مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Maxwell
i-like-ddd
10-03-2008, 13:51
سلام و خسته نباشید بر دوستان
من اولین باریه که با Maxwell رندر میگیرم خیلی هم تنظیماتشو بلد نیستم(خیلی آماتورم)
توی رندری که گرفتم خیلی Noise میندازه نمیدونم واسه چیه همه چیزش آلیه ولی همین Noise کارو خراب میکنه اگه از دوستان کسی میدونه که این مشکل چه جوری حل میشه لطفا منو کمک کنه.
اگه تونستم حتما عکسشو براتون میزارم
با تشکر.
Aminzikzak
10-03-2008, 23:03
دوست عزیز ببین لینک زیر به کارت میاد : (چندتا لینک آموزش خیلی خوب توش بود من دانلود کردم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
i-like-ddd
10-03-2008, 23:56
دوست عزیز ببین لینک زیر به کارت میاد : (چندتا لینک آموزش خیلی خوب توش بود من دانلود کردم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام امین جان
مرسی از لینکت اتفاقا همون اول که این تاپیک زده شد من اکثر فایلهای آموزشی شو دانلود کردم.ولی از شانس بد من چند تا از فایلهای FLV خراب شد نمیدونم چرا ولی به هر حال چیزی که توی اون آموزش ها بود مشکل منو حل نکرد.
حالا شما خودت تاحالا با این Maxwell رندر گرفتی؟
Aminzikzak
10-03-2008, 23:58
والا نه من همین منتال ری و وی ری که به طور آزمایشی برای مایا اومده کافیمه ...
i-like-ddd
11-03-2008, 00:06
والا نه من همین منتال ری و وی ری که به طور آزمایشی برای مایا اومده کافیمه ...
بازم مرسی از کمکت دوباره یه سر به اون لینکی که دادی زدم دیدم یه برنامه هست واسه برداشتن Noise
الان دانلودش کردم بینم چه طوریه.
Aminzikzak
11-03-2008, 00:11
بازم مرسی از کمکت دوباره یه سر به اون لینکی که دادی زدم دیدم یه برنامه هست واسه برداشتن Noise
الان دانلودش کردم بینم چه طوریه.
خب اگه مشکلت حل نشد پ خ بزن به mehdi 44 ایجاد کننده تاپیک مکسول ... هر چندوقت یه بار سر میزنه انجمن ، حتما کمکت میکنه...
i-like-ddd
11-03-2008, 00:33
اینم لینک عکسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.