مشاهده نسخه کامل
: فیلم final fantasy با چه نرم افزاری ساخته شده ؟
فیلم final fantasy با چه نرم افزاری ساخته شده ؟
Aminzikzak
10-03-2008, 13:34
تا به حال دوتا انیمیشن طولانی (سینمایی) ساخته شده به اسم
The Spirits Within 2001
Advent Children
با نرم افزار مایا MAYA
پس با این حساب maya باید خیلی بهتر و کارا تر از max باشه ؟
Aminzikzak
10-03-2008, 23:24
پس با این حساب maya باید خیلی بهتر و کارا تر از max باشه ؟
نه بابا ،چه ربطی داره ... چونکه با مکس نساختنش ؟ امروزه با مکس و خیلی از نرم افزارهای دیگه میشه کارای بزرگ کرد ...
موفقیت مایا به این دلیل بود که خیلی از ابزارایی که بعضی از نرم افزارا در سالهای اخیر اضاف کردن به محیطشون اون از همون سالهای اول داشتشون.
میشه واسه اینکه خیالم راحت بشه چند تا از پروژه های بزگ که با max کار شده رو نام ببرید ؟!!
Aminzikzak
11-03-2008, 00:34
میشه واسه اینکه خیالم راحت بشه چند تا از پروژه های بزگ که با max کار شده رو نام ببرید ؟!!
لازم نیست ... همین که الان پرفروش ترین نرم افزار سه بعدی جهانه خودش ثابت میکنه که خوبه ... اینم بگم که همه چیز به کاربر بستگی داره ، الان نرم افزارهای کمکی زیادی اومده که همه عیوب یک نرم افزار رو پوشش میده ...
آخه من این آموزش 90 ساعته max رو که تو فروشگاه شماست رو سفارش دادم !!!!!!!!! :2::2::21:
Aminzikzak
11-03-2008, 00:42
من این آموزشو ندارم و نمیتونم در موردش نظر بدم ولی خیالت راحت اگه کامل مکسو یاد گرفتی بعدش احساس کردی نواقصی داره میتونی خیلی راحت سوئئچ کنی رویه یه نرم افزار دیگه ، چون اون موقع اصول سه بعدی رو یاد گرفتی و راحت میتونی با نرم افزارای دیگه کنار بیای...
sarina_sh
11-03-2008, 08:48
حرفای امین جان درسته ... و به نظر من کسی که می خواد کار سه بعدی انجام بده خیلی بهتره که با نرم افزار های مختلف کار کرده باشه .... و در آخر همه چیز به کاربر بستگی داره .... شادباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SSS_HHH_OOO
11-03-2008, 12:34
همه گنده های cg دنیا 3ds max رو قبول دارن اون وقت نمیدونم چرا هرکی تو ایران هنوز شروع نکرده میگه 3ds max خوب نیست؟؟؟
حالا خوبه جفتشون ماله یه شرکته.
مایا به این دلیل به وجود اومد که قرار بود تو جلوه های ویژه به کار گرفته بشه. برای همین شبیه سازهای فیزیکی خیلی خوبی داشت. ولی چون خیلی برنامه کاملی بود تو زمینه های دیگه هم به کار گرفته شد.
مایا تو ایجاد دود و آتش و شبیه سازی آب و پارچه خیلی بهتر از مکس عمل میکرد. ولی الان 3ds max هم همه اون شبیه سازها رو داره.
این هم بهت بگم که با از این شاخه به اون شاخه پریدن به جایی نمیرسی.
تو با lightwave هم اگه شروع کنی و هی سراغ برنامه های دیگه نری میتونی کارای بزرگ انجام بدی.
اینقدر هم 3ds max رو با مایا مقایسه نکنید.
از همه ممنون هستم واسه نظرات و وقتشون !! من تصمیمم رو گرفتم و حتما تا آخرش میرم . از p30 world هم متشکرم . :46::40::31:
SSS_HHH_OOO
11-03-2008, 14:10
حالا تصمیمت چی هست؟؟؟
خوب یعنی با مکس شروع میکنی یا مایا ؟
sarina_sh
11-03-2008, 15:07
احتمالا از نمونه کارایی که در آینده میزارن میشه این مورد رافهمید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
ولی من نمیدونم چرا علاقه دارم همه نرم افزار های تری دی را یاد بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
Aminzikzak
11-03-2008, 20:04
خب دیگه اسپم بازی بسه :دی
مبارکه ، ایشالا پیشرفتتو میبینیم.
3dmax . ابتدا سعی میکنم تو این نرم افزار خودم رو به یه جاهایی برسونم .مضافا اینکه چند تا کتاب هم از 3dmax خوندم . بازم سپاسگزاری میکنم از وقتتون .
خب دیگه اسپم بازی بسه :دی
مبارکه ، ایشالا پیشرفتتو میبینیم.
نمی خواستم اسپم بازی کنم فقط جهت رعایت ادب میخواستم تشکر کرده باشم .
Aminzikzak
11-03-2008, 22:20
نمی خواستم اسپم بازی کنم فقط جهت رعایت ادب میخواستم تشکر کرده باشم .
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی آخر جمله ( :دی ) گذاشتم یعنی معادل فارسی D: که در مسنجر این میشه ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
SSS_HHH_OOO
11-03-2008, 23:37
امیدوارم موفق باشی.
یه توصیه هم بهت میکنم :
همه کارات رو اینجا بزار و از نظر بقیه استفاده کن. این انجمن خیلی کمکت میکنه. من رو که تو دو هفته زیر و رو کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.