ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش و بحث و ‌بررسي مسائل و مشکلات مربوط به Asp.Net

reza.majazi
11-03-2008, 14:51
دیدم یک تاپیک منظم و مشخصی برای این برنامه نیست گفتم با اجازه دوستان این کارو انجام بدم . سوالات و مشکلاتتون رو درباره Asp.net ) Visual Web Devloper رو تو این تاپیک مطرح کنین .امیدوارم که تاپیک مفید باشه . --------- خودمم تازه دارم یاد می گیرم ---------

Ultimator
12-03-2008, 21:24
سلام دوستان خیلی خوبه منم استقبال خودم رو اعلام میکنم ! مطمئن باشین بی جواب نمیمونین ولی کاش تو netframework. مطرحش میکردین اونجا همه این کارن

شما اگه خیلی ساده بخواین مشکلو حل کنید دو راه دارین . اولا از چه سیستم login استفاده میکنید ؟ این خیلی مهمه
یه راه راحت برای این چیزی که میخواین استفاده از login view ه ! loginview دوتا حالت داره یه حالت واسه کاربران لاگین شده و یه حالت برای کاربران ناشناس .
یا اینکه مثلا تو یه شرط بگی اگه کاربر لاگین شده بود باکس لاگین که میتونه مثلا یه panel باشه hide بشه و تو رویداد load بذاری خیلی راحته کدش بسته به روش Authentication تون داره
اگه بیشتر توضیح نیاز بود بگو تا بگم:10:

!!!Good luck

eAmin
13-03-2008, 02:03
سلام دوستان خیلی خوبه منم استقبال خودم رو اعلام میکنم ! مطمئن باشین بی جواب نمیمونین ولی کاش تو netframework. مطرحش میکردین اونجا همه این کارن

شما اگه خیلی ساده بخواین مشکلو حل کنید دو راه دارین . اولا از چه سیستم login استفاده میکنید ؟ این خیلی مهمه
یه راه راحت برای این چیزی که میخواین استفاده از login view ه ! loginview دوتا حالت داره یه حالت واسه کاربران لاگین شده و یه حالت برای کاربران ناشناس .
یا اینکه مثلا تو یه شرط بگی اگه کاربر لاگین شده بود باکس لاگین که میتونه مثلا یه panel باشه hide بشه و تو رویداد load بذاری خیلی راحته کدش بسته به روش Authentication تون داره

!!!Good luck

سلام.

دیگه من چی بگم؟:34:

reza.majazi
14-03-2008, 17:37

!!!Good luck

لطفا شرطش رو بگین چون من تنها در حالت ویژال کار کردم :41:

و تازه شرو ع به یادگیری کردم :21:.

Ultimator
15-03-2008, 13:53
چطوری لاگين ميکنيد ؟ با چک کردن مقدار نام کاربری و رمز عبور تو ديتا بيس ؟
بعد از کجا ميفهميد کاربر لاگين شده هست ؟ يعنی وقتی لاگين ميکنه چه مقداری رو تقيير ميدين ؟ مثلا يه مقدار تو سشن يا کوکی ؟

BabyBoy
20-03-2008, 13:21
عاليه واقعا جاي همچين تاپيكي خالي بود .
البته منم تازه دارم ياد ميگيرم.(البته با كمك دوستان)
:8:

hno
20-03-2008, 15:00
آقا لطفا یه مقاله در رابطه با اتصال به Sql server 2000 بدین . من خیلی گشتم ولی هنوز موفق نشدم

با تشکر

BabyBoy
21-03-2008, 12:32
اگه یکی که Asp کارکرده شروع به گذاشتن آموزش کنه خیلی عالی میشه. :11:

Ultimator
21-03-2008, 15:08
اگه یکی که Asp کارکرده شروع به گذاشتن آموزش کنه خیلی عالی میشه.
asp رو شرمندم ولی net. شو از هيچ کمکی دریغ نميکنم :31:

آقا لطفا یه مقاله در رابطه با اتصال به Sql server 2000 بدین . من خیلی گشتم ولی هنوز موفق نشدم

فقط اتصال که به دردتون نميخوره ! اول يه سر به اين تاپيک بزنيد بعد بياين سوال بپرسين البته اونجا سی شارپ تحت ويندوزه , asp.net يکم راحت تره ! مخصوصا با وی بی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی به طور خلاصه برای اتصال ساده از روش زير استفاده ميکنيم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادامه دارد...

Ultimator
21-03-2008, 15:13

عيدتون مبارک و موفق باشين:10:

Ultimator
21-03-2008, 15:25
برای اون دوستمون هم که تو لاگين مشکل داشت به زودی يه سيستم لاگين کامل ميذارم شايد به دردتون خورد

Ultimator
21-03-2008, 15:34
ببخشيد يادم رفت بپرسم #C یا VB.Net واسه همين هردوشو ميذارم!

:19::46:

BabyBoy
21-03-2008, 16:20
ultimator :
پیر شی عزیز!!! :10:

BabyBoy
21-03-2008, 18:52
فیلم های آموزشی اتصال به دیتابیس
9 بخشه میشه دانلود کرد

BabyBoy
22-03-2008, 23:21
توی Visual Studio 2008 Web Developer چرا وقتی کنترل هارو به حالت absolute Position درمیارم تا بشه جابه جاشون کرد چرا کار نمیکنه

البته نه همشون مثلا Label , Check Box, Option Box,...

Ultimator
23-03-2008, 11:32
توی Visual Studio 2008 Web Developer چرا وقتی کنترل هارو به حالت absolute Position درمیارم تا بشه جابه جاشون کرد چرا کار نمیکنه

البته نه همشون مثلا Label , Check Box, Option Box,...

سلام
نميدونم شما چرا همه پست هاتونو تو چند جا مطرح ميکنيد ؟! :46:
پستهای اظافه جز واسه اظافه شدن ستاره ها فايده ای ندارن اين ستاره ها هم که ارزشی ندارن ! ببين ستاره های من اينجا از همه بيشتره ! چه فايده ! :31:
------
خب شما بهتره يه گروه از کنترل هايی که ميخاين جابجا کنيد تو يه تگ DIV قرار بدين و بعد با CSS ، میتونیدposition اونو absolute کنید اینجوری :

BabyBoy
24-03-2008, 12:48
سلام
نميدونم شما چرا همه پست هاتونو تو چند جا مطرح ميکنيد ؟! :46:
پستهای اظافه جز واسه اظافه شدن ستاره ها فايده ای ندارن اين ستاره ها هم که ارزشی ندارن ! ببين ستاره های من اينجا از همه بيشتره ! چه فايده ! :31:
------
خب شما بهتره يه گروه از کنترل هايی که ميخاين جابجا کنيد تو يه تگ DIV قرار بدين و بعد با CSS ، میتونیدposition اونو absolute کنید اینجوری :

خب اگه 50 تا Label و ... داشته باشم باید برای همشون بنوسیوم :18:

در ضمن چرا نمیشه چندا آیتمو باهم Select کرد.

در مورد اون ستاره ها و این حرفها من فقط میخواستم سریعتر جواب بگیرم ولی اگه کارم اشتباه بود معضرت میخوام.

Ultimator
24-03-2008, 13:43
سلام
اولا اونا شوخی بود :46:
بعدشم شما اگه همه ی اونا رو absolute کني خود به خود اين کدی که گفتم برايه همه ايجاد ميشه
راه بهتر اينه که چندتا رو با استفاده از جدول به اون صورت که ميخاي قرار بدي بعد همه رو تو يه div بذاری که هرجا دلت خاست بندازی
در کل استفاده از ادرس دهی مطلق برای مکان کنترل ها توصيه نميشه و استفاده از تيبل استاندارد تره و البته دردسرش بيشتره
اصلا بهتره شما با يه ابزار ديگه مثل expresion web اينکارو بکنيد که سازگری کامل با visual studio 2008 داره
و يکمی از visual studio خوش دست تره:10:

در ضمن اونو که گفتی نميشه چندتا ايتم رو با هم سلکت کرد رو نميدونم چون تازه ويندوز عوض کردم dvd visual studio رو هم قبل عيد دادم به يکی از دوستام دارم از بی ويژوال استوديويی تلف ميشم همه تنم درد ميکنه !

Ultimator
31-03-2008, 16:48
چه خوبه که دیگه هیچکی با asp.net مشکل نداره فقط من نمیدونم شاید این سوالایی که تو تاپیکای دیگه در مورد asp.net پرسیده میشن به asp.net ربطی ندارن که اینجا مطرح نمیشن !!!

فکر میکردم قراره این تاپیک ادامه پیدا کنه ......

BabyBoy
03-04-2008, 11:10
به نظر من بهتره هر کسی هر کاری انجام میده به نمونه اینجا بزاره اینجوری همه استفاده می کنن و سوالم براشون پیش میاد من خودم از امروز شروع میکنم.

BabyBoy
03-04-2008, 11:11
به نظر من بهتره هر کسی هر کاری انجام میده به نمونه اینجا بزاره اینجوری همه استفاده می کنن و سوالم براشون پیش میاد من خودم از امروز شروع میکنم.

Ultimator
03-04-2008, 12:43
باشه ! من چند دقيقه پيش يه کد واسه upload فايل نوشتم.
اصلا هم توش استثنا ها رو درنظر نگرفتم و اصلا هم سعی نکردم از منطقی ترين روش استفاده کنم فقط خواستم کار کنه !!!!!!:31: ميذارم اينجا شما اصلاحش کنيد که يه کد قشنگ از توش دراد !!!خودم هم بيشتر روش کار ميکنم و نتيجشو همينجا ميذارم .

خوب حالا شما اشکال هاشو بگين و درست کنيد ببينم بلدين يا نه !!!!!!!!!!!!!!!:46::31::5:

هر کسی هم تو هر کجاش مشکل داشت بپرسه شايد ما هم يه چيزی ياد گرفتيم !!

:10:
منتظرم !

Ultimator
03-04-2008, 12:50
:31:

Ultimator
03-04-2008, 12:50
:31:

eAmin
05-04-2008, 13:00
سلام.

نمی شه با #C کار کنید؟

البته در دات نت زیاد فرقی نمی کنه با یکمی تغییر می شه درستش کرد، من بیشتر از لحاظ syntax کدهاش می گم، چون اصلا از بیسیک خوشم نمی یاد!!!!!!

eAmin
05-04-2008, 13:06
سلام.

از عنوانش پیداست!

برید حالش رو ببرید....

Ultimator
07-04-2008, 23:10
خیلی ممنون امین جان مفید بود.

موفقیت عالی مضاف .

Ultimator
09-04-2008, 15:46
سلام دوستان با اينکه گفته بودم ديگه زياد چيزی نمينويسم ولی دلم طاقت نياورد دوباره اومدم خدمت کنم .:46:

در پی شکست خوردن سياست های قبلی تاپيک ( يکی کد بده بقيه بپرسن ) به اين نتيجه رسيديم که مثل اينکه به يک دوره ی آموزشی نياز است :5:

در اين راستا تصميم گرفته شد که يک دور مجموعه آموزشی کاربردی ساخت صفحات net. به صورت کاربردی و پروژه محوری در اينجا مطرح شود . دوره ی اول فکر کنم. در اين دوره آموزش های پيشرفته تری مانند ساخت يک انجمن ، فروشگاه ساده ، سايت خبری و ... نيز وجود خاهد داشت . و طی آن تکنيک های دات نت نويسی به هر دو زبان C# & VB.NET آموزش داده خاهد شد .البته اگه عمری باقی بماند و هيچ مشکلی پيش نيايد و همچنين تشخيص اينکه کسی از اين آموزش ها استفاده ميکند يا علافيم!:31:
در هر صورت دوستان علاقه مندی خود را اعلام نمايند تا اين بحث به صورت جدی پی گيری شود .
نظر خود را در اين رابطه که آموزش کجا قرار بگيرد نيز اعلام فرماييد: در ادامه ی اين تاپيک موفق يا تاپيک جديدی با نام دوره . و يا هيچکدام( قرار نگيرد !).
پيشاپيش من از جانب دوستان نظر مساعد خود را اعلام ميکنم و به اين ترتيب منتظر نظر در مورد مکان اين آموزش ميباشيم!
به احتمال فراوان اولين دوره اين آموزش بياييد انجمن بنويسيم خواهد بود

eAmin
15-04-2008, 17:43
سلام دوستان با اينکه گفته بودم ديگه زياد چيزی نمينويسم ولی دلم طاقت نياورد دوباره اومدم خدمت کنم .:46:

در پی شکست خوردن سياست های قبلی تاپيک ( يکی کد بده بقيه بپرسن ) به اين نتيجه رسيديم که مثل اينکه به يک دوره ی آموزشی نياز است :5:

در اين راستا تصميم گرفته شد که يک دور مجموعه آموزشی کاربردی ساخت صفحات net. به صورت کاربردی و پروژه محوری در اينجا مطرح شود . دوره ی اول فکر کنم. در اين دوره آموزش های پيشرفته تری مانند ساخت يک انجمن ، فروشگاه ساده ، سايت خبری و ... نيز وجود خاهد داشت . و طی آن تکنيک های دات نت نويسی به هر دو زبان C# & VB.NET آموزش داده خاهد شد .البته اگه عمری باقی بماند و هيچ مشکلی پيش نيايد و همچنين تشخيص اينکه کسی از اين آموزش ها استفاده ميکند يا علافيم!:31:
در هر صورت دوستان علاقه مندی خود را اعلام نمايند تا اين بحث به صورت جدی پی گيری شود .
نظر خود را در اين رابطه که آموزش کجا قرار بگيرد نيز اعلام فرماييد: در ادامه ی اين تاپيک موفق يا تاپيک جديدی با نام دوره . و يا هيچکدام( قرار نگيرد !).
پيشاپيش من از جانب دوستان نظر مساعد خود را اعلام ميکنم و به اين ترتيب منتظر نظر در مورد مکان اين آموزش ميباشيم!
به احتمال فراوان اولين دوره اين آموزش بياييد انجمن بنويسيم خواهد بود

سلام نیما جان:10:

شرمنده... :19: به خدا همین الان این پستت رو دیدم.:41:

اگه چنین چیزی باشه که عالیه پسر، هر وقت، تونستی حتما این کار رو بکن.:11:

در ضمن به نظر من بهتره توی همین تاپیک بحث بشه!!!!

مرسی...

Ultimator
17-04-2008, 21:35
يه تاپيک همينورا ايجاد شد که پايش رو استاد عزيز h2 جون گذاشت ، ميشه همون وسط آموزشيش هم کرد . احتمالا اون پروجه رو جايگزين همين طرح ميکنيم . پس بياييد چيز ميز بنويسيم !!!

eAmin
26-04-2008, 17:57
سلام.

بیچاره این تاپیک، حتی یه نفر هم سراغش نمی یاد!!!

Ultimator
26-04-2008, 23:18
خيلی ممنون امين جان لينک خيلی عالی بود .
من هر از گاهی يه سری ميزنم ولی نا اميد شدم !
حالا که ميبينم هنوز کسی هست شايد ...

reza22222
27-04-2008, 17:11
من می خوام یه صفحه login در سایتم داشته باشم که اطلاعات کاربران رو از بانک برداره لطفا یه نفر راهنمایی کنه باweb developer 2008 ترجیحا
خر فهم کنید لطفا

reza22222
27-04-2008, 17:13
:11::10:ultimator در ضمن ممنون به خاطر توضیحات کاملت در مورد upload

Ultimator
30-04-2008, 08:47
من می خوام یه صفحه login در سایتم داشته باشم که اطلاعات کاربران رو از بانک برداره لطفا یه نفر راهنمایی کنه باweb developer 2008 ترجیحا
خر فهم کنید لطفا

اگه ميخوای کارت آسون باشه و به خودت درد سر ندی و هيچ کدی ننويسی ! از امکانات Membership خود asp.net استفاده کن
برای اينکه خيلی راحت ديتابيست ايجاد بشه برو به Administration website که يه دکمه بالای سلوشن اکسپلورر داره .
بعد از اونجا حالت authentication رو به فرم تقيير بده .
همونجا ميتونی يه يوزر بسازی تا کارت فعلا راه بيفته
بعد يه صفحه ايجاد کن به اسم login.aspx و يک کنترل login توش بذار و مطلقا هيچ کدی براش ننويس .
بقيه کنترل های پنل لاگين رو ميتونی هرجا خاستی اضافه کنی مثلا Creat user wizard رو تو صفحه ی ثبت نام بذار و ...
اگه باز سوالی بود همينجا بپرس
اگه خاستی خودت کد بنويسی باز هم بگو تا يه نمونه بنويسم ، ولی همين چيزا کارتو راه ميندازه . و خودت هم نميتونی کدی بنويسی که کارايی و امنيتش بيشتر از اين باشه !

ادامه دارد ... !!

Bracket
30-04-2008, 12:13
تو ASP.Net Configuration هست Web Site Administration Tool از اونجا باید داخل منویه WebSite یا یه دکمه هم بالایهExplorer Solution داره . از اونجا تو منویه Security میتونی Premission ها و Role ها و درسترسی به محتویات سایتت رو تعریف کنی . این کار یه بدی بزرگ داره که دیتابیسش رو خودش میسازه و البته میشه ولی دردسرش زیاده اگه بخوای دیتابیس یوزرا رو داخل یه دیتابیس دیگه بزاری .کنترل Login هم البته تقریبا اکثر چیزاش هم Customizable هست ولی خوب یسری جزئیات رو نمیشه تغییر داد .

Ultimator
01-05-2008, 12:44
این کار یه بدی بزرگ داره که دیتابیسش رو خودش میسازه و البته میشه ولی دردسرش زیاده اگه بخوای دیتابیس یوزرا رو داخل یه دیتابیس دیگه بزاری .

کی ميگه ؟ ابزار regSql در محل نصب فريمورک در پوشه ويندوز برای همين کار ساخته شده ! حتما يه نگاهی بنداز !

.کنترل Login هم البته تقریبا اکثر چیزاش هم Customizable هست ولی خوب یسری جزئیات رو نمیشه تغییر داد .

نه اينم مشکلی نداره مگه چه چيزايی داره که بخای تغييرش بدی که نميتونی ؟ همه چيش customizable ه !

reza22222
01-05-2008, 14:38
سلام
کارهایی که گفتید انجام دادم اما در
Administration Tool
با خطای زیر روبرو میشم

Could not establish a connection to the database.
If you have not yet created the SQL Server database, exit the Web Site Administration tool, use the aspnet_regsql command-line utility to create and configure the database, and then return to this tool to set the provider.
ولی یه بار هم اتفاقی که نمی دونم چطور دیتا بیس درست شد
ضمنن وقتی میخوام یه یوزر جدید ایجاد کنم در هر حالتی پیغام زیر رو میده

Password length minimum: 7. Non-alphanumeric characters required: 1.دیگه اینکه اگه با کد نویسی هم بگی خیلی ممنون میشم

eAmin
01-05-2008, 14:46
سلام.

ارور دومی می گه باید از یه علامت یا کاراکتر ویژه و اینجور چیزها استفاده کنی، مثل این *

Ultimator
04-05-2008, 22:19
خوب بالاخره اینم میخی شد !! دوستان تاپیکو تنها نذارین که میخش خدای نکرده شل نشه !

منم بالاخره keybourd م رو عوض کردم خیالتون راحت !

eAmin
05-05-2008, 00:19
سلام.

من که چیزی بلد نیستم، و الا می ترکوندم این تاپیکو!!!!

در ضمن شما هم اگر وقت کردی بیا اینجا رو استیکی نگهدار.

BabyBoy
05-05-2008, 15:49
سلام دوستان

من واقعا خسته شدم از این که دنبال هاست رایگان Asp گشتم و به چیزی نرسیدم اگه سراغ دارید یه حالی به ما بدید
((فقط تورو خدا 500 تا لینک نزارید یه دونه باشه ولی کار کنه و آخرش پول نخواد))

مرسی

Bracket
05-05-2008, 17:17
سلام دوستان

من واقعا خسته شدم از این که دنبال هاست رایگان Asp گشتم و به چیزی نرسیدم اگه سراغ دارید یه حالی به ما بدید
((فقط تورو خدا 500 تا لینک نزارید یه دونه باشه ولی کار کنه و آخرش پول نخواد))

مرسی
بعید میدونم بتونی هاسته مجانی بتونی پیدا کنی که مثلا 2 ASP.net ساپورت کنه یا مثلا با SQL به نظر من که بعیده من تا الان ندیدم شایدم باشه .

eAmin
05-05-2008, 17:54
سلام.

خدا خیر بده این نیما رو!!!

Ultimator
06-05-2008, 21:38
سلامی دوباره

تا اینجا رو تار عنکبوت فرا نگرفته ...

شما بگید چیکار کنیم . آموزش بذاریم ؟ کتاب معرفی کنیم ؟ ابزارها و کد های مفید بذاریم ؟ همه موارد ؟ باشه . دوستان هم کمک کنند .
سوالی هم داشتید بپرسید تا یه بهونه ای باشه 4 نفر پست بدن.

راستی امین جان فعال شدنت مبارک ندیده بودم ! شما وظیفت سنگینتره من که مال انجمن روبرویی ام !

eAmin
07-05-2008, 18:28
سلام.

خدا نکنه انیجا رو تار عنکبوت بگیره...

به نظر من همش، همه ی موارد!

قربانت بشم نیما جان، شوخی می کنـــــی، از من سنگینتره یا ازتو؟؟!؟!؟!

راستی، آواتارت خیلی توپ شده.

Ultimator
07-05-2008, 22:45
شوخی می کنـــــی، از من سنگینتره یا ازتو؟؟!؟!؟!
راستی، آواتارت خیلی توپ شده.
از اونی که بالای آواتارش اسم این انجمن نوشته !:21:
قابل نداره میخای Psd انیمیشنیش رو بدم بهت ؟ !

Ultimator
07-05-2008, 22:47
با یه کتاب شروع میکنم :

ASP.NET 3.5 Unleashed
by Stephen Walther
Publisher: Sams
Pub Date: December 28, 2007
Pages: 1920 !

ASP.NET 3.5 Unleashed is the most comprehensive book available on the Microsoft ASP.NET 3.5 Framework, covering all aspects of the ASP.NET 3.5 Framework--no matter how advanced.

This edition covers all the new features of ASP.NET 3.5. It explains Microsoft LINQ to SQL in detail. It includes a chapter on the two new data access controls introduced with the ASP.NET 3.5 Framework: ListView and DataPager. With its coverage of ASP.NET AJAX, this book shows you how to take advantage of Microsoft's server-side AJAX framework to retrofit existing ASP.NET applications with AJAX functionality. It also demonstrates how to use Microsoft's client-side AJAX framework to build the web applications of the future: pure client-side AJAX applications. All code samples are written in the C# programming language. (Visual Basic versions of all code samples are included on the CD-ROM that accompanies this book.)

Take advantage of Microsoft's new database query language, LINQ to SQL, to easily build database-driven web applications

Learn how to use the new ListView and DataPager data access controls to build flexible user interfaces

Take advantage of ASP.NET AJAX when building both server-side and client-side web applications

Use the AJAX Control Toolkit to create auto-complete text fields, draggable panels, masked edit fields, and complex animations

Design ASP.NET websites

Secure your ASP.NET applications

Create custom components

Build highly interactive websites that can scale to handle thousands of simultaneous users

Learn to build a complete ASP.NET 3.5 website from start to finish–the last chapter of the book includes a sample ASP.NET 3.5 web application written with LINQ to SQL and ASP.NET AJAX

فقط میدونم کتاب فوقالعاده ایه ، من ورژن 2 اش رو دانلود کرده بودم خیلی عالی بود . هنوز به عنوان مرجع ازش استفاده میکنم. یکی از پر فروش ترین کتابای Asp.net ه .
هنوز اینو دان نکردم ولی با توجه به حجمش ( 1920 صفحه ) و سر فصل هاش ، مطمئنم کتاب خوبیه . به همه عزیزانی که امکانشو دارن توصیه میکنم دانلود کنن .
--== ( ویرایش : من هم بالاخره دانلود کردم !! عالیه ! ) ==--
سر فصل های کتاب رو هم میتونید اینجا ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 20.2 مگ (21,133,041 بایت)
زمان دانلود : دو سه روز !! (حدود 120 دقیقه با دایل آپ پر سرعت ! > 3kb )
ازین به بعد هر سوالی پرسیدین میگم برین تو این کتاب ببینین هست !!! :21:

راستی لینک دانلود داشت یادم می رفت !! مستقیم و resumable

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اگه Ebook خاصی خواستید و یا خوندید دیدید خیلی عالیه حتما بگید .
موفق باشید !

Ultimator
07-05-2008, 23:53
قبلیه خیلی خفن بود اینیکی خیلی کوچیکتره و ساده تر مناسب برای استارتر ها (مثل من)
از سری کتابهای معروف For Dummies

ویرایش ==> : این کتاب بیشتر واسه اوناییه که با asp.net آشنایی دارن و میخوان با نسخه ی 3.5 اشنا بشن . کتاب جامعی نیست

ASP.NET 3.5 For Dummies
Ken Cox
Paperback
404 pages
February 2008
£19.99 / €21.00

Did you volunteer to create a Web site for the softball team? Is it time to take your small business to the next level and let your customers shop online? Well, you can relax! ASP.NET 3.5 makes creating a dynamic site faster and cleaner than ever before, and ASP.NET 3.5 For Dummies makes it easier.

First, you’ll get an introduction to all the tools and terminology you need to understand ASP.NET. If you’ve used earlier versions of ASP.NET and Visual Web Developer, you can probably skip that part and jump right into what’s new in 3.5. You'll make friends with LINQ and SQL, create sites in Visual Web Developer 2008 Express, and much more. Before you know it, you’ll discover how to:
Integrate data, track shopping cart contents, and whisk away bugs
Create user interfaces with easy navigation
Use the ListView control for sophisticated formatting
Write LINQ queries
Add a table to a database
Create an event handler
Take advantage of the drag 'n' drop feature that lets you write less code
Put all the features to work to develop dynamic Web applications

The softball team is going to love that Web site, and your customers might enjoy shopping on your site so much that you’ll have to expand your business to fill all the orders! We can’t promise that, of course, but we’re pretty sure that ASP.NET 3.5 For Dummies will make creating Web sites easier and a lot more fun.

سر فصلها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 3.7 مگ زمان دانلود با دایل آپ پر سرعت : حدود 20 دقیقه

دانلود مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( حالا هاست مفت گیر آوردیم فرت و فرت ثبت میکنیم وآپلود ... !! )

reza22222
09-05-2008, 15:47
سلام دوستان login سایتم رو درست کردم فقط یه مشکل وقتی یوزر جدید ایجاد میکنم پسوردش باید کاراکترهایی مثل*/و... باشه وگرنه خطای زیر رو میده
Password length minimum: 7. Non-alphanumeric characters required: 1.
چطور رفعش کنم؟
دیگه اینکه قرار بود login بدون( web sit administration tool) رو هم بگید که نگفتید؟

Ultimator
09-05-2008, 16:35
سلام دوستان login سایتم رو درست کردم فقط یه مشکل وقتی یوزر جدید ایجاد میکنم پسوردش باید کاراکترهایی مثل*/و... باشه وگرنه خطای زیر رو میده
Password length minimum: 7. Non-alphanumeric characters required: 1.
چطور رفعش کنم؟
دیگه اینکه قرار بود login بدون( web sit administration tool) رو هم بگید که نگفتید؟

اها ! اینجاست که ... ! اگه کتاب Sams ASP.NET 3.5 Unleashed رو که معرفی کردم دانلود میکردین اینو نمیپرسیدین ! :21: اول دانلود کنید هر جا مشکل داشتین بگین !! :46:

شوخی کردم اگه دانلود نکردین اشکال نداره ! باید یه provider تعریف کنید یا همین provider رو تغییر بدین
میتونید از machin.config کمک بگیرید . فعلا وقت ندارم به زودی کاملتر توضیح میدم .:11: شرمنده کنکوره و هزار ....
کتاب یادتون نره ! :46:

بعدیش هم حتما به زودی ...

dogtag
09-05-2008, 17:33
آقا من می خوام 1 کتاب بخرم برای .net
یکی هم مخصوص asp .net

1- برای .net کتابی فارسی هست که هم vb رو توش آموزش بده و هم #C رو؟
2- برای هر کدوم چی رو پیشنهاد می کنید؟

جدیداً با ebook اصلاً حال نمی کنم (مخصوصاً اگر pdf باشه!)

dogtag
09-05-2008, 17:39
و لطفاً یه کتاب آموزشی برای هر کدوم به صورت chm معرفی کنید
مر#C

Ultimator
09-05-2008, 19:21
و لطفاً یه کتاب آموزشی برای هر کدوم به صورت chm معرفی کنید
مر#C

شرمنده من که کتاب فارسی نخوندم تا حالا ولی چیز خوبیه !
حالا چرا با pdf مشکل داری ؟ خوب یه pdf reader دیگه نصب کن !
حالا چون تویی واست chm ( در صورت وجود ) پیدا میکنم .

dogtag
09-05-2008, 21:53
دمت گرم
ولی جداً اگر توجه کرده باشی این Adobe Acrobat Reader یه جوریه تازه index درست و حسابی هم نداره
به هر حال ممنون و منتظرم

dogtag
09-05-2008, 21:58
2 سوال دیگه
1- با توجه به این:

Take advantage of the drag 'n' drop feature that lets you write less code

آیا ارزش داره اون For Dummies رو دانلود کنم؟

2- شما کدوم ebook رو تایید می کنی؟

3- نمی خواد فعلاً جواب بدی. شب امتحان فیزیک کی میاد انجمن!؟!؟!؟!؟!

Ultimator
09-05-2008, 22:42
2 سوال دیگه
1- با توجه به این:

آیا ارزش داره اون For Dummies رو دانلود کنم؟

2- شما کدوم ebook رو تایید می کنی؟

3- نمی خواد فعلاً جواب بدی. شب امتحان فیزیک کی میاد انجمن!؟!؟!؟!؟!

من که پشت کنکوریم امتحان ندارم ! :31: مشکل تو ه !
من sams رو پیشنهاد میکنم ! راستی برو به این آدرسها ebook های باحالی هست !
source-iran.qsh.es
source-iran.qsh.eu

ضمنا for dummies بد نیست نسبت به حجمش خوبه صبر کن یه آنالیز کنم میگم ...
ویرایش ==> : این کتاب بیشتر واسه اوناییه که با asp.net آشنایی دارن و میخوان با نسخه ی 3.5 اشنا بشن . کتاب جامعی نیست

Ultimator
09-05-2008, 22:43
اها ! اینجاست که ... ! اگه کتاب Sams ASP.NET 3.5 Unleashed رو که معرفی کردم دانلود میکردین اینو نمیپرسیدین ! :21: اول دانلود کنید هر جا مشکل داشتین بگین !! :46:

شوخی کردم اگه دانلود نکردین اشکال نداره ! باید یه provider تعریف کنید یا همین provider رو تغییر بدین
میتونید از machin.config کمک بگیرید . فعلا وقت ندارم به زودی کاملتر توضیح میدم .:11: شرمنده کنکوره و هزار ....
کتاب یادتون نره ! :46:

بعدیش هم حتما به زودی ...

سلام
برای تغییر دادن پیش فرض های کلاس membership باید یک provider ایجاد کنید .
به این صورت :

این کلاس امکانات متنوعی داره که میتونید از اون استفاده کنید
صفحات 1101 تا 1113 از کتاب sams asp.net unleashed در این مورده

reza22222
11-05-2008, 13:02
و چند سوال دیگه
1- اگه هاستی مجانی که asp رو پشتیبانی میکنه سراغ دارید معرفی کنید؟
2- نرم افزاری که بشه باهاش منو های توپ طراحی کرد ودر web developer استفاده کرد؟
3- یه مقایسه از php و asp و مزیتهایی که هر کدوم دارند ؟
خیلی ممنون

Ultimator
11-05-2008, 15:22
خیلی ممنون
راستی این کتابها که معرفی کردی حجم زیادی دارند چند تا کتاب کم حجم تر معرفی کن بشه 20 دقیقه ای دانلود کرد
چند وقتی adsl ندارم فکر ما رو هم بکن

سلام من خودم با دايل آپ دانلود کردم !
چند ساعتی بيشتر طول نميکشه

و چند سوال دیگه
1- اگه هاستی مجانی که asp رو پشتیبانی میکنه سراغ دارید معرفی کنید؟
2- نرم افزاری که بشه باهاش منو های توپ طراحی کرد ودر web developer استفاده کرد؟
3- یه مقایسه از php و asp و مزیتهایی که هر کدوم دارند ؟
خیلی ممنون

1- نميگم سرچ کنيد نميگم بگرديد فقط همين تاپيک رو کامل ميخوندين کافی بود تا اين سوال رو نپرسيد
گرچه اگه
ميگشتيد چند جای ديگه هم مطرح شده بود .

2- با خود وب دولوپر ميشه منوهای خوبی طراحی کرد . ولی اگه امکانات بيشتری ميخواين از sothink dhtml menu استفاده کنيد . اين سوال هم بارها پرسيده شده بود .

3- php از asp بهتره ، اما برای مقايسه asp.net و php بازهم ميتونيد تو همين انجمن بگرديد ، گرچه به جايی نميرسيد ! همين چيزی که کار ميکنيد رو خوب ياد بگيريد بعد به فکر ياد گرفتن يکی ديگه بيفتيد !

حالا جای شکرش باقيه واسه هر سوال يه تاپيک نزديد ! اشکالی نداره هر سوال تکراری اي خاستيد بپرسيد
ممنونم و موفق باشيد

Ultimator
15-05-2008, 11:13
سلام .
تو این قسمت میخوایم یه کنترل ولیدیتور رو خودمون بسازیم تا بتونه طول رشته ی وارد شده رو چک کنه :
کدهای این قسمت با رای اکثریت بر خلاف نظر خودم با #C نوشته خواهند شد .
ابتدا Name space های زیر رو در یک کلاس جدید که به LengthValidator.cs نام گذاری کردیم اضافه میکنیم :

بعد در فضای نامی myControls کلاس LengthValidator رو از BaseValidator به ارث میبریم ( inherit میکنیم )

و بعد یک پراپرتی ایجاد میکنیم تا حد اکثر طول رو بشه در اون set کرد .

حالا متد EvaluateIsValid را override میکنیم ( implement )

آمادست !

حالا مونده که مثل ولیدیتور های دیگه ازش استفاده کنیم :
البته با تفاوت هایی :
اولیش اینه که باید کنترل رو register کنیم . زیر دایرکتیو page این کد رو اضافه میکنیم :

و بعد کد ولیدیتور رو در مکان مناسب قرار میدیم :

کنترل textbox1 یادتون نره !

حالا این ولیدیتور خود به خود ولیدیت نمیکنه !باید به دکمه ی submit مقداری کد اضافه کنیم :

و در فرم وی بی نت :

کد کامل کلاس آماده برای کپی و پیست !! :

همونطور که میدونید کلاس های #C در پروژه های VB.Net هم قابل استفاده اند اما اگه نیاز به کد VB.net کلاس برای توصعه داشتید کافیه بگید نسخه ی vb.net اش رو هم بنویسم .
اگه سوالی نکته مبهمی یا مشکلی بود من در خدمتم . دوستان اگر هم جایی اشتباه کردم لطفا راهنماییم کنید
مرسی
موفق باشید
منبع : ندارد ! یعنی این آموزش تنها برای این سایت نوشته شده است . با استفاده از آموزش های کتاب Sams asp.net 3.5 unleashed

Ultimator
15-05-2008, 13:02
با یه مرور اجمالی به نظر کتاب خوبی میومد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید File Size: 5.917 MB
435 Pages

dogtag
15-05-2008, 16:53
آقا من وظیفه ی خودم دیدم که ازت برای تایپ این همه مطلب مفید + اون ebook تشکر کنم
ممنون

فقط 1 سوال:
اون GetControlValidationValue رو خودت تعریف کردی یا خودش تعریف شده هست؟

reza22222
15-05-2008, 19:28
:31:دوباره سلام
چطور میتونم فیلدها یی به کنترل
create user wizard
اضافه یا کم کنم ؟اصلا میشه؟

Ultimator
16-05-2008, 10:07
آقا من وظیفه ی خودم دیدم که ازت برای تایپ این همه مطلب مفید + اون ebook تشکر کنم
ممنون
فقط 1 سوال:
اون GetControlValidationValue رو خودت تعریف کردی یا خودش تعریف شده هست؟
قابل نداشت
!!!!!!!!!!!!!!
کجا تعریفش کردم کو ؟ تو چیزی دیدی ؟ یه متد از base class ی هست که کلاس ما ازش مشتق شده
یعنی Base validator تا حالا روی اسم متد ها و .. کلیک راست کردی ؟
یه گزینه هست go to definition میبره به جایی که تعریف شده چه خودت همونجا یا هرجایی از پروژه تعریف کرده باشی چه خودش از یکی از کلاسهای پایه باشه .

دوباره سلام چطور میتونم فیلدها یی به کنترل create user wizard
اضافه یا کم کنم ؟اصلا میشه؟

دوباره علیک ، با customize creat user step از روی smart tag اون . چرا نشه ؟

dogtag
16-05-2008, 10:30
دیگه زیاد وقت روی VS نمی ذارم
سخت درگیر اونم !

راستی اون html رو تونستی کاری بکنی؟

Ultimator
16-05-2008, 16:34
بنا به درخواست دوستان نسخه ی vb.net ی کلاس وليديتورمون رو هم نوشتم . ديگه کاملا واضحه :

eAmin
21-05-2008, 17:15
از اونی که بالای آواتارش اسم این انجمن نوشته !:21:
قابل نداره میخای Psd انیمیشنیش رو بدم بهت ؟ !

سلام.

ایول عزیز فعلا که ترکوندی!!!!

نه بابا....

دستت درد نکنه، ولی زیاد حال و حوصله گرافیک رو ندارم! در گیر امتحان المپیاد مهارت فنی حرفه ای هستم...:41:

با یه کتاب شروع میکنم :

فقط میدونم کتاب فوقالعاده ایه ، من ورژن 2 اش رو دانلود کرده بودم خیلی عالی بود . هنوز به عنوان مرجع ازش استفاده میکنم. یکی از پر فروش ترین کتابای Asp.net ه .
هنوز اینو دان نکردم ولی با توجه به حجمش ( 1920 صفحه ) و سر فصل هاش ، مطمئنم کتاب خوبیه . به همه عزیزانی که امکانشو دارن توصیه میکنم دانلود کنن .
--== ( ویرایش : من هم بالاخره دانلود کردم !! عالیه ! ) ==--
سر فصل های کتاب رو هم میتونید اینجا ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 20.2 مگ (21,133,041 بایت)
زمان دانلود : دو سه روز !! (حدود 120 دقیقه با دایل آپ پر سرعت ! > 3kb )
ازین به بعد هر سوالی پرسیدین میگم برین تو این کتاب ببینین هست !!! :21:

راستی لینک دانلود داشت یادم می رفت !! مستقیم و resumable

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اگه Ebook خاصی خواستید و یا خوندید دیدید خیلی عالیه حتما بگید .
موفق باشید !

به نظر منم این واقعا کتاب خوبیه، من قبلا دانلود کرده بودم، به هرکی که دانلود نکرده، من این کتاب رو توصیه می کنم.

Ultimator
21-05-2008, 18:40
سلام.
ایول عزیز فعلا که ترکوندی!!!!
نه بابا....
دستت درد نکنه ولی زیاد حال و حوصله گرافیک رو ندارم! در گیر امتحان المپیاد مهارت فنی حرفه ای هستم...
به نظر منم این واقعا کتاب خوبیه، من قبلا دانلود کرده بودم، به هرکی که دانلود نکرده، من این کتاب رو توصیه می کنم.
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام !! :20:
قربونت .
همون المپیاده که باید یه سایت نمیدونم چیچی با php به کمک css , js و یه ذره ajax تهنایی بنویسی ؟!( نمیدونم شاید هر منطقه فرق کنه مازندران که اینطور بود!)
کتاب که حرفی توش نیست .
بیشتر سر بزن نوبت توهه !
راستی امین تو بودی اومدی تو فروم من اسپم دادی ؟ ! میخوای بنت کنم ؟!!!

dogtag
21-05-2008, 18:55
آقا قضیه المپیاد چیه؟
به نظر که راحت بود. من هم می تونم بیام؟

Ultimator
22-05-2008, 00:21
آقا قضیه المپیاد چیه؟
به نظر که راحت بود. من هم می تونم بیام؟
چیز خاصی نیست یه چند وقت پیش معاون فنی و حرفه ای اینجا زنگ زد بهم گفت شرکت میکنی منم گفتم نه اینجور جاها افت داره من بیام تازشم بیام php بنویسم ؟ عمرا !! :31:

نمیدونم تو تهران چطوریه اصلا استانی بود یا کشوری ! از امین بپرس

reza22222
22-05-2008, 10:34
سلام سلام!!!!!!
دوباره اومدم با سوال
میشه با web developer یک سرچ واسه سایت درست کرد هر کی یاد داره یاری برسونه؟
mer30

dogtag
22-05-2008, 10:49
امین تو این تاپیک زیاد میاد
اگر صدای من رو داری، بگو تو تهران هم همینه؟ چجوری بریم توش؟
اگر قبول شیم امکانش هست بتونیم کنکور رو بپیچونیم؟
(آخرش 1 چیزی اختراع می کنم که برم خوارزمی و کنکور ندم!)

Bracket
22-05-2008, 11:21
سلام سلام!!!!!!
دوباره اومدم با سوال
mer30
سرچ رو چی برای چی , چطوری . رو دیتا بیس ؟

Bill Gates
22-05-2008, 11:30
ultimator : آقا واسه ما 13 ساله ها هم المپیاد هست؟؟ یا اینکه نــــــه؟ :-(

امین تو این تاپیک زیاد میاد
اگر صدای من رو داری، بگو تو تهران هم همینه؟ چجوری بریم توش؟
اگر قبول شیم امکانش هست بتونیم کنکور رو بپیچونیم؟
(آخرش 1 چیزی اختراع می کنم که برم خوارزمی و کنکور ندم!)

هر چی اختراع کنیم قبوله؟؟ :دی

تشکر//

dogtag
22-05-2008, 11:41
باید اونجا مقام بیاره
معمولاً دیده شده که اختراعاتی که با اونها میشه کار معلولین رو راه انداخت، مقام آورده

Bill Gates
22-05-2008, 11:44
حالا ما فکرمون به این چیزا نمیرسه الان که اینقدر اختراع واسه معلولین شده که چیزی نمونده مثل ما شدن تنها یه چیز منونده ....
اختراعات کامپیوتری یا روبات اینا قبوله؟ :دی

dogtag
22-05-2008, 11:50
اون ها هم امکان داره قبول بشه ولی احتماش کمه (از بس که برای تکنولوژی ارزش قائل اند!)

Bill Gates
22-05-2008, 12:09
ایده هم امکان قبولیش هست؟ یعنی طرف میاد یه سایتی میزنه که یه ایده جدید
این چی؟ ( اینم همون جریان تکنولوژی هستش؟ )

تشکر// :دی

Ultimator
22-05-2008, 12:23
ای بابا یکی یه چیزی گفت !! بحث تاپیک چیه ؟ ASp.NeT اونوقت دارین از المپیاد میگین ؟! محسن خان دست به کار شو !!!

بابا یه چیزی بود ! فکر کنم مهلتش هم تموم شد اونقدر هم سطحش بالا نبود که بشه کنکور رو پیچوند ( اگه بود میومدم پیشتون php یاد بگیرم !)

من خوارزمی تا مرحله استانی رفتم کلا سطحش پایینه یه پروژه خفن حسابی تکونش میده یکی از دوستام یه پردازش گرافیکی نوشت مقام کشوری اورد .

امیر تو اگه زودتر میگفتی معرفیت میکردم ولی فکر کنم دیر شده میپرسم با پخ میگم بهت .
لطفا تاپیک الودی نکنید امیدوارم پستهامون پاک شه aqua کجـــــــــایی !!

دوباره اومدم با سوال

اگه از بانکه با sql query میشه

dogtag
22-05-2008, 19:22
شرمنده که من دخالت می کنم ولی سرچ همینجوری الکی نیست که بگی 1 سرچ بذار بالای سایت
باید هدف دقیقاً معلوم باشه
چی سرچ بشه و از کجا؟

hno
23-05-2008, 13:13
سلام
لطفا لینک کتاب آموزشی Asp.net2 رو بدین . آیا کامل است و بعد خواندن می شه یه سایت حرفه ای ساخت ؟

باتشکر

Bill Gates
23-05-2008, 14:41
من یهو گذرم به اینجا افتاد که این رو خوندم
خوب اینطور که بود هر کی میرفت یه کتاب میخوند میشد ASP.net2 - حالا من چیزی نمیگم خود Ultimator اوکی میکنه :دی >> :31:

تشکر//

hno
24-05-2008, 05:24
سلام
لطفا لینک کتاب آموزشی Asp.net2 رو بدین . آیا کامل است و بعد خواندن می شه یه سایت حرفه ای ساخت ؟

باتشکر

Ultimator
25-05-2008, 13:31
سلام
همون کتابی که برای 3.5 معرفی شده کارتون رو راه میندازه .. کتاب مرجعیه و میشه چیز یاد گرفت .
فقط از چندتا از ویژگیاش استفاده نکنید میشه 2 !

اما برای حرفه ای کار کردن با یکی دوتا کتاب کارتون راه نمیفته Msdn و تجربه هم خیلی نقش مهمی دارند

dogtag
25-05-2008, 18:00
(خیلی به اینجا مربوط نمیشه)
آقا نیما، اون MySQL for Dummies خیلی خوب بود، نصفش رو خوندم.
chm ش رو پبدا نکردی؟

راستی آخر فروم باز شدنم مبارک!

reza22222
26-05-2008, 09:09
منظورم از سرچ هر دو نوع یعنی سرچ داخل خود سایت(موضوعات و محتویات سایت) وسرچ در وب است ؟

Bracket
26-05-2008, 09:36
منظورم از سرچ هر دو نوع یعنی سرچ داخل خود سایت(موضوعات و محتویات سایت) وسرچ در وب است ؟
خوب سرچ در اینترنت قضیش خیلی فرق میکنه . من توصیه میکنم از اسکریپت سرچ گوگل استفاده کنید تو سایتتون .
ولی در مورد سرچ در محتویات سایت خوب باید داخل دیتا بیستون سرچ کنید که باید کوئری بزنید برای سرچ های مختلف ورویه فیلد ها و تیبل های مختلف .

reza22222
26-05-2008, 18:40
همون اسکریپت سرچ گوگل رو بگید ودر مورد سرچ در سایت هم بیشتر توضیح بدید؟

Ultimator
27-05-2008, 16:53
سرچ گوگل که html ـه به این تاپیک مربوط نمیشه سرچ تئ سایت هم بستگی داره محتوای سایت رو کجا ذخیره کنید

reza22222
28-05-2008, 07:45
محتویات بطور معمول کجا ذخیره میشوند ؟شما همون بگید؟ اگه خیلی طولانی میشه کتابی سایتی چیزی معرفی کن؟سرچ گوگل رو از کجا گیر بیارم؟

Ultimator
28-05-2008, 08:37
معمولا در دیتابیس ذخیره میشن
برای سرچ در دیتابیس باید از یه دستور SQL استفاده کنید که آخرش میگید :

البته اولای تاپیک رو ببینید یه توضیح در مورد SQL میبینید

eAmin
01-06-2008, 18:03
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام !! :20:
قربونت .
همون المپیاده که باید یه سایت نمیدونم چیچی با php به کمک css , js و یه ذره ajax تهنایی بنویسی ؟!( نمیدونم شاید هر منطقه فرق کنه مازندران که اینطور بود!)
کتاب که حرفی توش نیست .
بیشتر سر بزن نوبت توهه !
راستی امین تو بودی اومدی تو فروم من اسپم دادی ؟ ! میخوای بنت کنم ؟!!!

سلام دوستان...:10::10::10::10:

توی همین مایه ها...

آره توی هر استان فرق می کنه، من رفتم که امتحان بدم، خب... وقتی رفتم نشستم، دیدم یه چندتا ورقه پیشم گذاشتن گفتن این رو طراحی کن، به نوع طراحیش نگاه کردم د یدم فقط فریم و marquee داشت..... خلاصه حالم به هم خورد!!! کاش لااقل همون css یا جاوا می داشت، دیدم اینجوریه، آمدم خونه و پشت سرم رو هم نگاه نکردم!!!!!

همونطور که گفتی وا قعا افت داره...
-----

من که مثل شما بلد نیستم....:20:

آره من بودم، اجازه ی ما توی دست شماست:31:

Ultimator
01-06-2008, 19:00
بابا مازندران خیلی پس با کلاس تر بود ! داینامیک (PHP ) بود + ajax و js و css و ...
راستی کم پیدایی ..
بازم اونجا بیا !

dogtag
15-06-2008, 09:29
آقا این تاپیکت مرده (مرد نیست ها. Mordه)
دیگه این sticky اش رو بککن :خنده با صدای بلند

Ultimator
15-06-2008, 18:06
الان کجا زنده است ؟! استایکیشو بکنم ؟ نشونت میدم ! واسا کنکور تموم شه ! تازه اینجا مرجعه بحثی هم توش نباشه همیشه واسه همه مفیده !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
جواب پایینی !!
به به امین بالاخره اومدی ؟
خب به من چه کسی تحویل نمیگیره !
صبر کن یه ماه دیگه میان درخواست میدن
Please translate the last post for us .. We dont understand persian !! this dscustion is very helpfull and is unique in the world !!

بعد من میام میگم نه آقا نمیشه برو خونتون !
اون میگه
What ?
بعد بن میشه !

چی گفتی ثبت نام نکردی ؟ یعنی چی جا موندی ؟

------------------
جواب دوتا پست پایین تر !!
مسیح مهندس جان آخه کدهایی که مینویسم زبونش فارسیه ؟!!
کدها رو میبینن میگن توضیحاتش رو ترنسلیت کن !!

eAmin
15-06-2008, 18:14
سلام به همگی...

بالاخره ما هم بر گشتیم.

مسیح:
جان من این تاپیک رو دیگه مسخره نکن خــــب.:20:

راستی نیما، چرا بیکار نشستی؟؟!! زودباش بیا که اوضاع تاپیک خیطه!!! همین کارا رو می کنین که همه می یان تاپیک رو مسخره می کنن!!!:29:

باشه، نوبت ما هم می رسه...........:5:
-------

ببخشید، پست بالایی رو ندیدم! راستی خوش به حالت که ثبت نام کردی واسه کنکور، من که جا موندم!!!
--------

بالایی:

آره جا موندم، یعنی ثبت نام نکردم دیگه...

dogtag
15-06-2008, 18:46
شرمنده که مسخره کردم
ولی اینها لازم ه
نگاه کن الان چقدر پویا شدید. ما بهش می گیم استارت

نیما اون دیالوگت خیلی خیلی خیلی با حال بود
هنوز هم تو کف اش ام که اونی که زبونش رو نفهمیده، از کجا فهمیده که مفیده و unique ؟

موفق باشید
امیدوارم فعال بشید که ما هم استفاده کنیم

Ultimator
09-07-2008, 09:04
تا حالا دیده بودین تاپیک مهم پایین بره نبینینش ؟ !! :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب مثل اینکه اومد بالا !

... دوستان ادامه میدیم .....

eAmin
09-07-2008, 11:40
سلام.

راستی چه بلایی به سر این تاپیک اومده بود؟ یعنی پایین رفته بود یا غیبش زده بود، رفته بود توی ترش؟؟؟؟

masoud_razor
09-07-2008, 22:48
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت

اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به

همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با

اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم

اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است

كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به

استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های

خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار

ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه

این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions

برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده

از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء

نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .

۲- استفاده بهینه از Memory

در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در

حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است

اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT

هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .

این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است

كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .

۳- خرج اضافی ندارید !

مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید

باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه

در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب

یا خرج اضافی در كار نیست .

۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت

در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این

DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز

به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در

مورد MySQL مقاله ای نوشتم .

۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java

از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های

این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری

دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .

۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر

تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing

نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .

OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP

ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای

رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .

۷- اجرا بر روی Platform های مختلف

درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه

بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه

ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در

سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .

اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص

هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك

مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود

dogtag
09-07-2008, 23:09
ممنون masoud_razor جان که از PHP دفاع کردی
این مطلبت مال چه سالی بود ؟!؟!؟ :دی

فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی.
آخه اینجا ASP.net ه و با این که طرف دار 100% PHP هستم، ولی اعتراف می کنم که ASP.net از PHP بالا تره!

به هر حال ممنون

eAmin
10-07-2008, 10:47
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت

اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به

همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با

اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم

اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است

كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به

استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های

خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار

ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه

این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions

برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده

از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء

نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .

۲- استفاده بهینه از Memory

در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در

حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است

اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT

هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .

این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است

كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .

۳- خرج اضافی ندارید !

مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید

باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه

در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب

یا خرج اضافی در كار نیست .

۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت

در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این

DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز

به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در

مورد MySQL مقاله ای نوشتم .

۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java

از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های

این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری

دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .

۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر

تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing

نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .

OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP

ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای

رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .

۷- اجرا بر روی Platform های مختلف

درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه

بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه

ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در

سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .

اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص

هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك

مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود

سلام.

اگه اشتباه نکنم من همین پست شما رو توی یه تاپیک دیگه دیده بودم!

نیازی نیست یه پست رو دوبار اون هم در جاهای مختلف که اصلا ربطی به موضوع این تاپیک نداره، رو تکرار کنید.

devil_ff2008
10-07-2008, 15:05
سلام دوستان
جدیدا من وقتی یه کد Asp.net مینویسم باز نمیکنه
همون کدی که قبلا اجرا میشد الان اجرا نمیشه
خودم فکر میکنم اشکال از IIS باشه

Ultimator
10-07-2008, 15:34
همون کدی که قبلا اجرا میشد الان اجرا نمیشه
حتما خطایی چیزی میده !!

اگه اشتباه نکنم من همین پست شما رو توی یه تاپیک دیگه دیده بودم!
نیازی نیست یه پست رو دوبار اون هم در جاهای مختلف که اصلا ربطی به موضوع این تاپیک نداره، رو تکرار کنید.
بحث دوتا سه تا نیست !

دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت...
هرچی شما بگی فقط جون من کوتاه بیا !

این مطلبت مال چه سالی بود ؟!؟!؟ :دی
سال 30 -31 البته من اینو 2000 دیدم این مطالب بود مارو asp زده نمود ! دقیقا عین همین متن یادمه ..

سلام.

راستی چه بلایی به سر این تاپیک اومده بود؟ یعنی پایین رفته بود یا غیبش زده بود، رفته بود توی ترش؟؟؟؟
به تیر غیب گرفتار شده بود !!!
اشتباها ! ضمن حفاری زدیم یکی از سیماش پاره شد برق رفت ! :31:از بالا افتاد پایین !

devil_ff2008
10-07-2008, 16:32
حتما خطایی چیزی میده !! آره
مثلا وقتی این کد رو با نت پد مینویسم

این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و وقتی با Vs مینویسم ارور نمیده ولی هیچیم نمیاد :
Internet Explorer cannot display the webpage

eAmin
12-07-2008, 17:00
آره
مثلا وقتی این کد رو با نت پد مینویسم

این ارور رو میده

و وقتی با Vs مینویسم ارور نمیده ولی هیچیم نمیاد :
Internet Explorer cannot display the webpage

سلام.

فکر کنم، با یه همچین چیزی مشکلت حل بشه...

البته قبل از همه ی کدها بزارش.

negar13
12-07-2008, 17:40
سلام دوستان كسي هاست مجاني سراغ نداره كه از asp 2 و ايميل پشتيباني كنه؟ 10 مگا بايت كافيه و سرعت اپلود خوبي داشته باشه ؟؟؟

eAmin
12-07-2008, 17:56
سلام.

ایمیلش رو نمی دونم ولی توی همین تاپیک اگه بگردی یه چیزایی پیدا می کنی...

devil_ff2008
12-07-2008, 18:09
سلام.

فکر کنم، با یه همچین چیزی مشکلت حل بشه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته قبل از همه ی کدها بزارش.
نشد
:19:
خواهش میکنم کمک کنید
فردا پروژه دارم

eAmin
12-07-2008, 18:26
سلام.

به نظرم فکر کنم مشکل از همون IIS باشه چون منم همین مشکل رو داشتم! وقتی با iis اجرا می کردم به همین مشکل بر می خوردم، ولی وقتی با ویژوال اجرا می کردم، درست کار می کرد.

من هم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست.
-------

راستی فریم ورک 2 نصبه؟؟

devil_ff2008
12-07-2008, 18:37
سلام.

به نظرم فکر کنم مشکل از همون IIS باشه چون منم همین مشکل رو داشتم! وقتی با iis اجرا می کردم به همین مشکل بر می خوردم، ولی وقتی با ویژوال اجرا می کردم، درست کار می کرد.

من هم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست.
-------

راستی فریم ورک 2 نصبه؟؟
آره
ویندوزم ویستاست

diamond2004
24-07-2008, 21:05
سلام

من یک منوی خیلی ساده فقط با استفاده از تگ a در masterpage سایتم ساختم ولی یکی از این لینک ها به صفحه ای داخل فولدر admin اشاره میکنه و وقتی من این لینک رو مزنم صفحه admin.aspx باز میشه ولی اینبار اگر روی هر کدوم دیگه از لینک ها بزنیم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و ایراد میگیره چیکار کنم؟

Ultimator
26-07-2008, 01:56
سلام

من یک منوی خیلی ساده فقط با استفاده از تگ a در masterpage سایتم ساختم ولی یکی از این لینک ها به صفحه ای داخل فولدر admin اشاره میکنه و وقتی من این لینک رو مزنم صفحه admin.aspx باز میشه ولی اینبار اگر روی هر کدوم دیگه از لینک ها بزنیم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و ایراد میگیره چیکار کنم؟
من دقیقا متوجه مشکلتون نشدم بقیه لینکها به کجا میرسند ؟

nasim_sharbat
27-07-2008, 09:51
سلام
من یه برنامه تحت وب با #c دارم که می خوام قابلیت ارسال ایمیل و Sms رو بطور خود کار داشته باشه...
باید واسشون کد خاصی بنویسم یا باید سرویس خاصی بخرم .....؟

nasim_sharbat
27-07-2008, 10:59
یه سوال دیگه تو #C؟
چطوری میتونم برنامم رو بطور کامل ببرم روی یه سیستم دیگه؟یعنی هم دیتا بیس و هم سورس برنامه رو...
دیتا بیس رو می دونم تقریبا...
برای سورس برنامه هم نمیدونم باید کل solution رو ببرم یا ....؟
یه سری تنظیمات iis هم داره که نمی دونم....
قبلا از راهنماییتون ممنون...

samaram
28-07-2008, 19:14
سلام. من با تصاوير توي asp.net مشكل دارم. هر تصويري كه توي صفحم قرار ميدم موقع طراحي ديده ميشه اما وقتي debug مي كنم نشون نميده! گاهي هم با يه ضربدر قرمز نشون ميده. مشكل دومش هم اينه كه وقتي توي properties توي قسمتي كه مي خوام آدرس تصوير رو مشخص كنم تنها پوشه اي كه براي انتخاب تصوير در اختيارم ميذاره پوشه ي App_Data هستش. اگه همون لحظه برم يكي از تصاوير سيستمم رو به اين پوشه كپي كنم ، اگه دات نت رو كلا نبندم و دوباره باز كنم توي پوشه ي App_Data نشونش نميده!
احساس مي كنم! مشكل از اينجاست كه پوشه ي پروژم توي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايجاد نميشه اصلا!! توي mydocument و توي پوشه اي بنام Project ايجاد ميشه
ميشه راهنماييم كنين؟ از دات نت 2005 استفاده مي كنم

Ultimator
29-07-2008, 18:35
من یه برنامه تحت وب با #c دارم که می خوام قابلیت ارسال ایمیل و Sms رو بطور خود کار داشته باشه...
باید واسشون کد خاصی بنویسم یا باید سرویس خاصی بخرم .....؟

برای ایمیل کدش همه جا هست ! 
sms رو نمیدونم و میدونم که یه چیزهای خاصی فراپروگرمینگ لازم داره ! 

یه سوال دیگه تو #C؟
چطوری میتونم برنامم رو بطور کامل ببرم روی یه سیستم دیگه؟یعنی هم دیتا بیس و هم سورس برنامه رو...
دیتا بیس رو می دونم تقریبا...
برای سورس برنامه هم نمیدونم باید کل solution رو ببرم یا ....؟
یه سری تنظیمات iis هم داره که نمی دونم....
قبلا از راهنماییتون ممنون...

کل فایلهای برنامه .. همین  تنظیمات خاصی نداره 
دیتابیس هم باید اتچ بشه 

Ultimator
29-07-2008, 19:18
ام. من با تصاوير توي asp.net مشكل دارم. هر تصويري كه توي صفحم قرار ميدم موقع طراحي ديده ميشه اما وقتي debug مي كنم نشون نميده! گاهي هم با يه ضربدر قرمز نشون ميده. مشكل دومش هم اينه كه وقتي توي properties توي قسمتي كه مي خوام آدرس تصوير رو مشخص كنم تنها پوشه اي كه براي انتخاب تصوير در اختيارم ميذاره پوشه ي App_Data هستش. اگه همون لحظه برم يكي از تصاوير سيستمم رو به اين پوشه كپي كنم ، اگه دات نت رو كلا نبندم و دوباره باز كنم توي پوشه ي App_Data نشونش نميده!
احساس مي كنم! مشكل از اينجاست كه پوشه ي پروژم توي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايجاد نميشه اصلا!! توي mydocument و توي پوشه اي بنام Project ايجاد ميشه
ميشه راهنماييم كنين؟ از دات نت 2005 استفاده مي كنم

شما اگه عکس ها رو خیلی ساده بصورت folder/file.jpg آدرس دهی کنید هیچ مشکلی برای نمایش ندارند 
خب شما باید توی همون سولوشن پوشه اضافه کنید یعنی رو پروجه کلیک راست بعد new folder برای اضافه کردن عکس به اون هم کلیک راست و add existing item  یا اینکه فایلها رو به داخل سولوشن درگ کنید 
نیازی نیست که تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  چیزی ایجاد بشه 

nasim_sharbat
05-08-2008, 12:29
برای ایمیل کدش همه جا هست !
sms رو نمیدونم و میدونم که یه چیزهای خاصی فراپروگرمینگ لازم داره !

کل فایلهای برنامه .. همین تنظیمات خاصی نداره
دیتابیس هم باید اتچ بشه

ممنون از راهنماییت
ولی منظورم فقط انتقال نیست...در واقع می خوام برنامم رو روی یک سیستم دیگه نصب کنم...قبلا یه بار با راهنمایی کسی انجامش دادم،ولی حالا نمی دونم.یادمه یه چیزایی تو مایه های virtual machin یا یه همچین چیزایی باید نصب می کردیم...در این مورد چیزی می دونین؟

Ultimator
05-08-2008, 12:50
ممنون از راهنماییت
ولی منظورم فقط انتقال نیست...در واقع می خوام برنامم رو روی یک سیستم دیگه نصب کنم...قبلا یه بار با راهنمایی کسی انجامش دادم،ولی حالا نمی دونم.یادمه یه چیزایی تو مایه های virtual machin یا یه همچین چیزایی باید نصب می کردیم...در این مورد چیزی می دونین؟
خب یه پروژه setup درست کنید براش
virtual machin رو نمیدونم !

mj.bahonar
07-08-2008, 12:28
با تشکر از دوستان اگه می تونید نحوه ی ارتباط با sql server از طریق asp.net را مفصل برای توضیح دهید
یا یک url و آموزش asp.net به من معرفی کنند

naser_feb8646
07-08-2008, 19:07
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1- چجوری می تونم یه مقداری از پایگاه داده را به یک متغیر نسبت بدم؟؟
2- اگر می شه لطفی کنید و شی سشن (Session) یه توضیح کامل بدین؟
ببخشید اگر سوالام خیلی ابتدایی هست

شاهزاده خانوم
08-08-2008, 02:00
سلام بچه ها
يك سوال دارم با توجه به اينكه من اصلا كلا از برنامه نويسي سر در نمي آورم ميتونم asp.net رو ياد بگيرم ؟
خواهش ميكنم جوابم رو يكي بده برام خيلي مهمه.

safaei_pw
08-08-2008, 10:20
سلام
من امروز اولين روزيه كه عضو شدم به پيشنهاد يك دوست
من دارم طراحي وب تو محيط دات نت كار ميكنم البته من خودم قبلا با vb كاركردم اما اين يك تجربه ديگه است كه خيلي خيلي دلم ميخواد چيزهاي زيادي ياد بگيريم
پيشنهاد ميكنم كه مطالب رو طبقه بندي يا سطح بندي بكنيم اين كار باعث ميشه هر كسي راه خودشو دنبال كنه
البته بخش سئوالات هم خيلي خيلي جالب و جذابه و منتها سئوالات بايد طوري مديريت بشن كه كسايي هم سئوال براشون مطرح نشده از اون چيزي ياد بگيرند منظورم اينه سئوالات طوري مطرح بشند كه اول فهميده بشند بعد پاسخ هم داده بشه
اول تشكر ميكنم بعد خوشحاليم رو اعلام ميكنم كه دارم وارد جمع دوستايي ميشم كه هدفشون ياد دادن و ياد گرفتنه
خدا همتونو نگه داره :D

safaei_pw
08-08-2008, 10:23
سلام دوباره
نميشه نوشته هاي جديد بالاتر باشند؟
مرسي

safaei_pw
08-08-2008, 10:46
سلام بچه ها
يك سوال دارم با توجه به اينكه من اصلا كلا از برنامه نويسي سر در نمي آورم ميتونم asp.net رو ياد بگيرم ؟
سلام
من هم عضو جديدم واسه همين دلم ميخواد هر كمكي ميتونم بكنم.
تا جايي كه من ياد گرفتم محيط net. فقط يك محيط ويرايشگر بسيار قدرتمنده كه مي شه در اين محيط پروژه هايي رو طراحي و توليد كرد.
اين پروژه هاي دو دسته اند يك سري وب و يا سايت و يا در حجم عظيم پورتال باشند و يا برنامه هاي روميزي يا Application dectop هستند.
جالب اينجاست كه در تهيه هر كدوم از اين پروژه ها مهم نيست كه به چه زباني تسلط دارين هر بخش از پروژه ميتونه به يك زباني باشي زبانهايي كه دراين محيط پشتيباني ميشند همون زبانهاي ويژوال مي باشند. مثل بيسيك و يا سي شارپ و ....
اول بايد برنامه نويسي به يكي از اين زبونها رو بلد باشين. شما كدوم زبون رو بلدين و يا اينكه كدوم رو ميخواين ياد بگيرين من پيشنهادميكنم اگه زبوني رو بلذ نيستين ميتونيد از vb شروع كنين.
اگه كمكي هم براومد خوشحال ميشم
ارادتمند شما صفائي

Ultimator
08-08-2008, 16:59
سلام 

با تشکر از دوستان اگه می تونید نحوه ی ارتباط با sql server از طریق asp.net را
مفصل برای توضیح دهید
یا یک url و آموزش asp.net به من معرفی کنند
 تو صفحات اول تاپیک میتونید پیدا کنید 

سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1- چجوری می تونم یه مقداری از پایگاه داده را به یک متغیر نسبت بدم؟؟
2- اگر می شه لطفی کنید و شی سشن (Session) یه توضیح کامل بدین؟
ببخشید اگر سوالام خیلی ابتدایی هست
 خب برای اولی اگه فقط همون یه مقدار رو میخواید با یه سلکت مناسب میتونید اون رو بوسیله یه دیتا ریدر بخونید . روش کار هم تو صفحات دوم یا سوم همین تاپیک پیدا میشه 
برای سشن هم اگه بتونم یه لینکی یا مطلبی معرفی میکنم 

سلام بچه ها
 بله چندان سخت نیست 
یکمی علاقه + پشتکار 
بهتره اول مبانی طراحی وب رو هم یاد بگیرید تا به مشکل بعدها بر نخورید 
همین سایت هم میتونه مرجع خوبی باشه 

سلام
من امروز اولين روزيه كه عضو شدم به پيشنهاد يك دوست
من دارم طراحي وب تو محيط دات نت كار ميكنم البته من خودم قبلا با vb كاركردم اما اين يك تجربه ديگه است كه خيلي خيلي دلم ميخواد چيزهاي زيادي ياد بگيريم
پيشنهاد ميكنم كه مطالب رو طبقه بندي يا سطح بندي بكنيم اين كار باعث ميشه هر كسي راه خودشو دنبال كنه
البته بخش سئوالات هم خيلي خيلي جالب و جذابه و منتها سئوالات بايد طوري مديريت بشن كه كسايي هم سئوال براشون مطرح نشده از اون چيزي ياد بگيرند منظورم اينه سئوالات طوري مطرح بشند كه اول فهميده بشند بعد پاسخ هم داده بشه
اول تشكر ميكنم بعد خوشحاليم رو اعلام ميكنم كه دارم وارد جمع دوستايي ميشم كه هدفشون ياد دادن و ياد گرفتنه
خدا همتونو نگه داره :D
 خیلی خوش اومدید دوست گرامی 
این تاپیک برای سوالات کوچیکیه که ممکنه برای همه پیش بیاد من سعیم رو میکنم تا یه دسته بندی انجام بدم 
اگه سوال مهمتری دارید میتونید به راحتی تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالتون رو بپرسید :) 
هدف همه اینجا یاد گرفتن و یاد دادنه 

سلام دوباره
نميشه نوشته هاي جديد بالاتر باشند؟
مرسي
 منظورتون تو همین فرومه ؟ تو تنظیمات کاربری جایی هست که این رو مشخص میکنه اگه پیدا نکردید شخصا بگید راهنماییتون کنم 

سلام
من هم عضو جديدم واسه همين دلم ميخواد هر كمكي ميتونم بكنم.
تا جايي كه من ياد گرفتم محيط net. فقط يك محيط ويرايشگر بسيار قدرتمنده كه مي شه در اين محيط پروژه هايي رو طراحي و توليد كرد.
اين پروژه هاي دو دسته اند يك سري وب و يا سايت و يا در حجم عظيم پورتال باشند و يا برنامه هاي روميزي يا Application dectop هستند.
جالب اينجاست كه در تهيه هر كدوم از اين پروژه ها مهم نيست كه به چه زباني تسلط دارين هر بخش از پروژه ميتونه به يك زباني باشي زبانهايي كه دراين محيط پشتيباني ميشند همون زبانهاي ويژوال مي باشند. مثل بيسيك و يا سي شارپ و ....
اول بايد برنامه نويسي به يكي از اين زبونها رو بلد باشين. شما كدوم زبون رو بلدين و يا اينكه كدوم رو ميخواين ياد بگيرين من پيشنهادميكنم اگه زبوني رو بلذ نيستين ميتونيد از vb شروع كنين.
اگه كمكي هم براومد خوشحال ميشم
ارادتمند شما صفائي
 ممنونم از شما 

persian-balouch
09-08-2008, 09:54
سلام دوستان،
یک سوال:Session بهتره یا Cookie?(برای وقتی که کاربر توسط فرم وارد شده و وقتی به یه صفحه دیگه میره مجبور نشه دوباره وارد شه؟؟؟)
هر کدوم بهتر و امن تره آموزش همون رو بزارین:D:D:D:D:D
فعلا بدرود...

nasim_sharbat
10-08-2008, 12:39
خب یه پروژه setup درست کنید براش
virtual machin رو نمیدونم !

ممنون از راهنماییتون...

JavadNoee
10-08-2008, 18:43
سلام به همه دوستان. من یه مشکل تو VisualStudio دارمو کسی هست کمک کنه؟
تو #C زمان طراحی سایت چه جوری می شه پیغام داد؟ آخه MessageBox.Show مربوط به System.windows.form هستش که زمان طراحی سایت نمی شه ازش استفاده کرد.

eAmin
10-08-2008, 19:15
سلام به همه دوستان. من یه مشکل تو VisualStudio دارمو کسی هست کمک کنه؟
تو #C زمان طراحی سایت چه جوری می شه پیغام داد؟ آخه MessageBox.Show مربوط به System.windows.form هستش که زمان طراحی سایت نمی شه ازش استفاده کرد.

سلام.

خب طبیعی هست، که کار نکنه، چون ASP.NET سمت سرور هست، و نمی تونه کنترلی روی مرورگر داشته باشه، برای همین از زبانهای سمت کاربر مثل جاوااسکریپت استفاده می کنن.

naser_feb8646
12-08-2008, 20:00
خب برای اولی اگه فقط همون یه مقدار رو میخواید با یه سلکت مناسب میتونید اون رو بوسیله یه دیتا ریدر بخونید . روش کار هم تو صفحات دوم یا سوم همین تاپیک پیدا میشه
برای سشن هم اگه بتونم یه لینکی یا مطلبی معرفی میکنم

ultimator عزیز ما هنوز منتظر هستیم

persian-balouch
13-08-2008, 08:06
سلام،
یه کد برای ذخیره اطلاعات از فرم به دیتابیس پیدا کردم میزارم(خودم به چند تا مشکل بر خوردم که الان جزئیات درست یادم نیست.....بعدا می گم)

nasim_sharbat
16-08-2008, 09:43
من دارم یه نرم افزار می نویسم.توش می خوام از سرویس smsاستفاده کنم.هم dll داره هم web service.فرقش چیه؟از کدوم باید استفاده کنم؟در ضمن برنامم هم تحت وب نوشتم.لطفا راهنماییم کنید...

nasim_sharbat
16-08-2008, 10:13
میشه توی یک حلقه بین تکرار ها یک زمان دلخواه فاصله ایجاد کرد.مثلا بعد از هر بار تکرار 1 دقیقه صبر کنه و بعد تکرار بعدی انجام بشه...مثلا دستور wait داریم؟(#C)

dogtag
16-08-2008, 11:10
میشه این dll و web service رو share کنی؟
ممنون می شیم.

naser_feb8646
16-08-2008, 11:22
سلام دوستان

می خواستم بدونم چطور می شه یه مقداری رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و در کنترل Hyperlink قرار بدم:40:

naser_feb8646
17-08-2008, 21:12
سلام دوستان

می خواستم بدونم چطور می شه یه مقداری رو از بانک اطلاعاتی بگیرم و در کنترل Hyperlink قرار بدم:40:

بابا تو رو به خدا یکی جواب ما رو بده:19::19::19:

Ultimator
18-08-2008, 19:02
سلام دوستان

خب قبلا گرفتن مقدار از دیتابیس بحث شد.. شما میتونید خیلی ساده مقداری که گرفتید رو به عنوان text یا navigateurl اون قرار بدید یا با فرمت دادن چیزی که میخواید رو بدست بیارید .. نمیشه جواب قاطع داد بستگی داره میخواین چیکار کنین

naser_feb8646
18-08-2008, 22:03
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه ولی می خواستم بپرسم چطور می تونم صفحاتم رو طراحی کنم که تو هر
مانیتور و با هر رزولوشونی به یه شکل نمایش داده بشه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو رو به خدا زود جوابم رو بدین

Ultimator
18-08-2008, 22:36
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه ولی می خواستم بپرسم چطور می تونم صفحاتم رو طراحی کنم که تو هر
مانیتور و با هر رزولوشونی به یه شکل نمایش داده بشه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینا ربطی به asp.net نداره اینا به طراحی استاتیکتون ربط داره باید یه سری استانداردها رو رعایت کنید و از css به درستی استفاده کنید

jabdon
18-08-2008, 22:40
سلام
همگی خسته نباشید.

می خواستم اگه میشه یه چنتا Css خوب و کامل معرفی کنین یا لینک بدین دانلود کنم . برای پروژه می خوام .
اگرم مستر پیج آماده و زیبا دارین زحمتشو بکشین .(در رابطه با eShop یا PhoneBook اگرم چیزه دیگه ای بود مهم نیس می تونم تغییرش بدم)

با تشکر

naser_feb8646
19-08-2008, 14:06
دوست عزیز اینا ربطی به asp.net نداره اینا به طراحی استاتیکتون ربط داره باید یه سری استانداردها رو رعایت کنید و از css به درستی استفاده کنید

دوست عزیز امکان داره راهنماییم کنی؟:11:

amin2000
24-08-2008, 21:50
سلام

یه سوال فقط ا سوال:
1. آخرین وژن asp.net چیه؟
2. واقعا از پی اچ پی سر تره؟
3. من vb 6 دارم کدوم زبان ورژن asp.net روش میاد؟ بالا ترین ورژنش چیه؟
4. از چه برنامه ای استفاده کنم تا محیط وژیال باز بشه؟ vb 6 , Microsoft Visual FoxPro 6.0 , Microsoft Visual InterDev 6.0
5. یه آموزش جامع کامل و کوب کوب؟
6. ممنون
7. وری وری ممنون

l

eAmin
25-08-2008, 18:44
سلام

یه سوال فقط ا سوال:
1. آخرین وژن asp.net چیه؟
2. واقعا از پی اچ پی سر تره؟
3. من vb 6 دارم کدوم زبان ورژن asp.net روش میاد؟ بالا ترین ورژنش چیه؟
4. از چه برنامه ای استفاده کنم تا محیط وژیال باز بشه؟ vb 6 , Microsoft Visual FoxPro 6.0 , Microsoft Visual InterDev 6.0
5. یه آموزش جامع کامل و کوب کوب؟
6. ممنون
7. وری وری ممنون

l

1. 3.5
2. نمی دونم[!]
3. vb6 رو بزار در کوزه آبش رو بخور! بهتره سریع خودت رو آپگرید کنی! 9
4. هچکدومش، Microsoft Visual Studio 2005 or 2008
5. سرچیدن توی همین فروم، چندتا eBook هست.
6. خواهش
7. وری وری خواهش!

amin2000
25-08-2008, 19:44
4. هچکدومش، Microsoft Visual Studio 2005 or 2008

هیچکدوم؟
ولی من ویژیال استدیو رو ندیدم؟
در عوض تونستم با Microsoft Visual InterDev 6.0 صفحه آسپی و اچ تی ام ال بسازم؟

eAmin
25-08-2008, 21:27
هیچکدوم؟
ولی من ویژیال استدیو رو ندیدم؟
در عوض تونستم با Microsoft Visual InterDev 6.0 صفحه آسپی و اچ تی ام ال بسازم؟
بله.
چطور ندیدی؟!؟!؟!!؟!!!!؟! خب برو بگیرش.
اون InterDev رو ولش کن قدیمی شد رفت،ASP با ASP.NET کلی فرق داره!!! یعنی ASP اصلا قابل قیاص با ASP.NET نیست، اصلا در حدش نیست، انگشت کوچیکشم حتی حساب نمی شه!!!!!!

nasim_sharbat
28-08-2008, 09:31
سلام
من یه سوالی در مورد تلفن گویا داشتم . یه کامپننتی توی asp.net داره که میشه اضافه کرد . در واقع یه چیزی مثل فایلهای dll ،ولی این ocx هست . اسمش kdTele .همه چیزش رو از تو ایننترنت پیدا کردم .ولی نمیتونم کامپوننت هاش رو تو asp وتوی toolbox اضافه کنم . یعنی از choose item استفاده می کنم ، ولی هیچ انفاقی نمی افته بعدش.اضافه نمی شه !!!
میشه کمکم کنید درستش کنم؟

nasim_sharbat
28-08-2008, 12:36
سلام دوستان

اگه منظورتون اینه که تو هر صفحه ای که هست اطلاعات بصورت کامل دیده بشه ، باید تمام اندازه های کامپوننت های صفحتون رو به درصد بدین!
مثلا کل یه صفحه رو اندازش رو بدین 100%،بقیه اندازه ها رو به نسبت اون تعیین کنید .

garibeh
30-08-2008, 12:31
من یک برنامه تحت وب در محیط visual studio 2008 با asp.net و c# دارم . که می خوام با استفاده از کریستال ریپورت گزارشگیری کنم من می خوام که reportsource مربوط به گزارش را با استفاده از stored procedure از جدول استخراج کنم و سپس این نتیجه را به عنوان reportsource به گزارش bind کنم کد من این است :

و در page_load این کد رو دارم :

وقتی کد رو اجرا می کنم روی سطر

error زیر را نشان می دهد:

The type or namespace name 'CrystalReportDemo' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

در حالی که من یک ریپورت به این اسم در پروژه ام دارم . کسی می تونه کمکم کنه ؟

leila22
31-08-2008, 08:32
salam
baraye vasle yek button be yek db che dastory va kontoroly estefade mishavad?

leila22
31-08-2008, 08:40
salam

baraye etesale yek button be db (sql server )che dastori va che kontoroli lazem as
(forme dastor ra da asp.net mikham)t

nanad2f
06-09-2008, 07:01
سلام
من تازه اومدم تواین تا÷یک
خوشحالم که جایی هست که میتونم سوالامو ب÷رسم
من کد گالری عکس سایتم رو وقتی داخل table می زارم کار نمی کنه اصلا توصفحه ای که table باشه این عمل نمی کنه
نمی دونم چی کار کنم

mohammad96
07-09-2008, 23:56
با سلام،
من با V.S 2008 ( با V Web Developer) سایتی طراحی کردم. دسترسی به یکی از صفحات که در پوشه Admin قرار داره فقط برای یوزر admin امکان داره. وقتی صفحه رو در کامپیوتر خودم اجرا میکنم ، یوزر و پسورد میخواد و بعد صفحه رو نشون میده. اما وقتی سایت رو به سرور منتقل میکنم، بعد از نشون دادن صفحه یوزر و پسورد، بجای صفحه مورد نظز پیام خطا در ایجاد ارتباط با SQL Server میاد. اگر صفحه رو در جایی غیر از پوشه Admin قرار بدم، مشکلی براش بوجود نمیاد. حالا نمیدونم مساله از کجاست. آیا فایل ASPNETDB.MDF که در پوشه App_data قرار داره، باید به نحو خاصی ( بعنوان یک دیتابیس ) آپلود بشه و همین جوری تشخیص داده نمیشه؟
لطفا کمک کنید :40:

garibeh
08-09-2008, 07:46
با سلام،
من با V.S 2008 ( با V Web Developer) سایتی طراحی کردم. دسترسی به یکی از صفحات که در پوشه Admin قرار داره فقط برای یوزر admin امکان داره. وقتی صفحه رو در کامپیوتر خودم اجرا میکنم ، یوزر و پسورد میخواد و بعد صفحه رو نشون میده. اما وقتی سایت رو به سرور منتقل میکنم، بعد از نشون دادن صفحه یوزر و پسورد، بجای صفحه مورد نظز پیام خطا در ایجاد ارتباط با SQL Server میاد. اگر صفحه رو در جایی غیر از پوشه Admin قرار بدم، مشکلی براش بوجود نمیاد. حالا نمیدونم مساله از کجاست. آیا فایل ASPNETDB.MDF که در پوشه App_data قرار داره، باید به نحو خاصی ( بعنوان یک دیتابیس ) آپلود بشه و همین جوری تشخیص داده نمیشه؟
لطفا کمک کنید :40:

در سرور بعد از باز کردن sql server در root راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید بعد در قسمت security گزینه Sql Server and Windows Authentication Mode را انتخاب کنید .

Ship Storm
08-09-2008, 09:37
سلام دوستان
در مورد آمار کاربران سايت در ASP.NET دو روش وجود داره:
۱- استفاده از سايتهای آمارگيری رايگان مثل: Nedstat يا Sitemitter و . . .
۲- به روش برنامه‌نویسی و بررسی از داخل برنامه
همگیتون روش اول رو میدونید چجوری استفاده میشه و میشه گفت برای کاربران سایت از اعتبار بالایی هم برخوردار هستش
شاید کسی باشه که بخواد خودش امار سایتش رو داشته باشه به خاطر همین من سورس این برنامه ساده رو نوشتم تا اگه
کسی از دوستان به اون احتیاج پیدا کرد بتونه استفاده کنه در ضمن فایلی هم آپلود کردم که همین برنامه توش نوشته شده

مشخصات برنامه نویسی:
=====
IDE=VISUAL STUDIO.NET
PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
PLATFORM LANGUAGE=VB.NET
=====

ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item یک Global Application Class اضافه میکنیم
سپس وارد آن میشویم و کد های زیر را وارد میکنیم:

حالا بر روی Default.aspx دو عدد Label میگذاریم یکی با نام Counter و دیگری بدون نام(با نام
پیش فرض) حالا در Page_Load همین صفحه کد زیر را وارد میکنیم:

دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:

نوشته شده توسط حامد(Ship Storm):5:
پیروز و موفق باشید :11:

mohammad96
08-09-2008, 13:07
در سرور بعد از باز کردن sql server در root راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید بعد در قسمت security گزینه Sql Server and Windows Authentication Mode را انتخاب کنید .

ببخشید که توضیحاتم کامل نبود: من سایتم رو به یک وب هاست با کنترل پنل Plesk 8.6 آپلود میکنم. حالا چطور؟
یه سوال دیگه اینکه: چطور در Visual Studio 2008 فایل دیتابیس sql رو میشه compact کرد؟

خیلی ممنون!

Ship Storm
08-09-2008, 14:17
salam
baraye vasle yek button be yek db che dastory va kontoroly estefade mishavad?

salam

baraye etesale yek button be db (sql server )che dastori va che kontoroli lazem as
(forme dastor ra da asp.net mikham)t

این بستگی به تعداد فیلدهایی که در دیتا بیس دارید داره من یک نمونه از این برنامه رو در اختیارتون قرار میدم تا ببینید چطوره و مراحلش چجوریه در ضمن در پست بعدی میتونید آموزش کامل ایجاد دیتا بیس به زبان VB رو در ASP.NET مشاهده کنید:

Ship Storm
08-09-2008, 14:25
سلام دوستان
در مورد دیتا بیس در ASP.NET سوالی شده بود که من وظیفه دونستم یک آموزش ساده و کارآمد رو براتون اینجا ارئه کنم.

مشخصات برنامه نویسی:
=====
IDE=VISUAL STUDIO.NET
PLATFORM=.NET FRAMEWORK 2.+
PLATFORM LANGUAGE=VB.NET
=====

ابتدا یک سایت جدید ایجاد میکنیم از Add Item صفحاتی با این ام ها به پروژه اضافه میکنیم:

1-Application
2-Problem
3-Confirm
4-Admin

حالا درون صفحه Application یک پیغام مینویسیم مثلا Welcome To My Web Site
در صفحه Confirm یک پیغام مبنی بر ثبت اطلاعات کاربر بر روی صفحه مینویسیم و در صفحه Problem نیز پیغامی مبنی بر عدم ثبت اطلاعات کاربر.
حالا از Add Item یک Database اضافه کرده و نامش را به dashdatabase.mdf تغییر میدهیم و درون ستون Table کلیک راست کرده و Add New Table را میزنیم حالا اطلاعاتی را که میخواهیم ثبت شود را درون فیلد ها تعریف میکنیم.
در این مثال ما به طور مثال این اطلاعات را میخواهیم:

Idemail از نوع int و primary Key
Email از نوع varchar(100)
Ip از نوع char(15)
Dates از نوع smalldatetime

حال جدولمان را با نام Emailsubmit ذخیره میکنیم.

حالا درون فرم Application یک Button و یک Textbox قرار داده و برای دقت بیشتر میتوانیم از validation ها در اینجا استفاده کنیم تا چیزی به جز آدرس ایمیل وارد نشود.
حال روی Button دوبار کلیک کرده و وارد کدنویسی آن میشویم و دستورات زیر را مینویسیم:

نکته: در خط چهارم این دستورات یک جایی نوشته شده :

این تکه کد رو ما از کجا آوردیم؟ خوب برای اینکار شما باید وارد صفحه Admin خود شوید و حالا جدولمان را که نامش Emailsubmit بود میکشیم و در این صفحه رها میکنیم حالا وارد بخش Surce همین صفحه میشویم و با کمی دقت کد مربوطه رو پیدا میکنیم که شما در پاییم میتونید مکان این کد رو مشاهده کنید:

بعد از بسته شدن تگ :

یکجایی نوشته :

خوب حالا همه کارها تموم شده و فقط مونده یه 2 تا کار کوچیک و آسون
روی Table کلیک راست میکنیم و Open Table Definition رو میزنیم و فیلد Idemail را انتخاب میکنیم و از جدول Column Peoprties که در زیر آن ظاهر شده است گزینه Identity Specification را روی Yes میگذاریم و سپس روی + کوچیک سمت چپ آن کلیک میکنیم و Is identity را نیز روی Yes میگذاریم.

دانلود فایل مربوط به این برنامه از طریق لینک زیر:

نوشته شده توسط حامد(Ship Storm):5:
پیروز و موفق باشید :11:

mohammad96
10-09-2008, 18:44
سلام،
یک صفحه دارم که توش از کنترل FormView استفاده شده. برای دسترسی و تغییر مشخصات یکی از کنترلهای اون بوسیله کدنویسی که در InsertItemTemplate هست ، از چه مسیری باید استفاده کرد؟

ممنون!

mohammad96
11-09-2008, 00:54
سلام،
یک صفحه دارم که توش از کنترل FormView استفاده شده. برای دسترسی و تغییر مشخصات یکی از کنترلهای اون بوسیله کدنویسی که در InsertItemTemplate هست ، از چه مسیری باید استفاده کرد؟

ممنون!

جواب سوال رو پیدا کردم، حالا سئالم اینه: من توی FormView یک لیبل دارم برای نشون دادن موفقیت آمیز بودن ارسال، که مشخصه visible اون رو تغییر میدم. حالا با کد زیر این کار انجام نمیشه. ممکنه کمک کنید ! ( اگه این لیبل رو خارج از FormView بذارم ، درست کار میکنه.... )

با سپاس فراوان.

samanehkh
15-09-2008, 01:01
سلام
من يه مشكلي در مورد تايمر در asp.netدارم ممنون ميشم كسي كمكم كنه
ميخوام با كمك تايمر يه كدي رو بعد از يه زمان تعييين شده انجام بدم
سوال ديگم هم در مورد web service هستش
چطور ميشه كدهاي asp.net رو به صورت web serviceتعريف كنيم

samanehkh
15-09-2008, 01:09
سلام
ميخواستم بدونم چطور ميشه با استفاده از تايمر تو asp.netيه كدي رو اجرا كرد
يعني بعد از يه زماني كاربر به صفحه ديگه اي رفته و داده از databaseحذف بشه
يه سوال ديگه هم در مورد web service هستش ميخوام بدونم چطور ميشه كد asp.net رو به صورت web sservice نوشت
ممنون

diamond2004
15-09-2008, 18:01
سلام!
برای سوال اولت باید ajax رو برای asp.net نصب کنی بعد توش یک تایمر داره که داخل eventهاش میتونی کاری کنی که یک تابه هر جند وقت یکبار اجرا بشه!

برای سوال دومت هم که اگر میتونی انگلیسی بخونی یک سر

بورو . به اندازه ای که راحت بندازه مطلب گذاشته! وگرنه یک سر به این سایت بزن!

diamond2004
15-09-2008, 18:06
سلام!
برای سوال اولت باید ajax رو برای asp.net نصب کنی بعد توش یک تایمر داره که داخل eventهاش میتونی کاری کنی که یک تابه هر جند وقت یکبار اجرا بشه!

برای سوال دومت هم که اگر میتونی انگلیسی بخونی یک سر

بورو . به اندازه ای که راحت بندازه مطلب گذاشته! وگرنه یک سر به این سایت بزن!

samaram
19-09-2008, 10:31
سلام دوستان. دو تا سوال دارم:
1- مي خوام براي حذف به كاربر هشدار بدم. با چه كد يا دستوري توي asp.net مي تونم كادري با دو دكمه ي yes و no ظاهر كنم؟ و بعد چجوري كليك هر دكمه رو تشخيص بدم؟ asp.net سي شارپ كار مي كنم.

يه سوال ديگه هم دارم كه توي يكي ديگه از تاپيك ها هم مطرح كردم اما جواب ندادن!
2- روال برنامه ي من اينطوريه كه محتويات يه ركورد رو از بانك مي خونه و داخل يه تكست باكس و يه اديتور مي ريزه. كاربر مياد تغييراتشو اعمال مي كنه. دكمه ي ذخيره رو مي زنه . برنامم دوباره مقادير تكست باكس و اديتور رو مي خونه و مي ريزه توي بانك. اما مشكلي كه الان هست اينه كه برنامم مقادير جديد رو نمي خونه! بلكه همون مقادير قبلي رو مي خونه. بنابراين روكورد با همون مقادير اوليه اش آپديت مي شه.

mohammad96
21-09-2008, 00:45
سلام دوستان. دو تا سوال دارم:
1- مي خوام براي حذف به كاربر هشدار بدم. با چه كد يا دستوري توي asp.net مي تونم كادري با دو دكمه ي yes و no ظاهر كنم؟ و بعد چجوري كليك هر دكمه رو تشخيص بدم؟ asp.net سي شارپ كار مي كنم.

يه سوال ديگه هم دارم كه توي يكي ديگه از تاپيك ها هم مطرح كردم اما جواب ندادن!
2- روال برنامه ي من اينطوريه كه محتويات يه ركورد رو از بانك مي خونه و داخل يه تكست باكس و يه اديتور مي ريزه. كاربر مياد تغييراتشو اعمال مي كنه. دكمه ي ذخيره رو مي زنه . برنامم دوباره مقادير تكست باكس و اديتور رو مي خونه و مي ريزه توي بانك. اما مشكلي كه الان هست اينه كه برنامم مقادير جديد رو نمي خونه! بلكه همون مقادير قبلي رو مي خونه. بنابراين روكورد با همون مقادير اوليه اش آپديت مي شه.

در مورد سوال دوم ميشه كدهاي صفحه رو هم لطف كنين؟

samaram
21-09-2008, 13:04
در مورد سوال دوم ميشه كدهاي صفحه رو هم لطف كنين؟

سوال دومم رو خودم تونستم برطرف كنم. فقط اون وسال اولمو نمي دونم چيكار كنم.

Ultimator
21-09-2008, 13:35
سوال دومم رو خودم تونستم برطرف كنم. فقط اون وسال اولمو نمي دونم چيكار كنم.
باید از Java script استفاده کنید چون تو Asp.net کدها در سرور اجرا میشن و مسیج باکس برای کلاینت نمایش داده نمیشه ..

( لطفا سوال رو یک جا بپرسید )

samaram
22-09-2008, 04:47
باید از Java script استفاده کنید چون تو Asp.net کدها در سرور اجرا میشن و مسیج باکس برای کلاینت نمایش داده نمیشه ..

نمونه كدي ازش ندارين؟

sir_djalireza
04-10-2008, 19:04
من صفحه ی وب رو طراحی می کنم در محيط Visual Studio وقتی که Run می کنم نمی دانم چرا صفحه ی مرور گر پيغام CANNOT FIND THE SERVER يا CANNOT FIND THIS PAGE نمايش داده می شود! iis را هم نصب کردم! کسی نمی دونه مشکل از چيه؟

Ship Storm
08-10-2008, 09:00
سلام دوستان
من برای طراحی یک وب سایت در زمینه ویدئو پرژکتور نیاز به چند تا Template با فرمت PSD دارم که بتونم ویرایشاتم رو روش انجام بدم ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهمایی کنید
با تشکر

Ultimator
08-10-2008, 14:14
سلام دوستان
من برای طراحی یک وب سایت در زمینه ویدئو پرژکتور نیاز به چند تا Template با فرمت PSD دارم که بتونم ویرایشاتم رو روش انجام بدم ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهمایی کنید
با تشکر
سلام

حامد جان یه تاپیکی هست درخواست تمپلیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])درخواست بدی همینی که میخوای رو بهت میدن اینجا جاش نبود :)

مرسی

Ship Storm
12-10-2008, 10:34
سلام
میخوام تو سایتم یه محلی رو قرار بدم که طرف ایمیل+پسوردش رو زد بتونه وارد ایمیلش تو سایت بشه مثلا طرف زد

evrybody@pooresina.info
1234567

اتوماتیک وصل بشه به بخش ایمیلش تو سایت و بتونه ایمیلش رو از این طریق برسی بکنه

برای این موضوع نیاز مند راهنمایی های شما عزیزان هستم
با تشکر

mehrpuya
28-10-2008, 17:08
سلام، من يه مشکل دارم ، اون اينه که وقتی از دستور

;()File.Delete استفاده ميکنم ارور ميده.

در ضمن من از #C استفاده ميکنم و <%"Import Namespace="System.IO@%> رو هم بالای صفحه نوشتم.
ميخوام يه فايل از رو server بردارم وقتی رويدادی که ميخوام اتفاق ميفته.
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد.

M_i_L_i
31-10-2008, 02:39
با سلام خدمت اولتیماتور

من از همون هاست مجانیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده می کنم.. می خواستم ببینم شما چطوری فایل دیتابیس sql رو روی این هست گذاشتین. وقتی از تو سایت میخوام فایل sql رو باز می کنم به connection string اون error میده.

از توی پنل سایت هم connection string گرفتم ولی بازم ارور میده.:13:

شما چطوری تو این سایت sql میذارین ؟؟

ممنون از راهنماییتون

M_i_L_i
31-10-2008, 03:37
با سلام خدمت دوستان

من از همون هاست مجانیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که معرفی کردین استفاده می کنم.. می خواستم ببینم شما چطوری فایل دیتابیس sql رو روی این هست گذاشتین. وقتی از تو سایت میخوام فایل sql رو فراخوانی می کنم به connection string اون error میده.

شما چطوری تو این سایت sql رو قرار میدین ؟؟

ممنون از راهنماییتون

neopersia
31-10-2008, 03:53
با سلام خدمت دوستان

من از همون هاست مجانیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که معرفی کردین استفاده می کنم.. می خواستم ببینم شما چطوری فایل دیتابیس sql رو روی این هست گذاشتین. وقتی از تو سایت میخوام فایل sql رو فراخوانی می کنم به connection string اون error میده.

شما چطوری تو این سایت sql رو قرار میدین ؟؟

ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز
پست کاربران جدید تا مدتی برای نمایش باید تأیید بشه. لطفاً از دوباره فرستادن مطلب خودداری کنید!

Ultimator
31-10-2008, 11:05
شما چطوری تو این سایت sql میذارین ؟؟
توی پوشه App_data  و کانکشن استرینگ رو با توجه به اسمش میگیریم .. حالا هر اروری داد باید بررسی بشه ممکنه از چیز دیگه باشه ! 
چه اروری ؟ 

سلام، من يه مشکل دارم ، اون اينه که وقتی از دستور 
;()File.Delete استفاده ميکنم ارور ميده.

خب ممکنه آدرس فایل رو درست نداده باشین کد همون خط رو کامل بنویسین و ارورش رو نیز همچنین 

ممنون 

M_i_L_i
01-11-2008, 13:34
اقا شرمنده من فکر کردم پستم نیومده که دوباره فرستادم

اقای اولتیماتور من مراحلی رو که انجام دادم رو براتون می نویسم ( اسم فایل دیتابیس dbfile.mdf هستش و توی پوشه app_data قرار داره)

اول میام از توی سایت generate connection string می گیرم که اینو بهم داد

بعد اومدم به این صورت اضاقه اش کردم توی وب کانفیگ

بعد از توی قسمت کدنویسی برنامه با این دستور از وب کانفیگ connection string گرفتم

بعد که پابلیش میکنم سایت رو به محض اتصال با دیتابیس این error رو میده

مشکل از چیه ؟
مرسی از راهنماییتون:46:

Ultimator
04-11-2008, 12:11
مشکل از اسم کانکشن استرینگتونه یعنی LocalSqlServer رو باید تغییر بدید هم تو وب کانفیگ هم تو کدتون

ahmad65
04-11-2008, 23:00
با عرض خسته نباشید :
من کلیه کارها برای گرفتن جدول از پایگاه داده و ریختن اون توی data set را انجام دادم . حالا فقط میخوام یک مقدار خاص مثلا نام یک کاربر را از یک رکورد جدول بگیرم (فرض کنید من یه رکورد بیشتر ندارم ) و به یک متغییر بدهم .ببینید دوباره میگم من نه رکورد و نه فیلد میخوام من فقط یک مقدار رو میخوام و میخوام به متغیر بدهم .

(تقاضا دارم کامل به سوالم جواب دهید و با توضیح ، چون ممکنه کد رو متوجه نشم ) از شما که به سوالم جواب میدید ممنونم .

Ultimator
05-11-2008, 13:42
سلام

شما که یه مقدار خاص میخواید باید یه خصوصیت از اون رو بدونید مثلا Primary Key اون جدول رو داشته باشید تا با اون سرچ انجام بدید وقتی یک سطر رو گرفتید میتونید مقدار هر کدوم از فیلد ها رو بخونید

ahmad65
07-11-2008, 17:15
سلام

شما که یه مقدار خاص میخواید باید یه خصوصیت از اون رو بدونید مثلا Primary Key اون جدول رو داشته باشید تا با اون سرچ انجام بدید وقتی یک سطر رو گرفتید میتونید مقدار هر کدوم از فیلد ها رو بخونید

متشکرم از جوابتون ولی اگه ممکنه کدی که مقدار درون یه فیلد رو میخونه (فرض کنید فیلد fname )و به یک متغیر میده رو برام بنویسید .متشکرم میشم از شما .

Ultimator
07-11-2008, 18:11
مثلا 

ahmad65
09-11-2008, 11:14
متشکرم . اگر مشکلی داشتم ازتون میپرسم .(من C# کار می کنم ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه ) بازم ممنونم .:20:

nasim_sharbat
27-11-2008, 19:53
سلام و خسته نباشید
من یه مشکلی تو استفاده از gridview دارم.می دونم که میشه یک buttonField توش گذاشت و بعد توی متد selected index changing ازش استفاده کرد.ولی مشکل اینجاست که من میخوام 2 تا دکمه بزارم که هر کدوم یه مقدار رو برای یک صفحه خاص بفرسته!مثلا BTN1 مقدارidرو به صفحه p1 و BTN2 مقدارTYPE رو به صفحعP2 بفرسته.ولی نمیدونم چه جوری و با کدوم پارامتر باید بفهمه که کدوم کلید زده شده!!!!!
اگه کسی میتونه کمک کنه ،ممنون میشم

times
29-11-2008, 01:45
File -> New-> ASP.net Web Site نداره ؟
فقط باید Web Application ساخت؟

Ultimator
30-11-2008, 03:19
File -> New-> ASP.net Web Site نداره ؟
فقط باید Web Application ساخت؟

سلام

تفاوتی نداره اما File -> New -> Website چیزیه که شما میخواید

nasim_sharbat
03-12-2008, 12:27
سلام
من میخوام یک gridviewو یک textbox توی صفحه بزارم.گرید ویو داره محتویات یک دفترچه تلفن رو نشون میده.حالا می خوام هر یه حرفی که می زنم گریدویو refreshبشه و تمام اسم هایی رو که با حروف توی textbox شروع میشه رو نشون بده.تقریبا autocomplete.ولی توی گرید ویو تاثیر داشته باشه.من این کد رو توی textchange نوشتم،ولی همون لحظه تغییرات رو نشون نمیده.باید حتمااینتر بزنم.میشه راهنمایی کنید لطفا...

diamond2004
11-12-2008, 20:09
سلام!

چجوریه چرا هر چی صفحه در asp.net میسازم title ش untitled page میمونه حتی اگه داخل تگ <title> </title> هم چیزی میزارم درست نمیشه؟

Ultimator
11-12-2008, 21:46
اینطوری تغییر میکنه :

html
22-12-2008, 06:30
سلام
من یه گرید ویو دارم که می خوام اگه کاربر روی یکی از مقادیر داخل یه سطرش کلیک کرد
اطلاعات اون سطر به صفحه بعد انتقال پیدا کنه
من با edit tempelate شکل ظاهری گرید ویو رو تغییر دادم
در واقع می خوام اگه کاربر روی یه نام داخل یه سطر کلیک کرد کل اطلا عاتی که تماما مشخصات اون نام هست به یه صفحه دیگه انتقال پیدا کنه و داخل گرید ویوی اون نمایش داده بشه
کداش با c# چی میشه
این در واقع یه سایت فروشگاه هست که داخل تمام سطر ها ی گرید ویو صفحه اول یه لینک اضافه به سبد خرید گذاشته شده
و کاربر با کلیک روی اون مقادیر اون سطر از گرید ویو رو به صفحه سبد خرید و گرید ویو داخل اون صفحه منتقل می کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من تازه کارم لطف کنید کامل برام تو ضیح بدید و کداش برام بنویسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultimator
23-12-2008, 11:21
سلام
من یه گرید ویو دارم که می خوام اگه کاربر روی یکی از مقادیر داخل یه سطرش کلیک کرد
اطلاعات اون سطر به صفحه بعد انتقال پیدا کنه
من با edit tempelate شکل ظاهری گرید ویو رو تغییر دادم
در واقع می خوام اگه کاربر روی یه نام داخل یه سطر کلیک کرد کل اطلا عاتی که تماما مشخصات اون نام هست به یه صفحه دیگه انتقال پیدا کنه و داخل گرید ویوی اون نمایش داده بشه
کداش با c# چی میشه
این در واقع یه سایت فروشگاه هست که داخل تمام سطر ها ی گرید ویو صفحه اول یه لینک اضافه به سبد خرید گذاشته شده
و کاربر با کلیک روی اون مقادیر اون سطر از گرید ویو رو به صفحه سبد خرید و گرید ویو داخل اون صفحه منتقل می کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من تازه کارم لطف کنید کامل برام تو ضیح بدید و کداش برام بنویسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام

برای این کار کافیه یه دکمه Select برای gridview بذارید و تو کد کامند اون گریدویو همچین چیزی رو بنویسید

با این کار آی دی سطر انتخاب شده رو به صفحه دوم میفرستید ( به وسیله query string) و میتونید تو صفحه دوم با یه select از بانک بقیه اطلاعات رو بدست بیارید و استفاده کنید .

cdcenter
09-01-2009, 14:35
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز :

سوالي داشتم كه مدتها ذهن من رو مشغول كرده است و واقعا به جوابي منطقي در اين مورد نرسيده ام .

براي asp.net ‌از بين زبانهاي برنامه نويسي #‍c و vb.net كدام بهتر است ؟ اصلا ارجحيتي وجود دارد و چرا ؟ چون شنيدم كه كار

با vb.net ‌خيلي آسون تر از سي شارپ هست ( مخصوصا ياد گيري زبان ) .

ـيت در پروژه هاي حرفه اي asp.net تفاوتي بين زبان استفاده شده وجود دارد ؟

بعضي ها از روي علاقه به زباني خاص #c را بهتر ميدونن اما وقتي دليل و ميپرسي جواب قانع كننده اي ندارند !

لطفا اساتيد در اين مورد توضيح بدهند ...كدام زبان ؟ و چرا ؟

nnnnnnnnnn
09-01-2009, 21:38
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز :

سوالي داشتم كه مدتها ذهن من رو مشغول كرده است و واقعا به جوابي منطقي در اين مورد نرسيده ام .

براي asp.net ‌از بين زبانهاي برنامه نويسي #‍c و vb.net كدام بهتر است ؟ اصلا ارجحيتي وجود دارد و چرا ؟ چون شنيدم كه كار

با vb.net ‌خيلي آسون تر از سي شارپ هست ( مخصوصا ياد گيري زبان ) .

ـيت در پروژه هاي حرفه اي asp.net تفاوتي بين زبان استفاده شده وجود دارد ؟

بعضي ها از روي علاقه به زباني خاص #c را بهتر ميدونن اما وقتي دليل و ميپرسي جواب قانع كننده اي ندارند !

لطفا اساتيد در اين مورد توضيح بدهند ...كدام زبان ؟ و چرا ؟
سلام

تا اونجا که من از اساتید شنیدم هیچ فرقی ندارند ! چون هر دو به یه صورت کامپایل میشن و در نهایت به یه زبان میانی تبدیل میشن .
اما همونطور که میدونید asp کلاسیک فقط با vbscript نوشته میشد و شبیه نبودن vb به زبان C یه عیب محسوب میشد چون اگه نگاه کنید اکثر زبان های امروزی شبیه C نوشته میشن مثل.... ، Java , C++ , C# , J# , Php بنابر این برای راحتی کار دولوپر ها مایکروسافت قابلیت نوشتن با چند زبان رو به asp.net اضافه کرده که علاوه بر vb نویس ها کسایی که با C آشنا باشند هم بتونن به راحتی نرم افزار های خودشون رو بنویسند . همونطور که گفتید vb از #C کمی ساده تره و برای کسی که با هر دو آشنا باشه VB نویسی میتونه راحت تر باشه . پس نگران هیچ چیزی در مورد ضعف یا برتری این دو زبون نسبت به هم نباشین همونطور که مایکروسافت بارها گفته .
اونهایی که #C رو بهتر میدونن دلیلش میتونه تسلط بیشترشون رو زبونهای دانشگاهی مثل ++C باشه و حتی سینتکس VB براشون عجیب و غریب باشه !

به هر حال مهم نیست کدوم زبان چون قابلیت های کاملا مشابهی دارند ولی vb دردسر کمتری داره و دیباگ ساده تر !

ضمنا کسی که یکی رو بلد باشه بی اختیار اونیکی رو هم بلده ! مثل C++ و جاوا نیست که بگیم وقتی ++C بلدین راحت جاوا یاد میگیرین ! بالاخره باید زمانی صرف یادگیری جاوا بکنید اما اگه یکی از زبون های دات نت رو بلد باشین زبان دیگه با اختلافات جزئی سینتکسی قابل استفادست چون همونطور که میدونید مهم تر از زبان تو دات نت کلاس های مورد استفادست چون کلاسها و متد ها تو دوتا زبان فرقی ندارند پس تمومه دیگه

موفق باشید ..

MRW.REZAI
16-01-2009, 14:01
سلام دوست عزیز

من یک دامین و یک هاست رایگان 15 mb دارم زبان برنامه نویسی html را تا حدودی بلد هستم و میتوانم در فرانت پیچ یک سایت ساده با چند صفحه طراحی کنم . آیا میتوانم بدون آموزش زبان برنامه نویسی php اطلاعت سایتم راروی هاست آپلود کنم.
با تشکر از شما

javad2625
23-01-2009, 17:46
سلام
من با vb.net کار کردم ولی با asp.net کار نکردم. میخوام یاد بگیرم یک بانک داده ساده Access را به یک فرم ساده ASP.net متصل کنم، طوری که امکان اضافه کردن و حذف کردن رکوردهای بانک داده از طریق دکمه های فرم را داشته باشم. لطفاً راهنمایی کنید یا لینک یک راهنمای خوب را بدهید.

متشکرم

Ultimator
23-01-2009, 18:07
سلام
من با vb.net کار کردم ولی با asp.net کار نکردم. میخوام یاد بگیرم یک بانک داده ساده access را به یک فرم ساده asp.net متصل کنم، طوری که امکان اضافه کردن و حذف کردن رکوردهای بانک داده از طریق دکمه های فرم را داشته باشم. لطفاً راهنمایی کنید یا لینک یک راهنمای خوب را بدهید.

متشکرم
سلام 

تفاوت زیادی نداره فرم رو که ایجاد کردید کدهای مربوط به اعمال اصلی رو مینویسید با کمک خود vs میتونید کدهای مناسب رو بنویسید همونطوری مثل برنامه ویندوز باید شیء کانکشن و کامند و ... رو بسازید و اجرا کنید یک مثال کوچیک صفحات اول همین تاپیک هست 

hes_violin
04-03-2009, 23:24
سلام

من صفحات خیلی قبل تر رو داشتم میخوندم دیده بودم ultimator گفته بود بیاید براتون یه دوره ی آموزشی بذارم ولی من که هنوز هیچی ندیدم .

آقاق من شدیدا پایه و دنبالش هستم و در روز تا یه ساعتم رو میخوام به یادگیزی c# تحت Asp بکنم .

خیلی خوشحال میشم که همینجا تحت نظر یکی از اساتید مثل آقای ultimator این کار رو انجام بدم .

نظر اساتید چیه ؟؟؟ کسی حاظر نیست دور ه ی آموزشی رو شروع کنه . از مبتدی تا بالاتر .

اونطوری همه چیز ( حتی ورژن نرم افزار ) رو با اون ست میکنیم و شروع میکنیم . بعد هم هر سوالی پیش بیاد میشه پرسید .

آخه من راه دیگه ای جز این برای یادگیری Asp به ذهنم نمیرسه .

یادمون باشه ذکات علم نشر آن است .

فعلا

Ultimator
05-03-2009, 01:18
سلام 

فکر بدی نیست . البته باید یکم وقت بذارم 

ممنون 

hes_violin
05-03-2009, 08:54
واقعا عالیه

فک کنم بهتره بگی چه رژنی از ویژوآل رو بگیریم و کلا برای شروع چی کار کنیم

فک کنم مثلا اگه بگیم دو روز در هفته مباحث آموزشی بذاری و بقیه رو ما تمرین کنیم از اون مباحض و اگه مشکلی داشتیم مطرح کنیم خیلی خوب شه .

دیگه منتظره صحبتات هستم

فعلا

hes_violin
07-03-2009, 12:48
آريالا من واسه شروع مشکل پیدا کردم :

"
متاسفانه برام مشکلی پیش اومده ... اونم اینه که وقتی میخوام برنامه ی visual studio 2008 رو نصب کنم این ارور رو میده :

some components must be installed in directoty.check that you havewrite permissions and enough space in that directory .

البته من رو درایو d خودم 30 GB فضای خالی دارم ( ویژوال رو هم روی همین درایو دارم سعی میکنم نصب کنم ) ( هر چند رو همه درایوها سعی کردم ولی نشد ) ... و برای تست چند تا نرم افزار دیگه نصب کردم هیچ کدوم اروری نگرفتند . ولی با این حال همچنان این مشکل رو دارم .

البته یه نکته رو بگم ... اونم اینه که من قبلا این نرم افزار رو نصب کرده بودم ( دقیقا از روی همین سی دی ) ولی الان UNISTALL کردم ولی دوباره میخوام نصب کنم این مشکل پیش میاد .

پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون

"

youngprogrammer
22-03-2009, 08:16
سلام
من می خوام یه login اختصاصی بسازم بدون استفاده از WAT ، اولا با دیتا بیس خودم کار کنه ثانیا فرم ثبت نام کاربر جدید فیلدهای متنوعی داشته باشه .
لطفا کامل و سریع توضیح بدهید.

youngprogrammer
24-03-2009, 09:29
سلام
من می خوام یه login اختصاصی بسازم بدون استفاده از WAT ، اولا با دیتا بیس خودم کار کنه ثانیا فرم ثبت نام کاربر جدید فیلدهای متنوعی داشته باشه .
لطفا کامل و سریع توضیح بدهید.

youngprogrammer
24-03-2009, 09:36
سلام
من می خوام یه سایتی بسازم که صفحه ثبت نام کاربران 10 فیلد داشته باشه و دیتابیسش هم خودم بسازم نه دیتابیس پیش فرض wat
ممنونم

dogtag
28-03-2009, 12:54
سلام.

این رو ببینید:

می خوام هر کسی بتونه کلاس a من رو به ارث ببره ولی نتونه کلاس b رو به ارث ببره.

c باید قابلیت override شدن داشته باشه ولی d نه.

وقتی که طرف d رو از کلاس a صدا می زنه، همونطور که مشخصه باید e از کلاس b صدا زده بشه و (یه سری کار روش انجام بده و) اون هم c رو از کلاس a صدا بزنه.

هر کس این رو بنویسه جایزه داره.

راستیتش می خوام یه dll درست کنم که ملت بتونن از یه سری از متد ها و کلاس هاش استفاده کنند (با به ارث بردنش) در حالی که بقیه شون کاملاً داخلی باشن و طرف از وجودشون مطلع نشه.

nezamdoobarareh
08-04-2009, 05:59
آريالا من واسه شروع مشکل پیدا کردم :

"
متاسفانه برام مشکلی پیش اومده ... اونم اینه که وقتی میخوام برنامه ی visual studio 2008 رو نصب کنم این ارور رو میده :

some components must be installed in directoty.check that you havewrite permissions and enough space in that directory .

البته من رو درایو d خودم 30 GB فضای خالی دارم ( ویژوال رو هم روی همین درایو دارم سعی میکنم نصب کنم ) ( هر چند رو همه درایوها سعی کردم ولی نشد ) ... و برای تست چند تا نرم افزار دیگه نصب کردم هیچ کدوم اروری نگرفتند . ولی با این حال همچنان این مشکل رو دارم .

البته یه نکته رو بگم ... اونم اینه که من قبلا این نرم افزار رو نصب کرده بودم ( دقیقا از روی همین سی دی ) ولی الان UNISTALL کردم ولی دوباره میخوام نصب کنم این مشکل پیش میاد .

پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنون

"

یحتمل از ویندوز ویستا استفاده نمی کنی ؟ :13:
اگه از ویندوز ویستا استفاده می کنی باید به برنامه نصب اجازه دسترسی به فایل های ماحفپت شده رو بدی برای این کار فقط کافیه روی فایل نصب راست کلیک کنی و دکمه run as administrator رو بزنی، بعدش خودش بقیه کار ها رو انجام میده.
البته شاید اصلا من اشتباهی فهمیده باشم مشکل شما رو :31:

سلام
من می خوام یه سایتی بسازم که صفحه ثبت نام کاربران 10 فیلد داشته باشه و دیتابیسش هم خودم بسازم نه دیتابیس پیش فرض wat
ممنونم
این رو اگه واسه من هم توضیح بدید ممنون میشم :31:

سلام.

این رو ببینید:

می خوام هر کسی بتونه کلاس a من رو به ارث ببره ولی نتونه کلاس b رو به ارث ببره.

c باید قابلیت override شدن داشته باشه ولی d نه.

وقتی که طرف d رو از کلاس a صدا می زنه، همونطور که مشخصه باید e از کلاس b صدا زده بشه و (یه سری کار روش انجام بده و) اون هم c رو از کلاس a صدا بزنه.

هر کس این رو بنویسه جایزه داره.

راستیتش می خوام یه dll درست کنم که ملت بتونن از یه سری از متد ها و کلاس هاش استفاده کنند (با به ارث بردنش) در حالی که بقیه شون کاملاً داخلی باشن و طرف از وجودشون مطلع نشه.

من هنوز کار با کلاس ها رو یاد نگرفتم :46:
فعلا فقط از کامپوننت های خود برنامه میتونم استفاده کنم ولی یه کم قر و قاطی نیست ؟ :18::18:

milky way
29-04-2009, 10:37
سلام دوستان،
من یه آدرس خاص رو از طریق Jscript تو صفحه میگیرم بعد میخواد تو Codebehind بتونم اون آدرس رو از داخل اون Function Jscript که آدرس رو دراورده دسترسی پیدا کنم و به عنوان یه رشته ازش استفاده کنم؟

frnk
29-04-2009, 11:57
سلام
فرق asp.net با php چیه؟

mukhtar1333
09-05-2009, 15:05
من به موضوعات فرستاده شده اشد نیاز دارم ولی نمیدونم چطوری این لنک ها رو دانلود کنم لطفاً کمکم کنید!

smhtiz
26-05-2009, 08:43
سلام
من برای پروژه ی طراحی وبم مشکل پیدا کردم
چطوری می تونم اگر در دیتا بیسم یک جدول مثلا با چهار فیلد دارم که مشخصات یک کتاب رو معلوم می کنه جستجو بر اساس تک تک فیلد ها یا دو فیلد با هم یا هر چهار فیلد داشته باشم؟
فرض کنید چهار تا فیلد دارم با نام های:نام کتاب،مترجم کتاب،قیمت کتاب،ناشر کتاب.
ممنونم

Bill Gates
26-05-2009, 09:19
سلام
فرق asp.net با php چیه؟
ابتدا جستجو سپس سوال بپرسید :)

چطوری می تونم اگر در دیتا بیسم یک جدول مثلا با چهار فیلد دارم که مشخصات یک کتاب رو معلوم می کنه جستجو بر اساس تک تک فیلد ها یا دو فیلد با هم یا هر چهار فیلد داشته باشم؟

فکر کنم توی پالایش بانک با where از and یا or استفاده باید بشه ! ( نیما توی asp.net هم همینطوریه؟ :دی )

Ultimator
26-05-2009, 19:28
دستورات sql تو mysql و Sqlserver عموما مشترکند :31:

neda_traveler
01-06-2009, 17:58
سلام.من می خوام از اطلاعاتی که برام بر می گرده از هر کدوم جدا گانه استفاده کنم اما همش در یک دستور SELECT باشه
مثلا
adp.SelectCommand.CommandText = "SELECT id ,name,family ,user FROM table1 " و ....
بعد میخوام name با session برگردونم یک صفحه دیگه
یا اطلاعات id جدا بررسی کنم باید چیی کار کنم
ممنون میشم کمکم کنید

Ultimator
02-06-2009, 18:39
میتونید از data reader استفاده کنید و بعد از پیدا کردن سطر مورد نظر با نوشتن(" Dr("column مقدار اون فیلد رو برگردونید .
dr یک نمونه از شی sqldatareader میتونه باشه

Far Va Har
03-06-2009, 15:15
شما می تونین از SQLDataReader به صورت زیر استفاده کنین:

اینجوری می تونی با یک دستور چندین Table بکشی بیرون
در ضمن اگه نمی خوای مستقیم تو Table بریزی باید حتما بعد از هر استفاده از dr اون رو NextResult کنی و در Result بعدی اون رو Read کنی

برای Session هم به صورت زیر:
فرض کنیم نام Session شما Test باشه

arezoo&jomung
14-06-2009, 22:12
با سلام به دوستان

من يه سوالي داشتم كه حقيقتش براي فهميدنش خيلي تلاش

كردم اما به نتيجه نرسيدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از دوستان مي خوام هر كي مي تونه كمكم كنه.

وگرنه بايد قيد فارغ التحصيل شدنم رو بزنم.من يك سايت با asp درست ميكنم و براي

صفحه مدير سايت مي خوام اين امكان فراهم بشه كه بعضي از قسمت ها مثلا

اخبار سايت ، نتايج آزمون ها كه به صورت فايل pdf و چند تا مورد ديگه رو تغيير

بده اما شنيدم كه بايد از صفحاتي با پسوند ascx استفاده كنم و داخلش repeater

بذارمو بعد اون صفحه اي ر و كه كاربر مي خواد ببينه رو طراحي كنم و بالاي صفحه

بايد بنويسم uc1 و داخلش يچيزي بنويسم كه خودمم نمي دونم چي بايد بنويسم.

و اون همون صفحه اي كه كاربر مي بينه.

يك صفحه هم بايد در يك پوشه مثلا admin درست كنم كه توش grid view و detail view بذارم.

اما نمي تونم اين صفحه اي كه همنام ascx است رو چه جوري با uc1 وصل كنم.كلا كارم درست نمي شه.تو رو خدا كمكم كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستي من با vb دارم كار مي كنم.

مشكل بعديم اينه كه وقتي asp رو نصب كردم sql هم باهاش نصب شد .

حالا تو همين پايگاه داده مي خوام فارسي بنويسم كه به جاش ؟ ميذاره من نميدونم

يونيكدش رو كجا پيدا و تنظيم كنم .ممنون مي شم دوستان كمكم كنن.

با سپاس

fhm_t2002
27-06-2009, 09:07
من صفحات asp را چه جوری باید آپلود کنم تا سایتم بالا بیاد
وارد cpanel میشم آپلود هم می کنم اما سایتم بالا نمیاد

dogtag
27-06-2009, 09:11
خب cPanel مال Linux ه.
Linux رو چه کار به تکنولوژی مایکروسافت.
(مگر اینکه افزونه اش رو نصب کرده باشن!)

شما 100% مطمئنی که هاستت از ASP (البته اینجا تاپبک ASP.net ه!) پشتیبانی می کنه؟

SHIVA2003
06-07-2009, 15:23
من یک برنامه تحت وب در محیط visual studio 2005 با asp.net و c# دارم . که می خوام با استفاده از کریستال ریپورت گزارشگیری کنم لطفا مرا راهنمایی کنید(روش استفاده از CRYSTAL REPORT در این محیط چگونه است)

yekta99
12-07-2009, 18:39
چرا صفحه ها ذخيره نمي شن

mahdi bg
13-07-2009, 10:43
سلام
چطوری باید با کد یک صفحه asp.net به پروژه اضافه کرد؟
مثلا با کلیک کردن رو یک button یک صفحه به پروژه اضافه بشه

ممنون

arezoo&jomung
17-07-2009, 16:09
با سلا م به دوستان

من چند تا سوال داشتم که اگه جوابم رو بدید یک دنیا ازتون ممنون می شم.

سوالم رو این طور مطرح می کنم:

من یک سایت با asp.net و زبان vb.net نوشتم.این سایت یک سری صفحات به قابلیت update داره که من اسمش رو می گذارم صفحات dynamic و یک سری صفحات بدون قابلیت update داره که اونم اسمش static . حالا من می خواستم ببینم که آیا این امکان وجود داره که من سایت رو طوری تحویل طرف بدم که کد صفحات dynamic رو بهش ندم ولی کد صفحات static رو بدم تا درآینده اگه خواست کد قسمتی از صفحه static رو تغییر بده بتونه از روی کدش این کارو بکنه .اما نتونه به کد صفحات dynamic دسترسی پیدا کنه؟

یه سوال دیگه و اونم این که من شنیدم که می شه کل سایت رو به صورت exe به طرف داد اولا می خواستم بدونم چه طوری ؟ و دوما اگه این کار انجام بشه بعدا نمی شه به هیچ عنوان طرف به کدای سایت دسترسی داشته باشه؟

یا وقتی که سایت load می شه , این امکان وجود داره که با Notepad بازش کنیم و کدش رو ببینیم؟

در کل من می خوام طرف فقط به کد صفحات static دسترسی داشته باشه تا اگه بعدا خواست تغییرشون بده بهانه ای نداشته باشه, اما چون بهانه ای برای تغییر صفحات dynamic نداره , لازم نیست که کد اون صفحات رو داشته باشه.

لطفا کمکم کنید .برام جنبه حیاتی داره . این پروژه دانشجویی که طرف می خواد برای پروژه خودش از پروژه من استفاده کنه و این تنها کاری که می تونم بابت یک سال زحمتم روی پروژم انجام بدم.:41:

ازتون ممنوم می شم کمکم کنید.منتظر جواباتون هستم.

با سپاس

Ultimator
18-07-2009, 06:07
سلام

شما پروژتون رو کامپایل کنین ( پابلیش - precompile ) باعث میشه کد های داینامیکتون پیش کامپایل شده و به DLL تبدیل بشن و حد اقل کاریه که میتونین انجام بدین DLL ها به این آسونی قابل باز کردن نیستند

cdcenter
18-07-2009, 13:21
یک سوال :

من میخوام یک قالب اماده رو که با CSS طراحی شده رو با استفاده از ASP.NET 2 داینامیک کنم .

ولی مشکلی که دارم نمیدونم چطور باید این قالب رو ویژال استدیو اجرا کنم ؟ چون وقتی اجرا میکنم محیط کدنویسیش درون فایلهای HTML هست و فایل سی شارپ نداره .

میخوام طوری باشه مثل یک صفحه جدید که در خود ویژوال باز میکنیم و با دوبار کلیک وارد محیط کد نویسی سی شارپ میشه . اما این قالبهایی که در یک محیط دیگه طراحی شدن اینطوری نیستن .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

arezoo&jomung
18-07-2009, 17:54
سلام

شما پروژتون رو کامپایل کنین ( پابلیش - precompile ) باعث میشه کد های داینامیکتون پیش کامپایل شده و به DLL تبدیل بشن و حد اقل کاریه که میتونین انجام بدین DLL ها به این آسونی قابل باز کردن نیستند

ممنون از جوابتون

اگه می شه یکم توضیح بیشتر بدید. یعنی از منوی build/ publish website

و بعد ok رو بزنم?

هر صفحه dynamic من چند صفحه است که به هم ربط دارند و تشکیل یک صفحه رو دادند

با انجام این کاری که شما گفتید طرف می تونه کد صفحات static رو ببینه و کد صفحات dynamic رو نبینه.:41::19:

Ultimator
18-07-2009, 23:09
یک سوال :

من میخوام یک قالب اماده رو که با CSS طراحی شده رو با استفاده از ASP.NET 2 داینامیک کنم .

ولی مشکلی که دارم نمیدونم چطور باید این قالب رو ویژال استدیو اجرا کنم ؟ چون وقتی اجرا میکنم محیط کدنویسیش درون فایلهای HTML هست و فایل سی شارپ نداره .

میخوام طوری باشه مثل یک صفحه جدید که در خود ویژوال باز میکنیم و با دوبار کلیک وارد محیط کد نویسی سی شارپ میشه . اما این قالبهایی که در یک محیط دیگه طراحی شدن اینطوری نیستن .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
شما باید کدهاتون رو تو صفحات asp.net کپی کنید نه اینمه تو html بخواین asp.net بنویسین

ممنون از جوابتون

اگه می شه یکم توضیح بیشتر بدید. یعنی از منوی build/ publish website

و بعد ok رو بزنم?

هر صفحه dynamic من چند صفحه است که به هم ربط دارند و تشکیل یک صفحه رو دادند

با انجام این کاری که شما گفتید طرف می تونه کد صفحات static رو ببینه و کد صفحات dynamic رو نبینه.:41::19:

بله همین کافیه وبه مقصودی که دنبالش بودین میرسین
امتحان کنین

arezoo&jomung
20-07-2009, 09:13
[quote=ultimator;3984986 بله همین کافیه وبه مقصودی که دنبالش بودین میرسین
امتحان کنین[/quote]

با سلام من این کارو انجام دادم.

اما وقتی در پوشه ای که صفحات هستند میرم و روی صفحات چه static و چه dynamic کلیک می کنم و می گم که با notpade باز کنه همه کد صفحا ت رو می بینم.شما گفتین فایل dll تولید می شه و نشد.:18:

اگه راهی هست که کد صفحات dynamic رو نبینه و کد صفحات static رو ببینه لطفا بگید.
با سپاس

Ultimator
21-07-2009, 01:49
با سلام من این کارو انجام دادم.

اما وقتی در پوشه ای که صفحات هستند میرم و روی صفحات چه static و چه dynamic کلیک می کنم و می گم که با notpade باز کنه همه کد صفحا ت رو می بینم.شما گفتین فایل dll تولید می شه و نشد.:18:

اگه راهی هست که کد صفحات dynamic رو نبینه و کد صفحات static رو ببینه لطفا بگید.
با سپاس
کد صفخاتی که پسوند aspx دارند رو میشه دید کدهای با پسوند CS و VB که code behinde هستند به DLL کامپایل میشن و به پوضه BIN منتقل میشن

در صورتی که میخواین کدهای aspx هم کامپایل بشن updatable رو غیر فعال کنید. اونوقت باید استاتیک ها رو جدا کنید و پسوندشون html باشه که کامپایل نشن