ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال خیلی اسان و ضروری لطفا کمک

rezapassword
10-03-2008, 18:01
دوستان عزیز لطفا به من کمک کن رو سرور gigacities.net سیستم MY BB رو نصب کردم در حین عملیات نصب در مرحله Requirements Check با این ارور مواجه میشم
Error

The MyBB Requirements check failed due to the reasons below. MyBB installation cannot continue because you did not meet the MyBB requirements. Please correct the errors below and try again:

*

The uploads directory (uploads/) is not writable. Please adjust the chmod permissions to allow it to be written to.
*

The avatars directory (uploads/avatars/) is not writable. Please adjust the chmod permissions to allow it to be written to.

من سطح دسترسی رو برا این 2 پوشه با استفاده از CuteFTP 7 Professional روی 777 گذاشتم اما همچنان این پیام رو میده ؟
میشه رانمایی کنید
یه دنیا ممنون میشم

peyman1987
10-03-2008, 20:25
چند تا احتمال وجود داره:

1- سرور شما شاید ویندوزه و شما دارین بهش به روش لینوکسی پرمیشن میدین که طبعا قبول نمیکنه بهتره از طریق کنترل پنل هاستتون اقدام به دادن سطح دسترسی کنین.

2- شاید صفحه ارورهای MyBB کش شده. در اینصورت باید نسبت به مرورگرتون بدون کش ریفرش کنین.

3- شاید دارین به پوشه دیگه ای پرمیشن میدین. مطمئن بشین که پوشه درست رو تغییر میدین.

معمولا این ارورها به همین خاطرن.