکی از اون دسته رو بر می داره بقیش مثل دفعه قبل
اگه نفر اول4تا برداره نفر دوم4تا از دسته دوم بر می داره بعد اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو برداره نفر دوم یکی از اون یکی دسته بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگر2تا برداره نفر دوم2تا از اون یکی دسته رو بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تا بر می داره همینجور تا آخر ادامه پیدا می کنه.

a.g g.a
23-08-2010, 11:30
ديدم رياضي هم مي شه گفتم يكي بدم خوش باشين باهاش:31: البته آسون هست

30 تا سكه روي هم قرار داده ايم و 2 نفر قرار است با اين سكه ها بازي كنن
كسي برنده هست كه آخرين سكه رو برداره هر نفر هم در نوبت خودش بايد يك تا شش سكه برداره حالا يه راه واسه نفر اول پيشنهاد كنيد كه هميشه برنده باشه:46:
نفر اول طوری برندست که به عدد23برسه اون جوری اگه نفر دوم هر تعداد برداره نفر اول برنده میشه بعد کسی به عدد23میرسه که قبلش به عدد16 رسیده باشه کسی به عدد16 میرسه که قبلش به عدد9رسیده باشه کسی به عدد9 میرسه که قبلش به عدد2رسیده باشه خوب نفر اول همون اول2تا برمیداره

amirmb1
23-08-2010, 11:39
من درست متوجه سوالتون نشدم
این طوری درسته؟
اگه نفر اول7تا برداشت نفر دوم7تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول6تا برداشت نفر دوم6تای اون دسته رو بر می داره بعد نفر اول از هر دسته یکی برداشت نفر دوم یکی اون دسته رو بر می داره
اگه نفر اول5تا برداره نفر دوم5تا از دسته دوم بر میداره بعد اگر نفر اول2تا از دسته(اول یا دوم)برداره نفر دوم2تا ی دسته دیگه رو بر می داره و اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو بر داره نفر دوم یکی از اون دسته رو بر می داره بقیش مثل دفعه قبل
اگه نفر اول4تا برداره نفر دوم4تا از دسته دوم بر می داره بعد اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو برداره نفر دوم یکی از اون یکی دسته بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگر2تا برداره نفر دوم2تا از اون یکی دسته رو بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تا بر می داره همینجور تا آخر ادامه پیدا می کنه.

خيلي پيچيدش كردي اما درست بود
:31:
بهتر بود مي گفتي هر چند تا نفر اول برداشت نفر دوم هم همونقدر از دسته مقابل بر مي داره

نفر اول طوری برندست که به عدد23برسه اون جوری اگه نفر دوم هر تعداد برداره نفر اول برنده میشه بعد کسی به عدد23میرسه که قبلش به عدد16 رسیده باشه کسی به عدد16 میرسه که قبلش به عدد9رسیده باشه کسی به عدد9 میرسه که قبلش به عدد2رسیده باشه خوب نفر اول همون اول2تا برمیداره
اشتباه هست نفر اول بايد كاري كنه كه تعداد سكه باقي مونده براي نفر دوم مضرب 7 باشه:46:

amirmb1
23-08-2010, 11:50
يه سوال جديد 60 نفر قرار است اعدام شوند اما به آن ها اين فرصت را مي دهند كه زنده بمانند به اين صورت كه همه در يك رديف قرار مي گيرند و بر سر هر يك از ان ها يك كلاه به رنگ قرمز ياآبي قرار مي دهند و جلاد از نفر اول مي پرسد رنگ كلاهت چه رنگي است؟ اگر درست گفت زنده مي ماند اگر اشتباه گفت كشته مي شود و پرسيدن تا نفر 60 ادامه دارد
به اين 60 نفر اجازه داده مي شود شب قبل از اعدام همه با هم بحث كنن حالا به نظر شما بهترين راه براي اين كه كمترين كشته را داشته باشيم چيست؟
توجه كنيد كه كسي رنگ كلاه خودش را نمي داند و كسي رنگ كلاه نفر قبل خود را نمي داند
اما همه رنگ كلاه افراد جلوي خود را مي دانند

a.g g.a
23-08-2010, 12:04
خيلي پيچيدش كردي اما درست بود
بهتر بود مي گفتي هر چند تا نفر اول برداشت نفر دوم هم همونقدر از دسته مقابل بر مي داره

اشتباه هست نفر اول بايد كاري كنه كه تعداد سكه باقي مونده براي نفر دوم مضرب 7 باشه:46:
نگاه کنید نفر اول2تا بر می داره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره9رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره16رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره23رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره30 که سکه آخره رو برداره

amirmb1
23-08-2010, 12:13
نگاه کنید نفر اول2تا بر می داره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره9رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره16رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره23رو برداره بعد نفر دوم هر چی برداره نفر اول می تونه تا سکه شماره30 که سکه آخره رو برداره

فهميدم چي مي گي درسته (اومدي از بالا به پايين شماره گزاري كردي)
خب عزيز من منم همينو گفته بودم ديگه اگه 2تا برداري 28 تا سكه مي مونه مضرب هفت اگه بعد اگه تا سكه شماره 9 برداري 21 سكه مي مونه مضرب 7 اكه تا سكه 16 برداري 14 تا مي مونه بازم مضر 7:46:

noble savior
23-08-2010, 20:58
يه سوال جديد 60 نفر قرار است اعدام شوند اما به آن ها اين فرصت را مي دهند كه زنده بمانند به اين صورت كه همه در يك رديف قرار مي گيرند و بر سر هر يك از ان ها يك كلاه به رنگ قرمز ياآبي قرار مي دهند و جلاد از نفر اول مي پرسد رنگ كلاهت چه رنگي است؟ اگر درست گفت زنده مي ماند اگر اشتباه گفت كشته مي شود و پرسيدن تا نفر 60 ادامه دارد
به اين 60 نفر اجازه داده مي شود شب قبل از اعدام همه با هم بحث كنن حالا به نظر شما بهترين راه براي اين كه كمترين كشته را داشته باشيم چيست؟
توجه كنيد كه كسي رنگ كلاه خودش را نمي داند و كسي رنگ كلاه نفر قبل خود را نمي داند
اما همه رنگ كلاه افراد جلوي خود را مي دانند
یه چند تا سوال داشتم که واضح تر شه سوال برام :
هر کسی فقط رنگ کلاه یه نفر جلوشو میدونه دیگه؟یعنی بیشتر از یه نفر جلوشو نمیدونه دیگه؟
این افراد جوابی که به سوال جلاد میدن هر چیزی میتونه باشه یا فقط جوابشون قرمز یا آبی باید باشه؟

amirmb1
23-08-2010, 22:15
یه چند تا سوال داشتم که واضح تر شه سوال برام :
هر کسی فقط رنگ کلاه یه نفر جلوشو میدونه دیگه؟یعنی بیشتر از یه نفر جلوشو نمیدونه دیگه؟
این افراد جوابی که به سوال جلاد میدن هر چیزی میتونه باشه یا فقط جوابشون قرمز یا آبی باید باشه؟

فقط مي گن قرمز يا آبي( بايد يكي از اين دو رنگو بگن)
و اينكه اينا تو يه رديف نزديك به هم ايستاده اند پس تا اونجا كه چشمشون كار مي كنه رنگ كلاه افراد جلوي خود رو مي بينند :10::46:

noble savior
23-08-2010, 22:34
اینه؟!
یکی در میون رنگ نفر جلوییشونو میگن
یعنی نفر اول رنگ نفر دومو میگه نفر دوم اون رنگی که نفر اول گفترو میگه اعدام نمیشه نفر سوم رنگ نفر چهارمو میگه نفر چهارم رنگی که که نفر سوم گفته بودو میگه و دیگه اعدام نمیشه و....

amirmb1
23-08-2010, 23:18
اینه؟!
یکی در میون رنگ نفر جلوییشونو میگن
یعنی نفر اول رنگ نفر دومو میگه نفر دوم اون رنگی که نفر اول گفترو میگه اعدام نمیشه نفر سوم رنگ نفر چهارمو میگه نفر چهارم رنگی که که نفر سوم گفته بودو میگه و دیگه اعدام نمیشه و....

با اين وضعيت 30 نفر زنده مي مونند بيشتر تلاش كن
:46:

noble savior
24-08-2010, 01:14
این چی؟!:31:
نفر اول تعداد قرمز آبی های بعد خودشو میشمره رنگی که تعدادش فرد باشرو میگه نفر بعد هم بعدیارو میشمرو با توجه به گفته نفر اول می فهمه باسه خودش چه رنگیه اگه نفر اول گفته باشه قرمز یعنی قرمزا فردن آبی زوج نفر دوم هم تعداد قرمز و آبی هارو میشمره اگه قرمزا رو زوج بیاره می فهمه خودش قرمزه اگه آبی هارو فرد بیاره می فهمه آبیه و بقیه هم همین کتارو میکنن _البته با توجه به گفته نفرات قبلشون که چه تعداد از چه رنگهایی کم شدن تا با جواب نفر اول بتونن رنگ خودشونو بفهمن

amirmb1
24-08-2010, 21:20
این چی؟!:31:
نفر اول تعداد قرمز آبی های بعد خودشو میشمره رنگی که تعدادش فرد باشرو میگه نفر بعد هم بعدیارو میشمرو با توجه به گفته نفر اول می فهمه باسه خودش چه رنگیه اگه نفر اول گفته باشه قرمز یعنی قرمزا فردن آبی زوج نفر دوم هم تعداد قرمز و آبی هارو میشمره اگه قرمزا رو زوج بیاره می فهمه خودش قرمزه اگه آبی هارو فرد بیاره می فهمه آبیه و بقیه هم همین کتارو میکنن _البته با توجه به گفته نفرات قبلشون که چه تعداد از چه رنگهایی کم شدن تا با جواب نفر اول بتونن رنگ خودشونو بفهمن

سلام بهت تبريك مي گم خيلي خوب بود اما بهتر بود تقسيم مي كردي به دسته هاي 6 تايي
چون هر 59 نفرو كه نمي بينه و همه هم صداي نفر اول رو نمي شنون تازه اينتوري نفر 40 ام بايد يه روز تحليل كنه تا زنده بمونه:31:
ولي راه حل خيلي خوب بود :10:
بيا رو 3n نفر هم فكر كن تعداد مشخص نيست فرد هست يا زوج فقط 3n نفر :46: (چون نمي خوام خيلي درگير شي بگم 2/3 زنده مي مونه (حداقل))

amirtoty
25-08-2010, 13:04
تو سوال که نگفته بودی نصف آبی نصف قرمز....!
فکر میکردیم شاید یکی کمتر یکی بیشتر باشه!
از کجا بدونن!
ما از کجا میدونستیم؟؟؟؟

noble savior
25-08-2010, 16:07
به دسته های 3 تایی تقسیم میکنیم و نفر اول هر دسته 2 نفر جلوشو نگاه میکنه اگه دونفر هم رنگ باشن میگه آبی اگه رنگاشون متفاوت باشن میگه قرمز
یعنی اینجوری میشه نفر اول متلا میگه آبی یهنی دو نفر جلویی یا هر دو قرمزن با آبی نفر دوم جلویی رو نگاه میکنه هر رنگی باشه جلویی خودشم پس همون رنگیه
اگه نفر اول بگه قرمز نفر دوم نفر بعدی رو نگاه میکنه هر رنگی باشه خودش اون رنگ نیست

amirmb1
25-08-2010, 17:17
تو سوال که نگفته بودی نصف آبی نصف قرمز....!
فکر میکردیم شاید یکی کمتر یکی بیشتر باشه!
از کجا بدونن!
ما از کجا میدونستیم؟؟؟؟

سلام ببين 59 نفر جلوتو به اجبار با تعداد آبي ها فرد مي شه يا تعداد قرمز ها يكم فكر كن مي فهمي:46:

amirtoty
25-08-2010, 17:57
سلام ببين 59 نفر جلوتو به اجبار با تعداد آبي ها فرد مي شه يا تعداد قرمز ها يكم فكر كن مي فهمي:46:
اوکی، درسته!
دقت نکرده بودم!:31:

amirmb1
27-08-2010, 21:00
3- سه دوست به نام های چنگيز، اژدر و تيمور در یک مهمانی شرکت کرده اند . مشخص شد که یکی از آنها مهندس برق ، دیگری ناشر و یکی از آنها هم معلم است ، در ضمن یکی از آنها متولد شهر قزوین ، دیگری متولد شهر سراب ویکی هم متولد شهر دامغان می باشد . با توجه به جملات زیر مشخص کنید هر کدام از افراد در چه شهری متولد شده و چه شغلی دارد .
1) مهندس برق تا کنون در شهر دامغان نبوده است و از چنگيز کوچکتر است .
2) ناشر متولد شهر سراب است و همسرش با همسر چنگيز نسبت فامیلی دارد .
3) تيمور می گوید : من هرگز در شهر قزوین نبوده ام .

hasti rs
28-08-2010, 16:53
اژدر --------- > مهندس برق و متولد قزوین

چنگیز -------- > معلم و متولد دامغان

تیمور ---------- > ناشر و متولد سراب

درسته ؟؟؟ دیگه اسم نبود !! چنگیز و اژدر و تیمور !!!!!!!!!! :31:

amirmb1
28-08-2010, 17:22
اژدر --------- > مهندس برق و متولد قزوین

چنگیز -------- > معلم و متولد دامغان

تیمور ---------- > ناشر و متولد سراب

درسته ؟؟؟ دیگه اسم نبود !! چنگیز و اژدر و تیمور !!!!!!!!!! :31:

آره درسته :10:
گفتم شايد اين اسم ها مسئله رو جالب كنه:31:

alidata2010
28-08-2010, 17:26
شخصی در یک تست هوش دردانشگاه که جایزه یک میلیون دلاری براش تعیین شده شرکت کرده .:31:

سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد :

1-جنگ 100 ساله چند سال طول کشید؟

الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال

آن شخص از این سوال بدون دادن جواب عبور کرد .

2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟

الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور

آن ازدانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمک خواست .

3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟

الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر

آن شخص از خدا کمک خواست .

4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟

الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل

آن شخص این سوال رو با پرتاب سکه جواب داد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟

الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی

آن شخص از خیر یک میلیون دلار گذشت :31:

رسول خان زبل
28-08-2010, 17:41
شخصی در یک تست هوش دردانشگاه که جایزه یک میلیون دلاری براش تعیین شده شرکت کرده .:31:

سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد :

1-جنگ :19:100 ساله چند سال طول کشید؟

الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال

آن شخص از این سوال بدون دادن جواب عبور کرد .

2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟

الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور:19:

آن ازدانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمک خواست .

3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟

الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر :19:

آن شخص از خدا کمک خواست .

4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟

الف-ادر ب-البرت :19:ج-جورج د-مانویل

آن شخص این سوال رو با پرتاب سکه جواب داد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟

الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ:19: د-موش صحرایی

آن شخص از خیر یک میلیون دلار گذشت :31:
بیا صد بار تو اینترنت خوندم.:31:

جنگ صد ساله 116 سال طول کشيد (1337 تا 1453 ميلادی).

کلاه پاناما در اکوادور توليد ميشود.

انقلاب اکتبر در ماه نوامبر جشن گرفته ميشود.

اسم شام جرج ششم، آلبرت بود که بعد از رسيدن به مقام پادشاهی به جرج تغيير نام داد.

اسم جزاير قناری از کلمه لاتين Insularia Canaria به معنی توله سگ گرفته شده است.

با :19:این جوابا رو دادم.:27:

amirmb1
28-08-2010, 17:42
امير يه دروغگو حرفه اي است اون شش روز هفته دروغ ميگه و فقط يه روز از هفته است كه حرف راست مي زنه حالا شما با توجه به حرفاش بگيد اون چه روزي را راست ميگه؟

روز اول:
من دوشنبه و سه شنبه دروغ مي گم
روز دوم:
امروز پنج شنبه يا شنبه يا يك شنبه است
روز سوم :
من چهار شنبه و جمعه دروغ مي گم

hasti rs
28-08-2010, 21:05
باز خوبه این یکی مسئله اسمش عجیب غریب نیست !! ولی بازم مشکل داره و نمیشه این مسئله رو حل کرد ، مشکلش اینه که همیشه آدم بدا و آدمای دروغگو اسماشون کوروش و داریوش و مهران و این چیزا هست !

من از حل کردن این مسئله معذورم :31:

amirmb1
28-08-2010, 21:35
باز خوبه این یکی مسئله اسمش عجیب غریب نیست !! ولی بازم مشکل داره و نمیشه این مسئله رو حل کرد ، مشکلش اینه که همیشه آدم بدا و آدمای دروغگو اسماشون کوروش و داریوش و مهران و این چیزا هست !

من از حل کردن این مسئله معذورم :31:

اسمش رو اسم خودم قرار دادم اگه بلدي جواب بده بهونه الكي نيار:31: (اين دروغگو دروغگوي باهوشي هست:31:)

alidata2010
28-08-2010, 21:42
امير يه دروغگو حرفه اي است اون شش روز هفته دروغ ميگه و فقط يه روز از هفته است كه حرف راست مي زنه حالا شما با توجه به حرفاش بگيد اون چه روزي را راست ميگه؟

روز اول:
من دوشنبه و سه شنبه دروغ مي گم
روز دوم:
امروز پنج شنبه يا شنبه يا يك شنبه است
روز سوم :
من چهار شنبه و جمعه دروغ مي گم

سه شنبه راست میگه:31:

amirmb1
28-08-2010, 21:46
سه شنبه راست میگه:31:

آفرين درسته سوال ها تموم شد بايد برم بگردم:31::19:

alidata2010
28-08-2010, 22:10
خوب برای اینکه بیکار نباشین روش فکر کنین:
سه نفر سه نوع ميوه ميخورند .يه ايراني يه ايراني ويه ايراني. هر سه نوشيدني دارند اولي آب دومي آّ ب و سومي بازم آّب.كدوم يكي دست شويي داره؟ :31:
شوخی کردم معمای اصلی که انیشتین طرح کرده(اگه دوست داشتین از گوگل کمک نگیرین)

۱-در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
۲-در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
۳-این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت مینوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند. سئوال: کدامیک از آنها در خانه، ماهی نگه می دارد؟

راهنمایی:
۱- مرد انگليسي در خانه قرمز زندگی می کند.
۲-مرد سوئدی، یک سگ دارد.
۳-مرد دانمارکی چای می نوشد.
۴-خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
۵-صاحبخانه خانه سبز، قهوه مینوشد.
۶-شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
۷-صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.
۸-مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر مینوشد.
۹-مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.
۱۰-مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
۱۱-مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
۱۲-مردی که سیگار Blue Master می کشد، آبجو می نوشد.
۱۳-مرد آلمانی سیگار Prince میکشد.
۱۴-مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.
۱۵-مردی که سیگار Blends میکشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.

رسول خان زبل
28-08-2010, 22:31
خوب برای اینکه بیکار نباشین روش فکر کنین:
سه نفر سه نوع ميوه ميخورند .يه ايراني يه ايراني ويه ايراني. هر سه نوشيدني دارند اولي آب دومي آّ ب و سومي بازم آّب.كدوم يكي دست شويي داره؟ :31:
شوخی کردم معمای اصلی که انیشتین طرح کرده(اگه دوست داشتین از گوگل کمک نگیرین)

۱-در خیابانی، پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد.
۲-در هر یک از این خانه ها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی می کند.
۳-این پنج صاحبخانه هر کدام نوشیدنی متفاوت مینوشند، سیگار متفاوت می کشند و حیوان خانگی متفاوت نگهداری می کنند. سئوال: کدامیک از آنها در خانه، ماهی نگه می دارد؟

راهنمایی:
۱- مرد انگليسي در خانه قرمز زندگی می کند.
۲-مرد سوئدی، یک سگ دارد.
۳-مرد دانمارکی چای می نوشد.
۴-خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
۵-صاحبخانه خانه سبز، قهوه مینوشد.
۶-شخصی که سیگار Pall Mall می کشد پرنده پرورش می دهد.
۷-صاحب خانه زرد، سیگار Dunhill می کشد.
۸-مردی که در خانه وسطی زندگی میکند، شیر مینوشد.
۹-مرد نروژی، در اولین خانه زندگی می کند.
۱۰-مردی که سیگار Blends می کشد در کنار مردی که گربه نگه می دارد زندگی می کند.
۱۱-مردی که اسب نگهداری می کند، کنار مردی که سیگار Dunhill می کشد زندگی می کند.
۱۲-مردی که سیگار Blue Master می کشد، آبجو می نوشد.
۱۳-مرد آلمانی سیگار Prince میکشد.
۱۴-مرد نروژی کنار خانه آبی زندگی می کند.
۱۵-مردی که سیگار Blends میکشد همسایه ای دارد که آب می نوشد.
یه بار جوابشو درست در آورده بودم..مرد آلمانی:40:

alidata2010
28-08-2010, 22:44
یه بار جوابشو درست در آورده بودم..مرد آلمانی:40:
افرین درسته جواب اولی رو هم تونستی بدست بیاری؟:31:

sobhan5968
28-08-2010, 23:24
سلام

تاپیک جالبی هست:5:

حالا یه معما

یه زن یه بچه تو بغلش بوده بعد یه اقاهه ازش میپرسه این بچه چه نسبتی با شما داره ؟؟؟

زنه جواب میده این بچم هست ولی شوهرمه :18::18::18:

حالا چطوری چنین چیزی امکان پذیره ؟؟:18::18::18::18:

hasti rs
29-08-2010, 09:50
اگه گفتي ؟:31:

رسول خان زبل
29-08-2010, 15:20
سلام

تاپیک جالبی هست:5:

حالا یه معما

یه زن یه بچه تو بغلش بوده بعد یه اقاهه ازش میپرسه این بچه چه نسبتی با شما داره ؟؟؟

زنه جواب میده این بچم هست ولی شوهرمه :18::18::18:

حالا چطوری چنین چیزی امکان پذیره ؟؟:18::18::18::18:
شاید یکی شوهرش بود یکی بچش....:13:

New Ray
30-08-2010, 12:00
اسم شوهرش ولي بود ! :20:

رسول خان زبل
30-08-2010, 15:43
اسم شوهرش ولي بود ! :20:راس می گیا

رسول خان زبل
30-08-2010, 20:41
معما بدین می خوام حل کنم.........:31:

tired friend
31-08-2010, 15:43
صبر کن می دن دیگه.........:31:

Retired User
06-09-2010, 00:49
تستی هست که میزان واقعی IQ رو مشخص کنه؟
یا نمیدونم اسکن مغزی چیزی؟

New Ray
07-09-2010, 13:13
شطرنج بازي كن ! :31:

EngineeR EhsaN
09-09-2010, 09:39
یا نمیدونم اسکن مغزی چیزی؟

یه بازی فلش بود میزان Iq رو مشخص میکرد خیلی باحال بود

tired friend
09-09-2010, 12:21
یه بازی فلش بود میزان Iq رو مشخص میکرد خیلی باحال بود
مکعبا رو می گی؟خیلی باحال بود

EngineeR EhsaN
11-09-2010, 10:12
مکعبا رو می گی؟خیلی باحال بود

اون مكعبا كه خيلي با حال بود ولي اين يكي همون آزمون ريونه!

rezajj
11-09-2010, 19:46
تست هوش

باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط 5 ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در 10 میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد.

1- بعضی از ماهها 30 روز دارند بعضی 31 روز چند ماه 29 روز دارد؟
2- اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت 1 قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
3- من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟
4- عدد 30 را به نیم تقسیم کنید وعدد 10 را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟
5- مزرعه داری 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟
6- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟
7- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟
8- اگر 2 سیب از 3 سیب بردارین چند سیب دارید؟
9- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟
10- اگر اتوبوسی را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور 5 مسافر را پیاده کنید و 7 مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان 8 مسافر پیاده و 4 نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟

rezajj
13-09-2010, 14:50
پاسخ تست ها
1- تمام ماهها حداقل 29 روز را دارند!!!
2- یک ساعت (شما یک قرص را در ساعت 1 و دیگری را درساعت 1 و 30 و بعدی را در ساعت 2 می خورید) !
3- ساعت کوکی نمیتواند شب و روز را تشخیص دهد پس به اولین ساعت 9 که برسد زنگ میزند که ساعت 9 شب است!!!
4- حاصل 70 است ( تقسیم بر نیم معادل ضرب در 2 است)!
5- او 9 گوسفند خواهد داشت!
6- کبریت!!!
7- سفید چون خانه ای که هر چهار دیوارش رو به سمت جنوب پنجره داشته باشد باید در نوک قطب شمال باشد !
8- همان2 سیب!
9- هیچ( حضرت نوح بود نه حضرت موسی)!!!
10- خوب خودتونید دیگه( نام خودتان)!

rezajj
14-09-2010, 15:58

با سلام دوست عزیز اگر یک معمای فکری خوب میخای مکعب روبیک پیشنهاد میکنم این مکعب بد جوری آدم مجذوب خودش میکنه و معتادش میشی
اینم ادرسش و آموزش انواع مختلف این سرگرمی فکری

bushido
18-09-2010, 12:56
معما می خواین بیان اینجا
هرچند وقت یکبار معما اونجا گذاشته میشه
فکر کنم معماهای شطرنجی یکی از بهترین معما ها هستن که میشه خودمونو محک بزنیم
لینکش

rezajj
20-09-2010, 11:12
يه معماي جالب

دو در وجود دارد يكي در بهشت و ديگري در جهنم .جلوي هر در يه نگهبان هستش. يكي از نگهبانان راستگوست و اون يكي دروغگو . حال با يك سوال در بهشت را پيدا كنيد.فقط يك سوال.در ضمن ما نگهبان راستگو را نمي شناسيم.

با سلام کسی جواب این معما رو میدونه ؟

bushido
20-09-2010, 12:41
قبلا جوابش داده شده به یکیشون میگیم بره از اون یکی بپرسه که در بهشت کدومه حالا در هر صورت اگه نگهبان دروغگو باشه میره از اون یکی میپورسه و برعکسشو به ما میگه که میشه در جهنم اگر نگهبان راستگو هم باشه بره از اون یکی بپرسه راستشو به ما میگه که میشه در جهنم پس ما میفهمیم در جهنم کدومه بهشت کدومه

rezajj
02-10-2010, 17:47
جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

reza_vucinic
02-10-2010, 18:37
ما 8 ساچمه داریم و 1 ترازو
یکی از ساچمه ها سبک تر است
چطور با 3 بار وزن کردن بفهمیم کدامیک سبک تر است ؟

rezajj
02-10-2010, 19:06

ابتدا ساچمه ها را به دو گروه 4 تایی تقسیم کرده و یکی از گروهها را وزن میکنیم
هرکدام که سبکتر بود به دو دسته دوتایی تقسیم میکنیم و برای دومین بار از ترازو استفاده می کنیم
مجددا هردسته سبکتر بود را در ترازو قرار داده و ساچمه سبکتر مشخص می شود

alizshah
05-10-2010, 01:56
این معما در بازی سفر به ماه که یکی از بازی های خوب زمان خودش بود که برای وزن 9 ایزتوپ به دست امده باید عمل میکردیم.
توصیه میکنم شما ها که اینقدر به معما علاقه دارید حتما از این بازیا بخرید .. :31:
البته اینجا شما گفتی 8 ساچمه ! به هر حال فرقی نداره
با 2 بار وزن کردن:
1. 3 تا از ساچمه ها سمت چپ ترازو و 3 تا از ساچمه ها سمت راست اگر هر دو مساوی بودن 3 تای دیگر در غیر این صورت 3 تای سبکتر رو برمیداریم ..
2. یکی از ساچمه ها سمت چپ یکی از ساچمه ها سمت راست اگر مساوی بودن سومین ساچمه جواب میشه .

rezajj
05-10-2010, 17:35
شخصي مدت هفت شب در مهمانخانه اي منزل مي كند و چون پول نقد براي پرداختِ كرايه مهمانخانه را ندارد، قرار مي گذارد از هفت حلقه بهم پيوسته طلا كه بهمراه دارد، هر شب يكي از آنها را به جاي كرايه به مهمانخانه دار بپردازد. اما مي خواهد بيش از يكبار آن حلقه ها را از هم نگسلد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

rezajj
10-10-2010, 11:02
سلام کسی جواب معما هام نداد ؟ :5:

qwerty2322
11-10-2010, 03:09
جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

شما با نیزه من را میکشید.

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

شخصي مدت هفت شب در مهمانخانه اي منزل مي كند و چون پول نقد براي پرداختِ كرايه مهمانخانه را ندارد، قرار مي گذارد از هفت حلقه بهم پيوسته طلا كه بهمراه دارد، هر شب يكي از آنها را به جاي كرايه به مهمانخانه دار بپردازد. اما مي خواهد بيش از يكبار آن حلقه ها را از هم نگسلد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

iهر شب یک حاقه رو باز میکنه میده.

rezajj
12-10-2010, 15:29
شما با نیزه من را میکشید.

---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
چون گفتید با نیزه من را می کشید پس جوابتون اشتباه است پس شما رو با تیر زهراگین می کشند :5::5:

iهر شب یک حاقه رو باز میکنه میده.

شرط این بود که فقط یک بار میتونید یکی از حلقه ها رو جدا کنید و اگر هر شب بخای یکی جدا کنی در مجموع شش دفعه میشه پس اشتباه

جاسم کدخدایی بنت
14-10-2010, 15:33
پادشاه و وزیر و غلام با زنهاشون یک طرف رودخانه هستن اینا باید برون اون طرف رودخانه توی قایق همه فقط دونفر میتونه بره

یعنی دو نفر میتونن برن باز یک نفر برگرده دنبال بقیه

حالا شرایط

1- هیچ زنی حق نداره در طرفی از رودخانه بدون همسرش باشه
(مثال اگه پادشاه و زنش باشن اگه زن وزیرم اون طرفه باشه ناقبول برا غلامم
اما اگه پادشاه و زنش باشن خود وزیر در اون طرف باشه قبول برای غلامم همین طور)

amirtoty
14-10-2010, 16:30
پادشاه و وزیر و غلام با زنهاشون یک طرف رودخانه هستن اینا باید برون اون طرف رودخانه توی قایق همه فقط دونفر میتونه بره

یعنی دو نفر میتونن برن باز یک نفر برگرده دنبال بقیه

حالا شرایط

1- هیچ زنی حق نداره در طرفی از رودخانه بدون همسرش باشه
(مثال اگه پادشاه و زنش باشن اگه زن وزیرم اون طرفه باشه ناقبول برا غلامم
اما اگه پادشاه و زنش باشن خود وزیر در اون طرف باشه قبول برای غلامم همین طور)
:18::42: اینو که 100 بار پرسیدن دیگه!!!! بسه!!!!

alidata2010
14-10-2010, 16:43

نخست حلقه سوم را پاره می کند و شب اول آنرا به مهمانخانه دار می دهد. شب دوم حلقه اول و دوم را که بهم پیوسته بود به او می دهد و حلقه سوم را می گیرد. شب سوم، حلقه سوم را که ابتدا جدا کرده بود به مهمانخانه دار می دهد که جمعاً سه حلقه می شود. شب چهارم، چهار حلقه بهم پیوسته را در اختیار صاحب مهمانخانه می گذارد و دو حلقه بهم پیوسته و یک حلقه جدا( حلقه سوم ) را می گیرد. در شب پنجم، حلقه سوم را به مهمانخانه دار می دهد. شب ششم حلقه سومی را می گیرد و حلقه های دوتایی را به او می دهد و در شب هفتم، حلقه تکی را هم به وی تحویل می دهد .

rezajj
15-10-2010, 15:23
نخست حلقه سوم را پاره می کند و شب اول آنرا به مهمانخانه دار می دهد. شب دوم حلقه اول و دوم را که بهم پیوسته بود به او می دهد و حلقه سوم را می گیرد. شب سوم، حلقه سوم را که ابتدا جدا کرده بود به مهمانخانه دار می دهد که جمعاً سه حلقه می شود. شب چهارم، چهار حلقه بهم پیوسته را در اختیار صاحب مهمانخانه می گذارد و دو حلقه بهم پیوسته و یک حلقه جدا( حلقه سوم ) را می گیرد. در شب پنجم، حلقه سوم را به مهمانخانه دار می دهد. شب ششم حلقه سومی را می گیرد و حلقه های دوتایی را به او می دهد و در شب هفتم، حلقه تکی را هم به وی تحویل می دهد .

جواب درست دوست عزیز موفق باشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-10-2010, 19:21
سلام دوستان

:)
یک سوال علمی :

در یک مراسم , از بین تماشاچی ها 10 نفر که با قرعه انتخاب شدند خواسته میشه که سرشون رو کاملاً در زیر آب فرو ببرند به طوری که سرشون تا گردن زیر آب باشه . برنده ی مسابقه کسی هست که بتونه بیشترین زمان ممکن رو کسب کنه .

خب حالا سوال اینه :

اگه شما بخواین در این مسابقه شرکت کنین , چه کار میکنین تا بیشترین زمان رو کسب کنین؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-10-2010, 20:14
سلام دوستان
تشکر از بابت این تاپیک مفید

:11:

بنده هم یک مسابقه ی علمیِ ناقابل طرح کردم

اگه مایل بودین شرکت کنین

خیر پیش

mohammadirani
15-10-2010, 20:36
تست هوش

باید پس از خواندن سئوال در عرض فقط 5 ثانیه به آن جواب درست را بدهید در پایان تعداد پاسخهای درست شما ضرب در 10 میشود و میزان آی کیو شما را نشان میدهد.

1- بعضی از ماهها 30 روز دارند بعضی 31 روز چند ماه 29 روز دارد؟
2- اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت 1 قرص بخور چقدر طول میکشد تا تمام قرصها خورده شود؟
3- من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟
4- عدد 30 را به نیم تقسیم کنید وعدد 10 را به حاصل آن اضافه کنید چه عددی به دست می آید؟
5- مزرعه داری 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفند هایش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است؟
6- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدامیک را روشن میکنید؟
7- فردی خانه ای ساخته که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک میشود این خرس چه رنگی است؟
8- اگر 2 سیب از 3 سیب بردارین چند سیب دارید؟
9- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد؟
10- اگر اتوبوسی را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور 5 مسافر را پیاده کنید و 7 مسافر جدید را سوار کنید و در دامغان 8 مسافر پیاده و 4 نفر را سوار کنید و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست؟

من چند باری چندین سال پیش تست هوش دادم
راهنمایی،دبیرستان و یکی دو بار هم پیش روان شناس

ضریب هوشیم میانگین 128 بوده
حالا چه شکلی شما میگین ضریب هوش تنها باید تا 100 باشه!!!

شنیده بودم ضریب هوش مثلا گوته 150 بوده، انیشتین فلان بوده و ...

rezajj
16-10-2010, 17:46
چراغ راهنمايي و رانندگي كه روبروي خيابان است قرمز است، افسر راهنمايي هم در آنجا ايستاده است، با اينحال راننده اي ازچراغ قرمز مي گذرد و كسي مزاحم او نمي شود. چطور چنين چيزي ممكن است؟

rezajj
16-10-2010, 18:28
من چند باری چندین سال پیش تست هوش دادم
راهنمایی،دبیرستان و یکی دو بار هم پیش روان شناس

ضریب هوشیم میانگین 128 بوده
حالا چه شکلی شما میگین ضریب هوش تنها باید تا 100 باشه!!!

شنیده بودم ضریب هوش مثلا گوته 150 بوده، انیشتین فلان بوده و ...

دوست عزیز بعضی از این تست ها استاندارد نیستن و هیچ موقع با ده سوال نمیشه میزان ای کیو بطور کامل مشخص کرد شما اگر تو سایت های خارجی سرچ کنی iq test میتونی جواب دقیق تری بگیری حدود پنجاه سوال تصویری و سوال هوش جواب میدی و در نهایت میزان امتیاز و ای کیو تون مشخص میشه ولی سوالات بزبان انگلیسی هستن

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

آيا ميدانيد با هوش ترين زن دنيا ۵ فوق ليسانس دارد و ضريب هوشي او ۲۰۰ است
آيا ميدانيد ضريب هوشي انسان هاي معمولي بين ۸۵ تا ۱۰۵ است

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-10-2010, 21:35
چراغ راهنمايي و رانندگي كه روبروي خيابان است قرمز است، افسر راهنمايي هم در آنجا ايستاده است، با اينحال راننده اي ازچراغ قرمز مي گذرد و كسي مزاحم او نمي شود. چطور چنين چيزي ممكن است؟

جواب

البته همیشه هم در امان نیستند

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-10-2010, 23:36
سلام دوستان
:10:

سوالش سخته؟؟؟؟

santamove
17-10-2010, 00:06
فکر کنم،نمی تونیم در این مسابقه شرکت کنیم،چون از روی قرعه کشی انتخاب شده اند،

hheadshoter
17-10-2010, 01:35
کپسول اتشنشانی میبرم :18:

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-10-2010, 01:43
فکر کنم،نمی تونیم در این مسابقه شرکت کنیم،چون از روی قرعه کشی انتخاب شده اند،

سلام دوستِ عزیز

ممنون از پاسختون

پاسختون بسیار منطقی هست چون متاسفانه من سوال رو بد نوشتم و شما خیال کردین مثلِ معماهایی هست که نکته ی انحرافی و گمراه کننده داره . مثل اون سوال هوش که میگه :

شما راننده ی یک اتوبوس هستین . اون اتوبوس با سرعت 86 کلم در ساعت در حرکته سپس سرعتش میشه 73 کلم در ساعت . اگر با سرعت اول 23 دقیقه بره و با سرعت دوم 43 دقیقه , و در راه هم 25 دقیقه توقف کنه با این حساب سنِ راننده چقدره ؟؟؟؟

==================================

اما مطمئن باشید که سوال من اصلاً نکته ی گمراه کننده نداره .

شما هم جزءِ انتخاب شده ها هستین و تمام فکر و ذکرتون اینه که در این مسابقه برنده بشین یعنی تا میتونین سرتون رو زیر آب نگه دارین .

راهنمایی:

برایِ رسیدنِ به این هدف و برنده شدن شما از لحظه ای که انتخاب میشین تا لحظه ای که میخواین سرتون رو زیرِ آب ببرین , کارهایی رو انجام میدین تا بتونین بیشترین مدتِ ممکن رو به دست بیارین

دیگه فکر کنم خیلی ساده شد

اکر باز هم کسی جواب رو پیدا نکرد , باز هم راهنمایی میکنم اما برای اخرین بار

باور کنین اگر جواب رو بگم کلی تعجب میکنین . جواب بسیار ساده هست زیرا :

معما چون حل شود آسان شود

ببینم چکار میکنید

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

کپسول اتشنشانی میبرم :18:

سلام

منظورتون کپسول هوا هست که در غواصی استفاده میشه ؟

نه . در این مسابقه کسی حق استفاده از هیچ نوع وسیله ای نداره . نه کپسول هوا نه شیلنگ هوا و نه هیچ چیز چیگه .

فقط باید تا میتونین سرتون رو زیر آب نگه دارین یعنی نفس نکشین

a.g g.a
17-10-2010, 19:50
یک معما(شاید تکراری باشه):
ده دستگاه ضرب سکه طلا داریم،که همه اونا سکه های ده گرمی میزنن.
یکی از دستگاه ها خرابه و سکه نه گرمی میزنه.
چه طور با یک بار وزن کردن متوجه شیم کدوم دستگاه خرابه؟

rezajj
17-10-2010, 20:07
جواب

البته همیشه هم در امان نیستند

جالب بود ولی جواب معما این نیست

rezajj
17-10-2010, 20:23
یک معما(شاید تکراری باشه):
ده دستگاه ضرب سکه طلا داریم،که همه اونا سکه های ده گرمی میزنن.
یکی از دستگاه ها خرابه و سکه نه گرمی میزنه.
چه طور با یک بار وزن کردن متوجه شیم کدوم دستگاه خرابه؟

از دستگاه دومی یک سکه از دستگاه سومی دو سکه از دستگاه چهارمی سه سکه .... در نهایت مجموع سکه ها رو وزن میکنیم
اگر وزن سکه ها شد 450 یعنی دستگاه اولی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 449 یعنی دستگاه دومی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 448 یعنی دستگاه سومی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 447 یعنی دستگاه چهارمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 446 یعنی دستگاه پنجمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 445 یعنی دستگاه ششمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 444 یعنی دستگاه هفتمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 443 یعنی دستگاه هشتمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 442 یعنی دستگاه نهمی مشکل داره

اگر وزن سکه ها شد 441 یعنی دستگاه دهمی مشکل داره

a.g g.a
17-10-2010, 20:44
سلام
درسته:20:

santamove
17-10-2010, 22:03
جوابو بگید....

AliSub
17-10-2010, 22:19
قبل اینکه سر زیر آب کنیم چند بار تند تند نفس میکشیم بعد کله میزنیم تو آب:31:

Alireza SM
17-10-2010, 22:57
يه ماهي برميدارم و آبشش ماهي رو جراخي ميكنم تو ريه هاي خودم كه بتونم زير آب نفس بكشم :31:

ولي فكر كمن بهترين كار اين باشه كه بقيه اون 9 نفر رو يه كاري كنم كه زمان كمتري زير آب باشن :31:

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-10-2010, 01:53
با سلامي دوباره

يكي از دوستان تقريبا جواب رو گفت البته احتياج به اضافه ي يك سري مطالب ديگه داره تا كامل بشه چون اين يه مسابقه ي علمي هست و جواب هم بايد علمي باشه ديگه

اين هم آخرين راهنمايي :

گلبول قرمز

خب حالا كي يك جواب علمي كامل براي سوال داره ؟؟؟؟

santamove
18-10-2010, 14:25
جوابو بگید؟

rezajj
18-10-2010, 17:05
یه معمای آسون و تکراری

حكم اعدام متهمي را صادر مي كنند و مضمون «بخشش لازم نيست، اعدامش كنيد.» را به امضا، دادستان مي رسانند. پس از امضاء دادستان، مأمور اجراي حكم، با تغييري در مضمون، جمله را به صورتي در مي آورد كه جلو اعدام متهم را مي گيرد، او چه تغييري در جمله بوجود مي آورد

yas_6969
18-10-2010, 17:10
بخشش،لازم نیست اعدامش کنید.

rezajj
18-10-2010, 20:24
بخشش،لازم نیست اعدامش کنید.

درست :5:

جواب این یکی ؟

رضا از طبقه دهم ساختماني به زمين افتاد ولي نمرد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2010, 01:10
جوابو بگید؟

با سلامی دوباره به همگیِ دوستان و با تبریک سالروز میلادِ امام رضا ع به همه ی کسانی که این مناستِ مذهبی براشون مهم هست .

=================================

چشم دوستِ عزیز جواب رو تقدیم حضورتون میکنم :

اول یک جوابِ بسیار خلاصه برایِ کسانی که وقتِ یا حوصلۀ خوندنِ تاپیکهایِ طولانی رو ندارند :

دو کار باید انجام بشه :

اول - حبس کردن حد اکثر مقدار هوا در ریه ها در آخرین لحظه ( این رو تقریباً همه میدونند و انجام میدند )

دوم : نفسِ عمیق کشیدن از لحظه ای که شما انتخاب میشین تا لحطه ای که میخواین سر رو زیر آب ببرین

( این چیزی هست که بیشتر مردم ازش غافل هستند )

==================================================

جوابِ مفصل :

برای اینکه بیشتر از بقیه سر رو زیر آب نگه دارین , بایستی بیشترین مقدارِ اکسیژن رو در بدنتون ذخیره کنین

دو راه دارین که باید از هر دو استفاده کنین .

اول - ذخیره کردنِ حداکثرِ میزانِ اکسیژن در خون . مسئول حمل و نقل اکسیژن در خون , گلبولهایِ قرمز هستند .

در حالتِ عادی فقط کمی از این گلبولها دارای اکسیژن هستند و اگر نفستون رو حبس کنین , این گلبولهایِ اگسیژن دار به سرعت اکسیژنشون تموم میشه و شما احساس میکنین که باید تنفس کنین .

اما اگر قبل از فرو بردن سر زیر آب تا میتونین نفسِ عمیق بکشین ( تعریفِ نفسِ عمیق باشه برایِ بعداً ) اونوقت خون شما از اکسیژن اشباع میشه یعنی تعداد بسیار زیادی از گلبولهای قرمز اکسیژندار میشن در حالی که شما اصلاً به این مقدار اکسیژن احتیاج ندارین .

البته در موقع نفس عمیق کشیدن باید تا میتونین از فعالیتِ بدنیتون کم کنین یعنی بیخودی دستاتون رو تکون ندین و بالا پایین نپرین . بیخودی راه نرین و خلاصه تا میتونین کمتر حرکت کنین تا میزان مصرف اکسیژن به حد اقل برسه در حالیکه مرتب نفس عمیق میکشین و میزانِ اکسیژن خونتون هی میره بالا .

جالب اینجاست که اگر فعالیت بدنی نداشته باشین و چند دقیقه نفس عمیق بکشین و خونتون از اکسیزن اشباع بشه , کار به حایی میکشه که دیگه نفس عمیق کشیدن براتون سخت میشه .
:5:
نفسِ عمیق رو هم که حتماً بلدین :

باید از راه بینی خیلی آروم شروع کنین به پر کردن ریه ها و برای اینکار هم از عضلات قفسه ی سینه استفاده کنین و هم از دیافراگم شکم تا بتونین حداکثر هوا رو وارد ریه ها کنین . بعد 1 تا 2 ثانیه صبر کنین و بعد از راه دهان تمام ِ هوا رو از ششها خارج کنین و دوباره از نو نفسِ عمیق بکشین .

اما سعی کنین این کار رو مخفیانه انجام بدین تا بقیه متوجه نشن شما دارین چکار میکنین .

به هر حال این یک مسابقه هست و شما حق دارین از هر راهِ قانونی و مشروعی برایِ برنده شدنتون استفاده کنین .

یه چیزی رو هم همینجا بهتون بگم که یکی از اشتباهات مردم هست :

اکثر مردم فکر میکنند که وقتی نفس میکشند با باز شدنِ قفسه ی سینه ریه ها بزرگ میشه و هوا واردِ اون میشه و اما حقیقت اینه که با باز شدن و بزرگ شدنِ قفسه ی سینه یا کشیده شدنِ دیافراگم شکم , هوایِ بیرون با فشار واردِ ریه ها میشه و اونها رو باد میکنه .

============================================

خب حالا خونِ شما پر شده از اکسیزن و کم کم دارین به لحظه ی سر بردن زیر آب نزدیک میشن .

در این موقع بایستی با تمام قدرت و با استفاده از عضلاتِ قفسه ی سینه و دیافراگم شکم , تمامِ هوایِ داخلِ ششها رو خارج کنین و بعد بلافاصله ششها رو تا میتونین از هوا پر کنین .

حالا شما دو منبع دخیره ی اکسیژن در بدنتون دارین

1 - خونِ اشباع شده از اکسیژن

2 - ریه هایی که تا آخر پر از هوا شده .

:27:

دیگه کی حریف شما میشه حالا ؟؟؟؟

اما یادتون باشه وقتی هم که سرتون زیر آب هست تا میتونین اصلا حرکت نکنین و تصور کنین که خیلی راحت و آروم خوابیدین و احساس بسیار خوبی دارین . اگر از کسانی هستین که میتونند ضربان قلبشون رو با تمرکز کم کنند , تا میتونین ضربان قلبتون رو پایین بیارین

من گارانتیِ صد در صد میدم که هیچ کس نتونه شما رو در این مسابقه شکست بده .

البته اگر شما سیگار کش یا قلیان کش هستین , متاسفانه این نقطه ضعفِ بسیار بزرگی براتون هست و با تمام این تفاصیل شاید نتونین در این مسابقه برنده بشین .

:13:

ممنون از همه ی دوستانی که این تاپیک رو خوندند خصوصاً کسانی که نظر دادند و خصوصا دوست عزیز antamove که از همه بیشتر کنجکاو بودند که جواب رو بدونند و دوستِ گرامی AliSub که قسمتِ زیادی از جواب رو گفتند .

:11::11::11:

زندگی پر از امتحان و مسابقه هست. امتحانات دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه و کنکور و رانندگی و غیره

اما هرگز فراموش نکنین که مهم ترین امتحانِ زندگیِ انسان همانا امتحانِ دنیاست که تکرار شدنی نیست .

مبادا از این امتحان غافل بشین . قبولی در این امتحان از همه ی امتحاناتِ زندگی مهم تره .

زرنگ و هشیار باشین و خودتون رو با علم و دانش برایِ این امتحان که هر روز ادامه داره و تا آخر عمر هم متوقف نمیشه آماده کنین .

برایِ قبولی در امتحان دنیا این چیزها لازمه :

1 - ایمان به وجودِ خالق
2 - ایمان به 4 صفتِ اصلیِ او ( یگانگی و وحدانیتش در خداوندی - علم و دانشِ مطلق - نیرو و قدرتِ مطلق - عدالتِ مطلق )

3 - ایمان به روزِ قیامت

4 - ایمان به وجودِ چیزهایی که با شنیدن و دیدن و بوییدن و لمس کردن نمیشه به وجودشون پی برد . ( ایمان به غیب ) .

4 - ایمان به امتحان و آزمایش بودن زندگیِ دنیا

5 - ایمان به ضرورتِ قبول شدن در این امتحانِ تکرار نشدنی

6 - ایمان به نور هدایت خداوند که مسیرِ بندگانِ خوبش رو در زندگیشون روشن میکنه تا بتونند از گذرگاهِ خطرناکِ دنیا به سلامت عبور کنند و در امتحان دنیا قبول بشن

7 - ایمان به مسجهایِ خدا که هر روز به ما میرسه و تا لحظه ی مرگ متوقف نمیشه و سه نوع هست ( هشدار دهنده - بشارت دهنده - هدایت کننده )

8 - ایمان به رسالت و پیامبریِ همه ی مسنجرهایِ الهی که وظیفه مهمِ ابلاغِ مسجهایِ مستقیمِ خدا به مردم رو به عهده داشتند و الحق که همه ی اونها ثابت کردند که خدا در انتخابِ اونها برای این کارِ بسیار مهم اشتباه نکرده و تمامِ مسجهایِ خدا رو در کمالِ صداقت و اامانت داری و بدونِ ترس از هیچ کس و هیچ چیز به مردم ابلاغ کردند .

9 - ایمان به ضرورتِ انتخابِ یک دین الهی برای یاد گرفتنِ قوانین و مقرراتِ امتحان دنیا و پی بردن به فاکتورهایِ بالا برنده ی معدل و فاکتورهای پایین آورنده ی معدل و فاکتورهایی که باعث مردود شدن در این امتحان سرنوشت ساز و تکرار ناشدنی میشه .

10 - پایبندی به همه ی قوانین و مقرراتِ اون دین الهی تا اخرین لحظه ی آزمایش دنیا . ( اطاعت از دستور خداوند برای دوری از کارهایی که در معیار الهی اشتباه و بد به حساب میان و انجام دادن کارهایی که در معیار الهی خوب و صحیح به حساب میان .

نتیجه چی میشه :

زندگی با آرامش و اطمینان در دنیا و لبخندِ امید بر لب داشتن حتی در سخت ترین لحظات زندگی . امید به رحمتِ لا متناهیِ یگانه خالق و مالک و فرمانروایِ مطلقِ آسمانها و زمین .

انسانی که اینطوری باشه , در زندگیش ممکنه گرسنگی بکشه . تشنگی بکشه . درد بکشه . بیمار بشه و سرما و گرما بکشه . با فقر مادی رویرو بشه . مال و عزیزانش رو از دست بده اما هرگز ایمانش رو به خدا از دست نمیده و همیشه روحش آرامش داره و دلش آرام و مطمئن هست و لبش مزیّن به لبخند امید . چون میدونه همه ی اینها فقط یک امتحان هست و دیر یا زود تموم میشه و بعد از سختیها , راحتی و آرامش و آسایش هست .

اینها جزئی از رازِ صبرِ شگفت انگیزِ یکی از بهترین بندگان خدا هست . رازِ صبر ایوب ع .

خدایا چنان کن سرانجامِ کار , تو خشنود باشی و ما رستگار .

رستگاری یعنی قبولی در امتحان دنیا

یادتون باشه برای خدا , شروع اصلاً مهم نیست بلکه پایان مهم هست .

یادتون باشه خوب بودن مهم هست اما خوب ماندن تا آخرین لحظه ی امتحانِ دنیا خیلی مهم تر هست .

پایانِ امتحانتون در دنیا خوش باد که چیزی جز این به دردِ کسی نمیخوره .

زیرِ سایه ی خدا باشین تا همیشه

:11::11::10::10:

a.g g.a
24-10-2010, 19:14
سه تا مرد و زن قرار است با قایقی که گنجایش دو نفر را دارد از رودخانه ای عبور کنند. چگونه این کار را انجام دهند که نه در قایق و نه در دو طرف رودخانه زنی با مرد نامحرم نباشد.
مثلاً دو زن پیش یک مرد نباشد.
سلام
من یه چیزی شبیه این معما رو تو اکسل دارم.
با اجازه می ذارمش:

Gregar
24-10-2010, 19:47
درست :5:

جواب این یکی ؟

رضا از طبقه دهم ساختماني به زمين افتاد ولي نمرد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

منظور رضا که توی طبقه دهم یه ساختمون زندگی میکنه ، خورد زمین ولی نمرد .

Parhamshd
24-10-2010, 20:30
فکر کنم طبقه دهم ساختمان، نکته انحرافی باشه. رضا زمین خورده و نمرده.

rezajj
26-10-2010, 17:43
منظور رضا که توی طبقه دهم یه ساختمون زندگی میکنه ، خورد زمین ولی نمرد .

از طبقه دهم ساختمون افتاده پایین روی اسفالت و له لورده و داغون داغون داغون داغون شده ولی نمرده

نکته انحرافی داره کمی فکر کنید

rezajj
26-10-2010, 21:15
دوستانی که میخان میزان ای کیوشون بدونن چقدر اینجا سری بزنن

man war
10-11-2010, 18:38
یه تست هوشی که برای 13 سالها باشه دارین؟

rezajj
14-11-2010, 18:21
یه تست هوشی که برای 13 سالها باشه دارین؟

دوست عزیز اینجا سری بزن ببین چطور

mahammad_reza
21-11-2010, 01:40
سلام
وقتی تعداد زیادی نفس عمیق میکشیم کمکم احساس میکنیم که سرمون داره باد میکنه ویا گیج میره چرا؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-11-2010, 02:39
سلام
وقتی تعداد زیادی نفس عمیق میکشیم کمکم احساس میکنیم که سرمون داره باد میکنه ویا گیج میره چرا؟

سلام بر شما

وقتی حرف از گیج رفتن سر میزنیم , بی شک موضوع به قسمتِ تعادل و توازن که در گوشِ درونی هست ربط داره

شاید با تغییرات فشار هوا در موقع تنفس عمیق , مایع درون اون سه مجرا حرکت میکنه و باعث به وجود اومدن حس سر گیجه میشه

اگه حرفم غلطه بگین درسته تا تو ذوقِ بچه ی مردم نخوره !!!

mahammad_reza
21-11-2010, 03:02
ولی من فکر میکنم به علت به هم خوردن توازن غلظت اکسیژن که به سلول های مغز میرسه احساس سرگیجه میکنیم به عبارتی اضافه بار اکسیژن باعث این احساس سرگیجه میشه

جاسم کدخدایی بنت
01-01-2011, 23:00
سلام من جواب معمای حوض آب رو میخوام

یک حوض دوتا شیر داره اگه یکی رو باز کنی تو دوساعت اگه اون یکی رو باز کنی توسه ساعت پر میشه اگه باهم باز کنیم چند ساعت من خودمم جوابشو نمیدونم

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-01-2011, 00:06
سلام من جواب معمای حوض آب رو میخوام

یک حوض دوتا شیر داره اگه یکی رو باز کنی تو دوساعت اگه اون یکی رو باز کنی توسه ساعت پر میشه اگه باهم باز کنیم چند ساعت من خودمم جوابشو نمیدونم

سلام
اگه اشتباه نكنم اين مسئله از نوع مسئله هاي فرضي هست

فرض كنيم حجم حوض 300 ليتر باشه
پس قدرت شير اول 150 ليتر در ساعته و دومي 100 ليتر در ساعت

پس باهم 250 ليتر رو در يك ساعت پر ميكنند

ميمونه 50 ليتر باقيمونده ي حوض

تناسب ميبنديم

دويست و پنجاه ليتر در يك ساعت
پنجاه ليتر در چند ساعت ؟

جواب ميشه يك پنجم ساعت يعني دوازده دقيقه
پس كل حوض در يك ساعت و دوازده دقيقه پر ميشود

به نظرتون جايزه نوبل ميدن واسه اين كفش !!! مهم

جاسم کدخدایی بنت
02-01-2011, 23:38
THANKSSSSS

Sayam
17-02-2011, 22:04
مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مرد زن من!‌ مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
مرد زن من، یعنی خود من و خود من مذکرم پس نمیتونم دختر مادر شوهر خانوم X باشم. احتمالا صورت مساله اشتباهه!

مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مادر زن من!‌ مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
زنی که بوسیده شده خواهر شوهر مادر زن اون مردی میشه که زنو بوسیده...
و یا به عبارتی مردی که بوس کرده میشه داماد زن داداش اون زنی که بوسیده شده... درسته؟؟؟

معمای جدید!

دو تا رفیق باهم بودن که اولی همراه خوش 5تا نون و دومی3تا نون داشتن برای شام!
موقع شام یک نفر بهشون اضافه میشه! سه نفری 8 تا نون میخورن!
نفر سوم 8تومن به این دوتا دوست میده تا بین خودشون تقسیم کنن!

اولی میگفته 5تومن ماله منه دومی میگفته نه باید مساوی تقسیم بشه!

دعواشون میشه میرن پیش قاضی، قاضی هفت تومن به اولی و 1 تومن به دومی میده!
چــــــــــرا؟؟؟؟؟
با این اوصاف 8 نون بین 3 نفر تقسیم شده یعنی سهم هر کسی میشه 2.66 نون. شخص دومی 3 نون داشت که 2.66 از اون رو خودش خورد و 0.34 از اون رو خودش نخورد در حالیکه شخص اولی 5 نون داشت که از اون 2.66 رو خورد و 2.34 رو نخورد با این احتساب شخص اولی 2.34 نون به شخص سوم داده و شخص دوم 0.34 نون به شخص سوم داده.... نسبت 0.34 به 2.34 برابر است با نسبت 1 به 7 درسته؟؟؟

مطمئن نیستم اما فک میکنم جهانگرد دو نوع جمله میتونه بگه که در هر دو نوع از مرگ نجات پیدا میکنه
نوع شماره1: جمله ای که هم درست باشه و هم غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب)
نوع شماره2: جمله ای که نه درست باشه و نه غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق)
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب(مانعة الرفع): مثلث یا سه ضلعی است یا سه زاویه.
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق(مانعة الجمع): گل اگر مریم نباشد، محمدی است.
درسته؟؟؟

nafas
19-02-2011, 12:57
یک معمای جالب

در یک جنگ 100 سرباز شرکت کردند و جراحاتی برداشتند. آمار جراحات به شرح زیراست:
70 نفر دست راستشان را از دست دادند
75 نفر دست چپشان را از دست دادند
80 نفر پای راست
85 نفر پای چپ از دست دادند.
حد اقل تعداد افرادی که هر 4 عضوشان را از دست دادن چندتاست؟

پ.ن : نمیدونم قبلا کسی نهاده یا نه ولی بد نیست سختم نیست
بزار راه افتادن دوباره تاپیک :27:

amirtoty
21-02-2011, 01:03
یک معمای جالب

80 نفر پای راست

میشه ۱۰ نفر

۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-02-2011, 15:57
سلام
معماى علمى :

يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .

دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .

چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-02-2011, 23:15
میشه ۱۰ نفر

۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰

سلام

بی زحمت هر وقت حوصله داشتین این حل رو توضیح بدین مرحله به مرحله

با تشکر

amirtoty
23-02-2011, 23:26
سلام

با تشکر

بزار اول nafas بیاد تایید کنه بعد...

Reza Azimy_RW
24-02-2011, 00:15
سلام دوستان
یادش بخیر هر وقتی دبیری چیزی معما میگفت من تو کلاس از همه زدتر جواب میدادم . الان دیگه مغزم چت شده !

یکی از اون معماها یادمه بگم :
کجاست که همه طرفش قبله هست ؟
لبته تو این معما سرعت عمل مهمه وفک نکنم زیاد سخت باشه !

سلام
معماى علمى :

يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .

دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .

چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟

خوب فک کنم هرچی از سطحه اب دریا بریم بالتر دمایه جوش اب میاد پایینتر . در نتیجه اگه خیلی از زمین فاصله بگیریم اب تویه 20 درجه جوش میاد ! شاید هم برعکس بود یعنی باید بریم پایین تر از سطحه اب تا دمای جوش بیاد پایین .

درسته درسته درسته ؟

shabe.saket
24-02-2011, 00:53
جهانگرد میگه من با تیر زهرآگین میمیرم.
اگه درست باشه که باید در دیگ بجوشوننش که یه پارادوکس میشه.
اگه غلط باشه که باید با تیر زهرآگین بمیره. که بازم یه پارادوکس میشه.

داخل کعبه.
حالا من یه مسئله مطرح میکنم.
و اولش میگم که این مسئله جواب نداره.
سالهاست بزرگترین فیلسوف های عالم نتونستند به مسئله ی ساده ای که برانتد راسل مطرح کرده جواب بدن.

یک مسئله حاد
«فرض کنيد که در يک شهر آرايشگري وجود دارد که فقط و فقط سر کساني را اصلاح مي‌کند که خودشان سر خود را اصلاح نمي‌کنند، به علاوه هر کسي که خودش سر خود را اصلاح نمي‌کند، سرش را پيش اين آرايشگر اصلاح مي‌کند! حال به عقيده‌ي شما اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح مي کند يا خير؟ پاسخ بسيار حيرت انگيز است:
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح نکند، پس در زمره‌ي افرادي که سر خودشان را خود اصلاح نمي‌کنند قرار دارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح مي‌کند!
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح کند، پس در زمره‌ي افرادي که سر خودشان را اصلاح نمي کنند قرار ندارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح نمي کند!
و در حقيقت روشن نيست که در نهايت اين آرايشگر با سر خود چه مي‌کند! اصلاحش مي کند يا خير؟

آرایشگر با سر خود چه میکند؟

Reza Azimy_RW
24-02-2011, 01:00
داخل کعبه.متاسفانه جوابت اشتباس رفیق ! اینقدرام دیگه ساده نیست !

سر خودشو میزنه !

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2011, 01:00
سلام دوستان
یادش بخیر هر وقتی دبیری چیزی معما میگفت من تو کلاس از همه زودتر جواب میدادم . الان دیگه مغزم چت شده !

یکی از اون معماها یادمه بگم :
البته تو این معما سرعت عمل مهمه وفکر نکنم زیاد سخت باشه !

سلام
اگر منظورتون اینه که کجایِ زمین هست که به همه طرف میشه نماز خوند , جواب داخلِ کعبه و بر رویِ پشتِ بامِ کعبه هست .

خوب فکر کنم هرچی از سطحِ آب دریا بریم بالاتر دمایِ جوش آب میاد پایینتر . در نتیجه اگه خیلی از زمین فاصله بگیریم آب تویِ 20 درجه جوش میاد ! شاید هم برعکس بود یعنی باید بریم پایین تر از سطحِ اب تا دمای جوش بیاد پایین .

درسته درسته درسته ؟
آفرین درسته
هر چی بریم بالاتر , فشار هوا کم میشه و آب در دمایِ کمتری به جوش میاد
مثال :
چاییِ در بندر عباس داغتر از دربندِ تهران هست و چایی دربند داغتر از چایی در قله ی اورست هست .
چیزی که باعث میشه آبِ 20 درجم نجوشه , فشارِ هوا هست
هر چی فشار هوا کم بشه آب رودتر جوش میاد
اگر درِ یک کپسولِ پر از آبِ یخ رو در فضا باز کنید با سرعت میجوشه و بخار میشه و در فضا پراکنده میشه و غیب میشه.

====================

اگر کسی از دوستان فرمولش رو هم می دونه لطف کنه اینجا بنویسه تا یاد بگیریم
فرمولی که مشخص میکنه که آبِ بیست درجه در چه ارتفاعی از سطحِ دریا به جوش میاد

البته یه معلومات دست و پا شکسته ای در این مورد دارم
در سطحِ دریا فشارِ هوا یک اتمسفر هست یا 75 سانتیمترِ جیوه .
در این فشار آب خالص در صد درجه میجوشه
خب حالا احتیاج به یک فرمول داربم تا بفهمیم در چه فشاری آب در بیست درجه میجوشه ؟؟؟

بعد باید بفهمیم که اون فشارِ موردِ نظر در چه ارتفاعی از سطحِ دریا وجود داره ؟؟؟
حالا کسی از دوستان فرمول رو بلده ؟

shabe.saket
24-02-2011, 01:12
متاسفانه جوابت اشتباس رفیق ! اینقدرام دیگه ساده نیست !
جدآ؟
فکر کنم این مسئله بیشتر از یه جواب داشته باشه.
چون در داخل کعبه به هر طرف بایستی قبله میشه.
البته منتظر جواب شما هستیم.

سر خودشو میزنه !
یعنی چی؟
اصلاح میکنه؟
یا سرش و میبره؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2011, 01:36
سلام
یادمه بچه که بودیم یه جوکِ جالب انگیز بود که به شکلِ معما بود:

یکی به دوستش گفت یخِ خراسان سردتر هست یا یخِ بلوچستان ؟؟؟؟
دوستش جواب میده تو از هر دو سردتر و یخ تری
اما بنده خدا سوالش درست و منطقی هست .

حالا شما بگین یخِ بندر عباس سرد تره یا یخِ تهران ؟؟؟

aligol172
24-02-2011, 09:20
حالا شما بگین یخِ بندر عباس سرد تره یا یخِ تهران ؟؟؟1.هیچ فرقی نمیکنه!:)
2.یخ بندرعباس.. چون هوای بندرعباس گرمتر از تهرانه!:31:

davy jones
24-02-2011, 10:34
سلام
یادمه بچه که بودیم یه جوکِ جالب انگیز بود که به شکلِ معما بود:

یکی به دوستش گفت یخِ خراسان سردتر هست یا یخِ بلوچستان ؟؟؟؟
دوستش جواب میده تو از هر دو سردتر و یخ تری
اما بنده خدا سوالش درست و منطقی هست .

حالا شما بگین یخِ بندر عباس سرد تره یا یخِ تهران ؟؟؟
سلام.
فکر کنم یخ بندرعباس. چون آب بندرعباس املاح بیشتری نسبت به آب تهران داره و بنابراین در دمای پایینتری یخ میبنده.

درسته؟

Reza Azimy_RW
24-02-2011, 14:19
جدآ؟
فکر کنم این مسئله بیشتر از یه جواب داشته باشه.
چون در داخل کعبه به هر طرف بایستی قبله میشه.
البته منتظر جواب شما هستیم.

داخل کعبه هم تقریبا درسته ولی جواب اصلی :

کره زمین گرده . خوب اونجایی که کعبه هست دقیقه اونور دنیا پشته کعبه . یعنی مثلا یه سیب که اگه سمت ته سیب باییستیم از هر طرف وایسیم و مستقیم بریم میرسیم به سره سیب !

پس جواب کلی میشه :
اونور دنیا پشته کعبه !

نمفمم چجوری توضیح بدم ولی فک کنم واضح گفتم حالا اگه متوجه نشدید یه عکس میزارم .

یعنی چی؟
اصلاح میکنه؟
یا سرش و میبره؟

شوخی بود ! سرش رو میبره !

sayyad mohammad
24-02-2011, 18:55
در یک شهری یک ماشینی در خیابانی می رفت.چراغای شهر همشون خاموش بودن.چراغای ماشین هم خاموش بود(کلا هیچ چراغی روشن نبود). ماه و ستاره هم تو آسمون نبودن.یک گربه ای از وسط خیابان رد میشه. راننده اونو میبینه و دورش میزنه و بهش نمی زنه. سوال اینه که راننده چطوری شده دیدش؟
(در ضمن میدونم بعضی هاتون این جوابا رو میدن که اینا از الان بگم غلطه:از چشمای گربه،با چراغ قوه.)

Sayam
24-02-2011, 20:37
در یک شهری یک ماشینی در خیابانی می رفت.چراغای شهر همشون خاموش بودن.چراغای ماشین هم خاموش بود(کلا هیچ چراغی روشن نبود). ماه و ستاره هم تو آسمون نبودن.یک گربه ای از وسط خیابان رد میشه. راننده اونو میبینه و دورش میزنه و بهش نمی زنه. سوال اینه که راننده چطوری شده دیدش؟
(در ضمن میدونم بعضی هاتون این جوابا رو میدن که اینا از الان بگم غلطه:از چشمای گربه،با چراغ قوه.)
روشن نبودن چراغها و نبودن ماه و ستاره فقط تو روز ممکنه نه شب!
تو معمات نگفتی اونوقت شب بوده، پس اون موقع روز بوده و راننده به راحتی گربه رو دیده.

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2011, 20:50
سلام .
معما حل می کنین ؟
اگه راست میگین این معما رو حل کنین :

يه جوون ميره خواستگاریِ یه دختری . بهش میگن خونه نداری بهت دختر نمی دیم .
میره ثبتِ نام کنه واسه خونه بهش میگن زن نداری بهت خونه نمیدیم !!!.

چطوری زن بگیره ؟؟؟ چطوری خونه دار شه ؟؟؟؟؟

:9:

hts1369
24-02-2011, 20:52
یک معمای جالب

80 نفر پای راست

میشه ۱۰ نفر

۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰

میشه 20 نفر
منم تقریبا با روش amirtoty حل کردم ولی فکر کنم روش amirtoty اخرش ایراد داشته باشه

far2009
25-02-2011, 12:37
تو معمات نگفتی اونوقت شب بوده، پس اون موقع روز بوده و راننده به راحتی گربه رو دیده.
گفته ماه و ستاره ( خورشید ) هم تو آسمون نبوده پس روزی وجود نداره.

فقط یک حالت می توانه داشته باشه اینکه گربه دودی شده باشه و دمای بدنش بالا باشه ( دلیل فیزیکی گفتم )

سلام .
معما حل می کنین ؟
اگه راست میگین این معما رو حل کنین :

يه جوون ميره خواستگاریِ یه دختری . بهش میگن خونه نداری بهت دختر نمی دیم .
میره ثبتِ نام کنه واسه خونه بهش میگن زن نداری بهت خونه نمیدیم !!!.

چطوری زن بگیره ؟؟؟ چطوری خونه دار شه ؟؟؟؟؟

به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.

nafas
25-02-2011, 14:06
میشه ۱۰ نفر

۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰

سلام

با تشکر

بزار اول nafas بیاد تایید کنه بعد...
درسته دوست عزیز :11: شرمنده دیر شد
جواب:
10 نفر
مجموع عضو های از بین رفته 310عضو که در بهترین حالت 90 نفر سه عضوی و 10 نفر 4 عضوی می شود

اگر x تعداد 4 عضوی و y تعداد 3 عضوی
4x + 3y=310
x+y=100
درنتیجه:
y=90
x=10

nafas
25-02-2011, 14:12
سلام دوستان
دیدم این 2 صفحه اخیر رو چندین معما مطرح کردین اکثرا جواب ندادین !
بنظرم یه معما بگید بعد 3 یا 2 روز معما بعدی رو بگید بهتره
یدفعه شلوغش کنین خودتون هم سردرگم میشید
البته نظر من بود

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-02-2011, 14:22
به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.

سلام

ای کاش به همین آسونی بود .
اما بابایِ عروس خانوم سند خونه رو می خواد تا بندازه پشتِ قباله ی دخترش و اداره ی مسکنِ مهر هم قباله ی ازدواج میخواد تا اسمشون رو بنویسن تو لیستِ ثبتِ نام .

این معما حل نداره دوستِ عزیز و بزرگترین دلیل
هم هزاران هزار دختر و پسری هستند که چشم انتظارِ حل شدنِ این معما هستند و در حسرتِ به هم رسیدن نشسته اند
:41:

sayyad mohammad
25-02-2011, 19:09
درسته، آفرین سعید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-02-2011, 20:50
جواب این يخِ كجا سردتره چی شد!؟:)

سلام
به محض اينكه فهميديم به شما هم خبر ميديم

بعد از شوخی :
جواب :
یخ بندرعباس سردتره
چون هر چی فشار هوا بیشتر بشه آب در درجه ی
پایین تری منجمد میشه

البته اگر بخواین واقعاً آزمایش کنین باید از یک نمونه آب استفاده کنین یعنی اینکه از یک چشمه یا رودخونه دو لیوان آب بگیرین و بفرستین تهران و بندرعباس تا مقدارِ املاحشون یکی باشه یا اینکه از آب خالص h2o استفاده کنین .

اگر درجه ی هوا در هر دو شهر با هم بیاد پایین , خواهید دید که اول در تهران آب یخ می زنه بعد بندرعباس .

======================

در موردِ به جوش آوردنِ آب بدونِ گرم کردنش هم , لزومی نداره ظرفِ آب رو بردارین و با بالن پرواز کنین برین آسمون .
میتونین یک محفظه ی بسیار محکم درست کنین . بعد ظرفِ آب رو بذارین زیرش و با سرعت هوای محفظه رو خالی کنین تا فشار هوا کم بشه . خواهید دید که آب کم کم شروع به جوشیدن میکنه .

====================
بد نیست به زودپز هم اشاره ای کنیم

در داخلِ زود پر , برعکسِ این مطلب اتفاق می افته .
چون همونطور که حرارت میره بالا فشار هم میره بالا .
و این باعث میشه که حرارت آب برسه به 200-300درجه اما بخار نشه .
واسه همینه که گوشتِ دیرپز در زود پز راحت می پزه .

اما خدا نکنه زود پز بترکه
:24:

به محضِ باز شدنِ در زودپز یک دفعه فشارِ پایین میاد و آب که حدودِ 300 درجه حرارت داره در کسری از ثانیه مثل ماده ی منفجره منفجر میشه (میجوشه و پخش میشه تو هوا ) و هر کس در نزدیکیِ اون باشه , فقط خدا بهش رحم کنه .

far2009
25-02-2011, 21:53
درسته، آفرین سعید.
ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-02-2011, 22:25
ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .

سلام
عجب باریک بین هستی شما
بله درسته خورشید هم یک ستاره هست .

این معما عامیانه هست یعني خورشید با ستارگان فرق داره .

====================

یادِ یک جوکِ خنده دار افتادم !!!!!
به يه نفر ميگن ماه سودمند تره با خورشید
میگه ماه
میگن چرا؟؟؟؟؟
میگه چون ماه تو شبِ تاریک در میاد و همه جا رو روشن میکنه برامون اما خورشید تو روز در میاد که همه جا روشنه !!!
:39:
اگه یخ بود تقصیرِ من نیست . از سرمایِ زمستونه . تابستون بیاین بخونینش

sayyad mohammad
26-02-2011, 19:16
عزیز دلم ، چرا برای خودت سخت میکنی ، چرا علمی و فضاییش میکنی.ما اگه رو کره زمین باشیم ، به آسمون نگاه کنیم ، اگه شب باشه ماه و ستاره رو میبینیم(غیر از استثناش)،اگه هم روز باشه خورشیدو میبینیم.شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

سوال:
به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)

far2009
26-02-2011, 20:37
شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟نمی دانستم بین هوش و علم تناقض وجود داره !

به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی) (∞) نماد یک عدد بزرگه وقتی این عدد با 1 جمع بشه باز یک عدد خیلی بزرگه که با نماد به صورت (∞) نشان می دهیم. مطمئنا شما دنبال یک عدد برای جوابتون نمی گردید . ( ببخشید اگه جوابم علمی بود ! تست هوشش را بلد نبودم.)

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2011, 20:37
سوال:
به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)

سلام
اگر به بي نهايت يكي اضافه كنيم باز هم بي نهايت هست نتيجه

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2011, 21:14

سلام
اگر بخوايم مو رو از ماست بكشيم , اصلا اين معما از بيخ و بن غلطه چون اصلا امكان نداره حالتي پيش بياد كه ماه و ستارگان و خورشيد در آسمان وجود نداشته باشند
اونها هميشه در آسمان وجود دارند اما به خاطر چرخش زمين ما گاهي مي بينيمشون گاهي نه

Sayam
08-03-2011, 11:31
سلام علیکم.
مشخص کنید X مساوی با چه عددیست؟

5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5

solo8
08-03-2011, 12:03
سلام علیکم.

5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5
من به این جواب رسیدم:

X=54325

nafas
08-03-2011, 12:31
سلام علیکم.

5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5

ایکس = 54325

زیاد هوشی نبود :11:

SADEGH 7
08-03-2011, 12:52
سلام علیکم.

5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5

جواب تو خود سوال بود. فقط به یه مقدار دقت نیاز داشت
1=5

Pami
08-03-2011, 12:53
سلام علیکم.

5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5

x=1 هست همونطور که تو خط 1 گفته شده ! از ابتدایی ترین اصول ریاضی و معادلات

solo8
08-03-2011, 18:42

دوست عزیز اگه اینطوری باشه که اصول ریاضی زیر سوال رفته!شما چجوری میتونید 5=1 قرار بدید؟!

در واقع بجای تمام مساوی ها باید سه ساوی(همون که مثل مساوی و بجای 2 خط 3 تا خط روی همه!اسمش رو نمیدونم ولی ما تو مدرسه بهش میگیم 3 ساوی!)قرار داشته باشه.چون اصلا 5=1 نیست که 1=5 باشه!

SADEGH 7
08-03-2011, 19:43
دوست عزیز اگه اینطوری باشه که اصول ریاضی زیر سوال رفته!شما چجوری میتونید 5=1 قرار بدید؟!

در واقع بجای تمام مساوی ها باید سه ساوی(همون که مثل مساوی و بجای 2 خط 3 تا خط روی همه!اسمش رو نمیدونم ولی ما تو مدرسه بهش میگیم 3 ساوی!)قرار داشته باشه.چون اصلا 5=1 نیست که 1=5 باشه!
دوست عزیز اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم که سوال کلا از پایه اشتباهه.چون:

1 با 5 مساوی نیست.
2 با 25 مساوی نیست.
3 با 325 مساوی نیست.
و 4 با 4325 مساوی نیست.
تو سوال هوش نباید زیاد به مقدار عددی دقیق شد. معمولا عددها برای گمراه کردن هستن.
مثل یه سوال که یه مدت زیاد می دیدمش که اسم هر رنگ رو با یه رنگ دیگه می نوشتن.
مثلا سیاه قرمز سبز صورتی
بعد باید فقط رنگ هر کلمه رو می گفتیم.
کلا تو سوال هوش باید با هوش جواب بدید نه با علم.(البته بعضی سوالات علمی هوشمندانه (: دی) هستن که نیاز به علم دارن. ولی معمولا سوالات هوش مثل همین سوال هستن.)
موفق باشی

Sayam
08-03-2011, 21:31
جواب تو خود سوال بود. فقط به یه مقدار دقت نیاز داشت
1=5 ____

آفرین.

تست هوش همینه دیگه... همه ی تست هوش ها یه ایرادی داره...

اینجوری هم میشه نوشت:

a=e
b=f
c=g
d=h
e=X

solo8
08-03-2011, 21:49
نمیخوام بحث کنم.ولی من اینو قبول ندارم!لطفا این پست من رو reply نکنین چون ارزش بحث کردن نداره.

به قول عادل : اجازه دارم که راضی نشم؟!!!:laughing:

solo8
09-03-2011, 22:46
مثل اینکه من دیر با این تاپیک اشنا شدم.اونم وقتی که دیگه تعطیل شده!:18:

بابا این تاپیک رو راه بندازید دیگه!چند تا معما بگید حال کنیم!

One Mania
10-03-2011, 17:10
10 تا جعبه قند داریم.
هر جعبه از 1000 حبه قند تشکیل شده.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.
این وضعیت تو همه جعبه ها همین طوریه ولی فقط یکی از جعبه ها حبه هایی با وزن 9 گرم داره.
یه ترازو داریم که یه بار مصرفه. یعنی فقط میشه یه بار با اون وزن کرد و بعد از اون دیگه از کار می افته.
می خوایم با استفاده از این ترازو و تنها با یک بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره.

حالا چیکار کنیم؟

solo8
10-03-2011, 17:12
10 تا جعبه قند داریم.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.
این وضعیت تو همه جعبه ها همین طوریه ولی فقط یکی از جعبه ها حبه هایی با وزن 9 گرم داره.
یه ترازو داریم که یه بار مصرفه. یعنی فقط میشه یه بار با اون وزن کرد و بعد از اون دیگه از کار می افته.
می خوایم با استفاده از این ترازو و تنها با یک بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره.

حالا چیکار کنیم؟

سوال تکراریه!

صفحات اول تاپیک قرار دارد!

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-03-2011, 18:43
10 تا جعبه قند داریم.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.

حالا چیکار کنیم؟

سلام
5 جعبه ميذاریم تو یک کفه و 5 تا هم تو کفه ی دیگه .
مسلما یک طرف سنگین تره .
حالا یکی از این بر و یکی از کفه ی اونطرفی رو با هم جابجا میکنیم
این کار رو تکرار میکنیم تا اینکه جعبه ی سبکتر رو پیدا کنیم
چرا این معماها جایزه نداره ؟؟؟؟

solo8
10-03-2011, 22:34
سلام
5 جعبه ميذاریم تو یک کفه و 5 تا هم تو کفه ی دیگه .
مسلما یک طرف سنگین تره .
حالا یکی از این بر و یکی از کفه ی اونطرفی رو با هم جابجا میکنیم
این کار رو تکرار میکنیم تا اینکه جعبه ی سبکتر رو پیدا کنیم
چرا این معماها جایزه نداره ؟؟؟؟

اگه ترازو دیجیتال باشه چی!:31:

lahij_web
10-03-2011, 22:40

هیچیـ ! دور هم میشینیم میخندیمـ ! :31:

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-03-2011, 23:28

با دیچیتال که خیلی آسونتره
همه رو میذاریم بالا بعد یکی یکی بر میدارم
اونی که وقتی برش میداریم نه کیلو از وزنِ کُل کم میشه همون جعبه هست .

pooria_googooli
11-03-2011, 00:34
بابا این که کاری نداره . از جعبه اول 1 حبه از جعبه دوم 2 حبه .... از جعبه 10 ام 10 حبه بر میداریم میذاریم رو ترازو . در حالت عادی اگر وزن همه 10 گرم باشه ترازو باید عدد 550 را نشون بده . حالا هرچی کمتر نشون بده میشه شماره اون جعبه ای که حبه های 9 گرمی داره :31:

solo8
11-03-2011, 09:51
با دیچیتال که خیلی آسونتره
همه رو میذاریم بالا بعد یکی یکی بر میدارم
اونی که وقتی برش میداریم نه کیلو از وزنِ کُل کم میشه همون جعبه هست .

خوب تو مسئله گفته فقط یه بار میشه از ترازو استفاده کرد.مثلا برای بار اول که وزن رو نشون داد ، ترازو روی همون عدد گیر میکنه!

بابا این که کاری نداره . از جعبه اول 1 حبه از جعبه دوم 2 حبه .... از جعبه 10 ام 10 حبه بر میداریم میذاریم رو ترازو . در حالت عادی اگر وزن همه 10 گرم باشه ترازو باید عدد 550 را نشون بده . حالا هرچی کمتر نشون بده میشه شماره اون جعبه ای که حبه های 9 گرمی داره :31:

جواب درست اینه.اما همونطور که گفتم در صفحات اول همین تاپیک سوال و جواب موجوده!

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-03-2011, 10:30
خوب تو مسئله گفته فقط یه بار میشه از ترازو استفاده کرد.مثلا برای بار اول که وزن رو نشون داد ، ترازو روی همون عدد گیر میکنه!

جواب درست اینه.اما همونطور که گفتم در صفحات اول همین تاپیک سوال و جواب موجوده!

بله تو صفحه ي سوم يا چهارمه
اما اون معما که با این خیلی فرق داره آقا
اینجا حبه قنده اونجا انگشتر ¡¡¡¡≠≈¬‰¿‘’‚‛“”„~
یادِ معلمِ فیزیکمون افتادم . تو کتاب یک مسئله بود که میگفت کامیونی با سرعتِ 30 متر بر ثانیه ....
همون سوال رو داد واسه امتحان اما به جایِ کامیون نوشت قطار . فقط دو نفر حلش کردند !!!!!

Sayam
11-03-2011, 14:15
همه گزینه های زیر، به جز یکی از آنها از یک قاعده مشخص پیروی می کنند... آیا می توانید آن را بیابید؟

A. 764345896
B. 125612456
C. 367874341
D. 456578325
E. 178652457
F. 279651238

far2009
11-03-2011, 21:27
همه گزینه های زیر، به جز یکی از آنها از یک قاعده مشخص پیروی می کنند... آیا می توانید آن را بیابید؟

A. 764345896
B. 125612456
C. 367874341
D. 456578325
E. 178652457
F. 279651238

به نظر من این سوال درست نیست. چون هر کسی از یک نظر تفاوت می بینه . مثلا من می گم b چون بقیه 7 دارند ولی b نداره :31: البته چیزهای دیگه هم هست.

One Mania
12-03-2011, 08:13

جواب درسته.

Sayam
12-03-2011, 19:29
جواب درسته.
متاسفانه خیر...
نادرسته.

pooria_googooli
17-03-2011, 01:35
متاسفانه خیر...
نادرسته.
میشه بفرمایید چرا نادرسته؟

One Mania
19-03-2011, 12:17
متاسفانه خیر...
نادرسته.

جواب را به صورت خيلي خلاصه داد ولي راه درسته.

water_lily_2012
19-03-2011, 13:12
بله همين راه درسته

a.g g.a
31-03-2011, 17:49
سلام
یک معما چه طور میشه بدون برداشتن مداد از روی کاغذ این نقطه هارو با چهار خط راست به هم وصل کرد؟

a.g g.a
31-03-2011, 18:06
نه تا سکه داریم همه ی اون ها غیر از یکی که نه گرمیه ده گرمی هستن چه طور میشه با دو بار وزن کردن فهمید کدوم سکه نه گرمیه؟
(با ترازوی دو کفه ای)

water_lily_2012
01-04-2011, 00:23
سكه ها را به 3 دسته 3 تايي تقسيم مي كنيم و 2 دسته را با هم مقايسه مي كنيم. اگر برابر بودند كه سكه 9 گرمي در دسته سوم است و يا يكي از اين دسته سبكتر هست كه سكه درون همين دسته هست.
درون هر دسته كه بود، دو تاي سكه ها را با هم مقايسه مي كنيم اگر برابر بود كه سكه آخري 9 گرمي هست و اگر يكي سبكتر بود همان 9 گرمي هست.

a.g g.a
01-04-2011, 11:59
سلام
درسته
روی معمایی که تو پست قبلیم گذاشتم هم فکر کنین،اون از این جالبتر و سخت تره.

Sayam
01-04-2011, 12:36
معمایی که تو صفحه قبلی من دادم هم جالبه و البته یه کم سخت... روش فکر کنید

a.g g.a
03-04-2011, 18:06
با سلامی دوباره به همگیِ دوستان و با تبریک سالروز میلادِ امام رضا ع به همه ی کسانی که این مناستِ مذهبی براشون مهم هست .

=================================

چشم دوستِ عزیز جواب رو تقدیم حضورتون میکنم :

اول یک جوابِ بسیار خلاصه برایِ کسانی که وقتِ یا حوصلۀ خوندنِ تاپیکهایِ طولانی رو ندارند :

دو کار باید انجام بشه :

اول - حبس کردن حد اکثر مقدار هوا در ریه ها در آخرین لحظه ( این رو تقریباً همه میدونند و انجام میدند )

دوم : نفسِ عمیق کشیدن از لحظه ای که شما انتخاب میشین تا لحطه ای که میخواین سر رو زیر آب ببرین

( این چیزی هست که بیشتر مردم ازش غافل هستند )

==================================================

جوابِ مفصل :

برای اینکه بیشتر از بقیه سر رو زیر آب نگه دارین , بایستی بیشترین مقدارِ اکسیژن رو در بدنتون ذخیره کنین

دو راه دارین که باید از هر دو استفاده کنین .

اول - ذخیره کردنِ حداکثرِ میزانِ اکسیژن در خون . مسئول حمل و نقل اکسیژن در خون , گلبولهایِ قرمز هستند .

در حالتِ عادی فقط کمی از این گلبولها دارای اکسیژن هستند و اگر نفستون رو حبس کنین , این گلبولهایِ اگسیژن دار به سرعت اکسیژنشون تموم میشه و شما احساس میکنین که باید تنفس کنین .

اما اگر قبل از فرو بردن سر زیر آب تا میتونین نفسِ عمیق بکشین ( تعریفِ نفسِ عمیق باشه برایِ بعداً ) اونوقت خون شما از اکسیژن اشباع میشه یعنی تعداد بسیار زیادی از گلبولهای قرمز اکسیژندار میشن در حالی که شما اصلاً به این مقدار اکسیژن احتیاج ندارین .

البته در موقع نفس عمیق کشیدن باید تا میتونین از فعالیتِ بدنیتون کم کنین یعنی بیخودی دستاتون رو تکون ندین و بالا پایین نپرین . بیخودی راه نرین و خلاصه تا میتونین کمتر حرکت کنین تا میزان مصرف اکسیژن به حد اقل برسه در حالیکه مرتب نفس عمیق میکشین و میزانِ اکسیژن خونتون هی میره بالا .

جالب اینجاست که اگر فعالیت بدنی نداشته باشین و چند دقیقه نفس عمیق بکشین و خونتون از اکسیزن اشباع بشه , کار به حایی میکشه که دیگه نفس عمیق کشیدن براتون سخت میشه .
:5:
نفسِ عمیق رو هم که حتماً بلدین :

باید از راه بینی خیلی آروم شروع کنین به پر کردن ریه ها و برای اینکار هم از عضلات قفسه ی سینه استفاده کنین و هم از دیافراگم شکم تا بتونین حداکثر هوا رو وارد ریه ها کنین . بعد 1 تا 2 ثانیه صبر کنین و بعد از راه دهان تمام ِ هوا رو از ششها خارج کنین و دوباره از نو نفسِ عمیق بکشین .

اما سعی کنین این کار رو مخفیانه انجام بدین تا بقیه متوجه نشن شما دارین چکار میکنین .

به هر حال این یک مسابقه هست و شما حق دارین از هر راهِ قانونی و مشروعی برایِ برنده شدنتون استفاده کنین .

یه چیزی رو هم همینجا بهتون بگم که یکی از اشتباهات مردم هست :

اکثر مردم فکر میکنند که وقتی نفس میکشند با باز شدنِ قفسه ی سینه ریه ها بزرگ میشه و هوا واردِ اون میشه و اما حقیقت اینه که با باز شدن و بزرگ شدنِ قفسه ی سینه یا کشیده شدنِ دیافراگم شکم , هوایِ بیرون با فشار واردِ ریه ها میشه و اونها رو باد میکنه .

============================================

خب حالا خونِ شما پر شده از اکسیزن و کم کم دارین به لحظه ی سر بردن زیر آب نزدیک میشن .

در این موقع بایستی با تمام قدرت و با استفاده از عضلاتِ قفسه ی سینه و دیافراگم شکم , تمامِ هوایِ داخلِ ششها رو خارج کنین و بعد بلافاصله ششها رو تا میتونین از هوا پر کنین .

حالا شما دو منبع دخیره ی اکسیژن در بدنتون دارین

1 - خونِ اشباع شده از اکسیژن

2 - ریه هایی که تا آخر پر از هوا شده .

دیگه کی حریف شما میشه حالا ؟؟؟؟

اما یادتون باشه وقتی هم که سرتون زیر آب هست تا میتونین اصلا حرکت نکنین و تصور کنین که خیلی راحت و آروم خوابیدین و احساس بسیار خوبی دارین . اگر از کسانی هستین که میتونند ضربان قلبشون رو با تمرکز کم کنند , تا میتونین ضربان قلبتون رو پایین بیارین

من گارانتیِ صد در صد میدم که هیچ کس نتونه شما رو در این مسابقه شکست بده .

البته اگر شما سیگار کش یا قلیان کش هستین , متاسفانه این نقطه ضعفِ بسیار بزرگی براتون هست و با تمام این تفاصیل شاید نتونین در این مسابقه برنده بشین .

:13:

ممنون از همه ی دوستانی که این تاپیک رو خوندند خصوصاً کسانی که نظر دادند و خصوصا دوست عزیز antamove که از همه بیشتر کنجکاو بودند که جواب رو بدونند و دوستِ گرامی AliSub که قسمتِ زیادی از جواب رو گفتند .

:11::11::11:

سلام
این راهکارتون خیلی تاثیر داره
من تا حالا یک دقیقه و چهل ثانیه نفسمو نگنه می داشتم ولی امروز تو مدرسه با این روش دو دقیقه و بیست ثانیه نفسمو نگنه داشتم!

ehsan_
06-04-2011, 15:30
سلام
یک معما چه طور میشه بدون برداشتن مداد از روی کاغذ این نقطه هارو با چهار خط راست به هم وصل کرد؟

سلام
درسته
روی معمایی که تو پست قبلیم گذاشتم هم فکر کنین،اون از این جالبتر و سخت تره.

داداش این هم راه حلش
هر کدوم از 4 خط رو با یک رنگ کشیدم
ترتیبشون هم مثلا اول قرمز بعد زرد بعد سبز و آخر هم آبی

psp2004
06-04-2011, 22:51
نوشته شده توسط nafas [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک معمای جالب

80 نفر پای راست

میگم من جواب این سوال رو تو صفحات قبل دیدم ولی خودم یه جور دیگه حل کردم و به همون جواب رسیدم میخاستم بدونم روشم درسته یا نه ؟
100-70=30
100-75=25
100-80=20
100-85=15

30+25+20+15=90
100-90=10
جواب میشه 10 نفر

a.g g.a
11-04-2011, 23:08
داداش این هم راه حلش
هر کدوم از 4 خط رو با یک رنگ کشیدم
ترتیبشون هم مثلا اول قرمز بعد زرد بعد سبز و آخر هم آبی

بله درسته نكته ي مهم براي حل اين معما اينه كه آدم خلاقيت به خرج بده و از مربع هشت نقطه ي اطراف بيرون بزنه.

Reza Azimy_RW
12-04-2011, 16:10
بله درسته نكته ي مهم براي حل اين معما اينه كه آدم خلاقيت به خرج بده و از مربع هشت نقطه ي اطراف بيرون بزنه.
ایول یادمه بچه که بودم تو ابتدایی این معما خیلی رایج بود هیچکی هم نمیتونست حلش کنه من فکر میکردم سره کاریه ! امروز حل شد برام !:31:

Sayam
12-04-2011, 19:09

این نقطه هارو با چهار خط راست به هم وصل کرد
وقتی میگین نقطه ها یعنی همه ی نقطه ها پس چرا اون قسمت هایی که با بنفش مشخص کردم به هم وصل نشدند؟؟؟
لطفا منو توجیه کنید... من متوجه نشدم...

a.g g.a
15-04-2011, 16:39
سلام
خوب این چهار خط از نه نقطه رد شده دیگه.
تو اون عکسی هم که برای معما گذاشتم هم فقط همین نه نقطه هست نه اون خط های بنفش.:11:

milando
21-04-2011, 15:50
خب دوستان این معمایی که توی قسمت های اول تاپیک طرح شده بود :31:

جوابش درسته؟
قبا از تغیییر که 13 نفر بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد انز تغییر که 12 نفر شدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milando
21-04-2011, 15:50
دوستان چرا رها کردین این تاپیک رو تست بدین لطفا:27:

milando
21-04-2011, 18:35
QUOTEیک مسئله حاد
«فرض کنيد که در يک شهر آرايشگري وجود دارد که فقط و فقط سر کساني را اصلاح مي‌کند که خودشان سر خود را اصلاح نمي‌کنند، به علاوه هر کسي که خودش سر خود را اصلاح نمي‌کند، سرش را پيش اين آرايشگر اصلاح مي‌کند! حال به عقيده‌ي شما اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح مي کند يا خير؟ پاسخ بسيار حيرت انگيز است:
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح نکند، پس در زمره‌ي افرادي که سر خودشان را خود اصلاح نمي‌کنند قرار دارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح مي‌کند!
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح کند، پس در زمره‌ي افرادي که سر خودشان را اصلاح نمي کنند قرار ندارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح نمي کند!
و در حقيقت روشن نيست که در نهايت اين آرايشگر با سر خود چه مي‌کند! اصلاحش مي کند يا خير؟

فکر کنم ارایشگره کچل بوده

milando
22-04-2011, 10:03
دوستان یه تست هوش:31:

milando
22-04-2011, 18:54
دوستان کسی نیست؟

Sayam
22-04-2011, 19:51
من 9 تاشو پیدا کردم...
1- پیرمرد وسط عکس که نیمرخش مشخصه
2- زن
3- بچه ش
4- پیرمردی که عصا به دستشه و کلاه هم سرشه.. ریش هم داره
5- اون کلاغ رو در نظر بگیرین... یه کم بیاین پایین تر... یک عکس رو سنگ به رنگ تیره کشیده شده...
6- ستون سمت راست، بالای ستون، عکس به صورت نیمرخ، نیمه راست صورت زن
7- ستون سمت چپ، بالای ستون، عکس نیمرخ، نیمه چپ صورت مرد
8- ستون سمت چپ، بالای ستون، بالای صورت نیمرخ (دماغش مماس با کلاغه)
9- همون کلاغ رو در نظر بگیرید بیاین پایین تر بعد به سمت چپ برین (ابروها، چشم ها ، دماغ و دهانش مشخصه...)

پ.ن:
اگه کافی نیست بگین تا روی عکس مشخص کنم...

milando
22-04-2011, 20:37
بسیار عالی بود
ولی من 10 تا تونستم پیدا کنم:31:
یکم سعی کنید میتونید پیداش کنید

milando
22-04-2011, 20:59
نگاه کنید

Sayam
23-04-2011, 11:09
من مورد 4 و 5 شما رو نفهمیدم منظورتون کدوماست...
مورد 6 تون هم اشتباهه و هیچ شباهتی به انسان نداره...
ضمنا فکر کنم شما مورد 5 که من گفتم رو جا انداختین:

milando
23-04-2011, 13:57
فکر کنم این واضح تر باشه
لطفا به شماره ی 4 دقت کنید خودتون متوجه میشین

milando
23-04-2011, 14:45
دوست عزیز یک بار دیگه عکسی رو که من گذاشتم رو نگاه کنید
تغیراتی رو انجام دادم فکر کنم واضح شده باشه

New Ray
23-04-2011, 16:03
منم يه 12 تايي پيدا كردم :31: ( شرلوك هلمز و اتو كشيديم :31: )
اين خيلي سوال هوش نيست. اين هوش بصريه نه هوش شهودي .

مثلا همون همون پيرمرد كلاه به سر ، صورت يه پيرمرد ديگه هم توش هست

ehsan_
24-04-2011, 17:38
فکر کنم این واضح تر باشه
لطفا به شماره ی 4 دقت کنید خودتون متوجه میشین

سلام
5و6 که قبول نیست
اگه اینجوری باشه من 20 تا پیدا می کنم :31:

ehsan_
24-04-2011, 17:44

وقتی میگین نقطه ها یعنی همه ی نقطه ها پس چرا اون قسمت هایی که با بنفش مشخص کردم به هم وصل نشدند؟؟؟
لطفا منو توجیه کنید... من متوجه نشدم...

سلام
صورت سوال این هست

به چه صورت میشه بدون برداشتن قلم از روی کاغذ 4 تا خط طوری بکشیم که از روی همه 9 نقطه حداقل یکبار رد
بشود(همه نقطه ها را به هم وصل کند)

milando
25-04-2011, 10:54
سلام
5و6 که قبول نیست
اگه اینجوری باشه من 20 تا پیدا می کنم :31:

نه
ببینید
شماره ی 5 مجسمه ی یک پیر مردی هست که کلاه سرشه و ریش داره و نیمرخش پیداست
6 هم صورت یک زن هست تمام رخ:31:

narges.
25-04-2011, 18:39
سلام. من تصور ميكنم زمان در اين تست بايستي تأثير داشته باشه، مگرنه بالاخره تعداد زيادي رو ميتونيم ببينيم، همونطوري كه تصور ميكنم عكسهايي كه روي سنگ به نظرمون مياد براساس تخيل ما باشه:5:. من يكي ديگه هم بجز اينهايي كه گفته شده ميبينم، ولي أون شماره ي ٥ رو كه گفته شده زير كلاغه است نميتونم بفهممش.
در كل إز اينكه خيلي باهوشم خوشحالم.:31:

milando
26-04-2011, 11:47
لطفا یک بار دیگه با دقت تصویر 5 رو نگاه کنین
دوستان سیو کنید عکس رو و زوم کنید به راحتی می فهمین

Arthas_02
29-04-2011, 15:19
یه بچه هم بغل زنس که روی گوشه اون مرد بزرگس یکه هم خود اون مرد بزرگه یکه هم اون پیر مرده یه زن هم بالا سمته راسته یکه هم زیره کلاغ

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

من 9 تاشو پیدا کردم...
1- پیرمرد وسط عکس که نیمرخش مشخصه
2- زن
3- بچه ش
4- پیرمردی که عصا به دستشه و کلاه هم سرشه.. ریش هم داره
5- اون کلاغ رو در نظر بگیرین... یه کم بیاین پایین تر... یک عکس رو سنگ به رنگ تیره کشیده شده...
6- ستون سمت راست، بالای ستون، عکس به صورت نیمرخ، نیمه راست صورت زن
7- ستون سمت چپ، بالای ستون، عکس نیمرخ، نیمه چپ صورت مرد
8- ستون سمت چپ، بالای ستون، بالای صورت نیمرخ (دماغش مماس با کلاغه)
9- همون کلاغ رو در نظر بگیرید بیاین پایین تر بعد به سمت چپ برین (ابروها، چشم ها ، دماغ و دهانش مشخصه...)

پ.ن:
اگه کافی نیست بگین تا روی عکس مشخص کنم...

لطف کن رو تصویر مشخص کن چون من مثه شما با هوش نیستم :31:

Sayam
30-04-2011, 00:38
لطف کن رو تصویر مشخص کن چون من مثه شما با هوش نیستم :31:
به چشم..
بفرمایید...
ترتیب شماره های روی عکس با شماره هایی که توضیحشون دادم یکیست.

milando
30-04-2011, 22:52
دوستان به شماره ی 7 خوب نگاه کنین

Arthas_02
04-05-2011, 21:36
درسته دوست عزیز :11: شرمنده دیر شد
جواب:
10 نفر
مجموع عضو های از بین رفته 310عضو که در بهترین حالت 90 نفر سه عضوی و 10 نفر 4 عضوی می شود

اگر x تعداد 4 عضوی و y تعداد 3 عضوی
4x + 3y=310
x+y=100
درنتیجه:
y=90
x=10

میشه توضیح بدی که چی جوری از 4x+3y=310 عبارت x+y=100 رو نتیجه گرفتی ؟ ؟
چون من وقتی حساب کردم ریشه ی این معادله دور گردش داشت !! و وقتی به عبارت y=-4/3x+310/3 رسیدم و این رو در دستگاه رسم کردم این معادله ریشه نداشت و از نظر ریاضی کاملا غلطه !!! :18:

a.g g.a
17-05-2011, 06:20
سلام
سه تا شهر کنار هم هستن مردم این شهر ها با نامه باهم ارتباط دارن تو این شهر هر آدم یه قفل و یه کلید مخصوص خودش داره.
پستچی این شهر دزده یعنی نامه هارو می بره ولی اگه روشون قفل نباشه اونا رو می دزده ولی مردم این شهر سال ها دارن با هم ارتباط برقرار می کنن بدون این که نامشون دزدیده بشه. اونا چه طور به هم نامه میدن؟

ممکنه من نتونسته باشم خوب این معما رو بنویسم اگه درباره ی این معما سوالی براتون سوالی پیش اومد بپرسین.

B3HZ@D
17-05-2011, 06:51
خوب نفر اول یک قفل به نامه میزنه و اونو برای شخص مورد نظر میفرسته
اون شخص دوم هم یک قفل دیگه به نامه میزنه و اونو برای همون شخص اول میفرسته
شخص اولی با کلید خودش , قفلی که خودش به نامه زده بود رو باز میکنه و اونو برای نفر دوم ارسال میکنه
نفر دوم هم قفلی که خودش زده بود رو با کلیدش باز میکنه و نامه رو میخونه
این وسط هم سر پستچی کلاه میذارن :31:

البته این معما رو قبلا شنیده بودم...ولی یک جور دیگه :20:

Ice Pain
15-06-2011, 12:16
تست هوشی که خودم ابداعش کردم :31:
در یک فضای تاریک دو جفت دمپایی وجود داره که خیلی شبیه همه(از لحاظ اندازه ، و تا حدودی شکل ) ، شما باید یک جفتشو پاتون کنید.

befermatooo
21-06-2011, 17:06
در یک فضای تاریک دو جفت دمپایی وجود داره که خیلی شبیه همه(از لحاظ اندازه ، و تا حدودی شکل ) ، شما باید یک جفتشو پاتون کنید.

میشه روشن کنی الان چی رو میخواد این معما ؟

Ice Pain
21-06-2011, 20:03
همون چیزی که گفتم دیگه
باید به صورت عملی انجام بدی

s16
22-12-2012, 15:21
!(!0+!0+!0+!0+!0):n26:

s16
22-12-2012, 15:46
کی میتونه به این سوال جواب بده!

سوال اینه

یک اطاق داریم که توش 3 تا کلید هست ! سه تا کلید مربوط به سه تا لامپ هست !

این لامپا یک جایی بیرون از اطاق قرار دارن! و وقتی تو اطاق هستیم نمیتونیم لامپا رو ببینیم!

حالا میخوام با یک بار اومدن تو اطاق بفهمیم این کلیدا هر کدوم مربوط به کدوم لامپ هست !

کلدها ولامپها هم هیچ ترتیبی ندارن !

حالا کی میتونه جواب بده ! :21:

1.يكي از كليد ها رو بمدت چند دقيقه روشن مي كنيم و بعدش خواموش مي كنيم (كه داغ بشه)
2.بعدي رو روشن مي كنيم
3.سومي هم كه ميزاريم خواموش باشه
معما حل شد:n26: