مشاهده نسخه کامل
: قطعی اتصال اینترنت دایل آپ هنگام تماس اشخاص از بیرون
Wayfarerman
10-03-2008, 14:06
سلام به همه دوستان.
جدیدا یه مودم Z-Cyber روی سیستمم نصب کردم. مشکلی که دارم اینه که هر وقت به اینترنت وصل هستم، اگه کسی با شماره منزل تماس بگیره، مودم به شکل اتوماتیک اتصال رو قطع می کنه. چه جور می شه این مشکل رو برطرف کرد ؟
منتظر لطفتون هستم.
سلام به همه دوستان.
جدیدا یه مودم Z-Cyber روی سیستمم نصب کردم. مشکلی که دارم اینه که هر وقت به اینترنت وصل هستم، اگه کسی با شماره منزل تماس بگیره، مودم به شکل اتوماتیک اتصال رو قطع می کنه. چه جور می شه این مشکل رو برطرف کرد ؟
منتظر لطفتون هستم.
دوست عزيز اين مورد كاملا طبيعي هست و مشكلي هم وجود نداره.....
متاسفانه تنظيم خاصي هم نه در مودم و نه در ويندوز وجود نداره براي اين موضوع.... و اين مربوط به خط شما ميشود كه از نوع pcm نيست....... كه خيلي خوب هم هست........
Wayfarerman
11-03-2008, 20:55
اتفاقاً خط من Pcm هستش، چه جورم !! کسی نیست راه حلی داشته باشه ؟!
Pcm هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نزديك درب خونتون Phone Box هست؟
تا جایی که من میدونم این مشکل برمیگرده به کال ویتینگ
Wayfarerman
12-03-2008, 23:36
Pcm هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نزديك درب خونتون Phone Box هست؟
بله قربان، یکی از اون گنده هاش هم هست !!!
اگه میخوای قطع نشه کد پشت خطیو بزندی قطع نمیشه ولی سرعت میاد پایین .. موقعی که تماس رخ میده ... و عین قطعی میشه ولی قطع نمیشه ... 1 یا 2 کیلو میده ... :دی
همه ملت ازخداشونه که اگه کسی تماس گرفت خودبه خود قطع بشه تا شوهرشون ندن این برادر عزیزمون گله داره ایول
sarina_sh
24-03-2008, 08:15
دوستان همه گفتن چیکار کنید ... ولی من خودم که این مشکلو داشتم مربوط میشد به پشت خطی ... باید اونو غیر فعال کنید تا دیگه دیسکانکت نشید . کدش رو هم اگه خواستید براتون می زارم
دوستان همه گفتن چیکار کنید ... ولی من خودم که این مشکلو داشتم مربوط میشد به پشت خطی ... باید اونو غیر فعال کنید تا دیگه دیسکانکت نشید . کدش رو هم اگه خواستید براتون می زارم
خوب من که همون اول گفتم مشکل از کال ویتینگ هست
نگفتم؟
ها !
فکر کنم باید فعال بشه تا این مشکل دیگه پیش نیادا
sarina_sh
24-03-2008, 14:58
ماله ما فعال بود .... وقتی غیر فعالش کردم دیگه دیس نمیشدم
سلام دوستان
من یه مودم اینتل (دایل آپ) دارم ، اول که خریدمش پشت خطیش فعال بود اما حالا بعد از اینکه ویندوز رو نصب کردم
از کار افتاد. به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا درایورش باید به روز شه؟
خاهشن قبل از اینکه منتظرای پشت خط سر از تنم جدا کنن جواب بدین
بای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.