PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .: راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ ( با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :. ا نسخه جدید نقشه در پست اول ا

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

Legend
27-12-2008, 17:05
آره کامل رفتم ... گفتم شاید مشکل از مموری باشه یه بار فرمتش کردم ولی بازم جواب نداد.:41:

N82
سلام

ورژن هاي ديگه رو تست كن...:46: تو صفحات قبل لينك ورژن جديد رو گذاشتم...اگه نشد بايد مستر ريست رو امتحان كني...

شاد باشي:40:

S0R3N4
27-12-2008, 18:33
دوستان
وقتی من در شهرستان هستم موقیعت خودم رو تو نقشه میبینم و کوچک نمایی میکنم موقعیت خودم رو و سراغ جا های دیگه میرم تا یه کم دید بزنم میبینم که تهران اصلا کامل نیست!آیا چون تو تهران نیستم اینجوریه؟

Legend
27-12-2008, 18:36
دوستان
وقتی من در شهرستان هستم موقیعت خودم رو تو نقشه میبینم و کوچک نمایی میکنم موقعیت خودم رو و سراغ جا های دیگه میرم تا یه کم دید بزنم میبینم که تهران اصلا کامل نیست!آیا چون تو تهران نیستم اینجوریه؟

حجم نقشه شما چقدره؟ ربطي به تهران بودن نداره...بايد زياد زوم كنيد تا كوچه ها هم معلوم شه...

ManUtd$1366
28-12-2008, 00:13
سلام

ورژن هاي ديگه رو تست كن...:46: تو صفحات قبل لينك ورژن جديد رو گذاشتم...اگه نشد بايد مستر ريست رو امتحان كني...

مرسی Legend عزیز

مشکل اجرا شدنش حل شد حالا یه مشکل دیگه دارم !

تو این قسمت

الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.

بعد از اینکه وارد System و Remote GPS میشم و گزینه ی Enable رو میزنم ... سرچ میکنه برای پیدا کردن GPS Device و پیدا نمیکنه !
در واقع باید توی این قسمت GPS داخلی گوشی رو به برنامه معرفی کنیم تا دنبال یه دستگاه GPS نگرد ه ! درسته ؟

ولی نمی دونم چجوری !:2:

imansbz
28-12-2008, 00:21
راستی من این برنامه گارامین رو ان95وصل کردم در ان 95هشت گیگ رم نداره نمیدونم باید چه کار کنم .متشکر

Legend
28-12-2008, 11:05
مرسی Legend عزیز

تو این قسمت

بعد از اینکه وارد System و Remote GPS میشم و گزینه ی Enable رو میزنم ... سرچ میکنه برای پیدا کردن GPS Device و پیدا نمیکنه !
در واقع باید توی این قسمت GPS داخلی گوشی رو به برنامه معرفی کنیم تا دنبال یه دستگاه GPS نگرد ه ! درسته ؟

شما اون فايل unl رو درست كردي هر دوتاشو؟

S0R3N4
28-12-2008, 11:19
مرسی Legend عزیز

تو این قسمت

واسه منم اول هیمن جوری بود!
شما برو قبل از اینکه اون 2تا فایل unl رو بریزی تو گوشی تو folder option ویندوز و بعدش برو تو تب view و بگرد دنبال گزینه ی hide extension for know file types تیک اونو بردار!
حالا میبینی که کنار او دو تا فایل unl که قبلا ساختی بعد از اسمشون پسوند txt هست!اونو پاک کن!اگه میخوای مطمئن بشی که فایلت رسته اگه روش 2 بار کلیک کنی پنجره ی open whit میاد!
موفق باشی

amir_2006
29-12-2008, 11:05
ممنون خیلی عالی بود

amir_2006
29-12-2008, 12:30
سلام خسته نباشید لینک کیجن واسه دانلود مشکل داره اگه میشه درستش کنید
ممنون

S0R3N4
29-12-2008, 17:14
ممنون

خدمت شما دوست گلم!!!:40:
دوباره آپ کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Legend
29-12-2008, 20:32
ممنون

خدمت شما دوست گلم!!!:40:
دوباره آپ کردم:

ممنون Feli جان ولي دوست عزيز لينك پست 1 هيچ مشكلي نداره...اول مطمئن شيد بعد پست بديد..

mstf666
29-12-2008, 21:44
یونس جان میشه لینک اون نقشه قبلی تهران رو ( بدون رهیاب) بذاری.

lovely11380
31-12-2008, 23:23
سلام
دست آقا یونس و بقیه بچه ها درد نکنه،مال ما که درست شد،خیلی حال میده
کسی کمک خواست در خدمتیم

saeed_k
06-01-2009, 17:47
سلام
من تمام مراحل رو برای ذخیره فایل SW.UNL و GMAPSUPP.UNL انجام میدم ولی هر کاری میکنم آیکن فایل ها رو به فایلها notpad تبدیل میکنه و با notpad بازشون میکنه .
file>save as گزینه save az type رو روی all files گذاشتم نشد.طبق پست 101 ر فتم ولی وقتی txt رو پاک میکنم unl روبنویسم آیکنش عوض شد و با notpad بازش کرد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید مشکل از کجاست.

Legend
06-01-2009, 20:35
سلام
من تمام مراحل رو برای ذخیره فایل SW.UNL و GMAPSUPP.UNL انجام میدم ولی هر کاری میکنم آیکن فایل ها رو به فایلها notpad تبدیل میکنه و با notpad بازشون میکنه .
file>save as گزینه save az type رو روی all files گذاشتم نشد.طبق پست 101 ر فتم ولی وقتی txt رو پاک میکنم unl روبنویسم آیکنش عوض شد و با notpad بازش کرد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید مشکل از کجاست.

از اين آموزش استفاده كنيد...

شاد باشيد:40:

saeed_k
07-01-2009, 16:35
از اين آموزش استفاده كنيد...

سلام
من بعد از خیلی کار کردن با card id متوجه شدم مشکل از card id هست.
ابتدا IMEI converter را اجرا و شماره IMEI(شماره سریال) گوشی را در قسمت مشخص شده وارد و روی Convert کلیک کردم بعد شماره ای رو که در قسمت Your Garmin Unit ID مشخص شده را کپی کرده و فایل کیجن رو اجرا و در قسمت Unit ID قرار دادم و ادامه مراحلی که شما فرمودید.
بعد که وارد setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable کردم ولی وقتی میرم تو نقشه صفحه سفیدی میاد با یک نشانگر و روش نوشته no map همچنین بالای صفحه نوشنه Ready to Navigate حالا مشکل از کجاست آیا باز هم از دو فایل با پسوند unl هست؟

Legend
07-01-2009, 20:00
سلام
من بعد از خیلی کار کردن با card id متوجه شدم مشکل از card id هست.
ابتدا IMEI converter را اجرا و شماره IMEI(شماره سریال) گوشی را در قسمت مشخص شده وارد و روی Convert کلیک کردم بعد شماره ای رو که در قسمت Your Garmin Unit ID مشخص شده را کپی کرده و فایل کیجن رو اجرا و در قسمت Unit ID قرار دادم و ادامه مراحلی که شما فرمودید.
بعد که وارد setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable کردم ولی وقتی میرم تو نقشه صفحه سفیدی میاد با یک نشانگر و روش نوشته no map همچنین بالای صفحه نوشنه Ready to Navigate حالا مشکل از کجاست آیا باز هم از دو فایل با پسوند unl هست؟

تا جايي كه من يادم مياد..جايي تو كيجن اين برنامه IMEI گوشي رو نميخواد...شما چرا بهشدادي؟
يه دونه كد كه از About برنامه در مياد..و يه كد نقشه كه تو پست اول هست...همين.

saeed_k
08-01-2009, 19:59
تا جايي كه من يادم مياد..جايي تو كيجن اين برنامه IMEI گوشي رو نميخواد...شما چرا بهشدادي؟
يه دونه كد كه از About برنامه در مياد..و يه كد نقشه كه تو پست اول هست...همين.

من چند بار card id رو از قسمت About برنامه دادم ولی با کدی که اون به من داد تو قسمت system\remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداشت و پیغام No Gps device found رو میداد ولی وقتی کد IMEI گوشی رو convert کردم و از اون کد تو کیجن استفاده کردم گزینه use attached GPS فعال شد .حالا مشکل اصلی تو نقشه است که پیغام No map رو میده.

Legend
08-01-2009, 20:16
من چند بار card id رو از قسمت about برنامه دادم ولی با کدی که اون به من داد تو قسمت system\remote gps گزینه use attached gps وجود نداشت و پیغام no gps device found رو میداد ولی وقتی کد imei گوشی رو convert کردم و از اون کد تو کیجن استفاده کردم گزینه use attached gps فعال شد .حالا مشکل اصلی تو نقشه است که پیغام no map رو میده.

خب شما براي بار اول بايد يه بار وصل شيد تا نقشه رو نشون شده...بايد بريد يه فضاي باز...بار اول يه مقدار طول ميكشه...

babakeyan
08-01-2009, 22:46
سلام کسی نقشه کامل ایران رو داره برام بزاره یا نقشه گچساران{دوگنبدان}؟

ad4
09-01-2009, 09:14
باسلام خدمت مدیران و بروبچ p30world
مدل گوشیم n82، برنامه کیجن ورژن 1.5 را از پست داده شده دانلود کردم ولی گزینه بالا enter your untid id her و گزینه پایین select map product است که با آنچه شما نوشته بودید فرق میکنه.مشکل بعدی داخل قسمت remote gps موقعی که گزینه enable را کلیک میکنم با بلوتوس دنبال gps میگرده .خواهش میکنم کمکم کنید.
باتشکر.

Arshia001
09-01-2009, 10:26
خوب Unit ID همونه که از گارمین میگیری،Select Map Product هم باید Custom انتخاب کنی بزنی 2569 اگه اشتباه نکنم.بعد کلید های 25 کاراکتری رو بهت میده.

M@hdi-B
09-01-2009, 11:48
ادامه ارشیا جون بگم که درقسمت Enter your Unit ID here کدی که از قسمت Tools>Setting>About برنامه میگیری رو وارد می کنی وSoftware Unlock Code رو بهت می ده وقسمتSelect map product همونطور که ارشیا گفت Custom رو می زنی و کد نقشه که 2562 هست رو وارد می کنی و map unlock code رو بهت می ده و ادامه ماجرا......

Arshia001
09-01-2009, 13:35
آره خوب منم همینو میگم دیگه!فقط چیزی که هست فکر میکنم کد نقشه ی راهیاب 2569 هست.چون من با این کد رجیستر کردم.

M@hdi-B
09-01-2009, 17:18
آره خوب منم همینو میگم دیگه!فقط چیزی که هست فکر میکنم کد نقشه ی راهیاب 2569 هست.چون من با این کد رجیستر کردم.

پست اول رو کامل بخون.

saeed_k
12-01-2009, 22:09
خب شما براي بار اول بايد يه بار وصل شيد تا نقشه رو نشون شده...بايد بريد يه فضاي باز...بار اول يه مقدار طول ميكشه...

خیلی ممنون مشکل حل شد .

شلمان
12-01-2009, 22:23
از بابت کیجن دست درد نکنه من برنامه رو داشتم ولی کرکشو نداشتم

اگه کسی نقشه کامل تهران داره ممنونش میشم به ما هم بده منتو پست اول ندیدم

Majid393
12-01-2009, 22:42
از بابت کیجن دست درد نکنه من برنامه رو داشتم ولی کرکشو نداشتم

اگه کسی نقشه کامل تهران داره ممنونش میشم به ما هم بده منتو پست اول ندیدم

تو پست اول هم بود :

MRTZ HSV
13-01-2009, 20:16
ببخشید
کسی گارمین رو رو 9.3 اجرا کرده؟

arsecid
14-01-2009, 12:19
من n85 دارم .
ميخواستم ببينم اولا رو گوشي من نصب ميشه ؟
من رو گوشيم نصب كردم ولي كار نميكنه . مشكل چيه ؟

Arshia001
14-01-2009, 13:37
من رو 96 نصب کردم کار هم میکنه.برین حال و حول!

MRTZ HSV
14-01-2009, 19:00
ماله منم رو 78 می خواد لود بشه میپره بیرون

babakeyan
14-01-2009, 22:28
سلام برای استفاده از جی پی اس حتما سیم کارت باید روی گوشی باشه؟

اماستیاف
14-01-2009, 22:33
سلام برای استفاده از جی پی اس حتما سیم کارت باید روی گوشی باشه؟

خیر.
به سیم کارت ربطی نداره.

مسلا
15-01-2009, 01:47
سلام آخرین کد را که دانلود میکنم فقط یک فایل 3 کیلو بایتی به من میده که هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.
با تشکر از شما

M@hdi-B
15-01-2009, 18:48
سلام آخرین کد را که دانلود میکنم فقط یک فایل 3 کیلو بایتی به من میده که هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.
با تشکر از شما

لینک رو تست کردم سالمه. تو صفحه ای که باز میشه وسط صفحه زیر Zip File روی Download File کلیک کن. حجمشم 425.35 کیلوبایت هست.

مسلا
15-01-2009, 19:53
سلام من کد آخر را که دانلود میکنم یک فایل 3 کیلو بایتی به من میده که با هاش نمیشه کاری کرد.

با تشکر از شما

مسلا
15-01-2009, 23:52
سلام من اینکارو که گفتی انجام دادم ولی error on page میده.

M@hdi-B
16-01-2009, 11:12
سلام من اینکارو که گفتی انجام دادم ولی error on page میده.

بفرما یه جا دیگه آپ کردم.

danil1005
16-01-2009, 16:07
گوشی من n96 است اگه میشه برای نصب gps راهنماییم کنید.ممنون میشم:41::41:

تکاور
16-01-2009, 21:36
گوشی من n96 است اگه میشه برای نصب gps راهنماییم کنید.ممنون میشم:41::41:

تو n96 اگه بخوای گارمین نصب کنی اولا به اولین صفحه این تایپیک برو دوستمون کاملا توضیح دادن دوما اینکه ورزن قدیمی این برنامه رو نصب نکن که ایکونش رو تو گوشی میبینی ولی اجرا نمیشه بهتره به اول صفحه بری و جز به جز عمل کنی

PLAΨMID
17-01-2009, 11:06
آقا من طبق پست اول پیش رفتم ولی اصلا فولدری به اسم گارمین روی مموری نساخت !! روی برنامه هم که میرم و میزنم ، ازش میاد بیرون .

اماستیاف
17-01-2009, 12:17
آقا من طبق پست اول پیش رفتم ولی اصلا فولدری به اسم گارمین روی مموری نساخت !! روی برنامه هم که میرم و میزنم ، ازش میاد بیرون .
اگر هم نساخته شما بساز.

AaVaA
17-01-2009, 14:33
یونس جان پست اول رو ویرایش کن

بعد از نصب برنامه يك فولدر به اسم garmin در مموري ساخته ميشه

این قسمت کاربرا رو گیج میکنه..چون ورژن جدید خودش فولدر گارمین نمیسازه

Legend
17-01-2009, 14:46
یونس جان پست اول رو ویرایش کن

این قسمت کاربرا رو گیج میکنه..چون ورژن جدید خودش فولدر گارمین نمیسازه
ممنون ،انجام شد...
ولي واسه خودم ساخت...شايد چون از قبل ورژن 4.20 رو داشتم..

PLAΨMID
17-01-2009, 18:19
توي پست اول نوشته شده بود كه محتويات فولدر garmin.rar رو توي مموري كارت بريزيم . كجاش ؟ root directory يا توي همون فولدر گارمين ؟
ممنون .

Legend
17-01-2009, 18:32
توي پست اول نوشته شده بود كه محتويات فولدر garmin.rar رو توي مموري كارت بريزيم . كجاش ؟ root directory يا توي همون فولدر گارمين ؟
ممنون .

تو root بريز...

torobcheh_vm
22-01-2009, 22:02
عزیز!دیت درد نکنه

hamid2362002
24-01-2009, 09:20
با سلام من تو گارمين 5 كه نصب كردم همه چيز درست است نقشه كامل ميايد و قابل روتيبل هم هست فقط مشكلي كه دارم اين است كه هنگاميكه پياده هستم اسامي خيابانها نمايش داده ميشود و وقتي كه با ماشين هستم اسامي خيابانها ديده نميشود و فقط در قسمت بالاي صفحه اسم خياباني كه در آن هستم را نشان ميدهد براي اينكار هم گارمين رو حذف كردم و حتي دايركتوري گارمين رو هم پاك كردم و دوباره نصب كردم و تو قسمت تنظيمات هم اتو زوم رو غير فعال كردم بازهم مشكلم حل نشد بنظرتون مشكل از كجاست درضمن من نقشه جديدرو تو گارمين 4 هم نصب كردم تو اونهم همين مشكل پيش اومد فكر نميكنيد مشكل از نقشه باشد آيا دوستان ديگه هم كه گارمين 5 نصب كردن با اين مشكل من برخورد كردن لطفا راهنمائي بفرمائيد

Legend
24-01-2009, 11:04
سلام
من زياد توجه نكردم...ولي اسامي خيابان ها رو ميزنه...شما تهراني؟

hamid2362002
24-01-2009, 11:17
سلام
من زياد توجه نكردم...ولي اسامي خيابان ها رو ميزنه...شما تهراني؟

بله من در تهران هستم خيلي هم با تنظيمات گارمين ور رفتم اما درست نشد مشكل چيه نمي دونم

Legend
24-01-2009, 11:36
بله من در تهران هستم خيلي هم با تنظيمات گارمين ور رفتم اما درست نشد مشكل چيه نمي دونم

يه بار Restore Default كن بلكم درست شه....نشه كه مشكليه كه فقط شما داري...:41:

babakeyan
24-01-2009, 17:32
سلام دوست عزیز من با توجه به گفته شما این کار ها رو کردم یعنی فایل گارمین که 10 mb به صورت rar بود دانلود کردم و اونو انزیپ کردم تمامی متعلقاتی که توی پوشه گارمین بود تو مموری ریختم قسمت apps اما الان دیگه نمیدونم باید چکار کنم منظور از برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد چیه؟

کدوم application کدومه داخل گوشی تو منوست یا نه من واقعا نمی دونم اگه میشه منو راهنمایی کنید

گوشی من n95 8gb

در ضمن برنامه گارمین رو اول نصب کنم یا نه منظورم همون لینک اولیه

با تشکر از شما عزیزانم

Legend
24-01-2009, 17:55
سلام
من نگفتم بریزید تو apps ...فولدر رو تو همون مموری بریزید..مستقیم...بعد از تو منو گوشی برید تو applicaton و app. manager رو باز کنید گارمین رو پیدا کنید و نصب کنید.
بعد خود برنامه رو اجرا کنید و باقی آموزش...:46:

babakeyan
24-01-2009, 20:56
سلام
من نگفتم بریزید تو apps ...فولدر رو تو همون مموری بریزید..مستقیم...بعد از تو منو گوشی برید تو applicaton و app. manager رو باز کنید گارمین رو پیدا کنید و نصب کنید.
بعد خود برنامه رو اجرا کنید و باقی آموزش...:46:

سلام این کار رو که شما گفتید دقیقا انجام دادم اما هر چی تو applicaton و app. manager گشتم نبود فقط برنامه GarminMobileXT بود که نصب کردم و دیگه گارمینی نبود فقط عکس ایکن تو applicaton
بود که موقعی اجرا میکنم بعد 2 ثانیه اجرا میشه بعد میاد بیرون.....عکس ایکنم دایره ابی رنگه

Legend
24-01-2009, 22:52
سلام این کار رو که شما گفتید دقیقا انجام دادم اما هر چی تو applicaton و app. Manager گشتم نبود فقط برنامه garminmobilext بود که نصب کردم و دیگه گارمینی نبود فقط عکس ایکن تو applicaton
بود که موقعی اجرا میکنم بعد 2 ثانیه اجرا میشه بعد میاد بیرون.....عکس ایکنم دایره ابی رنگه

پس شما اول ورژن 4.10 یا 4.20 رو از طریق کامپیوتر نصب کن...بعد این ورژن رو نصب کن...:46:

babakeyan
25-01-2009, 10:31
پس شما اول ورژن 4.10 یا 4.20 رو از طریق کامپیوتر نصب کن...بعد این ورژن رو نصب کن...:46:

سلام کدوم ورژن گارمین رو میگید من با غیر از این فایل هایی که در پست اول گرفتم دیگه فایل رو نگرفتم که همون ورژن 5 بود...

اگه غیر از اینه میتونید لینکش رو برام بزارید

مرسی از شما دوست عزیزم

Legend
25-01-2009, 11:14
سلام کدوم ورژن گارمین رو میگید من با غیر از این فایل هایی که در پست اول گرفتم دیگه فایل رو نگرفتم که همون ورژن 5 بود...

اگه غیر از اینه میتونید لینکش رو برام بزارید

مرسی از شما دوست عزیزم
شما از طريق PC هم نصب كن ببين چي ميشه:

اينو كه دانلود كردي گوشيرو وصل كن و برنامرو اجرا كن آدرس رم گوشي رو بده بعد كه ريخت از تو اپ منيجر نصب كن و بعد هم اجرا و ....

babakeyan
25-01-2009, 12:35
شما از طريق pc هم نصب كن ببين چي ميشه:

اينو كه دانلود كردي گوشيرو وصل كن و برنامرو اجرا كن آدرس رم گوشي رو بده بعد كه ريخت از تو اپ منيجر نصب كن و بعد هم اجرا و ....

سلام ببخشید که همش شما رو اذیت میکنم اما ادرس لینکی که به من دادید ارور میده.........:11:

Legend
25-01-2009, 12:42
سلام ببخشید که همش شما رو اذیت میکنم اما ادرس لینکی که به من دادید ارور میده.........:11:
خدمتت:

babakeyan
26-01-2009, 13:56
سلام من همه این کارا رو که شما گفتید انجام دادم اما بازم نشد:41:

مرسی از شما که به من کمک کردین و هر سئوالی رو بی جواب برام نمی گذاشتید:11:

Legend
26-01-2009, 13:57
سلام من همه این کارا رو که شما گفتید انجام دادم اما بازم نشد:41:

مرسی از شما که به من کمک کردین و هر سئوالی رو بی جواب برام نمی گذاشتید:11:

پس يه بار مستر ريست كن...:41:

babakeyan
26-01-2009, 14:33
پس يه بار مستر ريست كن...:41:

همون ریست فکتوریه که تو قسمت settinge

Legend
26-01-2009, 14:36
همون ریست فکتوریه که تو قسمت settinge

نه..با كد #7370#* ريست كن...همه چيز هم از رو گوشي پاك ميشه...:13:

babakeyan
26-01-2009, 14:47
نه..با كد #7370#* ريست كن...همه چيز هم از رو گوشي پاك ميشه...:13:

من قبلا این کا رو کرده بودم اما بازم نشد تقریبا یک هفته ای میشه

Legend
26-01-2009, 14:49
من دیگه گیج شدم...اینم تست کن..ورژن 4.10 هست...

اگه نشد که من I'm Sorry میشم...:41:

babakeyan
26-01-2009, 14:57
من دیگه گیج شدم...اینم تست کن..ورژن 4.10 هست...

اگه نشد که من i'm sorry میشم...:41:

منو ببخشید که شما رو اذیت کردم......

غیر از این برنامه برنامه دیگه ای هم هست؟

یا فیلم اموزشی این مراحل.......

شایدم گوشی من اصل نیست که این کا را رو نمیکنه.....:11:

Legend
26-01-2009, 14:58
منو ببخشید که شما رو اذیت کردم......

غیر از این برنامه برنامه دیگه ای هم هست؟

یا فیلم اموزشی این مراحل.......

شایدم گوشی من اصل نیست که این کا را رو نمیکنه.....:11:

شما اینم امتحان کن...چون خودم هم بار اول اینو نصب کردم...

babakeyan
26-01-2009, 15:11
برنامه قبلیه رو که دانلود کردم فکر کنم 17 مگ بود وقتی اجراش کردم یه گزینه setap داشت من روی اون کلیک کردم نصب شد بعد یه کادری هم باز شد توی کادره گزینه inestal غیر فعال بود روی pc بعدش شما گفته بودید مسیر رم گوشی رو انتخاب کنه و اونا رو تو رم بریز در صورتی که گرینه ای برای انتخاب مسیر ریختن فایل نداشت { borwos}

شما میگید مشکل کجاست

Legend
26-01-2009, 15:19
اگه منظورت اینجاست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که اید گوشیرو تو حالت data transfer به کامپیوتر وصل کنی و بعد اینستال کنی...

babakeyan
26-01-2009, 16:05
سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم:31::11::40:

فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟

Legend
26-01-2009, 16:07
سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم:31::11::40:

فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟

خدا رو شکر...مشکل یه نفر دیگه هم حل شد..
دیگه قرار نشد همرو من دوباره بگم که...تو آموزش نوشته بعد از نصب چی کار کنی...:46:
شاد باشی:40:

hamid2362002
26-01-2009, 18:11
دوستان و اساتيد محترم كسي نيست بداد من برسه دوستاني كه گارمين 5 رو نصب كردن با نقشه 10 مگي هيچكدام با مشكل من برخورد نكردن گوشي من n82 ورزن 3 گارمين 4 با نقشه 7 مگي روش نصب بود و خوب كارميكرد ولي گارمين 5 رو كه نصب كردم 5 يا 6 دقيقه اول اسم خيابانهاو كوچه هارو نشون ميده و بعد از اون نشونه من ميره درست روي اون خيابون و كوچه اي كه هستم و فقط بالاي صفحه اسم خيابوني كه هستم رو نشون ميده وبقيه خيابونها اسم ندارند و جالب اينكه نشانه درست روي خيابون هم حركت ميكنه نه اين ور نه آنور بنظر شما مشكل چيست آيا با برنامه ديگري در گوشيم تداخل دارد ؟ چه برنامه اي ؟ من چند بار گارمين رو آن اينيستال و حذف كرده ام و دايركتوري رو هم پاك كرده ام البته قبل از حذف پيغام ميده قبل از حذف بايد يكسري از برنامه هارو ببنده مي خواستم بدانم كسي ميدونه اون برنامه ها چيه ؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد متشكرم

Legend
26-01-2009, 18:14
شما restore default كردي ؟

akhoond
26-01-2009, 21:10
سلام
یونس جان ، این برنامه رو اجرا می کنم ، اما هنوز باز نشده ، میاد بیرون ، چی کار کنم ؟
اصلا به 78 می خوره این برنامه ؟ نسخه ؟

مرسی

Legend
26-01-2009, 21:13
سلام
یونس جان ، این برنامه رو اجرا می کنم ، اما هنوز باز نشده ، میاد بیرون ، چی کار کنم ؟
اصلا به 78 می خوره این برنامه ؟ نسخه ؟

مرسی

سلام
babakeyan هم همين مشكل رو داشت...پست هاش رو دنبال كن به نتيجه ميرسي...:46:
شاد باشي

hamid2362002
27-01-2009, 08:58
شما restore default كردي ؟

بله دوست عزيز همه اين كارهارو انجام دادم بنظر شما ممكن كه با برنامه ديگه اي تداخل داشته باشه و آيا ميدانيد چه برنامه هائي ممكن باشه؟

akhoond
27-01-2009, 09:40
سلام
babakeyan هم همين مشكل رو داشت...پست هاش رو دنبال كن به نتيجه ميرسي...:46:
شاد باشي

مرسی یونس خان
اما با پی سی سوت داداشم که نشد ، فکر کنم باید پی سی سوت خودش حتما نصب باشه ، درسته ؟
حالا تست می کنم ، باز اگه مشکلی داشت ، می گم
باز مرسی :11:

Legend
27-01-2009, 09:59
بله دوست عزيز همه اين كارهارو انجام دادم بنظر شما ممكن كه با برنامه ديگه اي تداخل داشته باشه و آيا ميدانيد چه برنامه هائي ممكن باشه؟

ممکنه..یه بار مستر ریست کن و مستقیما" اینو نصب کن و تست کن..

مرسی یونس خان
اما با پی سی سوت داداشم که نشد ، فکر کنم باید پی سی سوت خودش حتما نصب باشه ، درسته ؟
حالا تست می کنم ، باز اگه مشکلی داشت ، می گم
باز مرسی :11:

پی سی سوییت نمیخواد...data transfer وصل کن...

hamid2362002
27-01-2009, 10:25
اگه مستر ريست كنم برنامه هاي ديگه هم پاك ميشه يانه ؟ آيا راهي داره كه برنامه هاي ديگه رو بعد از مستر ريست كردن داشته باشم؟ ممنون

Legend
27-01-2009, 10:37
اگه مستر ريست كنم برنامه هاي ديگه هم پاك ميشه يانه ؟ آيا راهي داره كه برنامه هاي ديگه رو بعد از مستر ريست كردن داشته باشم؟ ممنون

خب برنامه ها رو دوباره نصب کن...من خودم دیشب مستر ریست کردم...تمام برنامه هام رو هم ریختم دوباره..

akhoond
27-01-2009, 10:56
پی سی سوییت نمیخواد...data transfer وصل کن...

مرسی یونس جان ، مشکل جدید بوجود اومده
تو قسمت remote GPS که می رم ، use attached GPS رو پیدا نمی کنم ، فقط گزینه Pair new gps هست ، به همراه enable و done ؟ ! :18:

اینی که شما گفتی کجاست اون وقت ؟
سوال بعدی ، چرا به ماهواره کانکت نمی شه ؟ خنگه این چقدر ....:31:

Legend
27-01-2009, 11:09
مرسی یونس جان ، مشکل جدید بوجود اومده
تو قسمت remote gps که می رم ، use attached gps رو پیدا نمی کنم ، فقط گزینه pair new gps هست ، به همراه enable و done ؟ ! :18:

اینی که شما گفتی کجاست اون وقت ؟
سوال بعدی ، چرا به ماهواره کانکت نمی شه ؟ خنگه این چقدر ....:31:

دود از کنده بلند میشه...:27::31: دیشب 82 رو آپدیت کردم زیر سقف تو 3 ثانیه وصل شد...:27:

مشکل از اون فایل unl هست...درست نساختی...فرمتش باید unl باشه ..

akhoond
27-01-2009, 11:11
دود از کنده بلند میشه...:27::31: دیشب 82 رو آپدیت کردم زیر سقف تو 3 ثانیه وصل شد...:27:

مشکل از اون فایل unl هست...درست نساختی...فرمتش باید unl باشه ..

نه ، درست ساختم ، عین پست اول ، از رو همون کپی کردم اصلا :31:
ببینم ، نقشه رو کجای مموری باید بریزم ، فرقی نمی کنه ؟ هر جا ریختم ؟
باور کن ، همون کارهایی که گفتی رو کردم ، اما .... :13:

Legend
27-01-2009, 11:13
نه ، درست ساختم ، عین پست اول ، از رو همون کپی کردم اصلا :31:
ببینم ، نقشه رو کجای مموری باید بریزم ، فرقی نمی کنه ؟ هر جا ریختم ؟
باور کن ، همون کارهایی که گفتی رو کردم ، اما .... :13:

نقشه رو باید بریزی تو فولدر گارمین دیگه..

پست اول صفحه 11 رو ببین اونجا بهتر توضیح داده...

akhoond
27-01-2009, 11:21
نقشه رو باید بریزی تو فولدر گارمین دیگه..

پست اول صفحه 11 رو ببین اونجا بهتر توضیح داده...

مرسی ، حق با شما بود ، فقط ری نیم کرده بودم :41:
اما وقتی می زنم تو ویو مپ ، گیر می کنه ، هنوزه که هنوزه داره دنبال ست می گرده :13:

Legend
27-01-2009, 12:10
مرسی ، حق با شما بود ، فقط ری نیم کرده بودم :41:
اما وقتی می زنم تو ویو مپ ، گیر می کنه ، هنوزه که هنوزه داره دنبال ست می گرده :13:

:31:
واسه اولین بار باید بری یه فضای باز ها...برو پشت بوم یه ربع بشین...:27::31:
شاد باشی

hsn1362
27-01-2009, 17:00
نقشه 30 شهر ایران فقط 60 هزار تومان ! روی موبایل نوکیا و GPS !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M@hdi-B
27-01-2009, 20:42
نقشه 30 شهر ایران فقط 60 هزار تومان ! روی موبایل نوکیا و gps !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز تبلیقات در این فروم خلاف قوانین هست. جای خوبی رو انتخاب نکردین.

hamid2362002
28-01-2009, 09:32
خب برنامه ها رو دوباره نصب کن...من خودم دیشب مستر ریست کردم...تمام برنامه هام رو هم ریختم دوباره..

سلام دوست عزيز من گوشيمو مستر ريست هم كردم و دوباره گارمين 5 رو نصب كردم ولي بازهم همين مشكلو دارم چكاركنم ديگه واقعا كلافه شدم ؟

Legend
28-01-2009, 09:37
سلام دوست عزيز من گوشيمو مستر ريست هم كردم و دوباره گارمين 5 رو نصب كردم ولي بازهم همين مشكلو دارم چكاركنم ديگه واقعا كلافه شدم ؟
والله منم از دست این گارمین کلافه شدم...!
شما همون ورژنی رو که داشتی دوباره امتحان کن...اگه درست نشد که من دیگه نمیتونم کمکت کنم..:41:

reza021120
28-01-2009, 10:52
سلام دوستان می دونم اینجا جاش نیست ...ولی اگه لطف کنین ونقشه ی کرمانشاه رو بذارید ممنون میشم...

Legend
28-01-2009, 16:29
سلام دوستان می دونم اینجا جاش نیست ...ولی اگه لطف کنین ونقشه ی کرمانشاه رو بذارید ممنون میشم...
اگه میدونی که دیگه اما و ولی و اگر نداره...:31:
گارمین جز تهران نقشه نداره...

arash_a
28-01-2009, 22:44
میشه نقشه مخصوص گرمین واسه ارومیه رو بدین ؟
مرسی

Saman-tci
28-01-2009, 23:11
دوست من یونس جان همین پست بالای شما گفت که گارمین فقط نقشه تهران رو داره ....فقط فقط

babakeyan
30-01-2009, 10:16
سلام یونس عزیز من وقتی از gps استفاده میکنم تنظیمات ساعت و تاریخ بهم میخوره مشکل از کجاست {n95 8gb}

Legend
30-01-2009, 10:22
سلام یونس عزیز من وقتی از gps استفاده میکنم تنظیمات ساعت و تاریخ بهم میخوره مشکل از کجاست {n95 8gb}
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم...ريست كردي؟

babakeyan
30-01-2009, 11:28
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم...ريست كردي؟

اره ریست کردم

Legend
30-01-2009, 11:34
اره ریست کردم

احتمالا" مشكل از گوشيته...برنامه ديگه اي نصب نكردي كه ممكن باشه از اون باشه؟
نهايتا" دوباره بايد مسترريست كني...چون اين مشكل رو فقط خودت داري...:41:

babakeyan
30-01-2009, 11:36
احتمالا" مشكل از گوشيته...برنامه ديگه اي نصب نكردي كه ممكن باشه از اون باشه؟
نهايتا" دوباره بايد مسترريست كني...چون اين مشكل رو فقط خودت داري...:41:

نه برنامه دیگه ای نصب نکردم.........

میشه برنامه رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟

Legend
30-01-2009, 11:44
نه برنامه دیگه ای نصب نکردم.........

میشه برنامه رو پاک کنم دوباره نصب کنم؟
اينم ميشه...:46:

hamid2362002
31-01-2009, 11:03
دوستان سلام جناب legend عزيز اون مشكل اسامي خيابانها كه من داشتم يه توضيح بدم كه هنگامي كه تو حالت 3 بعدي هستم پيش مياد و اسم خيابونها ديده نميشه و فقط بالاي صفحه اسم خيابون ديده ميشه آيا مال شما هم همينطور است يا فقط مشكل منه چون من شنيدم كه ميگن تو حالت سه بعدي گارمين 5 به اين حالت است درست است يا نه ؟

Legend
31-01-2009, 11:20
دوستان سلام جناب legend عزيز اون مشكل اسامي خيابانها كه من داشتم يه توضيح بدم كه هنگامي كه تو حالت 3 بعدي هستم پيش مياد و اسم خيابونها ديده نميشه و فقط بالاي صفحه اسم خيابون ديده ميشه آيا مال شما هم همينطور است يا فقط مشكل منه چون من شنيدم كه ميگن تو حالت سه بعدي گارمين 5 به اين حالت است درست است يا نه ؟
نه...واسه من به طور كامل چه تو حالت 3 بعدي و چه حالت نماي از بالا اسامي تمام خيابان ها رو نمايش ميده..!

akhoond
31-01-2009, 15:02
سلام
یونس خان ، شرمنده ، چند روزی نبودم ، نشد ، دسترسی به پی سی (p30 & pc) هم نداشتم ، نشد سر وکله بزنم ...
قبل از این که برم سراغ کانکت شدن به ست ، اول چند تا سوال :
1 _ آقا برنامه گارمین ، توی مموری یه فولدر درسته می کنه ، که توی یه سری دیگه فولدر هست ، نقشه موجود هم فولدر هاش ، عین فولدر های گارمین هست ، من طی یک حرکت نا جوانمردانه و احمقانه نقشه رو توی فولدر برنامه گارمین ، paste کردم و replace کردم :31: حالا چی کار کنم ، دوباره برنام رو بریزم ، فولدر نقشه رو دقیقا کجا باید paste کنم ؟
می شه مو به مو توضیح بدید :11:

2 _ بعد از اون جنگولک بازی ، شما می گی برو تو نقشه و منتظر شو تا کانکت بشه ، نقشه خود برنامه گارمین دیگه ؟

فعلا همین

مرسی :11::11::11:
یا حق

Legend
31-01-2009, 15:12
سلام
1- همين كارو بايد بكني...ايني كه دانلود ميكني رو بايد بزاري جاي اوني كه ساخته ميشه...

2- آره..بايد واستي تا اون آنتن هاي بالا از قرمز به سبز تبديل شه و پر شه...:46:

torobcheh_vm
03-02-2009, 17:34
من وقتی برنامه را اجرا میکنم از برنامه بیرون میاد.چی کار کنم؟روی 6220 نصب کردم

MRTZ HSV
04-02-2009, 19:23
باید فولدر Garmin رو به /:E منتقل کن
بعد گارمین بالا میاد :دی

alenkita
06-02-2009, 07:48
آقا من نرم افزار Garmin Mobile XT رو که روی گوشی E66 نصب میکنم وقتی اجرا میشه صفخه اول که میاد دوباره سریع خارج میشه.
به نظرتون مشکل از کحاست؟

amirtaker
06-02-2009, 20:52
ويرايش .......

amirtaker
06-02-2009, 20:54
باید فولدر Garmin رو به /:E منتقل کن
بعد گارمین بالا میاد :دی

توضيح ميdي؟

Legend
06-02-2009, 20:59
آقا من نرم افزار garmin mobile xt رو که روی گوشی e66 نصب میکنم وقتی اجرا میشه صفخه اول که میاد دوباره سریع خارج میشه.
به نظرتون مشکل از کحاست؟

توضيح ميdي؟

ورژن های مختلف رو تست کنید:

5.00.10
5.00.20

لینکش تو صفحات قبل هست.

شاد باشید:40:

M@hdi-B
06-02-2009, 21:00
ویرایش شد...........

Saman-tci
07-02-2009, 02:11
یه سوال ....
من هم ورژن 5.00 رو دارم و هم 5.20 ... چه فرقی با هم دارن ....؟
توی سرعت یا ... تاثیری دارن ...؟

Legend
07-02-2009, 11:00
یه سوال ....
من هم ورژن 5.00 رو دارم و هم 5.20 ... چه فرقی با هم دارن ....؟
توی سرعت یا ... تاثیری دارن ...؟
شاید یه سری امکانات اضافه و شاید سرعت بالا اومدن برنامه...

MINOR
08-02-2009, 11:37
سلام
من همه این کارا رو انجام دادم (اونایی که تو صفحه 1 گفتین )
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم و بر نامه رو دوباره نصب کردم وقتی برنامه رو باز میکنم او گوشه مینویسه no map
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟

Legend
08-02-2009, 11:55
سلام
من همه این کارا رو انجام دادم (اونایی که تو صفحه 1 گفتین )
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم و بر نامه رو دوباره نصب کردم وقتی برنامه رو باز میکنم او گوشه مینویسه no map
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
سلام
gps داخلی روفعال کردید؟ اگه آره باید برید توی مکان باز و 10-15 دقیقه صبر کنید تا وصل شه..بار اول زیاد طول میکشه...

fam2
08-02-2009, 19:20
کیجن برنامه من اجرا نمیشه .اصلا چه طوری باید اجراش کنیم . مرسی

M@hdi-B
08-02-2009, 19:51
کیجن برنامه من اجرا نمیشه .اصلا چه طوری باید اجراش کنیم . مرسی

سلام عضویتتون رو تبریک می گم.
با دابل کلیک اجرا میشه دیگه. سیستم عاملتون چیه؟ اگه XP هست(Microsoft NET.Framework2 به بالا روش نصبه؟)
اگه نیست نصب کن ببین باز میشه؟

MINOR
08-02-2009, 23:34
سلام
gps داخلی روفعال کردید؟ اگه آره باید برید توی مکان باز و 10-15 دقیقه صبر کنید تا وصل شه..بار اول زیاد طول میکشه...

فکر نمی کنم مشکل از وصل شدن باشه
شاید مشکل از اینجا باشه که نقشه رو لود نمیکنه یا شاید یه همچین چیزی!!!!؟؟؟؟

Legend
09-02-2009, 09:37
فکر نمی کنم مشکل از وصل شدن باشه
شاید مشکل از اینجا باشه که نقشه رو لود نمیکنه یا شاید یه همچین چیزی!!!!؟؟؟؟
شما این پست رو مطالعه کنید...مطمئن شید که این کار ها رو کردید...

ramtin113
11-02-2009, 22:21
این برنامه در مرحله آخر کار نمیکنه دانلود نکنین

soheil_atish
15-02-2009, 10:10

سلام دوستان این دوستمون درست میگن

کار نمیده

لطفا دوستان دیگه هم راهنمایی کنن:20::10:

یا اینکه لا اقل بگن چیکار کنیم؟!

ممنون

Legend
15-02-2009, 10:25
سلام دوستان این دوستمون درست میگن

کار نمیده

لطفا دوستان دیگه هم راهنمایی کنن:20::10:

یا اینکه لا اقل بگن چیکار کنیم؟!

ممنون

هيچ كدومتون درست نميگيد ...:13: تا حالا خيلي از كاربر ها از برنامه استفاه كردند...آموزش رو واسه اين گذاشتند كه ياد بگيريد...

Saman-tci
15-02-2009, 14:10
دوستان هیچ مشکلی نداره و به راحتی حتی راحت تر از اسمارت کام نصب و اجرا میشه .....
شما ارورهایی که میگیرید بفرمائید یا یه اسکرین شات ازش بزارید تا بشه کمکتون کرد ....

higrade61
18-02-2009, 00:33
قبلا نقشه های گارمین gpx بود و من کار میکردم باش. این جدیده gmapsupp.img هستش؟ تو garmin کپی کردم اما نقشه را نمیبینه؟

البته آنتن gps یه خطه همش! فکر کنم connect نمیشه. n82 v31 هم دارم. شما گفته بودی ورژن جدید n82 زود کانکت میشه؟

Legend
18-02-2009, 11:29
قبلا نقشه های گارمین gpx بود و من کار میکردم باش. این جدیده gmapsupp.img هستش؟ تو garmin کپی کردم اما نقشه را نمیبینه؟

البته آنتن gps یه خطه همش! فکر کنم connect نمیشه. N82 v31 هم دارم. شما گفته بودی ورژن جدید n82 زود کانکت میشه؟
بله زود كانكت ميشه...شما يه باز آموزش رو انجام بده...چون واسه نقشه جديد تا حدودي فرق ميكنه...
شاد باشي

BLACK-BLACK
18-02-2009, 18:44
garminmobilext 5.00.00

ابتدا ورژن 5 رو دانلود كنيد:

اينم نقشه ايران كه فقط تهرانش كامله كامله و قابليت مسير يابي و پيدا كردن هر چي كه بخوايد رو داره...اعم از بانك، پارك ، موزه ،پمپ بنزين ،رستورانها و هتل ها و....كه بعد از انتخاب كوتاهترين مسير رو به شما ميده...:8:

كاري كه شما بعد از نصب برنامه ميكنيد:
اين فايل رو كه extract كرديد يه فولدر به اسم garmin به شما ميده محتويات اون رو به طور كامل داخل رم گوشي بريزيد...

و بعد كيجن برنامه:

حالا برنامرو از application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم sw و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: Sw.unl
بعد عدد 2562 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم gmapsupp و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.

الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote gps و use attached gps \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
تبريك ميگم gps گوشيتون راه افتاد...
حالا ميتونيد بهش آدرس بديد و اون شما رو راهنمايي ميكنه...:11:

منبع نقشه : موبايلستان

قابل توجه دوستان باید بگم که روی ان82 کار کرد و به خوبی به ماهواره وصل شد پس اموزش نحوه راه اندازی این برنامه درست درسته

ولی من روی نقشه هیچ مکانی رو ندیدم فقط اسم خیابانها و جاده ها هستش واثری از پمپ بنزین و رستوران و این حرفاها نیست لطف کنید بگید که چه جوری باید انها رو توی نقشه بیارم؟

یه مساله دیگه اینکه این گارمینی که گذاشتید قابلیت مسیر یابی نداره یا حداقل من بلد نیستم فعالش کنم

با تشکر

Legend
18-02-2009, 18:49
قابل توجه دوستان باید بگم که روی ان82 کار کرد و به خوبی به ماهواره وصل شد پس اموزش نحوه راه اندازی این برنامه درست درسته

ولی من روی نقشه هیچ مکانی رو ندیدم فقط اسم خیابانها و جاده ها هستش واثری از پمپ بنزین و رستوران و این حرفاها نیست لطف کنید بگید که چه جوری باید انها رو توی نقشه بیارم؟

یه مساله دیگه اینکه این گارمینی که گذاشتید قابلیت مسیر یابی نداره یا حداقل من بلد نیستم فعالش کنم

با تشکر
سلام
نشون نميده ولي اگه تو قسمت Where To? انتخاب كنيد مسير يابي ميكنه...(البته گاهي وقتا چنان راهه دوري رو نشون ميده آدم پشيمون ميشه، كه ايراد از نقشه هست...)
شاد باشي

smallfrank
19-02-2009, 21:13
من هم نصب کردم ولی در remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداره و فقط Blutooth هست.
باید چی کار کنم تا این گزینه بیاد ؟
با تشکر.

M@hdi-B
19-02-2009, 21:24
من هم نصب کردم ولی در remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداره و فقط Blutooth هست.
باید چی کار کنم تا این گزینه بیاد ؟
با تشکر.

شما احتمالا اون 2 فایل رو که باید برای کرک کردن برنامه می ساختید و با پسوند unl ذخیرش می کردید رو درست نساختید. به این پست به دقت عمل کنید انشاالله درست میشه.

:11:

smallfrank
19-02-2009, 21:33
ممنون درست شد .
ولی وقتی میرم تو نقشه فقط یه فلش آبی هست و این پایین هم نوشته no Map چی کار کنم درست شه ؟
وقتی هم وارد برنامه میشم دنبال بلوتوث میگرده اون از چیه؟
ببخشیدا این قدر سوال میکنم.

Legend
19-02-2009, 21:43
ممنون درست شد .
ولی وقتی میرم تو نقشه فقط یه فلش آبی هست و این پایین هم نوشته no Map چی کار کنم درست شه ؟
اگه درست شده باشه مشكلي نداره...شما use attach GPS رو انتخاب كرديد؟

ar71
19-02-2009, 23:27
رو 6220 کلاسیک جواب میده ؟!

Saman-tci
20-02-2009, 02:47
ممنون درست شد .

دوست من شما باید از طریق خود gps داخلی گوشی وصل بشید .....
اگه اون دو تا فایل تکست رو خوب Rename کرده باشید و پسوندشون رو به UNL تغییر داده باشید نباید مشکلی داشته باشید ....

Legend
20-02-2009, 10:45
رو 6220 کلاسیک جواب میده ؟!
بله..جواب ميده...

smallfrank
21-02-2009, 18:33
دوست من شما باید از طریق خود gps داخلی گوشی وصل بشید .....
اگه اون دو تا فایل تکست رو خوب Rename کرده باشید و پسوندشون رو به UNL تغییر داده باشید نباید مشکلی داشته باشید ....

همون GPS Data .اون که همش دنبال بلوتوث میگرده.

آره اون دو تا فایل تکست رو هم پسوندشون رو به UNL تغییر دادم.

Legend
21-02-2009, 19:34
همون gps data .اون که همش دنبال بلوتوث میگرده.

آره اون دو تا فایل تکست رو هم پسوندشون رو به unl تغییر دادم.
شما پست 382 رو خوندي؟ انجامش دادي؟

smallfrank
21-02-2009, 22:22
شما پست 382 رو خوندي؟ انجامش دادي؟

آره اون گزینه رو فعال کردم .
برای چی هست ؟

Legend
21-02-2009, 22:30
آره اون گزینه رو فعال کردم .
برای چی هست ؟
چون اگه فعال باشه دنبال gps نمیگرده...پس فعال نیست..:31:

smallfrank
21-02-2009, 22:37
چون اگه فعال باشه دنبال gps نمیگرده...پس فعال نیست..:31:

خب چه جوری فعال کنم؟
میشه کارای بعدش رو قدم به قدم توضیح بدین ؟

Legend
21-02-2009, 22:45
خب چه جوری فعال کنم؟
میشه کارای بعدش رو قدم به قدم توضیح بدین ؟
پست اول این صفحه رو اگه درست انجام داده باشی....تمومه...

smallfrank
21-02-2009, 22:52
پست اول رو هم کامل کامل انجام دادم.

Legend
21-02-2009, 23:08
پست اول رو هم کامل کامل انجام دادم.
امکان نداره...:31: شما use attach GPS رو زدی...اون بالا شکل آنتن اومده؟ باز دنبال بلوتوث میگرده؟

smallfrank
21-02-2009, 23:28
آقا از همگی ممنون.بالاخره درست شد.فقط نقشه ندارم.نقشه شهرهای خراسان رضوی رو کسی نداره ؟

Legend
21-02-2009, 23:31
آقا از همگی ممنون.بالاخره درست شد.فقط نقشه ندارم.نقشه شهرهای خراسان رضوی رو کسی نداره ؟
نه...واسه مشهد ساخته نشده...فقط تهران.

alenkita
22-02-2009, 00:16
آقا من کل این کارا روی نوکیا E66 انجام میدم
اول که وقتی که برنامه Garmin Mobile XT ورپن 5 رو نصب میکنم داخل مموری فولدری بنام Garmin ساخته نمیشه و وقتی که خودم اون فولدر رو میسازم و کل مراحل رو انجام میدم وقتی برنامه اجرا میکنم یه پیغام searching for gps device میده و پس از چند دقیقه چیزی پیدا نمیکنه و پیغام no gps device found میده؟
مشکل از کجاست؟

Saman-tci
22-02-2009, 03:16
نه دوست من خودت نباید بسازی .....
شما باید گوشیتو در حالت Data Transfer به سیستمت وصل کنی بعد برنامه Garmin رو نصب کن ....
خودش براحتی نصب میکنه ....
اگه دید فولدر برنامه توی مموری کارتت نبود یه بار برنامه گارمین رو از توی گوشیت اجرا و بعد ببند ... بعد دوباره برو توی مموری کارتت این دفعه دیگه فولدرش اومده ....
.
در ضمن بازم میگم برای کرک کردم برای یعنی همون قسمتی که باید بهش بگید که از Gps خود گوشی استفده کنه باید اون 2 تا فایل رو به درستی به UNL تغییر بدین .... بهترینش هم اینه که بریزید داخل فولدر Other مموری کارتتون بعدبا فایل منیجر روی فایل برید و با استفاده از Rename کردن پسوندشون رو به unl تغییر بدین .....

alenkita
22-02-2009, 08:14
شر منده من درست متوجه نشدم
یعنی فایل رو تو گوشی نریزم و از تو گوشی نصب نکنم؟

Legend
22-02-2009, 09:32
شر منده من درست متوجه نشدم
یعنی فایل رو تو گوشی نریزم و از تو گوشی نصب نکنم؟
بعد از نصب برنامه Garmin و یک بار اجرای اون، فولدر باید ساخته بشه...سپس شما این فولدری که من آپ کردم رو جای بگذارید و اون 2 فایل رو هم بادقت در پست اول صفحه 11 همین تاپیک بسازید و تو فولدر بریزید...

alenkita
22-02-2009, 22:49
نه دوست من خودت نباید بسازی .....
شما باید گوشیتو در حالت Data Transfer به سیستمت وصل کنی بعد برنامه Garmin رو نصب کن ....
خودش براحتی نصب میکنه ....
....
یعنی برنامه Garmin رو از روی کامپیوتر نصب کنم یا از روی گوشی؟

Legend
22-02-2009, 22:55
منظور سامان يه نوعه ديگه از Garmin هست كه از طريق PC نصب ميشه...

Saman-tci
23-02-2009, 00:37

ببین دوست من باید گوشیتو از طریق Data Transfer به سیستمت وصل کنی ....
وقتی وصل شد روی آیکون Garmin با فرمت exe کلیک میکنی ....
وقتی برنامه Unpack شد روی سیستمت یه صفحه باز میشه که که شما باید Install رو بزنی .....
وقتی Install تموم شد کابل رو از گوشیت درمیاری ...
بعد به قسمت App Manager گوشیت میری و فایل Garmin رو از اونجا نصب میکنی .....
.
به همین راحتی ...
.
برای توضیحات بیشتر بهمراه تصاویر آموزش , این فایل رو که برات آپ کردم رو دانلود کن و خوب ببین برای نصب چیکار میگه .... شاید از روی تصاویر بهتر متوجه بشی ....
بازم اگه سوالی داشتی بپرس .

Mostafa_Kaveh
23-02-2009, 07:53
سلام دوست عزیز اگه میشه مارو هم یه راهنمایی کن گوشیم i8510 و میگن روت 66 روش نصب میشه ولی چطوری نمیدونم

Legend
23-02-2009, 13:03
وقتی برنامه Unpack شد روی سیستمت یه صفحه باز میشه که که شما باید Install رو بزنی .....
.
به همین راحتی ...
.
برای توضیحات بیشتر بهمراه تصاویر آموزش , این فایل رو که برات آپ کردم رو دانلود کن و خوب ببین برای نصب چیکار میگه .... شاید از روی تصاویر بهتر متوجه بشی ....
بازم اگه سوالی داشتی بپرس .

سامان جان اين نسخه از گارمين كه تو پست 1 هست ...فايل sis ...پس روشش با ايني كه ميگي فرق داره...:46:

سلام دوست عزیز اگه میشه مارو هم یه راهنمایی کن گوشیم i8510 و میگن روت 66 روش نصب میشه ولی چطوری نمیدونم

درمورد اين برنامه اطلاعي ندارم...

P A R S A
26-02-2009, 13:26
سلام من این رو نصب کردم ولی فقط نقشه جاده های ایران بود و تهران رو نداشت!!!

Legend
26-02-2009, 17:47
سلام من این رو نصب کردم ولی فقط نقشه جاده های ایران بود و تهران رو نداشت!!!
زوم کردی رو قسمت تهران؟ چون من همین الان ازش اتفاده کردم...:31:

ahora50002000
27-02-2009, 14:22
با سلام
من روی n82 آن را نصب کردم آیا راهنمای خاصی دارد منظورم طریقه استفاده از آن است مثلا طریقه پیدا کردن مسافت و یا سرعت ؟ در ضمن آیا روی نقشه جاده ها اسم ندارد

Mostafa_Kaveh
28-02-2009, 08:53
سلام با تشکر روی i8510 سامسونگ جواب داد

adameh_bahal
01-03-2009, 15:19
چجوری ميشه کاری کرد که تو نقشه اسم کوچه و خيابان ها ،... رو هم نشون بده
برا من فقط بار اول که نصب کردم نشون ميداد ولی بعدش ديگه نشون نميده

Legend
02-03-2009, 16:05
از تو تنظیمات یه بار RESTORE Default کنید...گمانم درست شه...

adameh_bahal
03-03-2009, 15:36
از تو تنظیمات یه بار restore default کنید...گمانم درست شه...

اين کارو کردم ولی بازم نشون نميده

Legend
03-03-2009, 17:18
اين کارو کردم ولی بازم نشون نميده
شايد تو تنظيمات بايد دقت نقشه رو زياد كنيد...
setting
map
map detail
اينم تست كن..

adameh_bahal
04-03-2009, 17:15
شايد تو تنظيمات بايد دقت نقشه رو زياد كنيد...
Setting
map
map detail
اينم تست كن..

اين کارو هم کردم ولی جواب نداد ?

mahmoudrezao
04-03-2009, 18:06
سلام دوستان
گوشی من n85 هست. میشه این برنامه رو روی n85 نصب کرد؟

Legend
04-03-2009, 19:01
اين کارو هم کردم ولی جواب نداد ?

دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...:41:

سلام دوستان
گوشی من n85 هست. میشه این برنامه رو روی n85 نصب کرد؟

بله...نصب میشه...:46:

adameh_bahal
04-03-2009, 23:40
[QUOTE=Legend;3565042]دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...:41:
QUOTE]

يه سؤال ديگه اين چيه که بعضی وقت ها خود به خود اجرا ميشه بدون اينکه حتی garmin رو اجرا کنم:
Garmin Mobile XT detected Launch Now?
yes no

hamid0051
05-03-2009, 09:26
سلام
من نقشرو رز n82نسب کردم ولی جواب نداد

Legend
05-03-2009, 10:57
يه سؤال ديگه اين چيه که بعضی وقت ها خود به خود اجرا ميشه بدون اينکه حتی garmin رو اجرا کنم:
Garmin Mobile XT detected Launch Now?
yes no
این مشکل برای من خود به خود حل شد...گمانم مخصوص Autorun باشه که فعال میشه...

adameh_bahal
05-03-2009, 15:49
این مشکل برای من خود به خود حل شد...گمانم مخصوص autorun باشه که فعال میشه...

يعنی نميشه کاريش کرد؟

Legend
05-03-2009, 16:01
يعنی نميشه کاريش کرد؟
راهه خاصی رو سراغ ندارم...شاید با نصب دوباره...

eissa
05-03-2009, 16:12
سلام دوستان
اگه ممکنه برای 5800 هم بزارید

Legend
05-03-2009, 16:15
سلام دوستان
اگه ممکنه برای 5800 هم بزارید
یه کوچولو دقت بیشتر:

شاد باشی

raminmousavi
14-03-2009, 00:05
يه سوال دارم. استفاده از اين جي پي اس هزينه داره؟ بايد به نت وصل شد تا از نقشه استفاده كرد؟

Saman-tci
14-03-2009, 02:23
نه دوست من ... استفاده از Gps و در نهایت اتصال به ماهواره هیچ گونه هزینه ای نداره ... GPS یکی از قابلیتهای گوشی هست و استفاده از اون از هر نوع گوشی و یا سیم کارتی هزینه ای نداره ....
.
خیر شما اول برنامه رو نصب میکنید و بعد از نصب برنامه نقشه اصلی و کرک شده رو داخل رم گوشی و داخل فولدر خود برنامه کپی میکنید و هیچ ارتباطی به نت نداره

acmilan308
14-03-2009, 02:24
يه سوال دارم. استفاده از اين جي پي اس هزينه داره؟ بايد به نت وصل شد تا از نقشه استفاده كرد؟
سلام
نه هيچ هزينه اي نداره .
برو حالشو ببر :21:

alenkita
14-03-2009, 07:57
.
به همین راحتی ...

من تو فایلی که دانلود کردم garmin با فرمت exe ندیدم میشه فقط همین رو واسم آپ کنید؟
ممنون میشم

Arshia001
14-03-2009, 15:35

این مشکل قدیم ندیما بود!یونس یادته؟ورژن 5 درست نشون نمیداد بعد عوض کردی 4.1 گذاشتی؟بعد که نقشه مسیر یاب اومد اسم ها هم درست شده بود.شما ببین نقشه ای که داری مسیریابی داره یا نه؟(یه کم دیره،ولی خوب بالاخره مشکل مشکله دیگه!میشه حلش کرد!:46:)

kasra.askari
16-03-2009, 17:50
سلام
من فايل نقشه ها رو دانلود كردم ولي هيچ فايلي با فرمت .gpx وجود نداره در ضمن وقتي فولدر garmin رو تو گوشيم كپي ميكنم تصوير به هم ميريزه .
لطفا كمك كنيد.
ممنون

Legend
17-03-2009, 17:10
سلام
من فايل نقشه ها رو دانلود كردم ولي هيچ فايلي با فرمت .gpx وجود نداره در ضمن وقتي فولدر garmin رو تو گوشيم كپي ميكنم تصوير به هم ميريزه .
لطفا كمك كنيد.
ممنون
نسخه هاي ديگه رو تست كنيد...اين نقشه gpx نداره...

Saman-tci
17-03-2009, 17:27
دوست من شما میتونی از فایلهای gpx بقیه ورژنهای این برنامه استفاده و آنها رو جایگزین کنی ....

alenkita
17-03-2009, 23:23
من تو فایلی که دانلود کردم garmin با فرمت exe ندیدم میشه فقط همین رو واسم آپ کنید؟
ممنون میشم
کسی نیست جواب بده؟

khoushab
18-03-2009, 17:14
سلام
خیلی ممنون . آیا نقشه های شهرهای دیگه ایران برای این نرم افزار کالیبره نشده ؟

M@hdi-B
18-03-2009, 20:43
کسی نیست جواب بده؟

گارمین ورژن جدید فرمتش sis هست و یه پوشه حاوی فایهای برنامه که باید به Root مموری کپی کنید.

Saman-tci
18-03-2009, 23:45
سلام
خیلی ممنون . آیا نقشه های شهرهای دیگه ایران برای این نرم افزار کالیبره نشده ؟

دوست من جدیدترین نقشه ای که برای گارمین تهیه شده که پولی هم بوده ولی دوستان لطف کردن و کرکش کردن شهرهای تهران , مشهد و کرج رو داره ... البته اگه پولی خریداری بشه ممکنه با آپدیتهای که برای این برنامه میاد شهرهای دیگه ای هم اضافه بشه ....

shervin_blueman
22-03-2009, 11:50
سلام.همین دو روز پیش گارمین 4 رو ریختم و توخود خونه جواب میداد.دیروز رفتم سایت نوکیا و گوشیمو آپدیت کردم.بعدش دیدم گارمینم باااز نمیشه.دوباره ریختم،مشکل خوردم.gps گوشیمو پیدا نمیکنه.کمککککککک

teza
22-03-2009, 14:51
دوست من جدیدترین نقشه ای که برای گارمین تهیه شده که پولی هم بوده ولی دوستان لطف کردن و کرکش کردن شهرهای تهران , مشهد و کرج رو داره ... البته اگه پولی خریداری بشه ممکنه با آپدیتهای که برای این برنامه میاد شهرهای دیگه ای هم اضافه بشه ....

دوستان من این نقشه جدید رو دانلود کردم ولی تو میزنه no map و هیچی نشون نمیده گوشیم 6220 هست و از برنامه جدید رو گوشیم نصبه کسی این نقشه جدید رو تست کرده تو کرج کار میکنه

M@hdi-B
22-03-2009, 15:02
دوستان من این نقشه جدید رو دانلود کردم ولی تو میزنه no map و هیچی نشون نمیده گوشیم 6220 هست و از برنامه جدید رو گوشیم نصبه کسی این نقشه جدید رو تست کرده تو کرج کار میکنه

خوب باید وایستی تا به ماهواره کانکت بشه بعد نقشه رو نشون بده.

teza
22-03-2009, 17:36
خوب باید وایستی تا به ماهواره کانکت بشه بعد نقشه رو نشون بده.

عزیزم تا این حد رو میدونم ولی میگم کلا میزنه no map حتی اگه نیم ساعت وایستی باز هم همین رو میزنه اصلا نقشه رو نشون نمیده

M@hdi-B
22-03-2009, 18:41
عزیزم تا این حد رو میدونم ولی میگم کلا میزنه no map حتی اگه نیم ساعت وایستی باز هم همین رو میزنه اصلا نقشه رو نشون نمیده

کانکت میشی؟
برنامه رو درست کرک کردی؟
جی پی اس داخلی گوشیتو می شناسه؟
اگه این سه مورد درست باشه باید نقشه رو نشون بده.

teza
22-03-2009, 19:09
کانکت میشی؟
برنامه رو درست کرک کردی؟
جی پی اس داخلی گوشیتو می شناسه؟
اگه این سه مورد درست باشه باید نقشه رو نشون بده.

1-چجوری باید بفهمم کانکت شدم یا نه
2- یعنی چی
3-فکر کنم میشناسه
4-نشون نمیده فقط یه فلاش نشون میده

M@hdi-B
22-03-2009, 19:35
1-چجوری باید بفهمم کانکت شدم یا نه
2- یعنی چی
3-فکر کنم میشناسه
4-نشون نمیده فقط یه فلاش نشون میده

کانکت بشی نقشه رو نشون میده دیگه. بالای صفحه سمت چپ آنتن جی پی اس هست؟
وقتی برنامه رو اجرا می کنی می خواد دنبال جی پی اس بلوتوث بگرده ؟
این پست رو کامل بخون ببین چیزی رو از قلم ننداختی:

teza
23-03-2009, 00:03
کانکت بشی نقشه رو نشون میده دیگه. بالای صفحه سمت چپ آنتن جی پی اس هست؟
وقتی برنامه رو اجرا می کنی می خواد دنبال جی پی اس بلوتوث بگرده ؟
این پست رو کامل بخون ببین چیزی رو از قلم ننداختی:

نه نقشه رو نشون نمیده ولی انتن جی پی اس هست ولی یا خالی هست یا یه خط داره
نه
نه چیزی از قلم نیفتاده

M@hdi-B
23-03-2009, 09:23
نه نقشه رو نشون نمیده ولی انتن جی پی اس هست ولی یا خالی هست یا یه خط داره
نه
نه چیزی از قلم نیفتاده

خوب وقتی آنتن جی پی اس هست باید وایستی تا کانکت بشه( البته تو فضای باز و بدون سقف) توجه کن که آنتن جی پی اس پایین گوشی هست و دستت نباید روش باشه. این پست آقای iceweek رو ببین.

khoushab
24-03-2009, 21:01
سلام
سال نو همگی مبارک
برای برنامه خیلی ممنون گوشی من N82 است برنامه نصب میشه ولی هنگام Enable میزنم این کار رو انجام نمیده ولی در کل از هنگام بالا آمدن برنامه میگه bluetooth روشن کن و با GPS خود گوشی کار نمیکنه و GPS را از طریق bluetooth می خواد بشناسه لطفا کمکم کنید با تشکر

shahab_f
26-03-2009, 22:28
دوستان ، آخرین و دقیق ترین نقشه ی تهران رو تو کدوم پست می تونم پیدا کنم ؟

M@hdi-B
27-03-2009, 10:19
سلام
سال نو همگی مبارک
برای برنامه خیلی ممنون گوشی من n82 است برنامه نصب میشه ولی هنگام enable میزنم این کار رو انجام نمیده ولی در کل از هنگام بالا آمدن برنامه میگه bluetooth روشن کن و با gps خود گوشی کار نمیکنه و gps را از طریق bluetooth می خواد بشناسه لطفا کمکم کنید با تشکر

این مشکل هزار بار بیان شده و دوستان هزار بار گفتن که مشکل از کرک نکردن برنامست. شما پست اول رو که آقا یونس کامل توضیح دادن رو مو به مو از اول انجام بده. بعد مشکلی بود در خدمتیم.

p30boy.s
27-03-2009, 12:00
دوستان این برنامه روی e65کار میکنه با نه؟

M@hdi-B
27-03-2009, 13:04
دوستان این برنامه روی e65کار میکنه با نه؟

نه دوست من گوشیه شما جی پی اس نداره مگر اینکه از جی پی اس بلوتوث استفاده کنید( اکسترنال)

shahab_f
27-03-2009, 16:21
دوستان ، آخرین و دقیق ترین نقشه ی تهران رو تو کدوم پست می تونم پیدا کنم ؟
به من کمک می کنید ؟

M@hdi-B
27-03-2009, 16:57
به من کمک می کنید ؟

پست اول..............:46:

Saman-tci
27-03-2009, 18:14
به من کمک می کنید ؟

بفرمائید در پست دوم این تاپیک :

M@hdi-B
27-03-2009, 18:29

سامان جان ایشون گفتن نقشه تهران نه مشهد و کرج.

shahab_f
27-03-2009, 23:02
پست اول..............:46:
آهان اونه ؟ راستش من برای یه برنامه ی تبدیل می خوام نه برای گارمین ، اون برنامه نقشه رو ارور داد ، گفتم شاید بازم باشه ، دانلود کنم.
ممنون:11:

Saman-tci
28-03-2009, 00:19
سامان جان ایشون گفتن نقشه تهران نه مشهد و کرج.

مهدی جان این نقشه تهران رو هم داره ... من الان دارم از همین نقشه استفاده میکنم ...
.
علاوه بر تهران مشهد و کرج رو هم شامل میشه .... حالا بده علاوه بر تهران 2 تا شهر دیگه هم داره ...؟؟؟؟:10:

M@hdi-B
28-03-2009, 08:16
مهدی جان این نقشه تهران رو هم داره ... من الان دارم از همین نقشه استفاده میکنم ...
.
علاوه بر تهران مشهد و کرج رو هم شامل میشه .... حالا بده علاوه بر تهران 2 تا شهر دیگه هم داره ...؟؟؟؟:10:

شرمنده سامان جان آخه نوشته بودی (اخیراً یکی از شرکتهای داخلی همین نقشه رو برای شهرهای مشهد و کرج هم آماده کرده) فکر کردم تهران رو نداره.
حالا تهرانش فرقی هم داره یا همونه فقط کرج و مشهد بهش اضافه شده؟

Saman-tci
28-03-2009, 09:08
واقعاً تهرانش کامله .... قابلیت سرچش که خیلی قویه ... نزدیکترین مراکز رو همراه با تلفن بهت نشون میده

Legend
28-03-2009, 12:07
سلام
نقشه پست اول نقشه اصفهان رو هم به طور کامل داره...
سامان جان نقشه ات رو حتما" تست میکنم...به شرطی لینک جدید بزاری...:46:

superior
28-03-2009, 14:20
به نام او

دوستان سلام.

من به نقشه مشهد احتیاج دارم.

لینکی که Saman-tci توی پست دوم

قرار داده اند خراب هست.

من توی این آدرس

نقشه مشهد رو دیدم ولی قیمتش خیلی زیاده!!!!!!

دوستان اگه کسی لینکی از این نقشه داره بذاره.ممنون.

shahab_f
28-03-2009, 14:38

مرسی دوست عزیز ، این اروره چیه اونوقت ؟

GHOST RECON
28-03-2009, 15:03
سلام دوستان می خواستم بدونم در مورد نقشه تهران این نرم افزار کامل تره یا smortcom منظورم داشتن تمام خیابان ها و معابر و اماکن ( در مقایسه با نشه تهران7 smortcom) و در وصل شدن به ماهوره هست
در ضمن بهترین نقشه برای تهران کدومه؟(لینکش)
اگه امکانش هست یه تصویر از محیط برنامه با نقشه تهران بزارید

shahab_f
28-03-2009, 15:58
در ضمن بهترین نقشه برای تهران کدومه؟(لینکش)

چند پست قبل تر این سوال رو پرسیدم ، پست دوم کامل ترین نقشه ی تهرانه و البته مشهد و کرج رو هم داره.
:11:

Legend
28-03-2009, 16:21
مرسی دوست عزیز ، این اروره چیه اونوقت ؟

این ارور یعنی طرفی که فایل رو آپلود کرده اکانت نداشته و بعد از 10 دانلود فایلش پاک شده...

superior
28-03-2009, 19:04
به نام او

دوستان سلام.

من به نقشه مشهد احتیاج دارم.

لینکی که saman-tci توی پست دوم

قرار داده اند خراب هست.

من توی این آدرس

نقشه مشهد رو دیدم ولی قیمتش خیلی زیاده!!!!!!63000 تومان!!!!!!!!!!!

دوستان اگه کسی لینکی از این نقشه داره بذاره.ممنون.

من واقعا نمیتونم از اون پست دوم دانلود کنم!!! فقط 5 کیلو باته!

یکی رسیدگی کنه.لطفا.

shahab_f
29-03-2009, 11:22
این ارور یعنی طرفی که فایل رو آپلود کرده اکانت نداشته و بعد از 10 دانلود فایلش پاک شده...

:31::31:
خب ، نقشه ی دیگه ای برای تهران وجود نداره در این تاپیک؟؟ ، به جز پست اول

Legend
29-03-2009, 11:35
:31::31:
خب ، نقشه ی دیگه ای برای تهران وجود نداره در این تاپیک؟؟ ، به جز پست اول
نه...والله من مشکلی با نقشه پست اول ندارم...این چند روزم که نبومدم و به مسافرت رفتم...فهمیدم نقشه اصفهان رو هم کامل داره...
مشهد و کرج رو فقط خیابون های اصلیش رو داره و فاقد کوچه هاست...

چیزه دیگه ای هم میخوای؟:31:

ragabzadeh
29-03-2009, 11:55
من همه کارهارو درست انجام دادم و لی هنوز پیدا نمیکنه . گوشیم e65 هست.
فولدار گارمین کجا بریزم . ریشه رم یا داخل شاخه ها؟

GHOST RECON
29-03-2009, 12:05
سلام دوستان می خواستم بدونم در مورد نقشه تهران این نرم افزار کامل تره یا smortcom منظورم داشتن تمام خیابان ها و معابر و اماکن ( در مقایسه با نشه تهران7 smortcom) و در وصل شدن به ماهوره هست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legend
29-03-2009, 12:27
من همه کارهارو درست انجام دادم و لی هنوز پیدا نمیکنه . گوشیم e65 هست.
فولدار گارمین کجا بریزم . ریشه رم یا داخل شاخه ها؟

گوشی شما اصلا" GPS نداره دوست عزیز...باید باش بلوتوثی بخرید.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Garmin نقشه تهرانش خیلی خوبه (قابلیت مسیریابی) با 7 اسمارت کار نکردم ولی...

GHOST RECON
29-03-2009, 13:48
کار نکردم ولی...
این اخرش رو اگه نمیتونی بگی با پیغام خصوص بگو

Legend
29-03-2009, 13:54
این اخرش رو اگه نمیتونی بگی با پیغام خصوص بگو
جمله بندیم غلط انداز بوده....منظورم اینه:

ولی با با تهران 7 اسمارت کار نکردم..

superior
29-03-2009, 20:06
آقا حل شد. دستت همتون درد نکنه مخصوصا legend

باییییییییییییی...............

bedad.k
30-03-2009, 11:41
ببخشید من نمیدونم که این سئوال رو دارم میپرسم.
هزینه هم میفته روی قبض یا خودش وصل میشه به ماهواره ؟

M@hdi-B
30-03-2009, 11:46
ببخشید من نمیدونم که این سئوال رو دارم میپرسم.
هزینه هم میفته روی قبض یا خودش وصل میشه به ماهواره ؟

نه دوست عزیز جی پی اس هزینه نداره. امواج ماهواره ای هست.

GHOST RECON
30-03-2009, 12:26
کسی عکس ازمحیط برنامه وقتی نقشه تهران هست نداره؟؟؟؟؟

ShA.GHOLAM
30-03-2009, 17:34
سلام آقا
اين فايلgmapsupp.img را با چي extract كنيم من با deamon tools ميخواستم بازش كنم نشد با nero هم نشد ؟

Shayan1363
30-03-2009, 17:57
من یه 6220 کلاسیک دارم همه ی کارا رو کردم برای جی پی اس ولی وقتب گارمین یا امارت جی پی اس کام رو اجرا می کنم، یه ثانیه بعد از برنامه خارج می شه و اجازه دیدن برنامه رو اصلا نمی ده!!!
جالبه با هر دو تا برنامه همین مشکلو دارم.
ولی جی پی اس سالمه و با نوکیا مپ کار می کنه که ساپورت ایران نداره!
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنونه تون می شم واللا...

M@hdi-B
30-03-2009, 18:11
سلام آقا
اين فايلgmapsupp.img را با چي extract كنيم من با deamon tools ميخواستم بازش كنم نشد با nero هم نشد ؟

این عینکمو کجا گذاشتم:31:؟
اون نقشست دوست من اکستراکت نمی خواد بنداز تو پوشه گارمین.:46:
محتویات پوشه گارمین:

ببخشیدا.
شما هم انقدر سوال کردی و درخواست اسکرین شات کردی یه ربع وقت می ذاشتی خودت تست می کردی.
ناراحت نشیا؟ 15 مگ دانلود دیگه انقدر دنگ و فنگ نداره:46:

popen
30-03-2009, 22:37
نقشه تهران گارمین که در پست اول بود یکم قدیمیه یعنی مثلا در آن هنوز خیابان سئول به یادگار امام وصل نشده.
به علاوه جهت خیابان ها هم در آن لحاظ نشده و گارمین مسیرهایی به مقصد پیدا می کند که از خیابانها در خلاف جهت حرکت می کند.
کسی نقشه بهتری از تهران نداره...
میشه این نقشه کنونی را ویرایش کرد؟

ShA.GHOLAM
31-03-2009, 06:11
این عینکمو کجا گذاشتم:31:؟
اون نقشست دوست من اکستراکت نمی خواد بنداز تو پوشه گارمین.:46:
محتویات پوشه گارمین:

آخه من يه فايل ورد آموزشي از يكي از دوستان گرفته بودم كه گفته بود بايد exrtra بشه

حالا نوبت نقشه یعنی فایل 2 است که آن را اکسترکت می کنیم :

می بینیم که تعدادی فایل با پسوند gpx وجود دارد که تمام آنها را داخل پوشه Garmin\gpx روی مموری کارت کپی می کنیم.یک پوشه garmin نیز وجود دارد که آن را باز و داخل آن نقشه ایران به نام gmapsupp.img وجوددارد که آن را داخل پوشه garmin روی مموری کارت کپی می کنیم.کار تقریبا تمام است و فقط می ماند تعریف gps داخلی N95 به برنامه که بدین صورت است:بعد از اجرای برنامه :
setting\system\remote GPS\use attached GPS \enable
بدین ترتیب برنامه از GPS داخلی N95 استفاده می کند .حال برنامه را اجرا کنید و صبر کنید تا ماهواره را پیدا کند .وقتی برای بار اول برنامه را اجرا می کنید No map می زند ولی وقتی با ماهواره ارتباط بر قرار کرد دیگر نقشه ظاهر می شود.

شايد من بد فهميدم:19:

M@hdi-B
31-03-2009, 09:19
آخه من يه فايل ورد آموزشي از يكي از دوستان گرفته بودم كه گفته بود بايد exrtra بشه

این توضیحات ناقصه دوست من. اولا گارمین و نقشه جدید اصلا gpx نداره. دوما جی پی اس داخلیه گوشی رو که همینجوری نمیشناسه. برنامه باید کرک بشه.
گارمین ورژن جدید اصلا دنگ و فنگ نداره( به غیر از مراحل کرک کردن که سادست) .یه پوشه گارمینه که کپی میشه تو مموری و یه فایل sis که نصب میشه و کرک و تمام.
در ضمن کجای این توضیحات گفته gmapsupp.img باید اکستراکت بشه؟

Legend
31-03-2009, 09:45

به پست اول اضافه شد...

من یه 6220 کلاسیک دارم همه ی کارا رو کردم برای جی پی اس ولی وقتب گارمین یا امارت جی پی اس کام رو اجرا می کنم، یه ثانیه بعد از برنامه خارج می شه و اجازه دیدن برنامه رو اصلا نمی ده!!!
جالبه با هر دو تا برنامه همین مشکلو دارم.
ولی جی پی اس سالمه و با نوکیا مپ کار می کنه که ساپورت ایران نداره!
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنونه تون می شم واللا...

شما گوشیت تو حالت هک نیست؟

نقشه تهران گارمین که در پست اول بود یکم قدیمیه یعنی مثلا در آن هنوز خیابان سئول به یادگار امام وصل نشده.
به علاوه جهت خیابان ها هم در آن لحاظ نشده و گارمین مسیرهایی به مقصد پیدا می کند که از خیابانها در خلاف جهت حرکت می کند.
کسی نقشه بهتری از تهران نداره...
میشه این نقشه کنونی را ویرایش کرد؟

برنامه هاش فکر نکنم به همین راحتی گیر بیاد...فعلا" همین موجوده...

من آموزشم تو پست اول هست...شما اگه از آموزش دیگه استفاده میکنید از نویسندش بپرسید...

ShA.GHOLAM
31-03-2009, 11:30
این توضیحات ناقصه دوست من. اولا گارمین و نقشه جدید اصلا gpx نداره. دوما جی پی اس داخلیه گوشی رو که همینجوری نمیشناسه. برنامه باید کرک بشه.
گارمین ورژن جدید اصلا دنگ و فنگ نداره( به غیر از مراحل کرک کردن که سادست) .یه پوشه گارمینه که کپی میشه تو مموری و یه فایل sis که نصب میشه و کرک و تمام.
در ضمن کجای این توضیحات گفته gmapsupp.img باید اکستراکت بشه؟
ممنون دوست عزيز مشكل حل شد
آقا اين ورژن جديد بدرد ما مشهديها نميخوره فقط راههاي اصلي اضافه شده

M@hdi-B
31-03-2009, 11:55
ممنون دوست عزيز مشكل حل شد
آقا اين ورژن جديد بدرد ما مشهديها نميخوره فقط راههاي اصلي اضافه شده

نقشه ای که سامان تو این تاپیک گذاشته مثل اینکه مشهدش کامله ولی لینکش خرابه باید وایستی بیاد درستش کنه.

GHOST RECON
02-04-2009, 19:35
ببخشیدا.
شما هم انقدر سوال کردی و درخواست اسکرین شات کردی یه ربع وقت می ذاشتی خودت تست می کردی.
ناراحت نشیا؟ 15 مگ دانلود دیگه انقدر دنگ و فنگ نداره
خوب امتحان کردیم ولی اصلا برنامه اجرا نشد(n78)

Legend
02-04-2009, 19:48
آموزش به نحوه نصب از طریق فایل exe تغییر پیدا کرد...

ShA.GHOLAM
02-04-2009, 20:56
نقشه ای که سامان تو این تاپیک گذاشته مثل اینکه مشهدش کامله ولی لینکش خرابه باید وایستی بیاد درستش کنه.

من همين رو ميگم همين رو نصب كردم تو شهر رو نشون ميده اما نه با جزييات:2:

GHOST RECON
03-04-2009, 11:08
خوب امتحان کردیم ولی اصلا برنامه اجرا نشد(n78)
یکی کمک کنه چرا اصلا اجرا نمیشه برنامه رو نصب کردم ولی وتی اجرا میکنم اون نوشته گارمین رو نشون میده و میاد بیرون؟؟؟

Legend
03-04-2009, 11:15
یکی کمک کنه چرا اصلا اجرا نمیشه برنامه رو نصب کردم ولی وتی اجرا میکنم اون نوشته گارمین رو نشون میده و میاد بیرون؟؟؟
شما از لینک جدیدی که تو پست اول هست انجام بده...گویا نسخه sis مشکلاتی داره...

mf.designing
03-04-2009, 12:39
دوستان کامل ترین نقشه واسه تبریز و ایران رو کسی داره ؟

GHOST RECON
03-04-2009, 14:45
اصلا برنامه notepad فرمت unl نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- use attached GPS این قسمت اصلا نیست؟
3-پس نقشه کجاست ؟ تا به gps وصل نشه نقشه رو نشون نمیده؟

M@hdi-B
03-04-2009, 15:21

فرمت unl رو خودتون باید بنویسید. این پست رو کامل بخونید. اون 2فایل با پسوند unl رو بسازید use attached gps هم نمایان میشه.

Majid393
03-04-2009, 15:24

شما اون 2 تا فایل رو با NotePad بنویس ... بعد بریزش تو گوشیت ...... با x-plore اونارو Rename کن و فرمتش رو از txt به unl تغییر بده .

بله ...... باید GPS وصل شه تا نقشه بیاد .

khoushab
03-04-2009, 15:44
سلام
در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مثل اینکه نقشه یک نقشه کامل تر برای گوشیهای ( GPS ( Garmin دار تهیه شده که شامل کرج و اصفهان و همدان هم میشه این نقشه ها فقط در ایران تهیه میشه یا شرکتهای خارجی دیگری هم هستن که برای GPS نقشه تهیه کنن ؟
با تشکر

hamid_rad
03-04-2009, 18:03
بنام او که هر چه دارم ازوست
سلام
کوشی من n78
چند بار برنامه های مختلفو دانلود کردم
بهترین راهنمایو سایت maxitem داده از اون راه انجام دادم
برنامه نصب شد بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم وقتی میخوام اونو اجاره کنم اول این پیغام میاد
warning-use gps safely
بعد من iagree رو میزنم
وارد صفحه میشم که بالاش انتنه که انتن نداره فکر کنم مال این منطقه ای که من هستم ولی بعضی وقتها یکی انتن میاد
ولی این مهمه که توی اون حالت هم no map خسته شدم
تا حالا چند تا برنامه رو نصب کردم به طریقهای مختلف
راستی اینو بگم من ابتدا سریال کوشیو به کیجنی که ازسایت maxitem گرفتم یا شایدم از موبایلستان میدم سریالی بهم میده بعد اونو توی کیجن پیست میکنم سپس سریالی که بهم میده رو توی New Text Document با پسوند unl سیو میکنم سپس اونو توی پوشه کارمین میریزم و سپس از توی کوشی پسوند تکسو حذف میکنم
نمیدونم مشگلم چیه؟

Saman-tci
03-04-2009, 20:08
دوست من در فرومهای مختلف درباره این شرکت و همینطور نقشه های که برای فروش قرار داده بحث شده ....
.
نقشه هایی که این شرکت برای فروش گذاشته محصول این شرکت نیست .... این شرکت فقط واسطه هست ...
.
قیمت نقشه ایرانش 63000 هست که اصلاً ارزش خرید نداره .... چون دوستان زحمت کشیدن و نسخه کرک شدش رو در 2 3 سایت قرار دادن ....
تنها فرقش با این نقشه کرک شده فقط یه آپدیتی هست که به قوله خودشون هر ماه بیرون میدن و شاید 2 3 تا اسم پمپ بنزین بهش اضافه کرده باشن ....
.
از من میشنوین بهترین کار استفاده از همون نقشه کرک شده هست که تمام جزئیات نقشه پولی رو داره .....

Legend
03-04-2009, 21:18
بنام او که هر چه دارم ازوست
سلام
کوشی من n78
چند بار برنامه های مختلفو دانلود کردم
بهترین راهنمایو سایت maxitem داده از اون راه انجام دادم
برنامه نصب شد بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم وقتی میخوام اونو اجاره کنم اول این پیغام میاد
warning-use gps safely
بعد من iagree رو میزنم
وارد صفحه میشم که بالاش انتنه که انتن نداره فکر کنم مال این منطقه ای که من هستم ولی بعضی وقتها یکی انتن میاد
ولی این مهمه که توی اون حالت هم no map خسته شدم
تا حالا چند تا برنامه رو نصب کردم به طریقهای مختلف
راستی اینو بگم من ابتدا سریال کوشیو به کیجنی که ازسایت maxitem گرفتم یا شایدم از موبایلستان میدم سریالی بهم میده بعد اونو توی کیجن پیست میکنم سپس سریالی که بهم میده رو توی New Text Document با پسوند unl سیو میکنم سپس اونو توی پوشه کارمین میریزم و سپس از توی کوشی پسوند تکسو حذف میکنم
نمیدونم مشگلم چیه؟
سلام
شما gps داخلی رو برنامه شناسوندی...کافیه بری تو فضای باز تا گوشیت آنتن GPS ش پر شه...

GHOST RECON
04-04-2009, 20:10
خوب دوستان رست شد حالا چجوری میتونم یه مقصد به برنامه بدم تا برنامه کوتاه ترین یا بهترین مسیر رو به اونجا به من نشون بده؟

ashe
04-04-2009, 20:28
سلام
این برنامه شهرهای بزرگ چین مثل گوانزو رو سا÷ورت میکنه...؟ یعنی مثل شهر تهران تمام جزییات رو نشون میده مثل کوچه ها بانک ها و ...
یه سوال دیگه : من با این برنامه تا یه حدی فقط می تونم بزرگنمایش رو کم کنم یعنی به جز شهرمون یه منطقه کو چیک رو میتونم ببینم این خاصیت برنامست یا ااینکه نه...؟

Legend
06-04-2009, 14:06
سلام
این برنامه شهرهای بزرگ چین مثل گوانزو رو سا÷ورت میکنه...؟ یعنی مثل شهر تهران تمام جزییات رو نشون میده مثل کوچه ها بانک ها و ...
یه سوال دیگه : من با این برنامه تا یه حدی فقط می تونم بزرگنمایش رو کم کنم یعنی به جز شهرمون یه منطقه کو چیک رو میتونم ببینم این خاصیت برنامست یا ااینکه نه...؟
این برنامه کله ایران رو داره...هر جا که باشی هم میتونی جاهای دیگه رو ببینی ولی فقط تهران کرج اصفهانش کامله...

واسه چین هم باید باشه...اگه خواستی بگو برات پیدا کنم...

amirkhan405
07-04-2009, 10:04
من فايل gpx پيدا نمي كنو