ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال ساخت : زامبی نیمه روبات

blackfox
10-03-2008, 10:33
به پیشنهاد امین جان ، از این به بعد ادامه مراحل ساخت مدل زامبی رو اینجا قرار می دم .
فعلا تا این جا سر کامل شده .

وایر فریم سر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خروجی آزمایشی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ادامه مراحل رو همین جا میذارم . دوستان اگه مشکلی میبینید حتما گوش زد کنید .

blackfox
10-03-2008, 10:40
تا اینجا مادلینگ بدنش هم تموم شده ، البته سمت راست بدن رو بعدا به صورت روباتیک در میارم و مخفی میشه . باید روی استخوان بندی بدن کار کنم .

sarina_sh
10-03-2008, 10:41
خوب ما هم ادامه کار رو در همین جا دنبال می کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی به نظرم اگه متریال سرش براق نباشه خیلی بهتره ..... یعنی فکر کنم اینطوری طبیعی تر دربیاد ... شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blackfox
10-03-2008, 10:43
استخوان بندی بدن هم تموم شده . سعی می کنم تا ادامه بدن رو تکمل کنم .

Sharingan
10-03-2008, 11:23
به نظر منه آماتور هم مدلینگش خیلی خوبه ولی جنس دهیش کمی الکیه یعنی فکر کنم هنوز جناب بلک فوکس به مرحله جنس دهی دقیق نرسیده اند و فقط یه جنس موقتی بهش دادند.!!!

tekno2006
10-03-2008, 12:10
به نظر منه آماتور هم مدلینگش خیلی خوبه ولی جنس دهیش کمی الکیه یعنی فکر کنم هنوز جناب بلک فوکس به مرحله جنس دهی دقیق نرسیده اند و فقط یه جنس موقتی بهش دادند.!!!

خوب این یعنی چی؟

SSS_HHH_OOO
10-03-2008, 12:28
خود اسکلت خیلی قشنگ شده.ادامه بده ببینیم چی میشه.

hadi665
10-03-2008, 16:54
اسکلتت رو از رو بلو پرینت ساختی خیلی با آناتومیه بدن مناسبه عالی شده
اما
.
ادامه بده تا ببینیم در ادامه چی میشه تا حالاش که خوبه

sarina_sh
10-03-2008, 16:58
داره خوب میشه اسکلتش هم خوب شده و تناسبات هم توش رعایت شده منتظر دیدن ادامه کار هم هستیم

RezaTayebiJ
10-03-2008, 21:19
البته ایشون از مدل اسکلت آماده ی Poser استفاده کردن ... منتظریم ببینیم خروجی کار چی می شه....

linkin_park
10-03-2008, 21:39
آره منم تعجب کردم آخه اسکلت ساختن دهن صاف کنه الان من دارم تجربه میکنم دیگه ... همون لگنشو اینجوری نیگا نکنین 2 روز وقت میگیره ...

SSS_HHH_OOO
10-03-2008, 22:30
من هم فکر کنم مدل آماده باشه.البته فکر کنم. آخه خیلی دقیق شده.
راستی آقای linkin_park ممکن که شما بلوپرینت های اسکلت رو برای من بفرستین. خیلی ممنون میشم.

hadi665
10-03-2008, 23:37
قضیه چیه خوب شاید از poser ی چیزی گرفته این اسکلتو
حالا چرا تاپیکه این دوستمونو خراب میکنین
نگفت که خودش ساخته که
.
البته معلومه به این سرعت با اون جمجه نمیشه یه اسکلت به این خوبی داد بیرون

blackfox
11-03-2008, 13:15
من کی گفتم اسکلت کار خودمه ، تو تاپیک قبلی گفتم که تو طراحی لگنش گیر کردم . از خیر ساختن مدل اسکلت گذشتم و از آمادش استفاده کردم . البته اکثر نقاط اسکلت تو طرح نهایی پوشیده میشه .
تا حالا نیم تنه راست رو طراحی کردم ، فقط پاها مونده و یه سری ریزه کاری روی کل بدنه :

دست راست رو حذف کردم و نیم تنه رو جایگزین کردم ، استخوان بندی رو کامل کردم و با نیم تنه جدید اسکین کردم .
IK handle ها رو مشخص کردم . محدودیت زاویه چرخش joint ها رو هم درست کردم . حالا راحت میشه با IK handle ها ، فیگور مناسب رو تعریف کرد .

باید روی 6 پای سرش کار کنم تا تو مکان اصلی قرار بگیره . بعد هم میرم سراغ نیم تنه پایین .

sarina_sh
11-03-2008, 13:21
بلک جان خیلی داره خوب پیش میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کمی ترس انگیز ناک شده .... شاد باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
11-03-2008, 14:06
خوشم میاد از خلاقیتت.

hadi665
11-03-2008, 14:53
آره خیلی خوب شده آفرین پسر عالیه
ادامه بده

blackfox
12-03-2008, 12:50
پایین تنه تموم شده :

حالا میشه با ik hanle ها فیگور مناسب رو ثابت کرد :

فیگور آزمایشی :

SSS_HHH_OOO
12-03-2008, 13:10
خیلی خوب پیش میری. فقط جلوی زانوش خوب در نیومده. یعنی ساده است.
این کاری که داری میسازی مستلزم رندر و ماده قشنگ هستش. سعی کن رو اونها هم خیلی کار کنی.

hadi665
12-03-2008, 15:30
دوست عزیز خیلی خوب داری پیش میری من میتونم یه تقاضا کنم که این rig ای که برای این مدلت آماده کردی رو یه آموزش بدی آخه خیلی خوب داره حرکت میکنه
ممنون میشم

blackfox
13-03-2008, 16:44
چشب hadi665 جان ، حتما اگه وقت کردم ، آموزش استخوان بندی مدل انسان رو به صورت کامل میذارم .

blackfox
13-03-2008, 17:41
اینم یه فیگور ژیمناستیکی ، وسط کار برای رفع خستگی لازمه !!

راستی ، به نظرتون برای پوشش بدن از چه نوع متریالی استفاده کنم ؟ خودم اول می خواستم از blinn استفاده کنم تا حالت فلزی بهش بدم ، ولی یکی از دوستام گفت سعی کن پوششی انعطاف پذیر ، ضخیم و زبر مثل برزنت بهش بدی . دیدم این طوری واقعی تره . ولی موندم چه طور این متریال رو بهش بدم ؟

SSS_HHH_OOO
13-03-2008, 22:09
عجب ماهیچه های نرمی داره:27:.
ولی خوب استخون بندی کردیا.:10:

برای بدن هم چون بیشتر شبیه یه بدن فلزی شده من که میگم یه فلز رنگ پریده و درب و داغون جالب میشه.

blackfox
05-04-2008, 16:24
ببخشید که کمی تاخیر داشتم . یه اتفاقی برام افتاد که بد جور دپرس کرده بودم . حالا حالم خیلی بهتره ، ادامه میدم با کمک شما البته .
تا اینجا اهرم پشتش کامل شده ، به انضمام یه فن رو سینه اش که جیگرشو خونک کنه !!:

خوب شده ؟

Maxdi
05-04-2008, 17:58
همین جوری ادامه بدی اولین بازی اویل رو میدی بیرون ......

blackfox
06-04-2008, 12:06
دیشب و امروز صبح روی سر جدید کار کردم !!
به نظرم سرش پا نداشته باشه بهتره !! ، در ضمن جزئیات سر خیلی کمه و چون از پایه با ادگ های کم کار کرده بودم ، نمیشد بیشتر اسموسش کنم . به خاطر همین تصمیم گرفتم سر رو از پایه دوباره طراحی کنم البته این دفعه با NURBS نه با polygon :

مراحل کار رو گذاشتم :

اول نیمه راست سر و گردن رو ساده ، مدل کردم

بعد مایرور کردم و کمی پهنای صورت رو کم کردم

بعد چشم ها رو طراحی کردم و حدقه چشم ها رو پوشوندم

یه دندون کوچیک و یدونه بزرگ مدل کردم و کل حفره دهن رو پر کردم

تا اینجا سر کامل شده ، بقیش جزئیات بود که خیلی راحت تر از چیزی که اول به نظر میرسه مدل شد . کلا از استوانه ( با سر پوش و بدون سر پوش ) و کره ساده تشکیل شده ، البته دو سیم که از بالا تا پایین سر کشیده شده رو با کشیدن curves به عنوان path و استفاده از یه دایره به عنوان پروفایل مدل کردم . برای مهره های گردن هم از polygon استفاده کردم تا خشک تر به نظر بیاد .

فعلا مدل سر رو تو یه فیل جدا نگه میدارم ، چون نسبتا سنگینه و اگر هم مخفیش کنم در طی مدل کردن بدن و مخصوصا سیو گرفتن باعث میشه کمی طول بکشه. وقتی مدلینگ کل بدن و اسلحه تموم شد و متریال و تکسچرشون رو تعریف کردم ، میرم سراغ سر و متریالش رو تموم میکنم و به بدن اضافه می کنمش .

M@STER
07-04-2008, 23:15
بابا خیلی کارت درسته مادلینگتو میگم.ایول

blackfox
08-04-2008, 08:12
دیشب و امروز مدل اسلحه رو تموم کردم .
تا اینجا دیگه مادلینگ تموم شده ، یه رندر آزمایشی براتون گذاشتم تا اگه مشکلی میبینید بگید .

الان فقط باید بهش متریال بدم ، فقط یه مشکلی هست ، همون طور که گفتم من تو متریال دادن و مخصوصا تکسچرینگ همیشه خراب می کنم ، خوشحال میشم راهنماییم کنید .

منتظرم دوستان .

hadi665
08-04-2008, 10:20
تفنگو هم خودت ساختی ؟
آفرین خیلی خوب شده
باید یه رندره خوب ازش بگیری تا خودشو نشون بده

MAX X
08-04-2008, 16:02
خیلی خوبه

به نظر من بالاتنش(سینه) یکم ساده شده ، میتونی حداقل چندتا برچستگی بهش اضافه کنی:20:

موفق باشی

blackfox
10-04-2008, 10:13
MAX X جان ، به پیشنهاد شما ، به بالا تنه و کنار ران ! جزئیات اضافه کردم
hadi665 جان ، همون طور که گفتید یه رندر خوب ازش گرفتم ( حالا خوب شده ؟ ) این رندر تو سایز 480*640 و با تغییر کامل تنظیمات پایه منتال تقریبا 15 دقیقه طول کشید .

فقط مونده تکسچراش ، از اول هم گفتم که تو این زمینه همیشه خراب کردم ! لطفا راهنمایی کنید .

SSS_HHH_OOO
10-04-2008, 10:24
آفرین به این همه خلاقیت. خیلی خوشم اومد.

RezaTayebiJ
10-04-2008, 18:33
سلام.
آفرین پیشرفت کار خوب بوده. اما نمایی که ازش رندر گرفتی مناسب نیست. جای دوربین رو حتما عوض کن.

hrgh2
11-04-2008, 19:02
افرین دوست من هم مدلت داره جالب میشه و هم اینکه داری تک تک مراحل ساخت را ذکر میکنی
بزارید من هم نظرم را بگم:
1- زاویه دوربین را عوض کن
2- اگه به جای اسکلت پاسر ( انسانی ) از یک اسکلت روباتیک استفاده میکردی خیلی بهتر بود یعنی اسکلت را عوض کنی
3- فکر کنم بهتر باشه بیشتر از متریالهای فلزی استفاده کنی

ضمن اینکه از اضاف کردن جزئیات به سر روباتت هم خیلی خوشم اومد جالب بود

خوب ادامه بده دوست من