مشاهده نسخه کامل
: نمونه کارهای فلش (وب سایت . نماهنگ.کاتالوگ و...)
این وب سایت کار خودمه البته فعلا فقط یک نمونه و هنوز کامل نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال می شم نظر بدین:5:
اگه مشکلی در باز کدن داشتید این ادرس امتحان کنید:
دوست عزیز هیچ کدوم از اینا برای من کار نکرد
.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جلل خالق مگه تو آدرس همین توری ییهو swf آخرش میزارن ! خوب اینطوری که بالا نمیاد ، حقم داره خوب
sarina_sh
10-03-2008, 08:31
File Not Found! تازه زیرش هم برام زده : مشترک گرامي دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد
raptor22
10-03-2008, 23:33
سايته بسي زيبا بود كه در كل كار تميزي بود اما من شخصا از هر چي لودينگه بدم مياد يه jump to ميزاشتي عزيز انقدر مردم اذيت نشن.
سلام دوست من
حجم سایت بالاست
فکر کنم باید کمی منتظر بمونی.البته من دوباره UPLOAD کردم
امیدوارم این دفعه بتونی
شرمندهRAptor22 حتما خیلی معتل شدی
sarina_sh
بهتره وب سایت با پسوندswf امتحان کنی
sarina_sh
11-03-2008, 08:33
دوست خوب من با اون swf که میرم برام فیلتره اصلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما با اون لینک اولی رفتم دیدم فکر می کنم اینکه دیر لود میشه یکی از معایب کار باشه چون حتی زیباترین سایتا هم اگه دیر لود بشن چندان خوشایند نیستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif و در مورد طراحیش هم فضای آرام و جالبی داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر دیدن بقیه کاراتون هم هستیم شاد باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورداین وب سایت چیه؟
این سایت Full Flash و وب سایت آب معدنی اوین محصول کشور فرانسه
به نظر من که کار جالبیه
ولی حجم وب کمتر از 1Mb
و پری لودر داره
فکر نمیکنم بیشتر از 2 یا 3 دقیقه با سرعت معمولی 40X طول بکشه
raptor22
11-03-2008, 12:36
براي من زياد طول نكشيد حدود 10 ثانيه سايت هايي كه ما اينجوري ميبينيم در خارج به علت سرعت بالا خيلي سريع تر باز ميشن و لي براي توي ايران به نظر من هر چه صفحه سبك تر باشه تا زودتر بالا بياد بهتره.
بهترین لینک ها رو برای گالری عکس سرگرمی و کلیپ های فلش در این سایت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این وب سایت کاره خودمه ,تمام قسمت های اون با فلش طراحی شده و ویژگی منحصر به فرد اون حجم کم و Full Dymanic بودن این وب سایته یعنی تمام قسمت های اون به راحتی قابل تغییره حتی رنگ های اون
خوشحال می شم اگه شما بازدیدکننده ی اون باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.